Recenzie hotelov
Menorca - Španielsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7 Celkově se nám moc líbilo.

  • 6 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově se nám moc líbilo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spíše odpovídalo *** než **** hotelu.

Strava
Výborná, různorodá, každý si vybral. Jen nám chyběli 100% džusy.

Služby hotela
Byly na dobré úrovni.

Pláž
Pláž byla malá, ale čistá, písčitá. Bohužel, se objevovaly sem tam žahavé meduzy.

Markéta K., 07.10.2019, Dátum pobytu: 21.9. - 28.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Menorca, Hotel: Vacances Menorca Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Dovolená byla naprosto úžasná. Nespokojenost s delegátkou, která odvedla svou práci s rutinou, bez jakéhokoliv doporučení, kam se...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla naprosto úžasná.

Nespokojenost s delegátkou, která odvedla svou práci s rutinou, bez jakéhokoliv doporučení, kam se podívat, co stojí za zhlédnutí, informacemi o místní dopravě ( i když na naléhání nám zaslala jízdní řády).

Zklamáni jsme byli i s nabídkou výletů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo čisté, prostorný pokoj. Vždy tekla teplá voda, což nebývá pravidlem (např. v Řecku)

Ubytování je citlivě zasazeno do velké zahrady. Čistý, velký a vždy volný bazén s mnoha lehátky, vyřešil dva dny, kdy se v moři nedalo koupat pro velké množství chaluh.

Strava
Jídlo bylo celkově na vysoké úrovni, jednotlivá jídla byla neustále doplňována, ovoce a zelenina byly vždy čerstvé.

Pestrý výběr.

Chtěla bych vyzdvihnout profesionální chování personálu. Potěšilo i zdravení česky.

Služby hotela
Služby hotelu hodnotím kladně, vždy s ochotou a snahou pomoci.

Pláž
Pláž se snažili každý den uklízet. Nepříjemné byly již výše zmiňované chaluhy, které nám první dva dny znemožnily koupání v moři,stejně vlála červená vlajka.

Pak zavládlo hezké počasí a i moře se vyčistilo. Pláž je poměrně dlouhá, takže jsme se netísnili. Překvapilo nás poměrně velké množství rodin s malými dětmi.

Blanka Kefurtová, 26.09.2019, Dátum pobytu: 11.9. - 21.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Menorca, Hotel: Xaloc Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Úžasná pohodová dovolená, naprostý relax, vše probíhalo naprosto bez komplikací a vše splnilo naše očekávání. Pokud hledáte klid, čas na...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasná pohodová dovolená, naprostý relax, vše probíhalo naprosto bez komplikací a vše splnilo naše očekávání. Pokud hledáte klid, čas na přečtení knížky, koupání a pobyt bez davů a diskoték, s možností výletů do historického města (Ciutadella), procházky podél moře, pak je tohle to pravé! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmán prostorný, v koupelně i bidet, čisto, kuchyňka pro naše potřeby vybavená dostatečně, moc jsme nevařily, ale bylo tam vše potřebné, od příborů, přes hrnce, hrnky a talíře. Skříň s úklidovými potřebami. Ručníky nám za sedm dní měnili dvakrát, tolik ani nebylo třeba, ale přitom jinak do apartmánu nešli, což nám vyhovovalo. Zametly jsme si samy :o), odpad se důsledně třídí, odnáší si každý sám, před resortem jsou kontejnery na tříděný odpad. Balkonek do zahrady, naprostý klid a pohoda! Asi čtyři minuty chůze od apartmánů autobusová zastávka a půjčovna aut.

Strava
Měly jsme bez stravy, přímo u bazénu byla restaurace, kde vaří výborně, včetně místních specialit (mořské potvory, paella...), pět minut chůze od našeho resortu další vynikající restaurace, na pláži rovněž. Přímo v resortu (vedlejší vchod u našeho bydlení) prodejna, kde jsme kupovali dobroty na snídani a vodu.

Služby hotela
Recepce, samoobsluha, restaurace, vše v místě. Půjčovna kol a takových šlapacích vozíků. Krásný veliký bazén, čisťounký, lidí málo, přístupný od osmi ráno do půl deváté večer.

Pláž
Na pláži jsme byly jen párkrát, spíš jsme "výletily", ale je asi pět minut chůze od resortu, úzká dlouhá zátoka, takže i když fouká, vlny nejsou. Moře čisté, bez chaluch, pláž písčitá, sevřená skalisky, stín se najde, lehátka a slunečníky, asi za poplatek, ale my nevyužily. Vstup do moře pozvolný, dno písčité, ale občas větší balvan. Plavčíci, restaurace, WC a táhlý stinný palmový háj.

Andrea F., 23.09.2019, Dátum pobytu: 11.9. - 18.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Menorca, Hotel: Vista Blanes (Cala n'Blanes)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Vše naprosto dokonalé. Chtěli bychom se tam ještě někdy vrátit

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše naprosto dokonalé. Chtěli bychom se tam ještě někdy vrátit Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše čisté, postele stabilní, s novými neproleženými matracemi

Strava
Dokonalá

Služby hotela
Ochotný, milý, usměvavý personál

Pláž
Pláž udržovaná, lehátka a slunečníky volně k dispozici, voda průzračná.

