Recenzie hotelov
Costa del Maresme - Španielsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6,4 Celkovo s dovolenkou viac-menej spokojny (8 z 10), plaz krasna a cista, v hoteli aj na plazi prevazne starsi ludia a rodiny (Rusi,...

  • 6 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkovo s dovolenkou viac-menej spokojny (8 z 10), plaz krasna a cista, v hoteli aj na plazi prevazne starsi ludia a rodiny (Rusi, Francuzi, Nemci), ziadne skupiny mladych ludi ako v susednom Lloret de Mar. Uroven jedla v hoteli asi najvacsie minus, ranajky podpriemerne, vecere bohate, avsak jedlo nie moc kvalitne a chutne. Okolie hotela tiche a pokojne. Za tu cenu v podstate odporucam, ak si nepotrpite na dobre jedlo :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie uspokojive. Vybavenie izby starsim nabytkom (cca 20-30 rocnym), ale vcelku vkusne a ucelovo zariadene. Manzelska postel dostatocne pohodlna a velka, avsak boli to dve k sebe NEpripojene velmi lahke postele, ktore sa od seba oddelovali pri otoceni sa jedneho z leziacich, cim vznikla aj 20cm medzera medzi postelami. Chybajuca chladnicka bol celkom problem, ak sme chceli vychladene pitie - vyriesene pokladanim flias na vrch zapnutej klimatizacie :) Vyhlad sme mali na hory a kemping za hotelom, velmi pekny - vecer o 22h - 23h sa krasne ochladilo a do rana vial z hor velmi prijemny cerstvy a chladny vzduch, co zarucilo kvalitny a vyborny spanok, bez nutnosti pouzivania klimatizacie. Boli sme ubytovani na najvyssom poschodi, hluk z okolitych izieb sme nepoculi, co bolo sposobene zrejme starsou klientelou, ALE cca do 23:00-24:00 bolo pocut pri otvorenych balkonov. dverach z budovy vedla hotela (vyborne rychle obcerstvenie Can Paco) velky hluk zo zapnuteho odsavania. Tento hluk ale ako pisem potom ustal - co bolo vsak este horsie, kedze sme boli na najvyssom poschodi, tak zo strechy bolo pocut kazdu chvilu, skutocne kazdych par minut neprijemne buchanie v pravidelnych intervaloch (nieco ako buchanie kladivom do stropu) - zrejme nejaky poklop na odvetravani - prve dni velmi rusive, potom sme si zvykli a nejak sa s tymto zvukom zzili :) Toto buchanie zo strechy bolo pocut aj po celej chodbe na vrchnom poschodi, takze tento problem museli mat aj ostatne izby. Zrejme jedina moznost, ako sa tomu vyhnut, je dat sa presunut na nizsie poschodie. Izby upratovane denne a velmi kvalitne, kazde rano vymenene vsetky uteraky. V TV na izbe asi 70 programov, katalanske, spanielske, ruske, nemecke, francuzske. Vytahy v hoteli 2 - plne dostacujuce.

Strava
Uroven jedla bola sklamanim - prve 3-4 dni nam skoro nic nechutilo.

RANAJKY - velmi chudobne a monotonne. Kazdy den vajicka - miesane, alebo varene, asi 3 druhy salamy, 2 druhy syra, cerealie, male balene dzemy. ZIADNA zelenina a ovocie, co bol pre nas obrovsky sok na taku destinaciu akou je Spanielsko a vzhladom na to, ze jeden z nas je vegetarian. Napoje z automatov - dzusy nechutne a velmi sladke, kava taktiez velmi zlej kvality a chuti. Pohare 2dcl.

VECERE - prve 3 dni sme si nemohli vybrat nic, co by nam chutilo a to skutocne nie sme nejak vyberavi - sterilizovana zelenina !! (kukurica v nechutnom kyslom naleve), rajciny otrasnej chuti - kysle a nedozrete, najlepsie zo zeleniny bola cerstva cibula a zeleninovy miesany salat. Ako prilohy ryza, obcas hranolky, pecene zemiaky, cestoviny. Hlavne jedla zlej kvality a chuti - kazdy den aspon naznak ryby, asi 1x za tyzden bola skutocna ryba, inak iba rozmlete rybie maso, prislo nam to, ako zbytky z predosleho dna.. 1x bola paella, raz kuracie stehna (velmi zle dopecene, surove gumove krvave maso), obcas baranina, hovadzie kusky - velmi zvlastne dochutene jedla, niekedy nedovarene, nedopecene, inokedy prepecene.. Ovocne salaty - kondenzovane ovocie (ananas, mandarinky z konzervy), obcas cersvy melon, hrozno. Zmrzlina v malych kelinkoch a zele puding kazdy vecer. Velmi sladke a jednoducho nie moc kvalitne.

