Recenzie hotelov
Dubaj - Spojené arabské emiráty

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,4 Dovolená se nám moc líbila

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám moc líbila Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj s výhledem na Marinu byl úžasný

Strava
Snídaně nám chutnaly

Služby hotela
Zaměstnanci hotelu byli ochotní a zdvořilí

Pláž
Pláž byla kousek od hotelu a byla čistá

Helena S., 24.04.2019, Dátum pobytu: 13.4. - 20.4.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Marina Byblos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Dovolená v Dubaji byla skvělá! Hotel byl na velmi dobrém místě. Pokoj i stravování bylo v pořádku příjemný personál.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená v Dubaji byla skvělá! Hotel byl na velmi dobrém místě. Pokoj i stravování bylo v pořádku příjemný personál. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj vždy uklizený, každý den na pokoji voda ,čaj , káva čistě povlečeno.

Strava
Měli jsme pouze snídani , bohatý výběr jídel a pití.

Služby hotela
Personál ochotný a příjemný.

Pláž
Navštívily jsme čtyři pláže na všech jsme byly spokojeni, teplá čistá voda jemný písek.

Petr, 17.04.2019, Dátum pobytu: 2.4. - 6.4.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Citymax Hotel Bur Dubai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Dovolená splnila mé očekávání, zájezd jsme pojali spíše jako poznávací, auto jsme měli po celý pobyt z půjčovny

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila mé očekávání, zájezd jsme pojali spíše jako poznávací, auto jsme měli po celý pobyt z půjčovny Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování super, pokoje čisté, voňavé, na pokoji varná konvice, čaj, káva. Koupelna hezky vybavena, vana, bidet, sprška u WC, mýdlo, sprchový gel, kondicioner, šampon, tělové mýdlo, fén. Denně doplňovali 0,5l vody na osobu, nebyl problém, aby dali i více vod. Denně úklid, výměna ručníků.

Strava
Stravu jsme měli polopenzi. Bohaté snídaně všeho druhu, dokonce i teplá jídla jako špagety, kukuřice v sýrové omáčce, těstoviny, různé pomazánky, jogurty, vajíčka ve všech podobách, sladké pečivo, ananas, meloun, broskve hrušky, vše nakrájeneé na talířích, čerstvý pomerančový džus, ananasový džus. Večeře formou bufetu, ryby, kuřecí maso, skopové maso, hovězí, vepřové, rýže, brambory, těstoviny, různé dezerty, moučníky a kompot z ovoce. Nedovedu si představit, že by si někdo nic nevybral. Zaměstnanci v jídelně velice milí a ochotní, k večeři rozlévali obyčejnou vodu a ještě byla možnost načepovat si džusy nebo ledový čaj.

Služby hotela
U hotelu je menší bazén, může se používat od 7.00 -20.00, na den půjčují osušky buď k bazénu nebo na pláž. Zapíše se číslo pokoje, jméno a při vrácení se podepíšete.

Pláž
Na pláž jezdí schuttle bus zdarma, my jsme ale nevyužili. Pláže spíše takové městské, půjčení lehátek je dost drahé.

Helena Kaliánová, 16.04.2019, Dátum pobytu: 4.4. - 13.4.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Atana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Nádherná a pohodová poznávací dovolená Dubaje s nezapomenutelnými zážitky.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherná a pohodová poznávací dovolená Dubaje s nezapomenutelnými zážitky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj? Mysleli jsme si nejprve, že se zmýlili, protože jsme dostali apartmán s veškerým vybavením, které potřebujete pro dokonalou dovolenou - pro odpočinek a relax po celodenním poznávání. Hotel - stejné nadšení. Takže jedním slovem - perfektní.

Strava
Strava - výběr všeho v dostatečném množství, neustále doplňování - teplé, studené, některé okamžitě čerstvě připravované (například ranní omelety, palačinky), vše velmi chutné. Mimo hotel jsme ochutnávali především místní speciality a arabskou kuchyni a moc jsme si pochutnali, nápoje především fresch džusy a káva - vynikající, velmi chutná.

Služby hotela
Recepce, úklid, služby při stravování, zajištění taxi - vše rychle a vstřícné, bezproblémové.

Pláž
Na pláži jsme byli pouze 2x, neboť jsme cestovali především za poznáváním, ale pláže čisté, upravené, sprchy, občerstvení - klid a pohoda.

