Recenzie hotelov
Bentota - Srí Lanka

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Nejlepší dovolenka a srdečně mile lidi na Sri Lance;)

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nejlepší dovolenka a srdečně mile lidi na Sri Lance;) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvělý

Strava
Skvělý

Služby hotela
Vše naprosto ideální

Pláž
Dokonalá

Maryna Hryno, 05.02.2020, Dátum pobytu: 25.1. - 2.2.2020
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Bentota, Hotel: Anantaya

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 příjemná klidná dovolená

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
příjemná klidná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
kvalitní hotel, pokoje i jejich vybavení.

Strava
v ceně byla polopenze, nabízené all inklusive na místě nesmyslně předražené. Snídaně a večeře výborné, pestrá nabídka, omezená nabídka placených obědů. v okolí hotelu nejsou žádné další stravovací možnosti. Místní jídlo dosti kořeněné a ostré.

Služby hotela
odpovídající

Pláž
velmi pěkná klidná pláž, čistá. Většinou větší vlny.

Kateřina, 20.03.2018, Dátum pobytu: 3.3. - 14.3.2018
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Bentota, Hotel: Centara Ceysands Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 Club Bentota byl výborný. Příjemné prostředí, vynikající kuchyně.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Club Bentota byl výborný. Příjemné prostředí, vynikající kuchyně. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita ubytování odpovídala počtu hvězdiček. Nic přepychového, ale pokoje čisté a každý den výměna prádla.

Strava
Strava vynikající, velký výběr a vždy dobře ochucené.

Služby hotela
V pořádku.

Pláž
Pláž je čistá, ale veliké vlny neumožňují běžné koupání a plavání.

Jarmila P., 16.03.2017, Dátum pobytu: 1.3. - 12.3.2017
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Bentota, Hotel: Club Bentota

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Hotel je zajímavý umístěním mezi řekou a mořem. Je moderný a stavěný do patra. Vše působí luxusním dojmem, není to ale moc v místním stylu.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je zajímavý umístěním mezi řekou a mořem. Je moderný a stavěný do patra. Vše působí luxusním dojmem, není to ale moc v místním stylu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou moderní a luxusně zařízené. Vždy s balkonem nebo verandou s výhledem na moře nebo řeku.

Strava
více restaurací, kvalitní jídlo a milý personál.

Služby hotela
Bazénů je v areálu hodně, stejně jako možností k vyžití - sportovní aktivity apod.

Pláž
Pláže je krásná, dlouhá, čistá, bez lidí. Plážový servis je u bazénů ale to ničemu nevadí.

Jitka K., 18.02.2017, Dátum pobytu: 19.10. - 28.10.2016
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Bentota, Hotel: Centara Ceysands Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9 Velmi příjemný a zajímavě umístěný hotel. Z jedná strany je obklopen řekou, z druhé strany mořem. Je tvořen jedno patrovými bungalowy,...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi příjemný a zajímavě umístěný hotel. Z jedná strany je obklopen řekou, z druhé strany mořem. Je tvořen jedno patrovými bungalowy, které jsou v patře propojené lávkami. Celý areál je tak otevřený a vzdušný vč. hlavní budovy s recepcí. Jídelny jsou u bazenu, opět provzdušněné a celý pobyt jste tak propojeni s okolím. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje mají balkony nebo terasy. Zařízeny jsou vkusně, v místním stylu, jednoduše. Některé mají výhled na moře nebo na řeku, některé do areálu se zelení a dalšími bungalowy.

Strava
Strave pestrá a dobrá. Ala carte restaurace i bary u bazenu a pláže.

Služby hotela
animace, sporotvní vyžití, příjemný personál. Výhoda zajímavých vodních sportů i na řece, nejen na moři.

Pláž
Plážový servis je více v areálu hotelu místo přímo na pláži, ale to nevadí. Pláž je krásná, čistá a dlouhá s malým počtem lidí.