Kvalita jedla skutocne nie je moc dobra.

Služby hotela
Zamestnanci recepcie velmi mili a ustretovi, vzdy pozdravia a usmeju sa. Ziadny problem.

Pláž
Plaz vzdialena od hotela asi 100m - siroka, kazde rano upravena, vycistena, nikde ziadny cigaretovy ohorok, papierik - parada. Piesok hrubozrnny - skor strk :) Prve dni nas dost boleli nohy, ako sme po nom chodili bosi, potom sme si zvykli. Vstup do mora prudky, rychlo sa zvazujuci, asi 8m od brehu uz nedostat na dno - mne to vyhovovalo. Voda priezracne cista, ziadne meduzy - rybky, na plavanie super. Voda bola ale dost chladna, mnoho ludi sa muselo osmelovat, aby do mora skocili :) Kedze sme boli zaciatkom septembra, do 13:00 na plazi ludoprazdno, potom sa to pomaly zaplnovalo, ale nikdy nie prilis. Dost velke minus - ze pozdlz plaze nikde ziadny obchodik s obcerstvenim, cerstvym pecivom, pivom, na druhu stranu nikde ani jeden opity clovek :)

Dušan S., 18.01.2020, Dátum pobytu: 2.9. - 9.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa del Maresme, Hotel: Boix Mar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 2,2 Rozhodně nedoporučuji vybrat tento hotel pokud je vám méně něž 50 let. Amaika se prezentuje jako hotel "Adults only" ale v...

  • 1,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 4 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Rozhodně nedoporučuji vybrat tento hotel pokud je vám méně něž 50 let. Amaika se prezentuje jako hotel "Adults only" ale v překladu to znamená hotel pro seniory. Horší all inclusive jsem nikdy nezažil. Neustále musíte u sebe nosit kartičku místo pásku na ruce a i přesto, že vás personál hotelu pozná, bez kartičky vám nedají ani láhev vody. Co se týče stravování v jídelně, personál vám nedovolí si vybrat ani stůl, rozhodují za vás kam se posadíte. Opět - nemáte li u sebe kartičku - nepijete!!! Sauna a vířivka jsou OK. Okolí hotelu je čisté. Zobraziť celú recenziu

David O., 01.01.2020, Dátum pobytu: 22.12. - 29.12.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa del Maresme, Hotel: Amaika

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3 Na této dovolené jsme si užívali pláž a snažili se na ni zůstat co nejdéle bylo možné.

  • 1,5 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 7 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Na této dovolené jsme si užívali pláž a snažili se na ni zůstat co nejdéle bylo možné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl o poznání horší než na fotkách uvedených na Invii. Polštáře byly opravdu malé. Koupelna nebyla příliš čistá (viz fotky) a měla drobné poškození. Zároveň byla spojena ventilací s vedlejším pokojem, takže bylo na záchodě slyšet druhého z vedlejšího pokoje. Zdi propouštěli velké množství hluku, srovnal bych s deskou sádrokartonu. Je to opravdu příjemné když váš soused začne ve 3 ráno posouvat židle a vesele se oddávat hrátkám s... partnerkou? Zejména pokud u toho mají potřebu shodit co nejvíce věcí a následně koukat na hlasitou televizi.

V okolí hotelu je jak disco tak ostatní zdroje hluku. No a v případě že ty se krotí, tak vám noc osvěží ostatní hosté pomocí přenosných reproduktorů.

Strava
Jídlo je více méně bez chuti. 90% studené. Zřejmě je dováženo odjinud. Byl ho dostatek, ale nemělo žádnou chuť. Nakonec jsme si vždy talíře naložily více věcmi, abychom mohli ochutnat a sníst pouze to chuťově akceptovatelné. Zároveň vás při každé cestě pro pití atp. podezřívali, že ho chcete bez all inclusive a před nosem vám vypínali automat na "džus", i když už vás viděli a kontrolovali vám kartu několikrát. All inclusive zároveň paradoxně nezahrnuje všechno, zejména v baru si na all inclusive dáte pouze nejvíce ostrouhanou verzi nejzákladnějších drinků.

Na večeři bylo zároveň nutné čekat v dlouhé frontě jelikož jídelna kapacitně neodpovídá.

