Recenzie hotelov
Ajman - Spojené arabské emiráty

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6,8 Služby hotelu odpovidaji kvalite, kterou v Emirátech ocekavate, bohužel pláž zcela zkazi dojem. Neskutecny nepořádek ve vode, plasty,...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 1 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Služby hotelu odpovidaji kvalite, kterou v Emirátech ocekavate, bohužel pláž zcela zkazi dojem. Neskutecny nepořádek ve vode, plasty, sacky,veskery odpad. Z tohoto duvodu hotel nedoporucuji. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 03.03.2021, Dátum pobytu: 19.2. - 26.2.2021
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Bahi Ajman Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Super dovča. Vše dle očekávání. Výlet na Burj Kalifu cca hodinu od hotelu. Hotel zajišťoval bus za 40 AED na osobu (tam i zpět). Výlet...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovča. Vše dle očekávání. Výlet na Burj Kalifu cca hodinu od hotelu. Hotel zajišťoval bus za 40 AED na osobu (tam i zpět). Výlet jsme koupili přes zazitkyvdubaji za cca 1200 Kč na osobu. Byli jsme v15:30, což je perfektní čas pro shlédnutí fontány za světla i ve tmě a návrat do hotelu, abychom stihli večeři. Hotel denně zajišťoval free bus do nákupního centra v Ajmanu i Sharjanu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše čisté, vše z mramoru a zrcadel ????. Hotel dceři poslal v den narozenin dort na pokoj.

Strava
Vynikající, pestrý výběr, Coca-Cola, džusy skutečné, žádné ředění. Zákusky, saláty vynikající. Maso a různé přílohy také.

Pláž
Čistá, voda čirá, dostatek lehátek

Petra C. G., 02.03.2020, Dátum pobytu: 21.2. - 26.2.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Bahi Ajman Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 10 Moc se nám tam líbilo, bylo to skvělé a doporučuji hotel i CK. Personál výborný a milý. Příští rok se vracíme.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Moc se nám tam líbilo, bylo to skvělé a doporučuji hotel i CK. Personál výborný a milý. Příští rok se vracíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné, spokojenost.

Strava
Výborná, bylo z čeho vybírat. Výborné moučníky.

Služby hotela
Sauna, pára , skvělý bazén.

Pláž
Pěkná pláž, lehátka a osušky zdarma.

Magdaléna Mikčová, 02.03.2020, Dátum pobytu: 23.2. - 28.2.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Ramada by Wyndham Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Hotel byl na slušné úrovni, i když poněkud omšelý interier.

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel byl na slušné úrovni, i když poněkud omšelý interier. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v pokojích s výhledem na moře stálo za příplatek, protože výhled na druhou stranu bylo mnohem horší.

Strava
Strava byla dobrá, i když šestá večeře už byla poněkud stereotypní a už jsme se těšili domů.

Služby hotela
Velmi oceňujeme dopravu od hotelu do Dubaje 2x denně zdarma.

Pláž
Pláž byla blízko, soukromá, s poskytováním ručníků a lehátka i slunečníky zdarma

Milada B., 01.03.2020, Dátum pobytu: 16.2. - 22.2.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Ramada by Wyndham Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Dovolená byla super

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním jsme byli naprosto spokojeni. Pokoj splnil naše očekávání. Spíše malý apartmán s oddělenou obývací částí a ložnicí, pěkná kuchyň i dostačující sociální zařízení. Pokoj po úklidu vždy voňavý a čistý. Denně doplňovali 1/2 litrovou vodu na osobu.

Strava
Vždy bcyo z čeho vybírat. Jídla velmi chutně upravená, spousta zeleninových salátů , ovoce. Maso připravováno na několik způsobů, několkk druhů příloh. Výborné byly zákusky , na kterých si dali opravdu záležet. K jídlu dolévali vodu dle potřeby . Stravě se nedalo opravdu nic vytknout.

Služby hotela
Recepce na profesionální úrovni, snažili se nám ve všem vyhovět. Úklid pokoje občas selhal, stalo se , že někdy zapomněli. Ale většinou bylo vše v pořádku.

