Recenzie hotelov
Waduwa - Srí Lanka

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Ihned po příjezdu na hotel nás nechali čekat u recepce asi 1 a půl hodiny, předpokládali jsme, že není přichystaný pokoj, poté, když se...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Ihned po příjezdu na hotel nás nechali čekat u recepce asi 1 a půl hodiny, předpokládali jsme, že není přichystaný pokoj, poté, když se vyměnily směny, jsme se zajímali o to, jestli můžeme čerpat služby all incluziv , tedy jít na snídani, tak nám řekli, že ne, až od 11 hodin, kdy si máme přijít pro náramky, které nám tyto služby zajišťovaly. Dali nám místo snídaně nebo vody mokré ručníky na otření potu a šli nás ubytovat. Na pokoji jsme čekali hodinu na kufry, které jsme si původně chtěli odnést sami - naše chyba, že jsme si je hned nevzali.

Bohužel zrovna netekla voda, ani WC se tedy nedalo použít, takže jsme vše nahlásili a bylo nám řečeno, že to je v celém hotelu, tudíž jsme opět čekali asi 1 hodinu na vodu a kufry.

V 11 hodin jsme dostali náramky na čerpání služeb, takže jsme se šli alespoň napít vody a čekali jsme do 13,00 na oběd.

Jelikož jsme nezačínali snídaní při příjezdu a ani nám snídani nedali při odjezdu, nečerpali jsme tedy služby, které jsme měli zaplacené a na které jsme měli nárok. Stejně tak jsme měli zaplacených 7 nocí a jelikož svoz na letiště byl ještě před půlnocí (5.5 hodiny před odletem), čerpali jsme pouze 6 nocí - tedy zase bez snídaně, kterou jsme měli končit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo 4 hvězdičkám, ze sluchátka v koupelně trčely dráty, stejně tak ze stojaté lampy - kabely zlomené, hned při ubytování netekla voda v celém hotelu, takže se po dlouhé cestě nedala použít sprcha ani toaleta. Jinak čistota pokoje v pořádku. Při ubytování nám nesdělili, jaké nápoje jsou v lednici v rámci all inclusiv - to nám řekli až 5. den Češi, které na to upozornili. Nám tam nechali ceník za všechny nápoje v lednici mimo vody.

Strava
Rozmanitá, dostatek ovoce, malý výběr ryb. Chyběly nám papírové ubrousky na stolech, do látkových se nedalo moc utírat např. po snídani.

Služby hotela
Domorodci usměvaví, příjemní, obtěžovalo nás ale neustálé podepisování účtů - při každé objednávce jakéhokoliv pití (zdarma), žádali číslo pokoje a přinesli účtenku, takže jsme neustále podepisovali nejen v baru,ale i restauraci u oběda nebo večeře.

Pláž
Pláž čistá, leč bez lehátek, slunečníků - nedalo se v oceánu plavat kvůli ohromným vlnám, ale jinak téplé, čisté.

Jarmila J., 13.03.2019, Dátum pobytu: 1.3. - 9.3.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Blue Water Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Určitě stálo za to dovolenou zkombinovat dvěma destinacemi. Přelet jen okolo hodiny , z Colomba do Male a pak 40 minutový přelet...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Určitě stálo za to dovolenou zkombinovat dvěma destinacemi. Přelet jen okolo hodiny , z Colomba do Male a pak 40 minutový přelet hydroplánem. Měli jsme tam možnost poznat dvě země. Jediné co nám vcelku vadilo, tak že slibovaný český delegát nezafungoval jak měl. Na letišti nečekal, obálku s doporučenými výlety jsme dostali až po 2 dnech a to na vyžádání. Další čeští turisti, s kterými jsme se seznámili českého delegáta na letišti sice měli, ale rovnou jim řekl, že na ně nebude mít čas. Zařidili jsme se tedy po svém a využili služby "místního podnikavce-průvodce" , který byl velmi ochotný a příjemný ( a levnější než nabízené služby delegátem) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Taprobana na Srí Lance je velmi milý, rodinného typu, s přilehlou zahradou, kde je spoustu místa k relaxu jak ve stínu tak na sluníčku, bazén a pláž hned za plotem.

Ostrůvek Meedhuparu na Maledivách nabízí krásné vilky přímo na pláži. Jen je třeba mít štěstí na domeček před kterým je pláž s krásným vstupem do oceánu, u některých totiž byly hned korály po vstupu do vody...

Strava
Strava velmi bohatá, spoustu druhů ovoce, výběr zeleniny, fresh džusy...

Anonym, 05.03.2019, Dátum pobytu: 16.2. - 2.3.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Taprobana Wadduwa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 1,2 V hotelu jsme byli naštěstí jen pár hodin. Hotel je vybydlený, plesnivá koupelna, špína, nefunkční klimatizace, trezor, telefon. Pokud...

  • 1 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
V hotelu jsme byli naštěstí jen pár hodin.

Hotel je vybydlený, plesnivá koupelna, špína, nefunkční klimatizace, trezor, telefon. Pokud jednou zapnete stropní ventilátor, už ho nevypnete a není ho možno regulovat. Nábytek je starý, zašlý a špinavý.V budově hotelu, zahradě i jídelně se potulují psy, takže není problém šlápnout do hovna. V zahradě probíhá stavba - pytle s cementem, hromady hlíny, díry v zemi atd. Jeden z bazénů je nefunkční. I přes dotazy na CK nám byl tento hotel doporučen a byli jsme ujištěni, že žádná rekonstrukce neprobíhá. Naštěstí díky delegátovi v místě se vše rychle vyřešilo.

