Recenzie hotelov
Koggala - Srí Lanka

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8 Úžasná dovolenka, nádherná krajina, skvelí ľudia, krásne zážitky, neopísateľna atmosféra.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasná dovolenka, nádherná krajina, skvelí ľudia, krásne zážitky, neopísateľna atmosféra. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je čistý, priestranný, priamo na krásnej čistej pláži. Od pláže ho delí zelená záhrada s palmami a lehátkami, kde môžete v tieni oddychovať a pozorovať veveričky. Izby s čiastočným výhľadom na oceán. Izby sú priestranné, jednoducho zariadené, funkčné.socialne zariadenie by znieslo zopár inovacii ci oprav. Na izbe je k dispozícii rýchlovarná kanvica a každý deň dopĺňajú čaj a kávu, ktorú si môžete vychutnať na terase s výhľadom do záhrady alebo na more. V hoteli je reštaurácia, bar, bazén, plážové sprchy aj obchody so suvenírmi.

Strava
Ranajky sa podávajú formou bufetových stolov v priestrannej reštaurácii s pekným výhľadom. Výber je pestrý, nič nám nechýbalo. Vzhľadom na to ze sme každý deň skoro ráno vyrážali na výlet, raňajky nám vždy zabalili so sebou. Mali sme ubytovanie s raňajkami takže ostatné jedla neviem ohodnotiť.

Služby hotela
Srí lancania sú vo všeobecnosti veľmi milí, priateľskí a dobrosrdecni ľudia a tak to bolo aj s personálom. Na recepcii nám vždy pomohli a vyšli v ústrety, izbu nám každý den krásne upratali, vymenili uteráky a ozdobili posteľ kvetmi. Čašníci sa usmievali a splnili nám všetko po čom sme túžili. Na recepcii je zmenáreň, môžete si odtiaľ zavolať, nájdete tam informácie od cestovných kancelárií o výletoch a pod. V hoteli funguje bar aj reštaurácia, pri bazéne si môžete dať jedlá z morských plodov ale aj svetovú klasiku ako hranolky a burger. Takmer každý večer hrala živá muzika a bol nejaký ten program.

Pláž
Pláž bola najkrajšia akú som kedy zažila. Krásna, čistá široká, so zlatým jemným pieskom, takmer ludoprazdna. Po kraji lemovaná palmami a zelenou, s pozvoľným vstupom do mora. Voda v oceáne bola tepla, väčšinou boli veľké vlny, možno preto sa tam nikto nekupal, ale my sme sa dosýta vyblbli vo vlnach. Na pláži kúsok od hotela sú príjemné reštaurácie kde vynikajúco varia a môžete si tak vychutnať pravú romantiku pri západe slnka s dobrým drinkom alebo skvelou večerou.

Lucia S., 29.03.2019, Dátum pobytu: 18.3. - 26.3.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Koggala, Hotel: Koggala Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8,4 Dovolena na Sri Lance me rozcarovala....lehce zklamala.Z informaci na internetu,knih a jinych publikaci,mluvicich o krasne zemi plne...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolena na Sri Lance me rozcarovala....lehce zklamala.Z informaci na internetu,knih a jinych publikaci,mluvicich o krasne zemi plne uzasnych mist,krasnych plazi,ostrovu a jineho, zatim pouhy neporadek a plno zebrajicich lidi,kteri sami nedelaji nic. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani bylo uzasne s vyhledem na more,pokoj vzdy cisty upraveny.

Strava
Jidlo nemelo chybu.Jedine stesti,ze tomu tak bylo,protoze v blizkosti hotelu zadne jine stravovaci prostory nebyly.

Služby hotela
Ze sluzeb hotelu jsme toho moc nepotrebovali.Cisto a uklizeno,bylo vzdy kazdy den,jen trochu vazl plazovy servis ...ranni dostani rucniku a odpoledni predcasny uklid rucniku.

Pláž
Plaz cista,more plne vln

Helena B., 20.03.2019, Dátum pobytu: 6.3. - 17.3.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Koggala, Hotel: Koggala Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 Krásná země, je zde hodně co objevovat

  • 3,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná země, je zde hodně co objevovat Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo dost příšerné, šváby na pokoji, špinavá tmavá koupelna kde nebylo téměř vidět, velmi malý proud vody, takže sůl z moře jste smyli jen velmi těžko. Po příjezdu na hotel jsme čekali několik hodin na pokoj i přes to, že bylo dávno po check-in hodinách

Strava
Měli jsme polopenzi a na jídlo si nemůžeme moc stěžovat, jídla byla sice stále stejná, ale celkem chutná

Služby hotela
Velmi drahý bar, špinavé stoly, téměř nikdo zde po večerech nebyl i přes to, že byl plný hotel, to asi vypovídá

Pláž
Pláž byla absolutní bomba, čisto, liduprázdno, obrovské vlny, takže jen pro odvážné plavce a krásně teplé moře

Veronika D., 01.09.2018, Dátum pobytu: 15.3. - 22.3.2016
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Koggala, Hotel: Club Koggala Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 2,8 Srí Lanka je úžasná, ale tenhle hotel hrůza. Doporučuji využívat místní autobusy, jsou levné a po pobřeží se dostanete rychle kamkoliv.

