Recenzie hotelov
Dubaj - Spojené arabské emiráty

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Je to ráj na zemi,kde je možné vše- záleží jen na tom,kolik máte peněz.Je de veliký výběr zážitků a vyletu které jsou skvělé organizovany...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Je to ráj na zemi,kde je možné vše- záleží jen na tom,kolik máte peněz.Je de veliký výběr zážitků a vyletu které jsou skvělé organizovany a nikdy jsem nebyl zklamaný. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je blízko zastávky metra, krásný a udržovaný,pokoje uklizeny a doplňovány každý den nebo dle přání.Lide jsou vstřícní a s úsměvem splní každé přání

Strava
Měli jsme jen snídani ,na ktere najdete vse co chcete,jídlo je dobré, teple a stále doplňované

Lubomír M., 24.03.2020, Dátum pobytu: 22.2. - 1.3.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Citymax Hotel Bur Dubai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená byla překrásná, moc jsem si ji užila, měla jsem pocit, že jsem v pohádce. Velice bych chtěla poděkovat naší paní delegátce,...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla překrásná, moc jsem si ji užila, měla jsem pocit, že jsem v pohádce. Velice bych chtěla poděkovat naší paní delegátce, která byla moc milá, vše nám vysvětlila a ochotně poradila. V neposlední řadě bych chtěla vyzdvihnout její profesionální přístup v době, kdy jsme se všichni z domova dozvěděli zprávu, že ČR, bude uzavírat hranice a my měli obavu, že se nedostaneme domů. Uklidnila nás a její zásluhou jsme všichni prožili nádhernou a bezstarostnou dovolenou, až do odletu domů. Na letišti byla s námi a opravdu vše proběhlo hladce a v klidu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bydleli jsme ve dvojlůžkových pokojích s televizí, wifi, varnou konvicí, kde se každý den uklízelo. Každý den jsme měli na pokoji 0,5l balené vody, v pytlíčkách porcovanou kávu, čaj, cukr. V koupelně každý den při úklidu měnili ručníky, podle potřeby doplňovali sprchový gel, šampon či toaletní papír.

Strava
Měla jsem polopenzi. Snídaně i večeře byla bohatá formou švédských stolů. Snídaně: arabský chléb, housky, míchaná vajíčka, vaječné placky, párky, plátkový sýr, lívance, muffiny vanilkové i čokoládové, müsli, med, džem, rajčata, okurky, pomeranč, meloun,...

Večeře: brambory, rýže, těstoviny, ryby, rybí filé, guláš, kuřecí maso, teplý koláč či sladký nákyp s tvarohem, několik druhů zákusků, zeleninové saláty, arabský chléb, zmrzlina. Myslím si, že si vybral každý.

Služby hotela
Pokoje byly čisté, každý den uklizené. Personál milý, vstřícný.

Pláž
Na pláž se jezdilo hotelovým minibusem (asi 25 minut jízdy) 4xdenně každou hodinu od 8.30h do 11.30h a poté zpátky. Poslední autobus jel z pláže v 15h, kdo chtěl jet z pláže později musel si vzít taxíka (40 - 50AED).

Pláže čisté s nádherným bílým pískem a křišťálovou mořskou vodou, kolem plující malé rybičky.

Denisa Obertová, 24.03.2020, Dátum pobytu: 9.3. - 18.3.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Citymax Hotel Bur Dubai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Ráno při příletu v 8:30 hod. na hotel, nebyla snídaně, prý až od druhého dne, to bylo překvapení. Pokoj byl k dispozici od 13 hod.,...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Ráno při příletu v 8:30 hod. na hotel, nebyla snídaně, prý až od druhého dne, to bylo překvapení. Pokoj byl k dispozici od 13 hod., museli jsme se převlékat na toaletách a jít hledat něco k jídlu :-). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotelový pokoj byl v druhé vyšší budově, která nebyla tak reprezentativní jako hlavní budova prosklená, která byla u pláže. Musela se přecházet silice k druhé části skleněného hotelu, kde byla krásná vstupní hala a odtud se šlo okolo bazénu, dále zahradou na pláž. Pokoj byl standardní a hezky připraven, výhled krásný na pláž, kolo a rušnou část města, pokoj byl vybaven kuchyní, kávovarem, lednicí, komplet kuchyňským nádobím, žehlícím prknem a žehličkou. Koupelna byla již trochu staršího typu a vana něco pamatovala. Pití, ručníky, dodávání kávy a čaje každý den bylo skvěle doplňováno a pozornost pro děti z ručníků vždy děti nadchla za úplatek :-).

