Recenzie hotelov
Srí Lanka

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Ahoj, zdravíme všechny kteří míří na Srí Lanku. My jsme zde v únoru 2020 prožilii krásných 10dní dovolené. Hotel, personál, služby,...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Ahoj,

zdravíme všechny kteří míří na Srí Lanku.

My jsme zde v únoru 2020 prožilii krásných 10dní dovolené.

Hotel, personál, služby, strava i pláž perfektní.

Rozhodně doporučujeme!!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše OK, poměr hvězdiček odpovídá, vlhké podnebí se samozřejmě podepisuje na zařízení.

Strava
Perfektní, výběr všeho druhu, moučníky exelentní,

Služby hotela
Na úrovni, všichni ochotní, ručníky denně čisté, plážové služby ok

Pláž
Pláž krásná, čistá pozvolná, vlny ano, ale pokud se dostanete za vlny krásně si zaplavete, my každý den několikrát aspoň půl hodiny v kuse v moři. Voda teplá. Někdy vlny menší jindy o málo větší, ale vždy jsme si zaplavali. V únoru prakticky bez deště.

Pro malé děti a méně zdatné důchodce méně vhodné. Doporučuji děti od cca 10let.

Anonym, 11.03.2020, Dátum pobytu: 19.2. - 29.2.2020
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Induruwa, Hotel: Pandanus Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Srí Lanka 2020 1 fotografia

Celkom: 9,4 Dovolená perfektní, klidná země.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená perfektní, klidná země. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Tak jak to vypadá na foto,zde se nic nerozchází.

Je to poprvé co fakt v tomto nekecali.

Strava
Strava, tak to je opravdu luxus. Začnu zeleninou, tu jsem tu jedl.????. Výborná. Jinak, krevety, hovězí, kuřecí, vepřové a ryby. Bůček na všechny varianty.. Brambory,bramboráky,pyré,cibulove kroužky, fazole, vajíčka.

Služby hotela
Bez nějakých zvláštních výhrad. Pokoj super udržovaný, číšníci výborní, každý den připravené stejně lehátka.. Zdarma pivo a nějaký rum, Arak, vodka a podobně. Koktejlů bylo na výběr asi deset, za poplatek. Dával jsem 15 dolarů každý den a za to měla manželka vždy 4. Hodně lidí si platí pouze snídani a poté cestují, stávalo se, že v baru jsme byli sami. Ideální, zadní Rusové pod obraz.

Pláž
Pláž, je to oceán a extrémně teplý. Byly chvilky kdy jsem tam byl úplně sám a třeba dvě hodiny..

Velké vlny a žádný nepořádek.

Martin H., 09.03.2020, Dátum pobytu: 16.3. - 24.3.2020
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Hotel: Mermaid & Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Nádherná dovolená. Srí lanka je opravdu krásná, byly jsme z ní nadšení :-) Všude zeleno, viděli jsme mnoho zvířat ve volné přírodě...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherná dovolená. Srí lanka je opravdu krásná, byly jsme z ní nadšení :-) Všude zeleno, viděli jsme mnoho zvířat ve volné přírodě (slony, varany, čipmánky, krokodýli, netopýri, orli,...) Doprava je velmi chaotická, každý si jezdí jak chce, pořád samé troubení :-D Ale jízda ťuk-ťukem velký zážitek :-D Určitě se na Srí lanku chceme ještě někdy vrátit. :-) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo perfektní, dostali jsme krásný, prostorný pokoj s výhledem na moře a velkým balkónem. :-) Každý den perfektně uklizeno, 2 lahve vody jsme dostávali každý den a vždy doplněn čaj, káva, cukr,..

Velká spokojenost :-)

Strava
Jídlo bylo dobré, některé hodně pálivé, ale vždy si člověk vybral. :-) Snídaně téměř každý den stejné, večeře se až tak neopakovali :-) Vše dobře ochucené. Číšníci také moc milí, za malé dýško člověka hodně obskakují. :-)

Služby hotela
Všichni pracovníci hotelu byli velmi milí, ochotní se vším pomoct, snažili se komunikovat - každý den alespoň pár vět a vždy všichni s úsměvem. :-) Podnikli jsme výlety s místním ťuk-ťukářem Rajou, kterého si nemůžeme vynachválit. Vzal nás všude, kde jsme chtěli + nám zastavoval všude možně, vzal nás k sobě domů, připravil oběd+koktejl z ananasu, který koupil po cestě z výletu :-D Byl opravdu velmi ochotný, a hlavně neměl tak vysoké ceny, jako jiní co chodili po pláži a snažili se nás nalákat. :-) Takže Raju doporučujeme, stojí s ťuk-ťukem vždy před hotelem (u silnice).

