Recenzie hotelov
Srí Lanka

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,8 Dovolená se nám moc líbila, počasí nám krom jednoho dne celý pobyt přálo. Dojem kazily špinavé pláže plné plastů (před hotelovým...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám moc líbila, počasí nám krom jednoho dne celý pobyt přálo. Dojem kazily špinavé pláže plné plastů (před hotelovým komplexem vždy uklizeno). Špína byla i ve městech. Na bělochy zde koukají jako na chodící peněženky, na druhou stranu o cenách se dá smlouvat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ač je hotel označený jako 5*, tak své nejlepší časy už má za sebou. Oprýskaný nábytek, díry v ručnících... Neuškodila by renovace nábytku.

Strava
Strava byla výborná, pestrá a kuchař vždy vyšel vstříc našim požadavkům. Neskutečné byly dezerty.

Služby hotela
Ochotný, usměvavý personál. Každý den malá pozornost ve formě krásně složených ručníků

Pláž
Pláž přístupná přes hotelovou zahradu, každé ráno uklizená. Ovšem v době naší dovolené bylo moře divoké, takže jsme se koupali spíše v bazénu.

Petra Nováková, 21.10.2019, Dátum pobytu: 2.10. - 11.10.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Taprobana Wadduwa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

8 fotografií

Celkom: 10 Úžasná dovolená, překrásný hotel, pozorný personál, výborné jídlo. Byli jsme na začátku října, celý den sluníčko, večer občas déšť. Zatím...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasná dovolená, překrásný hotel, pozorný personál, výborné jídlo. Byli jsme na začátku října, celý den sluníčko, večer občas déšť. Zatím naše nejhezčí dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel má všechny pokoje s výhledem na moře. Pokoj byl moderně zařízený s velkou pohodlnou postelí. Využili jsme služby praní prádla, ještě ten den vám jej vyžehlené a voňavé donesou.

Úklid byl vzorný a to nejen v pokoji ale i v celém hotelu.

Strava
Strava byla excelentní. Vyberou si opravdu všichni. Za nás velká jednička.

Služby hotela
Nejmilejší a nejpozornější personál jaký jsme zažili. Škoda, že za takovými lidmi člověk musí až na Srí Lanku.

Pláž
Využívali jsme hotelového bazénu protože v moři se přes velké vlny nedalo koupat. Bazén je vzorně udržovaný, lehátek bylo dostatek.

My jsme dost času trávili na výletech. Využili jsme služeb místních průvodců Lakmala a Kiriho od Silva Tours, (Lakmal mluví česky - lakmal@seznam.cz), cestování bylo super, vřele doporučujeme.

Danuše P., 19.10.2019, Dátum pobytu: 1.10. - 15.10.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Blue Water Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená se nám neskutečně líbila. Ovšem už bych si pro zprostředkování dovolené Invii nevybrala.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám neskutečně líbila. Ovšem už bych si pro zprostředkování dovolené Invii nevybrala. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním jsme byli naprosto spokojení. Z pokoje jsme šli přímo k bazénu. Úklid pokojů probíhal 2x denně, personál naprosto dokonalý, usměvavý, milý. Nic nebyl problém.

Strava
Vynikající, veliký výběr. Nápoje super, džusy byly opravdu džusy, káva skvělá.

Služby hotela
Personál se nás několikrát za pobyt ptal, zda jsme spokojení, pokud cokoliv budeme potřebovat, není problém. Musím říct, že takový přístup ze strany personálu jsem ještě nezažila.

Pláž
Pláž naprosto dokonalá. Pár metrů od hotelu, čistá (až na pár kousků plastů, ale toho se asi nejde zbavit úplně). Viděli jsme kraby, sbírali mušle, dováděli ve vlnách.

Jediné, co nám opravdu vadilo, byli místní, co každý den číhali na pláži a nabízeli neustále výlety atd. Nešlo se jich zbavit. Každý den se na nás jeden nalepil a trvalo dlouho, než pochopil, že o jeho služby nemáme zájem.

