Recenzie hotelov
Dubaj - Spojené arabské emiráty

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,2 Je to městský hotel u rušné ulice, ale hluk vůbec nevadí, v pokoji je klid. My jsme měli výhled na Khalifu. Pokoj byl v 7. patře přímo u...

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Je to městský hotel u rušné ulice, ale hluk vůbec nevadí, v pokoji je klid. My jsme měli výhled na Khalifu. Pokoj byl v 7. patře přímo u výtahu, takže nás často vzbudili hluční hosté, neustálý zvuk výtahu byl také nepříjemný. Poloha hotelu je naprosto ideální, proto jsme si ho na doporučení vybrali. Je 300 metrů od stanice metra, v okolí je spousta restaurací s dobrými cenami. Velkou výhodou hotelu je, že k ní patří předzahrádka, která je součástí hotelu a kavárny, ale žádný číšník vás nenutí si objednávat, můžete tam posedět i s vlastním nápojem. Ceny v hotelové restauraci jsou opravdu vysoké, džus vycházel asi na 120 Kč, plechovka piva na 350, sklenka merlotu asi na 260 Kč. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jednoduchý malý pokoj, velmi malá koupelna, koberec už něco pamatuje, potřeboval by vyčistit. Na kratší dovolenou jsme s tím neměli problém, celé dny jsme byli pryč. Každý den na pokoji k dispozici 2 lahve vody, káva, čaj, rychlovarná konvice. Uklízeli každý den, sprchový gel, tekuté mýdlo došlo, ale položili jsme prázdné nádoby na podlahu a druhý den bylo doplněno.

Strava
Měli jsme pobyt se snídaní, občas jsme si neměli kam sednout, bylo dost plno, ale čekání nebylo dlouhé. Všeho dostatek, včetně teplých jídel.

Služby hotela
Vše standardní, každý den kyvadlová doprava k moři, v deset hodin tam, ve tři zpátky. Na recepci velmi ochotní, objednávala jsem si buzení po telefonu, žádný problém. Ubytování bylo od dvou hodin odpoledne, my jsme přiletěli brzy ráno, v půl osmé už jsme byli na hotelu, raději jsme si zaplatili early check-in, byli jsme velmi unavení. I s pobytovou taxou jsme zaplatili 1444 Kč.

Pláž
Pláž placená, vstup asi 65 Kč za dvě osoby. Půjčení lehátka za 120 Kč. Půjčují i ručníky, případně celé sety se slunečníkem.Pozvolný přístup do moře, písečná pláž, dva jednoduché stánky s občerstvením. Pláž se nedá srovnávat s upravenými hotelovými plážemi, ale nám tato klidná pláž vyhovovala, my se naopak vyhýbáme hotelovým přeplněným plážím.

Hana K., 12.02.2020, Dátum pobytu: 1.2. - 9.2.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Ibis Al Rigga

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Výhodou je umístění hotelu. Deset minut od metra, kterým se dostanete na nejznámější místa. Hotel odpovídá 3 hvězdám. Měli jsme pouze...

  • 7 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Výhodou je umístění hotelu. Deset minut od metra, kterým se dostanete na nejznámější místa. Hotel odpovídá 3 hvězdám. Měli jsme pouze snídaně a po šesti dnech jsme byli rádi, že je poslední. Pořád to samé. Miliarda lidí, často z míst, kde slušné chování je cizí pojem. Je potřeba s tím počítat a trochu se obrnit. Bazén super, malý, ale stačil. Vždy se našlo místo. Pokoje malinké, ale také v pohodě, každý den uklizeno, voda, káva, čaj denně doplněna. Pokud něco chybělo, stačilo říct. Personál velmi milý a vstřícný. Za hlavní problém hotel bohužel nemůže, ale bylo to velmi obtěžující. Hned vedle se staví nový hotel a práce tam jedou téměř non stop. Týden jsem se opravdu nevyspala a to jsem cestovatel a zvyklá na hodně. V jednu ráno házení trubek na hromadu, řvoucí náklaďáky pod okny, absolutně netesnici okna, fakt to bylo náročné. Když už tam pojedete, zkuste se domluvit a vzít si pokoj s okny na druhou stranu. Známí měli druhou stranu a úplně klid. Bohužel pro nás v té době byl hotel plně obsazen. Celkově ale doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Strava
Měli jsme pouze snídaně, po šesti dnech jsme byli rádi, že jedeme domů.

Služby hotela
Služby odpovídaly 3hvězdám

Pláž
Na pláž jezdil 4x denně autobus. Pláž nádherná, čistá. Možnost kávy, občerstvení.

Vladimíra Budínská, 11.02.2020, Dátum pobytu: 1.2. - 8.2.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Citymax Hotel Bur Dubai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3,6 Dovolenou jsme si uzily,protože jsme si program připravily.

  • 2 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme si uzily,protože jsme si program připravily. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování nedoporučuji, 3 dny netekla tepla voda ,byly jsme 3 na pokoji a i přes upozornění nam stále dávali jen 2osusky a 1 ročník,toaletní papír nedoplnovaly a krabičky s papírovými kapesníky tela prázdnotou.

Strava
Strava nenadchla,ale dalo se neco vybrat.

Služby hotela
Služby hotelu co se týče busu na pláž, tak když jedete linii1 tam musite jet tou samou linii zpet takze za 2 hod ,takze jsme jezdily různé plaze sami a taxi.

