Recenzie hotelov
Ibiza - Španielsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Hotel v opuštěné zátoce, kde jsou pouze dva velké hotely a pár domů, jinak tam nic není. Zato je tam klid. Jen dvě nebo tři restaurace a...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel v opuštěné zátoce, kde jsou pouze dva velké hotely a pár domů, jinak tam nic není. Zato je tam klid. Jen dvě nebo tři restaurace a tři malé obchůdky se základním sortimentem (dražší než ve městě). Třeba vodu se vyplatí koupit při cestě do většího města. Voda z kohoutků se nedoporučuje pít ve větším množství. Kdo hledá klid, nikam se mu moc nechce, rád jen leží u vody nebo u bazénu, tak je to ideální. Je odsud všude dost daleko a autobus MHD jezdí jen párkrát za den a to jen do jednoho města (Santa Eulària des Riu), kde se pak musí přestoupit (cena 3,20 euro). V místě se dá půjčit auto. Z okolních kopců jsou pěkné výhledy. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čtyřhvězdičkový hotel, který má všechny pokoje s balkónem s krásným výhledem přímo na pláž. V pokojích je dost velká koupelna, plochá televize, kam si můžete dát flešku s filmy (programy německé, italské, španělské). Samozřejmostí je klimatizace. Minibar (lednička). Půjčí vám za zálohu 10 euro velké plážové ručníky, nemusíte tahat svoje nebo brát z pokoje.

Strava
Měli jsme polopenzi, snídaně i večeře formou bohatého bufetu. Snídaně každý den stejné - klasika (anglická snídaně, sladké pečiva, ovoce, džusy, müsli apod). Večeře každý den jiná, obměňovali teplá jídla. Nápoje u večeře nejsou v ceně - je nutné si je zaplatit zvlášť.

Služby hotela
Hotel čistý, klidný. Podle některých "adults only" a je fakt, že dětí tam moc nebylo. Hned vedle je druhý hotel stejné firmy a tam naopak mají pořád nějaké programy a akce a soutěže.

Pláž
Pláž je hned u hotelu, stačí přejít jen chodník. Je dost velká a široká, ve srovnání s jinými plážemi, které jsme viděli byla opravdu hodně prostorná a nemusíte se mačkat. Lehátka a slunečníky za 6 euro na den, ale od bazénu, kde máte lehátka zdarma je to kousek, tak to ani nemá cenu si kupovat. Pláž každé ráno čistili, je tam plavčík. Ve vodě je ale potřeba dávat pozor na medúzy, občas se tam objevují a sem tam někoho žahnou. Výhodou je, že na pláži je zakázaný pochůzkový prodej, takže vás nikdo neotravuje, abyste si něco koupili a nebo jeli na nějaký výlet. Dají se půjčit i nějaké paddleboardy apod.

Pavel N., 09.09.2019, Dátum pobytu: 28.8. - 4.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Ibiza, Hotel: Grupotel Cala San Vicente

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Celkově v pořádku. Výtahy hotelu - fronty. 3 výtahy ale pořád se čekalo. Občas nějaký nefungoval i celý den.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově v pořádku. Výtahy hotelu - fronty. 3 výtahy ale pořád se čekalo. Občas nějaký nefungoval i celý den. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Chodby hotelu ponuré, trošku zanedbané, zatuchlé bez klimatizace. Pokoje v pořádku. Úklid každý den. Vybavení pokojů dostačující.

Strava
All in. Výborné, rozmanité jídla, množství ovoce, zeleniny, polívky vždy 2, zákusky neodolatelné. Není co vytknout

Služby hotela
Recepce pořád plná. Dost dlouho trval check in. Nevyhověli nám s prodloužením alespoň jednoho pokoje- měli jsme pozdější odlet. Program jak denní tak večerní byl dost zajímavý, pláž blízko hotelu malá pořád hlava na hlavě, lehtka u bazénu obsazena každý den všechny už před snídaní a někdy celý den na nich nikdo neležel ale dalo se sedět u baru a jít se vykoupat takže to celkem šlo. U dětského bazénu totéž. Dětský bazén supr klouzačky prolejzačky. Jinak u dvou barů celý den fronty na pití. Celkově tam byl dost velký hluk dětí i dospělých ale zvykli jsme si. V restauraci chaos lidi se předbíhali nebo stáli fronty. Ale v celkové podstatě po pár dnech si zvyknete.

