Recenzie hotelov
Ajman - Spojené arabské emiráty

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,2 Hotel pěkný, čistý, moderní.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel pěkný, čistý, moderní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita ubytování byla na 1 opravdu se nedalo nic vytknout , velké postele s kvalitní matrace! Balkón s výhledem na moře. Pokoj byl velký čistý každý den úklid a výměna ručníků.

Na pokoji fén,trezor,lednice, konev na čaj nebo kávu.

Strava
Strava byla chutná velký výběr z mnoha druhů od všeho jen ráno byl kolaps kdo chtěl kávu, jeden obrovský kávovar na restauraci nepokryl poptávku tak, že obrovské fronty. Že se nepodává alkohol jsme věděli již od cestovní kanceláře pro nás žádný problém. Klientela převážně Rusové což při jidle někdy velká nekultivovanost ,ale nejsou všichni stejní.

Služby hotela
Služby hotelu dobré personál velice úslužný ochotný když vidí ženu okamžitě se hrnou pomoct se zavazadlem palec nahoru.

Pláž
Pláž přes silnici ,ale je tam světelný semafór což není problém při přecházení.Čistota na pláži a voda ve velmi dobrém stavu a hodně záleží na počasí dost foukalo což ovlivňuje vstup do moře za 10dní jsme měli jen 2x zelenou vlajku jinak pořád červená a plavčík nepustí do vody jsou obrovské vlny ale i přes všechno to byla krásná dovolená.

Vlasta Ledabylová, 11.03.2019, Dátum pobytu: 25.2. - 6.3.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Wyndham Garden Ajman Corniche

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Tož ba, bylo to fainové,i když máme výhrady k letadlu, zpoždění cca45 min, jídlo které jsme si dokoupili, "dětská porce" za 240...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Tož ba, bylo to fainové,i když máme výhrady k letadlu, zpoždění cca45 min, jídlo které jsme si dokoupili, "dětská porce" za 240 kč pro dospělého,(příště bez jídla) letušky které mluví pouze anglicky( česky,slovensky, rusky) o tom si můžeme nechat zdát,delegát Pepek nás i přes zpoždění přivítal srdečně, vysvětlil všechno na co jsme se ptali, nechal

přistavit limuzínu a hurá na hotel, počasí nic moc,silný větr a velké vlny,tož jsme raději jezdili po nákupoch.Hypermarket Nesto(povánoční slevy) vzdálený 12km nás stál 14dirhamů,taxíky čisté,šoféři velmi zdvořilí.Hotelový busek nás zdarma zavézl až k nejvyšší budově Burj Khalifa, tož paráda. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel z venku vypadá suprově, ale uvnitř na pokoju koberec flekatý (vypadalo to jak skvrny od oleja), i náč pohoda, čisto.

Strava
A tož měli jsme polopenzi a v poho, snídaně vydatná,vajíčka, sýry, saláty,chléb,rohléky,tři druhy melounů,banány,pomeranče,džusy, tea,i kafíno. Večeřa též bez chyby,velký výběr masových i rybích produktů, těstovin,salátů, a nakonec moučníky a dortík. Akorát hosté( soudruzi) z Ruska mají kulturu chování a stravování na velmi nízké úrovni (houpacího koňa).

Služby hotela
Personálu nelze nic vytknout, usměvaví,poradí(mluvil jsem s nimi rusky a v pohodě),zdvořilí,pracovití,pokoj vždy uklizený(i když jsme neudělali binec),každý den nová flaška vody,ručníky,osuška, žiletka, gel na holení,i gel na sprchování,mýdlo.

Pláž
Pláž též v pohodě, přes rušnů silniců(semafor) a jste tam za dvě minutky,bílé lehátko a modrá osuška zadara.

Milan Mrlina, 10.03.2019, Dátum pobytu: 24.2. - 28.2.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Ramada Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 5,4 Dubaj je krásná a stojí za to ji vidět. Celkově nejsme ze zájezdu nadšeni, protože nás prodejce neupozornil na způsob čerpání all...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Dubaj je krásná a stojí za to ji vidět. Celkově nejsme ze zájezdu nadšeni, protože nás prodejce neupozornil na způsob čerpání all inclusive. Do hotelové restaurace chodili i místní obyvatelé na jídlo a pořádali zde oslavy, což nás docela překvapilo, protože jsme se s tím nikde nesetkali. Dovolenou jsme zde strávili v druhé polovině února. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj standard bez balkónu, s výhledem na město je menší, s běžným zařízením. Přijeli jsme si odpočinout, ale nejprve nás budil kokrhající kohout z domu pod hotelem, od 5 hodit rámus ze stavby vedle hotelu a v 5.35 hodin začíná první svolávání k modlitbě z nedaleké mešity. Pokoj se denně uklízel, ovšem bez luxování. Každodenní doplňování toaletních potřeb, ručníků a osušek bez problémů.

