Recenzie hotelov
Dubaj - Spojené arabské emiráty

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Skutečně krásné a kouzelné místo, všem doporučujeme, nedá se to ani slovy popsat, musíte to vidět !

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skutečně krásné a kouzelné místo, všem doporučujeme, nedá se to ani slovy popsat, musíte to vidět ! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování na vysoké úrovni, služby naprosto ve všech ohledech v pořádku a skvělé, velice klidné místo.

Strava
Výborné ve všech ohledech - rozmanitost nabídky, překrásně upravené, klid, pohostinnost, velmi milý personál a velmi ochotný

Služby hotela
Služby hotelu jsou velmi komplexní a komfortní a vše je o lidech - velice ochotní a ihned nápomocní, tak by to mělo být vždy a všude

Pláž
Krásná pláž, čistá, vše v nejlepším pořádku

Kateřina Venclová, 19.08.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 13.8.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Mövenpick Hotel Jumeirah Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená v Dubai byla naprosto skvělá, až na to horko a vlhkost vzduchu. Pro cloveka, který neumí anglicky problém.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená v Dubai byla naprosto skvělá, až na to horko a vlhkost vzduchu. Pro cloveka, který neumí anglicky problém. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Donatello naprosto ohromil. Opravdu luxusní pokoje, příjemný personal. Každý den pokoj uklizeny a doplněna voda na pití.

Strava
Strava skvělá, měli jsme snídani formou švédských stolu a potom na vyber buď oběd nebo večeři o 5ti chodech i s vodou zdarma.

Služby hotela
Využili jsme hotelového taxi, to pro nás přijel luxusní jeep a dovezl nás na požadované místo a taky pro nás dojel. Ceny stejne jako u nás.

Pláž
Pláž jsme měli buď metrem, ale pěšky od metra dost daleko cca 30 min, což v tom horku bylo nesnestitelne. Druhou pláž jsme měli přes hotelový autobus. Pláže čisté, všude security, takže se člověk nebál o své věci a voda měla 33 stupňů.

Lucie Maršálková, 12.08.2019, Dátum pobytu: 4.8. - 9.8.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Donatello

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Výborná lokalita blízko pláže i metra, spousta obchodů i restaurací v blízkém okolí.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná lokalita blízko pláže i metra, spousta obchodů i restaurací v blízkém okolí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na 4 hvězdy už poněkud opoitřebované zařízení, hotelová služba ok :-)

Strava
Snídaně v tom horku naprosto dostačující, jídla se každodenně obměňovala, vždy bylo z čeho vybírat a co ochutnávat. Obsluhující personál velmi milý a vstřícný :-)

Služby hotela
Naprostá spokojenost s ochotou, vstřícností.

Pláž
Na pláž kažbý den svoz hotelovým autem (cca 5 minut jízdy), přes léto spíše doporučuji brzké ranní nebo podvečerní koupání z důvodu velkého horka - voda v moři teplejší než v hotelovém bazénu :-). Na pláži jsme pod slunečníkem vydržely cca 1,5 hod, (dopoledne a už pařák) :-)

Darina Vaňková, 12.08.2019, Dátum pobytu: 2.8. - 9.8.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Marina View

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Hotel mohu jen doporučit, jsem zde již po druhé a zase spokojenost.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel mohu jen doporučit, jsem zde již po druhé a zase spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Moderní, pohodlné, vlhkost v pokoji, pokud nejela klima - ale je způsobeno klimatem v Dubaji.

Strava
Na jedničku, rozmanitá. Ananas a crosanty nemají chybu.

Služby hotela
Všichni milí, ochotní, vše udržováno, čísto.

Pláž
Hrubší písek, moře čisté.

Gabriela G., 12.08.2019, Dátum pobytu: 1.8. - 8.8.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: The Retreat Palm Dubai MGallery by Sofitel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Náš celkový dojem z dovolené je ohromující. Byla to naše nejkrásnější dovolená. Pocity, které v nás kolují jsou skvělé. Jsme opravdu...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Náš celkový dojem z dovolené je ohromující. Byla to naše nejkrásnější dovolená. Pocity, které v nás kolují jsou skvělé. Jsme opravdu velmi nadšení. Doporučujeme!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl překrásný. Byli jsme ubytováni ve 24 patře. Měli jsme výhled na moře i na město. Pokoje jsou moderní, okouzlující. Dvakrát denně se dostovovala pokojová služba, která na vše dbala. V pokoji najdete mini bar. Ve velké šatní skříni i žehlící prkno se žehličkou. Prostě úžasné.

