Recenzie hotelov
Ajman - Spojené arabské emiráty

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Překrásná dovolená, hotel perfektní, měli jsme možnost zakoupit velké množství výletů: výlet do Dubae, do pouště...obojí jsme absolvovali...

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Překrásná dovolená, hotel perfektní, měli jsme možnost zakoupit velké množství výletů: výlet do Dubae, do pouště...obojí jsme absolvovali a bylo to na jedničku. Dále plavání s delfíny, projížďky na lodi atd... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl luxusní, krásné vybavení stejně jako v celém hotelu.... jen si dejte pozor na klimatizace, hodně se to tu přehání a pak vyjdete ven a je to velký teplotní šok...proto si regulujte teplotu v pokoji sami, ať neonemocníte. Součástí hotelu byly restaurace... spectrum, italská (na obědy), turecká, cave bar a bar v bazénu.... všechny restaurace jsou velmi stylově zařízené a je to opravdový zážitek. Bohužel mě zklamalo, že v letním období nefungovala krásná terasa, která figuruje téměř na všech fotkách hotelu.

Strava
Strava bylo výborná, především arabská, indická a turecká kuchyně. Nicméně od all inclusive očekávám i svačiny. Ráno jsme měli velký výběr formou bufetu k snídani, k obědu bylo menu v italské restauraci, mohli jsme si vybrat ze dvou různých jídel (předkrm, hl. jídlo, dezert). K večeři jsme mohli jít do restaurace spectrum, kde je velký výběr formou bufetu nebo jsme mohli jít do turecké/ cave baru a dát si jídlo do částky 200 dirhamů. Pití jsme měli zdarma, v bazénovém baru ale např. až od 11 hodin. Nicméně jídlo nemělo chybu...k obědu byly často steaky, luxusní dezerty akorát nečekejte hranolky a evropskou kuchyni (mimo té italské). Bez all inclusive nedoporučuji, jen voda v hotelovém baru stojí cca 200 kč, opravdu velmi drahé, podobně jako v celých Emirátech.

Služby hotela
Výborné služby, personál milý, ochotný, jen se připravte, že emancipace jde stranou a každý bude mluvit převážně s mužem.

Pláž
Pláž byla báječná, opravdu pár kroků od hotelu, takže žádné dlouhé cesty, byla možnost ležet jak na lehátku u bazénu, nebo na trávě, tak i na pláži, jedná se o soukromou pláž, takže pouze ubytovaní a i proto bylo vše perfektní.

Anonym, 15.09.2019, Dátum pobytu: 3.9. - 10.9.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Fairmont Ajman

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Od počátku rezervace až do odjezdu z hotelu bylo vše parádní. Příště bychom volili návštěvu této země v zimních měsících, bylo příliš...

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Od počátku rezervace až do odjezdu z hotelu bylo vše parádní.

Příště bychom volili návštěvu této země v zimních měsících, bylo příliš velké horko na což jsme , ale byli upozornění. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hned na letišti nás čekal pán, který nás zavezl k hotelu, kde na nás zase čekal ochotný personál aby nám odvezli kufry, usadili k večeři a následně ubytovali a předali veškeré informace k našemu pobytu.

Pokoje čisté a krásné moderní . Každý den úklid pokoje a doplňování vody, čistých ručníků a dalších věcí.

Strava
Velký výběr stravování od snídaně po večeři , poslední 2 dny nám však přišlo, že se jídla na obědě a večeři opakují.

2x se nám stalo, že nebylo místo k usazení z důvodu přetížení restaurace, ale čekali jsme 10 minut než se uvolnil stůl.

Služby hotela
Personál v hotelu je moc vstřícný a ochotný , všichni byli přátelští a hned se dají s Vámi do řeči . Neměli jsme pocit, že někoho otravujeme.

Jelikož jsme odjížděli ve 4:00 ráno a nestihli bychom tak snídani, bez problému se dalo na recepci domluvit aby připravili snídaňový box.

Úklid pokoje, doplňovaní vody atd.., čisté ručníky na pláži , u bazénu .

Pláž
Na pláž se musí přes silnici a cesta trvá i s čekáním na semaforu cca 5 minut.

Pláž je pro hotelové hosty , což je fajn , hned při vstupu se musíte zapsat- dostanete ručníky, vedle je bar.

Lehátek je spousta , neměli jsme problém s místem. Při velkém přílivu na pláži medúzy a jiné potvůrky, ale snaží se je služba pláže hned odklízet.

