Recenzie hotelov
Mallorca - Španielsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,2 Tato dovolena byla jedna z nejlepsich dovolenych..

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Tato dovolena byla jedna z nejlepsich dovolenych.. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vsechny pokoje maji terasu a krasny vyhled na sire more a plaz.Pokoje jsou nove rekonstruovany.Kazdy den se vymenuji rucniky a osusky a kazdy 3 den se povlekaji postele.

Strava
Strava byla pestra,kazdy den byly 3 druhy ryb,ovoce jako ananas,broskve,mdlouny,banany,jablka,hrusky.jahody.tresne.Cely den byla otevrena picerie,kde nabizeli ruzne druhy pic a hamburgry.

Služby hotela
Obsluha hotelu byla na perfektni urovni.

Pláž
Plaz byla asi 5 min, od hotelu kousek po schodech a dale pristup po chodniku,Plaz je celkem mala pro velky pocet lidi.Je to takova mala zatoka a dale je sire more.More je ciste s pruzracnou vodou.

Věra Sitařová, 19.06.2017, Dátum pobytu: 3.6. - 13.6.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Globales America

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Globales America, Mallorca, Španielsko Věra Sitařová 2017-06-19 9.2 1 10 Globales America

Celkom: 7,4 Krásné čisté moře, pokoje v pohodě, jednotvárné snídaně. Co nás překvapilo byla pobytová taxa o které jsme nebyli informováni. A také...

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné čisté moře, pokoje v pohodě, jednotvárné snídaně. Co nás překvapilo byla pobytová taxa o které jsme nebyli informováni. A také vysoká cena za pronájem trezoru na pokoji. Slabá byla delegátka . Celkově to však byla velmi příjemná odpočinková dovolená

. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj superior s poměrně velkým balkonem. Omezený z jedné strany zdi. Čistý prostorný.

Strava
Snídaně jednotvárné každý den stejné. Obědy večeře v pořádku.

Služby hotela
Nefunkční wifi. Pouze na recepci za celý pobyt fungovala pouze cca hodinu. Jinak za poměrně vysoký poplatek. Pobytová taxa to pro nás taky byla novinka.

Pláž
Pláž pěkná kousek od hotelu. Přístup do moře pozvolný často mírné vlny. Kupovali jsme si slunečník a lehátka za poplatek cca 13 eur denně. S tím je také třeba počítat. Pláž bohužel nebyla denně čištěná. Tak že nedoplatky v písku byly běžná věc. Přesto moře bylo nádherné a nedostatky překrylo.

Anonym, 18.06.2017, Dátum pobytu: 7.6. - 14.6.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Globales America

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Globales America, Mallorca, Španielsko Anonym 2017-06-18 7.4 1 10 Globales America

Celkom: 5 Velmi turistické, mnoho českých turistů, pláž špinavá, všude nedopalky od cigaret, hodně chaluh

  • 6,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 3 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi turistické, mnoho českých turistů, pláž špinavá, všude nedopalky od cigaret, hodně chaluh Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo pěkné, čisté, každý den úklid pokoje

Strava
Obyčejný all inclusive - nenadchne ani neurazí, najíst se dalo

Služby hotela
personál velmi ochotný, usměvavý

Pláž
Pláž sice kousek, ale velmi znečištěná a přeplněná a malá :)

Martin V., 18.06.2017, Dátum pobytu: 8.6. - 14.6.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Mix Colombo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Mix Colombo, Mallorca, Španielsko Martin V. 2017-06-18 5 1 10 HOTEL MIX COLOMBO

Celkom: 8,8 Dovolenka bola výborná, presne podľa našich očakávaní.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola výborná, presne podľa našich očakávaní. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 18.06.2017, Dátum pobytu: 6.6. - 14.6.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Playa Blanca

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Playa Blanca, Mallorca, Španielsko Anonym 2017-06-18 8.8 1 10 PLAYA BLANCA

Celkom: 9 Velmi spokojeni, skvěle vybavený hotel, výborná poloha i přístup k moři