Služby hotela
Po našem příjezdu a zjištění, že klimatizace nefunguje nám bylo řečeno, že si nějaký z hostů přál, aby klimatizaci vypnuli, a proto ji vypnuli pro celý hotel. Bezva. Díky. Nakonec ji po několika dnech znovu zapnuli.

Trezor, jak je zmíněné v popisu se musí platit (zálohou), je na klíč. Žádné myšlenky na kód, aby jste nemuseli na pláž bez klíče.

Pláž
Pláž byla hezká, jsou zde v 90% nehlídané pláže. Voda byla opravdu čistá, dno se rychle svažuje.

Jakub S., 20.12.2019, Dátum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa del Maresme, Hotel: H Top Cartago Nova

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (2)

Postel v hotelu 3 fotografie

Celkom: 8,2 Dovolená se mi velmi líbila a hned bych se tam vrátil. Hotel se sice nachází mezi dvěma letovisky takže do centra každého je to kus, ale...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se mi velmi líbila a hned bych se tam vrátil. Hotel se sice nachází mezi dvěma letovisky takže do centra každého je to kus, ale kousek od hotelu se nacházela taková kolonáda, která z části nahradila to centrum. Každé úterý a čtvrtek byly trhy, kde se dalo nakoupit celkem za levno. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Náš příjezd do hotelu byl okolo 23.00 a téměř hned jsme dostali pokoj. Pokoj byl optimální pro 2 lidi (sociální zařízení, pokoj + balkónek). V pokoji byla manželská postel, skříň, televize, noční stolky a lednička. Sociální zařízení bylo čisté. Úklid probíhal každý den, vždy bylo ustláno a vynesn koš.

Strava
Strava v hotelu byla typická pro přímořské letovisko. Ryby, ovoce, přílohy, pečivo, nápoje (k večeři se nápoje museli koupit). My jsme měli polopenzi takže jsem většinou chodili na ,, oběd" do plážového baru u hotelu, který má otevřeno cca. od 8.00-23.00. široká nabídka nápojů (alkoholických i nealkoholických), jídel (hranolky, pizzy, mořské plody,...). Mimo hotel také spousta restaurací, malých občerstvení či kaváren.

Služby hotela
Se službami hotelu jsem spokojen, všichni byly vstřícní, ať šlo o problém s pokojem, stravou,... Všichni byly laskaví a snažili se problém co nejrychleji vyřešit. Hotel nabízel ve všechny dny s výjimkou neděle pro děti animační programy, a nepravidelně byly i taneční vystoupení a jiné akce.

Pláž
Pláž se nacházela hned u hotelu, lehátka a slunečníky se nacházely pouze u bazénu, což byla škoda. Pláž se ke konci naší dovolené začala zalidňovat, ale vždycky byli místo kam si dát osušku. Pláž byla celkem čistá což se ale nedá říct o vodě. Voda sice byla čirá, ale plavaly v ní plastové obaly a dokonce i vajgly (ale chápu že za to personál hotelu nemůže). Lepší je do vody chodit v botech protože se tam nachází i ostré kameny.

Anonym, 08.12.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa del Maresme, Hotel: Caprici

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 8,8 Dovolená pohodová, příjemná, odpovídalo popisu, rušnější lokalita.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená pohodová, příjemná, odpovídalo popisu, rušnější lokalita. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel odpovídal, jak bylo uvedeno, pokoj na stranu rušnější ulice, ale nevadilo.

Strava
Strava rozmanitá, množství dostatečné, mohlo být více ovoce.

Služby hotela
Nabídka výletů, večerní animace spíše pro mladší a děti.

Pláž
Pláž čistá, přístup z hotelu dobrý.

Dagmar O., 10.11.2019, Dátum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa del Maresme, Hotel: H TOP Royal Sun

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Dovolená splnila naše očekávání. Všechna ujednání smlouvy byla naplněna.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila naše očekávání. Všechna ujednání smlouvy byla naplněna. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Riviera odpovídá standardním podmínkám ubytování, personál je milý, vstřícný. K hotelu patří velký bazén, malý bazén pro děti, sauna, bar a další prostory, kde lze strávit volný čas. Z hotelu je celkem blízko k vlakové zastávce, takže je možné podnikat výlety do okolí. Například do nedaleké Barcelony je možné pohodlně dojet za 5 EUR.

Strava
Stravování v hotelu je na velmi dobré úrovni. Velký výběr a rozmanitost jídel. Pokrmy typické pro španělskou kuchyni vedle klasických evropských jídel dávají každému možnost najít si to své oblíbené.