  • 1 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 9 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Srí Lanka je úžasná, ale tenhle hotel hrůza. Doporučuji využívat místní autobusy, jsou levné a po pobřeží se dostanete rychle kamkoliv. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bydlet v hotelu není příjemné, ale pokud ho chcete jen na přespání, tak se to dá zvládnout. Připravte se ale na to, že potkáte šváby, všude na pokoji budou mravenci a v prostorách hotelu neustále budete muset odhánět dotěrné psy.

Strava
Měli jsme jen snídaně a některá jídla byla dobrá, ale jídlo na hotelu taky nenadchne. Rozhodně se vyplatí jíst raději ananasy, banány a místní jídlo v okolí. Nezapomeňte si do kufru zabalit nůž, bude se vám na krájení ovoce hodit.

Služby hotela
Na hotelu byli ochotní, připravovali snídaňové balíčky, když jsme potřebovali vyrazit brzy ráno. Vadilo mi, že každý den nám personál při úklidu zapínal klimatizaci na 16°, takže po návratu večer tam bylo jako v mrazáku.

Pláž
Naplavené odpadky na pláži nikdo neřeší, ale byly jen přímo před hotelem. Jinak všude okolo krásné pláže. Kvůli vlnám se dá koupat jen trochu, ale nádherné pláže Unawatuna a Mirisa jsou lehce dostupné autobusem.

Tomáš T., 09.04.2018, Dátum pobytu: 27.3. - 4.4.2018
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Koggala, Hotel: Club Koggala Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,8 Krasná a klidná dovolená ve výborné lokalitě

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Krasná a klidná dovolená ve výborné lokalitě Zobraziť celú recenziu

Anonym, 26.02.2018, Dátum pobytu: 13.2. - 22.2.2018
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Koggala, Hotel: Long Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 9 Místo (moře a pláž) super, hotel dobrý, jídlo vynikající ... není co dodat.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Místo (moře a pláž) super, hotel dobrý, jídlo vynikající ... není co dodat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj velikánský s přístupem přímo do zahrady (vloni jsme byli v patře a žádný problém). Pravidelný kvalitní úklid. Jen nesmí člověk počítat s nějakými extra úložnými prostory (málo poliček nebo přihrádek ve skříni). WiFi i na pokojích (mimo případů, kdy neználci otáčejí na chodbě antény).

Strava
Místní strava od extra pálivé po lehce kořeněnou. Vždy taky něco "evropského". Saláty. Dezerty. Vždy bohatý výběr všeho (ani ochutnat se vše nedalo).

Služby hotela
Dobrý standard (bez výhrad). Personál vždy příjemný a ochotný.

Pláž
Ubytování 30 metrů do moře. Pláž asi 20 m široká a několik kilometrů dlouhá s jemným pískem. Na pláži jen nemnoho lidí (nejvíc v neděli odpoledne tak asi 200 lidí na celé té dlouhé pláži !). Moře teplé (26 ÷ 28 °C) s pozvolným vstupem a všude s pískem na dně. Vlny přiměřené (od 0,5 m do 2,5 m - vloni až 4 m). Pozor na proud podél pláže asi 100 m od břehu. Po monzunové bouři voda trochu zkalená, ale v podstatě i tak velmi čistá. Sprchy se sladkou vodou u vstupů z pláže do zahrady. Lehátka jen na zahradě hotelu.

Zbyněk Smetana, 04.01.2018, Dátum pobytu: 28.11. - 13.12.2017
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Koggala, Hotel: Koggala Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)

Celkom: 5,5 Srí Lanka je užasná a rozhodně stojí za návštěvu, jen je dobré předem zvážit svá očekávání. Je to víc o poznávání, než odpočinek u moře....

  • 5,5 Ubytovanie
  • 7 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Srí Lanka je užasná a rozhodně stojí za návštěvu, jen je dobré předem zvážit svá očekávání. Je to víc o poznávání, než odpočinek u moře. Výlety a podobně stoí za to si zařídit sami s místními než přes cestovku. Vůbec jsem nabyl dojmu, že je 100% lepší jet na Srí Lanku na vlastní triko než s cestovkou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme zde v létě, tedy mimo hlavní sezónu, možná proto byly služby hotelu omezenější. Strava nic moc, večerní nebo denní programy žádné. ALL IN nuda. jinak hotel pěkný a lidi milí.

Strava
Na hotelu uplně o ničem. Nuda a nic moc kvalita. Pár dnů jsme měl ze stravy i zdravotní problémy. Ale stačí vyrazit ven, u pláží jsou skvělé restaurace kde úžasně vaří a za pár kaček

Služby hotela
nic extra, ale lidi milí a ochotní a vyjdou ve všem vstříc. Srí lanka není prostě o tom válet se na hotelu.

Pláž
Pláže hezké, velmi silný příboj, je to na koupačku, ale žádné plavání nebo šnorchlování. Stojí za to si tuktukem vyrazit na jiné pláže mimo hotelovou. Místní poradí kam jít :)

Tomáš, 31.08.2017, Dátum pobytu: 16.8. - 28.8.2017
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Koggala, Hotel: Long Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)

Celkom: 9 Citili sme sa vyborne a urcite by sme sa este vratili

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Citili sme sa vyborne a urcite by sme sa este vratili Zobraziť celú recenziu

Anonym, 05.04.2017, Dátum pobytu: 20.3. - 31.3.2017
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Koggala, Hotel: Long Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 5,8 průměr

  • 5,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
průměr Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
průměrne

Strava
průměrna

Služby hotela
průměrné

Pláž
Krásná

Jiří D., 15.03.2017, Dátum pobytu: 3.3. - 12.3.2017
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Koggala, Hotel: Long Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (2)