Recenzie hotelov
Mallorca - Španielsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Skvělá dovolená, hotel vynikající, na pláž se člověl prošel krátkou procházkou, vůbec to nevadilo.Doporučuji.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená, hotel vynikající, na pláž se člověl prošel krátkou procházkou, vůbec to nevadilo.Doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jako na obrázku, moc pěkné!

Strava
Rozmanitá kuchyně, bylo z čeho vybírat.

Služby hotela
Pěkný hotel, na 3 hvězdičky luxus.

Pláž
Krátká procházka na pláž, průzračné moře při hezkém počasí, písek, romantická zátoka.

Michaela R., 12.12.2017, Dátum pobytu: 9.9. - 16.9.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Samoa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Prumerna.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 4 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Prumerna. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vyborne, cisto v [pokoji, na chodbach i v arealu. Ochotni na recepci, na baru.

Strava
Velky vyber, dostatecne mnozstvi, dostatecny cas na to, aby clovek jednotliva jidla v prubehu dne stacil. Bufet super k vyuziti v den odjezdu. Drinky na baru v cene.

Služby hotela
Sluzby super, i uklizecky zdravi, prijemny personal na recepci, v restauraci, na baru. Na pokoji vse v poradku.

Pláž
Zklamani, plaz super blizko, ale mala, neudrzovana, spinava.

Anonym, 07.12.2017, Dátum pobytu: 8.9. - 15.9.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Eurocalas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Poměr cena-výkon naprosto fantastická dovolená. Město je malé, je zde spousta krámků na nákup suvenýrů, ale i restaurací a barů, pokud...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Poměr cena-výkon naprosto fantastická dovolená.

Město je malé, je zde spousta krámků na nákup suvenýrů, ale i restaurací a barů, pokud máte zájem posedět i jinde mimo hotel. Určitě stojí za to projít si kousek pohřeží podél skal, hlavně na východ slunce. Dále doporučuji výlet do dračích jeskyní. Agentura nabízí zájezd, ale my jeli autobusem, který má zastávku hned u hotelu. Cenově nás to vyšlo o trochu levněji. Ale pozor na naplněné autobusy, někteří lidé se do nich vůbec nedostali a nemohli jet. Dále jsme měli zapůjčené auto, opět ne přes agenturu, ale od jiné společnosti v centru města. Auto, komunikace vše v naprostém pořádku, cenově jsme na tom ušetřili asi 20euro + jsme si brali lepší auto. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokuj čistý, světlý, útulný, s balkonem. Úklid a čisté ručníky každý den. Sejf za poplatek. Lednička zdarma.

Strava
Snídaně: palačinky, míchaná vajíčka, volská oka, fazole, párky, slanina, tousty a ostatní i sladké pečivo, jogurty, spousta ovoce - hlavně ananas, kiwi, melouny.

Obědy a večery vždy velký výběr. Každý den se podává i ryba nebo krevety, což jsem velmi ocenila. Ale na své si přijdou i milovníci masa. Moc se nám líbila čokoládová fontána, která byla jeden večer. Pořád jsou k dispozici saláty a ovoce. Velký výběr dezertů. Nejvíce se nám líbili ve večery v nějakém stylu - např. americký a asijský. Bohužel byly jenom dva.

Nabídka míchaných alkoholických nápojů sice velká, ale po ochutnání se nedali vubec pít, a to ani víno. Pivo a sangria byli fajn.

Služby hotela
Úklid parádní. Všichni zaměstnanci se k nám chovali moc hezky a s úsměvem. Služby animátorů jsme nevyužívali a večerní show byl laciný kýč, ale to záleží čistě na vkusu. My si na takovéto estrády moc nepotrpíme.

Pláž
Jedna menší pláž dostupná 5minut chůze. Placená lehátka a slunečníky, ale možné si lehnout i mimo ně. Bohužel byla celkem dost špinavá od přílivu. Moře u břehu lehce špinavé, ale jakmile člověk kousek plaval tak parádní. I na potápění - krásné útesy, dost rybek (ale asi jen jeden druh). Druhá pláž 15minut chůze, buď přes město (kratší cesta) nebo kolem moře, kde je ale krásný výhled. Tato pláž je velká a čistá. Jezdí na ní každých 15minut minibus zdarma od hotelu. Opět lehátka a slunečníky. Na obou plážích bar.

