Recenzie hotelov
Beruwela - Srí Lanka

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Dovolená se nám neskutečně líbila. Ovšem už bych si pro zprostředkování dovolené Invii nevybrala.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám neskutečně líbila. Ovšem už bych si pro zprostředkování dovolené Invii nevybrala. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním jsme byli naprosto spokojení. Z pokoje jsme šli přímo k bazénu. Úklid pokojů probíhal 2x denně, personál naprosto dokonalý, usměvavý, milý. Nic nebyl problém.

Strava
Vynikající, veliký výběr. Nápoje super, džusy byly opravdu džusy, káva skvělá.

Služby hotela
Personál se nás několikrát za pobyt ptal, zda jsme spokojení, pokud cokoliv budeme potřebovat, není problém. Musím říct, že takový přístup ze strany personálu jsem ještě nezažila.

Pláž
Pláž naprosto dokonalá. Pár metrů od hotelu, čistá (až na pár kousků plastů, ale toho se asi nejde zbavit úplně). Viděli jsme kraby, sbírali mušle, dováděli ve vlnách.

Jediné, co nám opravdu vadilo, byli místní, co každý den číhali na pláži a nabízeli neustále výlety atd. Nešlo se jich zbavit. Každý den se na nás jeden nalepil a trvalo dlouho, než pochopil, že o jeho služby nemáme zájem.

Veronika M., 07.10.2019, Dátum pobytu: 27.9. - 4.10.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Beruwela, Hotel: Heritance Ahungalla

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

9 fotografií

Celkom: 7,4 Jeli jsme mimo hlavní senzonu, ale vše dopadlo na výbornou včetně počasí

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 3 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Jeli jsme mimo hlavní senzonu, ale vše dopadlo na výbornou včetně počasí Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování nemělo chybu, uklízeli pokoj i víckrát za den. Všude čisto

Strava
Strava místní, ale dalo se najít něco i pro evropana, výběr velký

Služby hotela
Výbnorné

Pláž
Pláž nás zklamala. S většíma vlnami jsme počítali, ale pláž i moře bylo špinavé a nepříjemně cítit.

Jitka Jindříšková, 25.09.2019, Dátum pobytu: 3.9. - 17.9.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Beruwela, Hotel: Cinnamon Bey

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Super dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezký novější hotel v koloniálním stylu, s velkou zahradou a dvěma bazény, v zahradě dostatečný počet lehátek. Pokoj včetně sociálního zařízení čistý, bez plísně a zvířátek, úklid probíhal 2x denně. Na pokoji minibar, velká LCD, klimatizace, trezor, čajový a kávový koutek denně doplňovaný, v koupelně fén, lodžie s výhledem na oceán a sezením včetně lehátka.

Strava
Strava výborná, měli jsme polopenzi, protože jsme chtěli trávit dovolenou spíše cestováním, než celodenním pobytem v hotelu. V jídelně jsme nezažili fronty, vždy nás hned uvedli ke stolu. Byli jsme tam ale v mimosezóně, v plné sezóně to může být jinak. Výběr jídla neskutečný, ani nebudu vyjmenovávat, prostě vše na co si vzpomenete (kromě vepřového a hranolek, ale to máme doma), za celou dobu pobytu jsme nestihli ochutnat úplně vše, co se nabízelo, a nikdy nic nedošlo, hned bylo doplňováno. Jídlo bylo výborné, i ten kdo nemá rád pálivé, si najde to svoje. Hodně pálivá jídla jsou označena červenou papričkou, takže se nespletete.

Služby hotela
Mimo bazénu jsme hotelové služby nevyužívali, hotel nabízí kromě jiného posilovnu, masáže, výlety....ale ty jsme si zařizovali sami.

