Recenzie hotelov
Spojené arabské emiráty

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,4 Dovolená se nám moc líbila

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám moc líbila Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj s výhledem na Marinu byl úžasný

Strava
Snídaně nám chutnaly

Služby hotela
Zaměstnanci hotelu byli ochotní a zdvořilí

Pláž
Pláž byla kousek od hotelu a byla čistá

Helena S., 24.04.2019, Dátum pobytu: 13.4. - 20.4.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Marina Byblos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Dovolená splinila očekávání

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splinila očekávání Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi dobré, pokoj velký, každý den voda, čaj, káva, smetana. fén, žekhlící prkno + žehlička, 2 TV, WIFI,

Strava
Měli jsme jen snídaně. Výběr dobrý, jídlo chutné. Káva, čaj, mlého rozlévané. Velmi malé prostory

Služby hotela
autobus na pláž zdarma, odpoledne do centra také. Bazén uvnitř hotelu se mi zdál špinavý.

Pláž
Hotel je 2 km od městské pláže. Autobus vozí k placené i neplacené pláži na výběžku Mamzar beach. Lze projít několik pláží. Jsou písečné, čisté, udržované, s plavčíkem. Toalety v dostupné vzdálenosti. Rozdíl mezi přílivem a odlivem je cca 1 m. Barevné ryby jsou zde výjimkou.

Drahomíra, 24.04.2019, Dátum pobytu: 7.4. - 19.4.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Sharjah, Hotel: Ramada Sharjah

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Celková dovolená byla k naší spokojenosti až na jednu věc, a tou bylo jednání a chování specialistky prodeje zájezdů. Zájezd jsem...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celková dovolená byla k naší spokojenosti až na jednu věc, a tou bylo jednání a chování specialistky prodeje zájezdů. Zájezd jsem objednal v sobotu večer. V neděli jsem volal do CA s dotazem na moji objednávku. Bylo mi na tel. lince sděleno velmi rozhořčeným hlasem, že jich je tam málo a že neví, zda se mi ozvou ještě ten stejný den, což jsem chápal, protože byla neděle. V pondělí mne po mojí tel. urgenci kontaktovali. Od prvního do poslední momentu byla velmi, velmi neochotná. Snažila se mi vnutit cestovní pojištění k zájezdu, přestože jsem jí už na začátku sdělil, že mám cestovní pojištění již zajištěné. A ta její neochota. Připadal jsem si jako obtěžující hmyz. Po té, co jsem uhradil obratem dovolenou, jsem jí napsal ještě jeden e-mail s dotazem k zájezdu, na který už se mi neobtěžovala odpověět. V minulosti jsem byl s lidmi z CA vetšinou velmi spojený, Toto byl ale pravý opak. Tato dáma by nadále neměla zájezdy prodávat, protože CA velmi kazí jméno. Pokud bych se do budoucna ještě někdy setkal s takovýmto jednáním ze strany prodejce zájezdů, budu zájezdy objednávat jinde. Výborný a příjemný byl delegát na místě v SAE, který byl pravým opakem paní z CA a který hovoří skvěle česky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvělé, čisté. Pravidelný úklid. Člověk, který u nás uklízel se mne sám ptal, zda je vše s úklidem v pořádku.

Strava
Využívali jsme snídaně. Dostatečný výběr po každého. Velmi příjemná a milá obsluha.

Služby hotela
Využívali jsme hotelové fitness centrum k naprosté spokojenosti. Cokoliv jsme řešili s recepcí bylo bezproblémové s příjemným a milým přístupem

Pláž
Využívali jsme hotelových autobusů, které nás vozili na pláž k partnerskému hotelu Hilton. Cesta na pláž autobusem trvala cca 30 minut. Zajištění ze strany hotelů bylo bez problémové. Velmi nepříjemné však bylo chování ruských klientů hotelu, kteří se při nastupování do autobusů chovali velmi bezohledně, neustále se tlačili a chovali se často jako "zvěř". Plážový servis bez problémů. Pláž příjemná. V moři plavou často modré medúzy, které jsou pro lidi neškodné, ale potkal jsem se s člověkem, který měl nohu požahanou od jiného druhu medúzy. Někdy mi říkal, že to jsou hnědé medúzy, které jsou způsobují toto požahání, ale osobně jsem je v moři neviděl.

Anonym, 24.04.2019, Dátum pobytu: 29.3. - 10.4.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: DoubleTree by Hilton Hotel Ras Al Khaimah

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8 Příjemná dovolená, ale špatné počasí více jak polovina pobytu.

