Invia sleduje Vaše správanie na webe, vykonáva personalizáciu obsahu a zobrazuje Vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo "Rozumiem" alebo kamkoľvek mimo tohto oznámenia bez zmeny nastavenia vnímame ako udelenie súhlasu s využívaním cookies a odovzdaním údajov o Vašom správaní na webe reklamným a sociálnym sieťam pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Personalizáciu, cookies a odovzdávanie môžete kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia. Zistiť viac informácií o ochrane súkromia.

Rozumiem

Recenzie hotelov
Dubaj - Spojené arabské emiráty

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,4 Hotel má výbornú polohu. Každý deň sme podnikli iný výlet a nikam sme to nemali ďaleko. Bazén na streche je menší, ale nebýva preplnený....

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel má výbornú polohu. Každý deň sme podnikli iný výlet a nikam sme to nemali ďaleko. Bazén na streche je menší, ale nebýva preplnený. Blízkosť Mall of the Emirates a metra je super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Výborný pomer cena/výkon.

Strava
V hoteli sme mai iba raňajky. Deti mali problém vybrať si z vecí, ktoré nepoznajú. Jedlo však bolo chutné.

Služby hotela
Príjemný personál, všetko bez problémov.

Martina Kovacs, 13.07.2018, Dátum pobytu: 3.7. - 10.7.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Citymax Al Barsha

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,6 Skvelé

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Skvelé Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvelé

Strava
Skvelá

Služby hotela
Výborné

Pláž
V Dubaji je veľmi vysoká úroveň služieb ,preto aj pláž je čistá a upravená.

Gabriela Greksová, 10.07.2018, Dátum pobytu: 3.7. - 7.7.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Coral Dubai Al Barsha (ex. Auris Plaza)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dokonalá dovolenka, počasie aj nová pláž.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dokonalá dovolenka, počasie aj nová pláž. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel môžeme len doporučiť. Maximálna čistota, služby a servis. Príjemný personál.

Strava
Veľký vyber, kvalita čistota úroveň. Fakt dokonalé.

Služby hotela
Služby hotela boli dokonalé. Ochotný personál, služby na izbe. Príjemný ľudia. Fitness centrum fakt na úrovni, a to bol pre nás základ, lebo sme športovci.

Pláž
Pláž úplne top! Miestny nám povedali, že pláž je novo vybudovaná. Čistota a more dokonalé. Služby úplne bez mínusu.

Orlando M., 25.06.2018, Dátum pobytu: 8.6. - 22.6.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Rose Rayhaan By Rotana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9,4 Celkově dovolená v Dubaji byla velmi krásná, nelíbilo se mi, že po celou dobu jsme neviděli Vaší pracovnici i když nám ve Vaší kanceláři...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově dovolená v Dubaji byla velmi krásná, nelíbilo se mi, že po celou dobu jsme neviděli Vaší pracovnici i když nám ve Vaší kanceláři řekli, že s námi bude mít první den schůzku. Naštěstí že mezi námi byli Ti co mluví anglicky a na hotelu vše vstřícně vysvětlili ohledně programu.

Dále jsme měli zaplacenou polopenzi na 4dny a platili jsme ještě snídani první den i to nás taky překvapilo.

V hotelu od nás vybrali jako vratnou zálohu 700 dirham a na konci od nás vybrali ještě cca 400 dirham s tím, že nám 700 dirham pošlou na účet tak doufám že se tak stane.

Jinak celá dovolená byla velmi krásná a děkujeme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojenost

Strava
Strava byla vynikající maximální spokojenost !

Služby hotela
Spokojenost

Pláž
Pláž byla hezká v době ramadanu, potom byla přemnožena černochy muže v oblečení z čehož šel až strach tak jsme tam raději poslední dva dny nešly ..místní policie je vyhazovala, ale sami jsme nevěděli co se děje zda je t běžné nebo náhodné.

Anonym, 22.06.2018, Dátum pobytu: 12.6. - 17.6.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Ramada Plaza Jumeirah Beach Residence

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Spojené arabské emiráty, Dubai, Dukes

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Spojené arabské emiráty, Dubai, Dukes Zobraziť celú recenziu

Diana Štípalová, 15.06.2018, Dátum pobytu: 18.5. - 22.5.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Dukes Dubai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 dovolenka super/svadobna cesta

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
dovolenka super/svadobna cesta Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
kvalitny cisty hotel, ubytovanie na 35 poschodi skvely vyhlad

Strava
strava rozmanita, vsetko mozne, svedske stoly a minimalne 15 druhov jedal

Služby hotela
sluzby hotela na vysokej urovni, personal ochotny vzdy pomoct, vzdy v dobrej nalade usmiaty,upratovanie izby 2x za den a medzitym este kontrola izby ci je vsetko v poriadku a ci nam nieco nechyba

