Recenzie hotelov
La Manga del Mar Menor - Španielsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 bylo to moc dobre )))

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
bylo to moc dobre ))) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
hezky )))

Strava
pestra, hodně zeleniny, ovoce, ryb. )))

Služby hotela
nemame co vyčitat

Pláž
plaž hezka a čista, moře teple, pruzračne a nadherne )))

Adam Popenko, 13.10.2017, Dátum pobytu: 24.9. - 1.10.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, La Manga del Mar Menor, Hotel: Las Gaviotas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 hezká dovolená

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
hezká dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pěkné

Strava
dobrá

Služby hotela
další služby kromě wellnes jsem nezaregistrovala

Pláž
dobrá

Eva R., 12.10.2017, Dátum pobytu: 27.9. - 8.10.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, La Manga del Mar Menor, Hotel: Mangalan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Byli jsme ubytovaní v hotelu Los Gaviotas, hotel byl hezký, čistý s příjemným personálem

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme ubytovaní v hotelu Los Gaviotas, hotel byl hezký, čistý s příjemným personálem Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl čistý s balkonem, s částečným výhledem na moře. Mezi naším a sousedním pokojem byly spojovací dveře a díky tomu jsme slyšeli vše z vedlejšího pokoje, což bylo velmi nepříjemné pro obě strany.

Strava
Strava byla výborná, velmi chutně upravená. Na své si přišli i milovníci ryb. Za velký nedostatek považuji výběr ovoce. Ovoce bylo nezralé ( broskve, blumy atd.....), klienti ho vraceli zpět na bufet. V zemi jako je Španělsko bych očekávala opak.

Služby hotela
Služby byly v pořádku, výměna ručníků i úklid.

Pláž
Pláž byla nádherná, čistá a udržovaná každý den. Moře čisté a průzračné. Měli jsme trochu smůlu, stále foukal silný vítr, do moře se moc lidí neodvážilo.

Věra Egerová, 12.10.2017, Dátum pobytu: 24.9. - 1.10.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, La Manga del Mar Menor, Hotel: Las Gaviotas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Výborná dovolená ,krásné počasí,čisté teplé moře ,ale večer trochu nudna,protože je ve Španělsku po sezoně. S tím jsme ale počitali.

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná dovolená ,krásné počasí,čisté teplé moře ,ale večer trochu nudna,protože je ve Španělsku po sezoně. S tím jsme ale počitali. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je po rekonstrukci ,všechno fungovalo tak jak má. Jako nedostatek se ukazuje absence malých ledniček na pokoji

Strava
Výborná strava , vybrali si všichni ,velký výběr všeho od zeleniny po maso a ryby a různé přílohy.Dostatek ovoce a sladkostí. Velké plus je pití,mohli jsme si vybrat k obědu a večeři od limonád a džusů ,tři druhy vína,sangrie,dva druhy piva a k snídani různé druhy kávy,čaje,sklenku sektu.Připomínám, měli jsme jen plnou penzi.Nikdo nikoho neomezoval v jídle ani pití.

Služby hotela
V hotelu se pořádaly různé animační programy jako diskotéky,koncerty atd. Možnost zapůjčení kol (zařídila recepce)

Pláž
Krásná písčitá pláž s jemným pískem s pozvolným vstupem do Středozemního moře,na které bylo minimum lidí a kterou každý den čistili. Voda teplá a krásně čistá. Na druhé straně La Mangy je menší moře Mar Menor,které je o něco teplejší aje v něm také ostrov s léčivým bahnem,pláže opět čisté s velmi pozvolným vstupem do vody (cca 200 m od břehu je po pás vody).

Jiří V., 11.10.2017, Dátum pobytu: 27.9. - 8.10.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, La Manga del Mar Menor, Hotel: Doblemar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Byla jsem spokojena

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byla jsem spokojena Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojenost

Strava
Mě chutnalo všechno

Služby hotela
Spokojenost

Pláž
Jelikož jsem špatně chodící tak tak nemůžu ohodnotit přístup moře ale chodila jsem se na něj dívat a bylo to krásné

Dana Vobořilová, 11.10.2017, Dátum pobytu: 1.10. - 8.10.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, La Manga del Mar Menor, Hotel: Las Gaviotas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9,2 Krásná dovolená, příjemné počasí, skvělé ubytování, ze stravy si mohl každý vybrat, snídaně měly každý den stejnou nabídku, nedostatečný...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená, příjemné počasí, skvělé ubytování, ze stravy si mohl každý vybrat, snídaně měly každý den stejnou nabídku, nedostatečný počet lehátek k vypůjčení. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování opravdu skvělé, pokoj v 7.patře s výhledem na obě moře, pěkná koupelna a vždy čistě uklizeno

Strava
Velký výběr ryb, takže milovníci ryb si tu pochvalovali. Z ostatních druhů jídel se vždy dalo vybrat, a vše bylo pořád doplňováno. Pro mne naprosto dostačující

Služby hotela
Pěkný a čistý bazén, dostatečný počet lehátek u hotelu, wifi k dispozici, každý večer živá hudba, bar k dispozici.