Strava
Snídaně probíhala v pořádku, vše bylo doplňováno, 100 % fruit juice, káva, uzenina, losos, omelety, vajíčka - vše bylo výborné, chutné a kvalitní. Personál se opravdu o nás velice staral a usmíval.

Služby hotela
Personál byl velice milý, vždy dokázal pomoci a vše zařídit.

Pláž
Pláž byla nádherná, čistá, dlouhá, písčitá se spoustou mušliček pro děti, malé židličky si mohl vzít každý až k moři, sedět na nich a odpočívat s nohama ve vodě, lehátka byla dosti plná, ale vždy se místo našlo, obrovské ručníky každý den dostal na osobu, voda měla 25 st. v polovině března, vzduch 30-32 st.. Šlo se procházet po pláži po celé délce JBR a z moře byl úchvatný výhled.

Monika Filáková, 24.03.2020, Dátum pobytu: 14.3. - 21.3.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Hilton Dubai The Walk

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 Celkem dobré

  • 7 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Celkem dobré Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobré

Strava
Dobrá - snídaně by mohly být pestřejší na výběr (zelenina, ...)

Služby hotela
Poměrně dobré

Pláž
Příjemná - La Mer

Jaroslava K., 23.03.2020, Dátum pobytu: 13.3. - 20.3.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Ramada Jumeirah

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 V destinace o nás bylo fantasticky postaráno.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
V destinace o nás bylo fantasticky postaráno. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou vybavené trochu starším nábytkem, ale nám to vůbec nevadilo, jelikož postel a matrace byly skvěle a víc času jsme na pokoji ani netrávili.

Strava
Jídlo bylo vynikající! Měli jsme plnou penzi a ani jednou jsme toho nelitovali, každý den byly připravené jiné jídla a vše chutnalo fakt skvěle.

Služby hotela
Personál hotelu byl velmi ochotný a vždy byli nápomocni. Personál byl velmi milý, slušný a usměvavý

Pláž
Pláž krásná, čisté moře a nedaleko hotelu (cca 10 min chůzi)

Irina P., 19.03.2020, Dátum pobytu: 11.3. - 16.3.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Marina Byblos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Na zájezd jsem se vypravila společně s kamarádkou, kdyby se nedělo to vše kolem koronaviru, užily by jsme si ho na sto procent, díky tomu...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Na zájezd jsem se vypravila společně s kamarádkou, kdyby se nedělo to vše kolem koronaviru, užily by jsme si ho na sto procent, díky tomu to sice na stro procent nebylo, vliv na nás měla psychika lidí mimo Emiráty, ale i tak to byla snová dovolená.

Kvalita služeb, domluva s Invií, domluva v hotelu, jídlo a vše bylo na jedničku.

Trochu mě mrzelo vybavení pokoje a to, že jsme nebyly upozorněny předem, že první den je ubytování až od 14:00 hodin a bez snídaně. Musely jsme si na místě připlatit aby jsme mohly dříve na pokoj i na jídlo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj krásný, každá jsme měla svoji postel a poměrně dost pohodlnou, koupelna prostorná, s mýdlem a šamponem v jednom

Postrádala jsem skříň, věci jsme měly po pokoji různě naskládané. Dále mě mrzelo, že elektrika v pokoji šla pouze po zasunutí kartičky do adaptéru, když jsme šly spát a kartu jsme vyjmuly aby jsme měly tmu, vše v pokoji přestalo fungovat a tím pádem jsme měly problémy s dobíjením telefonu a fotoaparátu.