Pláž
Nadherna

Eva Müller, 11.02.2020, Dátum pobytu: 1.2. - 8.2.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Citymax Hotel Bur Dubai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Skvělá dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování úžasné, skvělá poloha, vybavení, vše skvělé

Strava
Bufet s velkým výběrem

Služby hotela
Služby hotelu skvělé, servis na pláži u bazénu, pokojový servis. Služby od hotelu skvělé

Pláž
Pláž přímo před hotelem, písečná, čistá

Anonym, 09.02.2020, Dátum pobytu: 29.1. - 4.2.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Rixos Premium Dubai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Super, určitě se tady znova vrátíme.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super, určitě se tady znova vrátíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Moc hezký a velký pokoj, postel cca 2x2,2m, všude spousta místa. Koupelna obrovská, vana i sprcha.

Trezor na pokoji, wi-fi s moc dobrým signálem.

Strava
Parádní výběr, žádné levné šunty, vše s patřičnou úrovní. Žádný kafeválec, profi mašina na espresso, kappuccino, latté...

Služby hotela
Všichni moc slušní se snahou pomoci a udělat vše pro spokojenost hosta.

Pláž
Jezdí asi 4x denně zdarma autobus od hotelu na pláž. Pláž čistá s 3 km dlouhým běžeckým pásem, moře čisté.

Miroslav Horák, 07.02.2020, Dátum pobytu: 31.1. - 3.2.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Ramada Jumeirah

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Fantastická dovolená , která předčila očekávání. Všechno bylo naprosto úžasné. Pouze teda na cestu se Smartwings . Podle mě to nejsou...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Fantastická dovolená , která předčila očekávání. Všechno bylo naprosto úžasné. Pouze teda na cestu se Smartwings . Podle mě to nejsou letadla přizpůsobena na tak dlouhé lety, kdy cesta zpět trvala 7h22 min. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Užasné, skvělé , luxusní, voňavé. Poloha hotelu jedinečná- v blízkosti metra,z pokoje výhled na Bujr Chalifu. Vše v dosahu.

Strava
Polopenze velmi rozmanitá a chutná. Obrovský výběr místní kuchyně. Vše čerstvé .

Služby hotela
S takovou ochotou personálu jsem se ještě nikde nesetkala. Na recepci spousta personálu, která má snahu pomoci sotva vstoupíte do hotelu. Nic není problém, všichni usměvaví a máte pocit, že jsou tam opravdu jen proto, aby jste si váš pobyt užili. Myslím, že mám bohaté zkušenosti v oblasti cestování, ale toto byl pro mě jedinečný zážitek.

Miroslava Pížova, 06.02.2020, Dátum pobytu: 30.1. - 3.2.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Voco Dubai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Pokud se jedná o samotný pobit v Dubaji nemáme žádné výtky, ale to, že se mi počítali jako jeden den pobitu dvě hodiny a to od 22:00 do...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pokud se jedná o samotný pobit v Dubaji nemáme žádné výtky, ale to, že se mi počítali jako jeden den pobitu dvě hodiny a to od 22:00 do 24:00 31.1.2020 považuji za nefer letěli jsme v noci, v letadle se nedalo kloudně odpočinout neb v něm bylo přidáno několik sedaček navíc a tím se zkrátila vzdálenost pro nohy a samozřejmé je i pohodlí. Do Dubaje jsme přiletěli značně unaveni a se spožděním (za to cestovka nemůže) takže jsme první den z větší části prospali. Jednoduše zájezd byl vlastně dvaapůldenní takže se cítíme ošizeni. Já vím, že roním slzy naprosto marně a že kdykoliv někam pojedu se stejnou cestovkou budu zase klidně potrestán za svojí důvěřivost v ní. Protože u našich cestovek je tento nešvar nebo snad toto šizení zákazníka zcela běžný jev. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na hotelu bylo vše v naprostém pořádku a zcela bez problémů

Strava
Strava: :V pátek 1.2. oběd podáván formou bohatého švédského stolu, večeře toho dne a ostatní obědy a večeře již byly podávané na objednávku z výběru několika jídel. Pro nás neznalce jazyka to byla taková sázka na neznámou.

Služby hotela
Dokonalé

Pláž
Pláž a tedy i moře bylo vzdálené několik desítek metrů od hotelu. Pláž byla čistá moře rovněž, asi sem našinců jezdí málo.

Karel Hornych, 05.02.2020, Dátum pobytu: 30.1. - 2.2.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Amwaj Rotana - Jumeirah Beach Residence

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 S CA Invia jsem byla již po několikáté v Dubaji. Vždy služby na místě odpovídaly katalogové inzerci. Delegátka vždy rychle reagovala na...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S CA Invia jsem byla již po několikáté v Dubaji. Vždy služby na místě odpovídaly katalogové inzerci. Delegátka vždy rychle reagovala na mé dotazy a prosby a snažila se vše rychle řešit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování předčilo mé očekávání ve vztahu k ceně.

Strava
Skvělá polopenze formou švédských stolů

Služby hotela
Kuřácké i nekuřácké pokoje, čisté pokoje

Pláž
V Dubaji je velký výběr pláží - Publick beach je dosti plná, La Mér vypadá luxusně, ale ceny ve stáncích s občerstvením atd jsou příjemné. Kousek od La mer je pláž, kam nikdo nechodí, protože tam není zázemí ( WC, převlékárny ) a je tam klid

Lucie Fürstová, 04.02.2020, Dátum pobytu: 19.1. - 26.1.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Citymax Al Barsha at the Mall (ex Citymax Al Barsha)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Dovolená dle očekávání, spokojenost.

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená dle očekávání, spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje prostorné, čisté.

Strava
All inclusive program - výběr nápojů (i nealkoholických) velmi omezený, časově limitován.

Výběr jídla vynikající.

Služby hotela
Vstřícný personál. Celkem slušně vybavené fitko.

Pláž
Pláž velmi dobře dostupná, čistá. Dostatečný počet lehátek a slunečníků.

Markéta H., 04.02.2020, Dátum pobytu: 24.1. - 30.1.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Sheraton Jumeirah Beach Resort & Towers

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)