Pláž
Pláž kousíček od hotelu přez zahradu. Sice malá, přeplněná ale bylo moře. Zajímavé je, že po celou dobu byly ve vodě medůzy které vás žahli stačilo sedět trochu ve vodě. Objeli jsme i jiné pláže kde bylo totéž.

Iveta B., 16.08.2019, Dátum pobytu: 5.8. - 13.8.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Ibiza, Hotel: Fiesta Tanit

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Top dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Top dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvělá poloha i služby hotelu

Strava
Vynikající s velkým výběrem

Služby hotela
Odpovídající 5*

Pláž
Krásná pozvolná pláž vedle přírodní rezervace

Petr Horák, 06.08.2019, Dátum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Ibiza, Hotel: Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Sázka na jistotu, byli jsme v tomto hotelu už po čtvrté, i když poprvé přes polskou cestovku, a vše bylo výborné dle očekávání. Let z...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Sázka na jistotu, byli jsme v tomto hotelu už po čtvrté, i když poprvé přes polskou cestovku, a vše bylo výborné dle očekávání. Let z Katovic kromě pro nás výborné dostupnosti letiště, levného parkování s dovozem až před terminál měl hlavně skvělé načasování příletu a odletu. U tohoto hotelu rozhodně v daném termínu (začátek června) maximální poměr cena/výkon! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Klasicky vybavené pokoje po lehkém faceliftu, laděné do bíla s pěkným podsvětlením, koupelna s vanou už trochu nese známky používaní, nicméně vše čisté, pravidelný úklid, výměna ručníku a doplňování hygienických potřeb.

Strava
Opravdu paráda, jídlo je dokonalé, snídaně neskutečně bohaté, obědy luxusní a večeře přímo opulentní. Nešlo si několikrát nepřidat, jen namátkou vyjmenuji roastbeef, panenka, pečená kýta, krevety, několik druhů ryb, čerstvě grilované masa, spousta zeleniny, příloh, dobrá pizza, těstoviny, ale i různých smaženek (květák,nugety, plněná šunka, stripsy) , k tomu omáčky a dresingy. Jídlo prostě 10/10!

Služby hotela
Vše velmí profesionální, personál si nás pamatoval z minula, recepce nabídla výběr pokoje z několika možností. Jinak všude velmi příjemní a vstřícní od jídelny, přes úklid, plavčíka až po bary,

Pláž
Krásná dlouhá Playa den Bossa, jedna z nejlepších pláží světa. Každé ráno čištěná od chaluh a odpadků. Jemný písek a čisté i když ještě trochu chladnější moře.

Radim F., 10.06.2019, Dátum pobytu: 29.5. - 5.6.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Ibiza, Hotel: The New Algarb

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,6 Vzhledem k tomu že moje nároky na ubytování jsou dost skromné (cca 10 let - od 1994 do 2004 - jsem pravidelně jezdil skužebně do Indie a...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Vzhledem k tomu že moje nároky na ubytování jsou dost skromné (cca 10 let - od 1994 do 2004 - jsem pravidelně jezdil skužebně do Indie a Pakistánu, a býval jsem ubytován víceméně v "Turistických" hotelích, nebo v ubytovnách zákazníků, stačilo mi, když tam bylo přijatelně čisto, a nebylo tam moc švábů - gekony na pokoji jsem celkem vítal, protože byli zárukou, že tam není víceméně žádný obtížný hmyz, a proti gekonům v podstatě nic nemám), ubytování považuji za přijatelné, byť s několika výhradami, o kterých se zmiňuji v dalších oddílech. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytován jsem byl v "single roomu", což je zmiňováno jako víceméně nadstandardní služba. Opak je pravdou. Tzv. "single roomů" je v hotelu celkem 14 (dva v každém patře) + dalších 14 ve vedlejší budově, a vznikly z bůhvíčeho při rekonstrukci hotelu. Pokoj je přibližně čtverec o rozměrech cca 4x4m - napravo od dveří je postel (poměrně obrovská - cca 2,5x1,5m), přímo proti dveřím je vchod na WC a do sprchového koutu. Uprostřed je příčka, v jejímž čele je umístěno umyvadlo se zrcadlem a ze strany postele je do ní vestavěna skříň. V nohách postele je umístěno vyklápěcí okno vedoucí na ulici, a pod ním cca 80 cm hluboký parapet, na kterém je televize, a je na něm možno také pracovat. Pod parapetem je nalevo polovodičová minilednička s objemem cca 40 l (jen tak tak se do ní vejdou dvě 5l láhve vody vedle sebe + nějaké menší láhve do dvířek). Vzhledem k tomu, že v hotelu je dle nařízení EU zakázáno kouření v uzavřených prostorách, je tento typ pokoje (na rozdíl od všech ostatních, které mají balkon) výhradně nekuřácký. Vzhledem k tomu, že jsem kuřák by mi určitě lépe vyhovovalo "single" ubytování v "double roomu" (s balkonem) s příplatkem za "single" využití, protože cena je stejná a na balkoně se kouřit smí.