Veronika M., 07.10.2019, Dátum pobytu: 27.9. - 4.10.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Beruwela, Hotel: Heritance Ahungalla

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

9 fotografií

Celkom: 10 Veškeré služby hotelu skvělé. Personál excelentní. Krásný výhled z balkonů, naprostá spokojenost. Doporučuji využívat místní dopravu,...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Veškeré služby hotelu skvělé. Personál excelentní. Krásný výhled z balkonů, naprostá spokojenost. Doporučuji využívat místní dopravu, která je opravdu zážitkem a bližším poznáním země a jejich obyvatel. Setkali jsem se zde jen s příjemnými lidmi, všude pro nás meli úsměv, pomáhali nám. Srí lanka nás uchvátila přírodou, lidmi a náladou. Zažili jsme mnoho problémů, ale vždy se objevil někdo, kdo nám pomohl. A co je pro Srí Lanku typicke? Úsměv a odpověď: NO PROBLEM.

Využili jsme nabídky místního pána Sumiho, který nás prováděl po celou dovolenou a pečoval o nás. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel úžasný, prostorný, každý den krásně uklizeno, dokonale čistý bazén, uklizená pláž, všichni pracovníci hotelu vstřícní, usměvaví, srdeční. Na hotelu jsme trávili minimum času, i tak bylo vše dokonalé.

Strava
Ohromující výběr na snídani, nic nechybělo.

Služby hotela
Služby opravdu na vysoké úrovni. Nelze nic vytknout.

Pláž
Pláž mimo sezónu každý den vyplavovalo moře spoustu odpadu, hotelový personál vždy uklízel. Moře dost rozbouřené, nebylo možné plavat, což je ale pro tento termín normální. Všude byli přátelští pejsci. Příjemné nebylo setkání s místníma krávama a býkama na pláži a v okolí hotelu. Ty doporučuji obejít velkým obloukem.

Daniela, 28.09.2019, Dátum pobytu: 12.9. - 20.9.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Taprobana Wadduwa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 7,4 Jeli jsme mimo hlavní senzonu, ale vše dopadlo na výbornou včetně počasí

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 3 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Jeli jsme mimo hlavní senzonu, ale vše dopadlo na výbornou včetně počasí Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování nemělo chybu, uklízeli pokoj i víckrát za den. Všude čisto

Strava
Strava místní, ale dalo se najít něco i pro evropana, výběr velký

Služby hotela
Výbnorné

Pláž
Pláž nás zklamala. S většíma vlnami jsme počítali, ale pláž i moře bylo špinavé a nepříjemně cítit.

Jitka Jindříšková, 25.09.2019, Dátum pobytu: 3.9. - 17.9.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Beruwela, Hotel: Cinnamon Bey

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Super dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezký novější hotel v koloniálním stylu, s velkou zahradou a dvěma bazény, v zahradě dostatečný počet lehátek. Pokoj včetně sociálního zařízení čistý, bez plísně a zvířátek, úklid probíhal 2x denně. Na pokoji minibar, velká LCD, klimatizace, trezor, čajový a kávový koutek denně doplňovaný, v koupelně fén, lodžie s výhledem na oceán a sezením včetně lehátka.

Strava
Strava výborná, měli jsme polopenzi, protože jsme chtěli trávit dovolenou spíše cestováním, než celodenním pobytem v hotelu. V jídelně jsme nezažili fronty, vždy nás hned uvedli ke stolu. Byli jsme tam ale v mimosezóně, v plné sezóně to může být jinak. Výběr jídla neskutečný, ani nebudu vyjmenovávat, prostě vše na co si vzpomenete (kromě vepřového a hranolek, ale to máme doma), za celou dobu pobytu jsme nestihli ochutnat úplně vše, co se nabízelo, a nikdy nic nedošlo, hned bylo doplňováno. Jídlo bylo výborné, i ten kdo nemá rád pálivé, si najde to svoje. Hodně pálivá jídla jsou označena červenou papričkou, takže se nespletete.

Služby hotela
Mimo bazénu jsme hotelové služby nevyužívali, hotel nabízí kromě jiného posilovnu, masáže, výlety....ale ty jsme si zařizovali sami.

