Recenzie hotelov
Spojené arabské emiráty

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6,2 hotel se nejeví jako 4*,max 3*

  • 4,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
hotel se nejeví jako 4*,max 3* Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj vyžaduje rekonstrukce,bohužel nemá balkon ale čistý s pohodlnou posteli

Strava
jednoduchá,jednotvárná,každý den stejná

Služby hotela
je co vylepšovat

Pláž
jedna z nejlepších

Marina Simonova, 22.10.2019, Dátum pobytu: 10.10. - 17.10.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Hotel (ex Bin Majid Beach Hotel)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Klidný,menší resort, blízko k moři, bazénům i restauraci.

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Klidný,menší resort, blízko k moři, bazénům i restauraci. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, celkem prostorné, moderně vybavené pokoje v dvoupatrových bungalovech, některé s balkónem. My balkon v patře neměli, což byl problém pouze v tom, ze nebylo kam pověsit mokré plavky či ručníky. Úklid v pořádku. Bakšiš nikdo nevyžadoval.

Strava
Strava pestrá, výborná,ve srovnání s Egyptem daleko chutnějsi.Často mořské plody a čínská nebo indická kuchyň Žádné střevní potíže . Velký problém ovšem s uklizenim stolů, nedostatek příborů, ubrousků. Z mého pohledu je problém v nedostatku personálu, který opravdu nestíhá . Kolikrát se nám stávalo, ze jsme si( a nejen my) po mnohaminutovém čekání na čistý stůl talíře odklidili sami.

Služby hotela
Nevyužli jsme žádne

Pláž
Pláž čistá, výborně dostupná s velmi pozvolným vstupem do moře, které mělo v říjnu teplotu přes třicet stupňů . Šnorchlovani nulové . Při odlivu na dně spousta řas.

Martina M., 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Resort (ex Smartline Bin Majid Beach Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

11 fotografií

Celkom: 10 Byli jsme velice spokojeni, služby super, jídlo výborné. Není co vytknout

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme velice spokojeni, služby super, jídlo výborné. Není co vytknout Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásný pokoj, výhled , vše co je v katalogu

Strava
Jídlo výborné, velký výběr

Služby hotela
Luxusní servis. Není co vytknout

Pláž
Blízko moře, čistá

Veronika T., 22.10.2019, Dátum pobytu: 13.10. - 19.10.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Fairmont Ajman

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Hotel hezký, čistý, udržovaný, personál je příjemný, ochotný, usměvavý

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel hezký, čistý, udržovaný, personál je příjemný, ochotný, usměvavý Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezké, čisté, vše funkční

Strava
Bohatý výběr, chutné

Služby hotela
Služby hotelu na jedničku

Pláž
Pláž čistá, slunečníky i lehátka v perfektním stavu, dno moře je porostlé, není tam čistý písek

Radek V., 21.10.2019, Dátum pobytu: 28.9. - 10.10.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Resort (ex Smartline Bin Majid Beach Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Absolutne bezchybna dovolena.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Absolutne bezchybna dovolena. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Veliky prostorny pokoj s balkonem do zahrady, samostatnou velkou satnou, vybaveni vcetne zehlicky a zehliciho prkna, koupelna velika a prostorna. Vsude maximalni čistota.

Strava
Postradali jsme vice v nabídce z rybiho masa. Vždy byla alespoň ryba na 1 způsob ale denne stejna. Jinak jidlo dostacujici a nam plne vse vyhovovalo.

Služby hotela
Perfektni a bez jedine vytky ci připomínky. Velice jsme uvitali, ze se na hotelu nekonaly zadne animacni vecery, programy a animatori neobtezovali vcetne prodejcu nikde jak v hotelu a jeho okoli tak ani na plazi. Velice prijemna, klidna dovolena, kterou nam nenarusovali ani zadni opilci jak je zvykem zejména u ruske klientely.

Pláž
Naprosto dokonala. Upravovana, more ciste, pisek jemny jak malo kde. Voda v mori tepla. Proste perfektni! Na Emiraty mimo Dubaj hotel na urovni. Byla to pro nas jedna z nejkrasnejsich dovolenych.

Libuše, 21.10.2019, Dátum pobytu: 10.10. - 17.10.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: The Village at Cove Rotana Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Krásný resort u Perského zálivu

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný resort u Perského zálivu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkné čisté prostorné pokoje

Strava
Výborná, velký výběr

Služby hotela
Super přístup

Pláž
Krásná hned u hotelu

Lukáš B., 21.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 18.10.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Resort (ex Smartline Bin Majid Beach Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

6 fotografií

Celkom: 7,8 Pozice hotelu je opravdu skvělá, blízko k pláži i do centra. Pár metrů od hotelu je supermarket, možnost koupit cokoliv je potřeba...

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pozice hotelu je opravdu skvělá, blízko k pláži i do centra. Pár metrů od hotelu je supermarket, možnost koupit cokoliv je potřeba (balená voda, ovoce). Přímo v přízemí jsou k dispozici 3 restaurace. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v pořádku, každý den čisté ručníky, uklizeno, vždy doplněná voda na pokoji, což nás velmi mile překvapilo. Mínus je rušná stavba vedlejšího hotelu.

Strava
Náš zájezd obsahoval pouze snídaně a chyběl nám zde větší výběr pečiva a ovoce. Snídaně hodně přizpůsobená pro Indické turisty. K dispozici pouze toasty, určitě by bylo fajn zařadit také palačinky popř. lívance s nutellou.

Služby hotela
Personál příjemný a ochotný.

Pláž
Dostupnost na pláž je výborná, krásná pláž vzdálená 10 min. taxi. K dispozici toalety, sprchy, veškeré zázemí.

Monika K., 21.10.2019, Dátum pobytu: 10.10. - 18.10.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Citymax Hotel Bur Dubai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Celkový dojem byl vynikající až na chování rusky hovořících spolubydlících a jejich malých potomků.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem byl vynikající až na chování rusky hovořících spolubydlících a jejich malých potomků. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojeni. Každý den uklizeno.

Strava
Přivítali bychom trošku evropskou jídelnu.Vzhledem k tomu, že v resortu byli ubytování hlavně Češi a Rusové.Jinou národnost jsem po celou dobu pobytu nezaregistrovala.

Služby hotela
Spokojeni.

Pláž
Vzhledem k tomu, že pláž byla písčitá odpovídalo moře jeho kvalitě. Musím vyzvednout teplotu moře . Byla fantastická.

Anonym, 20.10.2019, Dátum pobytu: 2.10. - 12.10.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Resort (ex Smartline Bin Majid Beach Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Celkově není co vytknout.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově není co vytknout. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi dobré, čisto, pravidelný a dobrý úklid.

Strava
Výborná, rychlé doplňování, svižný a velmi ochotný personál.

Služby hotela
Služby na skvělé úrovni, čisto, vynikající a ochotný personál. Není co vytknout.

Pláž
Pláž dobrá, voda nebyla nejčistší, velmi pozvolné klesání dna, od cca 1,5 m hloubky se mění písek v bahýnko. Naopak bazén v areálu to téměř nahradil.

Oldřich Rojíček, 19.10.2019, Dátum pobytu: 1.10. - 12.10.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Resort (ex Smartline Bin Majid Beach Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)