Recenzie hotelov
Dubaj - Spojené arabské emiráty

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 2 Nenabízí alkohol, o čemž se nikde předem nedočtete. Ultra all inclusive jsou v podstatě pouze 3 jídla denně z chudého bufetu!

  • 1,5 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 4 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Nenabízí alkohol, o čemž se nikde předem nedočtete. Ultra all inclusive jsou v podstatě pouze 3 jídla denně z chudého bufetu! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Průměr, sem tam okupující se omítka.

Strava
Neodpovídá. Chudý výběr. Laxní přístup personálu.

Služby hotela
Laxní služby.

Pláž
Průměrná, malá.

Anna Purkrábková, 01.06.2021, Dátum pobytu: 21.5. - 29.5.2021
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: The Retreat Palm Dubai MGallery by Sofitel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (3)

Celkom: 10 Hotel je výborně situovaný. Všude je to kousek taxíkem, ten stojí zapakatel. Krásný hotel a milý personal.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je výborně situovaný. Všude je to kousek taxíkem, ten stojí zapakatel. Krásný hotel a milý personal. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je výborně situovaný. Krásný hotel a milý personal

Strava
Vynikající, za nás úplně vše ok

Denisa, 03.05.2021, Dátum pobytu: 23.4. - 28.4.2021
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Voco Dubai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (5)

Celkom: 6,8 Dovolená, na které si člověk odpočine. Jako klidný mladý pár jsme jeli vyloženě za odpočinkem, nikoli za zábavou nebo rušným prostředím....

  • 6,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená, na které si člověk odpočine. Jako klidný mladý pár jsme jeli vyloženě za odpočinkem, nikoli za zábavou nebo rušným prostředím. Celkový dojem z lokality skvělý, v okolí nic nechybí a pokud chcete někam do obchodu, taxi či uber je tam do 10min. Nějaká kavárnička a restaurace téže v okolí je. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší vybavení v pokoji, ale úplně vyhovující a dostačující. Je třeba dát si pozor na to, že ačkoliv je u CK napsáno pokoj s balkónem, není to tak docela pravda a my jsme například takový pokoj nedostali, museli jsme 2x žádat o výměnu. Prý chyba na straně CK. Jinak pokoj a hotel čistý, pokojová služba uklízí denně. Bazén před hotelem menší a lehátek také pomálu, nejlepší je přijít po snídani- odpoledne plné.

Strava
Celkový dojem průměrný, o žádný gastro zážitek se nejednalo. Díky aktuální situaci vše nabírají číšníci, bohužel ne vždy tam jsou, někdy po pár minutách čekání přiběhne chudák kuchař z kuchyně a jídlo Vám nabere. Výběr úplně dostačující, ale přijdete- li poslední hodinu na večeři, jsou to spíše zbytky, něco už třeba není. - což by nám nevadilo tolik, jako to, že když jsme se jednou objevili na večeři v půl 10 (byly do 22:30), tak jsme se setkali s velmi nepříjemnými pohledy ze strany personálu, který nám dokonce i slovně naznačil, že jsme měli tolik času, proč jdeme až teď, že už uklízí. Což dle mého názoru, v 5hvězdičkovém hotelu, by se dít nemělo. Také tou dobou, po 21. hod, na večeři už nikdo neobsluhoval, čekalo se, než někdo přijde a jídlo Vám nabere. Podotýkám, večeře byla od 19, neboli to není tak pozdě, přijít po 21., když se odněkud vrátíte.

Služby hotela
Služby hotelu jsme nijak obzvlášť nevyužívali, kromě restaurace, bazénu a pláže u hotelu. Velké plus ale dávám kavárně na lobby, kde měli výbornou kávu a byli vždy velmi milí. To samé plavčíci u vody. Pro každého by se udřeli, až je jich člověku líto.

Pláž
Pláž hned u hotelu. Čistá, lehátek akorát tolik, aby se tam nemačkalo moc lidí. Stane se, že když přijdete v poledne, je plno. Moře klidné, bez vln. Čisto.

Michal D., 05.04.2021, Dátum pobytu: 24.3. - 31.3.2021
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Royal Central The Palm

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8 Super.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojenost.

Strava
Nenadchla,ale stačila.

Služby hotela
Vše v poradku.

Pláž
Super s každodenní procházkou.

Martina L., 22.03.2021, Dátum pobytu: 9.3. - 18.3.2021
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Marina Byblos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 10 Hotel s krásným výhledem z pokoje a z vany přímo na centrum města. Milý a ochotný personál, skvělé služby delegáta. Kousek od hotelu...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel s krásným výhledem z pokoje a z vany přímo na centrum města. Milý a ochotný personál, skvělé služby delegáta. Kousek od hotelu Metro, takže vše dostupné veřejnou hromadnou dopravou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nejhezčí hotel v Dubaji, ve kterém jsem byla ubytovaná, nádherný výhled z pokoje s automatickými závěsy na ovládání, vana se sprchovým koutem s obrovským výhledem, služby hotelu skvělé.

Strava
Snídaně z důvodu Covid 19 byly asistované personálem, nicméně široký výběr a velice chutné jídlo.

Barbora K., 16.03.2021, Dátum pobytu: 6.3. - 13.3.2021
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Voco Dubai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 8,8 Hotel super, snídaně, bazén, personál bez výtek, ráda se tam vrátím.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel super, snídaně, bazén, personál bez výtek, ráda se tam vrátím. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování kvalitní, jen jsme měli problém s klimatizací, měl být na pokoji návod, aby se dala vypnout, muselo se zavřít okno a pak teprve otevřít, jinak se stále spouštěla..

Strava
Snídaně byla perfektní, jen kvůli covidu vše nandával personál a tvořily se fronty.

Služby hotela
Bezva, jen kvůli covidu se bezplatné musely platit, třeba transfer na pláž..

Pláž
Bezva, jen kvůli covidu se bezplatné musely platit, třeba transfer na pláž.. A čas byl pevně daný, takže v 15.00 na hotel zpět, což je brzy..

Helena Novotná, 08.03.2021, Dátum pobytu: 26.2. - 5.3.2021
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Millennium Place Barsha Heights

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Hotel Voco je naprosto fantastický, úžasný výhled a skvělá postel. Určitě doporučuji !

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel Voco je naprosto fantastický, úžasný výhled a skvělá postel. Určitě doporučuji ! Zobraziť celú recenziu

Strava
Klasická snídaně s velkým výběrem džusů a fresh džusů.

Služby hotela
Všichni byli milí a ochotní.

Sabina Gruberová, 05.02.2021, Dátum pobytu: 26.1. - 2.2.2021
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Voco Dubai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (1)

Výhled z okna 4 fotografie