Pláž
Hotel leží hned u pláže, hotelová zahrada je od ní oddělena plůtkem, projdete jen brankou a jste na pláži. Pláž písečná a relativně čistá, oceán sem tam něco vyplaví, ale žádná tragédie to není. Myslím, že přestože je pláž veřejná, určitě byla minimálně před hotelem denně uklízena. Na plavání v oceánu to nebylo, byly hodně velké vlny, ale s tím jsme počítali. V jejich plné sezóně se tam prý dá šnorchlovat. Voda v oceánu byla čistá, na pláži lidí málo, spíš se jen procházeli nebo máčeli nohy v oceánu. A samozřejmě místní prodejci čehokoliv, ale stačí jim slušně říct, že nemáte zájem, a dají vám pokoj.

Veronika P., 25.09.2019, Dátum pobytu: 14.9. - 22.9.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Beruwela, Hotel: Cinnamon Bey

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3,6 Velmi starý hotel bez atmosféry a se špinavou pláži bez lehátek.

  • 4,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 1 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi starý hotel bez atmosféry a se špinavou pláži bez lehátek. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, ale vše staré a opotřebované.

Strava
Průměrná.

Služby hotela
Příjemný personál, ale je velmi otravné, že se vás dvacetkrát za den ptají na číslo pokoje.

Pláž
Naprosto hrozná, špinavá, bez lehátek, potulují se tam jen místní prodejci.

Dominika T., 10.10.2018, Dátum pobytu: 28.9. - 7.10.2018
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Beruwela, Hotel: Eden Resort and Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8,8 pobyt výborný, služby hotelu výborné, pokoj příjemný - služby skvělé. zakoupeno od Invia, prodává česká cestovka od německé cestovní...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
pobyt výborný, služby hotelu výborné, pokoj příjemný - služby skvělé.

zakoupeno od Invia, prodává česká cestovka od německé cestovní kanceláře a na místě je nasmlouvaná agentura pro přepravu z letiště do hotelu a naopak , a nabízí výlety. Delegáta jsme neviděli, z hotelu na letiště nás odvezli již ve 21.00 hodin, přičemž odlet byl ve 3,15. Vzdálenost od letiště 160 km. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
skvělé

Strava
Výborná

Služby hotela
výborné

Pláž
pěkná ale domorodci pokřikují a nabízejí oděvy a výlety .

Vlastimil W., 16.07.2018, Dátum pobytu: 2.7. - 13.7.2018
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Beruwela, Hotel: Heritance Ahungalla

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (1)

Celkom: 8,8 Srí Lanka je velice rozmanitá. Velká spokojenost s CK , hotelem Heritance, pláží, jídlem, památkami a přírodou. Většinou rozladění s...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Srí Lanka je velice rozmanitá. Velká spokojenost s CK , hotelem Heritance, pláží, jídlem, památkami a přírodou. Většinou rozladění s dojednanými službami mimo hotel. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Heritance s 5 hvězdami odpovídá cca 4. To ale bohatě vynahradilo: Nádherné prostředí kolem hotelu, zeleň, služby, obrovská prázdná písečná pláž.

Strava
Strava- veliká spokojenost, rozmanitost a milá obsluha. Mimo hotel si člověk musí vybírat, ale také spokojenost.

Služby hotela
Služby v hotelu byly slušné, až na neustále žebrání personálu o bakšiš.

Pláž
Pláž. 2 km dlouhá, 80m široká, dokonalý písek, čistota a nikde nikdo. To jsem nechápal, jak je možné, že jsem byl kolikrát na takovém prostoru sám. Pláž je obklopena palmami. Dokonalé.

Petr Kraus, 26.04.2018, Dátum pobytu: 13.4. - 23.4.2018
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Beruwela, Hotel: Heritance Ahungalla

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)

5 fotografií

Celkom: 9 Na Sri Lanské poměry luxusní hotel. Služby na velmi vysoké úrovni, dvakrát denně pokojová služba, personál ochotný. Strava pestrá formou...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Na Sri Lanské poměry luxusní hotel. Služby na velmi vysoké úrovni, dvakrát denně pokojová služba, personál ochotný. Strava pestrá formou bohatého bufetu, místní i mezinárodní kuchyně. Zobraziť celú recenziu

