Recenzie hotelov
Mallorca - Španielsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,6 Příjemná dovolená odpovídající ceně. Byli jsme spokojeni.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemná dovolená odpovídající ceně. Byli jsme spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Denně uklizeno. Pokoj útulný. Ručníky nám byly vyměněny jednou a to nám stačilo.K dispozici zde nebyla lednice, která ovšem není uvedena ani v informacích o zájezdu. Jelikož v koupelně nebyl vysoušeč vlasů, musela jsem se na něj informovat u paní delegátky. Na recepci půjčen za depozit 10 euro.

Strava
Strava pestrá, chutná, pro nás dostačující.

Služby hotela
Personál vstřícný, ochotný. Menší nedostatky - nedostatek popelníků na stolech u baru, pití u bazénu v malých kelímcích.

Pláž
Moře většinou čisté, místy tráva, ale to je příroda. Pláž většinou čistá, ke konci pobytu vyplavená tráva z moře na pláži. Celkově jsme ale byli spokojeni.

Anonym, 17.08.2017, Dátum pobytu: 2.8. - 11.8.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Mix Colombo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Celková spokojenost, delegátka příjemná a vše nám dobře vysvětlila ☺

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celková spokojenost, delegátka příjemná a vše nám dobře vysvětlila ☺ Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velice čisté pokoje

Strava
Strava výborná, všeho dostatek, velký výběr jídla

Služby hotela
Vše potřebné denně k dispozici

Pláž
Blízko hotelu ☺

Ludmila L., 17.08.2017, Dátum pobytu: 4.8. - 11.8.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Flor Los Almendros

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Jelikož to byla naše svatební cesta, neměla chybičku. Hotelový personál byl neskutečně vytížen, přesto se usmíval a byl pohotový při...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Jelikož to byla naše svatební cesta, neměla chybičku. Hotelový personál byl neskutečně vytížen, přesto se usmíval a byl pohotový při našich požadavcích. Myslím, že je na ostrově čím dál více turistů a to způsobuje takové vypětí sil zaměstnanců. Útulný hotel, kousek od pláže, pouze malinký bazén. To ale nevadilo, jeli jsme za mořem a ne za bazénem :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl útulný s balkónem, všude čisto.... :)

Strava
Poklona kuchařům. Výborná strava, každý si vybral dle chuti, ryby byly každý den, mnaso také, krevety, kalamáry, těstovinové i zeleninové saláty, ovoce, moučníky, zmrzlina, nápoje. Nesmím zapomenout na skvělou obsluhu (hlavně Krystýnu, byla skvělá).

Služby hotela
Recepce i ostatní personál byl skvělý, ochotný i usměvavý..... :)

Pláž
Opravdu blízko, písčitá městská, vždy uklizená.... :)

Eva J., 16.08.2017, Dátum pobytu: 1.8. - 11.8.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Mix Colombo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3,2 Ze všech dovolených to byla jedna z nejhorších dovolených.

  • 1,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Ze všech dovolených to byla jedna z nejhorších dovolených. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Připadali jsme si jak na ubytovně pro dělníky, neskutečná špína, stará smradlavá skřín, postel radeji nekomentuji, klimatizace která nechladila, zaprané smradlavé ručníky a pokoj byl tak malý, že byl problém ve dvou lidech dát vůbec někam kufry a pohybovat se po místnosti.

Dokonce jsme si přivezli domů i zvířátka a pěkné štípance od blech.

Strava
Strava byla podprůměrná. Celý pobyt stále stejné snídaně(vejce, slanina, párek, fazole), málý sortiment ovoce a zeleniny. Hovězí maso z předešlého dne běžně přimíchavali mezi vepřové plátky. Celkově dost ošizené.

Služby hotela
wifi a fén za poplatek, hotelový bazén pro tak velký hotel nedostačující a dva výtahy také

Pláž
Pláž byla hodně přeplněná, moře zakalené a plavat se dalo jen asi 100 metrů po bojky.

Ivana B., 07.08.2017, Dátum pobytu: 21.7. - 1.8.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Don Bigote

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 5,4 Na Mallorce jsme byli již po několikáté. Je to nádherný ostrov, kde si každý najde to své. Lokalita Magaluf je rušnější, ale to jsme...

