Recenzie hotelov
Abu Dhabi - Spojené arabské emiráty

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Hotel byl velmi luxusní, vše perfektně čisté, uklízelo se několikrát denně. Pokoj byl prostorný s velkým balkónem. Postel byla obrovská a...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel byl velmi luxusní, vše perfektně čisté, uklízelo se několikrát denně. Pokoj byl prostorný s velkým balkónem. Postel byla obrovská a pohodlná. Pláž u hotelu byla čistá a udržovaná. Lehátek u bazénu dostatek. Personál byl velmi ochotný a milý. Měli jsme all inclusive, nápoje u bazénu byly zdarma, bylo možné si však objednat jen nealkoholické nápoje (v celém hotelu). Zobraziť celú recenziu

Alena P., 07.03.2020, Dátum pobytu: 26.2. - 2.3.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Abu Dhabi, Hotel: Khalidiya Palace Rayhaan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená naprosto skvělá, máme pocit, že jsme se vrátili z pohádky domů

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená naprosto skvělá, máme pocit, že jsme se vrátili z pohádky domů Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvělé, prostorné, čisté, fungující

Strava
Odpovídající úrovni hotelu, dobrá, velký výběr.

Služby hotela
Všichni byli ochotní a usměvaví, služby skvělé.

Pláž
Pláž čistá, udržovaná, pod neustálou kontrolou plavčíků. Vzhledem k ročnímu období nebyla přeplněná, také u bazénů vždy byla možnost volného lehátka. Bazénové osušky i lehátka vždy zdarma k dispozici.

Helena Hušková, 03.02.2020, Dátum pobytu: 20.1. - 30.1.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Abu Dhabi, Hotel: Khalidiya Palace Rayhaan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 8 Celkově vyjadřuji spokojenost s poskytovanými službami i urovní hotelu´. Personál velmi milý ochotný, uklid pokojů též v pořádku. Na...

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově vyjadřuji spokojenost s poskytovanými službami i urovní hotelu´. Personál velmi milý ochotný, uklid pokojů též v pořádku. Na pláži by mohl být větší počet slunečníků s lehátky ,vzhledem k počtu ubytovaných klientů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V pořádku ,bez výrazných připomínek ,výměna ručníků ,osušek byla v pořádku.

Strava
Velmi dobrá ,chutná, velmi oceňuji ,že v ceně zájezdu byl přístup a stravování ve všech restauracích u hotelu, italská,rybí,indická,stejková ap, aniž bychom se musely přihlašovat. Zaslouží si velké poděkování celý tým hotelu a rovněž i Cestovní agentura Invia ,která tuto možnost označila již do voucheru .

Služby hotela
Velmi kvalitní ,.

Pláž
Čistá, písečná, velmi dobrý přístup do moře.

Marie Raďáková, 13.01.2020, Dátum pobytu: 25.12.2019 - 2.1.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Abu Dhabi, Hotel: Beach Rotana Hotel & Tower

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Celkové shrnutí, asi takto milí přátelé. SAE, tedy země kam jsme jeli - stojí za to vidět, co všechno je možné, když máte peníze... Pro...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkové shrnutí, asi takto milí přátelé. SAE, tedy země kam jsme jeli - stojí za to vidět, co všechno je možné, když máte peníze... Pro ekologicky smýšlející jedince to není vůbec, protože když zjistíte jako uhlíkovou stopu jste vytvořili a jakou vytvářejí tam, přestanete mít chuť třídit odpad, protože po návštěvě tohoto místa zjistíte, že to nemá smysl... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je velmi pěkný. Celkově bych řetězec Rothana zařadil do lepší kategorie. Všichni milí usměvaví, čisto a disciplína...

Strava
Hotelová restaurace Hoziron je velmi dobrá. Jídlo pestré, kvalitní, mají během týdne i tématické večery jako asiiskou kuchyni, ryby apod. Vybere si každý. Po deseti dnech ale stejně skončíte u toho, co jíte doma. Takže klasika.

Služby hotela
Služby hotelu jsou na 5*. Cokoli potřebujete není problém.

Pláž
Pláž malá, hotelová čistá. Strmý písečný vstup do moře, po cca 5m od břehu už musíte plavat. Pláž je uměle vybudovaná, život zde není žádný.

Josef Handl, 09.01.2020, Dátum pobytu: 25.12.2019 - 4.1.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Abu Dhabi, Hotel: Khalidiya Palace Rayhaan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 2,4 Již nikdy více !!!! Hotel hezký, ale to je tak jediné. Venkovní bazén je velmi malý, fotky neodpovídají skutečnosti. Do vnitřního bazénu...

  • 3 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Již nikdy více !!!! Hotel hezký, ale to je tak jediné. Venkovní bazén je velmi malý, fotky neodpovídají skutečnosti. Do vnitřního bazénu nesmí děti, přístup pro děti pouze od 17 - 19hod, takže pak masakr. Wellnes a druhý vnitřní bazén nemají děti umožněn přístup. All-inclusive není all-inclusive, ale spíše plná penze s all-inclusive vybranými nápoji. Za ty peníze v 5* hotelu absolutně nečekaná drzost. Pozor pokud jedete na Silvestr, tak ten není též v ceně zájezdu, musíte doplácet na místě cca 2000/os. Pokud si dáte kávu přímo u recepce hotelu v café mozart, tak vše platíte. V našem případě 4 kávy cca 1000Kč. Moře na to rovnou zapomeňte, "hnusný záliv", tedy spíše ošklivá louže se stavbou přímo před Vámi. Hluk a prach, který je přítomen od rána do večera. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování by bylo pěkné, pokud za plnou cenu nespíte na přistýlce. Balkon prostorný velký, ovšem posezení pouze pro jednu osobu, spíše tedy na oko, než k použití.

