Recenzie hotelov
Spojené arabské emiráty

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Dovolená super, personál neskutečně vstřícný, ochotný pomoct kdykoliv a s čímkoliv, jídlo vynikající, pláž krásná, spousta lehátek k...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená super, personál neskutečně vstřícný, ochotný pomoct kdykoliv a s čímkoliv, jídlo vynikající, pláž krásná, spousta lehátek k dispozici :) Zobraziť celú recenziu

Anonym, 18.02.2019, Dátum pobytu: 8.2. - 13.2.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: The Cove Rotana Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 HILTON SHARJAH 5* - tento řetězec hotelu nezklamal. Jenom je to už asi trošku starší hotel - viz. např. koupelna. Co se HILTONU však...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
HILTON SHARJAH 5* - tento řetězec hotelu nezklamal. Jenom je to už asi trošku starší hotel - viz. např. koupelna.

Co se HILTONU však musí nechat, že má výborné matrace na postelích (moje zkušenost z jiných Hiltonů v jiných destinacích) a čistota ložního povlečení. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj opravdu velký, prostorný.

Strava
Strava formou bufetu výborná, k snídani čerstvá šťáva z pomerančů každý den, kromě jiného pití.

Velmi příjemný obsluhující personál, stačí vznést požadavek a s ničím nemají problém ani kuchaři.

Služby hotela
U tohoto hotelu super vyřešená free doprava schutle buss - na pláž i do Dubaje.

Pláž
Krásná, čistá - voda průzračná jako v Karibiku.

Milena Podloucká, 18.02.2019, Dátum pobytu: 7.2. - 14.2.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Sharjah, Hotel: Hilton Sharjah

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Navštívit Emiráty v únoru se jistě vyplatí. Počasí je příjemné, dá se cestovat i koupat, navštěvovat památky i moderní centra. Sharjah je...

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Navštívit Emiráty v únoru se jistě vyplatí. Počasí je příjemné, dá se cestovat i koupat, navštěvovat památky i moderní centra. Sharjah je vhodným místem na dovolenou, odkud se dá jak prozkoumat tradiční čtvrtě starého arabského světa tak vyrazit za velbloudy do pouště. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi pěkný prostorný pokoj a příjemně zařízený, navíc s výhledem na moře. Postele na naše poměry hodně velké, příjemně měkké, povlečení každý den čisté.

Strava
Vzhledem k tomu, že jsem dovolenou trávila s 10letým vnukem a měli jsme jen snídani, byly naše možnosti stravování omezeny na nákup ovoce a na návštěvy fastfoodu. Vnuk odmítá jakékoli experimenty s lokální kuchyní. Ale snídaně byly bohaté a vyhovující jak těm, kdo vyžadují kontinentální tak místní stravu.

Služby hotela
Výhodou je shuttle bus, který zdarma přepravuje hotelové hosty např. do centra Dubaje, do obchodních center a jiných atraktivních míst.

Pláž
Hotel nabízí wellness, má vlastní pláž se slunečníky a lehátky. Hotelové bazény jsou tři, největší je vyhřívaný na 29 stupňů, v únoru velmi oceňovaný.

Jana H., 18.02.2019, Dátum pobytu: 11.2. - 15.2.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Sharjah, Hotel: Radisson Blu Resort Sharjah

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5 Ubytování v hotelu: pokoj příjemný a neustále uklizeno jen škoda že se nedalo větrat a že nedával i čisté ručníky.Strava : oběd večeře...

  • 5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování v hotelu: pokoj příjemný a neustále uklizeno jen škoda že se nedalo větrat a že nedával i čisté ručníky.Strava : oběd večeře jen ostrá jídla někdy jsme jedli jen salát protože ostatní bylo velmi ostré. Jinak státní služby jako bazén a posilovna v naprostém pořádku. Jen delegát by mohl být více informován o místní autobusové dopravně. Zobraziť celú recenziu

Andrea Šafaříková, 18.02.2019, Dátum pobytu: 6.2. - 13.2.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Ibis Styles Dubai Jumeira

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Pobliz hotelu jsou obchody a restaurace, metro je vzdalene asi 10 minut volnou chuzi. Hotel je prijemny, cisty a zamestnanci se snazi...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pobliz hotelu jsou obchody a restaurace, metro je vzdalene asi 10 minut volnou chuzi. Hotel je prijemny, cisty a zamestnanci se snazi hostum vyjit vstric. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V pokoji nam nic neschazelo, byla tam lednicka, trezor, vana i fen. Na pokoji byla rychlovarná konvice a u ni caj i kava.

Strava
Jidlo v hotelu se kazdy den menilo, byl to mix asijske, indicke i evropske kuchyne. Velky vyber k veceri i k snidani ovsem k veceri na piti jen voda, k snidani byly dzusy, caje i kava. V okoli bylo hodne indickych restauraci, supermarket i McDonald's.

