Recenzie hotelov
Srí Lanka

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 dovolená byla celkově perfektní vše v pohodě oceán divoký všechno klaplo do puntíku možná proto že jsme jeli s německou c.k.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
dovolená byla celkově perfektní vše v pohodě oceán divoký všechno klaplo do puntíku možná proto že jsme jeli s německou c.k. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování bezvadné pokoj úklid koupelna klima vše fungovalo denně na pokoji voda káva čaj

Strava
jsem trochu vybíravý ale nestalo se mi aby mě něco nechutnalo jídla plno výborný ananas

Služby hotela
služby v pohodě dvakrát za pobyt tel.z recepce kde zjištovali jestli nám něco nechybí

Pláž
zahrada hotelu pěkná vždy bylo místo oceán konec listopadu začátek prosince divoký šnorchl vůbec

Evžen K., 06.12.2019, Dátum pobytu: 20.11. - 3.12.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Hotel: Tangerine Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Jedním slovem....naprostá spokojenost.Jedinný flíček byl Check out.....ve 14.00 z pokoje a ve 20.00 transfer,ale to jsme si sami pořešili...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Jedním slovem....naprostá spokojenost.Jedinný flíček byl Check out.....ve 14.00 z pokoje a ve 20.00 transfer,ale to jsme si sami pořešili s naprosto fantasticky vstřícným personálem.....takže super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj obrovský,koupelna super,vlastní klima,tresor,mini bar,denně čerstvá voda,kavy a čaje,co hrdlo ráčí....prostě vše,co pro svuj klid potřebujete.Teráska s výhledem na ocean už byla jen třešnička na dortu.

Strava
Pánové a dámy....kdo si z nabídky rano,v poledne a večer nevybere,by se měl nechat vyšetřit,protože s nim není něco v pořádku.Měli jsme All In a pruběžné celodenní svačiny jsme ani nevyužívali....to za nás stejně stihli rušští spolubydlící....někdy za ně až stydno(spolykam všechno,at klidně prasknu):-):-)

Opravdu SUPER

Služby hotela
Když máte z dětství nacvičené prosím a děkuju,tak Vám snesou modré z nebe,protože na to moc nejsou zvyklí.....po dvou dnech se profláklo,že jsme asi odjinud a servis,kterej nám pak personál do konce dovči předváděl,jsem nezažil ještě nikde....a to toho mám za sebou opravdu hodně:-):-)

Pláž
Pro mě paráda,přítelkyně není moc na velký vlny,ale moře teploučký,takže překousla i vlny:-):-)

Stefan Fraenkel, 25.11.2019, Dátum pobytu: 10.11. - 21.11.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Hotel: Mermaid & Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,2 Byli jsme určitě spokojení! Krásná zelená Srí Lanka byla i taková ozdrava pro duši, protože si člověk uvědomí, jak se my v Evropě máme...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme určitě spokojení! Krásná zelená Srí Lanka byla i taková ozdrava pro duši, protože si člověk uvědomí, jak se my v Evropě máme vlastně moc dobře! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velké plus je, že všechny pokoje mají výhled na moře. Vybavení pokoje je dostačující. Klimatizace funguje super. V koupelně je k dispozici fén. Koupelna má prosklenou stěnu do tzv šachty jako všichni a tak je občas slyšet hlasy od ostatních a sprcha nás trochu zlobila, tekla buď příliš horká nebo studená a střídalo se to, asi podle toho, jak se sprchovali ostatní v hotelu. Personál hotelu je velice milý, ochotný a usměvavý, potkáte je na každém rohu, starají se o to, aby bylo vše v pořádku a čisté. Řekla bych, že je slušnost jim za úklid nebo za nějakou službičku pro vás, nechat nějakou tu drobnou. Byla jsem překvapená, jak po celém rezortu fungovala bez problému Wi-Fi a to zadarmo! Hned za hotelem je vlaková trať, tak sem tam při projetí zatroubí. Na zahradě probíhají roztomilé veverky, které se určitě stanou vaši každodenní zábavou při opalování.

