Recenzie hotelov
Hikkaduwa - Srí Lanka

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,2 Velmi příjemný pobyt, rádi se do Hotelu Citrus vrátíme. CA nás už 2x zklamala, takže se obrátíme k někomu jinému. S CA už nikdy a nikam.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi příjemný pobyt, rádi se do Hotelu Citrus vrátíme. CA nás už 2x zklamala, takže se obrátíme k někomu jinému. S CA už nikdy a nikam. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita pokoje standardní. Pokud jde o úklid každý den 100% čisto. Rarita - jednou už úklid neměl ručníky, tak nám dal osušky navíc a k tomu se potrestal - nevzal si bakšišné:) To jsme teda ještě nikde nezažili.

Strava
Snídaně je víc než bohatá formou dlouhých švédských stolů + teplého bufetu. Nabídka na snídani byla velmi široká, avšak každý den z 80 % stejná.

Večeře - velmi, velmi pestrá a široká nabídka, každý den zcela jiná.

Za nás ke stravě žádná výtka, absolutní spokojenost.

Jí se v otevřeném pavilonu u moře, případě hezkého počasí přímo pod palmami u pláže.

Služby hotela
Hotelový personál milý, usměvavý. Bylo vidět jak se snaží. Bylo to moc milé

Pláž
Úžasná dlouhá ca. 3.5 km. Jen prvních ca 800 m není určitě vhodných pro malé děti. U hotelu je ale velký bazén, plamy, trávník.

Vojtěch K., 08.01.2020, Dátum pobytu: 21.12.2019 - 2.1.2020
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Hikkaduwa, Hotel: Citrus Hikkaduwa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Nádherná dovolená v ráji na zemi.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherná dovolená v ráji na zemi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Moderní, čistý hotel přímo na krásné pláži, příjemný personál.

Strava
V hotelu jsem měla jen snídaně, které byly výborné, jinak v okolí nakoupíte výborné ovoce za pár korun a také skvělé jídlo v místních restauracích. Doporučuji vyzkoušet Roti No.1 přímo naproti hotelu přes silnici a další místa jako Home Grown Rice and Curry.

Služby hotela
Personál je velmi příjemný a ochotný.

Pláž
Krásná, čistá a dlouhá pláž přímo u hotelu, čistá voda, vlny, mo] nost šnorchlování za vlnami.

Zuzana K., 27.12.2019, Dátum pobytu: 17.12. - 24.12.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Hikkaduwa, Hotel: Citrus Hikkaduwa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Byly jsme v Hikkaduwe ubytovani v hotelu Hikka Tranz by Cinnamon. Hotel, sluzby, zamestnanci a jidlo naprosta pecka. Nemuzu nic vytknout,...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byly jsme v Hikkaduwe ubytovani v hotelu Hikka Tranz by Cinnamon. Hotel, sluzby, zamestnanci a jidlo naprosta pecka. Nemuzu nic vytknout, starali se o nas kralovsky. Plaz byla hned za hotelem, s morskymi zelvami a malymi zraloky. Plac byla cista, pisecna, koupani v mori uzasne. Potkali jsme mistni pruvodce, kteri nas provedli Sri Lankou a jejimy poklady jako narodnim parkem Yala nebo River savafi apod. Nebojte se mistnich obyvatel, neznam milejsi lidi. Jedine co nam vadilo, byla cesta spolecnosti ............., doporucuji vybrat jinou spolecnost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Uchazejici. Pokoj byl klimatizovany s vyhledem na more.

Strava
Velmi rozmanita. Je z ceho vybirat.

Služby hotela
Neustale se o nas starali, cokoli jsme chteli, to zaridili.

Pláž
Krasna, cista, pisecna.

Monika Hubáčková, 10.08.2019, Dátum pobytu: 26.7. - 6.8.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Hikkaduwa, Hotel: Hikka Tranz by Cinnamon (ex. Chaaya Tranz)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8,6 Bylo to super, ubytovani, strava, cestování po ostrově i místní obyvatelé, prostě se to všechno sešlo a moc se nám tam líbilo.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Bylo to super, ubytovani, strava, cestování po ostrově i místní obyvatelé, prostě se to všechno sešlo a moc se nám tam líbilo. Zobraziť celú recenziu

Jindřich U., 22.07.2019, Dátum pobytu: 9.7. - 17.7.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Hikkaduwa, Hotel: Citrus Hikkaduwa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,2 Zájazd bol veľmi príjemný, výborne lokalizovaný hotel s kľudnou plážou, ktorá síce bola verejná, ale nevadilo nám to. Výborné teplé more....

