Recenzie hotelov
Abu Dhabi - Spojené arabské emiráty

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Celkový pobyt byl skvělý, na straně hotelu nebyla jedina chyba, jen ze strany CA to byla zase bída

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový pobyt byl skvělý, na straně hotelu nebyla jedina chyba, jen ze strany CA to byla zase bída Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dvakrát denně uklízeli pokoje a ptali se jestli nám něco nechybí, velmi přívětiví. Pokoje čisté, velmi pohodlné postele.

Strava
Velký výběr, každý den jiná kuchyně.

Služby hotela
Velká moderní posilovna, bazén velký, vždy jsme si našli volná lehátka, výřivka, sauna a pára taky super

Pláž
Menší pláž hned u hotelu, moc jsme ji nevyužívali kvůli velmi horkému počasí, moře velmi teplé. Jinak byla čistá a všude volná lehátka

Minh Anh N., 20.08.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Abu Dhabi, Hotel: Khalidiya Palace Rayhaan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,8 Celkový dojem z dovolené byl velmi pozitivní. Hotel i jeho zasazení do okolí je skvělé. Hotel je bez alkoholu, což nám vůbec nevadilo a...

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené byl velmi pozitivní. Hotel i jeho zasazení do okolí je skvělé. Hotel je bez alkoholu, což nám vůbec nevadilo a je to z toho důvodu, že jsou tu rodiny s dětmi. Řekla bych, že rodiny s dětmi jsou zde z 80 %. Každý den dětí křičel, jecely, dokud nedosáhl svého. Pokud jste chtěli klid, využili jste pláž. Takže si tu každý najde své místo. Kdo chce dovolenou bez dětí, ať sem nejezdí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo skvělé a nemáme co vytknout. Pokoj jsme měli v 8.patre s výhledem na moře a částečně bazén. Pokoj byl velmi prostorný, obývací část i ložnicova část byli v jedné větší. V koupelně je vana i sprchový kout.

Strava
Strava trochu monotónní obědy a snídaně. Večeře byly vždy na nějaké téma Asie, Latin America, Mexico, Itálie, Sea food aj. Výběr byl trochu menší, ale i tak se dalo vždy vybrat.

Služby hotela
K službám hotelu není nic moc co vytknout. Všichni velmi milí a ochotni vám pomoci. Jediné, co je problém, je sunset bar, kde většina zaměstnanců věděla, jak to chodí, že nejdřív řekněte co chcete a pak číslo pokoje, na co se vás má zeptat. Tak narazili jsme i na jednoho, kterému bylo úplně jedno z jakého pokoje jste a zda máte či nemáte all inclusive a namarkivalvam to zaplbou cenu a někdy nedal ani účtenku. Oni tam nejsou na all inclusive moc zvyklí a tak mu to bylo jedno. Ale jako all inclusive máte 20% slevu na fresh džusy a koktejly atd. Proto jsme se vždy u tohoto jednoho museli ozvat.

Pláž
Pláž čistá a uklizeno. Každý den stejně jako u bazénu byl záchranář.,ktery pláž hlídal. Minus je, že moře bylo neskutečně moc teplé, dalo se tam vydržet cca 20 minut a někdy ani to ne. Je to způsobené podnebí a umístěním hotelu, jelikož jste v průplavu.

Kateřina Kočí, 13.08.2019, Dátum pobytu: 1.8. - 10.8.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Abu Dhabi, Hotel: Khalidiya Palace Rayhaan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 10 Příjemný hotel, ubytování na úrovni, výborná strava, ochotný a milý personál, pláž malinká, ale čisto.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný hotel, ubytování na úrovni, výborná strava, ochotný a milý personál, pláž malinká, ale čisto. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobré. Čisto, spokojenost

Strava
Výborná, dostatečný výběr.

Služby hotela
Dostatečné. Lze domluvit individuální výlet přímo v hotelu.

Pláž
Pláž přístupná, malá, čistá. Lehátek dostatek. Též menší bazén. Přístup do vody poměrně příkrý, není vhodné pro úplně malé děti.

Dagmar P., 21.06.2019, Dátum pobytu: 11.6. - 18.6.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Abu Dhabi, Hotel: Sheraton Abu Dhabi Hotel & Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Krásný hotel na pěkném místě, pokoj s výhledem na moře ..

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný hotel na pěkném místě, pokoj s výhledem na moře .. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Poko velký, nadstandardně vybavený, koupelna s vanou i sprch. koutem , 2 wc, čistý, krasny výhled na bazény a moře..

Strava
Jídlo dobré, trochu menší výběr..

Služby hotela
Celkový dojem hotelu velmi dobrý.. i pro rodiny s dětmi.. super dětský koutek i s hlídáním..

Pláž
Krásná hotelova pláž, akorát lehátka jsou velmi brzy obsazena, vyplatí se jít dříve a zabrat si lehátka se slunečníkem.. vstup do moře strmejsi..

Petra K., 15.05.2019, Dátum pobytu: 5.5. - 12.5.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Abu Dhabi, Hotel: Khalidiya Palace Rayhaan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dovolenou jsme si moc užili., Hotel je krásný měli jsme krásný výhled na prezidentský palác. Hotel je spíš určen převážně pro děti, ale...

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme si moc užili., Hotel je krásný měli jsme krásný výhled na prezidentský palác. Hotel je spíš určen převážně pro děti, ale nevadilo nám to. Personál na nás moc suchý ale chápu, že musí mít nějaký zásady Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj každý den ukkizený

Strava
Strava super až na to že pokud máme all inclusive hlídejte účtenky při objednávání teplých nápojů po nás ze začátku chtěli kávu zaplatit až po vysvětlení už nám ji dávali v rámci all inclusive.. Sami nevěděli co a jak.

Anonym, 07.05.2019, Dátum pobytu: 24.4. - 4.5.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Abu Dhabi, Hotel: Khalidiya Palace Rayhaan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Bylo to úžasné, perfektně položen hotel s výborným servisem. Moc jsme si to užily.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Bylo to úžasné, perfektně položen hotel s výborným servisem. Moc jsme si to užily. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné pokoje, špičkový servis, 2x denně výměna ručníků, ručníky na pláž půjčovány u bazénu. Portýr vždy připravil a našel volná lehátka se slunečníkem.

Strava
Velký výběr, každý večer večeře na jiné téma např: asie, itálie, mexiko, BBQ grilování, mořské plody. Vždy byl přítomn kuchař který připravil něco přímo před vámi, ať už na snídani ( omelety, vajíčka), obědy ( steaky) nebo večeře dle tématu.

Služby hotela
Super, nemáme jedinou připomínku.

Pláž
Pláž sice malá, ale hned u hotelu, takže se dalo ležet u bazénu a do moře to bylo pár kroků. Všude lehátka, slunečníky a ručníky zadarmo.

Jana Králová, 17.04.2019, Dátum pobytu: 5.4. - 11.4.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Abu Dhabi, Hotel: Khalidiya Palace Rayhaan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)