Karolína V., 28.11.2017, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Eurocalas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

západ slunce na pláži blíže k hotelu 3 fotografie

Celkom: 7,4 Standart v této lokalitě.

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Standart v této lokalitě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší hotel,nicméně služby kvalitní,milý personál.

Strava
Běžná strava v přímořských letoviscích.

Služby hotela
Dobrý.

Pláž
Pláž v dosahu cca 300m ,s místem není problém ,slunečník s lehátky a trezorem za 12eur na den.

Martin H., 26.11.2017, Dátum pobytu: 2.9. - 10.9.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: ROC Continental Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3 Nabízené služby a poskytnuté informace před zakoupením zájezdu neodpovídaly realitě na dovolené. I když CA ověřovala naše dotazy před...

  • 3 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 2 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Nabízené služby a poskytnuté informace před zakoupením zájezdu neodpovídaly realitě na dovolené.

I když CA ověřovala naše dotazy před zakoupením zájezdu v CK, tak odpovědi neodpovídaly realitě na dovolené. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Zaplatili jsme cenu za 3 dospělé osoby, ale ubytovali nás 2-lůžkový pokoj s dětským kovovým skládacím lehátkem. Příplatek za výhled na moře stál 6.000,-Kč navíc, ale na místě nás ubytovali na pokoj, kde byl z 90% výhled na pláž / vesnici a jen z 10% na moře. Opakovaně jsme na místě žádali v recepci o výměnu pokoje, ale setkali jsme se jen se "španělskými" sliby. Delegátka z CK nám na hotelové schůzce sdělila, že není kompetentní a bude ihned informovat CK . Po dobu 10 denní dovolené nám pokoj nevyměnili. Delegátka z CK, nebyla schopna ani domluvit výměnu větší přístýlky v době úklidu pokoje, Proto jsme po návratu z dovolené opakovaně podali reklamaci, ale CK naši reklamaci opakovaně bez omluvy zamítla s klamnými tvrzeními, že jsme neměli zájem, apod. Takže jsem předal veškeré důkazy právníkům, aby to vyřešili u soudu a už nebyli podvedeni další zákazníci.

Strava
Průměrná / stále se opakovala.

Služby hotela
Zaplatili jsme si wifi na celou dovolenou, ale fungovala jen 2 dny, Takže jsme skoro každý den chodili do recepce pro nové heslo, protože jim nefungovala přetížená siť.

Pláž
Po celou dobu dovolené byla na plážích vyvěšena oranžová vlajka, protože několik lidi zde popálily medúzy v moři. Neveřte fotkám, které jsou nafoceny ze vzduchu. Pláž vlevo od hotelu je jen cca 20 metrů pro malé děti. A pláž vpravo od hotelu je cca 80 metrů dlouhá, ale byla každý den přelidněna. Lehátko se slunečníkem zde pro 2 osoby stojí 13,60 EUR na 1 den. Před hotelem stojí tyto lehátka 8 EUR na 1 den, ale jsou přednostně rezervovaný pro němce a francouze, ke kterým se chová personál hotelu lépe.

Anonym, 23.11.2017, Dátum pobytu: 11.7. - 21.7.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Aquamarin

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Garantovaný výhled na moře 1 fotografia

Celkom: 6,6 Hotel slušný, ale pokoje, které jsme jako rodina měli v požadavku mít vedle sebe jsme nedostali, každý byl na jiném patře. Delegátka...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel slušný, ale pokoje, které jsme jako rodina měli v požadavku mít vedle sebe jsme nedostali, každý byl na jiném patře. Delegátka Milena nebyla schopna nic délat. Celkově byla delegátka největším zklamánim, zejména pro své neférové jednáni na konci pobytu. Žádali jsme ji o spolupráci při prodlouženi pokoje, kdy nám řekla, že tento můžeme mít za 15 Eu, ale jen do 15.00, dle sdělení hotelu. Na recepci nám však poté řekli, že pokoj můžeme mít až do večera pouze delegátka jim řekla, že nám ho mají nechat je n do 15.00 hodin, tak co to ck zaměsrnává za lidi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje slušné, standartně zařízené, čisté.