Strava
Měli jsme zaplaceno all inclusive, které zde funguje jinak než v ostatních zemích, kde si ve stanovených časech můžete přijít do restaurace libovolně kolikrát chcete. Takže si nemusím ihned po obědě nebo večeři dát kávu a zákusek, ale můžu přijít později. Zde toto neexistuje, prostě máte smůlu a můžete dostat pouze nealko. Jídlo 3x denně, žádné svačinky. Pokud jste zvyklí jíst menší porce vícekrát denně, bylo mi doporučeno delegátem, abych si šla něco koupit do nedalekého obchodu. Toto je v rámci all inclusive velký mínus. Co se týče jídelníčku - snídaně bohaté, čerstvé ovoce, pouze chyběly pomazánky. Obědy a večeře - větší polovina základu jídla stále stejná, ostatní se obměňovalo, malý výběr příloh, hranolky měkké, dobré polévky, výborné zákusky a zeleninové saláty.

Služby hotela
Využili jsme 2x bezplatný hotelový autobus do Dubaje, který jezdí 2x denně., dále saunu, páru a hotelový vnitřní bazén. Ostatní služby, tj. masáže apod. jsme nevyužívali.

Pláž
Pláž je pro 3 hotely, velká, cca 500 lehátek, která jsou blízko u sebe - na 1 slunečník jsou 4 lehátka. Pláž je pěkná, čistá, písčitá s pozvolným vstupem do moře a dostatečným množstvím sprch. Na pláži je automat na kávu, balená voda a 3 druhy nealko nápojů, které jsou v rámci all inclusive zdarma, žádné snacky.

Jiří L., 09.03.2019, Dátum pobytu: 15.2. - 1.3.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Ramada Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 3,6 V hotelu a jeho okolí jsme se nezdržovali, byli jsme více méně pořád v Dubaji.

  • 4,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 4 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
V hotelu a jeho okolí jsme se nezdržovali, byli jsme více méně pořád v Dubaji. Zobraziť celú recenziu

Strava
Každý den to stejné. Takže propadák.

Nikola H., 04.02.2019, Dátum pobytu: 23.1. - 1.2.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Ramada Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Skvělé, citily jsme se jako princezny, udělaly jsme si výlet do Dubaje a navštívily jsme i muzeum v Ajmanu

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělé, citily jsme se jako princezny, udělaly jsme si výlet do Dubaje a navštívily jsme i muzeum v Ajmanu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Luxusní

Strava
Skvělé, není co vytknout, každý si najde svůj šálek kávy, každý večer se i grilovalo

Služby hotela
Luxusní typ hotelu,rodinná atmosféra

Pláž
Krásná čistá pláž, moře teplé, čisté

Maria S., 04.02.2019, Dátum pobytu: 11.1. - 15.1.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Ajman (ex. Kempinski Ajman)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Alles Super immer wieder

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Alles Super immer wieder Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Exellent sauber Top Servic

Strava
TOP

Služby hotela
TOP

Pláž
Sauber gepflegt ein wenig klein ab er ok

Otto Wilhelm Fritz Heuer, 28.01.2019, Dátum pobytu: 16.1. - 23.1.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Ajman Saray

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Hotelu se nedá nic vytknout. Zasloužil by si jistě 6*. Velmi přátelský, čistý, s dobrou polohou asi 30 km od Dubaje.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotelu se nedá nic vytknout. Zasloužil by si jistě 6*. Velmi přátelský, čistý, s dobrou polohou asi 30 km od Dubaje. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čistota, vše udržované, voňavá denně doplňovaná kosmetika, župany, velká postel, velmi pohodlná matrace a vzdušné peřiny. Vkusně zařízené chodby i pokoje, krásná koupelna s vanou i sprchou, všechny pokoje s balkonem, většina má výhled na moře a ten stojí opravdu za to. Malý kuchyňský koutek s presovačem i rychlovarkou, v případě all inclusive, ale fakt nepotřebujete. Nepovedlo se nám najít důvod ke stížnostem.

Strava
Fantastická. Snídaně do 11 hodin - by stačila na celý den, čerstvá zelenina i ovoce, výborné pečivo, uzený losos a vše, co k snídani patří. Velmi oceňuji kvalitní kávu. K obědu i večeři ryby, skopové i hovězí maso. Velké množství příloh. Sladký bufet je nezapomenutelný.

Služby hotela
Ochota, přátelské chování bez pocitu servilnosti vládne celým hotelem. Se vším si poradí a vyjdou hostům maximálně vstříc.

Pláž
Krásný jemný bílý písek, a tím i zelenomodrá voda společně vytvářejí dojem azurové pláže. Dva vytápěné luxusní bazény oddělené od pláže pouze slunečníky vytváří dojem komornějšího prostředí. Ručníky i lehátka v ceně a v dostatečném množství. Služby pro All inclusive k lehátku nemají chybu.

Jaroslav Burda, 22.01.2019, Dátum pobytu: 12.1. - 19.1.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Ajman Saray

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Mohu jen doporučit. Byla to luxusní dovolená. Zaslouží si právem 5hvězdiček

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Mohu jen doporučit. Byla to luxusní dovolená. Zaslouží si právem 5hvězdiček Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Překrásné, luxusní.

Strava
Výborná

Služby hotela
Kvalitní

Pláž
Čistá, krásný jemný bílý písek.

Jana Šmehlíková, 22.01.2019, Dátum pobytu: 9.1. - 16.1.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Ajman Saray

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)