Recenzie hotelov
Costa Del Sol - Španielsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Vše probíhalo podle plánu, naprostá spokojenost. Dovolenou jsme si moc užili. Delegátka nás čekala na letišti, dokonce cestou zpět i...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vše probíhalo podle plánu, naprostá spokojenost. Dovolenou jsme si moc užili. Delegátka nás čekala na letišti, dokonce cestou zpět i pomáhala s odbavením. Tím, že jsme jeli mimo sezónu (v půlce října), jsme zakoupili za super cenu a už nebylo všude tolik lidí. No, ale upřímně, kdybych zaplatila 20 tis. za osobu, asi bych byla trochu zklamaná. Počasí přes den stále pěkně teplo, i když foukal vítr. Moře už bylo dost studené. V hotelu nebyly téměř žádné děti. Hodně jsme výletovali (Gibraltar, Granada, Ronda, Caminito del Rey). Půjčení auta v hotelu stojí 65 EUR/den, o kousek dál ve vesničce jsme si půjčili za 40 EUR/den - půjčovna Yellow cars - DOPORUČUJI! Parkoviště u hotelu je placené, dá se bez problémů zaparkovat na velkých parkovištích kousek od hotelu. Jeden výlet (Caminito del Rey) jsme absolvovali s místní agenturou, protože jinak bychom nesehnali vstupenky. V samotném místě jsme strávili pouze 3 hodiny, což bylo na ujití 5 km úseku tak akorát. Zbytek nekonečná cesta autobusem a vyzvedávání a rozvážení všech účastníků. Rozhodně ale stálo za to. V nejbližším okolí je pekárna, a spousta obchůdků se vším možným. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení hotelu by zasloužilo obměnu, je znát, že už nějaký ten pátek slouží, ale na funkci to nemá vliv ;-). Koupelny krásné - nesmrtelný mramor. Postele pohodlné, široké. Každý pokoj je s balkonem a každý má částečný výhled na moře. V pokojích mají klasické závěsy a ještě druhé zatemňovací, což je super. Překvapilo nás, že ještě v 8 ráno byla tma, za to večer bylo dlouho vidět.

Strava
Velice bohatý výběr jak na snídaně, obědy i večeře. Každý den obměňovali menu, téměř žádné jídlo, krom těch základních (hranolky, těstoviny) se za celý týden neopakovalo, vždy bylo nějak obměněno. Velký výběr ryb a dalších mořských plodů, pro ty, kteří to nejedí, až dost. Ale opravdu si mohl vybrat úplně každý. K obědu, svačině a večeři zmrzlina - 4 druhy - vanilka, čokoláda, jahoda a citron. Ta byla obyčejná, se zmrzlinou z cukrárny se nedalo srovnat, ale nám to nevadilo. Jeli jsme tam hlavně kvůli poznávání okolí, ne kvůli jídlu. Příjemný byl i výběr koktejlů, barmani i veškerý personál byl velmi přátelský, usměvavý. S all inclusive má každý pokoj nárok na 1,5 l láhev vody denně.

Služby hotela
Hotel nabízel možnost obědového balíčku na výlet, který byl ale každý den úplně stejný - sendviče, vajíčka, máslíčka, ovoce a voda. Dále lze na recepci zapůjčit osušky, pálky na ping-pong, společenské hry. Půjčení auta je lepší si zařídit samostatně. Wi-fi funguje v celém hotelu, stačí se pouze zaregistrovat. Někde je teda horší signál. Každý den probíhaly animační programy a večerní zábava (v angličtině).

Pláž
Dlouhá písečná pláž, vstup příjemný, ale rychle se svažuje, cca 2 m od břehu jsem už nevystačila. Každý den foukal vítr a byly vlny. Na pláži je možné zakoupit lehátka, ale je i dost místa mimo. Bójky jsou dost daleko od břehu. V době naší dovolené nebyla žádná nabídka vodních sportů apod. Na pláži bylo dost lidí se psy, ale všichni po nich pečlivě vše sbírali. Každý den byly vyplavené mušličky, v moři také něco bylo, ale málo. Rybky žádné. Přímo kolem hotelu vede takový plážový chodník, na obě strany se dá jít opravdu poměrně daleko, směrem vlevo od hotelu se dojde do městečka, pokud se člověk dá vpravo dojde po chvíli ke skalkám v moři, kde se dalo krásně šnorchlovat, bylo zde spousta ryb a ve větší hloubce i ježci a spousta mušlí. Chodník vede až do vedlejší vesnice a možná ještě dál.

Věra R., 25.10.2019, Dátum pobytu: 11.10. - 19.10.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Del Sol, Hotel: VIK Gran Costa del Sol (Mijas)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,2 Byli jsme mile překvapení.Hotel byl hned u pláže kde jsme hned byli v moři a mohli chodit po krásném chodníku na všechny strany....

