Recenzie hotelov
Spojené arabské emiráty

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 2 Nenabízí alkohol, o čemž se nikde předem nedočtete. Ultra all inclusive jsou v podstatě pouze 3 jídla denně z chudého bufetu!

  • 1,5 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 4 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Nenabízí alkohol, o čemž se nikde předem nedočtete. Ultra all inclusive jsou v podstatě pouze 3 jídla denně z chudého bufetu! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Průměr, sem tam okupující se omítka.

Strava
Neodpovídá. Chudý výběr. Laxní přístup personálu.

Služby hotela
Laxní služby.

Pláž
Průměrná, malá.

Anna Purkrábková, 01.06.2021, Dátum pobytu: 21.5. - 29.5.2021
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: The Retreat Palm Dubai MGallery by Sofitel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (3)

Celkom: 7 Hotel krásný,čistý. K vybavení pokojů a hotelu celkove nemám výtku . Horší to je s jídlem....dospěli se naji a hladový určitě nebude ,...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel krásný,čistý. K vybavení pokojů a hotelu celkove nemám výtku . Horší to je s jídlem....dospěli se naji a hladový určitě nebude , ale o dětech se to samé říct nedá.. Velké zklamání už bychom hotel znovu nenavštívili. Jinak celkove v hotelu nuda , večer chybí animace , neni disko pro děti proste nic. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pěkne , čisté pokoje i hotel celkove krásný.

Strava
Mám tři děti a měli pořad hlad , protože v restauraci je velmi málo jídel vhodných pro děti . Úplně chybí hranolky , které nejsou vůbec k dispozici. Museli jsme si vyžádat v kuchyni a čekat i 20 minut než je přinesli. All inclusive nezahrnuje odpolední občerstvení ani zmrzlinu , takže mezi obědem a večeři žádná možnost jídla ani na plazi ani u bazénu ....děti opět o hladu

Služby hotela
Služby v pořádku v normálu. Velmi dobře odvedena práce plavčíku....hlídají každý bazén velmi pečlivě hlavně kde jsou děti , nemusela jsem mít strach nechat děti samotné v bazénu a na toboganech....opravdu pocit bezpečí .

Pláž
Pláž čistá , more také čisté, teple , rybky u břehu , viděli jsme i hvězdice .

Anonym, 29.05.2021, Dátum pobytu: 24.5. - 31.5.2021
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: DoubleTree by Hilton & Spa Marjan Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Jediný nedostatek byl ve službách delegáta.ocekavali jsme že s námi dojede na testy museli jsme sami přičemž neumíme anglicky tudíž to...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Jediný nedostatek byl ve službách delegáta.ocekavali jsme že s námi dojede na testy museli jsme sami přičemž neumíme anglicky tudíž to bylo pro nás trochu stresující.dale co se týče informací v místě pobytu ohledně testu byli zmatečne .. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Co se týče ubytování nemám co vytknout. Vše bylo úplně v pořádku

Strava
Strava také v pořádku každý den

Služby hotela
Každý den byly uklizeny pokoje. Spokojenost

Pláž
Pláž moc hezká velká. Voda křišťálově čistá a nádherně teplá. Bylo to jedno z nejlepších koupání. Doporučujeme i pro malé děti. Menší nedostatek personál by mohl častěji poklidit Menší odpad na pláži.

Renata Švecová, 05.05.2021, Dátum pobytu: 24.4. - 2.5.2021
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Sharjah, Hotel: Lou Lou ’ A Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 Hotel je výborně situovaný. Všude je to kousek taxíkem, ten stojí zapakatel. Krásný hotel a milý personal.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je výborně situovaný. Všude je to kousek taxíkem, ten stojí zapakatel. Krásný hotel a milý personal. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je výborně situovaný. Krásný hotel a milý personal

Strava
Vynikající, za nás úplně vše ok

Denisa, 03.05.2021, Dátum pobytu: 23.4. - 28.4.2021
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Voco Dubai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (5)

Celkom: 6,8 Dovolená, na které si člověk odpočine. Jako klidný mladý pár jsme jeli vyloženě za odpočinkem, nikoli za zábavou nebo rušným prostředím....

  • 6,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená, na které si člověk odpočine. Jako klidný mladý pár jsme jeli vyloženě za odpočinkem, nikoli za zábavou nebo rušným prostředím. Celkový dojem z lokality skvělý, v okolí nic nechybí a pokud chcete někam do obchodu, taxi či uber je tam do 10min. Nějaká kavárnička a restaurace téže v okolí je. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší vybavení v pokoji, ale úplně vyhovující a dostačující. Je třeba dát si pozor na to, že ačkoliv je u CK napsáno pokoj s balkónem, není to tak docela pravda a my jsme například takový pokoj nedostali, museli jsme 2x žádat o výměnu. Prý chyba na straně CK. Jinak pokoj a hotel čistý, pokojová služba uklízí denně. Bazén před hotelem menší a lehátek také pomálu, nejlepší je přijít po snídani- odpoledne plné.

