Recenzie hotelov
Mallorca - Španielsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Ostrov jsme navštívili v květnu a byli jsme moc spokojení. Počasí bylo příjemné a ideální na cestování. Určitě doporučuji si zapůjčit...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Ostrov jsme navštívili v květnu a byli jsme moc spokojení. Počasí bylo příjemné a ideální na cestování. Určitě doporučuji si zapůjčit auto a procestovat celý ostrov! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté. Vše bylo v pořádku.

Strava
Malinko jsme byli zklamaní ze snídaní, ale ostatní bylo moc výborné!

Služby hotela
Zájezd jsme měli bez delegáta a vůbec to nebylo překážkou. Cokoliv jsme potřebovali, tak nám na recepci pomohli a poradili.

Pláž
Téměř přes ulici. Dlouhá pláž s průzračnou vodou.

Anonym, 22.05.2018, Dátum pobytu: 12.5. - 19.5.2018
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: JS Yate

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,6 Dovolená byla dobrá,ale nelíbila se nám cesta od letadla do autobusu.Neměly jsme žádné instrukce,kam máme jít, nikdo nás nečekal-...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla dobrá,ale nelíbila se nám cesta od letadla do autobusu.Neměly jsme žádné instrukce,kam máme jít, nikdo nás nečekal- delegát, pracně a složitě jsme se v noci motaly po letišti,hledaly něměckou kancelář Neckermann,kde byla na štěstí velice slušná dívka, která s námi vyšla a hledala s námi autobus, který jel do naší destinace a hotelu.Byla noc nevěděly jsme, jak dlouho pojedeme, jely jsme více jak 2 hodiny a zůstaly jsme v autobuse jako poslední 4 lidi.Nakonec jsme jako předposlední vystupovaly a v hotelu nás čekal noční vrátný.Byl milý, měl pro nás v 1 hodinu v noci i nachystanou studenou večeři.Poslal nás výtahem do 4.patra,ale výtah měl jen označení do 3.patra.Vrátný nevěděl, že za dalším rohem je jiný výtah, který jede do 4.patra.Nakonec se vše vysvětlilo, že je tam vrátný teprve první rok!!! a zřejmě nikoho ještě v noci neubytoval a proto o výtahu nevěděl. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování nás mile překvapilo, měly jsme apartmán o 2 místnostech,ale ulička od nábytkem byla velice malá a dalo se obtížně procházet.Oddělily jsme si od sebe válendy/ jsme 2 kamarádky/ a vznikl další problém, válenda s matrací ujížděla a tak se mi stalo, že jsem v noci spadla/ převracím se a mám neklidné spaní/ i s matrací na zem

Strava
Strava byla středomořská zaměřená hlavně na ryby- já je nejím ,ale to je můj problém.Jinak obsluha byla perfektní, velice mile se k nám choval personál,vždy bylo čistě prostřeno a po každém jídle obsluha ihned měnila ubrusyJinak se denně měnil sortiment zaměřenou třeba na orientální jídla nebo italskou kuchyni

Služby hotela
Na vrátnici byla výborná Běloruska Vera,která se s námi domlouvala polsko-slovenskou- ruštinou,byla moc milá a všem se snažila pomoci k jejich spokojenosti.

Pláž
Pláž byla blízko, nebyla právě nejlepší, byla velmi rušná a hlavně moře bylo velmi studené a nedalo se v něm koupat, maximálně namočit nohu a vylézt ven.Navíc okraj moře byl plný chaluh a tak jsme musely jít dál,kde chaluhy právě nebyly.

Drahomíra Páslerová, 21.05.2018, Dátum pobytu: 4.5. - 18.5.2018
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: JS Sol de Ca'n Picafort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 5,6 Na dovolenou jsem se těšila a když pominu potíže které jsem měla viz stavba , výtah , hluční hosté kteří řvou celou noc na chodbách , tak...

  • 5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Na dovolenou jsem se těšila a když pominu potíže které jsem měla viz stavba , výtah , hluční hosté kteří řvou celou noc na chodbách , tak se mi dovolená líbila.

