Invia sleduje Vaše správanie na webe, vykonáva personalizáciu obsahu a zobrazuje Vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo "Rozumiem" alebo kamkoľvek mimo tohto oznámenia bez zmeny nastavenia vnímame ako udelenie súhlasu s využívaním cookies a odovzdaním údajov o Vašom správaní na webe reklamným a sociálnym sieťam pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Personalizáciu, cookies a odovzdávanie môžete kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia. Zistiť viac informácií o ochrane súkromia.

Rozumiem

Recenzie hotelov
Spojené arabské emiráty

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,4 Hotel a služby odpovídají ceně zájezdu, servis a obsluha velmi dobrá úroveň, vstřícní a fajn lidi.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel a služby odpovídají ceně zájezdu, servis a obsluha velmi dobrá úroveň, vstřícní a fajn lidi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo hezké, vzdálenost od hlavní budovy kam se chodí na jídlo v pohodě, aspoň má člověk po jídel nějaký pohyb :-) balkón v této lokalitě není potřeba, jelikož v tom horku se tam akorát suší ručníky po vysprchování a nebo plavky :-)

Strava
Jídlo bylo v pořádku, myslím že si vybere každý, dle mého soudu všeho dostatek a dobře ochucené, spousta zeleniny a salátů, sýrů a zákusků přehršle.

Služby hotela
Bazény parádní a chlazené , přístup pro děti mírné klesání v hlavním bazénu ocení hlavně rodiče mají dostatečný přehled o dětech.

Pláž
Pláž byla skvěle upravená a místo tam najdete pod slunečníkem v jakoukoliv hodinu, ručníků dostatek. Do bistra pro občerstvení je to kousek.

Jan Mandát, 09.10.2018, Dátum pobytu: 22.9. - 28.9.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,4 Jelikož jsme se hodně dívali na hodnocení, které bylo opravdu top, byli jsme zklamáni. Pokud chcete lepší pokoj, připravte si dost peněz....

  • 5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Jelikož jsme se hodně dívali na hodnocení, které bylo opravdu top, byli jsme zklamáni. Pokud chcete lepší pokoj, připravte si dost peněz. Za náš pokoj s balkónem jsme dopláceli 305 USD (cca 6.500 Kč) za 7denní pobyt. Jídlo první 4 dny opravdu úžasné, ale když se opakuje každý den to stejné, už Vám to leze na mozek. Snídaně bohaté, na výběr je toho dost, ale obědy a večeře jsou stále stejné. Nabízí sice pizzu a těstoviny, ale úplně bez chuti. Příloha stále jen rýže, občas brambory. Toto bych opravdu změnila. Měli jsme all inclusive, ale i přes to, stáále natahujou ruku pro dýška. U baru jsme měli 2 barmany, kteří tu práci opravdu nemají rádi za celý pobyt se neusmějí a ještě jsou naštvaní, že si něco objednáte, ale dejte jim dýško a vše se změní! :D Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokud chcete lepší pokoj připravte si cca 6.500 Kč. My měli původně připlácet za balkón 200 USD, ale když přičetla všechny poplatky za každou noc, dostali jsme se na 305 USD!!!

Strava
Jestli toto je 5* strava v hotelu, tak bych tomu dala maximálně 3*. Opravdu se vše opakuje a kdybych někdy zvažovala návštěvu toho hotelu, tak maximálně na 4-5 dnů, pak Vám to leze na mozek.

Pokud máte all inclusive, máte nárok na 70AED (400 Kč) na osobu na jídlo v jakékoliv restauraci. My si jídlo objednali na pokoj, a na toto se to opět nevztahuje, ikdyž to bylo přímo z baru na pláži, museli jsme jídlo zaplatit při odjezdu a kredit jsme nedostali žádny, takže kredit pouze v restauraci nebo v baru.

Služby hotela
U jídla obsluha je opravdu bez výtky. Vysmáti, ochotní, opak obsluhy u baru v bazénu.

Služby jsou jinak opravdu dobré. Vše co píši na stránkách odpovídá.

Pláž
Pláž opravdu nádherná. Soukromá a čistá, bez lidí. Nejlepší je si přivstat a zajít na východ slunce, kde budete opravdu úplně sami.

Natalia T., 09.10.2018, Dátum pobytu: 26.9. - 4.10.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa (beach)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,6 Emiráty mají mnohem lepší hotely a když to vezmu cena a hotel, tak to bylo podprůměrem!

