Recenzie hotelov
Waduwa - Srí Lanka

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7 Dovolenka celkovo bola fajn ale ak nastal problém, či už na letisku alebo mimo neho tak cestovná kancelária nám nebola napomocná a všetko...

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka celkovo bola fajn ale ak nastal problém, či už na letisku alebo mimo neho tak cestovná kancelária nám nebola napomocná a všetko sme si to museli riešit sami. Zobraziť celú recenziu

Michal, 18.07.2022, Dátum pobytu: 6.7. - 15.7.2022
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Citrus Waskaduwa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 2.4 Pokud někdo neumí anglicky, německy, nedoporučujeme dovolenou v žádném případě. V tomto případě se nedomluvíte, ani omylem v ničem a...

  • 3 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 1 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Pokud někdo neumí anglicky, německy, nedoporučujeme dovolenou v žádném případě.

V tomto případě se nedomluvíte, ani omylem v ničem a nic si v žádém případně v hotelích nedomluvíte.

Vytáhnou z Vas veškeré peníze, co máte.

Personál je tak neomalený, ze si o peníze buď řekne sám a nebo Vám naúčtují každý den vyšší a vyšší ceny a pokud se zminite, jak je to možné, tak Vám drze odpoví, že včera hotel zdražoval.

Stále Vám na hotelu nabízí možnosti, ať se jdete zadarmo podívat na umění šéfkuchaře a nebo jiné předváděcí programy hotelu a ve finále chodí manažeři hotelu, kuchaři, číšníci a vynucuji si za služby ohodnocení služeb.

A pochopitelně Vas donutí k dalším poplatkům .

CHOVANÍ ZAMESTNANCU NA HOTELÍCH. NEADEKVÁTNÍ KE KATEGORII HOTELU.

PLAŽ:

KATASTROFA!

Chtělo se nám denně brečet.

Samý plast a necistota vuči přírodě a nám samotným a pochopitelně i srilancanum.

Srílancané, raději nebudou pracovat a neustále z cizinců budou vytahovat peníze, než, aby každý přemýšlel a udělal něco pro sebe a svůj ostrov snů.

Cestování na Sri lance, znamená- opilý řidič a strašné zácpy všude.

Jeli jsme na několik poznávacích výletů.

Jen z Vas průvodce vytáhne veškeré penize a ještě si na Vas dá veškerý náklad za celý den a stále vyžaduje bakšiš pro každého kamaráda svého, kterého Vám dohodi telefonicky.

Jsou domluveni dopředu.

Příroda je krásná, milujeme Asii.

Bohužel, nejhorší dovolena v Asii.

Nejeli by jsme již na tento ostrov a pokud jej hodlá někdo absolvovat, tak nedoporučujeme.

Srílančané, jsou lidé, kteří pouze kseftuji a okolí ostrova je vůbec netrápí.

Hlavní jejich příjem, byl z turismusa to momentálně není, tak se snaží zvyšovat ve všem ceny několikanásobně a bohužel na tento jejich problém, který na ostrově je, včetně politické a ekonomické záležitosti je tak závažný, že, ne jen, že již na ostrově nenajdete turistu, ale, ani zoufalou pomoc jeden druhého z ostrova.

Shodli jsme se, že Srí Lanka, je na tom obdobně, jako Česká republika.

Je nám to moc líto.

Na osrtov, nejede turista. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Karegorie max.3hvezd

Strava
Stava, nám stačilo málo.

Vůbec neodpovídá kategorii 5hvezd.

Maximálně tak tři.

Služby hotela
Jen z Vas tahal každý peníze.

Několikrát horší, než v Egyptě a Tunisu, kam již nezavitame.

Pláž
Pláž samý plast a obrovský nepořádek.

Injekční stříkačky, plasty, lahve všeho druhu, hotelová výbava, samé plastové boty, šampony, kartáčky, vybavení domácnosti.

Renata M., 15.06.2022, Dátum pobytu: 26.5. - 11.6.2022
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: The Blue Water

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (4)

Celkom: 9.2 Pohodová dovolená, malá obsazenost hotelu, příjemná obsluha, nádherná příroda, čisté moře s báječnou teplotou. Pískové pláže, místy s...

  • 9.5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pohodová dovolená, malá obsazenost hotelu, příjemná obsluha, nádherná příroda, čisté moře s báječnou teplotou. Pískové pláže, místy s hrubšími kamínky, ale dalo se vybrat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Standardní, balkón s výhledem na moře, pravidelný úklid. Pravidelná výměna ručníků a osušek na pokoji i u bazénu. Každý den nová balená pitná voda na pokoji.