Všude odpadkové koše a čisto.

Lucie F., 11.09.2019, Dátum pobytu: 3.9. - 8.9.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Wyndham Garden Ajman Corniche

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená byla naprosto fantastická,neměla jedinou chybičku,snad jen,že byla krátká.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla naprosto fantastická,neměla jedinou chybičku,snad jen,že byla krátká. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je luxusní,překrásný,vkusně vybavený,vstupní hala nazdobená denně čerstvými květinami,pokoje prostorné a opravdu krásné,vždy perfektně uklizené.

Strava
Strava na jedničku s několika hvězdami ! Pestrá,vynikající,krásně připravená,zákusky do detailů nazdobené,na výběr bylo každý den spoustu salátů,ovoce,zelenina,ryby,několik druhů masa,prostě není co vytknout !

Služby hotela
Služby hotelu na vysoké úrovni,opravdu svým hvězdám odpovídá.Personál se chová naprosto profesionálně,úslužně,všude naklizeno,kolem bazénu i na pláži stále uklízeli,na barech i v restauraci byli všichni moc příjemní,usměvaví.

Pláž
Pláž je snad to nejkrásnější z celé dovolené,bílý jemnoučký písek,plno krásných mušlí,moře čisté a průzračné,teplé a klidné.

Anonym, 08.09.2019, Dátum pobytu: 27.8. - 1.9.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Ajman (ex. Kempinski Ajman)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Naprosto úžasný zážitek z SAE. Kvalita hotelu je bezprecedentní.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprosto úžasný zážitek z SAE. Kvalita hotelu je bezprecedentní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel, pokoj, okolí hotelu, vše luxusní.

Strava
Vynikající a rozmanité jídlo z různých koutů světa - arabská, indická, italská a středomořská kuchyně a ochotný personál, který jídla blíže představí.

Služby hotela
Pětihvězdičkový hotel v SAE opravdu odpovídá své kategorii.

Pláž
Pláž hned před hotelem je čistá s jemným pískem, pohodlnými lehátky a slunečníky. Jen voda je přirozeně v srpnu hodně horká. Ale blízký bazén s vodním barem nabízí rychlou alternativu na schlazení.

Anonym, 03.09.2019, Dátum pobytu: 22.8. - 29.8.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Fairmont Ajman

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Super dovolená.Byli jsme velmi spokojeni.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená.Byli jsme velmi spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté,pokoje moderně zařízené.

Strava
Starva chutná,pestrá,všeho dostatek.

Služby hotela
Zaměstnanci byli ochotní.

Pláž
Pláž přes silnici byla čistá.Zdarma lehátka,ručníky a nápoje.

Hana K., 01.09.2019, Dátum pobytu: 8.7. - 13.7.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Wyndham Garden Ajman Corniche

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Musím říct ze jsme si dovolenou užili , všechno bylo naprosto v pořádku a skvělý .

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Musím říct ze jsme si dovolenou užili , všechno bylo naprosto v pořádku a skvělý . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Naprosto čistý pokoj každý den uklizeny , s ubytováním jsme byly spokojený .

Strava
Velký výběr jídla z několika koutu světa , asia , Japonsko , Turecko , Arábie . Jídlo bylo super a bylo z čeho vybírat , oběd byl v restauraci kde také bylo na výběr a bylo to příjemné .

Služby hotela
Personál ochotný když jsme potřebovali cokoliv ihned nám vyšli vstříc když jsem moc nerozuměl anglicky , tak nám poslali rusky mluvícího zaměstnance který nám vse vysvětlil .

Pláž
Pláž čistá , vse vypadalo nové minimálně výborně udržovaný .

Yevgen U., 28.08.2019, Dátum pobytu: 18.8. - 25.8.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Fairmont Ajman

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,2 Hotel byl super, pláž čistá, prázdná, voda čistá a velmi teplá. Bazén hned u hotelu, v něm bar, voda příjemně osvěžující.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel byl super, pláž čistá, prázdná, voda čistá a velmi teplá. Bazén hned u hotelu, v něm bar, voda příjemně osvěžující. Zobraziť celú recenziu

Služby hotela
Internet všude dostupný, rychlost tak akorát na prohlížení webů, na online video již slabší, ale dá se dokoupit rychlejší za nějakých 30 AED/den.

