Recenzie hotelov
Dubaj - Spojené arabské emiráty

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,8 Pozice hotelu je opravdu skvělá, blízko k pláži i do centra. Pár metrů od hotelu je supermarket, možnost koupit cokoliv je potřeba...

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pozice hotelu je opravdu skvělá, blízko k pláži i do centra. Pár metrů od hotelu je supermarket, možnost koupit cokoliv je potřeba (balená voda, ovoce). Přímo v přízemí jsou k dispozici 3 restaurace. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v pořádku, každý den čisté ručníky, uklizeno, vždy doplněná voda na pokoji, což nás velmi mile překvapilo. Mínus je rušná stavba vedlejšího hotelu.

Strava
Náš zájezd obsahoval pouze snídaně a chyběl nám zde větší výběr pečiva a ovoce. Snídaně hodně přizpůsobená pro Indické turisty. K dispozici pouze toasty, určitě by bylo fajn zařadit také palačinky popř. lívance s nutellou.

Služby hotela
Personál příjemný a ochotný.

Pláž
Dostupnost na pláž je výborná, krásná pláž vzdálená 10 min. taxi. K dispozici toalety, sprchy, veškeré zázemí.

Monika K., 21.10.2019, Dátum pobytu: 10.10. - 18.10.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Citymax Hotel Bur Dubai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,6 Dostali jsme to, co jsme očekávali. Minulý rok jsme byli v Dubaji v jiném hotelu stejné kategorie, který byl o třídu lepší. Ale cena byla...

  • 5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dostali jsme to, co jsme očekávali. Minulý rok jsme byli v Dubaji v jiném hotelu stejné kategorie, který byl o třídu lepší. Ale cena byla dobrá, proto jsme zvolili tento hotel a nic nenamítáme. Je to indický hotel, tomu odpovídala strava, která se od naší odlišuje. Umístění hotelu byl pro náš výběr hlavní. Věděli jsme do čeho jdeme. Není to pro vyznavače plážové dovolené. Je to městský hotel se všemi klady a zápory. Nám vyhovoval. Od CK jsme v podstatě využili jen přepravu z letiště na hotal. Informační schůzku z delegátem na místě jsme odmítli, byla nám však nabídnuta. Celkový dojem je pozitivní. Záleží na každém, co od takové dovolené očekává. Né každému by se ubytování líbilo. Určitě tento hotel není vhodný pro děti. Proto jsme jeli bez dětí ????. Za nás je tento hotel k doporučení pro méně náročné klienty, kteří se jdou na hotel v podstatě jen vyspat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Popsáno v celkovém shrnutí

Strava
Měli jsme pouze snídani. Indická kuchyně, tzn. vše na kari ????. Ale vždy se dá něco vybrat. S dětmi by to bylo horší, dcera by jedla jen mafiny s marmeládou ????????????.

Služby hotela
Odpovídali kvalitě hotelu. My jsme nic nevyužívali.

Pláž
Pláž je daleko, je to městský hotel, né plážový. Kdo ví kde jet, tak super. Za nás nejlepší pláž La Mer, cca 15 minut jízdy busem.

Jiří Kleiber, 17.10.2019, Dátum pobytu: 5.10. - 13.10.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Palm Beach Dubai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená v Dubaji je naprostá bomba . Všem doporučuji . Pro lidi , kteří chtějí vidět něco úžasného a nechtějí jen ležet u pláže , tak...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená v Dubaji je naprostá bomba . Všem doporučuji . Pro lidi , kteří chtějí vidět něco úžasného a nechtějí jen ležet u pláže , tak super . Mají tam vše na co si zapomenete. Lidi jsou velice příjemní a milý. Pokud chcete jít na jidlo tak je tak spoustu restauraci na výběr okolo hotelu . Všude se dostanete taxíkem za málo peněz . Naprostá spokojenost . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování já super . Ikdyz pokoje jsou nekuřácké , tak nám to nevadilo. Pracující lidi v hotelu jsou strašně milý a zařídí vše co chcete .