Strava
Strava byla také perfektní. Velmi široký výběr. Měli jsme snídaně a večere a byli jsme se vším naprosto spokojení. Nádherná restaurace. Velmi příjemný personál.

Služby hotela
Všechny služby fungují skvěle. Nemáme co dodat.

Pláž
Pláž také ohromující. Čistá. Voda krásně čistá. Všechno udržované. Bomba.

Anonym, 11.08.2019, Dátum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Rixos Premium Dubai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

26 fotografií

Celkom: 8 Krásná dovolená :-) Až na několik málo detailů můžeme dovolenou v tomto hotelu doporučit. I v červenci přes 50-ti stupňové teploty se dá...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená :-)

Až na několik málo detailů můžeme dovolenou v tomto hotelu doporučit. I v červenci přes 50-ti stupňové teploty se dá vydržet celý den na pláži, ve městě.

Několik málo rad:

- Po připlacení A 380 Emirates dbejte na to, abyste seděli vedle sebe, ne každému se tak poštěstí (a to jsme zájezd měli koupený půl roku předem). Kdybychom se nepřehodili s jedním pánem, už ze začátku bychom měli zkaženou dovolenou.

- Připlaťte si lepší pokoj, bez balkonu a možnosti otevření oken by to nebylo ono.

- Nebojte si připlatit za tento hotel, místní nám říkali, že je jeden z nejlepších.

- Vydejte se na výlety na vlastní pěst, ušetříte mnoho peněz. Označené taxíky jsou velmi levné.

- Není nutnost být zahalený od hlavy k patě, běžně v nákupních střediscích chodí v mini oblečení.

- Ale! Nedávejte veřejně najevo svoji lásku, mohli byste pohoršit místní.

- Tetování není problém.

- Všichni mluví výborně anglicky, někdy i německy, žádný strach. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovaní je staré 10 let, na některých místech už je to znát (zadní pláž, vybavení pokoje, ...), nicméně vše je udržováno v nejvyšší možné čistotě.

Po příjezdu na hotel jsme zjistili, že Deluxe pokoje nemají balkón ani terasu (i když je to uvedeno v popisu ubytování na Invia.cz) a je omezený přístup do některých z restaurací, i přes Ultra all inclusive. Po doplacení 6 tis./týden, 2 os. jsme dostali lepší, větší Premium Room pokoj s úžasným výhledem na moře a přístupem do všech restaurací.

Součástí pokoje jsou bali vana i sprchový kout, velká manželská postel, křesla a sedačka v obývací části, TV, minibar (zdarma pouze v případě Ultra all inclusive), balkón se 2 lehátky. Vše čisté, úklid probíhá 1 denně (po domluvě i vícekrát). Šikovný uklízeč Vám za příplatek z ručníků a růží připraví romantickou výzdobu.

Strava
Jídlo rozmanité a výborné. Každý si vybere, i když nám např. při snídani chyběla volská oka či míchaná vajíčka.

Nejvíce nás zaujal gril koutek, fungující přes obědy a večeře, kde si naberete maso v syrovém stavu a necháte na kuchaři, aby jej ugriloval. Jednou za týden mají speciální nabídku - my stihli ochutnat mexickou kuchyni. Využili jsme i Olivo restauraci, která se specializuje na italské pokrmy - stála za to, ovšem je nutná předchozí rezervace.

Nápoje z čerstvého ovoce samozřejmostí. Balená voda podávána automaticky. Nejvíce jsme využili bar u bazénu - dobré míchané drinky, skvělá obsluha. Bezplatně Vás obsluhují i na pláži, kde nahlásíte, co si přejete a i hned přinesou.

Po každém jídle, drinku, ... dostanete na podepsání účtenku. Nejspíš pro informativní účely hotelu.

