Recenzie hotelov
Mallorca - Španielsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,8 Dovolenou bych ohodnotil na 8/10. Byla super a moc jsme si jí s přítelkyní užili. Vždy se najde prostor pro zlepšení (lepší počasí,...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou bych ohodnotil na 8/10. Byla super a moc jsme si jí s přítelkyní užili. Vždy se najde prostor pro zlepšení (lepší počasí, levnější cena, atd. :)).Avšak celkově jsme byli moc spokojení. Mallorcu jsme si i díky Vám zamilovali a plánujeme se na ní vrátit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel byl nádherný a personál profesionální a moc příjemný. Stejně tak naše delegátka, paní Bachratá, byla na profesionální úrovni a sympatická. Jedinou kaňkou byl náš pokoj. Bydleli jsme v nejvyšším patře, avšak náš pokoj postrádal balkón. Zároveň byl pokoj situačně blízko výtahu, který byl hlučný. Jako poslední prostor pro zlepšení bych zmínil dveře dělící ložnici a koupelnu. "Lítačky" nejsou příliš vhodné, co se soukromí týká :).

Strava
Strava byla naprosto skvělá. Nabídka velmi široká a ocenili jsme s přítelkyní také snack bar. Možnost stravovat se i venku na terase se nám opravdu zamlouvala.

Služby hotela
Služby v hotelu byly ok. Já osobně jsem očekával trochu více, jelikož mám rád hry a kromě stolního tenisu a organizovaných her od animátorů, v nabídce nebylo. (např. kulečník, basketbal, herní automaty, ap.)

Pláž
Pláž byla moc fajn. Čistá, vzdálenost vyhovující. Jen škoda, že člověk nemůže projít na další pláž přímo podél moře, ale musí jít uličkami ve městě, které až tak hezké nebyly.

Tomáš Podaný, 15.01.2020, Dátum pobytu: 11.9. - 19.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Globales Palmanova Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Krásné místo, perfektní hotel, vynikající jídlo, mohu jen doporučit.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné místo, perfektní hotel, vynikající jídlo, mohu jen doporučit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme štěstí na apartmán, který nám byl přidělen, byl zrekonstruovaný, čistý, v přízemí s krásnou terasou. Poslední den jsme si kvůli dětem, a večernímu odjezdu na letiště, připlatili, a to jsme dostali pokoj, který byl tmavý, zatuchlý a nezrekonstruovaný. Dostat takový na začátku, budeme mít zkaženou celou dovolenou.

Strava
Jídlo bylo vždy vynikající, velký výběr, kvalita a vše v pořádku.

Služby hotela
Personál hotelu byl velmi milý, s pěkným přístupem k dětem, ochotný a na všem jsme se vždy domluvili.

Pláž
Pláž byla veřejná a dostupná pouze po schodech, což s kočárkem znamenalo několikrát denně snést a vynést v rukách. Lehátka a slunečníky na pláži pouze za úplatu. Díky zvolenému termínu nebyl problém najít si místo, ale v sezóně to bude horší. Nicméně krásná pláž, písek, skaliska po stranách, přístupné bez problému pro děti.

Lenka K., 15.01.2020, Dátum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Ferrera Blanca

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6,6 Za tu cenu vše ok. Pouze nám vadil pokoj bez klimatizace, vzdálenost hotelu od pláže a stále ae opakující se jídlo.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 3 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Za tu cenu vše ok. Pouze nám vadil pokoj bez klimatizace, vzdálenost hotelu od pláže a stále ae opakující se jídlo. Zobraziť celú recenziu

Jiří B., 13.01.2020, Dátum pobytu: 18.9. - 25.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Bellevue Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 V hotelu jsem byla v roce 2016, proto nemohu posoudit jaké jsou tam služby nyní. Pro mě to byla nejlepší dovolená,jakou jsem kdy zažila....

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
V hotelu jsem byla v roce 2016, proto nemohu posoudit jaké jsou tam služby nyní.

