Recenzie hotelov
Costa Del Sol - Španielsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Skvělá dovolená v mé nejoblíbenější destinaci, Andalusie je nádherná a její obyvatelé milí a přátelští, navštívila jsem ji již...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená v mé nejoblíbenější destinaci, Andalusie je nádherná a její obyvatelé milí a přátelští, navštívila jsem ji již poněkolikáté a vždycky si zde dovolenou užiji, jak "válením na pláži", tak návštěvami úžasných památek, letos v Torremolinos tomu nebylo jinak. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je skvěle situovaný, cca 200-300 m od hotelu je vlaková zastávka a jste za 20 min v centru Malagy. Na pláž je to příjemnou procházkou mezi obchůdky a restauracemi cca 10 min. Pokoje jsou prostorné a čisté. Personál je velmi milý a ochotný.

Strava
Bohatý výběr skvělého jídla.

Pláž
Pláž je čistá a udržovaná, jsou zde k dispozici sprchy a v plážových barech WC.

Jiřina Plášilová, 24.06.2022, Dátum pobytu: 14.6. - 21.6.2022
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Del Sol, Hotel: Gran Cervantes by BLUESEA

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4.8 průměr

  • 4 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
průměr Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel neodpovídá kategorii 4*

Strava
Neodpovídá kategorii 4*

Služby hotela
Neodpovídá kategorii 4*

Pláž
Přístup OK, čistota pláže OK, voda znečistěna "povlakem" neznámého původu na hladině

Robert K., 21.06.2022, Dátum pobytu: 11.6. - 18.6.2022
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Del Sol, Hotel: Palia Las Palomas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.2 Skvělá dovolená, nádherné velké pláže, spousta vyžití, kousek do krásné Málagy

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená, nádherné velké pláže, spousta vyžití, kousek do krásné Málagy Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bez výhrady, všechno fungovalo jak mělo, měli jsme krásný výhled na moře

Strava
Strava pestrá a kvalitní, každý si najde to svoje a každý den se mění

Služby hotela
V pořádku, bez problému

Pláž
Velká, táhnoucí se přes celé pobřeží, písčitá, mnoho aktivit, barů a restaurací

Matěj Helebrand, 17.06.2022, Dátum pobytu: 7.6. - 14.6.2022
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Del Sol, Hotel: Marconfort Costa del Sol (ex. Marconfort Beach Club)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9.8 Dovolená byla skvělá!

  • 9.5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla skvělá! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl starší, ale čistý, takže v pořádku. Koupelna čistá, vše funkční.

Strava
Strava rozmanitá, každý den na výběr z mnoha příloh, mas. Byl tam i gril, na kterém se dělala masa, ryby, ráno omelety.

Jídlo vždy doplňovali. Málokdy se stalo, že se muselo na něco pár minut počkat.

Pláž
Pláž, skvělá, obrovská na obě dvě strany před hotelem. Neleželi jsme na ní, vždy jsme se šli jen vykoupat nebo projít a pak zpět na lehátko k hotelu. je to opravdu kousíček, jen přes silnici a promenádu.

Julie D., 16.06.2022, Dátum pobytu: 2.6. - 11.6.2022
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Del Sol, Hotel: Globales Gardenia Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.8 Velmi pěkné

  • 9.5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pěkné Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, pěkné pokoje

Strava
Výborná

Služby hotela
Výborné

Pláž
Čistá, velmi pohodlná lehátka

Marcela, 14.06.2022, Dátum pobytu: 4.6. - 11.6.2022
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Del Sol, Hotel: Best Siroco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.6 Byli jsme spokojeni

  • 8.5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme spokojeni Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj hezký,terasa,výhled na moře-hezké

Strava
Velmi dobrá byli jsme spokojeni

Služby hotela
Co jsme potřebovali,to se vyřešiloZáj

Pláž
Pláž naproti, volná lehátka,ale placenáObčerstvení hned vedle.

Václav Kuneš, 13.06.2022, Dátum pobytu: 3.6. - 10.6.2022
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Del Sol, Hotel: Hotel Puente Real

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.6 Dovolená podle představ

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená podle představ Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prostorný pokoj s výhledem a terasou do zahrady. Čistý, hotelové služby bez připomínek

Strava
Snídaně perfektní, dostatek ovoce, velký výběr a možnosti, jak pro snídani na sladko, tak na vidličku

Večeře komfortní. Steaky, ryby, zelenina, sýry, dezerty

Služby hotela
Veš kerý personál velmi ochotný a vstřícný

Pláž
Pláž do 5 min , písčitá, každé ráno upravená. Vstup do moře hrubší písek, voda krásně čistá, chladnejsi ( prelom kveten-cerven 18stupnu), osvěžujici.

Možnost pronajmuti lehatka se slunecnikem v ramci restaurace ( 15 euro/os. ), ale moznost mit vlastni anebo bez.

Kateřina Zábranská, 07.06.2022, Dátum pobytu: 28.5. - 4.6.2022
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Del Sol, Hotel: Melia Marbella Banus

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.8 Krásná dovolená, hotel velmi sympatický s milým personálem, poloha hotelu ideální, přímo u moře ,v klidném prostředí, pláž asi 200 metrů,...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená, hotel velmi sympatický s milým personálem, poloha hotelu ideální, přímo u moře ,v klidném prostředí, pláž asi 200 metrů, další krásné pláže v okolí. Stanice autobusu přímo u hotelu. Velmi dobrá, romantická restaurace La Gala 100m., přímo u moře. Snídaně bohaté. Jediná negativní zkušenost je, že německá cestovní kancelář na místě neposkytuje žádné služby, není delegát ani nejsou písemné informace v recepci., takže organizace případných výletů si musí každý zajistit sám. Čas odletu jsme se dozvěděli 24 hodiny před odletem na papíře, který jsme našli pode dveřmi pokoje. Pokud někdo nemluví dobře cizím jazykem,měl by zvolit českou cestovní kancelář. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší hotel, ale pokoje velmi útulné, pohodlné postele , v noci zcela klid. Čistota vzorná, každý den nové ručníky. Poloha hotelu ideální, přímo u moře, krásný výhled na moře, přímo u hotelu autobusová zastávka.

Strava
Měli jsme jen snídaní, byla bohatá, vše co k snídani patří. Na večeři jsme chodili do velmi hezké restaurace asi 100m od hotelu La Gala, luxusní večeře s lahví vína pro dva za 40 Eur - nutno ale předem rezervovat. Sdalší blízkou restaurací Angus jsme dobrou

Služby hotela
Personál je velmi milý a ochotný. Jen nebyly k dispozici žádné písemné informace o aktivitách v okolí ,ale asi 1 km od hotelu je turistické informační centrum, kde je možné si objednat i zájezdy.

Pláž
Pláž písčitá, asi 200 m od hotelu, dále krásné pláže podél celého pobřeží ,kam je možné se dostat i za 1,55 Eur autobusem. Byli jsme v květnu, takže moře bylo ještě studené.

Anonym, 30.05.2022, Dátum pobytu: 19.5. - 26.5.2022
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Del Sol, Hotel: Best Benalmádena

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Velmi hezký rezort

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi hezký rezort Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Maximální spokojenost

Strava
Výborné

Služby hotela
Velmi dobré

Pláž
Výborné

Josef Barvínek, 30.05.2022, Dátum pobytu: 21.5. - 27.5.2022
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Del Sol, Hotel: Sol Principe

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)