Pláž
Nedaleká pláž byla vždy čistá, krásný písek, nádherné Středozemní moře, málo lidí - jenom nedostatečný počet lehátek na zapůjčení. Mar Mennor trošku jako rybník, ale oceňuji léčebné účinky bahna. Každý den jsme navštívili obě moře.

Jarmila W., 10.10.2017, Dátum pobytu: 24.9. - 1.10.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, La Manga del Mar Menor, Hotel: Las Gaviotas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9,2 Velice prijemny hotel,moznost vyuziti lehatek a slunecniku zdarma, pekna zahrada. Ocenuji blizkost more cca 10 m od hotelu. V blizkosti...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velice prijemny hotel,moznost vyuziti lehatek a slunecniku zdarma, pekna zahrada. Ocenuji blizkost more cca 10 m od hotelu. V blizkosti hotelu nekolik restauraci a kramku. Necekejte zadne rusne letovisko s promenadou. Mesto je vylidnene, plne obsazene pouze v srpnu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel 4* cisty, prevaha Cechu a Spanelu. Kazdy pokoj ma svuj balkon.

Strava
Velice pestra, kazdy den vyber ze dvou druhu mas a ryby. Priloha vsak byla pouze jedna, hranolky a 1x za tyden ryze a testoviny. Velky vyber sladkosti, ovoce a zeleniny. Pri polopenzi je moznost si vybrat obed anebo veceri. Prijemna byla i lahev cervenoho vina(moznost vymeny za bile) a lahev vody k veceri i obedu.

Služby hotela
Lehatka a slunecniky u bazenu a v zahrade zdarma, pouze omezene mnozstvi. Nestalo se, ze by se na nekoho nedostalo.

Pláž
Po opusteni zahrady jste rovnou u more. Plaz piscita, zadna hloubka, jen max. do puli stehen. Plaz u Stredozemniho more jsme nevyuzili.

Dagmar S., 08.10.2017, Dátum pobytu: 20.9. - 30.9.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, La Manga del Mar Menor, Hotel: Izán Cavana (Mar Menor)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Dovolená byla skvělá.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla skvělá. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v hotelu Las Gaviotas nemělo chybu.

Strava
Strava byla velice chutná a rozmanitá.Každý si může vybrat.Jedině zákusky byly stále stejné.

Služby hotela
Službám hotelu nelze nic vytknout.Pouze pro mladé chybí nějaké sportovní vyžití.

Pláž
Pláž u moře i Mar Menor je čistá,moře rovněž.V době,kdy jsme zde trávili dovolenou byl pouze skromný plážový servis.

Celkový dojem trochu kazí to, že celé pobřeží je zastavěné velkými budovami.

Antonín Kos, 06.10.2017, Dátum pobytu: 24.9. - 1.10.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, La Manga del Mar Menor, Hotel: Las Gaviotas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Výborná. DOporučuji.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná. DOporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme ubytování v hotelu Las Delfines.Hotel je postaven v roce 1968, přesto čistý. Horší to bylo s postelemi včetně matrací.

Strava
Strava různorodá, skvělá. Moc nám chutnalo.

Služby hotela
Moc jsme nevyužívali. Voda v bazénu byla studená.

Pláž
Dostupnost tak jak se uvádí v nabídce. Čistá.

Eva Volencová, 05.10.2017, Dátum pobytu: 24.9. - 1.10.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, La Manga del Mar Menor, Hotel: Las Gaviotas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Spokojeni, mohli bychom tam zase.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojeni, mohli bychom tam zase. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídá kategorii

Strava
Kvalita nebylarozhodně špičková, ale vždy jsme si vybrali. Organizace stravování na dobré úrovni.

Služby hotela
Každodenní večerní tanečky byly příjemné.

Pláž
Každodenně čištěné pláže, možnost půjčení slunečníku za zálohu.

Ladislav Dvořák, 04.10.2017, Dátum pobytu: 17.9. - 24.9.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, La Manga del Mar Menor, Hotel: Las Gaviotas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220