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme mile překvapení.Hotel byl hned u pláže kde jsme hned byli v moři a mohli chodit po krásném chodníku na všechny strany. Destinace také byla pěkná. Měli jsme štěstí že jsme bydleli v 6. patře na západní straně a ne nad močálem. Procházky a výlety super. Spokojení s hotelem i destinací. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojeni. 6 patro na západ. Celkem klid .Pokoj uklizený čistý příjemný s pěkným balkonem. Super.

Strava
Výborná všeho bylo dost. Velký výběr jídla, pití, ochotný personál. Nato, že končila sezóna, jídelna fungovala jako v létě. Musíme moc chválit pití, přinesli cokoliv jsme si objednali ve velkém množství. Nečekali jsme, že bude takový výběr jídla na konci sezony.

Služby hotela
Služby perfektní. Všichni a všude byli hned ochotní.Sympatický personál.Vše bez problému.

Pláž
Voda už chladná ale to se dá čekat.Jinak musíme zase chválit. Pláže dlouhé a čisté upravené. Moře krásné čisté někdy velké vlny. Jen foukal silný chladný vítr. Ale jinak super. Takové pláže máme rádi.

Karel F., 22.10.2019, Dátum pobytu: 11.10. - 19.10.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Del Sol, Hotel: VIK Gran Costa del Sol (Mijas)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 hotel Vik Grand jsme zakoupili dva dny před odletem,a jelikož nám ostatní destinace už nenabídli letenky,brali jsme tento hotel,po...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
hotel Vik Grand jsme zakoupili dva dny před odletem,a jelikož nám ostatní destinace už nenabídli letenky,brali jsme tento hotel,po pročtení recenzí před odletem,jsme očekávali hrůzu děs,ale po příjezdu do hotelu jsme byli mile překvapeni,pokoj velký ůtulný,čistý,boční výhled na moře a hory,čisté moře a pláž,slušná ,normální klientela,z 90 procent angličani,týden jsme si užili v pohodě a bezstarostně a o to šlo,takže,dle našeho názoru,na recenze nedejte,a to cestujem do ciziny každé 3 měsíce, Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
výborné

Strava
výborná,chutná.....co nás trochu zpočátku deprimovalo,bylo umístění jídelny lehce v suterénu,ale vliv na čistotu a kvalitu to nijak neovlivnilo

Služby hotela
profesionální,na ůrovni

Pláž
čistá,moře čisté

Marie Pykalová, 22.10.2019, Dátum pobytu: 11.10. - 19.10.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Del Sol, Hotel: VIK Gran Costa del Sol (Mijas)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Veľká spokojnosť so službami, okoliu v Španielsku nie je čo vytknúť. Široké pláže, čisté, nie preplnené, vždy sa dá vybrať miesto na...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Veľká spokojnosť so službami, okoliu v Španielsku nie je čo vytknúť. Široké pláže, čisté, nie preplnené, vždy sa dá vybrať miesto na oddych a športové hry. V ponuke bolo niekoľko výletov, my sme navštívili Gibraltar, malé mesto s veľa obchodíkmi a nádherným výhľadom. Počasie nám vyšlo, občas doobeda pod mrakom, ale vždy sa vyčasilo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Každý deň upratané, čisté. Hoci uvádzajú TV sat, nie je veľa programov na večerné pozeranie. Klimatizácia fungovala aj sme ju každý deň používali. Balkón veľký, so sušiakom na prádlo.

Strava
Dostačujúci,pestrý výber každý deň. Morské jedlá, klasické mäsité, zapekané, cestoviny, palacinky, sladké koláčiky, ovocie, každý deň nakrájané melóny. Minerálku vo fľaši ste si mohli vziať koľko ste chceli, ale kávu podávali len na raňajky.

Služby hotela
Spokojnosť so službami. posledný deň sme končili o 12hodine, let bol večer. Hotel vám ponúkne izbu na osprchovanie pred odletom a samozrejme miestnosť pre batožiny.

Pláž
Nádherná, čistá, veľká. Na studenšiu vodu a vlny si musíte zvyknúť.

Zuzana Rusnáková, 14.10.2019, Dátum pobytu: 18.8. - 25.8.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Del Sol, Hotel: Diverhotel Marbella

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Top dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Top dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotelové izby krasne, čisté

Strava
Strava vynikajuca, pestrá

Pláž
Pláž čistá, moře krasne čisté

Michala, 14.10.2019, Dátum pobytu: 3.10. - 10.10.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Del Sol, Hotel: Torrequebrada

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Spokojenost. Děkuji za operativní vyřízení pobytu v CA. Všechny služby byly na úrovni - od počátku letu, přes pobyt a návrat domů....