Strava
Snídaně a večeře formou švédských stolů, obědy servírovány číšníky. Jídlo velmi chutné, občas víc kořeněné. Na výlety jsme dostali balíčky - nutno nahlásit na recepci předem.

Služby hotela
Dvacítkový bazén jsme měli sami pro sebe, lehátka jsou v areálu, ne na pláži (10 metrů). Jediné, co zdržovalo bylo, že na každý nápoj vystavoval barman papírový doklad, který se musel podepsat.

Pláž
Turisty málo využívaná, většinou se šlo rovnou do moře, lehátka byly v rezortu pod stromy. Rezort uzavřen plotem s brankou a vstup soustavně hlídán, bez obtěžování ubytovaných.

Zdeněk, 26.02.2020, Dátum pobytu: 15.2. - 23.2.2020
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Hibiscus Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.6 S dovolenou jsme byli naprosto spokojeni. Lidé na Srí Lance jsou milí a ochotní i když trochu nepořádní.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsme byli naprosto spokojeni. Lidé na Srí Lance jsou milí a ochotní i když trochu nepořádní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo krásné, všechny pokoje s výhledem na bazény a na moře.

Strava
Stravování v hotelu více než výborné, 2 dny venku i grilování, k večeři k dispozici voda zdarma.

Senzační zákusky, denně zmrzlina.

Služby hotela
Při příjezdu na hotel jsme byli ubytováni na pokoji s nepěkným výhledem, pouze na volejbalové hřiště, po osobní

urgenci jsme ale byli přestěhování.

Okolí bazénu, hotelu udržováno v naprosté čistotě.

Pláž
Pláž i přistup k pláži bez problému, moře hodně bouřlivé, ale jinak krásné.

Vlastimila Vlachá, 24.02.2020, Dátum pobytu: 8.2. - 19.2.2020
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: The Blue Water

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 Hezký a udržovaný hotel, milý personál, všichni jsou velice ochotní. Pozor však na místní obyvatele. Turisté jsou pro ně tak trochu jako...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hezký a udržovaný hotel, milý personál, všichni jsou velice ochotní. Pozor však na místní obyvatele. Turisté jsou pro ně tak trochu jako lovná zvěř. Skutečně jsme nepotkali nikoho mimo hotel, kdo by se nás nesnažil natáhnout. Na pláži před hotelem postávají místní, kteří nabízejí výlety, svezení tuktukem apod. Cena se dá usmlouvat. Jen kamkoliv vás vezmou, tak je to předem připravené doslova škubání turistů. Například Spice Garden v Kandy je o stovky procent dražší, než když si stejný výrobek koupíte v místní lékárně, Herbal Garden v Kulutaře je vyloženě lumpárna - přemrštěné ceny za pochybné výrobky, kde je místo výrobce uvedena pouze na g-mailu. Když se vám něco nelíbí, průvodce se pouze odkáže na to, že je to státní obchod (což je lež). Když jdete někam sami, hned se na vás přilepí místní mladík, který vám "zdarma"poradí, jen výsledná cena zboží je úplně někde jinde, než jakou dostávají místní. Škubání začíná otázkou "Odkud jste?" a pokračuje "Po kolikáté jste na Srí Lance?" - tím si zjišťují, jaké máte povědomí o místních poměrech a kam až mohou zajít. Na pláži to má pod palcem místní mladík Alex - výlet s ním byl v pohodě, vše zajistil, nechal si zaplatit až na konci, jen má nasmlouvané ty předražené obchody s přírodní medicínou, kterým se příště vyhneme obloukem Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel i pokoj úplně v pohodě, ve sprše trochu kolísala teplota vody, ale nic hrozného

Strava
Spíše pikantnější, ale vždy si člověk vybral

Služby hotela
Každý večer byl od hotelu nějaký program - hudba, představení, karaoke

Pláž
Velké vlny, místní vždy řeknou, zda je bezpečné jít do vody či ne. Radši boty do vody, přítelkyně tam šlápla na nějakou ostrou rybu, tak jsme se projeli i místní záchrankou

Anonym, 31.01.2020, Dátum pobytu: 22.1. - 30.1.2020
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Citrus Waskaduwa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 6 Hotel je spise chudsi,na okraji,tuktukem do mesta za hubicku,jsme spise nenarocnejsi klienti,tak jsme byli spokojeni,strava nekdy...