Pokud nechcete mít zkaženou dovolenou, nejezděte. Nevěřte recenzím na Google od místních. Hotel je zralý na vyřazení z nabídky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše staré, špinavé, plesnivé. Hotel je vybydlený, a to jak pokoje, společné prostory i bazény se zahradou.

Strava
Měli jsme pouze večeři. Výběr omezený - kuře a ryba. Oproti ostatním hotelům na Srí Lance, které jsme při naší cestě navštívili, to bylo to nejhorší a nejchudší nabídka.

Služby hotela
Nic nefunguje a personálu je to jedno.

Pláž
Pláž malá, neudržovaná, málo lehátek.

Anonym, 17.02.2019, Dátum pobytu: 3.2. - 12.2.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Villa Ocean View

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

6 fotografií

Celkom: 9,6 Skvělá dovolená,klidný neuvěřitelně poloprázdný hotel s perfektními službami,snaživým,ale nevtíravým personálem

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená,klidný neuvěřitelně poloprázdný hotel s perfektními službami,snaživým,ale nevtíravým personálem Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prostorný pokoj,velká čistá koupelna,2xdenně úklid,odmítali jsme

Strava
Naprosto skvělá,večer se střídal bufet se servírovanými večeřemi,pestrý výběr,snídaně pestré,každý si musí vybrat.

Služby hotela
velmi vstřícní,nic není problém

Pláž
prázdná čistá pláž,bohužel neustálé vlny,dalo se trochu koupat hned u břehu,ale zaplavat jen v bazénu na zahradě

Anonym, 03.02.2019, Dátum pobytu: 16.1. - 24.1.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Taprobana Wadduwa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Dovolená stojí za to. Není si na co stěžovat. Chcete-li zažít více, řeknete si o to. Pouze moři neporučíte a to vás také nebude poslouchat.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená stojí za to. Není si na co stěžovat. Chcete-li zažít více, řeknete si o to. Pouze moři neporučíte a to vás také nebude poslouchat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dle vašeho výběru a ceny.

Strava
Vynikající, i pro gurmány. Koktejly si užijete, když si řeknete jak je chcete. AI je zapotřebí - v tropech se více pije než jí.

Služby hotela
Co si budete přát, to vám splní, když si o to řeknete.

Pláž
Pláž je jediný handycap. Vlny jsou zde nepravidelné, daleko se lámou a koupání je zde skoro nemožné. BOHUŽEL. Jinak bychom se sem určitě vrátili.

Jiří Vyskočil, 15.01.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Citrus Waskaduwa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Skvělá dovolená - hotel s bazénem a palmovou zahradou, za plotem nádherná téměř prázdná písečná pláž

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená - hotel s bazénem a palmovou zahradou, za plotem nádherná téměř prázdná písečná pláž Zobraziť celú recenziu

Anonym, 04.01.2019, Dátum pobytu: 25.12.2018 - 1.1.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Citrus Waskaduwa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 3,4 Něco šíleného,počínaje špatně zarezervovanýma letenkama.Dále pak ,nezajištěný transfér z letiště,a ve finále hotel v rekonstrukci.Na pláž...

  • 3,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 1 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Něco šíleného,počínaje špatně zarezervovanýma letenkama.Dále pak ,nezajištěný transfér z letiště,a ve finále hotel v rekonstrukci.Na pláž sme se dostávali přes tři bagry,bazény neudržované ,některé i vypuštěné Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl dobrý,jídlo výtečné obsluha velmi příjemná.

Strava
vynikající

Služby hotela
Těžko hodnotit,když žádné nenabízeli.O nějakém animačním programu ,jsme si mohli nechat jen zdát.

Pláž
Nebýt třech bagrů,které dělali téměř nepřetržitě,a asi 10 dělníků,které bylo třeba překonat,koupání ušlo.

Josef Jiroušek, 10.12.2018, Dátum pobytu: 29.11. - 7.12.2018
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Villa Ocean View

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,8 Hotel je velice pěkný.

  • 10 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je velice pěkný. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je odpovídající kvalitě hotelu - jen vlhkost je trosku vyšší.

Strava
Jidlo je hodně pálivé. Používá se do jídla pepř nebo chilly. Avšak personál na přání udělá i nepálivé jídlo.

Služby hotela
Hotel je spíše domáčtější ( roddiný), proto ten kdo čeká hlasitou hudbu se moc nedočká. Tento resort je spíše vhodný pro rodinu s dětmi. Za nás, ale velice pěkný hotel.

Pláž
Pláž je čistá, ale v mori se koupat nedá vzhledem k velikosti vln.

Dominik Ivanič, 19.10.2018, Dátum pobytu: 2.10. - 15.10.2018
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Blue Water Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená byla dokonalá , škoda že delegát neabsolvoval všechny výlety s námi .V nabídce byl prezentován český delegát ovšem na výlety s...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla dokonalá , škoda že delegát neabsolvoval všechny výlety s námi .V nabídce byl prezentován český delegát ovšem na výlety s námi jet nemohl. Musím ho chválit protože se snažil nám obstarat vše co jsme potřebovali .Byl to člověk na svém místě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita byla velmi vysoká.

Strava
Strava a čistota servírování byla vynikající.

Služby hotela
Výborné

Pláž
Výborná

Kalina Muzikova, 30.04.2018, Dátum pobytu: 14.4. - 25.4.2018
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Citrus Waskaduwa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)