Recenzie hotelov
Spojené arabské emiráty

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7 Pláž pekná ale malá výhodou je trávnatý povrch pri lehátkach. Bazén je teplý a nie je sa kde schladiť. Hotel je bezalkoholický!

  • 7.5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Pláž pekná ale malá výhodou je trávnatý povrch pri lehátkach.

Bazén je teplý a nie je sa kde schladiť.

Hotel je bezalkoholický! Zobraziť celú recenziu

Michal F., 15.06.2022, Dátum pobytu: 16.5. - 19.5.2022
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Bahi Ajman Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.8 Hotel OK, pláž veľmi pekná, piesok jemnučký, v okolí nie je čo robiť, treba ísť do Dubaja cca 30min taxíkom za malé peniaze. Personál...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel OK, pláž veľmi pekná, piesok jemnučký, v okolí nie je čo robiť, treba ísť do Dubaja cca 30min taxíkom za malé peniaze.

Personál OK, strava dobrá. Zobraziť celú recenziu

Michal F., 15.06.2022, Dátum pobytu: 19.5. - 25.5.2022
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Ajman (ex. Kempinski Ajman)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)

Celkom: 9.4 Všetko prebehlo v poriadku.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Všetko prebehlo v poriadku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spĺňala všetky požiadavky na pohodlný pobyt.

Strava
Strava - široká ponuka, všetko bolo chutne, nie je čo vytknúť.

Služby hotela
Vyborne služby, pri vzniknutých problémoch, okamžite riešenie, pomoc nad rámec ich služieb ochotne vybavenie

Pláž
Tento konkrétny hotel nebol plážový .

Anonym, 11.06.2022, Dátum pobytu: 29.5. - 4.6.2022
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Crowne Plaza Jumeirah (ex. Ramada Jumeirah)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.2 J

  • 9.5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
J Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velké pokoje, úklid každý den, čistota a nadstandardní hotelový servis.

Strava
Rozmanitá, velký výběr, byli jsme moc spokojeni.

Služby hotela
Úklid každý den, nadstandardní servis.

Jana Havlanová, 09.06.2022, Dátum pobytu: 16.5. - 23.5.2022
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Resort (ex. Smartline Bin Majid Beach Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.8 Hotel velmi pěkný, čistý s krásnou pláží. Servis a strava byla vynikající, jen pozor- zmrzliny nebyly v ceně, což hotel pro rodiny by měl...

  • 9.5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel velmi pěkný, čistý s krásnou pláží. Servis a strava byla vynikající, jen pozor- zmrzliny nebyly v ceně, což hotel pro rodiny by měl mít toto v ceně all inclusive. Zmrzlina 120 kč kopeček. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj v časti Blue bay skvělý, prostorný v blízkosti pláže a hlavní budovy, kde byla restaurace.

Strava
Vynikající, jen bych doplnila dětský bufet a ty zmrzliny po celý den. Dále bych uvítala svačinky - menší občerstvení během dne.

Pláž
Hezká, dlouhá pláž, místy hrubý písek s mušlemi a pár řas.

Silvie S., 07.06.2022, Dátum pobytu: 18.5. - 28.5.2022
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: DoubleTree by Hilton & Spa Marjan Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3.4 Ze strany CA vše v pořádku ale určitě nemůžu doporučit ubytování.Hotel je mířený na přespání 1-2 noci (prac.cesta) nebo na totálně...

  • 5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 1 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Ze strany CA vše v pořádku ale určitě nemůžu doporučit ubytování.Hotel je mířený na přespání 1-2 noci (prac.cesta) nebo na totálně nenáročnou klientelu a ta si myslím neletí do Dubaje.Strava pořád dokola 3 stejná jídla Rýže,hovězí,kuřecí nebo nějaký salát na večeři na pití jen voda.Lokalita šílená(naše chyba) jen za taxi 13 tisíc na pláže nebo centrum. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
???? určitě už NIKDY je to hotel na jedno přespání.