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Zájazd bol veľmi príjemný, výborne lokalizovaný hotel s kľudnou plážou, ktorá síce bola verejná, ale nevadilo nám to. Výborné teplé more. Pekná záhrada hotela s lehátkami, výborný teplý bazén, vynikajúca pestrá strava. Boli sme zaradení do skupiny s ruskými turistami, keďže po rusky sme sa ešte učili, tak to veľmi nevadilo, neviem ako by to bolo v prípade mladých klientov. Výborne zorganizovaný jednodenný pobyt v Dubaji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel príjemný, všetky izby s výhľadom na more, trošku starší, ale nevadilo nám to. nepríjemné bolo, že hoci sme prišli ráno asi o deviatej / po celonočnej ceste/, nemali sme raňajky a napriek tomu, že sme mali all inclusive, nedali nám ani pásky na ruky a mali sme čakať až na obed. Nakoniec sme si prehodili raňajky z posledného dňa / kedy sme ich mali objednané, napriek tomu, že sme odchádzali o polnoci domov/. To po dlhej ceste nebolo príjemné a nebyť našej jazykovej zdatnosti by sme nič nevybavili.

Strava
Strava bola vynikajúca, pestrá, krásne servírovaná, všade napísané, čo to je, veľa zeleniny na rôzne spôsoby, nechýbalo sushi, neuveriteľné zákusky

Služby hotela
Velmi milý a láskavý personál

Pláž
Dostupnosť na pláž výborná- 4 schodíky, pláž na jednej strane s vlnami a atrakciou v podobe veľkých morských korytnačiek, vedľa hneď kľudná, pokojná s teplučkou vodou, čistým jemným žltým pieskom

Daniela Haruštiaková, 26.02.2019, Dátum pobytu: 11.2. - 20.2.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Hikkaduwa, Hotel: Hikka Tranz by Cinnamon (ex. Chaaya Tranz)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 9,8 Velmi hezké místo, vše dokonalé, krásně jsme si odpočinuli. Jenom jednu výhradu k CK - měli jsme mít zajištěný ranní check-in a toto...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi hezké místo, vše dokonalé, krásně jsme si odpočinuli.

Jenom jednu výhradu k CK - měli jsme mít zajištěný ranní check-in a toto nebylo v hotelu nahlášeno, i když to bylo možné. Ale zaplatili jsme poplatek a ubytovali se hned po příjezdu na hotel. Očekávali jsme ale, že to zajistila CA. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj prostorný, čistý, denně uklízený.Denně nám doplňoali balenou vodu na pokoj (0,5l na osobu), což bylo milé překvapení. Denně vyměňovali ručníky a osušky. Všechny pokoje mají výhled na oceán a na bazén, tedy k jihu. Před pokojem je prostorná terasa s pohovkou a stolek se židličkami.

Pokoje mají klimatizaci, což ani nedoporučujeme používat, po pár dnech nás začalo škrábat v krku.

Strava
Obrovský výběr k snídani i k večeři. Stoly na sezení v klimatizovaném vnitřním prostoru i venku. Milá a ochotná obsluha, jen výjimečně nestíhali včas odnést nádobí nebo donést párátka. :-)

Mohli jsme si vybrat místní stravu, pálivá jídla byla na to upozorněna na cedulce. Občas bylo i sushi, každý den ryby, prostě na co si člověk vzpomene.

Pestrý výběr vín z místní vinotéky, ale vína trochu dražší na tamní poměry.

Služby hotela
Vše vynikající, podle chování personálu jim záleží na tom, aby hosté byli spokojeni. Využili jsme i ajurvédské masáže a byli jsme nadšeni.

