Recenzie hotelov
Ras Al Khaimah - Spojené arabské emiráty

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Celková dovolená byla k naší spokojenosti až na jednu věc, a tou bylo jednání a chování specialistky prodeje zájezdů. Zájezd jsem...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celková dovolená byla k naší spokojenosti až na jednu věc, a tou bylo jednání a chování specialistky prodeje zájezdů. Zájezd jsem objednal v sobotu večer. V neděli jsem volal do CA s dotazem na moji objednávku. Bylo mi na tel. lince sděleno velmi rozhořčeným hlasem, že jich je tam málo a že neví, zda se mi ozvou ještě ten stejný den, což jsem chápal, protože byla neděle. V pondělí mne po mojí tel. urgenci kontaktovali. Od prvního do poslední momentu byla velmi, velmi neochotná. Snažila se mi vnutit cestovní pojištění k zájezdu, přestože jsem jí už na začátku sdělil, že mám cestovní pojištění již zajištěné. A ta její neochota. Připadal jsem si jako obtěžující hmyz. Po té, co jsem uhradil obratem dovolenou, jsem jí napsal ještě jeden e-mail s dotazem k zájezdu, na který už se mi neobtěžovala odpověět. V minulosti jsem byl s lidmi z CA vetšinou velmi spojený, Toto byl ale pravý opak. Tato dáma by nadále neměla zájezdy prodávat, protože CA velmi kazí jméno. Pokud bych se do budoucna ještě někdy setkal s takovýmto jednáním ze strany prodejce zájezdů, budu zájezdy objednávat jinde. Výborný a příjemný byl delegát na místě v SAE, který byl pravým opakem paní z CA a který hovoří skvěle česky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvělé, čisté. Pravidelný úklid. Člověk, který u nás uklízel se mne sám ptal, zda je vše s úklidem v pořádku.

Strava
Využívali jsme snídaně. Dostatečný výběr po každého. Velmi příjemná a milá obsluha.

Služby hotela
Využívali jsme hotelové fitness centrum k naprosté spokojenosti. Cokoliv jsme řešili s recepcí bylo bezproblémové s příjemným a milým přístupem

Pláž
Využívali jsme hotelových autobusů, které nás vozili na pláž k partnerskému hotelu Hilton. Cesta na pláž autobusem trvala cca 30 minut. Zajištění ze strany hotelů bylo bez problémové. Velmi nepříjemné však bylo chování ruských klientů hotelu, kteří se při nastupování do autobusů chovali velmi bezohledně, neustále se tlačili a chovali se často jako "zvěř". Plážový servis bez problémů. Pláž příjemná. V moři plavou často modré medúzy, které jsou pro lidi neškodné, ale potkal jsem se s člověkem, který měl nohu požahanou od jiného druhu medúzy. Někdy mi říkal, že to jsou hnědé medúzy, které jsou způsobují toto požahání, ale osobně jsem je v moři neviděl.

Anonym, 24.04.2019, Dátum pobytu: 29.3. - 10.4.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: DoubleTree by Hilton Hotel Ras Al Khaimah

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,2 Dovolená se nám velmi líbila.By,i jsme spokojeni.

  • 7 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám velmi líbila.By,i jsme spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čisté,výměna ručníků, a povlečení denně . Chybí tam balkon nebo terasa pro sušení mokrých plavek.

Strava
Výběr z několika druhů jídel. Kuřecí, hovězí maso a ryby každý den, vždy na jiný způsob, Hodně zeleniny a salátů.

Večeře až do 22:30.

Služby hotela
Příjemný a ochotný personál. Káva zdarma pouze ráno u snídaně.To nás překvapilo. Na pokoji je konvice, kdo má rád tureckou kávu doporučuji vzít si z domu. Koktejly a alkohol v omezeném množství.

Pláž
Pláž byla čistá, lehátka byla většinou obsazená.