Pláž
Pláž byla krásná, čistá a velmi dlouhá. Dá se procházet daleko po pláži, několik km. Měli jsme velké vlny, dopoledne to nebylo tak hrozné a dalo se i zaplavat, odpoledne už obří vlny a plavat se nedalo. Dobré na vyblbnutí. :-) Bazén přímo u pláže, což nám vyhovovalo, trávili jsme tam hodně času, byl dlouhý, takže super na zaplavání. :-) Také vždy čistý.

Michaela Hykyšová, 09.03.2020, Dátum pobytu: 23.2. - 5.3.2020
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Induruwa, Hotel: Pandanus Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Doporučuji, úžasná dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Doporučuji, úžasná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, klidné, pěkné pokoje

Strava
Čekal jsem více ryb a mořských plodů. Strava výborná

Služby hotela
Perfektní

Pláž
Pláž pěkná ale projít se po ní je nemožné bez How are you. Where Are you from? A nabídek od místních "obchodníků" kteří jsou všude. Nicméně bez nich bych neviděl půlku ostrova za přijatelné peníze.

Jan K., 09.03.2020, Dátum pobytu: 26.2. - 6.3.2020
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Hotel: Mermaid & Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 8,2 Krásná dovolená.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel pěkný, čistý, personál ochotný.

Strava
Jídlo ostré a téměř žádný výběr neostrého.

Snack bar velmi špatný jen dva talíře a čaj.

Pláž
Pláž nádherná, čistá, lehátka s měkkou podložkou.

Bazén čistý.

Moře neskutečně teplé a čisté.

Petra H., 04.03.2020, Dátum pobytu: 22.2. - 1.3.2020
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Induruwa, Hotel: Pandanus Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Srí lanka nás uchvátila, krásná krajina,milí lidé naprosto pohodoví.Byli jsme pobaveni ze způsobu silniční dopravy nikdo nic neřeší,nikdo...

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Srí lanka nás uchvátila, krásná krajina,milí lidé naprosto pohodoví.Byli jsme pobaveni ze způsobu silniční dopravy nikdo nic neřeší,nikdo na ostatní nenadává.Jede skútr s 5 lidmi family car vedle tuk tuk a dodávka do zatáčky je předjíždí auto a do protisměru odbočuje kolo SRI' LANKA :) Krásné výlety akorát autem hodně daleko.Teplý oceán a výborné vlny. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel se nám moc líbil bylo tam čisto každý den úklid pokoje a ostatních prostor.Z pokoje výhled na oceán.Na pokoji varná konvice káva,čaj,lednice.

Strava
Strava byla rozmanitá někdy hodně pálivá skoro ve všem bylo chilli musela jsem si dávat pozor jsem alergická.Výborné zákusky,dobré čerstvé pečivo,hodně zeleniny a ovoce.Na snídani se nám líbila vajíčka na míru jak vám vyhovují omelety se zeleninou nebo volské oka.Výborné krémové polévky.Ananas nám chutnal daleko víc než u nás :) a ochutnali jsme přímo z anansové plantáže a to byla naprostá bomba.

Služby hotela
Personál naprosto výborný a když jim občas něco necháte bokem ....Lehátka každý den čisté ručníky,personál k dispozici při potřebě posunout lehátko.Obsluha až k lehátku.Je tam jakási ochranná zo'na před kluky s nabídlkou výletu a výrobků,nesmí do prostoru lehátek.

Pláž
Pláž byla čistá a bez lidí,teplá voda v oceánu a vysoké vlny vhodné pro vyblbnutí.Na pláži jsou i restaurace kde je možné dát si jídlo nebo drink masáže.

