Recenzie hotelov
Spojené arabské emiráty

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 Krásná dovolená, skvělý a ochotný personál

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená, skvělý a ochotný personál Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásný, čistý hotel, personál dodrzoval covid opatření.

Strava
Výborná a rozmanitá strava

Jitka Gabková, 14.09.2021, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2021
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Rixos The Palm

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Krásný nový hotel, s okolním výhledem a prespektivu Dubaje na celé město.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný nový hotel, s okolním výhledem a prespektivu Dubaje na celé město. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nový čistý a klidný hotel v dobré lokalitě.

Strava
Dostačující výběr. Skvělé snídaně, člověk si vybere

Pláž
Hotel organizoval odvoz na pláž zdarma.

Filip M., 06.09.2021, Dátum pobytu: 30.8. - 5.9.2021
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Canopy by Hilton Dubai Al Seef

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Dovolená splnila naše očekávání. Tento hotel je sice trošku postarší, ale je vidět že dbají na vysokou úroveň služeb. Jídlo se obměňuje....

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila naše očekávání. Tento hotel je sice trošku postarší, ale je vidět že dbají na vysokou úroveň služeb. Jídlo se obměňuje. Bazén se slanou vodou, nádherná pláž a zátoka. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné, čisté pokoje. Elegantně zařízené.

Strava
Bohatý výběr masa, ovoce, mořské plody. Vynikající snídaně

Pláž
Hotel má dvě pláže, líbila se nám ta se zátokou. Nádhera

Roman, 27.08.2021, Dátum pobytu: 5.8. - 15.8.2021
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa (beach)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8,6 Celková spokojenost na výbornou.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celková spokojenost na výbornou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel zvenku působí velmi moderním dojmem, pokoje jsou zařízeny spíše po staru, ale vše čisté, denně převlečená postel a nové ručníky, na každém pokoji je trezor.

Strava
Bohatý výběr snídaní, od arabských specialit přes evropský standard. Vše čerstvé, chutné, příjemná obsluha.

Služby hotela
Vynikající. Všude čisto, vstřícnost k dotazům, neměly jsme problém s ničím.

Pláž
Pláž je poměrně daleko, na La Mer jezdí dvakrát denně Shuttle bus zdarma přímo od hotelu, cesta je ale dlouhá (pojedete minimálně 45 minut, protože autobus vyzvedává lidi i z jiných hotelů), moře úžasně teplé, čisté, pláž písečná, čistá, klidná a prostorná, v okolí je možnost občerstvení.

Nataša Látalová, 24.08.2021, Dátum pobytu: 14.8. - 20.8.2021
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Rose Rayhaan By Rotana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,8 strava standard,ubytování standard, bohužel recepce hrůza jelikož dávají min.informací ba víc většinou základní věci vůbec nevěděli, co...

  • 4,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
strava standard,ubytování standard, bohužel recepce hrůza jelikož dávají min.informací ba víc většinou základní věci vůbec nevěděli, co musím vytknout byly nesnesitelně teplé bazény,který byly natolik zakalené a přechlorované,že se opravdu nedalo koupat. Zobraziť celú recenziu

Radka K., 19.08.2021, Dátum pobytu: 8.8. - 15.8.2021
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Riu Dubai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (2)

Celkom: 8,4 Hotel krásný, služby vynikající v hotelu. Delegátka katastrofa. Absolutní nezájem o klienty. S takovým přístupem jsme se ještě nesetkali.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel krásný, služby vynikající v hotelu. Delegátka katastrofa. Absolutní nezájem o klienty. S takovým přístupem jsme se ještě nesetkali. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, pěkné

Strava
Vynikající, velká spokojenost.

Marta M., 18.08.2021, Dátum pobytu: 28.5. - 5.6.2021
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Fujairah, Hotel: Fujairah Rotana Resort and Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Hotel je hezký, čistý a zaměstnanci se Vám snaží vyhovět co to jen jde.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je hezký, čistý a zaměstnanci se Vám snaží vyhovět co to jen jde. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování super.

Strava
Jídlo je vynikající!

Služby hotela
Spokojenost

Pláž
pláž je velká, čistá a v jakoukoliv hodinu bylo volné lehátko.

Andrea Mlezivová, 16.08.2021, Dátum pobytu: 18.7. - 28.7.2021
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: DoubleTree by Hilton & Spa Marjan Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Dovolena se neobešla bez komplikaci, stornovaný let zpět do CZ, několikrat přeložené testování PCR

  • 10 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolena se neobešla bez komplikaci, stornovaný let zpět do CZ, několikrat přeložené testování PCR Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj jako vždy ok

Strava
Velmi omezené snídaně, a celkem neochotny personálu což nebyva v tomto hotelu zvykem

Služby hotela
V pořádku hlavně ochota v terminech PCR testu

Pláž
Jako vždy krasna voda čisté pláže je ale v tomto hotelu standart

Karel Podroužek, 16.08.2021, Dátum pobytu: 2.7. - 8.7.2021
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Hilton Dubai Jumeirah

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolenou jsme si vychutnali plnymi dousky, plaz hlidana, personal usluzny a prijemny, citili jsme se vsude nezpecne, nikdy nebyl nic...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme si vychutnali plnymi dousky, plaz hlidana, personal usluzny a prijemny, citili jsme se vsude nezpecne, nikdy nebyl nic problem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Meli jsme pokoj s vyhledem na more, krasny vyhled, obrovsky pokoj, cisto, vody v lednici, proste ????

Strava
Vyborna! Kazdy den neco jineho po dobu cele dovolene! ????

Služby hotela
????

Pláž
Normalni, piscita s plavcikem, lehatka i slunecniky v cene, vzdy jsme nasli misto, zadna hlava na hlave, proste fajn. Byla i obsluha obcerstveni az na plaz, to jsme vyuzivali, v tom vedru byla ta velmi dobre vychlazena Stela Artois k nezaplaceni a to doslova ????

Olga P., 14.08.2021, Dátum pobytu: 29.5. - 8.6.2021
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Sheraton Jumeirah Beach Resort & Towers

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

5 fotografií