Pláž
Hotel leží hned u pláže, hotelová zahrada je od ní oddělena plůtkem, projdete jen brankou a jste na pláži. Pláž písečná a relativně čistá, oceán sem tam něco vyplaví, ale žádná tragédie to není. Myslím, že přestože je pláž veřejná, určitě byla minimálně před hotelem denně uklízena. Na plavání v oceánu to nebylo, byly hodně velké vlny, ale s tím jsme počítali. V jejich plné sezóně se tam prý dá šnorchlovat. Voda v oceánu byla čistá, na pláži lidí málo, spíš se jen procházeli nebo máčeli nohy v oceánu. A samozřejmě místní prodejci čehokoliv, ale stačí jim slušně říct, že nemáte zájem, a dají vám pokoj.

Veronika P., 25.09.2019, Dátum pobytu: 14.9. - 22.9.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Beruwela, Hotel: Cinnamon Bey

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Překrásná dovolená, určitě se sem chceme vrátit, protože jak hotel, lidé, okolí, služby, všechno bylo perfektní, počasí všeho druhu...

  • 10 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Překrásná dovolená, určitě se sem chceme vrátit, protože jak hotel, lidé, okolí, služby, všechno bylo perfektní, počasí všeho druhu (pršelo, svítilo sluníčko, foukalo, prostě všechno možné krom sněhu) a velmi příjemní lidé, někteří sice neustále s nataženou rukou, ale někteří opravdu ochotní i když nebyl kšeft :) neuvěřitelná příroda Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo čisté, každý den úklid (vždy jsme nechali 100rupií), jediné co bych vytkla byla klimatizace, která jela na plné obrátky a pokud jsme byli na výletě a vypli ji dodatečně bylo na pokoji chladněji, ale na recepci lze vyptat přikrývku, jinak zde je pouze tenké prostěradlo, ale stačí, protože v tomto klimatu opravdu není potřeba nic víc. Při prvním vstupu celkem šok z ovzduší, bohužel zdejší klima se projevuje na plísních a vlhkosti, ale to není možné ovlivnit, čisto bylo a personál se snažil - krásně zdobené postele čerstvými květinami. Super byl i čajový set na pokoji, dovezli jsme si vlastní kávu (doporučuji, jejich není dobrá a pytlíky s Nescafé nám na nakopnutí nestačí :) denně nám doplňovali vodu a na pokoji je i lednice. Mají velmi pohodlné postele, takže se spalo naprosto v pohodičce. Pokoj jsme dostali v přízemí ihned u bazénu a můžu říct, že to byl nejlepší pokoj, který jsme mohli dostat :) navíc se personál snaží vyjít vstříc, takže se další Češi do našeho pokoje pak nastěhovali na vlastní žádost z patra po našem odjezdu, check out byl prodloužen do 13ti hodin, což bylo také příjemné

Strava
Strava byla ,,jiná'' prostě pro Evropana celkem šok :-) kdo má rád kari a rýži tak si pochutná, já jsem toho po třech dnech měla plné zuby. Na mě málo mořských plodů, pouze jednou krab, kalamáry jinak pořád tuňák, který je tu přebytkové zboží, ale žádné chobotnice, krevety nic, to mě celkem mrzelo, když jsem pak viděla tržnice plné těchto potvor. Výborné bylo ovoce, je vidět, že je místní, dozrálé a velice chutné. Luxusní mají zákusky a dorty - kdo má rád sladké vyřádí se tu. Výběr jídla byl velký, jen si člověk musí zvyknout a dát si pozor na pálivé - nemají to moc označené. Dobré byly polévky. VELKÉ DOPORUČENÍ: vemte si určitě all inclusive, pití nemají zrovna nejlevnější hlavně co se týče piva a alkoholických nápojů - my si vzali a byli jsme moc rádi, protože ti co neměli se dost prohli právě na pití - ve finále co připlatíte za all se vám fakt vyplatí na tom pití. Když jsme jeli na výlet tak po domluvě nám na recepci nechali balíček se snídaní.