Služby hotela
Hotel nabizi bazen, posilovnu a vecerni zabavu. V hotelu je prostir s lucenci na prodej alkoholu.

Pláž
Nejlepší plaz v dojezdove vzdalenosti nabizi hotelovy shuttle bus (zdarma). Moznost pujceni podlozky, rucniku a slunecnikujak na recepci, tak i na plazi.

Vojtěch H., 17.02.2019, Dátum pobytu: 30.1. - 4.2.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Citymax Hotel Bur Dubai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Krásné místo moc milí přístup

  • 7 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné místo moc milí přístup Zobraziť celú recenziu

Strava
Jídlo dobré neurazí ale po case je to porad dokola to same.

Pláž
Cista pokazde uklizena nevyhoda je ze more dost ustupuje a pak se stava spise brouzdalistem

Anonym, 17.02.2019, Dátum pobytu: 4.2. - 14.2.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Bin Majid Beach Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Objednali jsme ho na poslední chvíli poté, co námi preferovaná varianta (Citymax Bur Dubai) nebyla k dispozici. Měli jsme velkou kliku....

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Objednali jsme ho na poslední chvíli poté, co námi preferovaná varianta (Citymax Bur Dubai) nebyla k dispozici. Měli jsme velkou kliku. Krásný hotel, velmi ochotný personál, skvělá poloha (na pláž se dá dojít), ucházející jídlo (jen indickou kuchyni už nechci pár měsíců vidět) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi prostorný pokoj, po zkušenostech z Řecka musím říct, že tři hvězdičky tady a tři hvězdičky na Krétě jsou nebe a dudy. Moc pohodlná postel, výhled jsme měli na Burdž Chalífu, okna nešla otevírat, ale klimatizace se dala nastavit i na příjemné teploty. Krom toho v pokoji byla dvě křesla, stůl s židlí, prostorná koupelna se záchodem a sprchovým koutem.

V pokoji byla spousta "extras" - nejen šampón a mýdlo, ale dvoje pantofle, leštidlo na boty, tělový krém, šitíčko, pilník, hřeben, koupací čepice.

Také rychlovarná konvice, čaj a káva a každý den dávali 2x 0,5 l lahev balené vody.

Strava
Měli jsme polopenzi - snídaně i oběd/večeře formou bufetu. Jestli půjdeme na oběd nebo na večeři jsme si vždy sami mohli vybrat podle vlastního uvážení! S tím jsem se jinde nesetkal. Vždy jsme tedy měli večeři. Hotel má tři restaurace, z nichž jedna je indická, což okamžitě poznáte - ze 6 večeří byly dvě indické. Indické placky byly u všech jídel, atd.

Snídaně (6:30 až 10:30) - pečivo (slané a sladké), nějak upravené brambory, něco indického, vařené fazole, vajíčka natvrdo, kuchař dělal volská oka a omelety, nějaká zelenina, kuřecí párky, k pití voda, ananasový, pomerančový a jablečný džus.

Večeře (19:00 až 22:30) - vždycky kombinace ryba, kuřecí maso (spíš samá kost), rýže, vegetariánské taštičky nebo závitky, nějaké těstoviny, polévka, zelenina, ovoce nebo zákusek. Zažili jsme i valentýnskou večeři, která byla bohatší. K pití dostanete 1,5l lahev vody

Na pláži, kam vás z hotelu odvezou, velký výběr restaurací (arabská, čínská, pizza, řecká, italská, turecká). V Dubai Mall nepřeberné množství fastfoodů. Kousek od hotelu je nákupní ulice "2. prosince", tam také velké množství restaurací.

Služby hotela
Skvělá služba - bezplatný transfér klimatizovaným minibusem na pláž a do Dubai Mall (odjezd z hotelu v 11:00, nejdřív jede na pláž, pak pokračuje do Dubai Mall), z pláže zpět by měl odjíždět v 15:30, mi to vždy šli pěšky, je to asi 30 minut, v létě by to ale asi nešlo.

Hotel má krytý vnitřní bazén s plavčíkem, u něj je malá posilovna, i lázně (nevyužili jsme). Teplota vody byla 27 °C.

Nabízí praní, ale není to zrovna levné, na pokoji je minibar a trezor.

Poslední den nám uložili zavazadla, když jsme přišli z pláže, tak nám dovolili se u bazénu i osprchovat. A také zařídili odeslání pohledů. Personál na recepci byl vždy nesmírně ochotný.

Blízko hotelu několik supermarketů. Doporučuji jít po stejné ulici, kde je i hotel, k supermarketu Westzone, my ho objevili až cestou na letiště, ale ve stejném řetězci jsme byli naproti pláži, na rozdíl od některých stísněných obchůdků označovaných jako supermarket je tohle normální obchod.

