Invia sleduje Vaše správanie na webe, vykonáva personalizáciu obsahu a zobrazuje Vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo "Rozumiem" alebo kamkoľvek mimo tohto oznámenia bez zmeny nastavenia vnímame ako udelenie súhlasu s využívaním cookies a odovzdaním údajov o Vašom správaní na webe reklamným a sociálnym sieťam pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Personalizáciu, cookies a odovzdávanie môžete kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia. Zistiť viac informácií o ochrane súkromia.

Rozumiem

Recenzie hotelov
Dubaj - Spojené arabské emiráty

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 Dovolena byla naprosto skvela. Dubaj je krasna a stala se moji srdecni zalezitosti, kam se rada vracim.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolena byla naprosto skvela. Dubaj je krasna a stala se moji srdecni zalezitosti, kam se rada vracim. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel luxusni, usluzny personal. Dobra lokalita, blizko metro, obchody.

Strava
Velmi dobra.

Služby hotela
Perfektni. Hotel je opravdu luxusni, moderni.

Pláž
Nadherna. Soukrome plaze, perfektne vybavene.

Kamila K., 08.10.2018, Dátum pobytu: 25.9. - 3.10.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: TRYP by Wyndham Dubai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Super dovolena, hotel v blizkosti metra, je mozne kamkoliv dojet.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolena, hotel v blizkosti metra, je mozne kamkoliv dojet. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani prijemne prekvapilo, pekne pokoje, ktere se denne uklizi vcetne vymeny rucniku. K dospozici je lednicka a varna konvice. Pripravena je instantni kava a caj. Recepcni byli ochotni.

Strava
U snidane velky vyber. Vajicka, parky, syry, pastiky, zelenina, mistni speciality...

Služby hotela
Bez vyhrad.

Pláž
Nutno rezervovat shuttle bus, ale nejblizsi plaz je za rozumnou cenu cca 15 AED dostupna i taxikem.

Alena H., 08.10.2018, Dátum pobytu: 26.9. - 4.10.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Citymax Al Barsha

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Úžasná luxusní dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasná luxusní dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita ubytování perfektní, byli jsme ve vilách, kde od 18-20.hod je občerstvení - podává se šampaňské, víno, olivy, oříšky.Majordomus vily je vždy k dispozici.

Vše naprosto čisté, několikrát denně úklid,ručníky, osušky ,šampon, kondicionér, kartáčka na zuby, pasta,tělové mléko, prostě s sebou se nemusí krom osobní hygieny nic brát. Doplňuje se a mění denně.

Strava
Ze jiídla si vybere každý vše v perfektní kvalitě.

Služby hotela
Hotel je fantastický

Pláž
Pláž čistá upravená, lehátla, ručníky k dispozici, roznáší se voda, zmrzlina, čerstvé ovocné sťavy. Moře čisté. byli jsme v září , lidí moc nebylo. Převažují rusky a anglicky mluvící hosté.

Jindra Drdáková, 08.10.2018, Dátum pobytu: 24.9. - 1.10.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Madinat Jumeirah Dar AL Masyaf

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Dovolena super

  • 8,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolena super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovida 3 hvezdickam

Strava
Strava usla jen na to ze vetsinou byla indicka kuchyne a tudis hodne paliva

Služby hotela
Super

Pláž
Plaze jsou krasne jen dost daleko a doprava hotelu zajistuje pouze svoz na jednu plaz takze si nemuzete vybrat na kterou chcete jet

Drahoslava R., 04.10.2018, Dátum pobytu: 21.9. - 30.9.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Citymax Hotel Bur Dubai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Dovolenou jsme si užili na 1***. Hotel disponuje vším, co člověk na několik dní ubytování potřebuje, vybavení skvěle a jídlo vynikající...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme si užili na 1***. Hotel disponuje vším, co člověk na několik dní ubytování potřebuje, vybavení skvěle a jídlo vynikající (můžeme posoudit snidane). Lokalita není nijak zajimava, nicméně je do 1 km na metro odkud se dá dobře dojet do centra. Shuttle bus na pláž jsme nevyužili, takze koupání posoudit nemohu.

Jediné co bych vytkla agentuře je, že jsme nevěděli o partnerské agentuře v Dubaji, takze jsme si veškeré prohlídky a zážitky objednali v ČR přes někoho jiného. Kdybychom to tušili dopředu, vyhnuli bychom se zklamání na straně partnerské agentury. Ceny a nabídka byla identická. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Perfektní, není co vytknout. Splňuje veškeré požadavky 5* hotelu.

Strava
Snídaně byly výborné, nechybělo nám nic. Věřím, že pokud by chybělo, zaměstnanci hotelu by byli ochotni vyjít vstříc.

Služby hotela
Služby hotelu jsou standartní v rámci kategorie. Nicméně bych ale vypichla to, že zaměstnanci hotelu jsou velmi mili a vstřícní. Velmi nás potěšilo, když nám slečna recepční dala apartmány namísto objednaneho pokoje, s tím že si aspoň užijeme víc první návštěvu Dubaje. :)

Pláž
Nemohu posoudit. Od hotelu je pláž vzdálená cca 5km.