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost. Děkuji za operativní vyřízení pobytu v CA. Všechny služby byly na úrovni - od počátku letu, přes pobyt a návrat domů. Delegátka byla příjemná, všechno zorganizovala v pohodě, nebyl žádný problém. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Výborné. Čistota, starostlivost, vždy bylo uklizeno. Blízko moře, obchody. Žádné negativní připomínky. Na recepci všechno vyřídili, co bylo zapotřebí a zodpověděli na dotazy. Spokojenost.

Strava
Vynikající. Velký výběr u snídaní i u večeře při polopenzi. Obsluha velmi slušná. Žádné problémy - plná spokojenost.

Služby hotela
Čistota. Bez problémů. Všechno na vynikající úrovni.

Pláž
Čistá. Blízko hotela. Koupání příjemné. Žádné připomínky nemáme. Spokojenost.

Emil Němeček, 10.10.2019, Dátum pobytu: 20.9. - 28.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Del Sol, Hotel: Sol Don Pedro

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Úžasná dovolená, jen moře bylo chladné vlivem špatného počasí v předchozím týdnu

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasná dovolená, jen moře bylo chladné vlivem špatného počasí v předchozím týdnu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Úžasný apartmán s veškerým vybavením, výhled jsme měli do postranní uličky hotelu

Strava
Absolutně vyniksjící, každý si přijde na své, nechybělo vůbec nic

Služby hotela
Ručníky na pláž za vratnou kauci, plážová lehátka za poplatek, u bazénu zdarma, sejf za poplatek, zdarma Wi-Fi všude i na pokoji, TV, klimatizace, hygienické potřeby k dispozici, různá spirtovní vyžití.

Pláž
Pěkná, udržovaná, moře krásné, ale chladné

Zdeňka K., 05.10.2019, Dátum pobytu: 18.9. - 26.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Del Sol, Hotel: Iberostar Malaga Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Zajimave okoli,moznost vyletu i samostatne

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Zajimave okoli,moznost vyletu i samostatne Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojenost,vzdy cisto

Strava
Bohaty vyber,kazdy den zmena,cistota

Služby hotela
Moc dekuji za prijemne chovani,vstricnost

A za vyrizeni odjezdu od hotelu na letiste.

Uvedena cisla CK nefungovaly,a nikdo se nam neozval a odvoz na letiste nevyridil,to byla jedina vada tohoto zajezdu

Pláž
Plaz dostupna snadno,cista,moznost zapujceni slunecniku,sprchy fungujici

Veronika K., 04.10.2019, Dátum pobytu: 24.9. - 1.10.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Del Sol, Hotel: Monarque Cendrillón

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Hezká dovolená v příjemném hotelu.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hezká dovolená v příjemném hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl hezký a čistý, vybavení dostačující. Na mě trochu moc měkká matrace a taky zrovna neupřednostňuji společnou přikrývku, ale to je věc názoru. Měli jsme pokoj hned u schodiště v 1.patře a občas tam byl trochu hluk, takže špunty do uší na spaní byly pro mne nutností, ale to záleží na hlučnosti a ohleduplnosti ostatních hostů.

U bazénu jsme byli jen jednou, ale působil na nás hezky. Voda byla čistá a teplejší než v moři :-)

Kousek od hotelu je velký supermarket a v okolí, hlavně směrem k pláži, spousta restaurací.

Strava
Měli jsme zaplacenou pouze snídani a ta byla supeeer !!! Výběr opravdu velký (slané a sladké pečivo, müsly, šunky, sýry, ovoce, zelenina, jogurty, vejce, slanina, různé kaše či dorty, limča, voda, mléko, káva, čaj, čokoláda) a personál neustále doplňoval co došlo.

Služby hotela
Úklid byl každý den, každý den jsme měli čisté ručníky a jednou nebo dvakrát za pobyt (8dní) čisté povlečení.

Na recepci jsou velice vstřícní a vždy nám poradili, když jsme něco potřebovali.

Na baru dělají dobré a celkem levné drinky.

V hotelu mají skvělé zázemí při pozdním odletu. Odlétali jsme večer, pokoj stačilo opustit do 12 hod. (většinou to bývá už do 10) a poté jsme si mohly zavazadla uskladnit do zamčené místnosti, abychom s nimi nemuseli celé odpoledne cestovat. Navíc jsme mohli až do odletu využívat bazén, bar a byla nám k dispozici sprcha a toaleta v přízemí u recepce.

Pláž
Pláž je cca 5 minut pešky od hotelu. Je písečná, jen místy při vstupu do moře byly kamínky, hezká a celkem čistá. Voda byla docela studená, ale to bylo možná tím, že jsme tam přiletěli těsně po velké bouřce. A čistota vody závisela na čistotě lidí na pláži, takže jak kdy :-(

Část pláže je bez lehátek, takže stačí vlastní podložka či něco a není třeba platit poplatky :-)

Tereza P., 25.09.2019, Dátum pobytu: 14.9. - 22.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Del Sol, Hotel: Los Arcos Montemar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)