Recenzie hotelov
Srí Lanka

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Předčilo naše očekávání. V lednu/únoru tepoty přes 30°C, oceán jako kafe.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Předčilo naše očekávání. V lednu/únoru tepoty přes 30°C, oceán jako kafe. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalitní, všechny pokoje s částečným výhledem na moře. Wi-fi všude.

Strava
Vynikající

Služby hotela
Není co vytknout

Pláž
Velké vlny, pláž není "dokonalá", ale proto na Srí Lanku ani nejezděte-cestujte po ostrově!

Zdeněk Budík, 13.02.2020, Dátum pobytu: 28.1. - 9.2.2020
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Hotel: Mermaid & Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 5,4 hotel hezky v moři se neda koupat vše daleko 5km od centra jen taxikem v tech vedrech krokodyli v řece kde mate zdarma jezdit na lodi a...

  • 6 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 3 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
hotel hezky v moři se neda koupat vše daleko 5km od centra jen taxikem v tech vedrech krokodyli v řece kde mate zdarma jezdit na lodi a nikdo nic neřekne Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoje čiste

Strava
jidlo dobre

Služby hotela
zamestnanci ok

Pláž
8lehatek pro cely hotel a nikde jinde se nedalo na plaži ležet

Martin Kincl, 12.02.2020, Dátum pobytu: 28.1. - 9.2.2020
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Tangalla, Hotel: Lagoon Paradise Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Velmi pěkný resort, moc dobré a pestré jídlo, teplé moře a úžasná pláž. Každému doporučuji.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pěkný resort, moc dobré a pestré jídlo, teplé moře a úžasná pláž. Každému doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování na vysoké úrovni, každý den úklid, vybavení pokoje plně dostačující, bylo tam vše, co bychom mohli potřebovat. Každý den dvě lahve pitné vody zdarma. Pár kroků k bazénu a na pláž.

Strava
Měli jsme polopenzi, protože jsme měli v plánu několik celodenních výletů. Jídla k snídani a k večeři bylo tolik, že jsme už na další jídlo do okolních restaurací ani nechodili, nebylo to třeba. Výběr obrovský, vše chutné a exotické. Paráda.

Služby hotela
Služby hotelu jsme moc nevyužívali, ale vše fungovalo bez problémů, lehátek u pláže dost, ručníky na pláž jsme měnili podle potřeby, fungovala dokonce nepřetržitá ostraha objektu. Lidé usměvaví, připravení poradit nebo pomoci. Moc děkujeme.

Pláž
Pláž čistá, jemný písek, málo lidí. Téměř pořád byly na moři vlny, ale to nám nevadí, naopak. Je to oceán, s tím se počítá a dokonce jsme to čekali horší. Běžný plavec se koupal v moři bez problémů a užíval si houpání na vlnách.

Byli jsme moc spokojeni.

Jiří Bláha, 06.02.2020, Dátum pobytu: 18.1. - 2.2.2020
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Induruwa, Hotel: Pandanus Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Nejlepší dovolenka a srdečně mile lidi na Sri Lance;)

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nejlepší dovolenka a srdečně mile lidi na Sri Lance;) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvělý

Strava
Skvělý

Služby hotela
Vše naprosto ideální

Pláž
Dokonalá

Maryna Hryno, 05.02.2020, Dátum pobytu: 25.1. - 2.2.2020
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Bentota, Hotel: Anantaya

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 super dovolená

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
super dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
příjemné, čisté, dobře udržované, velmi dobrý servis

Strava
jídlo rozmanité, mohlo být více čerstvého ovoce

Služby hotela
výborné

Pláž
pláž odpovídala přírodním podmínkám

Helena Rokl Šrámková, 03.02.2020, Dátum pobytu: 19.1. - 30.1.2020
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Hotel: Royal Palms Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Naprosto okouzlující dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprosto okouzlující dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné pokoje s výhledem na oceán,vždy krásně uklizeno,ochotný a vstřícný personál

Strava
Jídlo v hotelu je kapitola sama o sobě.ke snídani jsem miloval kuře na kari,párečky,vajíčka.Obědy výběr obrovský a to samé večeře.Nejlepší byl krab a plody moře a náš tajný favorit nakládaný tuňák

Služby hotela
Neustále nevtíravě se vás ptají zda je vše v pořádku,pět bazénů,zábava pro dospělé i pro děti,klidová zóna pro dospělé u zadního bazénu,všude čisto

Pláž
Pláž a indický oceán hned u hotelu.Písek a vlny a super relax

Miroslav Schwarz, 01.02.2020, Dátum pobytu: 21.1. - 28.1.2020
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Negombo, Hotel: Club Dolphin