Šárka Z., 15.04.2019, Dátum pobytu: 7.4. - 12.4.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Avari

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,6 V Dubaji jsme byli potřetí. Líbí se nám tam. Věděli jsme do čeho jedeme. Ze všech tří pobytů byl tento hotel nejhorší. Navštívili jsme...

  • 4,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 8 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
V Dubaji jsme byli potřetí. Líbí se nám tam. Věděli jsme do čeho jedeme.

Ze všech tří pobytů byl tento hotel nejhorší.

Navštívili jsme i jiné arabské země a i z těchto pobytů je tenhle nejhorší.

Pravdu je, že jsme téměř vždy cestovali s německými CK. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování podprůměrné.

Nechápu, jak mohou být pokoje tak malé, pokud tam má člověk strávit 10 dní dovolené. Celou dobu jsem měla šaty v kufrech, protože není místo kam, je pověsit.

Kousek od hotelu budovali nový hotel a do 4.00 hod rána pískal jeřáb a hlučeli dělníci. Neuvěřitelné.

Ve větším horku (39 stupňů) centrální klimatizace nestíhala chladit a bylo v pokoji víc než námi nastavených 21 stupňů.

Strava
Fádní. Celých 10 dní stejná. Hodně lidí, museli jsme čekat na místo jak ve školní jídelně. Malé lžičky na zamíchání kávy luxus. Prý si máme míchat velkými lžícemi. někdy i džus jsme si lili do hrnků na kávu.

Chleba a pečivo žádné. Pouze toustový chléb celých 10 dní.

Služby hotela
Služba fungovala spolehlivě a dobře. Pokoje byly vždy uklizené, pokud to vůbec v tak malém pokoji šlo.

Pláž
AlMamzar park je nádherný. Pláž je pěkná. Odvoz jsme nevyužívali, protože tlačení do autobusu, kam se vejde 22 lidí už opravdu nedáváme. Jezdili jsme radši taxíkem.

Galina O., 15.04.2019, Dátum pobytu: 2.4. - 11.4.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Citymax Hotel Bur Dubai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Asi si treba uvedomit, ze Dubaj nie je plazova dovolenka! V tom pripade Dubaj vrelo odporucame! A letiet s Emirates je tiez zazitok, moct...

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Asi si treba uvedomit, ze Dubaj nie je plazova dovolenka! V tom pripade Dubaj vrelo odporucame! A letiet s Emirates je tiez zazitok, moct si pocas letu pozriet 3 ceske filmy a uz pristavame :-) Amway Rotana ma vybornu polohu! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba- nakolko je masivny nabytok, mne prisla tmava, ale to nevadilo, nakolko sme chodili do izby fakt len spat. Inak mal clovek fakt vsetko potrebne a aj nepotrebne, napr. rychlovarnu konvicu- caje, kavu, fen, papuce, zupan, osobnu vahu, sejf, tv, mineralky denne v cene. Minibar v chladnicke sa platil.

Izby maju priamy, alebo bocny vyhlad na more.

Strava
My sme mali all inclusive, co sa oplatilo uz len kvoli napojom, nakolko su dost drahe. Zrovna ako som v bare pri bazene sedela, prisiel si pan kupit Corona pivo 0,3l a barman mu ponukol akciu 5 piv v prepocte za 50 eur.

Ranajky boli asi najlepsie z ponuky- clovek sa musi pripravit, ze su trochu ine ako europske. Vzdy bola cersta pomarancova a melonova stava, a potom ananasovy a jablkovy dzus-nie cerstve. Voda s mätou, citronom a pomarancom. Kava, Caffe Latte, ci caj sa objedna u obsluhy.

Obedy a vecere- vyber asi z 3 druhov mäsa, rozne salaty. A ako to poznam z inych krajin zakusky (casto nechutne zele) chutili fakt vyborne. Mensi vyber ovocia.Vsetko sa podava v restauracii Horizont.

Hned pri prichode donesie obsluha mineralku a pyta sa co prinesie na pitie.

V ramci AI v piatok (co je u nich ako u nas nedela) od 13-17h pri bazene stanky s talianskou, bbq, cinskou, dokonca a pecene bravcove, stanok s miesanymi napojmi, stanok so studenou kuchynou, arabskou kuchynou, atd.- tak to sa treba objednat je to v ramci AI v cene a bolo to fakt uzasneee.