Marcela Bobrovská, 04.03.2020, Dátum pobytu: 16.2. - 1.3.2020
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Induruwa, Hotel: Pandanus Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 Pro naši dovolenou jsme vybrali hotel Hikka Tranz by Cinnamon. Hotel je postavený přímo na pláži, je na něm vidět opotřebení, které na...

  • 6 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Pro naši dovolenou jsme vybrali hotel Hikka Tranz by Cinnamon. Hotel je postavený přímo na pláži, je na něm vidět opotřebení, které na fotkách určitě neuvidíte a v katalogu je tento hotel velmi dobře nafocený. Více než polovina zaměstnanů se snaží některé nedostatky vynahradit úsměvem a příjemným chováním. Okolí hotelu je velmi dobře střežené a to ve dne i v noci. Hotel má krásnou zahradu, kde je dostatek lehátek, některé bohužel bez slunečníků. Bar na pláži funguje, všude je čisto, snaží se uklízet i to co vyplaví oceán. Do hotelu přijíždí každý den mnoho návštěvníků podívat se na želvy a žraloky a také každý den uvidíte v hotelu svatebčany, kteří se zde fotí i několik hodin. Nikoho neruší, ani neomezují a naopak je to hezká podívaná. Na pláži jsme se seznámili s domorodcem jménem Sathsara( my jsme mu říkali Saša), který nás vzal na výlet tuk tukem a za velmi přijatelnou cenu jsme viděli muzeum tsunami, želví farmu, plantáž koření, vodní safari, svezli jsme se na slonovi, navštívili jsme budhistické chrámy, vzal nás do obchodu s čajem..., ale zde pozor, hlídejte si cenu čajů a hlavne počet!!!

Nebojte se místních lidí.

Kousek od hotelu je supermarket, kde nakoupíte úplně vše a ceny jsou dobré. Dá se všude platit kartou. A určitě je dobré si vyměnit peníze rovnou na letišti, je tam výhodnější kurz. V hotelu na recepci jsou ochotní vám jejich měnu rozdrobit na menší měnu na "úplatky".

Počasí v tomto období nám vyšlo, sprchlo jeden večer a za hodinu jste nepoznali, že pršelo.Déšt přijde rychle a rychle odejde.

Co je v hotelu příšerné je obrovské množství ptáků (vran), které dělají šílený hluk, sedají úplně na vše, pijí vodu z bazénu, všude je trus. Uklízí neustále dokola, je to taková marný boj a pro většinu hostů velmi obtěžující. Začínají přilétat v odpoledních hodinách a uklidní se až později večer. Pozor na pokoj č. 117, kde je před terasou strom, který je jejich sídlem a neumím si dost dobře představit ten jejich šílený řev od ranních hodin. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou jednoduše zařízené. Pro vyspání úplně dostačující. Každý pokoj má výhled na oceán a pěknou terasu s posezením. Každý den byl prováděn úklid, doplněné toaletní potřeby. Někde je psáno, že máte k dispozici župany a pantofle, tak to opravdu nečekejte, my jsme k dispozici rozhoně neměli. Na pokoji se dá používat set na kávu a čaj, za malé všimné pokojskému máte doplněno i něco navíc. Minibar je úplně celý placený a velmi pečlivě střežený, při odevzdávání pokoje vás nepustí z hotelu dříve, než minibar zkontrolují, zda jste si něco neodnesli. To nám přišlo velmi neprofesionální a ponižující.

Strava
Strava skutečně vynikající a rozmanitá. Každý den ryby a dary moře, umí je velmi dobře připravit. Jídlo je trochu ostřejší, v této lokalitě s tím musíte počítat. Velké množství ovoce k snídani, na oběd a večeři, už množství menší. Vyborné mají polévky, kazdý den výběr ze dvou druhů. O víkendu je venku grilování. Vynikající jsou zákusty a saláty. Jídelna má 2 části, jedna je klimatizovaná, druhá část je venku před bazénem. I zde neustále opakujete číslo pokoje a neustále něco podepsujete.

Co nás velmi zklamalo a tím hotel u nás klesl na hodnocení...do hotelu jsme přijeli v 8:30 a hned nám sdělili, že nemáme nárok na snídani, že dostaneme až oběd, pokoj nám dali asi po hodině, nemuseli jsme tedy čekat až do 14 hodin, kdy je check in.