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemná dovolená, ale špatné počasí více jak polovina pobytu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pěkné, ale dali nám pokoj s oddelenymi postelemi a byla v něm slyšet klimatizační jednotka. Výměna byla možná za dva dny za pokoj s manželskou postelí avšak ještě hlucnejsi, tak jsme si ponechali původní pokoj.

Strava
Strava naprosto vynikající.

Služby hotela
Služby dobré, pěkně se k nám chovali.

Pláž
Vstup na pláž dobrý. Ale kvůli špatnému počasí jsme se nemohli některý den koupat, kvůli velkým vlnám a meduzam. Počasí má být přitom v tomto období stabilní.

Anonym, 23.04.2019, Dátum pobytu: 10.4. - 17.4.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Bahi Ajman Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Dovolená se nám velmi líbila.By,i jsme spokojeni.

  • 7 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám velmi líbila.By,i jsme spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čisté,výměna ručníků, a povlečení denně . Chybí tam balkon nebo terasa pro sušení mokrých plavek.

Strava
Výběr z několika druhů jídel. Kuřecí, hovězí maso a ryby každý den, vždy na jiný způsob, Hodně zeleniny a salátů.

Večeře až do 22:30.

Služby hotela
Příjemný a ochotný personál. Káva zdarma pouze ráno u snídaně.To nás překvapilo. Na pokoji je konvice, kdo má rád tureckou kávu doporučuji vzít si z domu. Koktejly a alkohol v omezeném množství.

Pláž
Pláž byla čistá, lehátka byla většinou obsazená.

Renata K., 23.04.2019, Dátum pobytu: 10.4. - 17.4.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Bin Majid Beach Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Hotel působil rodinným dojmem, byl čistý, každý den se uklízelo, měnily se ručníky a doplňovala se lednice, káva a čaj. Na recepci byli...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel působil rodinným dojmem, byl čistý, každý den se uklízelo, měnily se ručníky a doplňovala se lednice, káva a čaj. Na recepci byli vždy ochotni pomoci s jakýmkoli požadavkem. Kladně hodnotím i to, že nebylo nutno mít neustále nachystané peníze na spropitné, přesto byl personál hotelu usměvavý a velmi příjemný. Pokoje měly každý svou terasu a všechny byly kousek od bazénu i pláže. Hotelové animace a program byl zajištěn celodenně jak pro malé návštěvníky, tak pro dospělé. Celodenní aktivity pro děti, včetně večerního programu. Pro dospělé byly po celý den zajištěné hry a různé druhy cvičení. Večer byl program, kterého se mohl kdokoli účastnit, nebo jen klidně pozorovat. Animátoři a veškerý personál byli velice příjemní lidé s trpělivosti porozumět i hůře mluvícím angličtinářům. Delegátka byla vstřícná a ochotná, všechny podrobně seznámila s celým programem pobytu a přijet i mimo plán. Touto cestou jí dodatečně děkujeme za její obětavost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Blízko pláže a bazénu, čisté ,uklizené. Každý pokoj měl svou sprchu, WC a terasu, dále také malou lednici, varnou konvici, trezor. Na pláži nebyl problém si najít lehátko, pláž nebyla přeplněná. Ručníky na pláž jsme si mohli měnit každý den , taktéž i na pokoj, kde nám je měnili automaticky při úklidu.

Strava
Výběr jídla byl rozmanitý, který se každodenně obměňoval. Servírování bylo formou rautu ( bufetu ). Teplé jídlo ( rýže, brambory, maso, ryba, kuře, grilované dobroty....), saláty, ovoce zelenina, vývar.......včetně koutku oblíbeného jídla pro nejmenší. Bohatě vybrat si mohl každý.

Služby hotela
Již výše popsané, hodnotím velice kladně, veškerý personál byl velice ochotný a milý.

Pláž
Čistá , upravená , písečná, vhodná pro neplavce i malé děti. Dopoledne byl velký odliv, odpoledne příliv. Plavci si dopoledne museli jít zaplavat dál do moře.

Petr Černý, 23.04.2019, Dátum pobytu: 10.4. - 17.4.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Smartline Ras Al Khaimah Beach Resort (ex. Bin Majid Beach Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Splnilo očekávání

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Splnilo očekávání Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování ( superior ) bylo na nejvyšší úrovni

Strava
strava byla pestrá, vše co jsem jedl mi moc chutnalo

Služby hotela
služby byly na profesionální úrovni

Pláž
dostupnost na pláž byla bezvadná buď pěší (cca 3 min.) nebo hotelovým odvozem (el. vozík pro 6 osob + řidič)

pláž byla sice malá ale dostačující a čistá

Ladislav Szabo, 23.04.2019, Dátum pobytu: 14.4. - 20.4.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Marjan Island Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)