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi spokojeni, skvěle vybavený hotel, výborná poloha i přístup k moři Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování velmi pěkné, komfortní, bez připomínek

Strava
pestrá nabídka stravy, všeho dostatek, hodně ovoce a zeleniny, každý si mohl vybrat, příjemný interier restaurace

Služby hotela
Služby hotelů fungovaly perfektně, milý a profesionální personál

Pláž
Pláž dobrá, čistá v blízkosti hotelu, ale pro větší vlny jsem velmi ocenila i kvalitu a čistotu hotelového bazénu včetně sostatku lehátek ve stínu

Marie Dvořáčková, 18.06.2017, Dátum pobytu: 6.6. - 14.6.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Java

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Java, Mallorca, Španielsko Marie Dvořáčková 2017-06-18 9 1 10 Hotel JAVA

Celkom: 4,6 Do tohoto hotelu už bych se nikdy nechtěla vrátit! Jediné za co jsem rada, že jsem si nulovou úrovní hotelu nenechala zkazit dovolenou a...

  • 1,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Do tohoto hotelu už bych se nikdy nechtěla vrátit!

Jediné za co jsem rada, že jsem si nulovou úrovní hotelu nenechala zkazit dovolenou a měla i tak šanci se podívat do krásné země a městečka Can Pastiĺa nedaleko hlavního města Palma, kam se krásně dojelo po velmi upravene cyklostezce na kole (půjčení kola 5 euro na den). Nedaleko úžasné obři akvarium se žraloky a také krásne plaže s promenadou! Do místa bych se vrátila hned ale do hotelu Las Arenas nikdy! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje velmi staromódní, koupelna s vanou a závěsem a v naší koupelně chybělo i jakékoliv odvětrávání, kde teda v tomto případě je to asi v každé koupelně jinak, neboť jiní turisté říkali, že mají třeba okénko (to jsem u 4* hotelu nečekala jako vůbec!!!). Pouze dvě zásuvky do sítě a to jedna pomalu u stropu, kde je zapojena TV a druha v koupelně. Dle mého názoru v dnešní době především smartphonů a tabletů je toto absolutně nepřístupné,aby alespoň jedna zasůvka nebyla přímo u postele!

Bazén je úplně malinký, ještě menší než podle některych fotek vypadá.

Animační programy každý večer stejné a jen pro děti, pouze jeden večer bylo karaoke a v sobotu večer bylo průměrné taneční vystoupení.

V pokoji absolutně žadné soukromí! Vše slyšet a také vše slyšite z jinych pokojů a z chodby. O zpívajících turistech ani nemluvě, hluk dlouho do noci az do dvou do rána! Z pátka na sobotu i v pět hodin ráno hluk! Personál s tím nedělá nic!!!

Jinak all inclusive dle cestovní kanceláře a take personálu na recepci prostě a jednoduše končí odhlašením z pokoje a to do 12 hod! Takže pokud odlétáte až ve večerních hodinách, tak je to velmi nepraktické i když maji uschovnu zavazadel. Pokud si nedokoupite za 14 euro (plati i dítě) all inclusive nemužete na hotelu kromě WC použit nic! Ani bazén ani sprchy u bazénu prostě nic! Opravdu šílené chování! My si all inclusive dokoupili, ale jiné turisty honily s nůžkama aby mohli přestřihnout pásku!

Strava
Jídlo v restauraci a bar je jediné, co bylo na hotelu super!

Služby hotela
Úklid průměrný, výměna ručniků katastrofa často špinavé jak sebrané ze země a znovu pověšené i přes to, že jsme nechávali na doporučeni delegatky 5 euro pokojské. Balkón kde se držel jemný pisek z plavek a ručníků nebyl uklizený ani jednou!

Pláž
Pláž přímo před hotelem je celkem špinává (vzdalenost cca 20 m), pláž dále cca 200 metrů je krásná .. dvouho mělká vhodná pro děti.