Strava
Celkový dojem průměrný, o žádný gastro zážitek se nejednalo. Díky aktuální situaci vše nabírají číšníci, bohužel ne vždy tam jsou, někdy po pár minutách čekání přiběhne chudák kuchař z kuchyně a jídlo Vám nabere. Výběr úplně dostačující, ale přijdete- li poslední hodinu na večeři, jsou to spíše zbytky, něco už třeba není. - což by nám nevadilo tolik, jako to, že když jsme se jednou objevili na večeři v půl 10 (byly do 22:30), tak jsme se setkali s velmi nepříjemnými pohledy ze strany personálu, který nám dokonce i slovně naznačil, že jsme měli tolik času, proč jdeme až teď, že už uklízí. Což dle mého názoru, v 5hvězdičkovém hotelu, by se dít nemělo. Také tou dobou, po 21. hod, na večeři už nikdo neobsluhoval, čekalo se, než někdo přijde a jídlo Vám nabere. Podotýkám, večeře byla od 19, neboli to není tak pozdě, přijít po 21., když se odněkud vrátíte.

Služby hotela
Služby hotelu jsme nijak obzvlášť nevyužívali, kromě restaurace, bazénu a pláže u hotelu. Velké plus ale dávám kavárně na lobby, kde měli výbornou kávu a byli vždy velmi milí. To samé plavčíci u vody. Pro každého by se udřeli, až je jich člověku líto.

Pláž
Pláž hned u hotelu. Čistá, lehátek akorát tolik, aby se tam nemačkalo moc lidí. Stane se, že když přijdete v poledne, je plno. Moře klidné, bez vln. Čisto.

Michal D., 05.04.2021, Dátum pobytu: 24.3. - 31.3.2021
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Royal Central The Palm

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,2 Za cenu zájezdu jsem určitě nebyli zklamaní. Ke konci se hotel začal více plnit a pak už přestávají stíhat bary a restaurace. Za nás...

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Za cenu zájezdu jsem určitě nebyli zklamaní. Ke konci se hotel začal více plnit a pak už přestávají stíhat bary a restaurace. Za nás určitě vhodná dovolená s malým dítětem a za přijatelnou cenu přijatelné ubytování a služby. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování na úrovni 4*. Pokoj byl čistý, prostorný, úklid každý den.

Strava
S jídlem jsme byli spokojeni, ale nedostatky zde určitě jsou. Každý den byl poměrně malý výběr, ale jídla se (kromě snídaně) prakticky neopakovala. Chuťové bylo vše naprosto v pořádku. Kuchyň hodně do indické, málo masa, hodně zeleniny, různé rýže a omáček. Dobré dezerty, žalostně málo ovoce.

Služby hotela
All inclusive spíš verze light. Žádné svačiny nebo zmrzlina. Kvalitní pití jak alko tak nealko. Dobré pivo, rozlévaná coca cola, fanta a podobně, žádné mixy z prášku. U alkoholu základní drinky, větší možnost placená. Kvalita internetu celkem špatná. Na pokoji téměř nedostupná, jinde poměrně pomalá. Určitě ne na sledování videa nebo face time hovory.

Pláž
Pláž čistá, dostatek lehátek a slunečníků. Lepší dopoledne, odpoledne velký odliv a v moři pak prakticky nelze plavat- až k bójkám vody po pás.

Anonym, 02.04.2021, Dátum pobytu: 20.3. - 30.3.2021
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Resort (ex Smartline Bin Majid Beach Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 3,8 Mali sme sa dobre aj sa tam vrátime, no určite nie cez CK cena bola prehnaná

  • 3,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Mali sme sa dobre aj sa tam vrátime, no určite nie cez CK cena bola prehnaná Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Taký priemer

Strava
Priemer

Služby hotela
Miestny boli zlatý ochotne pomôcť

Pláž
Boli sme spokojní blizučko bola pláž

Brigita Slovíková, 23.03.2021, Dátum pobytu: 13.3. - 20.3.2021
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Resort (ex Smartline Bin Majid Beach Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)

Celkom: 8 Super.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojenost.

Strava
Nenadchla,ale stačila.

Služby hotela
Vše v poradku.

Pláž
Super s každodenní procházkou.

Martina L., 22.03.2021, Dátum pobytu: 9.3. - 18.3.2021
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Marina Byblos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)