  • 5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je spise chudsi,na okraji,tuktukem do mesta za hubicku,jsme spise nenarocnejsi klienti,tak jsme byli spokojeni,strava nekdy bufet,nekdy setvirovana,dle poctu lidi Zobraziť celú recenziu

Ivana M., 12.12.2019, Dátum pobytu: 27.11. - 9.12.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Hibiscus Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 9.2 Byli jsme určitě spokojení! Krásná zelená Srí Lanka byla i taková ozdrava pro duši, protože si člověk uvědomí, jak se my v Evropě máme...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme určitě spokojení! Krásná zelená Srí Lanka byla i taková ozdrava pro duši, protože si člověk uvědomí, jak se my v Evropě máme vlastně moc dobře! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velké plus je, že všechny pokoje mají výhled na moře. Vybavení pokoje je dostačující. Klimatizace funguje super. V koupelně je k dispozici fén. Koupelna má prosklenou stěnu do tzv šachty jako všichni a tak je občas slyšet hlasy od ostatních a sprcha nás trochu zlobila, tekla buď příliš horká nebo studená a střídalo se to, asi podle toho, jak se sprchovali ostatní v hotelu. Personál hotelu je velice milý, ochotný a usměvavý, potkáte je na každém rohu, starají se o to, aby bylo vše v pořádku a čisté. Řekla bych, že je slušnost jim za úklid nebo za nějakou službičku pro vás, nechat nějakou tu drobnou. Byla jsem překvapená, jak po celém rezortu fungovala bez problému Wi-Fi a to zadarmo! Hned za hotelem je vlaková trať, tak sem tam při projetí zatroubí. Na zahradě probíhají roztomilé veverky, které se určitě stanou vaši každodenní zábavou při opalování.

Strava
Stravování jsme měli all-inclusive a byli jsme opravdu spokojení. Ochutnali jsme i místní curry, které je nachystané podle místních zvyklostí i k snídani. Myslí i na vegetariány. Na mě mají dezerty až moc sladké, ale každý si vybere. Čerstvé ovoce je samozřejmostí. Jen nám chyběl mezi obědem a večeří nějaký snack. A co opravdu neumí je připravit hovězí maso, bylo vždy tvrdé a gumové. Mohli by zařadit sem tam kuřecí steak.

Služby hotela
Personál hotelu je velice milý a ochotný. Domluvíte se zde dobře anglicky i německy, ale i kdyby jste neuměli, umí snad od každého jazyka něco a určitě se domluvíte. Na hotelu jsme nejčastěji potkali turisty z Ruska, Německa , Indie i Asie. Moc služeb hotelu jsme nevyužili, jen posilovnu, která je na takové to protáhnutí dostačující a hlavně tam funguje klima - k dispozici je tam voda a čisté ručníky, nádherný je hlavně ten výhled do zahrady s palmami! Co se týče výletů, zprostředkovali jsme si je sami od místního chlapce z pláže, Nandany. Je levnější než na hotelu. Nemusíte se bát, je spolehlivý a vše co potřebujete zařídí, poradí kde jsou dobré suvenýry, všude zajede s vámi a chodí s vámi jako doprovod. Víc jak 120€za celodenní výlet nedávejte, radila mi i známá, která Srí Lanku navštívila už popáté. A rozhodně výlet doporučuji, jedině tak poznáte trochu blíž život na Srí Lance. Jako suvenýr jsem si dovezla koření, čaje, pár sošek slonů a královský kokosový olej, olej ze santalového dřeva a skořicové misky. Ještě bych zmínila výlet po městě tuk tukem, i to byl velký zážitek. Tuk tuky stojí hned před hotelem a stojí 2€ tam i zpět, my jsme vždy dali víc, protože nás chlapec všude doprovázel. Zprostředkuje vám i masáž.

Zjistěte si, kdy máte check out, ať nedopadnete jako my, ale byli jsme alespoň zbalení raz dva.