Anonym, 18.06.2017, Dátum pobytu: 10.6. - 17.6.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Las Arenas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)

Las Arenas, Mallorca, Španielsko Anonym 2017-06-18 4.6 1 10 Las Arenas

Celkom: 5,2 Průměrná dovolená, nenadchne, ale neurazí

  • 6 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 3 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Průměrná dovolená, nenadchne, ale neurazí Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídá hvězdičkám

Strava
Myslíme si, že si každý mohl vybrat, co mu chutná. Nebyla nouze o různé druhy ryb. Vepřová krkovice byla připravována na několik způsobů, ale vždy byla tuhá. Dostatek zeleniny na oběd i večeři, zákusky a sladké krémy chutné. S ovocem to bylo horší, ale v tuto roční dobu se není čemu divit.

Služby hotela
Hotel je vybavený malinkatým bazénkem, který absolutně nevyhovuje pro 7 podlaží hotelu. Ručníky na lehátkách byly položeny od časného rána a probíhaly hádky o lehátka. Bar u bazénu byl opravdu dobře zásobený alkoholem, automatem na džusy a různé druhy kávy, pivo se podávalo v malinkých umělohmotných kelimkách. V pokojích na balkonech chybí popelníky. Personál hotelu vstřícný a ochotný. Balkon nám ale neuklidili ani jednou. Chybí sušák anebo šňůra na prádlo a osušky, takže jsme to různě omotávali kolem zábradlí a doufali, že nám to vítr neshodí do ulice.

Pláž
Vzhledem k roční době byly na pláži a při vstupu do moře hromady chaluh, které se snažili co druhý den odstranit, ale byl to boj s větrnými mlýny. Pláž je písčitá, není třeba boty do vody. Na pláži chybí odpadkové koše a popelníky pro kuřáky, takže všude narážíte na nedopalky, které se neuklízejí. Dvě účastnice našeho zájezdu byly popálené od medůz. Lehátka a slunečník jsou na pláži za poplatek 12 EUR na den, což nám připadalo přemrštěné. Je možné si ve vedlejším krámě zakoupit nafukovací lehátka za 8-10 EUR. Nikomu se nic neztratilo z pláže, i když jsme šli na oběd a ponechali všechno na pláži.

Miroslava Tichavská, 18.06.2017, Dátum pobytu: 6.6. - 14.6.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Mix Colombo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Mix Colombo, Mallorca, Španielsko Miroslava Tichavská 2017-06-18 5.2 1 10 Mix Colombo

Celkom: 7 Vsetko fajn.len hlucny hotel.Nemci robili noc.co noc bordel.zvratky po chodbach a pod....na to som sa pred zajazdom vyslovene pytala v CK...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Vsetko fajn.len hlucny hotel.Nemci robili noc.co noc bordel.zvratky po chodbach a pod....na to som sa pred zajazdom vyslovene pytala v CK a bolo mi to zatajene...

Ale inak spokojnost.kedze Mallorca je srdcovka a sluzby bi inak fajn.na toto zabudneme.. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pekne a ciste.kraany vyhlad

Strava
Super

Služby hotela
Vyborne

Pláž
Hmed vedla hotela.prijemna

Janette Dubayová, 18.06.2017, Dátum pobytu: 6.6. - 14.6.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Mediodia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Mediodia, Mallorca, Španielsko Janette Dubayová 2017-06-18 7 1 10 MEDIODIA

Celkom: 7 Dovolená byla super . Hotel je sice starší , ale čistý . Měli jsme krásný výhled na moře . Služby delegáta byli dostačující . Slečna byla...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla super . Hotel je sice starší , ale čistý . Měli jsme krásný výhled na moře . Služby delegáta byli dostačující . Slečna byla milá a pokaždé , kdy bylo třeba pomohla . Co se týče stravování bylo z čeho vybírat a bylo chutné . Jen mě mrzí že hotel se podřizuje ve velké míře Angličanům proto typycké Španělské mňamky jsme museli hledat jinde . A v okolí bylo kde se procházet a uličky plné stánků i klidnější zákoutí plné hojných faun. Pláž super a krásné pruzracné. Jediné čeho litujeme je že na již dovolená skončila . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší zařízení ale čisté . Je pravda , že některé zařízení zavrzalo . Ale na tom nesejde . Nejhorší však byli výtahy na které člověk musel obrňet trpělivostí . Podotýkám bydleli jsme v 6 patře .

