Recenzie hotelov
Spojené arabské emiráty

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 Perfektní dovolená za přijatelnou cenu

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Perfektní dovolená za přijatelnou cenu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásný ,čistý hotel,ochotný a milý personál,veškeré služby na vysoké úrovni.

Na požádání je možnost dostat kuřácký pokoj.

V Ajmanu se neplatí pobytová taxa.

Strava
Jídlo vynikající,výběr ze čtrnácti hl.jídel,dvou polévek,spousta salátů a zákusků

Služby hotela
V hotelu je posilovna a welness,hotelová pláž s barem,2xdenně zdarma autobus na výlety do Dubaje.

Po příletu nás na letišti vyzvedl řidič s luxusní limuzínou a odvezl do hotelu,to samé při odletu,vše bylo vceně zájezdu.

Pláž
Hotelová pláž je přes silnici naproti hotelu cca 50m,k dispozici jsou lehátka,slunečníky,osušky a nealko bar,vše jsme měli již v ceně

Daniel G., 21.01.2020, Dátum pobytu: 8.1. - 15.1.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Ramada Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,6 Nám se bohužel nevyvedlo počasí, několik dnů pršelo a na tuto situaci hotel není přípraven. Do pokojů zatékalo, nedalo se nikde zdržovat...

  • 6 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Nám se bohužel nevyvedlo počasí, několik dnů pršelo a na tuto situaci hotel není přípraven. Do pokojů zatékalo, nedalo se nikde zdržovat než na pokojích . Ale chápu, že tato situace je v této destinaci výjmečná. V případě pěkného počasí tu může být příjemná dovolrná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Připlatili jsme si pokoje Deluxe , v katalogu uvedeno po celkové rekonstrukci. Pokoj byl dobrý , ale koupelna celkově vybydlená se sprchovým koutem obrostlým plísní. Plíseň pokojské odstranili, a každý den bylo pečlivě uklizeno. Od delegatky jsme se potom dozvěděli , že označení deluxe znamená to, že jste poblíž bazénu, případně máte výhled na moře, a že po rekonstrukci je teprve pár pokojů. Navštívili jsme několik pokojů a všechny měli koupelny stejné. Vzhledem k velikosti komplexu je tedy úpně zbytečné připlácet a informace v katalogu není pravdivá.

Strava
I když nebyl velký výběr , tak jídlo bylo velmi chutné a každý den bylo co si vybrat

Služby hotela
standartní

Pláž
Pláž je krásná a udržovaná.

Anonym, 20.01.2020, Dátum pobytu: 3.1. - 14.1.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Resort (ex Smartline Bin Majid Beach Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,6 Nie som typ, ktorý rieši hlúposti a hladá nedostatky, ale tento krát nebudem úplne len pozitívna, nie je to žiaden zázrak, tento rok máme...

  • 6 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Nie som typ, ktorý rieši hlúposti a hladá nedostatky, ale tento krát nebudem úplne len pozitívna, nie je to žiaden zázrak, tento rok máme dve dovolené cenovo stejné destinace....tieto SAE a Rhodos, nechápala som ako Rhodos može stáť stejne, jestly je práve tak drahý alebo Emiráty tak levné, keďže tieto dve destinácie sa podľa mňa nedajú porovnávať, no teraz keď som tu bola, už rozumiem...mám hodne nacestovano, takže mám s čím porovnávať,hlavne dovolenku si vyberám sama a idem na ňu s nadšením a keď aj vidím nedostatky, dokážem sa nad nimi povzniesť a neriešiť to, hlavne keď vidím snahu zo strany hotelu... no a celkový dojem je v poriadku, so všetkým som bola pokojná,s niečím viac s niečim menej, ale skrátka bola..proste jidlo pohoda, plaž krásna, okolie hotelu hezké, program pre deti i dospelych v poriadku, pesonal mily, ale pokoj bola katastrofa a každý deň pri sprchovaní som nadávala a myslela nato, ako budem písať tuto recenziu, aj keď to bola taká ta jediná vec čo ma tu najviac štvalo, myslím si že ubytovanie je dosť podstatné a pre mňa dovod, že do tohto hotela by som sa 2x nevrátila, od SAE som čakala proste viac a keď si porovnám napr dovolenu v chudobnej Afrike v Senegale hotel a tento v SAE, tak ten Senegalsky je vysoko v nebesách.... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hrozne ma pobavil popis ubytovania v ck...kopirujem

