Recenzie hotelov
Mallorca - Španielsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 3,4 Jedinou kvalitou tohto hotela bola jeho poloha inak absolútne nič. V tomto hoteli sme už trávili dovolenku 2 roky dozadu a teda všetko sa...

  • 2 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 8 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Jedinou kvalitou tohto hotela bola jeho poloha inak absolútne nič. V tomto hoteli sme už trávili dovolenku 2 roky dozadu a teda všetko sa zhoršilo od stravy po kvalitu ubytovania. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dostali sme izbu na 6 poschodí, prvý dojem bol "waw paráda", kým som nevošla do kúpeľne spojenej s wc. Po 1) dvere do kúpeľne boli sklenené a zaťahovacie ale boli padnuté, čiže nedalo sa s nimi manipulovať. 2) vaňa bola špinavá, zájdená vodným kameňom, hrdzou. Tesnenie okolo odpadávalo, na kovových častiach bola hrdza rovnako aj na bodových svetlách v strope. Hrdzavá bola aj sprchová hlavica. Okolo batérie bola diera do steny, dlaždice pod nohami v kúpeľni sa hýbali a o tom, že osadenie balkónovych dveri za závesom (ktorý to zamaskoval dosť dobre) bolo tak zlé že to vydúvalo stenu a odpadávalo z nej ani nevravím. Hygiena, upratovanie a kvalita technických prác v izbe bola obrovským sklamaním nakoľko sme hotel poznali a vedeli sme (teda asi len sme si to mysleli), že do čoho ideme. Rozhodne nikdy viac už!!

Strava
Stravu 4* hotela si teda rozhodne predstavujem inak. Pred 2 rokmi pri dovolenke v tomto hoteli som bola zo stravy nadšená. Tento rok to bol však opak. Častokrát si nebolo čo vybrať, bolo to studené a rôznorodosť teda žiadna. Jediné pozitívum bola strava v okolitých reštauráciách, ktoré boli pomerne dosť blízko a varili fakt chutne.

Služby hotela
Služby hotela sú jedna z vecí, ktoré tiež hodnotím pozitívne. Recepcia a obsluhujúci personál boli super, zlatí a milí ochotní pomôcť.

Pláž
Hotel je hneď pri pláži, ktorá je piesočnatá. Slnečníky a lehátka sú za poplatok, ktorý sa samozrejme z roka na rok zvyšuje. S plážou a dostupnosťou k nej som maximálne spokojná.

Darina D., 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Comodoro Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Dobrý hotel, ale někteří hosté ruší noční klid

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dobrý hotel, ale někteří hosté ruší noční klid Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jednoduchý pokoj s balkónem, málo úložných prostor, dobré postele, čisté pokoje i hotelový bazén.

Strava
Měli jsme polopenzi, byla formou bufetu, byli jsme spokojeni, v ceně bylo i pivo a stolní víno.

Služby hotela
Čistý hotel, příjemný a čistý bazén, bar na střeše hotelu.

Pláž
Pláž byla blízko hotelu, voda je čistá, ale často písčitá, toalety jsou trochu schované, ale dobré.

Lenka V., 20.10.2019, Dátum pobytu: 8.10. - 15.10.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Blue Sea Arenal Tower (ex Torre Arenal)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Pláž v Arenal 1 fotografia

Celkom: 9 Příjemná dovolená. Mallorka je překrásná.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemná dovolená. Mallorka je překrásná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení i celkový dojem hotelu byl skvělý.

Strava
Strava mohla být pestřejší, ale rozhodně jsme si stěžovat nemohli. Jídlo moc dobré a každý si vybere.

Služby hotela
Personál velice příjemný, neměli jsme sebemenší problém.

Pláž
Pláž je asi 300 m pěšky, vzdálenost je akorát. Pláž je krásná dlouhá, moře čisté.

Anonym, 19.10.2019, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Illusion Markus Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5 Dovolenka bola príjemná, Mallorca je nádherný ostrov. Hotel som očakávala v lepšej kvalite, ale nebolo to take zlé. No s cestovkou .......