I přes to všechno je Hotel postaven v klidnější části Mallorky ( příjemná rybářská vesnička s možností procházek např. k majáku ) s krásným výhledem na moře a útes. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Výhled z pokoje na právě probíhající stavbu, kde místo toho , aby nás budil kohout kokrháním, tak dělník bušil kladivem každý den už od 7 hodin od rána a během celé noci na chodbách hotelu řvala skupina polských turistů,do toho náš pokoj dělila zeď s výtahovou šachtou, každé rozjetí výtahem bylo slyšet a to nejvíc v noci. Ubytovaná jsem byla s kočárkem ve 3 patře, kde jsem si po dobu 4 dnů nemohla přivolat výtah, protože nefungovalo tlačítko i přes okamžitě urgence na recepci mi bylo řečeno, že je hotel plný a že bude výtah druhý den fungovat, což se nestalo - hold maňana ....,, Na všechno je spousta času''..jsem musela běhat o patro níže , abych mohla s kočárkem vůbec někam ven. Hotel není přizpůsoben kočárkům ani např.špatně chodícím lidem všude jsou schody ..musela jsem chodit ve dvou, abych se dostala s kočárkem po schodech k bazénu.

Strava
Jídlo výborné

Služby hotela
Musím pochválit hlavně obsluhu v jídelně a u bazénu a vyzdvihnout slečnu / paní Kasandru je moc milá a příjemná.

Jana S., 21.05.2018, Dátum pobytu: 7.5. - 14.5.2018
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: BelleVue Belsana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Výhled z pokoje na stavbu 4 fotografie

Celkom: 8,8 Již v sobotu jsem odeslal mail s tím, že služby ze strany cestovní kanceláře mě velmi zklamaly! Pokud si zaplatím zájezd s delegátem, tak...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Již v sobotu jsem odeslal mail s tím, že služby ze strany cestovní kanceláře mě velmi zklamaly! Pokud si zaplatím zájezd s delegátem, tak očekávám zájezd s delegátem. A na letišti se dozvědět, že delegát bude až na konci května je sice informace přesná, ale pro mě zbytečná. A protože se domluvím anglicky, tak simulovat CK delegáta, mě velmi nebavilo a otravovalo mi dovolenou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Splnilo a možná předčilo mé očekávání. Čisto, milý personál, prostě pohoda.

Strava
Splnila mé očekávání. Každý kdo chtěl si našel to co hledal. Sokojenost.

Služby hotela
Také splnily mé očekávání. Pokud jste narazili na nerudného barmana, bylo to vyjímečné a ojedinelé. Vzhledem k tomu, že každý má někdy "den blbec", dá se to pochopit. Jinak naprosto bez problému. Měli jsme vše co bylo deklarováno při objednání zájezdu. Spokojenost.

Pláž
Pláž vedle hotelu, snadno přístupná a čistá. Také žádný problém.

Jiří Bláha, 21.05.2018, Dátum pobytu: 11.5. - 18.5.2018
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Beverly Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 4,4 Tento hotel bych nedoporučila a už bych se do něj nikdy nevrátila. Od příjezdu jsme měli samé komplikace. První docela nepříjemnost...

  • 4 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 6 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Tento hotel bych nedoporučila a už bych se do něj nikdy nevrátila. Od příjezdu jsme měli samé komplikace.

První docela nepříjemnost byla, že na nás zapomněli s večeří. Takže když jsme přijeli v jedenáct večer unavení a hladoví, nedostali jsme najíst a obchody byly všude zavřený. Šli jsme to tedy zaspat. Bohužel jsme nespali moc dlouho a ve čtyři ráno nás vzbudili opilí klienti z Polska. Kteří ovšem takto vyváděli každý večer. Musím říct, že jsme dost vytočený, z celého týdne jsme se ani jednu noc nevyspali v kuse. Večer nás budili a rušili sousedé na patře a brzy ráno rámus ze stavby. A výhled na moře měli taky jen Poláci. Celému hotelu vládnou Poláci a na recepci se jim báli cokoliv říct. S delegátkou jsme sepsali reklamaci do CK a budeme žádat o slevu na zájezd na kterou máme, vzhledem k těmto komplikacím ze zákona nárok. Tak uvidíme, jestli s tím někdo něco udělá. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
První dojem byl příšerný. Po příchodu na pokoj jsme byli nemile překvapení. Měli jsme výhled přímo na stavbu, kde od rána vrtali po celou dobu pobytu, a to i v neděli! Celkově na nás pokoj nepůsobil moc čistě, měli jsme problém se zatuchlým pachem na pokoji a bohužel jsme neměli pokoj připravený pro tři osoby, ale jen pro dvě. Tak jsme museli hned zase na recepci pokoj měnit. Ale to však nebylo už možné a tak nám do ruky dali alespoň ručníky a deky. Deky, které byli již po někom (byly na nich vlasy, vůbec nevoněli a celkově působili dost špinavě). Takže jsme se vlastně celou noc štítili dek a řešili to prostěradlem, které jsme si pod ně daly, abychom s nimi nepřišli úplně do kontaktu. Večer byla bohužel zima, takže jsme se bez nich holt neobešli.