"Pokoje v Beach Resort by Bin Majid jsou klimatizované a mají moderní dřevěný nábytek. Všechny jsou vybavené satelitní TV a minibarem a mají luxusní koupelnu." Hlavne posledná veta o kupelni... naša kúpelka bola bez wc kefy-k tomu viac asi nemusím písať...k dispozícii ručná sprcha plus jedna napevno nad hlavou..pri sprchovaní ta vrchná tiekla na studeno,aj keď ste sa sprchovali ručne a napr si nechceli umývať vlasy-ženská pochopí..volali sme opravára a bolo to ešte horšie..hlavne keď som kúpala iba dieťa a seba nie, musela som sa hodne obmadzovať a vyhýbať...prud zo sprchy iba studený, akonáhle ste sa chceli vysprchovať teplou, buď tiekol tak slaby prúd, že si s tým dlhé vlasy zo šamponu ani neumyjete, alebo netiekla vobec...možno keby som v inom mesiaci a je 50 stupňov, uvítam vlažnú vodu na osvieženie, ale nie v lednu, keď su tam teploty okolo 22-24 a večere fakt chladné a vy si skrátka musíte dať studenú sprchu a to nehovorím keď v tom kúpate malé deti... a ďalšia vec k tej "luxusnej kupelni" v sprcháči plieseň v škarach..hodne rozsiahla...uklid je tam len povrchový, uklizi tam chlap a to je vidno...proste zastaralá špína, ktorú by mali riešiť dokladným uklidem a nie len tak pošmrdlať a nechať tak..viem, že pri jednom uklide nám vynechal kúpelňu úplne..lednove počasie sposobovalo aj docela chladný pokoj, smaozrejme tie ich klimy nevytapaju ako u nás v cz keď nadstavíte napr 26 :D tam to fúka furt na chladno...ocenila som pokoj s pristrešeným balkonem, lebo nie všetky ho tam majú a keďže v lednu nám i pršalo, bolo fajn mať pristrešok...a chýbal sušiak alebo aspoň nejaká šnúra na mokré veci,pri búrke nám nafúkalo vodu pod dvere dovnútra a jednou sme mali i mokrú zeď

Strava
Strava, priemerná..bola pestrá, ale každý deň sa opakovala a zrovna mne úplne nechutila, malý výber detských jedál, naša malá dávala len bramborovú kašu alebo špagety, ináč som musela dokrmovať, ešte že som mala z domova pre dcéru jídlo, hranolky boli dostupné len pre deti, napr také lievace či placinky som tam nezažila ani raz...je tam prísny zákaz vynášať jedlo z jedálne, raz som si bola ohriať do jedálne len skleničku z domova pre dceru a už mali problem, že si ju chcem odniesť von, každý deň popri jídlu preverovali čislo pokoja, asi či máme narok na all inclusive alebo čo, ináč si to neviem vysvetliť a ešte nikde som sa s tým nestretla, pri každom ohrievani jídla čo som mala pre malú dceru z domu mi dávali podpisovať nejaky papier, no proste mi to prišlo prehnané...nemali k dispozícii malé lyžičky, kávu si možte zamiešať leda tak priborovým nožom, jedáleň hlučná, to je tým že šv.stoly boli v strede a okolo jidelne stoly, keby to prehodili do uzadia ako je to v iných hoteloch, bolo by lepšie...hrozne veľa rusákov, tí sú drzí, to som ešte nezažila...nápoje ako cola sprite mirinda original, čo oceňujem

Služby hotela
Detské mini disco každý deň, dopoledná zábava pre deti, hezky sa im venujú, nepravidelné večerné programy,docela zamerané pre ruskú klientelu, cez deň vodný aerobic, zažila som tam i jógu, hlasitá moderna pop hudba pri bazéne, ale ja to mám rada, ručniky zdarma, vymenili kedykolvek, musela som si isť k bazénu obsadiť lehátko už ráno, aby sa mi ušlo, bazény hezké čisté, ale pre mňa opať chladné vzhladom k tomu že sme boli v lednu kedy tam nie je 40-50 stupňov ako vačšinu času v roku...delegat v poriadku, mali sme jeden celodenny vylet do Dubaja, aj napriek tomu, že sme ho absolvovali s 3 ročným dieťaťom, sme si ho užili a boli sme plní zážitkov, tento výlet určite doporučujem, da sa prejsť krásnou prechádzkou na umely ostrov AlMarjan, kde je aj velke hriste pre deti,možnosť vozenia na buginách, pekné vyhľady, takisto je blizko OC kde zoženiete hocičo...

