Recenzie hotelov
Mallorca - Španielsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,8 Dovolená dle mých představ, vše fungovalo, dobré jídlo, ubytování v pořádku, pokoj s lodžii, denně uklizeno. Personál pokud nebyl...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená dle mých představ, vše fungovalo, dobré jídlo, ubytování v pořádku, pokoj s lodžii, denně uklizeno. Personál pokud nebyl vyloženě přátelský tak profesionálně korektní. Pokud bych zvažovala dovolenou ve Španělsku, zvítězila by asi Mallorca a pokud bych zvažovala Mallorcu, asi bych volila Hotel BARCELO PONENT PLAYA. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel solidně vybaven, je na něm vidět, že novostavbou byl už před léty, ale udržovaný, čistý. Denně úklid na pokojích, výměna ručníků i povlečení automatická.

Strava
Bohatý výběr. Kuchyně středomořská, španělská i mezinárodní, Večeře v "národních" barvách např: pondělí italská, úterý řecká, středa americká … Dostatek ovoce, spousta jídel z ryb a mořských plodů. Stolní víno (v kvalitě stolního vína) v dostatečném množství, nealkoholické nápoje, voda vše v solidní kvalitě a neomezeném množství, Ve všech provozech (mimo jídelnu) včetně plážového a bazénového baru vynikající káva, alkoholické nápoje španělského původu vcelku solidní chuti, tak jak je ve Španělsku zvykem s nižším obsahem alkoholu (cca 30- 35 %). Míchané nápoje (mojito, piňakoláda) jsou připravované z polotovarů (jen pro otrlé).

Služby hotela
Diskotéka pro mladší, animátoři nevtíraví s nabídkou služeb, jiné služby jsme nevyžadovali. Služby recepce včetně pomocí s aktivitami mimo hotel jsou poskytovány ochotně a uceleně.

Pláž
Pláž má jen jednu chybu, není majetkem hotelu a slunečník a lehátka není možné mít v ceně (platí se někomu jinému). Hotelová lehátka a slunečníky, které jsou poblíž pláže zcela logicky nejsou v ceně (kdo si koupí lehátko poblíž pláže, když si může koupit lehátko na pláži?). Pláž písčitá s pozvolným dnem (ideál pro děti a seniory) umístěna v hluboké zátoce, kde je klidná voda i když je moře rozbouřené.

Anna Kropáčková, 10.12.2019, Dátum pobytu: 1.9. - 12.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Barceló Ponent Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Spokojenost, odpovídá ceně, přímo u pláže, super.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost, odpovídá ceně, přímo u pláže, super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Při zaplacení navíc výhled na moře super.

Strava
V pohodě, nejedeme na dovolenou jenom jíst. Hlady nikdo nebyl!

Služby hotela
V pořádku, dejte menší spropitné a budete mít vše,

Pláž
Malá, klidná, koupání super, vezměte boty do vody, místy kameny,

Jana Princová, 09.12.2019, Dátum pobytu: 26.7. - 2.8.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Peymar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Dovolená byla velmi příjemná,hotel útulný, rodinný,strava skromnější. Špatný dojem jsme měli z delegátky ck ,naštěstí jsme její služby...

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla velmi příjemná,hotel útulný, rodinný,strava skromnější.

Špatný dojem jsme měli z delegátky ck ,naštěstí jsme její služby nepotřebovali.

Zoufalá byla i organizace a průběh fakultativního výletu.Okoli hotelu a pláže krásné, čisté. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné

Strava
Skromnější

Služby hotela
Velmi dobré

Pláž
Krásná

Anonym, 02.12.2019, Dátum pobytu: 28.8. - 4.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Sultan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Ubytování, jídlo i služby super. Doporučuji.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování, jídlo i služby super. Doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Štěpán M., 21.11.2019, Dátum pobytu: 21.8. - 28.8.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Beverly Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 5,4 Lokalita pěkná. Na půlku září překvapivě velké množství lidí. Hotelový komplex slabší průměr. Znovu Mallorca - rozhodně někdy ano. Znovu...

  • 5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 4 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Lokalita pěkná. Na půlku září překvapivě velké množství lidí. Hotelový komplex slabší průměr. Znovu Mallorca - rozhodně někdy ano. Znovu Bellevue Hotel komplex - rozhodně nikdo znovu ne. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Náš apartmán byl vcelku hezký, nicméně postele rozhodně nebyly pohodlné, a navíc bych si na dovolené s přítelkyní představoval spíše normální velkou dvoulůžkovou postel, nežli dvě obyčejné postele sražené k sobě, se dvěmi matracemi, které navíc neměly žádné boční jištění, takže se neustále rozjížděly. Na pokoji jsme také měli Televizi zavěšenou na zdi, kterou jsme ale vzhledem k absenci nejen ovladače a jak jsme později zjistili, tak dokonce i samotného napájecího kabelu, nemohli využít. Kdoví, třeba to byla jen maketa pro navození "luxusní" atmosféry... Také uklízečky by mohly být trochu vychované a když už na pokoji není k dispozici běžná cedulka "Do not disturb", tak by alespoň mohly zaklepat. Z toho všeho mi ale stejně jako největší nedostatek přišlo placené připojení k WIFI, což mi v roce 2019 na hotelu, kde si platím dovolenou, příjde jako absolutně absurdní už jen z principu.

Strava
ALL-INCLUSIVE strava v pořádku, myslím, že si zde může vybrat každý. Cedulky na barech o omezení ALL Inclusive drinků na 3 drinky/osoba/den bylo nejspíš jen dalším způsobem tohoto hotelového komlexu, jak pobavit své platící zákazníky. (ačkoliv toto "nařízení" personál naštěstí nedodržoval)

Služby hotela
Mimo již zmíněné ubytování a stravu/nápoje bych ještě rád zmínil přinejmenším velmi úsměvný večerní program formou jakéhosi divadla - i my sami, jakožto jedni z diváků jsme se za ty herce styděli.