Renata K., 23.04.2019, Dátum pobytu: 10.4. - 17.4.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Bin Majid Beach Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Hotel působil rodinným dojmem, byl čistý, každý den se uklízelo, měnily se ručníky a doplňovala se lednice, káva a čaj. Na recepci byli...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel působil rodinným dojmem, byl čistý, každý den se uklízelo, měnily se ručníky a doplňovala se lednice, káva a čaj. Na recepci byli vždy ochotni pomoci s jakýmkoli požadavkem. Kladně hodnotím i to, že nebylo nutno mít neustále nachystané peníze na spropitné, přesto byl personál hotelu usměvavý a velmi příjemný. Pokoje měly každý svou terasu a všechny byly kousek od bazénu i pláže. Hotelové animace a program byl zajištěn celodenně jak pro malé návštěvníky, tak pro dospělé. Celodenní aktivity pro děti, včetně večerního programu. Pro dospělé byly po celý den zajištěné hry a různé druhy cvičení. Večer byl program, kterého se mohl kdokoli účastnit, nebo jen klidně pozorovat. Animátoři a veškerý personál byli velice příjemní lidé s trpělivosti porozumět i hůře mluvícím angličtinářům. Delegátka byla vstřícná a ochotná, všechny podrobně seznámila s celým programem pobytu a přijet i mimo plán. Touto cestou jí dodatečně děkujeme za její obětavost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Blízko pláže a bazénu, čisté ,uklizené. Každý pokoj měl svou sprchu, WC a terasu, dále také malou lednici, varnou konvici, trezor. Na pláži nebyl problém si najít lehátko, pláž nebyla přeplněná. Ručníky na pláž jsme si mohli měnit každý den , taktéž i na pokoj, kde nám je měnili automaticky při úklidu.

Strava
Výběr jídla byl rozmanitý, který se každodenně obměňoval. Servírování bylo formou rautu ( bufetu ). Teplé jídlo ( rýže, brambory, maso, ryba, kuře, grilované dobroty....), saláty, ovoce zelenina, vývar.......včetně koutku oblíbeného jídla pro nejmenší. Bohatě vybrat si mohl každý.

Služby hotela
Již výše popsané, hodnotím velice kladně, veškerý personál byl velice ochotný a milý.

Pláž
Čistá , upravená , písečná, vhodná pro neplavce i malé děti. Dopoledne byl velký odliv, odpoledne příliv. Plavci si dopoledne museli jít zaplavat dál do moře.

Petr Černý, 23.04.2019, Dátum pobytu: 10.4. - 17.4.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Smartline Ras Al Khaimah Beach Resort (ex. Bin Majid Beach Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Splnilo očekávání

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Splnilo očekávání Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování ( superior ) bylo na nejvyšší úrovni

Strava
strava byla pestrá, vše co jsem jedl mi moc chutnalo

Služby hotela
služby byly na profesionální úrovni

Pláž
dostupnost na pláž byla bezvadná buď pěší (cca 3 min.) nebo hotelovým odvozem (el. vozík pro 6 osob + řidič)

pláž byla sice malá ale dostačující a čistá

Ladislav Szabo, 23.04.2019, Dátum pobytu: 14.4. - 20.4.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Marjan Island Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Dostali jsme to,co jsme očekávali....odpočinek,slunce,pohodu,nic náročného.

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dostali jsme to,co jsme očekávali....odpočinek,slunce,pohodu,nic náročného. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování nebylo špatné,úklid,výměna ručníků fungovala denně

Strava
Tak co se týče stravy,bylo to dokonalé...,velký výběr,ryby,maso,zelenina,těstoviny...vše výborně dochucené...jen naši ruští kolegové měli pocit,že jim to ostatní chtějí všechno sníst.....:-)

Služby hotela
Chtěli jsme pouze vyměnit rozbitou židli....nebyli schopni...pochopili jsme.že je to nad jejich síly...:-)

Pláž
Pláž celkem slušná,jen v moři trochu řas,jinak teplé...občas bylo nutné si "zarezervovat" lehátka ,ale poté dost lidí odjelo,tak byl celkem klid.