Strava
Celkový dojem ze stravování byl průměrný. Nijak mě nenadchla, ale zároveň jsem stejně neměla velké očekávání. Večeře byly trochu lepší, vždy tam navíc kuchař něco připravoval přímo na grilu . Chyběla mi však u snídaně rozmanitější zelenina, kvalitnější šunka a celkově ty snídaně nebyli moc chutné. Později jsme je už i vynechali. Jediné velké plus má za mě automat na kávu, který byl celou dobu během pobytu k dispozici a připravoval opravdu lahodnou kávu.

Služby hotela
Personál byl, až na věčně vytočeného barmana, moc příjemný, ochotný a služby nabízeli dle očekávání.

Pláž
Pláž dle informací CK má být vzdálená 700m, což byly milné informace a pláž byla dvojnásobně vzdálená. Pro staršího člověka to určitě není a neumím si představit v létě, v největších vedrech, jak se tam potáhnou.

Anonym, 17.05.2018, Dátum pobytu: 7.5. - 14.5.2018
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: BelleVue Belsana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 8,8 Úžasné prostředí, super lidé, nikdo neotravuje

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasné prostředí, super lidé, nikdo neotravuje Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nad rámec ceny

Strava
Výborná strava, rozmanitost. Příjemná obsluha s velkým srdcem. Na baru velice vstřícní

Služby hotela
Nádherná pokojská, škoda že jsem nezůstal na pokoji když uklizela

Pláž
Pláž udržovaná, voda čistá a průzračná

Martin L., 17.05.2018, Dátum pobytu: 9.5. - 14.5.2018
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Millor Sol

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 Oblast Picafort spíše pro mladou generaci a rodiny s dětmi, party disco oblast, pro klidnou dovolenou bych volil spíše Alcudii. Výborná...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Oblast Picafort spíše pro mladou generaci a rodiny s dětmi, party disco oblast, pro klidnou dovolenou bych volil spíše Alcudii.

Výborná dostupnost turistických míst public busy, levné, častá spojení. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jednolůžkový pokoj 9m2 byl s výhledem do vnitrobloku stavby, resp šachty s minimem světla. Hotel mi po urgenci dal pokoj vyšší kategorie s příplatkem 60Eur/týden.

Převážně německá klientela, hodně rodiny s dětmi.

Strava
Rozmanité menu formou švédských stolů neurazilo, ale ani nenadchlo.

Služby hotela
Slabé wifi připojení s častými výpadky. Fotky z dovolené odeslat v podstatě nešly.

Pláž
Pláž přes promenádu, čistá, udržovaná.

Jiří V., 10.05.2018, Dátum pobytu: 30.4. - 7.5.2018
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: JS C'an Picafort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Skvely hotel, ciste, svetle priestranne apartmany. Sluzby hotela nad uroven 3 hviezdiciek: pozicovna biciklov, cistiaren, dva bazeny,...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvely hotel, ciste, svetle priestranne apartmany. Sluzby hotela nad uroven 3 hviezdiciek: pozicovna biciklov, cistiaren, dva bazeny, masaze, animatory pre deti, ihriska a auticka pre deti, vecerny program, ziva hudba, bar pri bazene. Hotel je blizko plaze, ktora je skvela pre deti: azurova voda, biely piesok, dlho plytka voda. Hotel aj blizkost plaze su skvela volba. Zobraziť celú recenziu

Služby hotela
Super

Pláž
Najlepsia volba plaze

Andrea, 01.05.2018, Dátum pobytu: 21.4. - 28.4.2018
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Apartamentos HSM Lago Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Playa de muro 4 fotografie

Celkom: 8 Spokojeni, pouze podle nás jsme odjížděli v den odletu příliš brzo, auto přijelo v 3.50 minut, cesta na letiště trvala 10 minut a odlet...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojeni, pouze podle nás jsme odjížděli v den odletu příliš brzo, auto přijelo v 3.50 minut, cesta na letiště trvala 10 minut a odlet byl v 7.00h., tudíž 3 hodiny na letišti. Ráno nebyl předpoklad zdržení během cesty na silnici, silnice zcela prázdné. Uhrada snídaně v tento den byla zbytečná, jen káva a croissant, což neodpovídá ceně švédských stolů s výběrem stravy,nebot my v tuto dobu nikdy nesnídáme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj prostorný, vše pro nás dostačující, spokojeni

Strava
Snídaně velmi dobré, personál ochotný, usměvaví, dostávají 1!