Pláž
Jedna veřejná pláž by měla být zhruba 5-10 minut od hotelu za Etihad Museum, ale ani jsme tam nebyli, vždy jsme využili krásný komplex La Mer, kam vozí od hotelu - hodně restaurací (cca od 50 AED za osobu, kdo šetří, tak naproti je McDonalds, tam se za to najíte dva), nějaké obchody, krásné čisté záchody, které uklízeli snad nonstop, převlékárny, sprchy s velmi teplou vodou, krásně čisté moře, plavčíci, je tam i nějaký vodní park. Doprava na pláž bezplatná, stejně jako vstup.

Anonym, 17.02.2019, Dátum pobytu: 9.2. - 15.2.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Ibis Styles Dubai Jumeira

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená proběhla v naprostém pořádku, vše bylo na nejlepší úrovni co jsem kdy na dovolené poznala. Komunikace s cestovní kanceláří Invia...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená proběhla v naprostém pořádku, vše bylo na nejlepší úrovni co jsem kdy na dovolené poznala. Komunikace s cestovní kanceláří Invia bezvadná, služby během cesty a v místě ubytování luxusní. Za rok se chystáme vrátit se na stejné místo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování krásné, klidné, každý den pokoj uklizený. Na hotelu se při příjezdu snaží za příplatek nabídnout pokoje v hlavní budově, ale je to zbytečné. Bydleli jsme asi tři minuty chůze od hlavní budovy a byli jsme naprosto spokojení.

Strava
Jídlo nám velice chutnalo, za celý týden se k večeři nic neopakovalo, každý den jiná světová kuchyně. Všeho bylo vždy dostatek, prostředí restaurace na jedničku. Jediné, co nás překvapilobylo, že jsme k večeři na polopenzi neměli nárok na pití. Na pokoji jsme každý den měli připravený litr balené vody na osobu, takže super.

Služby hotela
Hotel na vysoké úrovni, několikrát jsme navštívili místní fitness v nejvyšším patře s krásným výhledem na celý komplex a okolí. Hotel má více bazénů, které jsou přenádherné, skvělé vyžití i pro děti. Pokud hledáte klid od dětského povyku, lze jít k bazénům, které děti nenavštěvují, jelikož mají své, krásné. V komplexu je možné využití hry plážového volejbalu, fotbalu, tenisu a dalších.

Pláž
Na pláži jsme trávili většinu času, lehátka a ručníky k dispozici. Vstup do moře pozvolný, teplota moře osvěžující. (Byli jsme na dovolené na začátku února). Pláž byla čistá a klidná. Na bezpečnost vždy dohlížel plavčík, jak na pláži, tak u všech bazénů.

Ivana S., 17.02.2019, Dátum pobytu: 1.2. - 8.2.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: DoubleTree by Hilton Hotel Resort & Spa Marjan Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 pokud lze dokoupit zájezd do Dubaje (cca 120 dolarů) tak lze má zájezd smysl

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 4 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
pokud lze dokoupit zájezd do Dubaje (cca 120 dolarů) tak lze má zájezd smysl Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování slušné, čisté. Ale výhled na rušnou ulici se silnou dopravou i v noci, pokoje vybaveny okny, které nejdou otevírat

Strava
Poměrně slušná strava, pouze na snídaních chybí čerstvé pečivo, uzeniny, sýry

Služby hotela
služby někdy nefungovaly tak jak měly, např. odjezd hotelového busu na pláž vynechával některé spoje

Pláž
nic moc, okolí pláže nehezké, staveniště, nechutné převlékárny plavek. Pláž samotná pak upravená, čistá, písčitá, pozvolný vstup, příjemné koupání i když v února voda chladnější. Možná časté pojížďky vodních skutrů v blízkosti místa určeného ke koupání, zřejmě z nedaleké půjčovny, poněkud otravovalo.

Jaroslav Červený, 17.02.2019, Dátum pobytu: 8.2. - 12.2.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Sharjah, Hotel: Citymax Sharjah

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Krásná dovolená, klidně bychom se vrátili.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená, klidně bychom se vrátili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše v naprostém pořádku. Pokoj veliký s venkovním podezřením.

Strava
Nám plne vyhovovala, ale nečekejte úplně kontinentální jídlo jako hranolky. Velký výběr, vždy několik druhu příloh a masa. Největší vyber však byl mezi saláty. Vždy jsme vybrali i pro roční dcerku. Měli i speciální dětský bufet (většinou varena zeleninka s masem a nějaká příloha)

Služby hotela
V ničem nebyl problém.

Pláž
O pláž se starali. Kdyz vyplavalo hodně chaluh, tak večer bagr a odklizeli.

Veronika B., 15.02.2019, Dátum pobytu: 4.2. - 10.2.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Smartline Ras Al Khaimah Beach Resort (ex. Bin Majid Beach Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)