Recenzie hotelov
Spojené arabské emiráty

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,4 Prijemna dovolenka

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Prijemna dovolenka Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nabytok uz co to zazil, bolo by vhodne obnova.

Strava
Pestry vyber.

Služby hotela
Prichod na hotel 22:30 (meskanie letu) velmi neochodne a po urgenciach nam doniesli male zemle na izbu (boli sme s detmi) . ( vecera iba do 22.00) Ziadna moznost neskorej vecere, ako to byva v hoteloch.

V rozmedzi 11.00-12.00 podavaju iba caj, kavu a vodu, ani dzus nechceli dat :(

Wifi katastrofa.

Nemoznost is po schodoch, aj ked byvate na 1 ci 2 posch., 3 vytahy , ale pravidelne cakanie.

Vnutorny bazen iba pre vek +16

Pláž
Pieskova , snazia sa ju pravidelne upratovat.

Branislav H., 12.01.2022, Dátum pobytu: 2.1. - 9.1.2022
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: DoubleTree by Hilton & Spa Marjan Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 8,8 Hotel a podmínky ubytováni byly naprosto skvěle. Je velmi vhodně umístěn vedle velkého nákupního střediska poskytujícího různé služby...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel a podmínky ubytováni byly naprosto skvěle. Je velmi vhodně umístěn vedle velkého nákupního střediska poskytujícího různé služby jako například výměnu peněz, široký výběr restaurací s mezinárodní kuchyni, kavárny, nákupy všeho druhu, atrakce pro děti a také 400 metrů dlouho sjezdovku s vlekem, bobovou dráhou atd. Pro nás, jako nezávislé cestovatel, kteří se rádi samostatně vydávají na objevování různých možností a zážitků byla hlavní blízkost stanice metra. Poskytuje možnosti levného pohybu po celém městě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl přiměřeně velký s odpovídajícím sociálním zařízením. Byla k dispozici elektrická konvice a každý den byl prováděn úklid s výměnou ručníků, doplněním pitné vody, kávy a čaje. Byli jsme ubytování v 10. patře, takže nebyl slyšet hluk s rušné ulice. Personál hotelu byl velmi vstřícný.

Strava
Měli objednanou pouze snídani. Výběr byl celkem bohatý a každý si mohl vybrat na co měl zrovna chuť. Na požádáni byla obsluha schopná a ochotná splnit i některé osobní přání jako například omelety s různou náplní a podobně. Nepochybuji, že řada hotelů nabízí větší pestrost, ale je třeba si uvědomit, že hotel má tři hvězdičky a podle mne by mohl být zařazen do vyšší kategorie. Domnívám se, že snídaně bohatě stačila a umožnila ochutnávání různých nabídek v okolních bistrech nebo restauracích za přijatelnou cenu. Zvlášť doporučuji malou restauraci Royal Baba umístěnou na druhé straně bloku budov před vchodem do hotelu. Příklad Combo pro dvě osoby (různá grilovaná masa + polévka a salát) za 40 dirhamů (cca 240 Kč). Bohatě jsme se najedli.

Služby hotela
Služby byly velmi kvalitní a rychlé.

Pláž
Hotel nabízí malý bazén s lehátky na střeše, ale ten je většinu dne obsažen. Dále poskytuje dopravu na pláž a zpět. Je ovšem nutno objednat se den předem a malý autobus bývá často rychle obsazen. Jezdí na veřejnou pláž poblíž Burj al arab. Není špatná, je celkem čistá, ale poblíž je staveniště, takže záleží jak je člověk náročný. My jsme využili metro, které umožňuje během cestování rozhlédnout se po městě protože je nadzemní, a jezdili jsme na pláže v Maríně, které byly skvělé se všemi možnými službami. Nebyli jsme tedy omezeni stanovenými časy hotelového autobusu, který odpoledne už vůbec nejezdil.

Andrew U., 11.01.2022, Dátum pobytu: 28.12.2021 - 8.1.2022
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Citymax Al Barsha at the Mall (ex. Citymax Al Barsha)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Odpovídá 3-4*, všechno perfektní, ale oproti jiným hotelům v Emirátům žádný luxus, to však nemění nic na tom, ze to byla perfektní...