Pláž
Nachází se za zahradou hotelu, je v těsné blízkosti. Před hotelem je udržovaná. Prošli jsme si pláž dál v obou směrech a tam už je to horší, bohůžel plasty jsou zlo dnešní doby a místní si s nimi podle mě až tak poradit neumí. Na pláži je i pálí a místní pálí snad vše před vlastními domy. Pláž má hrubší žlutý písek a v moři se moc nevykoupete, spíš tak ocákáte ve vlnách protože vlny jsou dost silné, ale máte k dispozici krásný čistý bazén na zahradě hotelu. Podnebí je tam vlhké a velice teplé, v listopadu jsme tam měli 30 stupňů přes den a v noci 27, absolutně není potřeba si brát mikiny a svetry, teda pokud neplánujete výlet do hor, tam je to jinak. Čím volnější oblečení, tím lepší protože je tam opravdu vlhko. Na pláži jsme se setkali s Citronadem, tak místní nazývají ještěra, je o něco menší jako Varan, neublíží vám. Dále tam chodí chlápek s opičkou, krajtou a kobrou, chce 10€ za fotku, určitě ukecáte i míň. Místní vám seženou za pár kaček i humra, uvaří ho a přinesou vám ho na pláž.

Hana H., 19.11.2019, Dátum pobytu: 7.11. - 15.11.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: Citrus Waskaduwa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

14 fotografií

Celkom: 9.8 Sri Lanka je nadherna, v rijnu super klima a super prijemn lidi. Pro nas zatim z exotiky nejlepsi zeme, kde se snadno anglicky domlukvite.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Sri Lanka je nadherna, v rijnu super klima a super prijemn lidi. Pro nas zatim z exotiky nejlepsi zeme, kde se snadno anglicky domlukvite. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani bylo luxusni, naprosto ciste a profesionalni personal.

Strava
Z nabidky jidel neexistuje si nevybrat. Jsme zvykli cestovat, tak uprednostnujeme lokalni stravu. Vsechno bylo naprosto super.

Služby hotela
Hotel nam poskytl vsechny nase prani. Pri 2dennim cestovani nam i pripravili hezke balicky jidla na prani.

Pláž
Plaz nadherna, spousta ptaku, i kravicky, potulni pejsci a spousty opravdu dobrych lidi. Musim ale upozornit, ze ve Wadduwe se na plazi pohybuje skupinka starsich mistnich obyvatel, kteri hrali na to jaky jsou chudaci bez nohy, jak maji nemocne a bezmocne deti,... pricemz pote co nas prostrednictvim vyletu do “Spicy Garden” okradli o desetitisice korun jsme se od mistnich lidi dozvedeli, ze zadne deti nemaji, o nohu neprisli za valky, a nami zakoupene prirodni ayurvedske leky jsou desetinasobne predrazene, protoze nez jsme do zahrady prijeli, zamestnanci soukrome zahrady (ne statni jak tvrdili) jiz obdrzeli info od plazovych lidi, jak nas maji “natahnout”. Nakonec s pomoci dobrych a ochotnych mistnich obyvatel jsme penize dostali nazpet a muzeme byt nadale s nimi v kontaktu pro jakoukoliv budouci navstevu Sri Lanky. Rozhodne se tam budeme za nimi chtit vratit. Sri Lancane jsou velmi mili a privetivy. Jen pozor na to jako vsude ve svete, ze vsude jsou dobri a nekde mene dobri lide...

Ivona N., 23.10.2019, Dátum pobytu: 10.10. - 19.10.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: The Blue Water

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Úžasná dovolená, překrásný hotel, pozorný personál, výborné jídlo. Byli jsme na začátku října, celý den sluníčko, večer občas déšť. Zatím...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasná dovolená, překrásný hotel, pozorný personál, výborné jídlo. Byli jsme na začátku října, celý den sluníčko, večer občas déšť. Zatím naše nejhezčí dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel má všechny pokoje s výhledem na moře. Pokoj byl moderně zařízený s velkou pohodlnou postelí. Využili jsme služby praní prádla, ještě ten den vám jej vyžehlené a voňavé donesou.

Úklid byl vzorný a to nejen v pokoji ale i v celém hotelu.

Strava
Strava byla excelentní. Vyberou si opravdu všichni. Za nás velká jednička.

Služby hotela
Nejmilejší a nejpozornější personál jaký jsme zažili. Škoda, že za takovými lidmi člověk musí až na Srí Lanku.

Pláž
Využívali jsme hotelového bazénu protože v moři se přes velké vlny nedalo koupat. Bazén je vzorně udržovaný, lehátek bylo dostatek.

My jsme dost času trávili na výletech. Využili jsme služeb místních průvodců Lakmala a Kiriho od Silva Tours, (Lakmal mluví česky - lakmal@seznam.cz), cestování bylo super, vřele doporučujeme.

Danuše P., 19.10.2019, Dátum pobytu: 1.10. - 15.10.2019
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Hotel: The Blue Water

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)