  • 6,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Emiráty mají mnohem lepší hotely a když to vezmu cena a hotel, tak to bylo podprůměrem! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování no stále něco chybělo za pobyt ani jednou nepřevlékli postele ani jednou nevytřeli chodby a vím že to umí!!

Strava
ok

Služby hotela
v rozvoji slabé

Pláž
super

Petr B., 08.10.2018, Dátum pobytu: 25.9. - 4.10.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Smartline Ras Al Khaimah Beach Resort (ex. Bin Majid Beach Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6,8 Dovolená dobrá , hotel doporučen pro děti , ale v tomto směru byli reservy - plaž , dětské aktivity, atd...

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená dobrá , hotel doporučen pro děti , ale v tomto směru byli reservy - plaž , dětské aktivity, atd... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Z duvodu plne kapacity ubytovaní na kuřáckém patře - zapach na pokoji

Strava
Velmi dobra

Služby hotela
ok

Pláž
Plaz spise zklamaní , prudký sestup do moře, pro děti nebylo moc vhodné

Lenka S., 08.10.2018, Dátum pobytu: 23.9. - 3.10.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Abu Dhabi, Hotel: Khalidiya Palace Rayhaan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 z dovolené jsem byla nadšená,při ubytování jsem měla štěstí na francouzsky mluvícího recepčního (neumím anglicky), pro někoho byl problém...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
z dovolené jsem byla nadšená,při ubytování jsem měla štěstí na francouzsky mluvícího recepčního (neumím anglicky), pro někoho byl problém kauce na tomto hotelu, ale vzhledem k tomu, že jsem byla upozoněna v cestovní kanceláři pocítala jsem s tímto výdajem Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
každý den uklizeno, vyměněné ručníky, obden povlečení, i přesto, že na hotelech doporučují tresor na doklady a peníze, nic se neztratilo

Strava
vařeno jak pro dospělé i zvlášť pro děti, všeho dostatek (jídlo, zelenina, ovoce, zákusky), pravidelně doplňované,

na hotelu se nepodával alkohol, což jsme věděli, jediné co mě mrzelo, že pokud jste chtěli koktejl bez alkohou, musíte si to doplatit

Služby hotela
spokojenost, měli jsme problém na pokoji a rychle vyřešeno

Pláž
zabezpečená a ohraničená pláž bojkami, ručníky jak u bazenů i na pláži, jediné z čeho jsem byla zklamaná a nikde jsem se s tím nesetkala, pláž se zavírala v 18:30 a byla hlídaná hlídačem, který Vás nepustil na noční koupání

Daniela N., 08.10.2018, Dátum pobytu: 26.9. - 5.10.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Marjan Island Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Super. Boli sme spokojni s dovolenkou. Len v lietadle neposkytli ani vodu ani jedlo, co je pri takejto dlhej ceste vycerpavajuce. Po...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super. Boli sme spokojni s dovolenkou. Len v lietadle neposkytli ani vodu ani jedlo, co je pri takejto dlhej ceste vycerpavajuce. Po prichode po nas prislo auto z hotela, transfer vyse hodiny. Po prichode do hotela v noci sme sa este stihli aj najest, je otvoreny aj nocny bufet. Akurat sklamanie z delegatky. Ta nam nepovedala absolutne nic, len, ze si mame den vopred rezervovat balicky na ceste. Od delegatky sme ocakavali mnozstvo informacii a znalosti o tejto oblasti a vsetkeho okolo toho, ale nezaujem. Je vzdy lepsie si prejst informacie o oblasti doma. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo krasne. Velka priestranna izba. Kazdy den upratovana, vymienane uteraky. Kazdy den doplnanie vody a takisto aj nealko napojov. Na zaciatku pobytu dokonca aj pivo v chladnicke. Velky balkon, izbu sme menit nemuseli, s vyhladom na more.

Strava
Pestra. Chutna, vzdy sme si vybrali. V bare v bazene aj zmrzlina.

Služby hotela
Personal velmi ochotny. Tobogany otvorene rano od 10.00-12.00 a poobede 15.00-17.00. Vsetci vam ochotne pomozu. Takisto jazdi zadarmo aj hotelovy autobus do dvoch okolitych nakupnych centier.

Pláž
Krasna, dlha. Osusky na plaz vymena kazdy den. Takisto nebol problem ani s lehatkami. Kazdych 6 hodin priliv a odliv,takze sa dali zbierat aj morske poklady.