Pláž
Pekná pláž, čistá, po búrke boli řasy, dostatok lehátek, more pekné ale studené-boli sme v lednu, ale ľudia sa kúpali často, čiže kúpanie len pre otužilcov, ale pre mna teplomilnú prechádzky po pláži s namočenými nožkami super, požičali sme si vodné skútre a prešli celé okolie, takisto vodný kruh zapojený za skúter s trojročnou dcérou super zážitok, miestny čo poskytujú služby boli usmievaví a pohlídali a zabavili nám nachvílku aj dcéru keď sme sa šli previesť, vzhladom k lacnému benzínu sú tam tieto služby za super ceny :-)

Martina Čeňková, 20.01.2020, Dátum pobytu: 8.1. - 17.1.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Resort (ex Smartline Bin Majid Beach Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Dovolená splnila až na detaily očekávání. Tím bylo počasí, které ovšem nelze ovlivnit pouze předpokládat k danému ročnímu období, které...

  • 6 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila až na detaily očekávání. Tím bylo počasí, které ovšem nelze ovlivnit pouze předpokládat k danému ročnímu období, které se mění i v těchto oblastech. Let s Air Arabia úžasný, strava velmi chutná, ubytování čisté a příjemné,druhým problémem byli rusové a jejich obhroublé nevychované chování které souvisí s jejich nezměnitelnou mentalitou. Ale vzhledem k tomu že pobyt trval pouze necelý týden, tak jsme přežili. Vícekrát bych tento resort nevolila. Zobraziť celú recenziu

Danuše M., 20.01.2020, Dátum pobytu: 9.1. - 16.1.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Resort (ex Smartline Bin Majid Beach Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Byli jsme velice spokojený , hotel je na dobrém místě, je vidět na hory i vodu . Kousek od hotelu jsou obchůdky a obchodní centra , kde...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme velice spokojený , hotel je na dobrém místě, je vidět na hory i vodu . Kousek od hotelu jsou obchůdky a obchodní centra , kde se dá najíst . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování bylo velice hezké , čisté.

Strava
měli jsme pouze snídaně ,která byla dostačující a dobrá. Nepočítali jsme , že budou záplavy a budeme muset být ze začátku více na hotelu . Na večeře jsme jezdili taxíkem do obchodního centra .

Služby hotela
Personál byl milý , ochotný , vše bylo v pořádku.

Pláž
Pláž byla čista a moc hezká , kam nás dovezl autobus , asi 30 min. k druhému hotelu Doubletree Hilton , kde byli krásné bazény , dostatečné množství lehátek . Taky jsme si zaplatili výlet lodí z Ománu za 90US , kde byl oběd, pití

a koupáni . Moc hezký.

Alena Halfar, 20.01.2020, Dátum pobytu: 10.1. - 17.1.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: DoubleTree by Hilton Hotel Ras Al Khaimah

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Dovolená se nám líbila, ale ne díky službám cestovní kanceláře.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám líbila, ale ne díky službám cestovní kanceláře. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vysoký komfort odpovídající počtu hvězdiček hotelu. Personál se snaží při každém přání vyjít co nejvíce vstříc. Některé malé detaily nás v hotelu této úrovně překvapili (nalomený držák ručníků apod.), ale nic co by nám výrazně zhoršilo zážitek z hotelu.

Strava
Vysoká úroveň, obvzlášť u večeří, nižší kvalita ovoce a zeleniny na snídaních, ale tím trpí celá Dubaj. Příplatky za nápoje jsou poměrně vysoké.

Služby hotela
Skvělý room service a spousty služeb hotelu v ceně.

Pláž
Soukromá a čistá pláž, víceméně bez vln s pozvolným vstupen do moře, vhodná pro děti, nebo pro relax.