Dále bych ještě vypíchnul bar, který se nachází a je součástí areálu tohoto komplexu (pozn.pro připomenutí - ve kterém jsme měli zaplaceno ALL-INCLUSIVE). Tento bar je totiž jakousi ALL-INCLUSIVE enklávou komplexu, ve které prostě vaše all inclusive neplatí, a pokud si tam dovolíte vstoupit s drinkem, který jste si vzali z hospůdky vedle (kde vám ho díky all inclusive vydali) a ještě ho jednoduše nestihli dopít, tak budete bez milosti vyhozeni ven, protože v tomhle baru si za své drinky musíte zaplatit (nehledě na to, kolik jste zaplatili za svou all-inclusive dovolenou).

Pláž
Cesta na pláž představuje asi 15 minutovou cestu pěšky podél hlavní silnice obehnané všelijakými obchůdky.

Anonym, 08.11.2019, Dátum pobytu: 8.9. - 16.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Bellevue Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Dovolená super, až na některé hosty, co docela dost rušili.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená super, až na některé hosty, co docela dost rušili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl krásný, čistý, tomu nemám co vytknout. Myslím, že byla i klimatizace, ale jelikož jsme tam byli v polovině října, tak nebyla třeba zapínat. Jediné, co nám vadilo, byl hluk z venku.

Strava
Jídla bylo dost, vždy se dalo vybrat. Jen málo dochucené.

Služby hotela
Zaměstnanci hotelu byli hrozně příjemní. Animátoři hrůza, takže zábava nic moc, tohle by měli trošičku vylepšit. Také vedlejší hotel přeřvával ten náš. Jinak na baru k pití mají snad všechno.

Pláž
Pláž po levé straně od hotelu je krásná, čistá. Po pravé straně uz tak pěkná není, místy kamínky a docela voda zapáchá.

Tereza H., 29.10.2019, Dátum pobytu: 15.10. - 22.10.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Playa Dorada

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 3 Umístění apartmánového komplexu a příjemný bazén s lehátky by měly dobrý potenciál, zcela jim však chybí dlouhodobější údržba a...

  • 1,5 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 8 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Umístění apartmánového komplexu a příjemný bazén s lehátky by měly dobrý potenciál, zcela jim však chybí dlouhodobější údržba a modernizace. Podle popisu apartmánů jsme nečekali žádný luxus, ale čistý jednoduchý standard ano. Hygienické podmínky i vybavení apartmánu však dle našeho názoru nemohou uspokojit snad žádné klienty z dnešní doby. Ubytování nám naši dovolenou značně kazilo a zejm. vzhledem k tomu, že jsme cestovali s miminkem, nám přineslo velký stres. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Zvenku dvě apartmánové budovy působí příjemně, hned u vchodu je malý bazén s lehátky, ve kterém je udržována čistá voda. Kladně lze ohodnotit ještě velikost obývacího pokoje a úklidovou službu, která během pobytu několikrát vyměnila ručníky. Nicméně zejm. ložnice a koupelna našeho apartmánu byly plesnivé, tmavé a velmi vlhké, což velmi zhoršovalo množství komárů v apartmánu. I přes neustálé vybíjení se jich uvnitř stále pohybovaly desítky. Nábytek v apartmánu byl velmi starý a zašlý, elektroinstalace nebezpečná. Ze tří světel v rámci obývacího pokoje a kuchyňského koutu bylo po příjezdu funkční jen jedno.

Strava
Vítali jsme možnost vlastního vaření, nicméně kuchyňský kout byl vybaven jen velmi základně; k vaření byly k dispozici jen 1 hrnec a 1 pánev.

Služby hotela
Bezproblémové najití klíčů od apartmánu ve schránce na zdi, ačkoliv jsme přijeli pozdě večer. Milá a ochotná úklidová služba, příjemná možnost koupání v bazénu před ubytováním.

Pláž
Hned několik hezkých pláží dostupných za cca 10 minut chůze, všechny písčité s pozvolným přístupem do moře a obklopené skalními útesy.

Anonym, 29.10.2019, Dátum pobytu: 11.10. - 21.10.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Don Felipe

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

10 fotografií

Celkom: 7,2 Hotel je hezký a jídlo bylo skvělé... Hned po příjezdu jsme museli zaplatit místní poplatek 56 euro, docela nemilé zjištění a za mě na to...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je hezký a jídlo bylo skvělé... Hned po příjezdu jsme museli zaplatit místní poplatek 56 euro, docela nemilé zjištění a za mě na to cestovní agentura měla upozornit. Zobraziť celú recenziu

Strava
Skvělá

Služby hotela
Dražší ale dobré...

Anonym, 28.10.2019, Dátum pobytu: 14.10. - 21.10.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Caballero

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Z dovolené jsme měli výborný dojem

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Z dovolené jsme měli výborný dojem Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Výborné ubytování , čistota , pravidelná výměna osušek ,prádla

Strava
Strava spíše průměrná

Služby hotela
Nevyužívali jsme , ale budeme muset kontaktovat recepci, neb v místnosti pro zavazadla jsme nechali velkou kosmet. tašku se šperky vnučky, tak uvidíme vstřícnost

Pláž
nádherná , čistá , pohodlný přístup i pro děti

Helena Straková, 28.10.2019, Dátum pobytu: 18.10. - 25.10.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Flamboyan Caribe

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)