Pro mě to byla nejlepší dovolená,jakou jsem kdy zažila. Mallorca je nádherná a v tomhle letovisku najdete vše, od klidných procházek, přes skvělé restaurace a i skvělý noční život. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v hotelu bylo senzační, měli jsme vanu , docela velký pokoj (když srovnám s jinými hotely). Vše čisté, nové.

Pouze bazén se na náš vkus zavíral docela brzy.

Strava
Strava v hotelu mi naprosto vyhovovala a je to důvod,proč na hotel stále všude pěji ódy. Konečně hotel,kde se nevařili hranolky a jiné smažené fast-food nesmysly. Opravdu tu byla španělská kuchyně, paella samozřejmostí, denně čerstvé dary moře,skvělé omáčky, dezerty. Sem tam na večeři čokoládové fontány.

Víno, i když bylo čepované,nikoliv rozlévané, tak chutnalo překvapivě dobře, pivo trochu horší, ale to je tím,že jsem Češka :-)

V okolí byla strava docela drahá, i když jsme měli all-in,chtěli jsme vyzkoušet místní kuchyni. Vše moc dobré, jen opravdu drahé, za jednu večeři pro dva utratíte v přepočtu na české 1200 korun bez pití.

Kousek od hotelu je ale Mc Donald's, takže i tam určitě není problém zavítat :-)

Služby hotela
Musím vyzdvihnout práci recepčních, všichni usměvavý a ochotní i ve dvě ráno. Kuchaři se občas mračili, ale to nejspíš díky náporu občas nevychovaných turistům :-)

Paní uklízečka Mila byla skvělá a vždy nám perfektně uklidila pokoj.

Pláž
Pláž velká, žádné kamínky, krasné vlny, občas vajgl,ale to se opravdu nedá uhlídat. Pláž nabízí spoustu atrakcí. Nad pláží každých 7 minut létají letadla :-) Ale vůbec Vás to neruší, jen taková zajímavost, jak je tamní letiště opravdu vytížené.

Anonym, 13.01.2020
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Senses Palmanova (ex. Delfin Playa)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

5 fotografií

Celkom: 10 Výborné ubytování splnilo přesně naše očekávání

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborné ubytování splnilo přesně naše očekávání Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel umístěn při okraji střediska Arenal, tedy na klidnějším místě, vybavení výborné, postel tvrdší, což nám vyhovuje, v pokoji naprostý klid - nebyl slyšet žádný hluk od sousedů ! Výhled z balkonu směrem na moře, v koupelně vše funkční. Klimatizace na pokoji v ceně - v září nebylo potřeba pouštět. U hotelu Bahamas II vlastní menší bazén s několika lehátky.

Strava
Podávaná v hotelu Bahamas I -přes ulici, jídlo výborné, nepřeberné množství i s obměnami, polopenze zcela dostačující. Velkou výhodou všechny nápoje v ceně - včetně bílého a červeného vína ! Ve špičce se u nápojů tvořila malá fronta, jinak místa k sezení jsme vždy našli. Dezertů byl trošku menší výběr, ale za to 4-5 druhů zmrzlin v kelímcích bylo denně :-)

Služby hotela
Výměna ručníků by byla každý den, kdybychom chtěli, všude čisto, úklid denně. Check out dokonce až ve 12 hodin, ale vzhledem k odletu večer jsme si nechali kufry v přidělené místnosti, po návratu z pláže jsme mohli využít sprchy u bazénu v Bahamas I ( je potřeba časová rezerva, sprchy jsou jen 2, takže může být fronta) a teprve pak kufry vyzvedli.

Pláž
Pláž vzdálená 10-15 minut pěšky - uličkami mezi hotely s mnoha krámky se suvenýry. Více se nám líbila menší pláž St. Antonio ( k dispozici WC zdarma u malého příjemného kiosku), z jedné strany ohraničená divokým skalnatým pobřežím, podél kterého se dalo plavat velmi daleko. Vstup do vody velmi pozvolný, ale to i na hlavní dlouhé pláži podél Arenalu. Pláž i voda čistá.