Strava
Stravování jsme měli all-inclusive a byli jsme opravdu spokojení. Ochutnali jsme i místní curry, které je nachystané podle místních zvyklostí i k snídani. Myslí i na vegetariány. Na mě mají dezerty až moc sladké, ale každý si vybere. Čerstvé ovoce je samozřejmostí. Jen nám chyběl mezi obědem a večeří nějaký snack. A co opravdu neumí je připravit hovězí maso, bylo vždy tvrdé a gumové. Mohli by zařadit sem tam kuřecí steak.

Služby hotela
Personál hotelu je velice milý a ochotný. Domluvíte se zde dobře anglicky i německy, ale i kdyby jste neuměli, umí snad od každého jazyka něco a určitě se domluvíte. Na hotelu jsme nejčastěji potkali turisty z Ruska, Německa , Indie i Asie. Moc služeb hotelu jsme nevyužili, jen posilovnu, která je na takové to protáhnutí dostačující a hlavně tam funguje klima - k dispozici je tam voda a čisté ručníky, nádherný je hlavně ten výhled do zahrady s palmami! Co se týče výletů, zprostředkovali jsme si je sami od místního chlapce z pláže, Nandany. Je levnější než na hotelu. Nemusíte se bát, je spolehlivý a vše co potřebujete zařídí, poradí kde jsou dobré suvenýry, všude zajede s vámi a chodí s vámi jako doprovod. Víc jak 120€za celodenní výlet nedávejte, radila mi i známá, která Srí Lanku navštívila už popáté. A rozhodně výlet doporučuji, jedině tak poznáte trochu blíž život na Srí Lance. Jako suvenýr jsem si dovezla koření, čaje, pár sošek slonů a královský kokosový olej, olej ze santalového dřeva a skořicové misky. Ještě bych zmínila výlet po městě tuk tukem, i to byl velký zážitek. Tuk tuky stojí hned před hotelem a stojí 2€ tam i zpět, my jsme vždy dali víc, protože nás chlapec všude doprovázel. Zprostředkuje vám i masáž.

Zjistěte si, kdy máte check out, ať nedopadnete jako my, ale byli jsme alespoň zbalení raz dva.

Pláž
Nachází se za zahradou hotelu, je v těsné blízkosti. Před hotelem je udržovaná. Prošli jsme si pláž dál v obou směrech a tam už je to horší, bohůžel plasty jsou zlo dnešní doby a místní si s nimi podle mě až tak poradit neumí. Na pláži je i pálí a místní pálí snad vše před vlastními domy. Pláž má hrubší žlutý písek a v moři se moc nevykoupete, spíš tak ocákáte ve vlnách protože vlny jsou dost silné, ale máte k dispozici krásný čistý bazén na zahradě hotelu. Podnebí je tam vlhké a velice teplé, v listopadu jsme tam měli 30 stupňů přes den a v noci 27, absolutně není potřeba si brát mikiny a svetry, teda pokud neplánujete výlet do hor, tam je to jinak. Čím volnější oblečení, tím lepší protože je tam opravdu vlhko. Na pláži jsme se setkali s Citronadem, tak místní nazývají ještěra, je o něco menší jako Varan, neublíží vám. Dále tam chodí chlápek s opičkou, krajtou a kobrou, chce 10€ za fotku, určitě ukecáte i míň. Místní vám seženou za pár kaček i humra, uvaří ho a přinesou vám ho na pláž.

Hana H., 19.11.2019, Dátum pobytu: 7.11. - 15.11.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Citrus Waskaduwa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

14 fotografií

Celkom: 7,8 Starší příjemný hotel Turya Kolutara na Srí Lance . Bydleli jsme v bungalou. Holel má dva bazény. Personál je velice vstřícný, milý vždy...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 5 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Starší příjemný hotel Turya Kolutara na Srí Lance . Bydleli jsme v bungalou. Holel má dva bazény. Personál je velice vstřícný, milý vždy se snaží .Jídlo dobré , vybere si skutečně každý. Úklid pokojů každý den. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v bungalovu, zařízení starší , ale čisté . Každý den uklizeno

Strava
Strava výborná každý si tu najde co mu chutná.

Služby hotela
Služby hotelu super.