Anonym, 23.04.2019, Dátum pobytu: 8.4. - 17.4.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Smartline Ras Al Khaimah Beach Resort (ex. Bin Majid Beach Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Celkově hodnotím dovolenou pozitivně. V našem termínu bylo osazení hotelu cca 70% Rusů, ostatní Češi, Poláci a Němci. Bohužel někteří z...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově hodnotím dovolenou pozitivně. V našem termínu bylo osazení hotelu cca 70% Rusů, ostatní Češi, Poláci a Němci.

Bohužel někteří z Rusů se chovají trochu neomaleně. Za to ale hotel nemůže. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Moderní a pěkně vybavený rodinný pokoj. Jen upozorňuji dopředu (četl jsem podobnou zkušenost v předchozích recenzích), Pokud přijíždíte jako čtyřčlenná rodina, čeká Vás na pokoji pouze 3 postele. Hotel "hází" vinu na cestovku a naopak. Nakonec cca po 2 hodinách bylo vyřešeno. Tak pro příště doporučuji možná hned po příjezdu na letišti se ujistit u delegáta, ať počet postelí prověří telefonicky před příjezdem na hotel.

Strava
Na hotelu naprosto bez výhrad.

Na pláži se jídlo objednává jak v restauraci, není formou bufetu. Na pláži je nárok jen na 1 jídlo na osobu na den. Pokud to někomu nestačí, může zajít do hotelu. Nám ale jídlo na pláži přišlo naprosto dostačující.

Služby hotela
Všichni příjemní a snaží se.

Pláž
Pláž je pěkná, čistá. Od hotelu cca 15 min.procházka. Pokud není nálada na procházku, od hotelu k pláži a naopak jezdí každou chvilku vozítka.

V našem období bylo v moři poměrně dost medúz. Nezaznamenali jsme nikoho, koho by požahaly. Nicméně to trochu kazí dojem při koupání v moři.

Anonym, 23.04.2019, Dátum pobytu: 12.4. - 19.4.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: The Village at Cove Rotana Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,4 Dovolená v teple a u moře je vždy příjemná, pokud ji nekazí několik nedostatků. Nebyli jsme upozorněni, že zde pořádající cestovka nemá...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená v teple a u moře je vždy příjemná, pokud ji nekazí několik nedostatků. Nebyli jsme upozorněni, že zde pořádající cestovka nemá jediného pracovníka, který by uměl česky. Byli jsme zahrnuti do ruských účastníků a informace přítomná "delegátka" chrlila takovým způsobem, že naše chabé znalosti ruštiny pochytily jen pár slov. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo velmi pěkné ve zděných domech v přízemí z východem k bazénu. Uvnitř pokoje základní zařízení. Chybně navržená koupelna měla pouze úzký průchod k WC tak, že k němu bylo nutno jíti bokem a při vstávání dávat pozor na hlavu.

Strava
Strava na hotel **** byla pestrá, ne každému vyhovující. My jsme byli celkem spokojeni.

Služby hotela
Pracovníci hotelu milý, ochotní. Jiných služeb než běžných jsme nevyužili.

Pláž
Přístup k pláži na některých místech obtížný. Pláž celkem čistá, při odlivu vody po pás, při přílivu se dalo i plavat. Ve vodě velké množství trávy, v ní skryté kameny a mořské hvězdice, doporučuji boty do vody.

Zdeněk Holeček, 22.04.2019, Dátum pobytu: 9.4. - 19.4.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Smartline Ras Al Khaimah Beach Resort (ex. Bin Majid Beach Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 2,8 Starý, vybydlený hotel; hvězdami odpovídá 2

  • 2 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Starý, vybydlený hotel; hvězdami odpovídá 2 Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Zákadní vybyvení, vše staré, v koupelně se vše odlupovalo a odpasávalo. Měli jsme přichystané pouze dvě postele, ačkoliv byly zaplacené tři.

Strava
Kvalitní, chyběla pouze káva z presovače.

Služby hotela
Na velice nízké úrovni

Pláž
staré deštníky, stará lehátka; neudržovaná pláž

Lenka H., 22.04.2019, Dátum pobytu: 13.4. - 19.4.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Smartline Ras Al Khaimah Beach Resort (ex. Bin Majid Beach Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)