  • 5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Na Mallorce jsme byli již po několikáté. Je to nádherný ostrov, kde si každý najde to své. Lokalita Magaluf je rušnější, ale to jsme věděli. Ubytování proběhlo bez problémů, delegátka ochotná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel má dobrou polohu. Na pláže Palmanova i Magaluf je to kousek. Pokoje čisté, ale zařízení už něco pamatuje.

Úklid probíhal každý den, personál ochotný.

Strava
Stravování nás trochu zklamalo. Na Mallorce jsme byli v několika hotelech ***, a rozmanitost stravy - hlavně ovoce byla větší.

Služby hotela
V hotelu jsme moc služeb nevyužívali. WIFI je placená. Animační programy - chybí.

Pláž
Pláže jsou písečné a čisté. Lehátka a slunečníky za poplatek.

Milena Žižková, 06.08.2017, Dátum pobytu: 22.7. - 1.8.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Bellevue Vistanova

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3,6 Z tohoto hotelu jsme velice zklamaní a nebyli jsme jediní. Cena rozhodně neodpovídá ubytování ani stravě. Ostrov je krásný, ale určitě...

  • 2 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Z tohoto hotelu jsme velice zklamaní a nebyli jsme jediní. Cena rozhodně neodpovídá ubytování ani stravě. Ostrov je krásný, ale určitě příště zvolíme jiný hotel. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Při příchodu do pokoje jsme se zděsili. Nebyla zde slíbená klimatizace a pokud jste si chtěli půjčit zaprášený ventilátor, který byl příšerně hlučný a nedalo se u něj spát, musíte si zaplatit 10€ + dalších 10€ je vratná záloha na týden. V pokoji byl k dispozici stropní ventilátor, který byl celkem chatrný a neúčinný.

Pokoj neskutečně zapáchal, nebylo vytřeno a o uklizené koupelně ani nemluvím. Za celý týden nebylo ani jednou zameteno natož vytřeno. Pouze vyměnili ručník a jednou ustlali. Na balkoně byly ještě vysypané křupky po předchozích hostech, stůl upatlaný od šťávy a pod postelemi chuchvalce prachu.

Strava
Stravu jsme si zaplatili all inclusive a byli jsme zklamaní. Strava byla stále stejná až na jediný den, kdy bylo k dispozici sushi. Těšili jsme se na čerstvé ovoce a bohužel i ananas byl z kompotu včetně šťávy.... Pokud v automatu došlo pití, personál automat zakryl místo toho, aby ho doplnil. Poté je bohužel na tolik lidí jeden automat málo.

U bazénu bylo nealkoholických nápojů dostatek a kdykoli jste si mohli natočit. Co se týče koktejlů, tak katastrofa. I na ně byl automat... Ochutnali jsme mojito a pina coladu a po ochutnání jsme vylili. Jako byste pili Listerine. Za lepší drinky si už musíte připlatit. Na celý resort byl jedniny snack bar.

Služby hotela
Animační programy probíhaly každou noc. Velice hlasitá hudba hrála vždy do půlnoci a od šesté ráno zde chodil pán s motorovým fukarem na úklid. Takže pokud si plánujete přispat, tak máte smůlu po celou dobu pobytu. V polovině dovolené nám přestaly fungovat karty od pokojů, které Vám vymění na recepci sice bez problému, ale je to další omezení, jelikož recepce je pouze jedna na několik budov a jsou to asi 4 minuty chůze.

Od hotelu jezdí loď na pláž a zpět každých 15 minut. Cena pro jednu osobu pouze tam stojí 2,50€ a je to přibližně 300m přes vodu. Zpáteční netuším, protože jsme cestou zpět prošli obchůdky.

Pláž
Písečná pláž byla nádherná s pozvolným vstupem do moře. Udržovaná a čistá. Cesta trvala cca 10 - 15 minut normální chůze.

Veronika P., 06.08.2017, Dátum pobytu: 29.7. - 5.8.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Bellevue Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 9,8 Maximální spokojenost.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Maximální spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení pokoje i koupelny velmi pěkné, čisté, k dispozici velký balkon.

Strava
Strava super, každý večer velký výběr masa - i ryb, zeleniny, ovoce, nápojů (v ceně, což nebývá u polopenze obvyklé), jídlo velmi chutné.

Služby hotela
Služby velmi dobré, úklid, výměna ručníků atd. Výborné zázemí hotelu, k dispozici v ceně sauna, vířivka, posilovna, v těchto prostorách i sprcha s převlékárnou - což se ocení hlavně poslední den při pozdějším odjezdu.