Služby hotela
V hotelu je čisto, je prováděn pravidelný úklid pokojů i společných prostor. Na recepci hovoří anglicky, katalánsky, rusky a dokonce česky. Ubytování je od 14.00 hod. - při příjezdu dřív je možné uložit zavazadla do úschovny.

Pláž
Písečná pláž je blízko hotelu, je vhodná pro koupání s dětmi.

Olga Z., 16.10.2019, Dátum pobytu: 4.10. - 13.10.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa del Maresme, Hotel: Riviera

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8,4 Personál hotelu byl velice ochotný, každý den se uklízeli pokoje, jídla byl dostatek a neustále doplňovali, okolí hotelu bylo asi jako ve...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Personál hotelu byl velice ochotný, každý den se uklízeli pokoje, jídla byl dostatek a neustále doplňovali, okolí hotelu bylo asi jako ve městě, ale každé ráno uklizeli, pláž byla čistá, s hrubým pískem a průzračnou vodou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl nádherný, čistý, s balkónem ale bohužel se z něj dívalo hned na protější hotel a člověk si připadal jako ve vnitrobloku.

Strava
Čekala bych více mořských plodů a ryb, strava byla zaměřená spíš pro uspokojení turistů, tedy anglické snídaně, italské obědy a mix všeho k večeři.

Služby hotela
Zájezd byl v termínu, kdy již neprobíhali aktivity jako hlídání dětí, animační program, fakultativní výlety apod. Vše jsme tedy museli hledat a zařizovat sami.

Pláž
Přes silnici, asi 500m od hotelu, hrubý písek. Voda nádherná, čistá a celkově byla pláž úžasná. Bohužel ke koupání už tolik ne, rána a večery byly chladné.

Alena P., 07.10.2019, Dátum pobytu: 30.9. - 4.10.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa del Maresme, Hotel: Riviera

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9,2 Výhled s balkonu na moře - úžasné. Poloha hotelu ideální, obchody, obchůdky, restaurace - možnosti procházek. Byli jsme spokojeni.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Výhled s balkonu na moře - úžasné. Poloha hotelu ideální, obchody, obchůdky, restaurace - možnosti procházek. Byli jsme spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme úžasný výhled na moře. Čistota personál v pohodě. Slabší článek byly postele a absence lednice.

Strava
Polopenze maximální spokojenost. Velký výběr formou bufetu. čistota ochotný personál.

Služby hotela
Bazén, vířivka, sauna. Bar.Wifi zdarma na baru nepoužitelná, rychlá placená příliš drahá.

Pláž
Na pláž se chodí podchodem pod žel. tratí. Vzdálenost asi 200 m. Vše čisté, pláž není přeplněna. Náročnější vstup do moře. Nepříliš vhodné pro děti.

Anonym, 06.10.2019, Dátum pobytu: 4.9. - 14.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa del Maresme, Hotel: Reymar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 S dovolenkou sme boli celkovo spokojní. V Španielsku sme boli prvýkrát. Letovisko sa nám páčilo. Boli sme tam na konci septembra, čo nám...

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenkou sme boli celkovo spokojní. V Španielsku sme boli prvýkrát. Letovisko sa nám páčilo. Boli sme tam na konci septembra, čo nám osobne vyhovuje. Letovisko nebolo prepchané turistami, príjemné teploty a teplota mora. Letovisko bolo každé ráno vyčistené. Tým, že sme boli na konci sezóny, so službami delegátky to bolo troška horšie. Keďže sme boli v danom hoteli jediní z danej cestovky, stretli sme sa len raz, a to druhý deň pobytu, na našu žiadosť. Bola milá, vysvetlila, čo sme sa pýtali. Aj s výletmi z danej cestovky to bolo biedne. Vlastne žiadne. Ako som spomínala, boli sme tam sami, takže nás sa netýkalo nič. Všetko bolo len v angličtine a ruštine. Našťastie tam boli aj iní český turisti z iných cestoviek a tí nás vrelo prijali na ich akcie. Ponuka výletov bola celkom bohatá. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovaní sme boli na 8 poschodí s výhľadom na more, čo bolo najväčším prekvapením. Ráno sme otvorili oči a pozerali sme sa na more. Hotel sa nachádza si 2 minúty od pláže, aj keď sa nachádza v druhom rade cez ulicu.. Nie je priamo na pláži. Popred hotel ide železničná trať, no na kvalitu ubytovania to nemá vplyv. Pod traťou ide podchod, cez ktorý sa bezpečne prechádza na pláž. Pri zavretých oknách sme prechádzajúci vlak počuli len vtedy, ak sme sa na to výlučne zamerali. Viac rušivo pôsobil ruch z diskotéky, teda s pred diskotéky, ktorá sa nachádza pod hotelom. Personál bol veľmi príjemný a ochotný. V hoteli pracovala aj jedna recepčná pôvodom z Česka, takže sme nemali problém dorozumieť sa.

