Recenzie hotelov
Ras Al Khaimah - Spojené arabské emiráty

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,4 Dovolená byla úžasná. Na cestování jsme využili auto s řidičem. Řidiči byli ochotní a jízda byla bezpečná. Můžeme doporučit.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla úžasná. Na cestování jsme využili auto s řidičem. Řidiči byli ochotní a jízda byla bezpečná. Můžeme doporučit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje byly prostorné a čisté.

Strava
Strava byla pestrá výborná. Ale na konci pobytu personál nestíhal doplňovat jídlo a chystat stoly. Na celodenní výlet, při službě all inclusive jsme chtěli nachystat balíček, tato služba stojí 250Kč na osobu.

Služby hotela
Personál byl ochotný, příjemný

Pláž
Pláž byla čistá, ručníky k dispozici a vodní atrakce za poplatek.

Soňa Křenková, 13.03.2020, Dátum pobytu: 4.3. - 10.3.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Marjan Island Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,6 Letěli jsme s CK... a po této zkušenosti už s cestovkou neletím. Raději na "vlastní pěst". Delegátka byla naprosto neužitečná....

  • 5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Letěli jsme s CK... a po této zkušenosti už s cestovkou neletím. Raději na "vlastní pěst".

Delegátka byla naprosto neužitečná. Naopak nás v mnoha ohledech mystifikovala (např. Ceny taxíků, pohyb po letišti..) navíc o nás naprosto ztratila zájem, když zjistila, že nechceme žádný z nabízených výletů. Bylo evidentní, že je tam jen proto "nacpat" klientům nějaký výlet.

Při zpáteční cestě jsme si museli na letišti vše zařídit sami, delegátka přítomna nebyla.

Což bych nečekala, když si platím služby cestovní kanceláře. Pro anglicky nehovořícího klienta by tím vzniknul velký problém, protože letiště v Dubaji je jedno z největších na světě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hned v první větě nás upozornili, že si můžeme připlatit za lepší pokoj než standardní. Odmítla jsem. Byli jsme tedy ubytováni v prvním patře. Na jednom pokoji netekla teplá voda (ani když jsem to nechala dlouho odtéct), na druhém pokoji tekla pouze tenkým proudem.

Nejhorší byl ovšem hluk, který vydávaly ventilátory za oknem. V noci jste měli pocit, že vám u pokoje přistává tryskáč.

Kladně hodnotím úklid - čisto, denně nové ručníky, personál milý a usměvavý

Velmi pohodlný je přístup k zadnímu schodišti, kdy přímo z pokoje seběhnete k bazénu

Strava
Výborná, nemám co vytknout (snad jen pokud bych chtěla hnidopišit, tak v průběhu dne byla jen rozpustná káva, k snídani filtrovaná)

Pláž
Krásná, jemný písek, plno mušliček, i začátkem března teplá voda

Anonym, 12.03.2020, Dátum pobytu: 3.3. - 11.3.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Hotel (ex Bin Majid Beach Hotel)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Byli jsme tu podruhé a opět jsme byli velice spokojeni.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme tu podruhé a opět jsme byli velice spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Village oproti části Cove Rotana je moderní, prostorné apartmány, denne krásně uklizeno.

Strava
Velice nám chutnalo. Výběr naprosto dostatečný. Ocenili jsme především vyborne červené víno, skvělou kávu a kvalitni džusy.

Služby hotela
Příjemná a milá obsluha,všude. Jen bychom uvítali večer nějaký program.

Pláž
Pláž úžasná. Široká, čistá, nádherné čisté moře, naprostý dostatek lehátek ,ručníky k dispozici kdykoliv čisté.

Věra, 12.03.2020, Dátum pobytu: 29.2. - 7.3.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: The Village at Cove Rotana Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Super dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj hezký, bohužel nám chybělo otevírání oken, byli jsme tam jako ve vězení.

Strava
Vynikající

Služby hotela
Bez připomínek

Pláž
Bezvadné

Helena Tomanová, 11.03.2020, Dátum pobytu: 1.3. - 8.3.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Hotel (ex Bin Majid Beach Hotel)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,2 Celkově se dovolená líbila. Připomínku mám jen k organizaci výletu do Abu Dhabí. Vyjíždělo se pozdě, na to že cesta trvala skoro 3 hod....