Jitka K., 18.02.2017, Dátum pobytu: 19.10. - 28.10.2016
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Bentota, Hotel: Club Bentota

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Výborný.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborný. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj prostorný s balkonem. Nábytek mírně opotřebovaný, ale funkční. Pohovka flekatá, záclony a závěsy špinavé. Je poznat, že úklidové práce provádějí muži.

Strava
Strava jedním slovem skvělá.

Služby hotela
Všichni zaměstnanci naprosto pohodoví, usměvaví. Skvělý servis po všech stránkách.

Pláž
Pláž čistá, ideální na procházky. Moře neklidné, nevhodné na koupání.

Lucie Barvíková, 30.11.2016, Dátum pobytu: 18.11. - 27.11.2016
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Bentota, Hotel: Centara Ceysands Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,2 Všetko klaplo ako malo, nemôžem nič vytknúť.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Všetko klaplo ako malo, nemôžem nič vytknúť. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie sa nám páčilo.

Eva Jančovičová, 28.11.2016, Dátum pobytu: 12.11. - 21.11.2016
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Bentota, Hotel: Club Bentota

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 9,4 Úžasný hotel, kvalita odpovídala 4*. Celkově hotely "Cinnamon" mohu jen doporučit.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasný hotel, kvalita odpovídala 4*. Celkově hotely "Cinnamon" mohu jen doporučit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásný prostorný pokoj, uklizený. Pokud Vám na pokoji něco chybí nebo nefunguje, stačí zavolat či zajít na recepci a vše Vám za chvíli zprovozní.

Velmi teplá voda v bazéně Kdo je zmrzlina, určitě ocení. :)

Strava
Rozmanitá strava. Opravdu velký výběr v rámci bufetu. Na své si přijde opravdu každý. Vše čerstvé, chuťově výborné.

Služby hotela
Výborné. Personál se o Vás opravdu skvěle stará. Pro své klienty mají připravený i program - my se mohly pokochat po večeři místními tanci, kdy slečny tancovaly v bazénku u recepce, doplněné světelnými efekty.

Pláž
Čistá pláž, stále uklizená.

Kateřina Machálková, 17.11.2016, Dátum pobytu: 19.10. - 28.10.2016
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Bentota, Hotel: Bentota Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Nejkrásnější dovolená. Poloprázdný hotel, prázdná pláž, procházky bez obtěžování, dokonalá obsluha. Překrásná příroda, nádherná zvířata,...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nejkrásnější dovolená. Poloprázdný hotel, prázdná pláž, procházky bez obtěžování, dokonalá obsluha. Překrásná příroda, nádherná zvířata, po hotelové zahradě se procházejí varani, běhají všeteční burundukové, ještěrky, poletují večer kaloni a spousta různých druhů ptactva. O spoustě věcí nelze ani napsat, to prostě musíte vidět a zažít. Pozor, oceán je docela nepředvídatelný, chvíli jsou obří vlny, potom zas menší, večer se občas dá v pohodě plavat. Ale nic pro neplavce a dávat skutečně pozor, kam Vás oceán zrovna táhne, protože má obrovskou sílu a je naprosto nepředvídatelný. Počasí bylo super, pršelo pouze v noci a zažili jsme skutečnou tropickou bouři, kdy doslova padaly proudy deště, ale za dvě hodiny bylo opět překrásně. Většinou je polojasno a svítí sluníčko nebo je schováno v lehkém oparu, potom se krátce přeženou mraky a zase svítí sluníčko. No, prostě tropy. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Moc pěkný pokoj ve druhém podlaží, wifi zdarma i na pokoji, televize + DVD přehrávač, denní doplňování vody, trezor k dispozici, výhled na zahradu a oceán, prostorný balkon, vzorný úklid, výměna ručníků kdy chcete, stačí se pouze zmínit. Květiny na pokoji, pohodlné postele, je skoro škoda pouze přespat.