Pláž
Cesta na pláž byla v pravidelných intervalech hotelovým busem, který byl občas pěkně přeplněný, hlavně ruskými turisty, kteří se neumějí moc chovat a tim cestu znepříjemňovali. Všude byli první a chovali se jako by jim to tam patřilo. Jinak moře bylo čisté a pláž také. Občas byl problém najít lehátka. Ale celkový dojem dobrý.

Anonym, 28.02.2020, Dátum pobytu: 18.2. - 25.2.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Ramada Hotel & Suites

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 9,2 Od dovolené jsem požadoval "vypnout", neměl jsem speciální požadavky. Okolí hotelu je chudší část , přesto člověk měl pocit...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Od dovolené jsem požadoval "vypnout", neměl jsem speciální požadavky.

Okolí hotelu je chudší část , přesto člověk měl pocit bezpečí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Moderní, účelně zařízený s veškerým vybavením, včetně denního doplnění vody, kávy, čaje......

Strava
Strava vynikající, pestrá, obsluha milá a rychlá.

Služby hotela
Speciální služby hotelu jsme nežádali, pokojový servis, recepce, "nákupní" bus do Dubaje, transfery - vše zcela v pořádku.

Pláž
Pláž a plážový servis v pořádku, trochu nás zaskočily vysoké vlny z otevřeného moře, na plavání jsou lepší zálivy.

Pavel Studecky, 26.02.2020, Dátum pobytu: 11.2. - 18.2.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Wyndham Garden Ajman Corniche

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Dovolenú sme si užili. Bolo výborne že hotel poskytoval shuttle bus do Dubaja do centra, keďže je to trosku ďalej. Veľmi sme to ocenili.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenú sme si užili. Bolo výborne že hotel poskytoval shuttle bus do Dubaja do centra, keďže je to trosku ďalej. Veľmi sme to ocenili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mali sme apartmán a nemôžeme sa vôbec sťažovať. Bol priestranný, čistý. Hotel už má starší nábytok ale všetko je čisté.

Strava
Jedlo nás prekvapilo, bolo si z čoho vyberať, jedlo sa aj obmieňalo. Veľký vyber zeleniny a ovocia to u nás zabodovalo. Výborne zákusky ????.

Služby hotela
Služby okrem shuttle busu do Dubaja sme nevyužili ale táto služba nám prišla veľmi prínosná. Tak isto sme raz využili aj bus na pláž.

Pláž
Pláž je asi 15 min autobusom (poskytuje hotel) chodí niekoľko krát za deň takze nie je problém. Pláž bola čistá, lehátka k dispozícii a taktiež osusky.

Alena U., 08.02.2020, Dátum pobytu: 28.1. - 4.2.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Ramada Hotel & Suites

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Cekově převažuje spokojenost a pozitivní zážitky. Nicméně bych doporučila ostražitost před dokupovanými službami (delegát na místě nabízí...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Cekově převažuje spokojenost a pozitivní zážitky. Nicméně bych doporučila ostražitost před dokupovanými službami (delegát na místě nabízí nasmlouvané výlety). I když člověk příliš neočekává, přece jen nás překvapilo, když při výletu do pouště, kde byl avizován výhled na západ slunce, nás zavezli na místo, kde je prý slunce jen ráno. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo velmi pěkné, hotel čistý, hotelové služby fajn.

Strava
Strava velmi dobrá. Zvláště obědy a večeře moc dobré a bohatý výběr. U snídaní to bylo horší, např. kvalita sýrů a salámů byla hluboce pod náš běžný standard. Naproti tomu toasty a sladké pečivo výborné.

Služby hotela
Spokojenost.

Pláž
Pláž pěkná, soukromá, oddělená od veřejné plotem (za kterým se denně hromadily davy čumilů)i když od hotelu oddělená 6 proudou silnicí (2 přechody).

Jitka Koutová, 29.01.2020, Dátum pobytu: 17.1. - 24.1.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Ramada by Wyndham Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)