Při plánování naší cesty na SríLanku jsme se snažili najít spolehlivého průvodce v českém jazyce Na internetu jsme našli skvělou průvodkyni Hanku . Rozhodně ji všem doporučuji . Zajistila nám krásné výlety Moc krásně se o nás starala. Její výklad je poutavý a dozvíte se o ostrově spoustu zajímavých věcí. www.SríLanka by Hanka nebo jí najdete na Facebboku

Pláž
Pláž normální , hotel ji udržuje , ale popojdete li pár kroků od hotelu špína a všude odpadky a plasty. Oceán rozbouřený tak že koupat se nedalo.

Ivana P., 19.11.2019, Dátum pobytu: 3.11. - 17.11.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Hotel: Turyaa Kalutara (ex. The Sands)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Výborná dovolená na super místě, velmi ochotný usměvavý personál možnosti využití welness, fitness, okolí poskytujeme dostatek prostoru...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná dovolená na super místě, velmi ochotný usměvavý personál možnosti využití welness, fitness, okolí poskytujeme dostatek prostoru na procházky pláž dlouhá nádherná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Zatím to nejlepší co jsme zažili prostorné pokoje hezký zařízené, výhled do udržované zahrady byl pěkný venkovní posezení prostě super

Strava
Strava výborná ale pálivá, někomu to možná může vadit, mě ale ne, ke konci ubytování už se jídla docela opakovali.

Služby hotela
Příjemný usměvavý personál se staral o naší maximální spokojenost

Pláž
Nekonečná plaž, lehké vlny které jsme měli občas hodně zakalený oceán, občas se mi v nějakých místech zdálo že s životním prostředím si okolí moc hlavu neláme, ale třeba se mi to jen zdálo

Antonín Trubiroha, 14.11.2019, Dátum pobytu: 31.10. - 8.11.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Hotel: Mermaid & Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 Nádherná země, příjemní lidé (jediné, co nás po pár dnech velmi obtěžovalo, bylo neustálé "natahování" rukou, abychom dali...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherná země, příjemní lidé (jediné, co nás po pár dnech velmi obtěžovalo, bylo neustálé "natahování" rukou, abychom dali nějakou rupii), krásný hotel, úžasné jídlo, nádherný a teplý oceán. Doporučuji výlet ťuk-ťukami do města, celodenní výlet na čajové plantáže, za slony, boanickou zahradu... Jízda v této zemi je pro našince naprostý chaos a musí se zažít :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je relativně nový, pokoje prostorné, pěkně vybavené, úklid probíhal každý den, krásně nazdobené postele. Denně se doplňovaly věci na přípravu kávy a čaje, vody. Za mě velká spokojenost.

Strava
Velmi velký výběr, jídlo pestré, pravdou je, že spousta jídel byla pálivá, ale dalo se vybrat. Pravdou je, že po pár dnech si člověk trochu zvykne. Jídlo je obměňováno, téměř každý den jsme objevovali nové chutě, krásně nazdobené sladkosti, denně zmrzlina a čerstvé ovoce.

Služby hotela
Na hotelu je SPA centrum, ale velmi drahé. Hned vedle hotelu jsou masáže od místních lidí, které jsme vyzkoušeli a byli jsme spokojeni. 80 minutová masáž kompletně celého těla za 17 dolarů, na hotelu nabízeli totéž, ale 40 minut za 39 dolarů. Vzhledem k tomu, že ještě nebyla sezona, bylo tam málo hostů, což nám vyhovovalo, se personál na baru moc "nepřetrhl". A navíc, když už vám něco přinesl, tak čekal tak dlouho, dokud nedostal nějaké dýško.

Pláž
Nádherná, čistá pláž, bohužel kvůli velkým vlnám se nedalo koupat, pouze se smočit na kraji. Proto jsme hodně využívali hotelový bazén, který jsme měli cca 3 metry od terasy.

Marie H., 28.10.2019, Dátum pobytu: 10.10. - 19.10.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Induruwa, Hotel: Pandanus Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,8 Sri Lanka je nadherna, v rijnu super klima a super prijemn lidi. Pro nas zatim z exotiky nejlepsi zeme, kde se snadno anglicky domlukvite.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Sri Lanka je nadherna, v rijnu super klima a super prijemn lidi. Pro nas zatim z exotiky nejlepsi zeme, kde se snadno anglicky domlukvite. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani bylo luxusni, naprosto ciste a profesionalni personal.

Strava
Z nabidky jidel neexistuje si nevybrat. Jsme zvykli cestovat, tak uprednostnujeme lokalni stravu. Vsechno bylo naprosto super.