Miroslav Konečný, 19.09.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 11.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Menorca, Hotel: Smartline Cala n Bosch

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 ubytování odpovídalo ceně, spokojenost.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
ubytování odpovídalo ceně, spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Strava
strava dobrá, jen mohla být trochu teplejsi

Pláž
pláž čistá a udržovaná

Renáta P., 16.09.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 13.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Menorca, Hotel: Club Hotel Aguamarina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Hotel odpovídá nabízeným službám a má užasnou polohu. Personál příjemný a ochotný.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel odpovídá nabízeným službám a má užasnou polohu. Personál příjemný a ochotný. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování super, vždy uklizeno. prostorné pokoje.

Strava
Strava rozmanitá, chutná. Pokaždé mi velmi chutnalo.

Služby hotela
Služby odpovídají nabízenému ohodnocení dle hvězdiček.

Pláž
Pláž bez dlouhého komentáře, prostě Karibik pouhých 2,5 hod. letu.

Růžena Nociárová, 13.09.2019, Dátum pobytu: 28.8. - 4.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Menorca, Hotel: Vacances Menorca Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Resort je příjemný, dobře jsme si odpočinuli.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Resort je příjemný, dobře jsme si odpočinuli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení apartmánů je starší, ale naprosto vyhovující. Kuchynka je malinká a dobře vybavená.

Strava
Koupili jsme si několikrát večeři, jinak jsme žádnou stravu neměli předplacenou. Pokaždé jsme byli spokojeni s výběrem i kvalitou.

Služby hotela
Hotel nabízí řadu aktivit, překvapivě vše za poplatek. Na druhou stranu vše, co bylo za poplatek, bylo kvalitní. Jak wifi, tak pálky na pingpong či hole na minigolf. Vyzkoušeli jsme i posilovnu, tak je poněkud skromne vybavená, ale zato zdarma.

Pláž
Pláž je naprosto skvělá, mísí se písek běžný světlý s růžovým. Voda je čistá a mělká až do poměrně velké vzdálenosti, tím pádem velmi vyhřátá (na začátku září). Nepoznali bychom, že nejsme někde v Karibiku. Slunečníky a lehátku pujčuje firma, která s hotelem nesouvisí a to za naprosto nesmyslnou cenu 17 Eur na den za dve lehatka a slunečník. tedy byla tato lehatka poměrně nevyužitá, nebot slunečník v hotelovém supermarketu stál 8 Eur.

Anonym, 11.09.2019, Dátum pobytu: 28.8. - 7.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Menorca, Hotel: Sol Parc

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Dovolená se nám líbila a klidně bychom si jí zopakovali. ideální pro malé děti - vše je blízko. Naše děti 5 a 3 roky byly nadšené. Jen...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám líbila a klidně bychom si jí zopakovali. ideální pro malé děti - vše je blízko. Naše děti 5 a 3 roky byly nadšené. Jen voda na Menorce je sice avizovaná jako pitná, ale není chuťově moc dobrá. Doporučuji kupovat balenou. Děti se nevyhnuly střevním potížím, které myslím pramenily z pití vody v bazénech. Bazénů k hotelovému komplexu patří 6, vždy velký a vedle dětský. Jednoznačně vedl bazén s hradem a skluzavkami. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou vlastně apartmány s lednicí, varnou deskou, mikrovlnkou a vybavené nádobím a hrnci. Nevyužili jsme - měli jsme All inklusive. Jinak pěkné, udržované, klimatizované.

Strava
Hotel nabízí velký výběr ryb, denně byly min. 3 druhy v různých úpravách, škeble. Ale i kuřecí, vepřové, hovězí a kachna. Mohla by být větší obměna příloh. Byly jen hranolky, smažené brambory, těstoviny a občas rýže.

Služby hotela
V hotelu byla občas recepční ze Slovenska, takže se tím velmi zjednodušila komunikace třeba, když pokojská synovi s povlečením odnesla omylem i milovaného plyšáka. Bohatý program jak pro děti, tak i večerní pro dospělé.

Pláž
Pláž krásná s průzračnou vodou, velmi pozvolným vstupem do vody. Pláž je menší, ale vždy jsme se v pohodě vešli. Jen cena 18EURO za dvě lehátka a slunečník mi přišlo přehnané.

Kateřina T., 09.09.2019, Dátum pobytu: 28.8. - 4.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Menorca, Hotel: Vacances Menorca Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 celkem dobrý

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
celkem dobrý Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
postele se rozjížděly, ručníky neměnily

Strava
strava velmi dobrá, limonády a džusy přesslazené, víno z kohoutku strašné

Služby hotela
velmi často přeplněná recepce, ubarů dlouhé fronty, stoly neuklizené, věčně plnné koše

Pláž
pláž příjemná, pro malost dost obsazená

Jiří Kolář, 30.08.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Menorca, Hotel: Vacances Menorca Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)