  • 6 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově se dovolená líbila.

Připomínku mám jen k organizaci výletu do Abu Dhabí. Vyjíždělo se pozdě, na to že cesta trvala skoro 3 hod. Zastávky byly jen na focení. Takže jsme stihli sotva WC a opravdu pár fotek. Zato ve skanzenu jsme byli zbytečně dlouho. Mešitu jsme potom brali úprkem. Do hotelu jsme přijeli těsně před 22.hod. a to jen díky řidiči, který se snažil, abychom stihli večeři. To je také věc, která se mi nelíbila. Pokud jedete na zájezd nedostanete jídlo sebou. Takže když jste na dvou výletech, propadne Vám jídlo, ale nijak se to nekompenzuje. Ale pokud jedete domů tak končíte snídaní a už je nezajímá kdy odjíždíte. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na pokojích bylo vždy uklizeno. Jen bylo velké vlhko a mnoho nějaké havěti (brouci podobní Rusům).

Strava
Strava byla dobrá a hlavně chutná. Bylo z čeho vybírat. Vždy jsme se chutně najedli. Obsluha v jídelně dobrá. Stůl byl vždy rychle uklizen, aby bylo místo.

Obsluha u pláží byla, ale neochotná a otrávená. Viditelně je to nebavilo.

Služby hotela
Dobré

Pláž
Moře bylo nic moc. Plavala tam špína nějaká pěna. Pláž pěkná. U bazénu v pohodě.

Sona Koutnakova, 11.03.2020, Dátum pobytu: 1.3. - 8.3.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Resort (ex Smartline Bin Majid Beach Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Krásná dovolená, která splnila naše očekávání. Ať už se jednalo o ubytování - vnitřní i venkovní prostory, personál či počasí (únor -...

  • 8 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená, která splnila naše očekávání. Ať už se jednalo o ubytování - vnitřní i venkovní prostory, personál či počasí (únor - březen), vše bylo na 1. Pokud bude někdo hledat chyby, najde je :-) Ale pokud si chcete odpočinout u moře, prohlédnou si krásy Dubaje či Abu Dhabi a nepátrat po tom, který číšník se na Vás právě neusmál, bude se Vám dovolená líbit. Jedinou výtku bych měla ke stravě. Chyběly mi mořské plody, větší výběr ryb. Ale vždy jsme si pochutnali, strava byla pestrá. Na hotelu je česká delegátka, která je velmi ochotná s čímkoliv pomoci. Nabízí též pronájem taxi s řidičem a sestavení programu v Dubaji dle Vašich přání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování čisté, prostorné. Měli jsme obdržet pokoj s výhledem na bazén, ten jsme původně neobdrželi. Nebyl problém pokoj vyměnit.

Strava
Pestrá, ovšem velmi malý výběr ryb a mořských plodů. Večeře již od 18. hodiny, což jsme vzhledem k chladnějšímu počasí od 17. hodiny uvítali.

Služby hotela
Vše perfetkní - úklid, nápomocná recepce (24/7).

Pláž
Pláž rozsáhlá a čistá. Vzhledem k přílivu nebylo moře úplně čisté, voda na přelomu února-března chladnější, ale určitě ne tolik, aby nebylo možné se koupat.

Tereza Jinochová, 11.03.2020, Dátum pobytu: 29.2. - 7.3.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: DoubleTree by Hilton & Spa Marjan Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 10 Rádi se sem znovu vrátíme.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Rádi se sem znovu vrátíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování standardní, ale lůžka kvalitní (i pristylka!). Prostorný pokoj s výhledem na moře.

Strava
Pestrá - ryby, hovězí, kuřecí, omáčky, z příloh pečené brambory, ryze, těstoviny, testovinove saláty, polévky, zelenina všeho druhu, snídaně vejce vařené, volske oka, omelety, livance, tousty, pečivo mnoho druhu, buchticky, zákusky, ovoce, pomazánky, marmelády, med, nutella, jogurty, pudinky atd..Nápoje džusy, voda, káva, limo v plechu, čaje, vino, pivo, michane drinky, rumy, likery, atd..