Pláž
plaz nova, pravidelne spojenie s autom z hotela zadarmo, cisto a velmi pekna

Vladimír, 08.06.2018, Dátum pobytu: 29.5. - 5.6.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Rose Rayhaan By Rotana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Hotel je ve čtvrti Dubai Marina, která je plná mrakodrapů. Pěšky se dá dojít do přístavu, na pláž i do velkého obchodního domu, vedle...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je ve čtvrti Dubai Marina, která je plná mrakodrapů. Pěšky se dá dojít do přístavu, na pláž i do velkého obchodního domu, vedle hotelu jsou potraviny, kavárna Costa coffe i nějaká ta restaurace. Poblíž je zastávka metra a autobusů, dojedete na hlavní atrakce. Doporučujeme celodenní výlet na Burj Khalifu, arabské trhy, Palm Jumeirah a další. Byly jsme i v Miracle Garden, kam jsme v pořádku dojely taxíkem, který stál u hotelu. Na drink doporučuje z pláže vyrazit do Zero Gravity, kde je i průhledný vyhřívaný bazén. Ihned pod hotelem je park na běhání nebo posezení na lavičce u fontány. Cestovaly jsme dvě ženy, nikdo nás neobtěžoval ani neoslovoval. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nadstandartní pokoj - pohodlné postele, nově vybavené pokoje s balkónem a krásným výhledem na park, okolní několikaproudové silnice a mrakodrapy zároveň. Na pokoji hygienické potřeby, pantofle, dostatek vody, kávy, čajů. U bazénu se vždy nějaké to místo také našlo, vše hlídá plavčík. Pouze výtahy stále obsazené, někdy se čekalo i několik minut (většinou z důvodu, že hosté nerespektovali směr jízdy výtahů a tím pádem se jezdilo sem a tam).

Strava
Bylo z čeho vybírat, ryby, maso, těstoviny, zákusky, ovoce, zelenina, dostatek vody ke každému jídlu. K snídani výborné džusy, čaje a káva. Restaurace plná jen při snídaních, jinak při obědech a večeřích jsme tam byly téměř samy. Možnost jíst na terase s výhledem na okolí.

Služby hotela
Personálu dostatek, úklid v naprostém pořádku. Pouze pro recepci je dobré ovládat nějaký ten jazyk, pokud nerozumíte, nesnaží se Vám nic vysvětlit, ukázat.

Pláž
Na pláž jsme chodily pěšky, jednalo se o delší procházku. Lehátka ani slunečníky jsme si nepůjčily, písek je jemný se spousty mušlí. Moře i pláž čisté, příjemné vlny, příjemná teplota vody. Na pláži neustále uklizené záchody a spousty restaurací i obchodů.

Anonym, 08.06.2018, Dátum pobytu: 6.1. - 13.1.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Armada Blubay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Hotelový bazén 3 fotografie

Celkom: 9,2 Zaujimavé

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Zaujimavé Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Veľmi čisto, všetci moc starostliví - úslužní.

Strava
Strava veľmi pestrá, bohatá a chutná v každom stravovacom zariadení.

Služby hotela
Celkový dojem majú 100 bodov zo 100. Veľká spokojnosť.

Pláž
Hotel nemal v ponuke vlastne slnečníky to je jedine mínus. Pán z pláže od nás pýtal na deň za lehátko a slnečník 110AED

Ale inak voda tepla a čistá.

Petra Viskupová, 06.06.2018, Dátum pobytu: 26.5. - 2.6.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Sofitel Dubai Jumeirah Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Skvělá lokalita, perfektni služby, čistota.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá lokalita, perfektni služby, čistota. Zobraziť celú recenziu

Martin, 06.06.2018, Dátum pobytu: 26.5. - 2.6.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Rixos Premium Dubai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,8 Velká spokojenost

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velká spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita hotelu na vysoké urovni

Strava
Strava bez problému,velká spokojenost

Služby hotela
Služby hotelu perfektnī,jediné co jsme před odletem nevěděli,že si hotel zablokuje na začátku dovolené 1000AED.Jak jsme na konci dovolené zjistili,bylo to na pití k večeři,

minibar,turistickou taxu a případné škody.Kdo jede s penězi na hraně,může být zaskočen.

Pláž
Pláž bez chyby,vzhledem k ramadánu žádné občerstvení ani strava.

Jan Hlozák, 04.06.2018, Dátum pobytu: 21.5. - 31.5.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: JA Ocean View

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220