Recenzie hotelov
Švajčiarske Alpy - Švajčiarsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8 Švýcarsko je krásná země , lidé v pohodě se snahou domluvit se .

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Švýcarsko je krásná země , lidé v pohodě se snahou domluvit se . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování čisté , odpovídající ***

Strava
K zájezdu jen snídaně odpovídající úrovni hotelu .

Služby hotela
Hotel příjemný , obsluha ochotná .

Jiří Opravil, 23.09.2019, Dátum pobytu: 15.9. - 20.9.2019
Oblasť: Švajčiarsko Švajčiarsko, Švajčiarske Alpy, Hotel: Jungfrau Lodge

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Skvělé, zejména nádherná příroda v okolí, ubytování kvalitní za velmi přijatelnou cenu.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělé, zejména nádherná příroda v okolí, ubytování kvalitní za velmi přijatelnou cenu. Zobraziť celú recenziu

Marek L., 03.09.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 30.8.2019
Oblasť: Švajčiarsko Švajčiarsko, Švajčiarske Alpy, Hotel: Surses Alpin

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Je to síce starší typ hotela, čalúnenia, drevo, starobylý nábytok, ale má svoje čaro. Veľmi veľa dôchodcov, britov, nemcov.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Je to síce starší typ hotela, čalúnenia, drevo, starobylý nábytok, ale má svoje čaro.

Veľmi veľa dôchodcov, britov, nemcov. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Všetko čisté, funkčné, trochu menšie izby, terasa veľká, na prvom poschodí spoločná pre viac izieb.

Strava
Raňajky bufetové, chýba širšia ponuka s teplým pultom, nebola omeleta, praženica, lievance alebo páročky :(

Večere naopak skvelé, 4-chodové menu so servírovaním a obsluhou hovoriacou takmer všetkými jazykmi. Výber z dvoch jedál. Vysoké ceny nápojov k večeri.

Služby hotela
Parkovanie hoci je to v centre, bolo vyriešené. Na bazén nebol čas.

K hotelu na každú osobu Davos Inclusive Karta: zdarma všetky lanovky na: Weissfluh, Jakobshorn, Shatzalp (50m od hotela), Rinerhorn (zjazd kolobežkami dole za 10-15 eur na osobu), Madrisa v Klosters s adventure parkom pre deti. Všetky chodia cca každých 10-15 minút.

Zdarma vláčik Rhatishebahn od Klosters po Filisur, vyberte si historický-otvorený, chodí 2x za deň a spomalí/zastane na viaduktoch Wiesen-Landwassser nad roklinami kvoli foteniu. Ostatné 1x za hodinu.

Asi 3 linky autobusov po meste zdarma, kvoli presunu k lanovkám alebo na 2 žel.stanice.

Pláž
Kúpanie možné v Davossee na okraji pod najväčším žltým moderným hotelom, pekný a vybavený areál aj pre deti.

Vladimir S., 30.07.2019, Dátum pobytu: 24.7. - 27.7.2019
Oblasť: Švajčiarsko Švajčiarsko, Švajčiarske Alpy, Hotel: Central Sport (Davos)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Lokalita i ubytovani odpovídalo nasim pozadavkum a predstavam, byli jsme moc spokojeni.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Lokalita i ubytovani odpovídalo nasim pozadavkum a predstavam, byli jsme moc spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokud zvolite nejlevnejsi typ pokoju, tak i tak je to slusny standard, vcetna balkonu s vyhledem na hory, Led Tv. Zarizeni je starsi a pokoj maly, ale na prespani staci, vesli se tam i dve kresilka.

Strava
Strava ... velky vyber a vse velice chutne a kvalitni.

Služby hotela
Ochotny personal, ktery se snazil se vsim pomoci.

David H., 22.01.2019, Dátum pobytu: 12.1. - 16.1.2019
Oblasť: Švajčiarsko Švajčiarsko, Švajčiarske Alpy, Hotel: Laudinella

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Ideální pobyt pro aktivní rodiny. Díky kartě Davos Klosters kterou dostanete se zdarma svezete rhétskou dráhou mezi Klosters a Filisurem,...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Ideální pobyt pro aktivní rodiny. Díky kartě Davos Klosters kterou dostanete se zdarma svezete rhétskou dráhou mezi Klosters a Filisurem, pas platí i na šest lanovek. Zobraziť celú recenziu

Vaclav K., 25.06.2018, Dátum pobytu: 15.6. - 17.6.2018
Oblasť: Švajčiarsko Švajčiarsko, Švajčiarske Alpy, Hotel: Club Hotel Davos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,2 Jelikož jsem dovolenou pojal jako lyžařskou, splnil můj dojem očekávání. Žádné služby CK jsem během pobytu nezaznamenal, vše proběhlo...

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Jelikož jsem dovolenou pojal jako lyžařskou, splnil můj dojem očekávání. Žádné služby CK jsem během pobytu nezaznamenal, vše proběhlo stejně jako v případě zajištění ubytovacích služeb vlastními prostředky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Úroveň hotelu odpovídala, na pokoji jsem postrádal ledničku

Strava
Množství i kvalita odpovídaly představám, nedostatky jsem řešil na místě s personálem

Služby hotela
Služby hotelu zcela neodpovídaly představě. Lyžárna je nevytápěná, boty je nutno sušit na pokoji! Sleva na skipas je výborná, není však možno zakoupit skipas na méně dnů, než je počet strávených nocí. To znamená, že v případě nepříznivých povětrnostních podmínek a poslední den (den odjezdu) zaplacené lyžování propadá. To považuji za neseriozní.

Pláž
Možnosti lyžování v areálu jsou vynikající, stav sjezdovek a služeb odpovídá nejvyšším ("švýcarským") standardům

Jaromír Kulhánek, 14.03.2018, Dátum pobytu: 4.3. - 11.3.2018
Oblasť: Švajčiarsko Švajčiarsko, Švajčiarske Alpy, Hotel: Laudinella

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,4 Spokojenost

  • 9 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 8 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídá nabídce

Strava
Hrůza , zbytečně vyhozené peníze !!!

Služby hotela
Dobré

Zjazdovky
Super

Aleš Kalivoda, 05.03.2018, Dátum pobytu: 25.2. - 2.3.2018
Oblasť: Švajčiarsko Švajčiarsko, Švajčiarske Alpy, Hotel: Montana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)