David K., 16.01.2020, Dátum pobytu: 4.1. - 11.1.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Anantara Dubai The Palm Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

5 fotografií

Celkom: 4,2 Z daleka neodpovida all inclusive.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 4 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Z daleka neodpovida all inclusive. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ani jednou nebyli výměně ručníky. Vůbec pokoj neodpovídal - Delux. Lednička až na požádání byla naplněna.

Strava
Jídlo bylo jedno a to stejně celý týden.

Služby hotela
Neodpovídá 4 hvězdičkam. Když nebyli na obědě a večeří tak nedostali ani pití. Tak že vyhozené peníze za all inclusive stačilo jen se snídaní.

Pláž
Pláž byla špínava,voda studená. Večer program nestal za nic.

Anonym, 16.01.2020, Dátum pobytu: 6.1. - 12.1.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Resort (ex Smartline Bin Majid Beach Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 5 Nic moc, do tohoto hotelu již příště ne. All inclusive by mělo být ALL INclusive. Jeli jsme si odpočinout, ale slyšet ruštinu od rána do...

  • 6 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 3 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Nic moc, do tohoto hotelu již příště ne. All inclusive by mělo být ALL INclusive.

Jeli jsme si odpočinout, ale slyšet ruštinu od rána do noci až dlouze po půlnoci - skutečně už nikdy víc!!! Byla to však naše chyba, mohli jsme se poučit z dřívějších recenzí, které se o tomto zmiňovaly. Zápach - stačilo!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování dobré, pokoj v 1. patře s částečným výhledem na moře, okno nešlo otvírat- to nevadilo, klimatizace byla výborná, pokoj vždy čistě uklizený, koupelna nově vybavená, dvojpostel velmi pohodlná.

Strava
All inclusive dosti okleštěný - jídla v restauraci dobrá až výborná, výběr celkem bohatý. Nealko OK, jen džusy nebyly (jen přeslazená chemie - např. "citronek", kterou dávali i do koktejlů - nechutné), alko OK. Pitná voda balená - OK.

Bar na pláži vůbec nefungoval, ale nebyl problém si dojít do baru u bazénu. Avšak snacks mezi jídly - byla pouze obalovaná smažená sýrová tyčinka či placička ..??? toto je all inclusive?? Jídla však byla bohatá a tak nebylo třeba se cpát svačinkami..proč to ale inzerují??? Klienti závislí na kvalitní kávě si ji museli kupovat - zdarma byla k snídani překapávaná a po zbytek dne všude už jen instantní.

Služby hotela
Recepce - byli velice milí, vstřícní, nic nebyl problém, jednali ihned - komunikace v angličtině

Restaurace/jídelna - obsluhující personál milý, ale odporně špinavé židle/potahy na sedáku - ve všech prostorách restaurace

Okolí hotelu - hezky udržovaná zeleň, ale nechutný zápach ráno a večer - "močka", "žumpa" - vypouštěli cosi na zalévání zeleně---pach byl tak odporný, že dokázal zkazit pobyt u vody na zelených terasách (na recepci mě informovali, že o tom vědí, že už si stěžovali i jiní, ale...)

Denně čisté osušky na lehátka -- dostatek obojího

Pláž
Pláž neuklízeli, pouze rovnali lehátka--nedopalky, víčka od plast. lahví, občas od plechovek --po bouři a velkém odlivu to moře částečně spláchlo

Dana M., 15.01.2020, Dátum pobytu: 1.1. - 12.1.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Hotel (ex Bin Majid Beach Hotel)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (1)

Celkom: 2,6 Vůbec nerozumím tomu, jak může mít hotel 4*. Ubytování příšerné, jídlo také a "servis" také. Negativní pocity měli i všichni...

  • 1 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 6 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Vůbec nerozumím tomu, jak může mít hotel 4*. Ubytování příšerné, jídlo také a "servis" také. Negativní pocity měli i všichni ostatní účastníci, takže je opravdu asi někde něco špatně. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování šílené. Plíseň, špína.

Strava
V podstatě každý den stejné jídlo. Pro děti téměř žádný výběr. Katastrofa.

Pláž
Pláž byla asi jediné hezké místo v okolí hotelu.

Barbara Lorenzová, 15.01.2020, Dátum pobytu: 4.1. - 11.1.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Resort (ex Smartline Bin Majid Beach Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

1 fotografia