Recenzie hotelov
Spojené arabské emiráty

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,8 Vše v pořádku, byli jsme spokojeni, jen mi trochu vadilo, že vše bylo přizpůsobeno pouze ruským turistům. Dokonce i animátorky mluvili...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Vše v pořádku, byli jsme spokojeni, jen mi trochu vadilo, že vše bylo přizpůsobeno pouze ruským turistům. Dokonce i animátorky mluvili rusky a trochu anglicky !! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Výborné

Strava
Výborná

Služby hotela
Výborné

Pláž
Pláž pěkná, moře teplé ale plavat se v něm moc nedalo.

Zuzana Schovánková, 10.12.2018, Dátum pobytu: 29.11. - 5.12.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Smartline Ras Al Khaimah Beach Resort (ex. Bin Majid Beach Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 vše perfektní, ani nároční si nemají na co stěžovat

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
vše perfektní, ani nároční si nemají na co stěžovat Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
velmi čisté, prostorné,zánovní, doplňují i vodu, kávu, čaj, balkon s posezením

naštěstí šla vypnout klimatizace, abychom nemuseli být v chlazeném pokoji

Strava
velmi pestrá, každý si vybere

Služby hotela
velmi úslužný personál, nic pro ně není problém

když nefungoval kávovar v bufetu, donesli nám presso z restaurace

Pláž
je to zátoka, takže moře bez vln, někdy křišťálové, občas zelené na pár hodin, podle přílivu

trochu medúzy, ale nepálily při dotyku

dostatek lehátek, plážové osušky v ceně

Karel Z., 10.12.2018, Dátum pobytu: 27.11. - 4.12.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: DoubleTree by Hilton Hotel Resort & Spa Marjan Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5 Byli jsme v SAE již několikrát v 5*hotelech. Tento hotel odpovídá spíše 3*-4*. Určitě ne 5* ! Kdyby jsme nekupovali v lastu tak cena...

  • 4 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme v SAE již několikrát v 5*hotelech. Tento hotel odpovídá spíše 3*-4*.

Určitě ne 5* !

Kdyby jsme nekupovali v lastu tak cena neodpovídá kvalitě na kterou jsme zvyklí v SAE v 5* hotelu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj starý tak i vybavení . Když budete chtít přistýlku tak se v pokoji nehnete a zablokujete si vchod na balkon.

Minibar se platí.

Když budete chtít jako by lepší pokoj na 7 nocí chtějí příplatek 240 USD.

Strava
Spíš plná penze. Jen snídaně- oběd- večeře. Nic mezi tím. Alkohol jen místní, krom dvou druhů piva v plechu od 11-23 hodin.

Výběr jídla velmi omezený, chudý a opakující se.

Služby hotela
Personál dosti bez zájmu a tak večer na drink na baru čekáte i 30 minut. Jinak slušní.

Vyžití jako zábava je 0. Jak pro děti tak pro dospělé.

Ručníky u bazénu i na pláži můžete měnit bez omezení celý den.

Pláž
Pláž pěkná. Občas medůzy. Dostatek lehátek.

Cca 300 m od recepce. Můžete využít hotelových elektro vozíků které jezdí zadarmo na pláž i po areálu

Jan Jančar, 10.12.2018, Dátum pobytu: 3.12. - 10.12.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: The Cove Rotana Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Ubytování v hotelu bylo ve velkém pokoji a příslušenství (2 WC,jeden se sprchou) kuchyňka vybavená vším i velkou lednicí s mrazákem,velký...

  • 6 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování v hotelu bylo ve velkém pokoji a příslušenství (2 WC,jeden se sprchou) kuchyňka vybavená vším i velkou lednicí s mrazákem,velký obývací pokoj,délka 10 m,šířka 5 m.Koberec byl zašpiněný,museli jsme ho nechat vyčistit,proto jsme neplatili pobytovou taxu.Vzadu za hotelem příjezdová cesta příjmu zásobování(vedle hromada odpadků)-hrůza. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bylo v pořádku,čistota - denně navštíveno perzonálem.

Strava
Výborná,jídla dostatek po celou dobu otevření stravovacího objektu,pití a zeleniny,ovoce dostatek,káva,čaj,zákusky a ostatní delikatesy.

Služby hotela
Výborná úroveň,vše dobře organizované,odjezdy i do Dubaje zdarma 2x,využili jsme je oba.Výlety byly jen pro organizátory jako přivýdělek - nebyli jsme nikde,proč?

Pláž
Odjezdy organizované na čas s podepsáním,kde kdo je,správné.