Strava
Měli jsme polopenzi , večeři a snídaně . Pokud jste chtěli dala se přehodil večeře za oběd . Jidlo měli moc dobre a na výběr z více jídel

Služby hotela
Služby hotelu jsou v pořádku . Pracující ochotní a milý . Pan co nám uklizel pokoj , nám vždy hezky uklidit pokoj a třeba autobus na pláž byl zdarma . Pokud jste chtěli na pláž musíte rezervovat aspoň den predem

Pláž
Pláž byla kousek od hotelu na kterou vás doveze autobus , který je zdarma. Musím říct ze na plazi bylo hodně turistu. Ale moc super. Akorát tam nejsou lehátka ani deštníky. Možná za poplatek půjčí.

Klára K., 16.10.2019, Dátum pobytu: 8.10. - 13.10.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Citymax Al Barsha at the Mall (ex. Citymax Al Barsha)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 10 Krásné počasí, teplé moře, spokojenost

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné počasí, teplé moře, spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Sofitel je luxusní hotel s výbornými službami.

Strava
Snídaně - ohromný výběr všeho

Služby hotela
Čistý hotel, každý den úklid, výměna ručníků, služby na vysoké úrovni

Pláž
Hotel nemá vlastní pláž, naproti hotelu je veřejná, bezplatná pláž. Je zde čisto, pláž je upravená, velké množství restaurací v blízkosti

Lucie T., 13.10.2019, Dátum pobytu: 28.9. - 5.10.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Sofitel Dubai Jumeirah Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená v Dubai se nám moc líbila. Umístění hotelu, je ve staré části, ale nám to vyhovovalo. Moc pěkný je i hotel City Max Al Barsha,...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená v Dubai se nám moc líbila. Umístění hotelu, je ve staré části, ale nám to vyhovovalo. Moc pěkný je i hotel City Max Al Barsha, kde jsme byli ubytovaní půlku pobytu. Skvělá poloha hotelu, na proti obchodní dům a v okolí místní restaurace s výbornou indickou kuchyní. Doporučuji vyzkoušet. Preferovali jsme před Food Court v obchodním domě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj menší, ale čistý. Denně úklid a nové ručníky. Spokojenost.

Strava
Snídaně dostačující:-)

Služby hotela
Vše v pořádku, čisto, ochotný personál.

Pláž
Autobus od hotelu na oblíbenou pláž, super, vždy přijel včas.

Marie A., 07.10.2019, Dátum pobytu: 28.9. - 4.10.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Citymax Hotel Bur Dubai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Byli jsme moc spokojeni jak s ubytováním tak službami v hotelu

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme moc spokojeni jak s ubytováním tak službami v hotelu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásný hotel,velmi ochotný personál

Strava
Snídaně byla dobrá

Služby hotela
Velká spokojenost,každý den uklizený pokoj,káva a voda.

Pláž
Na pláž nás vozil hotelový miniautobus,byla asi 10 min.od hotelu

Helena S., 06.10.2019, Dátum pobytu: 24.9. - 1.10.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Citymax Al Barsha at the Mall (ex. Citymax Al Barsha)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 Vybrali jsme si toto místo na svatební cestu a byli jsme opravdu spokojeni. Pracovníci jsou profesionálové a snaží se vám ve všem pomoci...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vybrali jsme si toto místo na svatební cestu a byli jsme opravdu spokojeni. Pracovníci jsou profesionálové a snaží se vám ve všem pomoci a vyjít vstříc. Doporučuji jet se znalostí angličtiny, jelikož na vás všechny mluví anglicky. Češtinu jsme po celou dobu v hotelu neslyšeli. I když je v hotelu velká rozmanitost hostů, všichni dodržují dress code, a to zejména slušné oblékání při pohybu na hotelu. Centrum Dubaje je asi půl hodiny cesty metrem nebo autem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje byly čisté a dobře vybaveny. V pokoji jsme měli televizi, která v obsahovala možnosti objednání buzení nebo zjištění předpovědi počasí. Každý den jsme měli čisté ručníky a uklizeno. Několikrát jsme potkali uklízeče přímo při uklízení a je dobré mu dát dýško, jsou na to zvyklí. Pokoj obsahuje i minibar s ledničkou, varnou konvici, kávu nebo čaj. Kava a čaj jsou v ceně a nic se za ně nepřiplácí, ovšem za zbytek minibaru ano a ceny nejsou zrovna malé. Balenou vodu v petkách nám doplňovali každý den grátis. Postel byla obrovská a velmi pohodlná, mohli jsme si nastavit i teplotu v pokoji a možnosti klimatizace. Měli jsme balkon s výhledem na bazén a pláž, který obsahoval i nábytek. V pokoji je trezor, fén i žehlička na oblečení. Celkově je pokoj útulný a cítili jsme se velmi dobře.