Strava
Měly jsme polopenzi, snídani a večeři s možností dle domluvy si večeři vyměnit za oběd. Strava formou bufetu, často tradiční pokrmy. Kořeněná i nekořeněná jídla. K snídani možnost kávy, či čaje, horkého mléka a na výběr ze dvou džusů a vody, večeře pouze voda.

Služby hotela
Služby hotelů hodnotím na jedničku, pokoj jsme měly vždy krásně uklízený, čistý ,doplněné vody, kávu, mlíčka, čaje a cukry. Všichni z personálu v hotelu byli milý a časem si nás začali i pamatovat. Personál se choval uctivě, vždy zdravil. Ve sportovním baru, který patřil k hotelu, jste při objednání piva obdržely i popcorn zdarma. V hudebním baru byla po nějaké hodině sleva pro všechny ubytovaný v hotelu.

Kladně hodnotím rozvoz na pláž, trochu mi nevyhovala doba, kdy hotel rozvozy poskytuje, pokud si dobře vzpomínám jedná se o tři časové intervaly. Odjede například kolem 10 a kolem 2 jede poslední spoj, který vás odveze zpět do hotelu.

Pláž
Jelikož je City Max ve skvělé lokalitě, je blízko metrem téměř všude, z toho důvodu jsme kromě pláže, kam hotel poskytoval zdarma rozvoz, navštívily i další dvě pláže JBR 1 A JBR 2, které jsou vzdálenější než pláž Jumereih, kam právě jezdí hosté hotelu.

Z pláží mě nejvíce oslovila pláž JBR 2, kde jsou u pláže hned restaurace, nealko bary, atrakce a naproti je obrovské kolo.

Co se týká kvality vody a písku, na všech třech plážích je jemný píseček (který se vám dostane všude), ale na ležení je příjemný, spousta mušliček, voda je azurová a čistá. V období března dle internetu a mého pocitu, teplota vody je cca 22 - 23 stupňů.

U pláže Jumereih mi překážely ve výhledu jeřáby, které byly po každé straně pláže a kazily mi tak celkový dojem.

U pláží JBR 2 a Jumereih jsou toalety, sprchy a převlíkárny.

JBR 1, je také s výhledem na kolo, ale dál od restaurací a barů.

Kateřina Procházková, 18.03.2020, Dátum pobytu: 7.3. - 14.3.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Citymax Al Barsha at the Mall (ex Citymax Al Barsha)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 Dovolená proběhla v pohodě i s ohledem na to, že jsme ji absolvovali v době rozvíjející se nákazy koronaviru

  • 7,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 4 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená proběhla v pohodě i s ohledem na to, že jsme ji absolvovali v době rozvíjející se nákazy koronaviru Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo na úrovni. Pokoj zařízený kvalitně. Úklid každý den.

Strava
Strava jednoduchá, snídaně se střídaly od den stále stejné, výběr velmi omezený. Večeře totéž, většinou výběr ze dvou až tří jídel.

Služby hotela
Využívali jsme jen bazén, který je vyhřívaný.

Pláž
Hotel nebyl u pláže, byl to městský hotel. Zajišťoval 2x denně odvoz na soukromou pláž, cca 12 minut minibusem. Jinak jsme jezdily metrem a taxíkem na veřejnou pláž. Účelem naší dovolené však bylo poznání města, koupání bylo jen doplňkovou aktivitou.

Stanice metra byla cca 10 minut volnou chůzí od hotelu

Jan P., 18.03.2020, Dátum pobytu: 7.3. - 15.3.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Hampton By Hilton Dubai (Al Qusais)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Dovolená byla úžasná.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla úžasná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování ve dvoulůžkových pokojích, vše v pořádku, denně čisté ručníky a úklid.

Strava
Využili jsme polopenzi, strava byla chutná, vždy bylo co na výběr.

Služby hotela
Autobus na pláž jezdil přesně, není co vytknout.

Pláž
Využili jsme jednou, placená pláž Mamzar. Byla to krása, upravená, krásný parčík.

Gabriela B., 17.03.2020, Dátum pobytu: 7.3. - 14.3.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Hampton By Hilton Dubai (Al Qusais)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)