Jaroslava Tichá, 07.12.2018, Dátum pobytu: 23.11. - 30.11.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Ramada Hotel & Suites

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,6 Zvolili jsme zájezd od české CK, abychom měli zajištěny služby i výlet/y s českým delegátem, tj. v češtině!!! Český delegát nás navštívil...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Zvolili jsme zájezd od české CK, abychom měli zajištěny služby i výlet/y s českým delegátem, tj. v češtině!!! Český delegát nás navštívil pouze 1x za celý pobyt a navíc výlety nám nabídnul pouze s anglicky/německy hovořícím průvodcem! Přičemž před zakoupením zájezdu jsme se ptali u CA na možnost výletů s českým průvodcem a byl nám zaslán seznam nabízených výletů s tím, že si vybereme a dohodneme až na místě s delegátem. Bohužel pro nás dle informací delegáta v Abu Dhabí, který nám výlet po Dubaji atd. nabídl pouze s průvodcem v AJ/NJ a navíc ani zcela neodpovídal popisu/obsahu výletu - místo návratu cca 21.30 h jsme byli zpět již v 16.30 h- měl to být celodenní výlet (cena 290,-eur/2 os.). My očekávali víc, především to co nám bylo nabídnuto, bohužel jsme obdrželi jen omluvnou zprávu, že dle dodavatele je prý pro klienty z Abu Dhabí standartní odjezd zpět na hotel po prohlídce Burj Khalify, tudíž slíbený rozchod po OC Dubai Mall ani zpívající fontánu jsme již neviděli, což mělo být dle pův. sdělení českého delegáta součástí výletu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
skvělé, čisté

Strava
skvělá, rozmanitá

Služby hotela
úklid pokoje několikrát denně

Pláž
čistá

Daniela D., 06.12.2018, Dátum pobytu: 26.11. - 2.12.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Abu Dhabi, Hotel: Khalidiya Palace Rayhaan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Celkový dojem velmi dobrý. Napsala bych vynikající, ale hotel je situován zejména na ruské klienty, kteří se pod vlivem alkoholu chovají...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem velmi dobrý. Napsala bych vynikající, ale hotel je situován zejména na ruské klienty, kteří se pod vlivem alkoholu chovají nechutně, někteří i střízliví. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na pokojích starší vybavení, ale na přespání úplně stačí, pohodlné postele, rozhodně by se ale vyplatilo investovat do rekonstrukce sprchových koutů.

Strava
Vynikající! Rozmanitý výběr, neopakující se menu, denně ryby, mořské plody, perfektní live koutek, obden večerní grilování na terase, strava naprosto bez výhrad!

Služby hotela
Recepce, úklid, bary, bazény, tobogány a jiné služby perfektní, pouze večerní program byl každý den stejný, jakási diskotéka u plážového baru, play list každý den stejný, třetí den se to již nedalo poslouchat.

Pláž
Písečné pláž každý den udržovaná, bez výhrad.

Renata, 06.12.2018, Dátum pobytu: 26.11. - 3.12.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Smartline Ras Al Khaimah Beach Resort (ex. Bin Majid Beach Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 S ubytování jsme byli spokojeni. Jednalo se o náš třetí pobyt v Dubaji a tento hotel byl úrovní nejvýše. Mohu doporučit.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S ubytování jsme byli spokojeni. Jednalo se o náš třetí pobyt v Dubaji a tento hotel byl úrovní nejvýše. Mohu doporučit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme ubytováni v pokoji typu Superior, kde byla výborná široká a vysoká manželská postel s novou matrací.

Pokoj je dostatečně prostorný. Pouze je méně úložného prostoru ve skříních.

Strava
Mohu hodnotit pouze snídaně. Výběr jídla je bohatý, dostatečný. Člověk může jíst každý den něco jiného a může si vybírat jak teplá jídla tak studená, každé ráno kuchař dělá omelety nebo volská oka z vajec dle přání hosta.

Služby hotela
Každodenní výměna ručníků a úklid potěší. Možná by stačilo měnit ručníky až na požádání, ale zřejmě nikdo neřeší náklady na praní.

Pláž
Mohu hodnotit pláž v parku Mamzar. Moře krásně čisté, v této době teplé, široké pláže každý den upravené. Jsou zde tři menší zátoky a podle mého názoru prostřední je nejlepší. Pondělí a středa je vyhrazena pouze pro ženy.

Luboš P., 05.12.2018, Dátum pobytu: 25.11. - 2.12.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Flora Grand

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Mamzar Beach 1 fotografia

Celkom: 8,6 Dovolená byla super. Naprostá spokojenost

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla super. Naprostá spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je v dobré lokalitě kousek od metra takže je všechno kousek. Prostředí okolo hotelu klidné a čisté.

Strava
Naprosto vyhovovala jídlo bylo chutné, ovoce vždy čerstvé. Velký výběr

Pláž
Cca 2,5km pěšky od hotelu. Pláž pěkná a čistá

David Jůza, 04.12.2018, Dátum pobytu: 25.11. - 1.12.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Auris First Central Hotel Suites

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)