Strava
Strava byla pestrá ale hodně jídla bylo přizpůsobeno Angličanům , což je škoda i Španělsko má co nabídnout .

Služby hotela
Hodnotíme plnýma 10

Pláž
Pláž kousek od hotelu příjemnou 5. min procházkou . Pláž má 3 hvězdičky a plně se schodůji . Rozhodně pláž je hlídaná a nebudou Vás otravovat nepříjemné opravování prodejci

Michala Prajzlerová, 18.06.2017, Dátum pobytu: 3.6. - 14.6.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Globales Mimosa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Globales Mimosa, Mallorca, Španielsko Michala Prajzlerová 2017-06-18 7 1 10 GLOBALES MIMOSA

Celkom: 9,6 S dovolenkou sme boli maximálne spokojný, všetko bolo super, od prístupu cestovnej kancelárie, cez hotel až po samotné miesto. Mallorca...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenkou sme boli maximálne spokojný, všetko bolo super, od prístupu cestovnej kancelárie, cez hotel až po samotné miesto. Mallorca je krásna oplatí sa vidieť. Boli sme s ročným dieťaťom a v hoteli mala všetko čo potrebovala. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je veľmi pekný, prerobený, izby nové čistučké. My sme boli ubytovaní na prvom poschodí. Pre malú sme dostali detskú postielku. Každý deň izby upratovali a menili uteráky . V kúpeľni bolo všetko čo by sme mohli potrebovať (fén, uteráky, sprcháč, šampón, zubná kefka a pasta, vreckovky...) Všetky priestory hotela boli v podstate vynovené a čistučké. Jediné malé mínus bolo asi len, že tam boli dva menšie výťahy, na ktoré sme museli nekonečne dlho čakať, keď sme potrebovali ísť von s kočíkom, ešte jeden by sa uživil.

Strava
Stravovali sme sa prevažne v hoteli. Varili chutne a vždy bolo všetko čerstvé. Vždy bolo na výber zo slaného, sladkého, z ovocia. Mne na raňajkách chýbala zelenina, skôr boli na anglický spôsob zamerané, slanina, vajíčka, salámy atď. Obedy a večere boli bohaté, podľa mňa každý si vyberie. Počas dňa fungoval aj bar pri bazéne. Alko aj nealko bolo dostupné počas celého dňa, tiež podľa mňa široký výber. Večer sme chodili k pláži, kde robili fantastické kokteily, odporúčam.

Služby hotela
Veľmi milý a príjemný personál, našli sa tam aj češky a slovák. Dohovoríte sa bez problémov anglicky. Hneď všetko vybavili, čo sme potrebovali. V posledný deň sme mali k dispozícii aj úschovňu batožiny a sprchu, tiež stravu až do odchodu. Možnosť fakultatívnych výletov po ostrove.

Pláž
Pláž bola vzdialená asi 5 minút od hotela. Prešli sme popri minigolfe cez cestu a boli sme tam. Cestou boli aj nejaké obchodíky. Pláže boli široké, v našom dátume ešte skôr poloprázdne, takže sme si v pohode našli miesto blízko vody. Dali sa prenajať slnečník a dve lehátka za 13€ na deň. Zatiaľ bola pláž cistá ale nevyzeralo, že by ju čistili. Dalo sa prejsť aj ďalej na ďalšie pláže, ale skôr boli plnšie. More bolo super, čisté a slané :-) K dispozícii boli vodné športy, bicykle aj výlet loďou.

Štefan V., 18.06.2017, Dátum pobytu: 6.6. - 14.6.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Globales Palmanova

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Globales Palmanova, Mallorca, Španielsko Štefan V. 2017-06-18 9.6 1 10 Globales Palmanova

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220