Pláž
Na pláž buď bylo možné dojít pěšky - cca 10 minut od hotelu, nebo asi každou půlhodinu jezdil hotelový minibus.

Pláž široká, krásný vstup do moře - písek, napřed mělko, ocení malé děti, dále už pro plavce. Jen škoda, že mládež tam vždy zanechala během dne po sobě binec (špačky, láhve, odpadky atd.), ale to asi nelze ovlivnit - ráno bylo vše vyčištěno.

Dana Raclová, 06.08.2017, Dátum pobytu: 25.7. - 1.8.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Bahamas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,6 Bez velkych ocekavani se da rici, ze vsechno bylo vice mene v pohode.

  • 7 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Bez velkych ocekavani se da rici, ze vsechno bylo vice mene v pohode. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl maly, dobre klimatizovany. Chybi skrine s polickama na slozeni obleceni. Koupelna se sprchovym koutem plne funkcni. Jen jeho poloha nad kuchyni, diky hluku, nebyla idealni.

Strava
Snidane jednoduche se zakladnim vyberem. Obedy a vecere celkem dobre, dalo se vybrat, i kdyz nekdy se jidlo, ktere bylo na obed objevilo i na veceri.

Služby hotela
Doplnujici polatky se plati skoro za vsechno: ovladac od televize, WiFi, trezor...

Pláž
Plaz nedaleko od hotelu, ale preplnena lidmi. Vstup do more az moc pozvolny, pisek jemny. Po obede se v mori objevovalo dost hrubych odpadku.

Stanislav N., 06.08.2017, Dátum pobytu: 30.7. - 3.8.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Amazonas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 POHÁDKOVÁ SVATEBNÍ CESTA

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
POHÁDKOVÁ SVATEBNÍ CESTA Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl velice útulný, vkusně zařízený...každý den pečlivě uklizen...z pokoje jsme měli kouzelný výhled na moře

Strava
Strava byla naprostým gurmanským zážitkem!! Každý den bylo něco jiného, vždy spoustu čerstvé ovoce a zeleniny, spousty rybek vč.lososa, krutí, králičí, kuřecí, vepřové, hovězí....neskutečně měkounké a nadychané dezerty!! Musím zmínit i výbornou osvěžující studenou španělskou polévku Gazpacho...jeden večer se prodávalo i výborné španělské trapas...skvěle nápoje, koktejly...v restauraci je také mrazáku s různými zmrzlinkami....ve snack baru Vám zase nabídnou skvělou pizzu...

Služby hotela
Opět perfektní!!! Všichni ochotní, usměvavý a pozitivně naladění, tak to má být

Pláž
Překrasná a dlouhá písčitá pláž, která ke neustále udržována !!! V moři krásné duchové rybičky a spoustu mušliček!! Velké plus jsou sprchy na plážích jsou tam celkem 3...na plazi lze využít i nabídky vodních sportu za symbolickou cenu!!!

Barbora Helebrantová, 06.08.2017, Dátum pobytu: 28.7. - 4.8.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Globales Palmanova Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

8 fotografií

Celkom: 7,6 Výtečná práce firmy INVIA. o kolí hotelu je nevhodné pro trávení dovolené - denně slouží k alkoholickému povyražení Hotel je...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Výtečná práce firmy INVIA.

o

kolí hotelu je nevhodné pro trávení dovolené - denně slouží k alkoholickému povyražení

Hotel je situován do těsné blízkosti barů a restaurací sloužících k alkoholové turistice mládežníků z britských ostrovů

resp. z Německa a z Itálie. Prakticky denně od cca 19:00 hodin do cca 7:00 hodin následujícího dne řev těchto osob neumožňuje spánek. Je obtížné v průběhu dne procházet těmito ulicemi bez plynové masky....zápach připomíná špatně udržovanou skládku odpadků. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V užším smyslu velmi dobré.....ALE: viz předchozí odpověď.

Strava
Výtečná.

Služby hotela
Velmi dobré, hotel asi přímo neovlivňuje alkoholickou turistiku v těsné blízkosti.

Pláž
Dobré.

Čestmír Kučera, 06.08.2017, Dátum pobytu: 21.7. - 1.8.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Flamboyan Caribe

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220