Služby hotela
Hotel nam poskytl vsechny nase prani. Pri 2dennim cestovani nam i pripravili hezke balicky jidla na prani.

Pláž
Plaz nadherna, spousta ptaku, i kravicky, potulni pejsci a spousty opravdu dobrych lidi. Musim ale upozornit, ze ve Wadduwe se na plazi pohybuje skupinka starsich mistnich obyvatel, kteri hrali na to jaky jsou chudaci bez nohy, jak maji nemocne a bezmocne deti,... pricemz pote co nas prostrednictvim vyletu do “Spicy Garden” okradli o desetitisice korun jsme se od mistnich lidi dozvedeli, ze zadne deti nemaji, o nohu neprisli za valky, a nami zakoupene prirodni ayurvedske leky jsou desetinasobne predrazene, protoze nez jsme do zahrady prijeli, zamestnanci soukrome zahrady (ne statni jak tvrdili) jiz obdrzeli info od plazovych lidi, jak nas maji “natahnout”. Nakonec s pomoci dobrych a ochotnych mistnich obyvatel jsme penize dostali nazpet a muzeme byt nadale s nimi v kontaktu pro jakoukoliv budouci navstevu Sri Lanky. Rozhodne se tam budeme za nimi chtit vratit. Sri Lancane jsou velmi mili a privetivy. Jen pozor na to jako vsude ve svete, ze vsude jsou dobri a nekde mene dobri lide...

Ivona N., 23.10.2019, Dátum pobytu: 10.10. - 19.10.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Blue Water Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Dovolená se nám moc líbila, počasí nám krom jednoho dne celý pobyt přálo. Dojem kazily špinavé pláže plné plastů (před hotelovým...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám moc líbila, počasí nám krom jednoho dne celý pobyt přálo. Dojem kazily špinavé pláže plné plastů (před hotelovým komplexem vždy uklizeno). Špína byla i ve městech. Na bělochy zde koukají jako na chodící peněženky, na druhou stranu o cenách se dá smlouvat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ač je hotel označený jako 5*, tak své nejlepší časy už má za sebou. Oprýskaný nábytek, díry v ručnících... Neuškodila by renovace nábytku.

Strava
Strava byla výborná, pestrá a kuchař vždy vyšel vstříc našim požadavkům. Neskutečné byly dezerty.

Služby hotela
Ochotný, usměvavý personál. Každý den malá pozornost ve formě krásně složených ručníků

Pláž
Pláž přístupná přes hotelovou zahradu, každé ráno uklizená. Ovšem v době naší dovolené bylo moře divoké, takže jsme se koupali spíše v bazénu.

Petra Nováková, 21.10.2019, Dátum pobytu: 2.10. - 11.10.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Taprobana Wadduwa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

8 fotografií

Celkom: 10 Úžasná dovolená, překrásný hotel, pozorný personál, výborné jídlo. Byli jsme na začátku října, celý den sluníčko, večer občas déšť. Zatím...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasná dovolená, překrásný hotel, pozorný personál, výborné jídlo. Byli jsme na začátku října, celý den sluníčko, večer občas déšť. Zatím naše nejhezčí dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel má všechny pokoje s výhledem na moře. Pokoj byl moderně zařízený s velkou pohodlnou postelí. Využili jsme služby praní prádla, ještě ten den vám jej vyžehlené a voňavé donesou.

Úklid byl vzorný a to nejen v pokoji ale i v celém hotelu.

Strava
Strava byla excelentní. Vyberou si opravdu všichni. Za nás velká jednička.

Služby hotela
Nejmilejší a nejpozornější personál jaký jsme zažili. Škoda, že za takovými lidmi člověk musí až na Srí Lanku.

Pláž
Využívali jsme hotelového bazénu protože v moři se přes velké vlny nedalo koupat. Bazén je vzorně udržovaný, lehátek bylo dostatek.

My jsme dost času trávili na výletech. Využili jsme služeb místních průvodců Lakmala a Kiriho od Silva Tours, (Lakmal mluví česky - lakmal@seznam.cz), cestování bylo super, vřele doporučujeme.

Danuše P., 19.10.2019, Dátum pobytu: 1.10. - 15.10.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Blue Water Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)