Strava
Dobrá, bylo z čeho vybirat, bez problémů, celý den jídla i pití dost, škoda jen že na vodu se musela pořád stát fronta.

Služby hotela
Bez výhrad.

Pláž
Pěknà, čistá, místo vhodné pro malé děti, kolem moře pěkná promenáda.

Lenka Gašová, 17.11.2017, Dátum pobytu: 9.9. - 17.9.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Blue Sea Aparthotel Gran Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7 Do kopce od pláže, trochu dál, jinak spokojenost

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Do kopce od pláže, trochu dál, jinak spokojenost Zobraziť celú recenziu

Anonym, 08.11.2017, Dátum pobytu: 26.8. - 3.9.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Manaus

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Malorka je úžasná krajina,ktorú sa oplatí navštíviť.Ktorákoľvek lokalita je výborná,záleží len či preferujete rušnejšie plážové letoviská...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Malorka je úžasná krajina,ktorú sa oplatí navštíviť.Ktorákoľvek lokalita je výborná,záleží len či preferujete rušnejšie plážové letoviská (Palma,Palmanova,Magaluf,S´Arenal,S´Illot,Sa Coma,Cala Millor,Cala Ratjada,Can Picafort,Port d´Alcúdia,Port de Pollenca),alebo pokojnejšie,ktorých je obrovské množstvo,alebo hory a horské mestečka (pohorie Serra de Tramuntana).Určite sa oplatí prenajať auto a navštíviť viacej historických miest alebo pláží,alebo ísť na fakultatívne výlety,ktoré ponúkajú asi všetky cestovné kancelárie.Ja som mal prenajaté auto dopredu cez web rentalcars.com, kontrétne spoločnosť AVIS (700m od hotela),s ktorou som už mal skúsenosti,aj keď v každej krajine majú iný prístup a systém;cena 250€/10dní plus extra poistenie bez spoluúčasti 20€/1deň ale aj namieste sa dalo prenajať auto priemerne za 45€/deň (ale neviem čo všetko zahŕňalo posietenie,lebo niektoré positky majú spoluúčasť pri havárii alebo krádeži aj 2000€).Diaľnica 0€,tunel Palma-Soller 5€.Prípadne cestovať vlakom a autobusom,do najnavštevovanejších lokalít jazdí veľa spojov ale bývajú preplnené a do menej rušných lokalít zas jazdia len dve tri linky za deň.Výlety majú podrobne popísané aj z cenami na webe CK Fifo (skvelá delegátka p. Silvia).Mi sme popri prenajatom aute boli aj na dvoch výletoch,predsa so sprievodcom,ktorý Vám porozpráva o krajine je niečo iné,ale zase autom si urobíte individuálny program na miesta kde výlety nerobia.Určite treba vidieť hlavné mesto Palma de Mallorca,malé historické horské dedinky Deia,Soller,Fornalutx,Valldemossa,prípadne Port de Soller,Port de Sa Calobra kde sme mali výlet loďou popri vysokých útesoch pohoria Serra de Tramuntana,tiež pekné historické mesta boli Pollenca a najkrajšia Alcúdia.Výlet kľukatou cestou na maják Cap de Formentor bol úžasný.Všetky horské cesty boli úzke a krútili sa po pahorkoch,ale veľmi udržované s krásnymi výhľadmi na more.Veľmi pekná výhliadková cesta vláčikom z Palmy do Solleru a zo Solleru električkou do Port Soller.Vnútrozemie pekné hrady na kopcoch s výhľadom Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotelové izby boli pekne a jednoducho zariadené, čisté. Izby upratovali každý deň, niekedy lepšie, niekedy horšie, podľa toho ktorá upratovačka mala službu, ale bolo každodenné upratovanie, dopĺňali toaleťáky a čisté uteráky, posteľnú bielizeň nemenili každý deň ale vždy bolo čisté. Na izbe bola malá chladnička bez minibaru. Priestranná terasa so stolíkom a stoličkami, sušiak na prádlo. Klimatizácia sa dala individuálne nastaviť podľa potrieb. TV, fén, zrkadlo, vo vnútri vačší stolík, malý stolík, dve stoličky, taburetka, matrace boli vcelku dobré. WiFi za poplatok 20€ na týždeň.

