Recenzie hotelov
Spojené arabské emiráty

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,2 Hotel je daleko od centra a u rušné cesty. Kvalita odpovídá 3*. Na druhou stranu před hotelem je stanice metra, takže se dá všude snado...

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je daleko od centra a u rušné cesty. Kvalita odpovídá 3*. Na druhou stranu před hotelem je stanice metra, takže se dá všude snado dostat. Naproti hotelu je supermarket. Hotel je v blízkosti letiště. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje byli čisté, starší nábytek i na koupelně bylo znát, že je starší.

Strava
U snídaně personál nestíhal uklízet stoly, na volný stůl jsme museli čekat. Malý výběr jídla a rovněž nestíhali doplňovat. Malá restaurace na tak velký hotel.

Služby hotela
Menší fitko a venkovní bazén.

Pláž
Na recepci má hotel vývěsku s časy odjezdu hotelového autobusu na pláž - zdaram.

Markéta P., 11.12.2019, Dátum pobytu: 12.9. - 21.9.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Hampton By Hilton Dubai (Al Qusais)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Příjemný a kvalitní hotel. V Evropě jsem se s podobnou kvalitou služeb setkala u 4* hotelů. Takže řadím mezi lepší 3hvězdičkové hotely. V...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný a kvalitní hotel. V Evropě jsem se s podobnou kvalitou služeb setkala u 4* hotelů. Takže řadím mezi lepší 3hvězdičkové hotely. V blízkosti Dubai Mall i stanice metra. Pro klienty, co nechtějí trávit čas na hotelu naprosto ideální volba k přespání a poznávání města. Nízká cena. Na hotelu převládala mladší klientela. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou menší a nemají balkon, avšak naprosto dostačující. Čistota a pravidelný úklid.

Strava
Výběr je menší, ale jídlo bylo vždy doplněno.

Služby hotela
Malý bazén a starší léhátka. Ochotný personál, na recepci vždy se vším poradili.

Pláž
Kyvadlová doprava na Jumeraih Beach nebo možnost využít MHD či taxi na pláž La Mer (nová pláž, spousta barů, restaurací a obchodů).

Markéta P., 11.12.2019, Dátum pobytu: 12.9. - 21.9.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Citymax Al Barsha at the Mall (ex Citymax Al Barsha)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Spokojenost se službami hotelu i jeho umístěním, kousek od centra. Nedaleko hotelu je také stanice metra. Velmi ochotný personál, který...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost se službami hotelu i jeho umístěním, kousek od centra. Nedaleko hotelu je také stanice metra. Velmi ochotný personál, který nám se vším poradil. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čisté, pravidelný úklid.

Strava
Velký výběr, výborná kuchyně, čerstvé suroviny.

Služby hotela
Hotel je čistý, nový a v moderním stylu. Bazén je menší.

Pláž
Hotel má kyvadlovou dopravu na pláž.

Markéta P., 11.12.2019, Dátum pobytu: 12.9. - 21.9.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: TRYP by Wyndham Dubai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Luxusní hotel a fantastická dovolená.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Luxusní hotel a fantastická dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nádherně zařízené prostroné pokoje s balkonem, široké postele.

Strava
Široká nabídka pokrmů včetně skvělých dezertů.

Služby hotela
Doporučuji skvělý wellness včetně hamamu

Pláž
Přímo na pláži na Palmě, jemný písek s pozvolným vstupem.

Markéta P., 11.12.2019, Dátum pobytu: 12.9. - 21.9.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Jumeirah Zabeel Saray

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Úplna bombasticka dovolenka. Najlepšia zatiaľ zo všetkých. Nemám čo vytknúť, všetko úplne super. Určite tam pôjdeme ešte raz ,v...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Úplna bombasticka dovolenka. Najlepšia zatiaľ zo všetkých. Nemám čo vytknúť, všetko úplne super.

Určite tam pôjdeme ešte raz ,v najbližšej dobe. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super

Strava
Super

Služby hotela
Super

Pláž
Úplna pecka

Renata Schrojfová, 11.12.2019, Dátum pobytu: 23.11. - 29.11.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Hampton By Hilton Dubai (Al Qusais)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

9 fotografií

Celkom: 9 Pěkný hotel a velmi milý personál, zdarma kyvadlová doprava na pláž a do nákupního centra Dubai Mall

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkný hotel a velmi milý personál, zdarma kyvadlová doprava na pláž a do nákupního centra Dubai Mall Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl prostorný a čistý, rychlovarná konvice k dispozici.

Strava
Snídaně byla standardní, průměrný výběr, stůl byl vždy volný a prostřeno.

Služby hotela
Hotel má dobré fitness centrum a střešní bazén.

Pláž
Pláž je asi 3 km od hotelu, hotel zajisťuje svoz autobusem.

Markéta P., 11.12.2019, Dátum pobytu: 12.9. - 21.9.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Hilton Garden Inn Dubai Al Mina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Kvalitní hotel za velmi dobrou cenu, spíše pro mladou klientelu.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Kvalitní hotel za velmi dobrou cenu, spíše pro mladou klientelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje byly čisté a nově zařízené, nad očekávání, za mě lepší kategorie než jsme u hotelu 3* očekávali.

Služby hotela
Wifi je v celém hotelu zdarma. V hotelu je menší krytý bazén, který jsme nevyužívali.

Pláž
Písečná pláž La Mer je od hotelu vzdálena cca 3 km. Pláž byla udržovaná, čistá i moře.

Markéta P., 11.12.2019, Dátum pobytu: 12.9. - 21.9.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Ibis Styles Dubai Jumeira

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Úžasná dovolená.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasná dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skromné, moderní, naprostá spokojenost.

Strava
Velmi široký výběr jídel, určitě si vybere každý.

Služby hotela
Na velmi dobré úrovni.

Pláž
Klidné moře, čistá voda, písčitá pláž.

Jana Koubová, 11.12.2019, Dátum pobytu: 29.11. - 8.12.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Resort (ex Smartline Bin Majid Beach Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Moc se nám tam líbilo a nejvíc bychom vyzdvihly (píšu za dalsí 3 kamarádky) jsou služby delegáta. Tak příjemné vystupování, starání se o...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Moc se nám tam líbilo a nejvíc bychom vyzdvihly (píšu za dalsí 3 kamarádky) jsou služby delegáta. Tak příjemné vystupování, starání se o náš přijezd/ odjezd/ jak jsem spokojené na hotelu atd... , vyprávění jak to v Emirátech vůbec funguje jsme se ani jedna ještě s někým takovým nesetkala. A že jsme se nacestovaly:o))

Rádi bychom mu touto cestou poděkovaly:o))

Daniela, Andrea, Lenka a Vlaďka Zobraziť celú recenziu

Daniela Suková, 11.12.2019, Dátum pobytu: 4.12. - 8.12.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: The Village at Cove Rotana Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Celkový dojem velice dobrý. Není to naše první dovolená v Emirátech a tento hotel je jednička

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem velice dobrý. Není to naše první dovolená v Emirátech a tento hotel je jednička Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj a zařízení v pohodě. Všude blízko.

Strava
Strava je na výběr od všeho. Milý personál a ochotný

Služby hotela
Uklizená pláž, lehátka. Všeho dostatek. Rádi se budeme vracet. Ještě budeme užívat. Dovolená ještě nekončí.

Anonym, 09.12.2019, Dátum pobytu: 7.12. - 14.12.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Resort (ex Smartline Bin Majid Beach Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)