Strava
Bez komentáře

Služby hotela
Obsluha vždy vyšla vstříc.Super.

Pláž
???????????????? na JBR beach 35-40km

Martin G., 07.06.2022, Dátum pobytu: 27.5. - 4.6.2022
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Hampton By Hilton Dubai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3.6 Opravdu téhle dovolené lituji, pokoj špinavý od rekonstrukce, zapáchal barvou. Chyběl minibar. Inzerovné venkovní bary zavírají místo ve...

  • 3 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Opravdu téhle dovolené lituji, pokoj špinavý od rekonstrukce, zapáchal barvou. Chyběl minibar. Inzerovné venkovní bary zavírají místo ve 23h po 19 a obsluha se odmítala s námi bavit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kastarofa, nový pokoj jsme dostali až 3. Den odpoledne

Strava
Jídlo bylo průměrné, bary po 19h nefungovaly

Pláž
Pláž čistá, jen u vic než půlky slunečníků byla pouze konstrukce. Takže se nebylo kam schovat.

Barbora H., 06.06.2022, Dátum pobytu: 27.5. - 3.6.2022
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Hotel (ex. Bin Majid Beach Hotel)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7.2 Jedno velké zklamání byla CK . Zaplatili jsme si 3lůžkovy pokoj s terasou a dostali jsme obyčejný 2lůžkoby s přistýlkou. A jak se...

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Jedno velké zklamání byla CK . Zaplatili jsme si 3lůžkovy pokoj s terasou a dostali jsme obyčejný 2lůžkoby s přistýlkou.

A jak se zachovala CK? Obraťte se na delegáta! Bohužel ten uměl jen rusky a anglicky. Tak ze žádná omluva, žádná sleva! Prodat za co nejvyšší cenu a pak se na zákazníky kašle! Tak ze z CK........už nikdy!!! Zobraziť celú recenziu

Tomáš Janků, 03.06.2022, Dátum pobytu: 14.5. - 21.5.2022
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Resort (ex. Smartline Bin Majid Beach Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 10 Největší předností hotelu je vynikající kuchyně a prvotřídní personál (tvořený prakticky výlučně Indy a Srílančany).

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Největší předností hotelu je vynikající kuchyně a prvotřídní personál (tvořený prakticky výlučně Indy a Srílančany). Zobraziť celú recenziu

Anonym, 02.06.2022, Dátum pobytu: 20.5. - 30.5.2022
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Fujairah, Hotel: Le Meridien Al Aqah Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Dovolená byla velmi povedená, příjemný personál (vše vyřešil s úsměvem - od zabouchnutých vstupních karet na pokoji, na recepci okamžitě...

  • 9.5 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla velmi povedená, příjemný personál (vše vyřešil s úsměvem - od zabouchnutých vstupních karet na pokoji, na recepci okamžitě načipovali náhradní po opravu sejfu, kdy byl opravář na pokoji do 5 minut od nahlášení poruchy), jídlo, bar u bazénu, prostě naprostá spokojenost. Super je hotelová doprava minibusem do Dubaje k obchodnímu centru. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování velmi pěkné a prostorné, v koupelně vana i sprchový kout, nadstandardně velké i pohodlné postele, úklid každý den

Strava
All inclusive - jídlo bylo super a velký výběr, sýry, ovoce, minidortíky - nepřeslazené, pití alkoholické i bez, voda na pokoj v dostatečném množství a navíc vždy v jídelně dostupná k jídlu - za nás velká spokojenost

Služby hotela
Využili jsme hotelovou dopravu zdarma minibusem z/do Dubaje

Pláž
Písčitá, moře velmi teplé (na konci května cca 35°C), byly trochu vlny a vzhledem k tomu, že je zde vlnolam, občas byly ve vodě řasy, které vlny utrhly z valu

Na pláži a u bazénu slunečníky, v době naší dovolené jsme vždy slunečník měli

Jarmila Macková, 02.06.2022, Dátum pobytu: 23.5. - 30.5.2022
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Fairmont Ajman

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)