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Odpovídá 3-4*, všechno perfektní, ale oproti jiným hotelům v Emirátům žádný luxus, to však nemění nic na tom, ze to byla perfektní dovolená, kromě SPA (covid) fungovalo všechno a bezvadně. Jídlo velmi dobré, fajn animační programy, ochotný personál, sympatická delegátka, pokoje v bungalovech pekne a par kroku na pláž a do beach baru :-) Zobraziť celú recenziu

Radka Z., 10.01.2022, Dátum pobytu: 30.12.2021 - 5.1.2022
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Fujairah, Hotel: Mirage Bab Al Bahr Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

8 fotografií

Celkom: 8,6 Příjemný personál, velmi ochotný, čisté prostředí. Poloha hotelu - všude se muselo popojíždět taxi, méně čisté ulice v okolí hotelu.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný personál, velmi ochotný, čisté prostředí. Poloha hotelu - všude se muselo popojíždět taxi, méně čisté ulice v okolí hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v pořádku, příjemné.

Strava
Snídaně dostačující, byli jsme spokojeni.

Služby hotela
Dostačující

Pláž
Nejbližší pláž byla bez jakéhokoli občerstvení, trochu z ruky do města. Ale velmi čistá a příjemná.

Anonym, 10.01.2022, Dátum pobytu: 29.12.2021 - 5.1.2022
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Sharjah, Hotel: Citymax Sharjah

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Jsme spokojeni letame již 7 let Jinam už ne Loni moc klidu nebylo zažily jsme plazovou party a už nikdy víc to nechci Chovaly se jak...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Jsme spokojeni letame již 7 let Jinam už ne Loni moc klidu nebylo zažily jsme plazovou party a už nikdy víc to nechci Chovaly se jak utržené že řetězu alkohol tekl proudem a nesměly jsme mi jako hotel.hosté používat mobil nedejbože natáčet To by se asi nikomu moc nelíbilo Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
1

Strava
1

Služby hotela
1

Pláž
1

Anonym, 09.01.2022, Dátum pobytu: 6.5. - 18.5.2021
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Umm Al Quwain, Hotel: Umm Al Quwain Beach Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Na recepci byli příjemní recepční, pobyt jsme si užili, i když byl krátký. Transfer z letiště na hotel a z hotelu na letiště byl...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Na recepci byli příjemní recepční, pobyt jsme si užili, i když byl krátký. Transfer z letiště na hotel a z hotelu na letiště byl bezproblémový. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl menší, ale dostačující. Měli jsme výhled z okna přímo na Burj Khalifu, což jsme nečekali, ale byl to velmi příjemný bonus. Když jsme zhasli 1 světlo, tak začalo blikat světlo nad postelí, ale to je spíš detail. Klimatizace i TV plně funkční.

Úklid pokoje (ustlání postele, vynesení košů, výměna ručníků) probíhal každý den.

V koupelně měli napsané, že ručníky budu vyměňovat pouze tehdy, pokud je necháme v koupelně (z důvodu udržitelnosti), ale i když jsem je odnesla do pokoje, ručníky nám byly vyměněny.

Strava
Měli jsme polopenzi. Na snídani byl bohatý výběr, trošku mně chybělo více druhů ovoce než jenom pomeranč a meloun. Jinak tam byla zelenina, müsli, jogurty, teplá jídla, pečivo, čaj, káva, 2 džusy, voda. Běžnou večeří jsme nestihli, protože jsme tam byli jen 3 noci a 1. večer jsme to nestihli, 2. večer také ne, jelikož jsme byli na výletě a 3. večer jsme měli Silvestrovskou večeři a ta byla parádní. Spousta jídla na výběr, jak slaného tak i sladkého. Dostali jsme vodu a dolévali nám víno, další alko i nealko jsme si mohli objednat na baru.

Služby hotela
Využili jsme pouze službu transferu na pláž.

Pláž
Na pláž jsme jeli dodávkou z hotelu. Cesta trvala asi 15 minut. Pláž byla vedle Burj Al Arab, bylo tam čisto, WC, občerstvení, chyběly převlékárny. Převlékli jsme se na pláži pod ručníkem.