Strava
Stravování bylo víceméně stejné, na jaké už jsem zvyklý z jiných destinací, i když tady bych řekl, že byl poněkud menší výběr, než je obvyklé (jen jeden druh polévky a nepříliš velký výběr v hlavních chodech a přílohách). Výběr moučníků a ovoce celkem slušný, pití k večeři pouze placené (včetně vody, zato k snídani bylo zdarma šampaňské). Konzumované množství nebylo nijak omezováno.

Služby hotela
V celém hotelu je k dispozici bezplatné veřejné Wi-Fi připojení (rychlost cca 5Mb/s - a to i na jednom kanálu 5GHz), ke kterému dostanete při ubytování přístupové heslo platné pouze pro vás na celkem dvě zařízení.

V informacích o zájezdu je lživé tvrzení o půjčovně kol přímo v hotelu, takže celkem vážně uvažuji o žalobě za zkaženou dovolenou. Když jsem se v recepci dotazoval na půjčovnu kol, byl jsem odkázán na nejbližší půjčovnu vozidel (cca půl kilometru od hotelu) - že prý tam určitě nějaká kola mají - měli - 3 citibike(jednorychlostní s košíkem na řidítkách a v poněkud zanedbaném stavu). Půjčovnu kol (s rozumným výběrem) se mi za celou dobu pobytu nepodařilo ve vzdálenosti do pěti kilometrů najít žádnou (kromě jedné soukromé v přístavu v Ibize, kde ale měli jen 3 elektrické fatbiky), zatímco když jsem si kupoval lístek na trajekt na Formenteru, pokladní mi přímo nabízela, jestli si nechci na Formenteře půjčit kolo, nebo jiné vozidlo - zaplatil bych současně s lístkem za trajekt, a vozidlo bych si vyzvedl hned v přístavu na Formenteře - nabídku jsem (ke své opožděné litosti) nevyužil, protože jsem tam jel jen na cca 5 hodin.

Jinak jsou v hotelu k dispozici dva mělké bazény a jedno brouzdaliště + další dva bazény (trochu hlubší) u sousední budovy. Také je zde k dispozici masáž.

Pláž
Pláž je celkem přijatelná, byť dost malá. Přístup na ni je teoreticky (nebo s použitím drobného násilí) možný přímo z hotelu (násilí proto, že branka byla už oficiálně zavřená, ale zámek byl dost volný, takže to šlo otevřít). Pláž je cca 50 metrů široká, písečná, bez jakéhokoli vybavení. Na jejím okraji je ještě betonové molo. V plné sezóně zde asi funguje i diving school (v době mé přítomnosti zavřená), a možná že jsou i nějaká lehátka na pláži.

Daniel Dittrich, 27.10.2018, Dátum pobytu: 16.10. - 23.10.2018
Oblasť: Španielsko Španielsko, Ibiza, Hotel: Sirenis Club Tres Carabelas & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Výborné po každej stránke.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborné po každej stránke. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pekný výhľad, čisté, pravidelné upratované.

Strava
Strava pestrá, chutná, široká ponuka nápojov.

Služby hotela
Celkový dojem veľmi dobrý.

Pláž
Pláž, piesok, voda čistá, hneď pri hoteli.