Strava
Hotelová strava bola veľmi pestrá všetko švédske stoly pravidelne dopĺňané. Chute má každý iné, ale vzhľadom na rôznorodosť stravy, si myslím, že si vyberie každý. Raňajky boli v podstate každý deň rovnaké, akurát sa obmieňali jedno dve jedlá: šunka, saláma, pečená slanina, klobásky, párky, omelety, praženica, grilované šampiňóny, veľa zeleniny, tuniak, paštéty, veľa rôznej zeleniny, vždy čerstvé pečivo, šaláty, veľa ovocia, jogurty, cereálie, kroasanty a iné sladké pečivo. Večere na výber z viacerých jedál: každý deň Palea (ryža so zmesou všetkého) zeleninová, s krevetkami, kuracinou, mäsová..., ostatné sa menilo: mäso pečené alebo na prírodno ( kuracie, bravčové, baranie), prepeličie mäso na čokoláde (výborné), ryža, hranolky, opekané zemiaky, varené zemiaky, krokety, ryby na rôzne spôsoby, šaláty (aj chobotnicový), tuniakový, veľa zeleniny a samozrejme sladké dezerty: na výber koláčiky, torty, pudingy, šľahačka a všetky skvelé.

Reštaurácie: strava lacnejšia ako v taliansku, ale pizzu robiť nevedia (aspoň podľa mňa priemerná) cena od 8€, najlepšiu pizzu paradoxne som jedol v Alcúdii u Taliana za 5€, a grilované kalamáre za 8€. Inak na celej Malorke bola úroveň reštaurácii relatívne dobrá až vynikajúca, ako sa pritrafilo. Všade robili skvelé hamburgery z veľkým kusom kvalitného mäsa cca 8€. Typických fastfoodov bolo minimálne, ale zase všetky reštaurácie mali aj hamburgery a pizzu. Aj keď Malorka je ostrov, tak ryby tam moc nepreferujú, skôr baraninu a hlavne bravčovinu. Ale mali v ponuke aj pár jedál z rýb, od 10€. Určite treba vyskúšať šťavu s čerstvých pomarančov cca 3,5€/pohár ale nič osviežujúcejšie by ste asi nekúpili (obyčajné pomarančové džúsy cca 1,5€ - nuda). Najlepšia bola v meste Soller šťava z čerstvých citrónov (sladučké). Kto má v hoteli all inclusive tak asi neochutná nič mimo hotela - nevýhoda. pivo čapované 3€ väčšinou Cerveza alebo Krombacher. CocaCola 2,5€, minerálky 1-2€ podľa veľkosti fľaše.

Supermarkety v letoviská pri mori predražené, v okolitých dedinkách podstatne lacnejšie, ako u nás