Služby hotela
V recepci vždy ochotní, 1!

Pláž
Nevyužívali, denně jsme jezdili autobusy na cesty po ostrově a vraceli se pozdě večer

Jitka Bartáková, 24.04.2018, Dátum pobytu: 14.4. - 21.4.2018
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Whala Beach (ex. San Diego)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Krásna dovolenka – splnila naše očakávania na základe pomerne veľmi vysokých zahraničných recenzií. Pri výbere tohoto hotelu je však...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásna dovolenka – splnila naše očakávania na základe pomerne veľmi vysokých zahraničných recenzií. Pri výbere tohoto hotelu je však potrebné predovšetkým zvážiť polohu hotelu – na kopci cca 1 km od pláže. Na jednej strane táto poloha poskytuje nádherné výhľady (a to i z jedáľne), na druhej strane vzdialenosť na pláž ( a tie schody) nie je rozhodne pre každého. Veľmi kladne hodnotím i polohu vzhľadom k hlavnému mestu Palme. Palmu sme navštívili bez najmenších problémov 2-krát miestnou autobusovou dopravou. Miestnou dopravou dostupný i aquapark a delfinárium. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmán bol dostatočne veľký s oddelenou samostatnou spáľnou a primerane vybavený.. My sme mali štastie i na obrovský balkón s 2 vlastnými lehátkami s neskutočným výhľadom na celý záliv. Podotýkam však, že hotel má niektoré ubytovacie jednotky orientované i smerom „k pevnine“. V sezóne 2017 v apartmánoch nebola klimatizácia, len stropný ventilátor, my sme vystihli vlnu horúčav Lucifer – ventilátor nestíhal, niektorí hostia nocovali na balkónoch. Za poplatok sa bolo možné priplatiť na mieste mobilnú klimatizáciu, nevyžili sme, „odtrpeli sme si to“.

Strava
Z pohľadu 3 hviezdičiek výborná. Pulty s jedlom neboli až tak veľké, ale vždy sme si niečo chutného vybrali. Pre deti zmrzlina v kelímkoch bola dostypná po celý deň. Popoludní tuším i koláčiky, ale tie boli rýchlo fuč.

Služby hotela
Hotel mal 2 bazény – skôr menšie, dosť preplnené, vhodné na schladenie a skotačenie detí, nie na plávanie.

Wifi zdarma, nám fungovala bez problémov i na izbe.

Hotel poskytoval dopravu na pláž – využili sme raz jedným smerom, nemalo zmysel čakať 10-15 minút pred recepciou, pokiaľ sa mikrobus vráti, v prípade, že sme sa nedostali do prvého svozu. Schody na pláž sme brali s humorom „za výzvu“.

Pláž
Pláž je od hotelu pomerne ďaleko, hotel je na kopci a pokiaľ sa rozhodnete návrat z pláže absolvovať pešky, tak „kopec“ pocítite – minimálne na schodoch. Inak pláž je veľká a široká, piešočná, má pozvolný vstup. Niektoré dni bola voda krásne čistá, niektoré trošku zakalená, pláž je situovaná v zálive, takže žiadne vlny.

Lubica K., 02.04.2018, Dátum pobytu: 1.8. - 8.8.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Club Santa Ponsa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Poloha hotela 7 fotografií

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220

Ochrana Vášho súkromia

Invia sleduje Vaše správanie na webe, vykonáva personalizáciu obsahu a zobrazuje Vám relevantné ponuky a produkty.

Kliknutím na tlačidlo "Rozumiem" alebo kamkoľvek mimo tohto oznámenia bez zmeny nastavenia vnímame ako udelenie súhlasu s využívaním cookies a odovzdaním údajov o Vašom správaní na webe reklamným a sociálnym sieťam pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Personalizáciu, cookies a odovzdávanie môžete kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia. Zistiť viac informácií o ochrane súkromia.

Rozumiem