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

6 fotografií

Celkom: 10 Hezký a udržovaný hotel, milý personál, všichni jsou velice ochotní. Pozor však na místní obyvatele. Turisté jsou pro ně tak trochu jako...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hezký a udržovaný hotel, milý personál, všichni jsou velice ochotní. Pozor však na místní obyvatele. Turisté jsou pro ně tak trochu jako lovná zvěř. Skutečně jsme nepotkali nikoho mimo hotel, kdo by se nás nesnažil natáhnout. Na pláži před hotelem postávají místní, kteří nabízejí výlety, svezení tuktukem apod. Cena se dá usmlouvat. Jen kamkoliv vás vezmou, tak je to předem připravené doslova škubání turistů. Například Spice Garden v Kandy je o stovky procent dražší, než když si stejný výrobek koupíte v místní lékárně, Herbal Garden v Kulutaře je vyloženě lumpárna - přemrštěné ceny za pochybné výrobky, kde je místo výrobce uvedena pouze na g-mailu. Když se vám něco nelíbí, průvodce se pouze odkáže na to, že je to státní obchod (což je lež). Když jdete někam sami, hned se na vás přilepí místní mladík, který vám "zdarma"poradí, jen výsledná cena zboží je úplně někde jinde, než jakou dostávají místní. Škubání začíná otázkou "Odkud jste?" a pokračuje "Po kolikáté jste na Srí Lance?" - tím si zjišťují, jaké máte povědomí o místních poměrech a kam až mohou zajít. Na pláži to má pod palcem místní mladík Alex - výlet s ním byl v pohodě, vše zajistil, nechal si zaplatit až na konci, jen má nasmlouvané ty předražené obchody s přírodní medicínou, kterým se příště vyhneme obloukem Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel i pokoj úplně v pohodě, ve sprše trochu kolísala teplota vody, ale nic hrozného

Strava
Spíše pikantnější, ale vždy si člověk vybral

Služby hotela
Každý večer byl od hotelu nějaký program - hudba, představení, karaoke

Pláž
Velké vlny, místní vždy řeknou, zda je bezpečné jít do vody či ne. Radši boty do vody, přítelkyně tam šlápla na nějakou ostrou rybu, tak jsme se projeli i místní záchrankou

Anonym, 31.01.2020, Dátum pobytu: 22.1. - 30.1.2020
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Citrus Waskaduwa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Hotel je hlučný, prakticky každodenní večerní živá zábava a celodenní hlasitý projev Rusů

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je hlučný, prakticky každodenní večerní živá zábava a celodenní hlasitý projev Rusů Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
čisté, ošetřené proti hmyzu, bezva pokoj jednolůžák. Málo pozvolná pláž k oceánu. Při velkých vlnách takřka nemožnost koupání. Výborné vyžití/kvituji masáže a jogu/

Strava
výborna, i kontinentální strava , která mi přišla hodně vhod

Služby hotela
výborná

Lenka Kotrmanova, 31.01.2020, Dátum pobytu: 6.1. - 26.1.2020
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Hotel: Mermaid & Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Skvělá dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovaní jsme byli v hlavní budově hotelu. Pokoj De Luxe, prostorný, krásný,s velkou koupelnou a s vířivou vanou, balkón s posezením, všude čisto, za malý úplatek každý den překvapení na posteli ve formě květů, nebo slona z ručníků :)

Strava
Rozmanitá, široký výběr všeho, absolutně bez problému, každý si vybere.

Služby hotela
Posilovna na dobré úrovni, byli jsme v ní v kterýkoliv čas sami, masáže poměrně cenově vysoko.

Pláž
Hotel stojí přímo u pláže, která byla krásná , čistá s jemným pískem. U hotelu dostatek lehátek i s poduškami , ručníky na pláž jsme fasovali každý den čisté.

Šárka Vajnerová, 29.01.2020, Dátum pobytu: 18.1. - 26.1.2020
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Induruwa, Hotel: Pandanus Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,2 V termínu 17.1.- 25.1. 2020 jsme strávily s dcerou krásných a pohodových dnů v hotelu Pandanus Beach Resort. Hotel má úžasnou polohu...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
V termínu 17.1.- 25.1. 2020 jsme strávily s dcerou krásných a pohodových dnů v hotelu Pandanus Beach Resort. Hotel má úžasnou polohu přímo na nádherné pláži, kterou od něj odděluje bazén a prostor na opalování. Voda v bazénu čistá, průzračná a hlavně bez použití chemie k čištění. Strava rozmanitá, skvělé saláty. Personál milý a ochotný. Výlety jsme absolvovaly s místním průvodcem / na doporučení/, který byl úžasný a splnil nám všechna přání. Zobraziť celú recenziu

Renata R., 28.01.2020, Dátum pobytu: 17.1. - 25.1.2020
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Induruwa, Hotel: Pandanus Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)