Kateřina H., 04.10.2018, Dátum pobytu: 26.9. - 1.10.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Media Rotana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Byli jsme velmi spokojeni,dobrá poloha hotelu v blízkosti centra. Autobus na pláž od hotelu.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme velmi spokojeni,dobrá poloha hotelu v blízkosti centra. Autobus na pláž od hotelu. Zobraziť celú recenziu

Romana Vlčková, 03.10.2018, Dátum pobytu: 26.9. - 30.9.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Citymax Hotel Bur Dubai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Dovolená v Dubaji se nám líbila. Nebyli jsme tu poprvé a rádi se sem vracíme

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená v Dubaji se nám líbila. Nebyli jsme tu poprvé a rádi se sem vracíme Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou menší, ale čisté a nové. Každý den ho uklizi, doplní 0,5l vody na osobu a také je možnost si udělat kávu nebi čaj. Byli jsme spokojený. Personálu je příjemný a usměvavý. Pokoj jsme měli ve 14 patře, takže jsme měli hezky výhled.

Strava
Měli jsme pouze snídaně, kde se dá vybrat z velkého množství jídla od sladkého až po slané. Stále je to doplněné. I když jsme chodili před koncem snídani nikdy se nám nestalo, ze by už něco nebylo :))) vybere si proste každý... na večeře jsme chodili mimo hotel. V okolí je spousta restauraci, fast foodu, obchodu, kde se dá nakoupit.

Služby hotela
Služby hotelu jsou dobre. Na střeše hotelu je bazén, kde je krásný výhled. Bazén hotelu je menší, ale nevadí. Vždy jsme si našli místo na lehatku...dole v hotelu je diskotéka, sport bar s restauraci... na pokoj je možné si objednat jídlo v kterou koliv hodinu

Pláž
Jediné co bych vytkla je, ze pláž je tak 10-15 min jízdy taxíkem, podle toho na kterou pláže chcete. Stojí za to jezdit a objevovat. Hotelový shutlle bus jsme nevyuzizili a jednotné co bych vytkla je, ze bus se musí 24h předem rezerovat

Anonym, 03.10.2018, Dátum pobytu: 20.9. - 30.9.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Citymax Al Barsha

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Výhled od bazenu 3 fotografie

Celkom: 10 Zájezd proběhl naprosto v pořádku. Odlet, přílet, delegátka si nás vyzvedla. Odvezli nás do hotelu. Dostali jsme informace, kde co...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Zájezd proběhl naprosto v pořádku. Odlet, přílet, delegátka si nás vyzvedla. Odvezli nás do hotelu. Dostali jsme informace, kde co navštívit, kde jsou jaké pláže a jak cestovat (metrem celodenní za 22 dirhamů nebo taxi km za 2 dirhamy+5 dirhamů nástup)

Přes cestovní kancelář jsme jeli poprvé, ale myslím, že bychom to zvládli i sami. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel byl asi 3km od letiště.

Ubytování skvělé. Krásný čistý pokoj. Kvalitní postel i matrace. Koupelna hezká.

Naproti hotelu je obchod otevřený nonstop.

Strava
Měli jsme polopenzi, snídani s večeří, ale dá se domluvit i snídaně s obědem, pokud budete mít v plánu navštívit večerní Dubaj.

A jídlo vynikající. Kuřecí a hovězí maso, rýže, těstoviny, hranolky, zeleninové saláty, polévky, dezerty.

Snídaně bufetovou formou, velký výběr.

Služby hotela
Obsluha famózní. Jak na recepci, v restauraci, u bazénu nebo hotelová služba. Všichni jsou velmi vstřícní, milí, ochotní. Takový skvělý přístup jsme ještě na žádném hotelu nezažili.

Pláž
Jezdili jsme taxikem na pláž La Meer, která byla asi 15km vzdálená. Cena byla mezi 30-35 dirhamy podle toho kudy řidič jel. Dubaj je obrovská a neznají to úplně do nejmenšího detailu.

Pláž krásná, čistá, jemný písek, moře v září až moc teplé. Sprchy byly k dispozici zdarma nebo placené kabinkové(něco kolem 5 dirhamů). Velmi málo lidí, když to porovnám se Španělskem. Můžete si tady půjčit dvě lehátka a slunečník za 100 dirhamů na den.

Najdete tu i aqua park a několik restaurací.

Jana V., 03.10.2018, Dátum pobytu: 21.9. - 29.9.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Lavender (Ex. Lords)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Dovolená předčila všechna očekávání, naprosto dokonalé

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená předčila všechna očekávání, naprosto dokonalé Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
***hotel, všude čisto, každý den úklid, ručníky každý den čisté, služby skvělé

Strava
Veškerá jídla výborná a to nejen v hotelu, ale i v okolí. Snídaně a večeře formou bufetu, výběr jak z arabských jídel, tak s evropské kuchyně. Maso většinou kuřecí a hovězí

Služby hotela
milý a ochotný personál

Pláž
pláž jsme využili jen 2x, doprava bez problémů kyvadlovou dopravou od hotelu v objednaný čas včetně vyzvednutí z pláže.

Jiří Martínek, 02.10.2018, Dátum pobytu: 22.9. - 29.9.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Citymax Al Barsha

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 S výběrem hotelu jsme byli naprosto spokojeni. Chvíli nám jen trvalo zvyknout si na svolávaní k modlitbě v 5 hodin ráno - mešita byla v...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S výběrem hotelu jsme byli naprosto spokojeni. Chvíli nám jen trvalo zvyknout si na svolávaní k modlitbě v 5 hodin ráno - mešita byla v blízkosti hotelu. Jídlo bylo vynikající, personál milý, ochotný, prostě paráda. Zobraziť celú recenziu

Aneta S., 02.10.2018, Dátum pobytu: 22.9. - 29.9.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Citymax Hotel Bur Dubai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220