Pláž
Pláž je hned u hotelu, je to taková umělá zátoka, čistá s lehátky a slunečníky (zdarma).

Jan N., 27.08.2019, Dátum pobytu: 17.8. - 22.8.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Fairmont Ajman

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená předčila očekávání a nenaplnily se obavy z místa či jiné kultury - opravdu krásný hotel, úžasné prostředí, možnost zajet si...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená předčila očekávání a nenaplnily se obavy z místa či jiné kultury - opravdu krásný hotel, úžasné prostředí, možnost zajet si zdarma do centra Dubaje, mimo sezónu bohužel omezené fakultativní výlety - ale delegát se snažil poradit aspoň při samostatné cestu přes hotelový bus (jezdí 3x denně zdarma). Každému, kdo nečeká extra aktivní, ale spíše pohodovou dovolenou lze plně doporučit - moře, služby a ani kuchyně rozhodně nezklamou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Ajman plně odpovídal požadavku na 5* hotel - maximálně vstřícný personál, úklid probíhal 2x denně, prostorné čisté místnosti i koupelna s toaletou. Všechny pokoje mají výhled na moře, prostorný balkon se 2 křešílky. Klimatizace fungovala výborně - lehce a srozumitelně ovladatelná. Pohodlná postel. Jedině snad chyběla šňůra na balkoně na sušení plavek.

Strava
Výborná kuchyně - v hlavní restauraci převažovala spíše kontinentální strava. Snídaně, oběd i večeře byl formou švédských stolů - bohatý výběr, pravidelně doplňované, neustále kontrolovali zda něco nechybí. Případně se ptali, jestli je vše v pořádku - vždy slušně, zdvořile a ochotni pomoci.

Trošku slabší byl výběr z ryb a obecně mořských plodů - ale plně to nahrazovala jiná jídla, hlady nikdo trpět nemohl.

Služby hotela
Od dopravy na hotel (příjemný šofér, klimatizované auto), přes přijetí v hotelu, vstřícnou recepci, příjemné a snaživé slečny pro komunikaci s ubytovanými (Guest relationship) - zde se domlouval transfer hotelového autobusu do centra Dubaje, přes úklidové pracovníky, výdej ručníků, barovou obsluhu - všichni usměvaví, zdravili, snažili se vyjít vstříc.

Pro all inclusive byl bazénový i plážový bar dostupný až od 11 hodin - člověk si musel brát hotelovou vodu, pokud šel na pláž po snídani (např. v 9h), jinak by u moře vyschl. Vodu na pokoji mu samozřejmě doplnili.

Pláž
Bazén čistý a udržovaný - výborný pro občasné schlazení. Pláž ihned u hotelu, široká a nádherná - každý den ráno uklízená, i kdykoli během dne. Velmi pozvolný vstup do moře, příjemný písek - brzy ráno občas malý krab, vše ale zalezlo cca po 9h do písku a během dne nebylo vidět - dalo se bez problémů chodit bosí. Dostatečný počet lůžek pod slunečníky (asi půlka neobsazená), u bazénu míst míň.

Pavel W., 26.08.2019, Dátum pobytu: 15.8. - 22.8.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Ajman (ex. Kempinski Ajman)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Išli sme v období mimo sezónu (také teplo že tam nikto nejde). Bolo tam síce horko ale dá sa to zvládnuť bez problémov. Všetky priestory...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Išli sme v období mimo sezónu (také teplo že tam nikto nejde). Bolo tam síce horko ale dá sa to zvládnuť bez problémov. Všetky priestory (aj mimo hotel) sú klimatizované, ale na teplotu pocitovo až 21°C. V izbe sa dala nastaviť. Raňajky sú s pitím v cene, na večeri si treba pitie zaplatiť. Pláže boli prázdne, pri hotelovom bazéne sa miesto dalo nájsť, voda v mori tak teplá že neschladila. SAE je krajina ktorú stačilo vidieť raz. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 22.08.2019, Dátum pobytu: 16.6. - 27.6.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Fairmont Ajman

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Skvely hotel, dobry pristup personalu - prekvapilo kr omezeni sluzeb All Inclusive na urcite restaurace a omezenou dobu

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvely hotel, dobry pristup personalu - prekvapilo

kr omezeni sluzeb All Inclusive na urcite restaurace a omezenou dobu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Naprosto fantasticke

Anonym, 20.08.2019, Dátum pobytu: 11.8. - 17.8.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Fairmont Ajman

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)