Poslední den jsme dopadli ještě hůř, dostali jsme jen snídani, od oběda nás vyhodili, že na něj nemáme nárok a večeři už vůbec ne a odjezd z hotelu jsme měli ve 21 hodin. Check out je ve 12 hodin a tím vám končí i all inclusive a máte smůlu absolutně se vším, takže i s balenou vodou, protože v systému váš pokoj již odhlásili a musíte si vše zaplatit. My jsme s tím naštěstí počítali, takže jsme si vodu nastřádali. Jídlo jsme nedostali, ani když jsme si zaplatili pozdní check out. Tak jsme si vyhádali alespoň oběd. Další pozor si dávejte, když si budete domlouvat pozdní check out, pro nás byl celou dobu pokoj za 50 dolarů a poslední den už za 120 dolarů. Hotel byl poloprázdný po celou dobu pobytu a poslední den tvrdili, že hotel je úplně plný, tak jsme se ohradili, že to není pravda, že v hotelu není skoro nikdo.

Služby hotela
Bar na pláži funguje od 10 - 18 hodin, obsluhující číšníci jsou příliš pomalí a strašně je zdržuje zapisování každého nápoje, který vám dávají, včetně balené vody..., takže pořád hlásíte číslo pokoje a neustále se na podepisujete. Zde se nevyplatí dávat dýško, neudělají pro vás nic navíc, máme vyzkoušeno. Kde se vyplatí dát dýško 1 dolar nebo 100 rupií je pokojskému, položit na postel a plážovým pracovníkům, kteří si pamatují, kde ležíte a další den to pro vás rezervují a vždy večer se vás zeptají, zda chcete stejné místo. Stačí jim dát dýško na začítku a na konci.

Pláž
Pláž je veřejná, ale to nám nevadilo. Každý den ráno a během přílivu připlouvají želvy, které lze krmit řasami. Ve stejném čase se připlouvají nakrmit žraloci. Při šnorchlování je lze spatřit.Je to neskutečný zážitek a není čeho se obávat. Pláže jsou zde dvě, na jedné si užijete vln a na druhé se dá pohodlně vykoupat i v době odlivu. Voda je nádherně průzračná, čistá. Pláž na ležení zde funguje trochu jinak, než u jiných hotelů. Zde nejsou lehátka a slunečníky přímo na pláži, ale v hotelové zahradě, která je oddělena pár schody. Má to svoji výhodu, místní prodavači suvenýrů a různého nabízeného zboží mohou pouze po ty schody, takže vás pořád neobtěžují.

Zdenka T., 02.03.2020, Dátum pobytu: 28.1. - 9.2.2020
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Hikkaduwa, Hotel: Hikka Tranz by Cinnamon (ex. Chaaya Tranz)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Dovolená splnila naše očekávání. Srí Lanka je nádherná země s velmi přívětivými lidmi, kteří se neustále usmívají. Krásné pláže s minimem...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila naše očekávání. Srí Lanka je nádherná země s velmi přívětivými lidmi, kteří se neustále usmívají. Krásné pláže s minimem lidí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsem dražší pokoj s výhledem na oceán,do palmové zahrady. Pokoj byl denně uklizený a čistý.

Strava
Strava byla velmi rozmanitá s velkým výběrem, kde si každý určitě vybere to své.

Služby hotela
Co se týče veškerého personálu, tak všichni byli úžasní a snažili se se vším vyjít vstříc.Snad jediná výtka , kterou bych k hotelu měla, byla ta, že tam každý den ráno střílela ostraha petardy, kvůli psům, kteří lezli do areálu hotelu. Opravdu není příjemné budit se kolem sedmé ráno zvukem petardy. Jinak nádherné prostředí se skvělými lidmi.

Pláž
Pláž je veřejná, tudíž se občas setkáte i s odpadky od místních. Snaží se uklízet. Jinak nádherná s minimem lidí. Pokud jedete s dětmi, tak bez dozoru učitě ne, jsou větší vlny a silnější proudy. Přesto se naše malá vyřádila .

Andrea J., 26.02.2020, Dátum pobytu: 11.2. - 23.2.2020
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Hotel: Mermaid & Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)