Strava
Měli jsme all inclusive a myslíme si, že se to opravdu vyplatilo. Oceňovali jsme velký výběr jídel, obědy i večeře byly na více místech i když se jednotlivá jídla často opakovalo. Každopádně pokaždé jsme našli něco nového k ochutnání. Pracovníci se neustále ptali jestli máme vše a zda jsme spokojeni.

V okolí hotelu je jinak velká možnost stravování. V blízkosti je mekáč, KFC, pizzérie i kavárny, my jsme se tam ale nedostali, jelikož nám stravování v hotelu stačilo. U bazénu je bar, kde je k dispozici pití do devíti do večera. Nošení jídla nebo pití na pokoj nevidí moc rádi.

Služby hotela
Pracovníci jsou velmi profesionální, se všemi se domluvíte anglicky. Neustále se ptají, zda je všechno v pořádku a pokud ne, snaží se věc rychle vyřešit. Recepce je nonstop, takže i když jsme odjížděli na letiště před čtvrtou hodinou ranní, byl neustále někdo k dispozici. Jedinou potíž jsme zaznamenali s výtahy, kteří si jezdí tak trochu jak chtějí a někdy čekání na ně bylo zdlouhavější. Celkově je hotel na vynikající úrovni.

Pláž
Pláž je necelé dvě minuty chůze od hotelu. Je písečná a čistá, neustále tam chodí uklízeči a sbírají odpadky. Jsou tam k dispozici slunečníky nebo lehátka za poplatek. Přesně nevím kolik, nevyužili jsme to a leželi jsme na ručnících. Ručníky dávají k dispozici i v hotelu. Kolem pláže jsou různé stánky s občerstvením nebo sladkostmi.

Marek S., 05.10.2019, Dátum pobytu: 26.9. - 1.10.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Amwaj Rotana - Jumeirah Beach Residence

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

jídelna 5 fotografií

Celkom: 6,6 Dovolená splnila naše očekávání. Ideálně postavený nízký hotel na pláži a v blízkosti vše co senior k dovolené potřebuje.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila naše očekávání. Ideálně postavený nízký hotel na pláži a v blízkosti vše co senior k dovolené potřebuje. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj pro dva splňoval naše požadavky na ubytování.

Strava
Snídaně uspokojivé, večeře, bohužel, stále stejné !!!

Služby hotela
Spokojenost.

Pláž
Skvělá, nechybí bar, dělená na dvě části: písek-tráva.

Zdenek Schneider, 05.10.2019, Dátum pobytu: 26.9. - 1.10.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Dubai Marine Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Dovolená jako taková byla fajn, spousta míst, co se nám v Dubaji líbilo. Pro neznalé těchto míst ledacos zaskočí, především klimatické...

  • 9 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená jako taková byla fajn, spousta míst, co se nám v Dubaji líbilo. Pro neznalé těchto míst ledacos zaskočí, především klimatické šoky venkovního prostředí oproti interiérům, mnohdy až 25 stupňů. Dále také to, že v Emirátech si nedáte jen tak někde pivo, víno ani jakýkoli alkohol. Na supermarkety plné piva a vína zapomeňte a kupte si něco na letišti, protože když už najdete hotel s licencí, tak dvě piva jsou doslova k nezaplacení.