Jiřina Stará, 05.01.2020, Dátum pobytu: 8.9. - 15.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Bahamas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 8,8 Dovolená dle mých představ, vše fungovalo, dobré jídlo, ubytování v pořádku, pokoj s lodžii, denně uklizeno. Personál pokud nebyl...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená dle mých představ, vše fungovalo, dobré jídlo, ubytování v pořádku, pokoj s lodžii, denně uklizeno. Personál pokud nebyl vyloženě přátelský tak profesionálně korektní. Pokud bych zvažovala dovolenou ve Španělsku, zvítězila by asi Mallorca a pokud bych zvažovala Mallorcu, asi bych volila Hotel BARCELO PONENT PLAYA. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel solidně vybaven, je na něm vidět, že novostavbou byl už před léty, ale udržovaný, čistý. Denně úklid na pokojích, výměna ručníků i povlečení automatická.

Strava
Bohatý výběr. Kuchyně středomořská, španělská i mezinárodní, Večeře v "národních" barvách např: pondělí italská, úterý řecká, středa americká … Dostatek ovoce, spousta jídel z ryb a mořských plodů. Stolní víno (v kvalitě stolního vína) v dostatečném množství, nealkoholické nápoje, voda vše v solidní kvalitě a neomezeném množství, Ve všech provozech (mimo jídelnu) včetně plážového a bazénového baru vynikající káva, alkoholické nápoje španělského původu vcelku solidní chuti, tak jak je ve Španělsku zvykem s nižším obsahem alkoholu (cca 30- 35 %). Míchané nápoje (mojito, piňakoláda) jsou připravované z polotovarů (jen pro otrlé).

Služby hotela
Diskotéka pro mladší, animátoři nevtíraví s nabídkou služeb, jiné služby jsme nevyžadovali. Služby recepce včetně pomocí s aktivitami mimo hotel jsou poskytovány ochotně a uceleně.

Pláž
Pláž má jen jednu chybu, není majetkem hotelu a slunečník a lehátka není možné mít v ceně (platí se někomu jinému). Hotelová lehátka a slunečníky, které jsou poblíž pláže zcela logicky nejsou v ceně (kdo si koupí lehátko poblíž pláže, když si může koupit lehátko na pláži?). Pláž písčitá s pozvolným dnem (ideál pro děti a seniory) umístěna v hluboké zátoce, kde je klidná voda i když je moře rozbouřené.

Anna Kropáčková, 10.12.2019, Dátum pobytu: 1.9. - 12.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Barceló Ponent Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 Spokojenost, odpovídá ceně, přímo u pláže, super.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost, odpovídá ceně, přímo u pláže, super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Při zaplacení navíc výhled na moře super.

Strava
V pohodě, nejedeme na dovolenou jenom jíst. Hlady nikdo nebyl!

Služby hotela
V pořádku, dejte menší spropitné a budete mít vše,

Pláž
Malá, klidná, koupání super, vezměte boty do vody, místy kameny,

Jana Princová, 09.12.2019, Dátum pobytu: 26.7. - 2.8.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Peymar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,6 Dovolená byla velmi příjemná,hotel útulný, rodinný,strava skromnější. Špatný dojem jsme měli z delegátky ck ,naštěstí jsme její služby...

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla velmi příjemná,hotel útulný, rodinný,strava skromnější.

Špatný dojem jsme měli z delegátky ck ,naštěstí jsme její služby nepotřebovali.

Zoufalá byla i organizace a průběh fakultativního výletu.Okoli hotelu a pláže krásné, čisté. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné

Strava
Skromnější

Služby hotela
Velmi dobré

Pláž
Krásná

Anonym, 02.12.2019, Dátum pobytu: 28.8. - 4.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Sultan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Ubytování, jídlo i služby super. Doporučuji.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování, jídlo i služby super. Doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Štěpán M., 21.11.2019, Dátum pobytu: 21.8. - 28.8.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Beverly Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)