Služby hotela
Vstřícný, usměvavý a nápomocný personál. Nejlepší byli barmani u bazénu. Hotel je bez animačních programů, ale občas se hraje s trenéry vodní fotbal či cvičí aquaerobic. SPA jsme nevyužili, nikdo nikoho nikam nenutí, což jsme ohodnotili kladně. Recepce otevřena 24/7, i ve 2 v noci zavolali opraváře trezoru :-D

Pláž
Pláž nádherná, čistá. Moře s mušlemi, bez vln a příliš teplé. 2x za týden jsme viděli malé medůzky, ale pokud se jich nedotknete, nic Vám neudělají. Většina lidí leží u bazénu, tudíž v moři je do 10 lidí = úžasné. Výhled na moře a budovy = super. Je možné využít nabídky prodejců na pláži (jízda na "banánu", potápění, výlet lodí,...).

Anonym, 06.08.2019, Dátum pobytu: 15.7. - 22.7.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Rixos The Palm

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)

14 fotografií

Celkom: 9,2 Dovolenka bola nad očakávania. V Dubaji je toľko atrakcií, že sme mali program na každý deň iný. Dostupný česky hovoriaci delegát Ahmed,...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola nad očakávania. V Dubaji je toľko atrakcií, že sme mali program na každý deň iný. Dostupný česky hovoriaci delegát Ahmed, ktorý nám poskytol všetky potrebné informácie a bol vždy dostupný na WhatsApp. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie hodnotím ako nadštandard. Každá izba má regulovateľnú klimatizáciu. Izby boli delené na fajčiarske a nefajčiarske.

Strava
Mali sme len raňajky, ale jedlo sa veľmi neobmieňalo.

Služby hotela
Hotelový personál bol milý, na streche bol dostupný bazén s barom. Wellness, ktorý sme ani nevyužili. Na prízemí a 1. poschodí nočné kluby, na 2. poschodí štúdio krásy. Taktiež bola možnosť vybaviť si na prizemi fakultatívne výlety a kúpiť suveníry.

Pláž
Pláž blízko hotela s pozvoľným vstupom. Kompletná vybavenosť JBR pláže. Sprchy, lehátko s dáždnikom za príplatok. Reštaurácie, stánky s nápojmi, zábavný park a vodné atrakcie.

Peter K., 06.08.2019, Dátum pobytu: 24.7. - 3.8.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Marina Byblos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Kopa zážitkov. Bolo dobre. Či sa do Dubaia niekedy vrátime ale ťažko povedať. Raz asi stačí zažiť. :)

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Kopa zážitkov. Bolo dobre. Či sa do Dubaia niekedy vrátime ale ťažko povedať. Raz asi stačí zažiť. :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Veľmi sa nám páčilo. Prvý 5* hotel, v ktorom sme boli, tak nevieme až tak porovnať, ale nebolo takmer čo vytknúť. Upratovali denne. Veľa vtáctva tam lieta, tak lehátka sem tam sa nestihli utrieť, inak všetko OK. V Dubai ako takom, pracuje snáď najviac ľudí na svete v službách.

Strava
Mali sme polpenziu, no aj tak som stihol pribrať celkom slušne. Pestrý výber jedla či už na raňajky alebo večeru. Majú aj vlastnú tal. a čín. reštiku, kde sa dá ísť miesto bufetovej večere, ktorá začína o hodinu neskôr ako spomínané reštiky. Večeru formou bufetu sme si vymenili s talianskou iba raz. Bolo v nej 3 chodové menu ((predjedlo/polievka, hlavné jedlo (cestoviny/pizza/ryba) a dezert), porcie veľké aj keď to bolo formou "minutiek".

Služby hotela
Ako som spomenul vyššie, asi najviac ľudí tu pracuje v službách. Všetky národnosti sveta. Ľudia sú milí. Security nechýbala, či už v priestoroch hotela alebo na pláži. Upratovanie denne s možnosťou "make a green choice", vtedy nečistili až tak dôkladne (energeticky menej náročné) a za oplátku boli určité benefity.

Pláž
Piesočnatá. Lehátka hotelové (free). To vtáctvo no, ale snažili sa to umývať denne. More extrémne teplé v tomto období. Proste len ideš, bez otužovania. Za celú dovolenku sme sa v mori kúpali asi 2hod. Viac času sme strávili pri bazéne. Inak zvyšný čas zabrali atrakcie či v Dubai alebo Abu Dhabi.

Peter R., 06.08.2019, Dátum pobytu: 24.7. - 3.8.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Sheraton Jumeirah Beach Resort & Towers

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)