Služby hotela
Personal obletuje hosty a je velmi milý, ve všem napomocny.

Pláž
Pozvolný vstup do moře, pláž udržována, hlídaná, dostatek lehatek i ručníků, možnost výběru lehatek na písku dole nebo nahore na trávě, všude slunečníky ????Sprchy????

Romana B., 10.03.2020, Dátum pobytu: 27.2. - 7.3.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Hotel (ex Bin Majid Beach Hotel)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 S dovolenou jsme byli velmi spokojeni.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsme byli velmi spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj jsme měli velký. V koupelně velký sprchový kout a současně i vany. V koupelně byl navíc bidet. Celkový dojem - maximální spokojenost.

Strava
Výběr stravy byl dostačující, každý den jiné jídlo, vždy jedno jídlo byla ryba na různý způsob. I když jsme zažili i lepší výběr v jinou dovolenou celkově jsme byli spokojeni

Služby hotela
V hotelu mají fitko, můžete si objednat masáže, u hotelu jsou dva menší bazény (jediná výtka, bazény mohly být větší). Oba mají část pro děti u jednoho je větší vířivka s teplou vodou. Vedle bazénu je golfové hřiště. 18.ti jamkový tee time stojí po slevě 495 AED ve všední den, o víkendu 575. Cena je vždy za 1 tee time pro 1-4 hráče. Půjčení bagu stojí na 17 jamek 200 AED.

Pláž
Pláž je velká dostatek lehátek. Voda čistá. Písek není žlutý, ale navezený bílý (rozemleté lastury). Výhoda je, že se od slunka tak nezahřívá, takže se po něm dá chodit i bosky.

Antonín Váňa, 09.03.2020, Dátum pobytu: 28.2. - 6.3.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Vše ok

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše ok Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo super určitě by se našlo lepší ale ne že tyhle peníze.

Strava
Strava za nás musím napsat jen že nám velmi chutnalo. Jídlo bylo každý den ovce ryba kuře a sem tam kachna ovšem každý den na jiný způsob takže pro nás výborné. Celkem pestrý výběr salátů a sladký koutek byl také fajn

Služby hotela
Každý den čisto ne jen v pokoji ale celkově v otelu i okolí. Obsluha milá usměvavá a ne vyžadovala bakšiš takže také fajn.

Pláž
Pláž byla čistá upravena asi není co dodat. Určitě se budeme chtít vrátit.

Vladimír Batela, 09.03.2020, Dátum pobytu: 29.2. - 6.3.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Hotel (ex Bin Majid Beach Hotel)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

4 fotografie

Celkom: 6,8 tento resort jsme navštívili již po 3.Z předešlých návštěv jsme byli velmi spokojeni.V současné době se resort více méně stal...

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
tento resort jsme navštívili již po 3.Z předešlých návštěv jsme byli velmi spokojeni.V současné době se resort více méně stal "masovou" záležitostí turistů z bývalého SSSR.Hotel též nabízí svoji soukromou pláž i jiným hotelům,které své klienty v dopoledních hodinách přivážejí mikrobusy.Pláž bývá přeplněná,malé bazény jsou obsazeny - tím docela trpí komorní prostředí resortu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování pokoj Deluxe byl velmi přijemný,prostorný i když v době naší návštěvy netekla teplá voda :-(((

Strava
Strava výborná - bohužel prostory restaurace a její zázemí neodpovídalo současnému nárůstu hostů ,což způsobovalo - nedostatek talířů,nápoje včetně alkoholických byly podávány do plastu,neexistence malých lžiček k zamíchání kávy,konzumaci zákusků..

Služby hotela
personál milý,snaživý

Pláž
čistota pláže dobrá,občas nebyly k dispozici ručníky k lehátkům,toalety ne vždy uklizeny a zásobeny toaletním papírem či papírovým ručníkem.

Jana Sedláčková, 09.03.2020, Dátum pobytu: 26.2. - 4.3.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: BM Beach Resort (ex Smartline Bin Majid Beach Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)