Jan P., 15.09.2017, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2017
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Beruwela, Hotel: Heritance Ahungalla

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 9,4 Výborná dovolenka , výborný hotel, výborní ľudia. Veľmi zdvorilý personál. Krásny areál, v ktorom je prepojená budova s bazénmi, záhradou...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná dovolenka , výborný hotel, výborní ľudia. Veľmi zdvorilý personál. Krásny areál, v ktorom je prepojená budova s bazénmi, záhradou a oceánom do jedného celku. Ideálne pre ľudí, ktorí hľadajú pokojnú dovolnke. Letovisko je veľmi tiché, ale za pár rupií je možné sa odviezť tuk-tukom do Bentoty alebo Hikaduwy, kde je aj nočný život aj plážové atrakcie. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Perfektný hotel v spojení s prírodou. Všetky izby majú výhľad na more, ale všetky cez stromy, takže je zbytočné priplácať výhľad. Izba veľká, zariadenie štýlové, kúpeľňa v poriadku. Všetko čisté, na privítanie ovocie, kvety na posteli, župany v skrini, kozmetika na sprchovanie, wifi aj v izbe. Priestranný balkón so sedením. Žiadny hmyz- občas behali po zábradliach na balkóne opice, ale nebrali nič, len nejaké zabudnuté jedlo. Upratovanie bezchybné, večer ešte raz výmena uterákov a dotaz, či niečo nechceme. Televízor, chladnička s minibarom, denne doplňovaná voda. Postele široké, pohodlné. Klimatizácia výkonná a nehlučná. Trezor bezchybne fungoval. Nádherné átriá a chodby spojené so zeleňou. Prevažne nemecky a anglicky hovoriaca klientela, pár Rusov, ale neboli hluční. V čase nášho pobytu boli v hoteli len cca 3 - 4 deti.

Strava
Reštaurácia samoobslužná, vo vnútri klimatizovaná, možnosť sedieť aj vonku v záhrade alebo na pláži (teplo). Široký výber - medzinárodná kuchyňa, v oddelenej časti miestne špeciality, vegetariánsky kútik, veľa jedál z rýb a morských plodov, všetky druhy mäsa, vždy k dispozícii aj polievky, pečivo, ovocie a krásne naaranžované zákusky. Alacard reštaurácie sme nevyužili. K jedlu boli servírované nápoje - všetko fľaškové (cocacola, sprite, fanta, pivo, sóda), voda a víno rozlievané. V priebehu dňa možnosť snackov z jedálneho lístka v bazénovom bare. V baroch v priebehu dňa (10,00 - 23,00) podávané tie isté fľaškové nealko nápoje, pivo (víno je len k jedlu v reštaurácii), miešané nápoje a domáci tvrdý alkohol. K dispozícii dva nápojové lístky - s nápojmi v rámci AI zadarmo a s platenými nápojmi. Miešané drinky dobré.

Služby hotela
Po príchode uvítanie s mokrým uterákom a chladeným drinkom, čo padne po dlhej ceste z letiska príjemne. Personál hovorí anglicky aj nemecky . V hoteli fungovali dvaja animátori - v priebehu dňa sa cvičilo v bazéne a hral sa volejbal. K dispozícii stolný tenis, badminton, tenisové kurty a v klimatizovanom priestore stolný futbal a biliard. Večer v bare pri hlavnom bazéne kultúrny program (hudba, občas miestne tance, artisti). Jeden večer bol na pláži drink s manažmentom hotela s ukážkami služieb , jedál a nápojov - na druhý deň bola zľava v SPA cente - k dispozícii masáže (výborné), kozmetika, manikúra, pedikúra. V areáli obchod so šperkami a butik s veľmi slabým výberom. Akékoľvek problémy sa riešia na recepcii - veľmi rýchla reakcia. V priestore recepcie mi chýbali info kútiky alebo stolíky jednotlivých CK, ale výlety sa dajú riešiť cez internet alebo na pláži s miestnymi, ktorí ponúkajú všetky druhy výletov - od rybačky, cez výlet do najbližšej dediny tuk-tukom, safari až po trojdňový okruh ostrovom (využili sme - spokojnosť). Informáciu o odchode sme našli na kartičke na posteli dva dni pred odchodom. V deň odchodu kontrolný telefonát z recepcie, či balíme. Všetci boli rovnako usmievaví a ochotní bez ohľadu na to, či dostali nejaký dolár alebo nie.