Anonym, 08.10.2018, Dátum pobytu: 10.9. - 22.9.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Smartline Ras Al Khaimah Beach Resort (ex. Bin Majid Beach Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dovolena byla naprosto skvela. Dubaj je krasna a stala se moji srdecni zalezitosti, kam se rada vracim.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolena byla naprosto skvela. Dubaj je krasna a stala se moji srdecni zalezitosti, kam se rada vracim. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel luxusni, usluzny personal. Dobra lokalita, blizko metro, obchody.

Strava
Velmi dobra.

Služby hotela
Perfektni. Hotel je opravdu luxusni, moderni.

Pláž
Nadherna. Soukrome plaze, perfektne vybavene.

Kamila K., 08.10.2018, Dátum pobytu: 25.9. - 3.10.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: TRYP by Wyndham Dubai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Super dovolena, hotel v blizkosti metra, je mozne kamkoliv dojet.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolena, hotel v blizkosti metra, je mozne kamkoliv dojet. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani prijemne prekvapilo, pekne pokoje, ktere se denne uklizi vcetne vymeny rucniku. K dospozici je lednicka a varna konvice. Pripravena je instantni kava a caj. Recepcni byli ochotni.

Strava
U snidane velky vyber. Vajicka, parky, syry, pastiky, zelenina, mistni speciality...

Služby hotela
Bez vyhrad.

Pláž
Nutno rezervovat shuttle bus, ale nejblizsi plaz je za rozumnou cenu cca 15 AED dostupna i taxikem.

Alena H., 08.10.2018, Dátum pobytu: 26.9. - 4.10.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Citymax Al Barsha

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Úžasná luxusní dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasná luxusní dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita ubytování perfektní, byli jsme ve vilách, kde od 18-20.hod je občerstvení - podává se šampaňské, víno, olivy, oříšky.Majordomus vily je vždy k dispozici.

Vše naprosto čisté, několikrát denně úklid,ručníky, osušky ,šampon, kondicionér, kartáčka na zuby, pasta,tělové mléko, prostě s sebou se nemusí krom osobní hygieny nic brát. Doplňuje se a mění denně.

Strava
Ze jiídla si vybere každý vše v perfektní kvalitě.

Služby hotela
Hotel je fantastický

Pláž
Pláž čistá upravená, lehátla, ručníky k dispozici, roznáší se voda, zmrzlina, čerstvé ovocné sťavy. Moře čisté. byli jsme v září , lidí moc nebylo. Převažují rusky a anglicky mluvící hosté.

Jindra Drdáková, 08.10.2018, Dátum pobytu: 24.9. - 1.10.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Madinat Jumeirah Dar AL Masyaf

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 S dovolenou jsem nadmíru spokojen. Já i manželka. Oproti třeba Egyptu to bylo o nějakou tu třídu výše. I když i pobyt v egyptské Marse...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsem nadmíru spokojen. Já i manželka. Oproti třeba Egyptu to bylo o nějakou tu třídu výše. I když i pobyt v egyptské Marse Alam je taky na dost vysoké úrovni (konkrétně Hilton). Vše bylo skvělé, od ubytování, přes pláž až po služby a stravu. Skvělý byl i výlet do Dubaie. Jediná věc, která mi hodně vadí je, že ze sedmidenní dovolené je vlastně jen pět. Ty časy odletu jsou udělané tak, že tam vlastně dva dny vůbec nejste, ale platíte je. Třeba odjezd z hotelu byl už 1.10. večer, ale zaplacený máte i celý další den, 2.10., kdy byl odlet v sedm ráno. Totéž se týkalo v obdobě i dne prvního. Z mého pohledu je to nechutné. Co se týče celodenního výletu do Dubaie, tak musím pochválit delegátku Míšu. I když, dle svých slov jen zastupovala, tak byla perfektní. Ve všech možných ohledech. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl malý, ale pěkný, čistý, doplněný vším, co bylo třeba.

Strava
Strava skvělá. Velký výběr, kvalitní. Dostatek všeho, masa, zeleniny, ovoce, příloh, sladkostí i nápojů.

Služby hotela
Služby hotelu na vynikající úrovni. Zaměstnanci ochotní, vstřícní, usměvaví.

Pláž
Pláž čistá, pěkná. Jen v době od 13-15 se po ní nedalo chodit na boso. Rozpálený písek. Což ale pochopitelně neberu jako problém. Udělali jsme si po pláži pěknou půlhodinovou procházku a natrefili jsme i na výlov rybářů. Nádhera.

Jiří V., 06.10.2018, Dátum pobytu: 26.9. - 2.10.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Fujairah, Hotel: Fujairah Rotana Resort and Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220