Hotel ma aj taliansku restauraciu a bar na 1. posch. kde sa da tiez najest- v bare ala card vyber asi z 5 jedal a v restauracii tiez ala card s predjedlom, hl. jedlom a zakuskom.

Obedovat sa da aj pri bazene- vyber asi 5 jedal- pre mensi hlad.

Jedlo bolo chutovo vyborne, aj ked vyber nebol az taky velky. Ale zas radsej menej kvalitneho jedla, ako jest hotove hranolky a kuracie nugety :-)

Služby hotela
Prisli sme na hotel rano a nakolko sme museli cakat trochu na izbu nam bolo ponuknute za 170 eu lepsia izba a hned, co sa mne osobne nepozdavalo. Taktiez nam bolo povedane, ze ranajky si musime zaplatit 40e/os. lebo AI plati od obeda :-( . Asi zalezi, kto je na recepcii, lebo posledny den sme mohli byt na izbe, kym po nas neprisiel taxik a mohli sme cerpat AI do odchodu, len sme to museli 1 den vopred zahlasit. Inak sluzby super, mili ludia, neskutocna cistota. Nielen v hotel, ale cely Dubaj. S tak cistym mestom som sa este nestretla. Nakolko je Dubaj druhe najbezpecnejsie mesto, sme nechavali lezat mobil na stole a odisli sme si zobrat jedlo, zaplavat- nikdy sme sa nemuseli bat, ze by nieco zmizlo.

Hotel ma fitness, welness. 2x denne upratovanie, doplnanie kavy, caju, mineralok

Bazen- vzdy bolo kam si lahnut, lehatka volne. Bazen mensi, ale fajn. Bar pri bazene super, mila obsluha

Pri vchode do hotela, zamestnanci otvarali dvere a podla potreby zavolali taxi (taxi su lacne, metro este lacnejsie, bezpecne a vsade sa da dotat)

Pláž
Plaz bola najvacsie sklamanie. 2 lehatka+ slnecnik 50 eur. More- no Karibik to nie je, po asi 2 metroch je voda zelena a ked stojim po plecia vo vode, od kolien uz nizsie nic nevidim. Takze snorchel a podvodny fotak nam bol na nic. Inak miesta na plazi vela a plaz cista. Sem tam nejaka meduza. More nebolo az tak moc slane, takze nestipali az tak oci :-)

Anonym, 14.04.2019, Dátum pobytu: 1.4. - 8.4.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Amwaj Rotana - Jumeirah Beach Residence

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Dovolená v Dubai byla úžasná.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená v Dubai byla úžasná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotelové služby na vysoké úrovni. Čisto, každý den úklid a voda na pokoj.

Strava
Strava super. Večeře až do 22:30.

Služby hotela
Ochota personálu.

Pláž
Pláže dostupné busem nebo taxi.

Lucie K., 12.04.2019, Dátum pobytu: 5.4. - 9.4.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Hampton By Hilton Dubai Airport (Al Qusais)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Super dovolená!

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, nové pokoje.

Strava
Snídaně se opakovaly, ale dalo se to přežít :-)

Služby hotela
Velmi milý a laskavý personál.

Pláž
Krásná pláž! Kousek od hotelu.

Anonym, 09.04.2019, Dátum pobytu: 30.3. - 6.4.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Amwaj Rotana - Jumeirah Beach Residence

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Celkově v podstatě nemáme co vytknout, hotel jsem si našla podle polohy a vše bylo podle očekávání.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově v podstatě nemáme co vytknout, hotel jsem si našla podle polohy a vše bylo podle očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj velikostí naprosto ok, čistý, každý den uklizený, jen klimatizace nefungovala tak, jak by měla. Bohužel jsme neměli výhled na marinu, některé pokoje mají a je to mnohem lepší :-)

Strava
Strava rozmanitá, každý si určitě vybere a nemáme co vytknout :)

Služby hotela
Služby skvělé, nemáme co vytknout.

Pláž
Pláž je nějakých 500 metrů od hotelu a ideál. Je obrovská, takže si každý najde své místo, buď na písku nebo za poplatek na lehátku.

Šárka S., 08.04.2019, Dátum pobytu: 28.3. - 4.4.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Marina Byblos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)