Strava
Dokonalá strava, snídaně, obědy i večeře velice různorodé, nestačili jsme ani vše ochutnat. Vždy výborné, nechybí ovoce, zelenina, saláty, zmrzlina, zákusky. Vynikající čaj, dokonalá obsluha, nenechají Vám ani otevřít si vodu a nalít si sami. Příjemní, usměvaví a vždy velice ochotní. K obědu i večeři také nechybí polévky, spousta druhů masa - dušené, grilované, pečené. Výjimkou nejsou ani ryby, chobotnice, krabi. Nezapomínají ani na vegetariány. Spousta druhů omáček zvlášť, každý si vybere na co má chuť. Přílohy - různě upravované brambory, několik druhů rýže, několik druhů těstovin, chléb, různé druhy pečiva a placky pečou přímo před Vámi.

K snídani omelety, vafle, volská oka, pečená slanina, grilovaná rajčata, chléb, různé druhy pečiva, sladké i slané, ovoce, zelenina, müsli, corn-flaks, tousty a další a další dobroty.

K pití džusy a myslím džusy z čerstvého ovoce, žádné náhražky. Dále čaj, káva, kola, sprite, 7up, fanta, pivo, víno, rum bílý i tmavý, arak, vodka, gin, všemožné koktejly, prostě na co si vzpomenete. A vše vždy s úsměvem.

Služby hotela
Také sen, stačí se pouze zmínit, že nemáte adaptér a za chvíli ho máte na pokoji. Zablokujete si trezor, během chvilky přijde služba a odblokuje Vám ho. Zlobí Vás notebook, máte omezené připojení, zajdete na recepci a během chvilky je vše v naprostém pořádku. Recepce samozřejmě funguje 24 hodin. Vyřeší vše a s úsměvem.

Pláž
Také sen. Liduprázdná, zlatavá a nekonečně dlouhá, přímo zve k procházkám. Neustále probíhá její úklid, protože oceán vyplaví vše možné. Na pláži Vám místní nabídnou čerstvé kokosy, krásné šátky, halenky, šaty, atd. Pokud nic nechcete, stačí se usmát, poděkovat a říct ne. Neotravují, naopak Vás pozdraví, kdykoliv se za den potkáte. Také Vám nabídnou různé výlety, rozhodně levněji než delegát, který byl velice příjemný a vstřícný, bohužel ceny byly pevně dány. Navíc u místních můžete smlouvat a poznáte daleko víc krásných míst, protože zde žijí a znají okolí dokonale. Měli jsme štěstí na místního mladíka, který nás vozil po městě tuk-tukem a ukázal nám spoustu krásy přímo v blízkém okolí. Želvy, krokodýli, slony, varany, opice, hady, prostě všechny možné druhy zvířat, nedokážu je všechny pojmenovat. Pochovali jsme si mládě krokodýla, pochovali si čerstvě vylíhnuté želvičky, nakrmili mládě slona, vzal nás také na projížďku po řece, prostě dovolená víc než dokonalá. Samozřejmě jsme platili, ale ceny se nám zdály přiměřené a za ty všechny zážitky to prostě stálo. Viděli jsme čajové plantáže, jak pěstují skořici, místní přírodní výrobu z bylinek, vodopády, ale spoustu věcí jsme nestačili. Prostě chyběl čas.

Helena B., 19.10.2016, Dátum pobytu: 4.10. - 19.10.2016
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Bentota, Hotel: Bentota Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (7) Nie (0)

Celkom: 5,2 Dobré.

  • 5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 9 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Dobré. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Očekávání bylo velké ale skutečnost byla jiná.

Jiná kategorie ubytování,než byla zaplacena.Voda na celé podlaze.

Výměna pokoje proběhla až druhý den.

Strava
Strava odpovídala kategorii.Co se týče stolování,ovoce,nápojů.příloh,dezertů,studená kuchyně,príprava z kuřecího masa a mořských plodů bylo v pořádku.

Jídlo ostatních druhů masa se nedalo sníst,pro tvrdost!!!!!!

Služby hotela
Servis hotelu odpovídal své kategorii.

Pláž
Výborná čistá a odpočinková zóna byla na jedničku.

Jindřich Skřivánek, 15.06.2016, Dátum pobytu: 20.3. - 6.4.2016
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Bentota, Hotel: Club Bentota

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (1)