Jídlo cca stejně drahé jako u nás, podle kvality restaurace, ale dá se najíst za normální peníze. Taxíky levné, pokud se informujete předem, mnohdy ví hned cenu. Jinak cestování venkovním metrem také super, za půl hoďky jste všude za pár korun, jen je třeba koupit kartičky na dobíjení. Zajištění zájezdu jako takové bylo děsné, být to důchodci, co nemluví anglicky, tak asi neopustí letiště. Anglicky hovořící delegátka, nechte si zdát. Polovina mluví jen rusky, pár vět dosti neforemnou angličtinou. Vyzvedne vás někdo s papírem, naloží po vymotání z letiště a vykopne u hotelu. Poté se vám po dvou dnech ozve delegátka, že přijede, něco málo (velice stručně) řekne, spíše kam chcete jet, ať si to u ní zaplatíte, (výlety vám tam prodá každý a všude , jako místní trhy) pak vám dá telefon na Whatsupp a zmizí, dovíte se až den před odjezdem , kdy a kde vás kdo nabere a odveze na letiště, pokud by tedy člověk nejel s cestovní kanceláří, vyjde to na stejno, jen si mávne na taxi a koupí letenky zvlášť s hotelem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování na výbornou. Pokaždé uklizeno, vytřeno, doplněné kafe, čaj , voda , prostě vše, i snídaně byli velice dobré, prostě si nandáte to, na co máte chuť. Nejlepší byli asi omelety na přání a lívance. Střešní bazén také super, jen brzo zavírá. Klidně by mohl místo do 7 fungovat alespoň do 9. Personál ochotný a vstřícný.

Strava
To jsem popsal výš, jelikož jsme neměli All inclusive, tak snídani chválí , nebylo víc , co si přát na výběr, snad jen malinko lepší kávu ????

Služby hotela
Hotel vám dal vše, o co jste si řekli. Wifi ihned, mýdla, ručníky a základní občerstvení jsou samozřejmostí, fén a takové ty klasické věci taky ok.

Pláž
Pláž nás nějak nebrala, jelikož v Dubaji to asi není to hlavní, tam se jede kvůli městu, ne kvůli koupání, byli jsme na pláži u hotelu Atlantis, pak vedle Burj al Arab ale klasický písek jako všude jinde.

Martin, 04.10.2019, Dátum pobytu: 24.9. - 1.10.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Auris First Central Hotel Suites

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,2 V prvom rade sa Vám chceme veľmi pekne poďakovať za skvelú dovolenku plnú zážitkov. Cítili sme sa super. Počasie sme mali nádherne letné,...

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
V prvom rade sa Vám chceme veľmi pekne poďakovať za skvelú dovolenku plnú zážitkov. Cítili sme sa super. Počasie sme mali nádherne letné, cez deň 40stupňové teploty, v noci okolo 35. S hotelom Grand Excelsior Bur Dubai sme boli spokojní tiež. Nemáme čo vytknúť. Ešte raz ďakujeme a tešíme sa na ďalšiu dovolenku od Vás. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo veľmi pekné. Hotel spĺňal podmienky na svoje 4*. Pred hotelom nás očakával príjemný personál,ktorý nám vyložil a vzal kufre a doprovodil nás k recepcii. Tam taktiež veľmi personál do 5 minút vybavil náš check in a už sme bez problémov mohli ísť na izbu. Tá bola priestranná, pekná, v typickom arabskom prevedení.

Strava
V hoteli boli 3 typy restaurácii: s tradičnou kuchyňou, čínska a mexická reštaurácia. V ponuke mali mnoho chutných jedal(teplý a studený pult), vynikajuce dezerty,šaláty, čerstvé cestoviny pripravované priamo pred vami, stále čerstvé rôzne druhy ovocia.

Služby hotela
Hotel mal dobrú vybavenosť,bar( s premietaním rôznych športov a možnosťou dať si vodnú fajku a mnoho drinkov) a bazén na streche ponúkal krásny výhľad na mesto, mali sme k dispozicii aj saunu, (za priplatok aj wellnes procedury,manikuru,...) fittnes centrum,biznis zónu s PC a tlačiarňou. Potraviny sme mali na 50m od hotela, metro okolo 300m čiže ku všetkému sme mali blízky prístup. Ak sa nám nechcelo ísť pešo tak pred hotelom boli vždy pripravené taxíky. Metrom na Burj Khalifu a Dubai Mall to boli 3 zastávky, takže v centre sme boli za 10minút.

Pláž
Hotel poskytoval aj osobný odvoz ich autom na blízku pláž La mer, kde boli obchody, mnoho reštauracii, aquapark,krásna piesočnatá a čistá pláž. Na pláže Jumeirah sme sa vedeli dostať taxíkom(cca 8-12€) alebo autobusom,ktorý mal zastávku priamo pred hotelom.

Dominika K., 03.10.2019, Dátum pobytu: 21.9. - 28.9.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Grand Excelsior Bur Dubai (ex. Dhow Palace)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)