Pláž
Lehátka a plážové osušky 1x denně zdarma, a to v prostoru u bazénu. Tento prostor je chráněný před lidmi nabízejícími různé služby nebo zboží, což je super. Jen po schůdkách dolů se sejde přímo k oceánu. Písečná pláž s korály vhodná na šnorchlování. Korály nejsou tolik barevné jako třeba v Egyptě, ale rybičky jsou barevné a je jich dost. Občas jsme potkali i při šnorchlování želvu nebo chobotnici. Velká síla vody při odlivu, je lepší šnorchlovat při přílivu, lépe se vrací na pláž. Asi 400m daleko jsou skály, mezi kterými se hezky šnorchluje, místní tam vozí zájemce na loďkách, ale zdatný plavec tam doplave i sám, po cestě stále můžete koukat na dno a na rybičky.

Na pláži byly denně velké želvy, které si lidé krmí, ale nesmí se na ně sahat. Po lehátkách běhají veverky, žijí tam varani, kteří se drží spíš ve stínu. Velké množství černých ptáků dělá velký rámus, ale je to přírodní hluk, který se mísí s příbojem a tvoří věčnou oceánskou zvukovou kulisu.

Hana P., 20.02.2019, Dátum pobytu: 1.2. - 10.2.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Hikkaduwa, Hotel: Hikka Tranz by Cinnamon (ex. Chaaya Tranz)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 6 hotel ušel Srí Lanka nádherná, ale výletovali jsme sami

  • 5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
hotel ušel

Srí Lanka nádherná, ale výletovali jsme sami Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování ušlo

hotel už je starší

Strava
stravu jsme měli polopenzi a vadilo nám, že nezahrnovala nápoje. A nikde to nebylo zmíněno, že nápoje jsou za poplatek.

Služby hotela
dobrý

Pláž
pláž výborná

Monika Wiacková, 29.11.2017, Dátum pobytu: 14.11. - 23.11.2017
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Hikkaduwa, Hotel: Lanka Supercorals

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (3)

Celkom: 9,4 Příjemný luxusní hotel s vynikajícím stravováním, ale tragickým wifi v tropickém ráji.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný luxusní hotel s vynikajícím stravováním, ale tragickým wifi v tropickém ráji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prostorné pokoje, pohodlně zařízené. Velký balkón s pohovkou a stolem se židlemi.

Strava
Obrovský výběr vynikajícího jídla, často připravovaného několika kuchaři na místě. Převážně místní jídlo, tudíž většina pálivá. Parádní dortíky a zmrzliny.

Služby hotela
Wifi stála za starou belu. Každou minutu jsem se musel znovu připojovat. To už je lepší jet s knížkou a být offline. Digitální detox.

Hezký bazén, voda horká. Spousta lehátek, sprchy s teplou vodou. Sem tam prošel varan, všude se proháněly veverky.

Pláž
V červenci byly dost vlny, pro děti to na plavání nebylo. Skákání ve vlnách byla ale legrace. Moře teplé, voda ale byla kalná, takže na šnorchlování to v tento měsíc není. Skoro denně připlavávaly želvy a mohli jste je krmit řasami. Po nás chtěli místní 20 USD.

Leoš L., 25.07.2017, Dátum pobytu: 12.7. - 21.7.2017
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Hikkaduwa, Hotel: Hikka Tranz by Cinnamon (ex. Chaaya Tranz)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (0)

5 fotografií

Celkom: 6 Menší hotel přímo na pláži, ale s horším přístupem do vody. Příjemný personál a pokoje orientované s výhledem na moře.

  • 4 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Menší hotel přímo na pláži, ale s horším přístupem do vody. Příjemný personál a pokoje orientované s výhledem na moře. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou rozmanité. Od malých starších po nově zrekonstruované větší deluxe pokoje. Některé další pokoje jsou v přízemí, takže nemají výhled - pouze malou verandu a vysokou zeď. Menší starší pokoje mají starý nábytek a malou starou koupelnu (do sprchového koutu se ani nevejde dospělý chlap). Vyplatí se připlatit si za pokoj.

Strava
Výběr byl pestrý - maso, ryby, kořeněné směsy a místní speciality. I sladkosti a dezerty. Snídaně pestré - palačinky, omelety, vajíčka i jogurty a musli. Obsluha vždy příjemná.

Služby hotela
sporty, animace v cizím jazyce ok. Recepce 24 hod a všichni milí a příjemní.

Pláž
krásná, přístup na ni byl horší. Skvělé na surf i na šnorchlování. Často připlave želva

Jitka K., 18.02.2017, Dátum pobytu: 19.10. - 28.10.2016
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Hikkaduwa, Hotel: Citrus Hikkaduwa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)