  • 4,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola príjemná, Mallorca je nádherný ostrov. Hotel som očakávala v lepšej kvalite, ale nebolo to take zlé.

No s cestovkou .... už nechce ísť na dovolenku problémy už na letisku neúplné informácie zbytočný chaos. Spojenie s určeným delegátom absolútne žiadne a čo nám cestovná agentura prispela na fakultatívny zájazd absolútne nevyužité nebolo sa na koho obrátiť tak nakoniec sme si všetky výlety platili samy Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo v centre panelákov a v bliskosti školy a okna boli smerované na detské ihrisko takze po celodenným opaľovaní na krásnej plazí si človek chce aj oddýchnuť a po otvorení okien sa počúval len krik vesech deti čo mne osobne dosť vadilo

Strava
Strava na španielske pomery veľmi slabé, mám skúsenosti s pestrejšou kuchyňou.

Služby hotela
Služby v rámci toho všetkého personál bol ústretový na 100%

Pláž
Pláž asi 100-200 m od hotela a krásna

Janka Figová, 16.10.2019, Dátum pobytu: 2.10. - 9.10.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Blue Sea Arenal Tower (ex Torre Arenal)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Celkový dojem z dovolené kazí ubytovací ruleta hotelu, při které ubytují dvě osoby v jednolůžkovém pokoji s postelí širokou 120 cm. K...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené kazí ubytovací ruleta hotelu, při které ubytují dvě osoby v jednolůžkovém pokoji s postelí širokou 120 cm. K tomuto pokoji je sprchový kout asi 60x60 cm s plastovým závěsem. Výhled z balkonu je zamřížován venkovním požárním schodištěm. Pro psa docela slušný apartmán. Stalo se nám v roce 2016, stalo se opět v roce 2019. Naštěstí, pokud si host stěžuje, pokoj vymění nejpozději do dvou dnů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování ve druhém pokoji velmi dobré, včetně úklidu. Chladnička v pokoji není nabízena, wifi v pokoji stejně jako v celém hotelu za poplatek.

Strava
Strava all-incusive velmi dobrá, jak je ve Španělsku zvykem, přiměřeně pestrá. Nápoje - pivo, víno i nealko. Po večeři stojí za to si vychutnat třeba růžové, které patří k létu, se sýrem, sušenou šunkou a olivami. V baru u bazénu je nabízen snake včetně pizzy (z mikrovlnky) a občerstvení. Káva cortado 4+ z pěti možných bodů. V přpadě deště je otevřen bar v hotelové hale.

Služby hotela
Služby hotelu, s výjimkou ubytovací rulety, jsou velmi dobré a určitě odpovídají kategorii hotelu, strava je snad ještě o půl hvězdičky lepší.

Stojí to za to se sem vracet.

Pláž
Hotel v oblasti Puerto de Alcudia, široká písčitá pláž s velmi pozvolným vstupem a prakticky bez vln asi 200 m, přístav asi 300 m. Středověké městečko Alcudia se zachovanými hradbami je vzáleno necelé dva kilometry. Každou hodinu jezdí autobus do Palmy.

Aleš H., 16.10.2019, Dátum pobytu: 11.9. - 23.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Condes de Alcudia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 V hotelu jsme byli již podruhé. Moc se nám tam líbí rodinná a přátelská atmosféra a osobní přístup majitele hotelu, který se stará o...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
V hotelu jsme byli již podruhé. Moc se nám tam líbí rodinná a přátelská atmosféra a osobní přístup majitele hotelu, který se stará o spokojenost zákazníků, každý večer navštěvuje prostor u baru a dokonce pro ně pořádá zážitky navíc jako překvapení. Letos pro dceru zorganizoval oslavu narozenin a pro několik hostů zájezd do SonAmar u Palma de Mallorca (show, které stojí za to navštívit). Večer probíhají programy ve stylu "Hříšný tanec", což při sklence alkoholu má také svoje kouzlo... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou skromně, ale dostatečně vybavené, denně uklízené, s balkonem. Podle strany, na které jste ubytováni, je výhled na moře nebo na hotelový bazén.