Služby hotela
Všichni neustále s úsměvem na tváři, barman s námi vždy prohodil slovo - mají stejně špatnou angličtinu jako já, takže to bylo super :) jsou velmi ochotní, klidně přijdou z baru až na pokoj se zeptat co si dáte, ručníky vám klidně 5xdenně vymění, ptají se zda jste spokojeni, využili jsme hlavně bazén - teplý, velký k dispozici míče na hraní a také můžete využít bazénový či plážový volejbal. Posilovnu ani cvičení na hotelu jsme nevyužili, ale další češka byla spokojena i s tímto. My většinu času trávili na výletech mimo hotel (Mirissa, tsunami museum, Galle, Udawalawe, želví líheň, chrámy, čajové plantáže a moho dalšího) - v případě zájmu ráda předám kontakt na Athulu (místní tuktukář - můžete se informovat u mě na tel: 776210923) - byl levnější než ostatní co jsme poptávali i ze zkušeností ostatních čechů (bylo nás za dobu dovolené na hotelu 6 - různé příjezdy a odjezdy), pozval nás k sobě domů na kokosový drink (určitě vyzkoušejte), zastavoval i tam kde jsme nevěděli, že něco můžeme vidět a vždy čekal klidně i několik hodin, když jsme se například šli vykoupat na jinou pláž. Když jsme ho zrovna nevyužili tak napsal zprávu, jak nám přeje dobré ráno a dodnes si s ním píšeme, je skvělý.

Pláž
Pláž krásná čistá, což bylo poznat když se člověk prošel na pláže jiných hotelů, kde byly odpadky vyplavené z moře a nikdo se je neobtěžoval uklízet, také psů se nám tu moc nehemžilo. Pláž je krásná písečná a do oceánu je pozvolný přístup, my měli velké vlny ale bylo to fajn na vyblbnutí - určitě ne na plavání, nebo pro děti. My si zajeli s tuk tukářem na jinou klidnější pláž a tam jsme se vykoupali i viděli obrovské mořské želvy. Nejlepší období je únor a březen, což nám říkali i místní, ale v září určitě spíš na blbnutí než plavání.

Stanislava H., 23.09.2019, Dátum pobytu: 10.9. - 19.9.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Induruwa, Hotel: Pandanus Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 9,2 Skvělá dovolená a skutečný relax v nádherné destinaci.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená a skutečný relax v nádherné destinaci. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl velmi prostorný s výhledem na zahradu a oceán. Díky relativně malé kapacitě hotelu je zde opravdu klid. V celém areálu je zdarma k dispozici wifi, na pokoji TV. V zahradě je velký a denně udržovaný bazén.

Strava
Strava byla vynikající s širokou nabídkou jídel místní kuchyně, zejména ryb a kari. Kdo nemusí asijská jídla, má vždy možnost si vybrat něco evropského.

Služby hotela
Personál byl velmi ochotný, milý a vstřícný. Pokoj byl několikrát denně vzorně uklizen.

Pláž
Koupání v moři bylo vzhledem k velkým vlnám poněkud riskantní. Pláž by mohla být čistší, přesto je velmi romantická a umožňuje dlouhé procházky.

Radovan V., 22.09.2019, Dátum pobytu: 20.8. - 31.8.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Taprobana Wadduwa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Super hotel, servis i destinace

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Super hotel, servis i destinace Zobraziť celú recenziu

Pláž
Podmínky nedovolovaly koupaní v oceánu, velké spodní proudy. Vynahradil to všechno bazén s výhledem.

Aleš V., 13.09.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 10.9.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Taprobana Wadduwa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Zajímavá země, velký rozdíl mezi životem na hotelu a na ulici.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 5 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Zajímavá země, velký rozdíl mezi životem na hotelu a na ulici. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení odpovídá počtu hvěz hotelu. Úklid v pořádku.

Strava
Strava i obsluha jídelny na dobré úrovni, výběr jak z kontinentálních tak i místních potravin.

Služby hotela
Velká spokojenost s veškerým perzonálem hotelu.

Pláž
Během období monzunu nebylo koupání v oceánu vhodné, s tím jsme počítali. Každodenní vyplavování malého množství plastového odpadu z oceánu na pláž bude v této lokalitě asi těžce řešitelné.

Petr, 02.09.2019, Dátum pobytu: 22.8. - 29.8.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Koggala, Hotel: Club Koggala Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)