Peter K., 08.10.2018, Dátum pobytu: 27.9. - 4.10.2018
Oblasť: Španielsko Španielsko, Ibiza, Hotel: Club Cartago

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Báječná dovolená. Hezký hotel, služby. Nemohu nic vytknout.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Báječná dovolená. Hezký hotel, služby. Nemohu nic vytknout. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 07.08.2018, Dátum pobytu: 29.7. - 5.8.2014
Oblasť: Španielsko Španielsko, Ibiza, Hotel: Fiesta Tanit

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 V tomto hotelu jsme byli ubytovaní již podruhé a opět jsme byli spokojeni. Kvalita hotelu, stravování i dostupnost nabízených služeb nás...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
V tomto hotelu jsme byli ubytovaní již podruhé a opět jsme byli spokojeni. Kvalita hotelu, stravování i dostupnost nabízených služeb nás uspokojila po všech stránkách. Dětské zázemí, herna, kulturní sál, probíhají motivační programy (jen v Eng, NJ, Esp) jsme částečně využili, extra dětský bazén s klouzačkami a příjemným dětským zázemím odděleným od hlavního bazénu, předurčuje bezpečnější místo i pro malé děti do 6-ti let. Personál je příjemný a nezaznamenali jsme žádný konflikt. Hotel je "klidnějšího" rázu, takže kolem půlnoci je už všude klid. Bazény jsou volně přístupné, je potřeba si ráno včas zajistit lehátka + slunečníky, která jsou zdarma, ale díky větší kapacitě hotelu nedostačují celkovému počtu. Po celý den až do noci jsou dostupné nealkoholické i alkoholické nápoje, zmrzlina, ledová tříšť a toasty, takže hlad a žízeň zde mít určitě nebudete. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování a ukončení pobytu proběhlo na recepci velmi rychle, hotel je vhodný pro rodiny s dětmi, úklid pokojů probíhal každý den, vždy bylo čistě uklizeno, vyměněná prostěradla i ručníky. Úklid probíhal také velice často ve vnitřních a vnějších částech hotelu.

Strava
Strava byla výborná jak kvalitou tak i kvantitou, nestalo se, že by některý druh jídla v průběhu stravování chyběl, kuchyně byla kontinentální a lokální, každý den byla současně podávána tématická strava, vážící se ke konkrétním zemím jako je např. Mexiko, Itálie apod. Při programu AI si každý vybral to, na co měl chuť.

Služby hotela
prostorný bazén pro dospělé a větší děti, extra bazén pro malé děti se skluzavkou a atrakcemi, venkovní a vnitřní bar s obsluhou do půlnoci, dětský koutek, kulturní sál, poskytování internetu za poplatek, zajištění půjčení auta, minutu od hlavního vchodu je autobusová zastávka, do 5-ti minut je přístaviště, odkud je možné dojet lodí během pár minut až do centra San Antonio

Pláž
menší písčitá pláž je v klidné zátoce v docházkové vzdálenosti cca 5 minut přes zahradu hotelu, pláž je určena především dětem a nenáročným, voda byla čistá, bez vln, je zde možnost pronájmu šlapadel, lehátek a slunečníků, ale také možnost vlastního ležení, součástí je také restaurace

Marcel Petráček, 02.08.2018, Dátum pobytu: 24.7. - 29.7.2018
Oblasť: Španielsko Španielsko, Ibiza, Hotel: Fiesta Tanit

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Fiesta Hotel Tanit pohled od velkého bazénu 6 fotografií

Celkom: 8,6 Dlouhá doprava obyčejnou linkou. Největší chyba chyběla česká delegátka. Musela jsem si pomocí cizí delegátkou. Při odletu jsem nenašla...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Dlouhá doprava obyčejnou linkou. Největší chyba chyběla česká delegátka. Musela jsem si pomocí cizí delegátkou. Při odletu jsem nenašla odlety, německá delegátka nebyla moc příjemná, ale nakonec nám odlet našla. Španělé nám počítali 9 dnů pobytu, cestovka nás ošidila o jeden den slunce a moře. Zaplaceno jsme měli 10 dnů pobytu. To se nám nelíbilo, myslím že od října kdy jsem platila polovinu zájezdu nám mohli naplánovat lety , tak aby jsme nepřišli o jeden den pobytu. Vydělávat se nechá všelijak . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Perfektní čistota, velká spokojenost.

Strava
Nedalo se nic vytknout, všeho hodně a vše dobré.

Služby hotela
Nedalo se nic vytknout.

Pláž
Velice malá, ale nikdo si nedovolí Vám nic vzít, klidná voda hezké poležení.

Anna Goldmannová, 24.07.2018, Dátum pobytu: 7.7. - 17.7.2018
Oblasť: Španielsko Španielsko, Ibiza, Hotel: Fiesta Tanit

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)