Strava
Jídlo bylo dobré. Ovšem nedostatečná kapacita restaurace. Na snídani stojíte frontu s pořadovými čísly a po té Vás posadí na chodbu.

Služby hotela
Úměrné k 5* hotelu. Zaměstnanci velice slušní.

Pláž
Pláž by nebyla špatná, byla čistá, obsluha perfektní, lehátek dostatek, ovšem není divu protože v té louži se nikdo nekoupal, opravdu s mořem i se zálivem to mělo pramálo společného.

Martina Kubíčková, 06.01.2020, Dátum pobytu: 26.12.2019 - 3.1.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Abu Dhabi, Hotel: Al Raha Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Celkový pobyt byl skvělý, na straně hotelu nebyla jedina chyba, jen ze strany CA to byla zase bída

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový pobyt byl skvělý, na straně hotelu nebyla jedina chyba, jen ze strany CA to byla zase bída Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dvakrát denně uklízeli pokoje a ptali se jestli nám něco nechybí, velmi přívětiví. Pokoje čisté, velmi pohodlné postele.

Strava
Velký výběr, každý den jiná kuchyně.

Služby hotela
Velká moderní posilovna, bazén velký, vždy jsme si našli volná lehátka, výřivka, sauna a pára taky super

Pláž
Menší pláž hned u hotelu, moc jsme ji nevyužívali kvůli velmi horkému počasí, moře velmi teplé. Jinak byla čistá a všude volná lehátka

Minh Anh N., 20.08.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Abu Dhabi, Hotel: Khalidiya Palace Rayhaan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 8,8 Celkový dojem z dovolené byl velmi pozitivní. Hotel i jeho zasazení do okolí je skvělé. Hotel je bez alkoholu, což nám vůbec nevadilo a...

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené byl velmi pozitivní. Hotel i jeho zasazení do okolí je skvělé. Hotel je bez alkoholu, což nám vůbec nevadilo a je to z toho důvodu, že jsou tu rodiny s dětmi. Řekla bych, že rodiny s dětmi jsou zde z 80 %. Každý den dětí křičel, jecely, dokud nedosáhl svého. Pokud jste chtěli klid, využili jste pláž. Takže si tu každý najde své místo. Kdo chce dovolenou bez dětí, ať sem nejezdí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo skvělé a nemáme co vytknout. Pokoj jsme měli v 8.patre s výhledem na moře a částečně bazén. Pokoj byl velmi prostorný, obývací část i ložnicova část byli v jedné větší. V koupelně je vana i sprchový kout.

Strava
Strava trochu monotónní obědy a snídaně. Večeře byly vždy na nějaké téma Asie, Latin America, Mexico, Itálie, Sea food aj. Výběr byl trochu menší, ale i tak se dalo vždy vybrat.

Služby hotela
K službám hotelu není nic moc co vytknout. Všichni velmi milí a ochotni vám pomoci. Jediné, co je problém, je sunset bar, kde většina zaměstnanců věděla, jak to chodí, že nejdřív řekněte co chcete a pak číslo pokoje, na co se vás má zeptat. Tak narazili jsme i na jednoho, kterému bylo úplně jedno z jakého pokoje jste a zda máte či nemáte all inclusive a namarkivalvam to zaplbou cenu a někdy nedal ani účtenku. Oni tam nejsou na all inclusive moc zvyklí a tak mu to bylo jedno. Ale jako all inclusive máte 20% slevu na fresh džusy a koktejly atd. Proto jsme se vždy u tohoto jednoho museli ozvat.

Pláž
Pláž čistá a uklizeno. Každý den stejně jako u bazénu byl záchranář.,ktery pláž hlídal. Minus je, že moře bylo neskutečně moc teplé, dalo se tam vydržet cca 20 minut a někdy ani to ne. Je to způsobené podnebí a umístěním hotelu, jelikož jste v průplavu.

Kateřina Kočí, 13.08.2019, Dátum pobytu: 1.8. - 10.8.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Abu Dhabi, Hotel: Khalidiya Palace Rayhaan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 10 Příjemný hotel, ubytování na úrovni, výborná strava, ochotný a milý personál, pláž malinká, ale čisto.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný hotel, ubytování na úrovni, výborná strava, ochotný a milý personál, pláž malinká, ale čisto. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobré. Čisto, spokojenost

Strava
Výborná, dostatečný výběr.

Služby hotela
Dostatečné. Lze domluvit individuální výlet přímo v hotelu.

Pláž
Pláž přístupná, malá, čistá. Lehátek dostatek. Též menší bazén. Přístup do vody poměrně příkrý, není vhodné pro úplně malé děti.

Dagmar P., 21.06.2019, Dátum pobytu: 11.6. - 18.6.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Abu Dhabi, Hotel: Sheraton Abu Dhabi Hotel & Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)