Pláž
Oceán horúci, voda čistá, dno piesčité, ale vlny obrovské. Pláž je verejná, ale okrem víkendu, keď tam bolo asi 5 miestnych ľudí je prázdna. Okolo hotela chodia beachboyovia a ponúkajú výlety a ženy, ktoré ponúkajú oblečenie. Stačí raz povedať nie a dajú pokoj. Žiadne vodné športy, žiadne slnečníky, ale do vody je to od lehátok pri bazéne na skok. Areál okolo bazénov je tvorený záhradou - lehátko je možné umiestniť pod stromy, na slnečný trávnik alebo na piesok. Pri prechode z pláže k bazénom je sprcha. V areáli sú dva bazény so sladkou vodou - jeden hlavný s barom a optickým prepojením cez recepciu až k vchodu, druhý tichší s malým barom, kde sú k dispozícii bežné nápoje (nie miešané drinky). V obidvoch veľmi čistá a teplá voda. Na lehátkach občasné obveselenie v podobe veveričiek, varana, rôznych vtáčikov, po pláži sa občas prejde krava. Vôbec nie je potrebné riešiť kartičky na plážové osušky - stačí prísť na lehátko a obsluha prinesie matrac, čisté osušky koľko si poviete, natočí lehátko, vystrie slnečník...

Gabriela G., 26.03.2017, Dátum pobytu: 13.3. - 25.3.2017
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Beruwela, Hotel: Heritance Ahungalla

Bola táto recenzia užitočná? Áno (24) Nie (0)

Celkom: 7,8 Dovolená byla podle našich představ.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla podle našich představ. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním jsme byli spokojeni.

Strava
Strava byla různorodá, část i v evropském stylu. V rámci AI bylo podáváno i víno.

Služby hotela
Na dobré úrovni.

Pláž
Pláž byla přrodní s hrubým pískem, příjemná, díky zátoce bylo moře klidné, voda teplá.

Lumír Jendryščík, 13.03.2017, Dátum pobytu: 21.2. - 3.3.2017
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Beruwela, Hotel: Cinnamon Bey

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (3)

Celkom: 8,8 V hotelu jsme byli v polovině října. Báli jsme se počasí, což se ukázalo jako zbytečné. 1 noc byla silná bouřka a na druhý den...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
V hotelu jsme byli v polovině října. Báli jsme se počasí, což se ukázalo jako zbytečné. 1 noc byla silná bouřka a na druhý den poprchávalo, to ale nebránilo koupání v bazénu.

Doporučuji navštívit ayurvédské lázně v hotelu, je to velmi příjemný zážitek.

Hotel a personál byl naprosto v pořádku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení hotelu je krásné, čisté, přesto by zasloužilo obnovu.

Strava
Stravování v hotelu bylo báječné. Na výběr byly nejen místní jídla a plody moře, ale i klasická evropská jídla.

Služby hotela
V hotelu bylo vše v naprostém pořádku. Vždy úsměvavý a ochotný personál nám celý pobyt zpříjemnil.

Krom bazénu jsme využívali i posilovnu a hernu, k dispozici je mimo jiné squash.

Každý večer byl připravený nějaký zábavný program, nudit se nebudete.

Pláž
Po celou dobu bylo kvůli silným proudům koupání zakázáno. Přesto jsme mohli do vody cca do pasu, což bohatě stačilo. Užili jsme si to i tak.

Pláž je veřejná a mají na ni přístup i místní, kteří na vás číhají, aby vám mohli něco prodat.

Hana, 07.11.2016, Dátum pobytu: 14.10. - 23.10.2016
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Beruwela, Hotel: Eden Resort and Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)