Eva Hradilová, 08.01.2022, Dátum pobytu: 28.12.2021 - 1.1.2022
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Citymax Al Barsha at the Mall (ex. Citymax Al Barsha)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,6 S dovolenou jsme byli spokojeni, Emiráty jsme navštívili již po druhé a rádi přijedeme znovu.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsme byli spokojeni, Emiráty jsme navštívili již po druhé a rádi přijedeme znovu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovací zařízení - hotel i zařízení pokoje odpovídalo uvedenému hvězdičkovému ohodnocení. Všude čisto, každý den vzorně uklizeno.

Strava
Velký a pestrý výběr stravy. Moc nám chutnalo.

Služby hotela
jediné mínus - nefungoval miniclub pro děti

Pláž
Pláž písčitá, dostatečný počet lehátek.

Luboš S., 05.01.2022, Dátum pobytu: 16.12. - 28.12.2021
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Bahi Ajman Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3,2 Hotel není dobrý. Má vhodné umístění ve staré části Dubaje a je blízko metra, to jsou jediné plusy. Jinak je starý a oprýskaný. Jídlo...

  • 2 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 7 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel není dobrý. Má vhodné umístění ve staré části Dubaje a je blízko metra, to jsou jediné plusy. Jinak je starý a oprýskaný. Jídlo bylo doopravdy špatné a staff byl velice nepříjemný. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
prvně jsem byla ubytována hned vedle výtahu a celou noc byl rámus lidí. druhý den mě vyšli vstříc když jsme poprosila apřestěhovali do druhého pokoje. Ten byl lepší ale nešlo otevřít okno, bylo zaseklé a úložný prostor veškerý žádný.

Strava
Doopravdy nebyla dobrá. K večeři nabízeli jen vodu, vůbec neměli ani sodu, čaj atd. Ráno byl čaj z pytlíku a káva byla doopravdy jen špinavá voda. bylo velice chudé a i když jsme ho měla zaplacené, jedli jsme raději venku.

Služby hotela
Staff byl nepříjemný na hosty. Na mě celkem milí, jelikož já jsme byla, ale vypadali že je otravujeme i plavčík u bazénu.

Pláž
hotel má v popisku shuttle na dvě pláže. Bral jen na jednu a to v 10 ráno a vracel se jen ve dvě odpoledne, takže jsme stejně museli dojíždět taxíkem nebo metrem. Jinak pláž písek atd byla hezká jen velice špinavé záchody.

Lucie Charles, 04.01.2022, Dátum pobytu: 25.12.2021 - 1.1.2022
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Citymax Bur Dubai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Skvělý servis na letu, příjemný tranzit do hotelu i z hotelu. Kvalita hotelu odpovídala nižší ceně, ale nebylo tam nic vyloženě...

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělý servis na letu, příjemný tranzit do hotelu i z hotelu. Kvalita hotelu odpovídala nižší ceně, ale nebylo tam nic vyloženě strašného. Na webu partnerské cestovní kanceláře si lze přiobjednat další služby, např. Výlet do pouště s odjezdem i příjezdem na hotel a PCR test na pokoj. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je fajn, jídlo skvělé, v noci rušnější chodby, ze kterých je do pokoje docela dost slyšet ruch. Nábytek už něco pamatuje, ale je čistý. Úklidová služba chodila pravidelně a uklízela precizně. Koupelna byla v horším technickém stavu. Na můj vkus byl v pokoji hodně vlhký vzduch a hlučná klimatizace. Bazén jsme nevyzkoušeli.

Strava
Úžasné jídlo, převážně indicko-pákistánská kuchyně s kontinentální snídaní (toasty, párky, palačinky, marmelády, med apod.), k večeři byl k dispozici rozmanitý bufet, který zahrnoval čínu, maso, nudle, luxusní dezerty a další pochutiny.

Služby hotela
Pánové na recepci byli velmi ochotní.

Pláž
Nejbližší solidní pláž je La Mer Beach, pěšky velmi daleko, taxíkem za 10 minut a 20 dirhamů. Pláž je čistá, vybavená občerstvením a zábavou (kino, obchody, nedaleko aquapark). Za lehátka se platí. Je tam levné jídlo a pití. V pátek a sobotu je tam rušněji.

Radek Buša, 04.01.2022, Dátum pobytu: 27.12.2021 - 1.1.2022
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Citymax Bur Dubai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)