Strava
Strava je vynikající a v takovém množství, že se nedá ani vše ochutnat. Každý si tu vybere své. Nenapadá mně nic, co by chybělo... Nápoje si točí každý sám z automatů. Nechybí ani víno.

Služby hotela
Personál hotelu je velmi vstřícný a milý, vše se dá domluvit.

Pláž
Na pláž je třeba dojít pěšky, což trvá asi 5 minut. Prostředí je velmi zajímavé se spoustou obchůdků, barů a hotelů. Pláž je dlouhá, písečná, s lehátky i bez, voda čistá. Vlez do vody je dlouho mělký, ve vodě kromě rybiček nejsou žádná jiná "zvířátka". Pro turisty je tu spousta možností, např. půjčit si skútr, nechat se tahat na banánu, projet se vláčkem podél pobřeží, půjčit si auto a projet celý ostrov, posedět v baru, zajet si autobusem do hlavního města, navštívit obrovský Aquapark atd.

Romana D., 16.10.2019, Dátum pobytu: 3.10. - 10.10.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Kilimanjaro

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Dovolená byla úžasná, přemýšlíme že příští rok pojedeme znovu i do stejné ho hotelu

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla úžasná, přemýšlíme že příští rok pojedeme znovu i do stejné ho hotelu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje krásné čisté, každý den čisté ručníky za což dávám velký plus

Strava
Snídaně, obědy a večeře vynikající. Každý si vždy najde něco na co má chuť, vždy čerstvé a chutné.

Pláž
Kousek od hotelu menší pláž i když hodně té mořské trávy, pak kousek dál je obrovská pláž a ta je teda skvělá, zadky den čistá. Nemám co vytknout.

Pavla, 15.10.2019, Dátum pobytu: 21.9. - 28.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Ilusion Calma

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Velmi hezka dovolena v prijemnem prostredi.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi hezka dovolena v prijemnem prostredi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Maly pokoj s drobnymi nedostatky, ale cisto na 100%.

Strava
Velmi dobre jidlo, opticky velmi pekne pripravene a vzdy doplnene.

Služby hotela
Ochota a velmi prijemne jednani na recepci, se vsim poradili. Pri prodlouzeni pobytu v pokoji, ihned a mile vyresno. Uklid v hotelu provaden precizne. Obsluha v baru take v poradku.

Pláž
Plaz krasna, jemny byly pisek, velmi pozvolny prostup do more, vhodne pro male deti. Lehatka a slunecniky take OK, jen nas nemile prekvapila vyse poplatku - 13 euro.

Petra K., 15.10.2019, Dátum pobytu: 4.10. - 11.10.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: ROC Boccaccio

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Celkový dojem je velice pozitivní.

  • 6 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem je velice pozitivní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je stejné jako v ostatních zařízeních hotelového typu, balkon s výhledem na moře byl příjemný.

Strava
Strava byla chutná i když ne příliš rozmanitá

Služby hotela
v pořádku

Pláž
Přístup vhodný pro děti. Voda čistá, koupání příjemné, šnorchlování a ostatní vodní aktivity nemohu posuzovat.

Petr H., 14.10.2019, Dátum pobytu: 1.10. - 8.10.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Caribbean Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Tá najlepšia akú som do teraz zažila

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Tá najlepšia akú som do teraz zažila Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybrali sme si tú istú izbu ako vlani a dostala sme ju....čo viac si môžem priať.

Strava
V porovnaní s vlaňajškom sa strava zlepšila o 70%. Pozitívne hodnotím zálohované recyklované poháre.

Služby hotela
Personál rovnako ochotný a spoľahlivý ako vlani. Chýbala mi rovnako ako vlani nemčina. Len málo pracovníkov hotela hovorilo nemecky.

Pláž
Pláž v Sa Coma bola omnoho lepšie pripravená ako vlani. A ostatné pláže čo som v rámci výletov navštívila,boli proste dokonalé.....tak ako celá dovolenka a celá Mallorca.

Zuzana Deáková, 12.10.2019, Dátum pobytu: 28.9. - 8.10.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Blue Sea Aparthotel Gran Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)