Strava
Mne osobne sa strava hodnotí dosť ťažko. Vzľadom k mojím alergiám a potravinovým intoleranciám . Aj napriek tomu som si našla to, čo mi neškodilo. Manžel bol spokojný. Podľa toho, čo som videla, výber bol široký. Niekoľko druhov pečiva, sladkého pečiva. Možnosť urobiť si hrianky podľa vlastnej chuti. Niekoľko druhov cereálií, mlieka, jogurtov ... Viac druhov zeleninových šalátov, nakladanej zeleniny. Viacero druhov šuniek, salám, syrov. Dva spôsoby prípravy vajíčok, pečená slanina, párky, klobásky. Večery boli bohaté. Dva až tri druhy pečeného mäsa, ryža, hranolky - stále, cestoviny , niekoľko druhov omáčok. Kto chcel studenú večeru, mal tiež na výber, čo si dá. A samozrejme nemohlo chýba na výber z viacerých druhov domácich špecialít tapas, ktoré sa každý deň menili. V neposlednom rade nemohli chýbať rôzne dezerty a niekoľko druhov ovocia. Viackrát do týždňa bol tématický večer, ktorý sa venoval špecialitám, Mexika, Katalánska ...

Služby hotela
So službami hotela sme boli tiež spokojní. Izby sa upratovali každý deň. Vždy sme mali k dispozícii 3 kotúče toaletného papiera - až až. Uteráky menili každý deň a posteľnú bielizeň každý druhý deň. Aj keď hotel nieje najnovší , ani raz som si nevšimla neporiadok čí už v hotely, na recepcii, bare, pred hotelom a už vonkoncom nie v jedálni. Po každom použití stola v jedálni bol vymenený obrus od raňajok až po večeru. O obsluhu sa počas celého času otvorenia jedálne staralo niekoľko čašníkov. Počas výletov sme dostávali piknik balíček. V porovnaní s klientmi z iných hotelov bol nadmieru bohatý. Bol v ňom trojitý sendvič, plastový príbor, dva druhy masla- rastlinné a živočíšne, med, dva druhy džemu, suchár, koláč a minerálka. To sme dostali dvakrát miesto raňajok. Ak sme nemohli prísť na večeru, zamenili sme si to za obed.

Pláž
Zo všetkých dovoleniek na ktorých sme boli, bola táto pláž najčistejšia. To bola čerešnička na torte. Každý večer vyzbieraný odpad, pláž zrovnaná. Na pláži bo zriadenec, ktorý sa staral o lehátka a poriadok na pláži. Aspoň raz do dňa prišiel, či je všetko ok.

Alena M., 03.10.2019, Dátum pobytu: 16.9. - 30.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa del Maresme, Hotel: H Top Cartago Nova

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 4,2 Spanelsko Costa Brava ..hotel Amaraigua Od 20.9. Do 30.9.2019

  • 5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 7 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Spanelsko Costa Brava ..hotel Amaraigua

Od 20.9. Do 30.9.2019 Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani v celku uspokojive

Strava
Druhy Jidelnicku jsou docela bohaty...ale co se tyce spravne upravy masa byla hrozna...hovezi ci veprove bylo vzdy zvykave...nevim jestli to tak maji ve Spanelsku spravne ale to se proste nedalo pozrit jak byly masa tuha.

Zelenina a ovoce sice nejaka byla ale sladke dortiky byly napriklad susenka polita jemnou cokoladovou linkou tam a zpet s posypanyma sponkama s barevneho cukru.byl jsem jiz celkem na 12 ruznych dovolenych ale bohuzel toto jsem zazil az tady...i kdyz jsem byl v minulosti ubytovan hotelu ktery je na proti tomuto..kde jsem byl velmi spokojen...Hotel Cartago Nova a za mensi peniz nes jsem platil zde....Preji vsem at jsou spokojeni.

Služby hotela
Hotel ktery ma 4 hvezdicky ...tak tento urcite ne...zapach ze septiku se linul v mezi patre..a jdyz schazite na jidlo ze sveho pokoje do jidelny ...tak vam to docela veme chut

Pláž
Plaz je v pohode..jen bych uvital alespon slunecniky na plazi

Josef Jarolím, 03.10.2019, Dátum pobytu: 20.9. - 30.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa del Maresme, Hotel: Amaraigua

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)