Služby hotela
Hotel veľmi čistý, zachovalý, hotelová izba pekne zariadená, všetky izby majú balkón, polovica hotela má izby situované na more, a druhá polovica s bočným výhľadom na more, akurát izby na spodných poschodiach mali výhľad do záhrady s bazénom. Bazén s morskou soľou čistili každý deň. Bar pri bazéne mal terasu, kde podávali pitie v sklenených pohároch a ku bazénu do plastových pohárov kvôli bezpečnosti. Terasa sa využívala aj počas stravovania. Upratovanie izieb bolo bez problémov, akurát upratovačky ovládali okrem španielsky len dve frázy inými jazykmi, takže keď ste chceli niečo naviac tak ste sa nedohovorili, jedine na recepcii. Personál veľmi milý a usmievavý, hlavne vedúci v reštaurácii, ktorý sa venoval hosťom pozornejšie. Každý druhý večer bol hudobný alebo tanečný program na terase, počas programu bolo veľa hostí a tak čašníci nestíhali a prevažne obsluhovali len nemeckých hostí, mi sme sa vždy načakali. V hotelovom bare veľmi dobré ceny nápojov (kto nemal all inclusive). Hotel nemal vlastné parkovanie, ale v okolí hotela boli všade bezplatné parkoviská, akurát niekedy sa našlo miesto hneď pred vchodom hotela, inokedy aj dvesto metrov od. Hotel bol 250 metrov od pláže, kúsok od hlavnej cesty, kde premávali autobusy, 50 metrov od dlhej pešej obchodnej ulice a asi 650 metrov od veľkého parkoviska na ktorého konci bývali každý pondelok trhy s tradičnými produktami ( keramika, korenie, kožené výrobky a iné suveníri). V blízkosti veľa autopožičovní, ktoré odporučujú delegáti aj hotel. Lehátka pri hotelovom bazéne boli zdarma a lepšie miesta si obsadili dôchodcovia skoro ráno. Hotel mal prevažne nemeckých hostí v dôchodkovom veku, takže tam bol pokoj. V hotelovom bare sa dalo objednávať na podpis na číslo izby, keď ste nemali peniaze pri bazéne, zaplatili ste pri odubytovaní.

Pláž
Pláže sú všetky pekné na celej Malorke, tie menšie nemajú sprchy a je na nich jeden bar, ale plážový servis za prenájom bol aj na maličkých plážiach. Niektoré malé a zašité pláže mali aj bar. Cena za slnečník a dve lehátka bola od 11 do 14 € na deň. More bolo všade pekné, čisté (kde tu z výletných lodí plastová fľaša) a teplé. Mi v termíne od 26.08. do 09.09.2017 sme mali dosť škaredé počasie a každý druhý deň bolo pod mrakom a vtedy boli aj väčšie vlny na kúpanie. V zátokách s prístavmi bola hladina mora kľudná. V Cala Millor sú pekné dlhé pláže, na striedačku miesta s plážovými servismi a voľné plochy, kde si všetci doniesli slnečníky kúpené v okolitých supermarketoch za cca 8€ (určite sa oplatí dokúpiť plastový šnek na zavŕtanie do piesku ako držiak na slnečník, keďže na Malorke je dosť veterno 5€) Priamo na pláži neboli žiadne bary, ale na promenáde popri pláži bolo veľa veľa reštaurácií a supermarketov. Na celej pláži boli asi tri verejné záchody a štyri sprchy, takže sme si ešte navyše zašli bližšie k nim ďalších 100 metrov. Ale na záchod Vás pustili do každej reštaurácie aj do okolitých hotelov. Pláž bola široká a dlhá takže masa ľudí ubytovaná v Cala Millor sa tam roztratila, takže aj v mori sa dalo v pokoji plávať. More bolo plytké a teplé, cca 50 metrov od brehu bola hĺbka okolo jedného metra.

Radoslav V., 04.11.2017, Dátum pobytu: 25.8. - 8.9.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Morito

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

01_izba309 10 fotografií

Celkom: 5 Mix Colombo

  • 6 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Mix Colombo Zobraziť celú recenziu

Anonym, 29.10.2017, Dátum pobytu: 18.8. - 25.8.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Mix Colombo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Pobyt splnil naše očekávání.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pobyt splnil naše očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Zpočátku rozpaky, pak splňovalo naše požadavky a hodnotíme jako velmi vyhovující.Čistá

Strava
Rozmanitá, velký výběr, trefa do našich chutí, možnost si jídlo dochutit ingrediencemi podle vlastních potřeb.

Služby hotela
Odpovídající.

Pláž
Naše představy byly mít hotel u pláže, ale cesta k ní byla zajímavá, nenáročná a inspirativní. Pláž čistá, moře mírné a vlídné, úžasné, nevadilo ani obrovské množství turistů.

Daniela P., 28.10.2017, Dátum pobytu: 15.8. - 23.8.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Blue Sea Aparthotel Gran Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220

Teraz viete celkovú cenu hneď!

Už sa nemusíte báť, o koľko sa vaša dovolenka zase navýši.
Od teraz vidíte celkovú cenu zahŕňajúcu všetky poplatky.