Recenzie hotelov
Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,4 Z dovolenkou sme boli nadmieru spokojný. Dostali sme to co sme ocakavali.

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Z dovolenkou sme boli nadmieru spokojný. Dostali sme to co sme ocakavali. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie zodpovedalo popisom aj fotkam. Zariadenie kuchynky však bolo veľmi slabé. Lyzicky len 3 napríklad. Chýbala mi aj šálka na kávu alebo čaj.

Strava
Mali sme polpenziu takže sme vedeli čo nás čaká. Raňajky typicky talianske takže len pečivo šunka syr netreba čakať interkontinentalne. Večere viachodove treba si vždy vybrať večer predtým. A tiež treba rátať s tým ze to trvá dlhšie. Ale inak jedlo chutne

Služby hotela
Milý personal

Pláž
Pláž blízko vždy ráno upratané. Super

Anonym, 22.08.2019, Dátum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lido di Jesolo, Hotel: Apartmány Vianello

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Velmi dobrý dojem z dovolené.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi dobrý dojem z dovolené. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v krásné zahradě - odpovídá fotografiím. Viděli jsme kvetoucí banány, granátová jablka, fíky, datle, plno zeleně. Vybavení pokoje bylo starší, ale čisté a funkční.

Strava
Skvělá italská kuchyně- bohatý výběr formou bufetu - ryby, maso, saláty, ovoce, těstoviny, zákusky od cukráře (vynikající croissanty). K obědu a večeři víno, voda, čaj...

K snídani káva, džusy, voda, kakao, čaj...Pitná voda i z kohoutku. Na baru nealko zdarma.

Služby hotela
Užili jsme si bazén- nutná koupací čepice (WC je i u bazénu), zdarma-kajak, tenis, fotbal, cvičení v bazénu i jóga na pláži. Každý večer pro děti Baby dance - v italštině. Komunikace s personálem v angličtině.

Sami jsme podnikli polodenní výlet autobusem do poklidné malebné vesničky St.Andrea Superior, na kterou je vidět z ubytování - jízdné 1.20 euro na osobu- skvělý výhled na moře a úzké uličky.

Pláž
Písek i oblázky, citlivější lidé mohou použít i obuv do vody. Tři metry od břehu je hloubka cca 180 cm, voda průzračná.

Cesta na pláž vede zahradou kolem bazénu, přejdete malou silničku a už je vstup na pláž. Na pláži WC, sprcha, automat na vodu, slunečník a 2 lehátka pro 1 pokoj (i pro rodinný se 4 osobami).

Anonym, 22.08.2019, Dátum pobytu: 8.8. - 15.8.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Kalábria, Hotel: Nausicaa Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 2,2 Už nikdy bych se do tohoto Resortu nevrátila. Byla to pro mě dost velké zklamání. Je to celkem "pěkně" nafoceno, skutečnost...

  • 3 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Už nikdy bych se do tohoto Resortu nevrátila. Byla to pro mě dost velké zklamání. Je to celkem "pěkně" nafoceno, skutečnost odlišná.Zažila jsem dost, ale tohle bylo opravdu hrůzné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl malý. Jedna místnost s koupelnou. Přistýlka u klimatizace. Denně jsme přemísťovali. Denně probíhal úklid- zametení podlahy a výměna ručníků.

Platila jsem za výhled na moře, v CK mi při objednání zájezdu, bylo řečeno, že jiné pokoje již nejsou, takže jsem koukala k sousedům na zeď. Výměna ubytovaní nebyla možná pro plnou obsazenost. Jednu rodinu i rozdělili. Delegátkou jim bylo řečeno, že ať jsou rádi, že mají kde spát.

Strava
Příšerné o ligt all inclusiv se nedá vůbec mluvit. Doplňování velmi neochotné. Odebírání nádobí zcela bez akce. O vše jsme si museli říkat. V půlce týdne vůbec nebylo pečivo ani jogurt. Navíc pokud jste nebyli před jídelnou hned při otevření máte smůlu. Jídlo je pryč.

Obědy vesměs denně stejné. Večeře také jen s tím rozdílem grilu což bylo jak v závodní jídelně kdy stojíte frontu i s talířem, kuchař u grilu neservíruje. Jinak mi to připadalo, že to se nesnědlo od oběda se smíchalo s nějakou zeleninou a bylo to k večeři. Džusy pouze k snídani. Dál voda či víno. U plážového baru i u bazénu pití do plast kelímku obsahu 0.1dcl. Spočítejte si denní spotřebu plastu pro 3-4 člennou rodinu. Pokaždé předkládáte kartu, kde musíte mít vloženou hotovost např. na zmrzlinu. All inclusive končí v 22 hod.

Služby hotela
Služby jsme využili k objednání taxíku, který stál v přepočtu 780kč.

Pláž
Hrůzná. Vzdalálenost 800m zpátky kopec, jezdí chlapík s shuttel "busem", je to šesti místný auto. Pláž je kamenitá s nemožností vstupu do moře. Všude obrovské kluzké kameny. Zcela nevhodné pro děti a osoby s omezenou pohyblivostí. CK vůbec neuvádí tuto podstatnou informaci v popisu u nabídky. Je uvedeno, že pláž je písčito oblázková. To je lživá informace.Jsou doporučené boty do vody, ale ty vůbec neřeší problém při vstupu do moře. Za celý týden jsme se koupali třikrát, kdy naše babička se nekoupala na této pláži vůbec. Bylo to tam doslova o rozbití "huby". Zapomeňte na procházky po pláži atd. Nikam se nedá jít.

Na další pláž kam se buď musí doskákat po kamenech je to cca. 2km. Do Parghelie je to 7km, pěšky nebo taxíkem. Žádný autobus tam nejede. Delegátkou nám bylo řečeno ať jsme rádi, že tam je bazén, že se můžem koupat v něm!!! Do bazénu vstup jen v koupací čepici. Na pláži je "servis" v podobě dvou lehátek a slunečníku zdarma. Snad jako kompenzace za tu kamenitou pláž.

Anonym, 22.08.2019, Dátum pobytu: 15.7. - 22.7.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Kalábria, Hotel: Villaggio Rosette Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4 Miestna MC agenzia, má zle rozvrhnuti čas na prijímanie nových hostí, len na vybavenie vouchera sme čakali v miestnej MC agenzii cca...

  • 4 Ubytovanie
  • 6 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Miestna MC agenzia, má zle rozvrhnuti čas na prijímanie nových hostí, len na vybavenie vouchera sme čakali v miestnej MC agenzii cca 2hodiny a to nehovorím na čakanie pol dňa na kľúče od izby, ktorá sa vraj upratovala, ale po príchode na izbu, tam chyžné ani len neprešli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Náš apartmán bol starý, zatuchnutí, puch ako v hospici, v skriniach ani len nehovorím. Oblečenie som mala celý čas v kufri, lebo by som páchla ako staré ponožky, keby som ho odložila do skrine. Chladnička nezažila upratovanie dlhú dobu. Špinavá, ešte že som mala vlastný dezinfekč. Sanitol. Poschodová posteľ, na tej vrchnej nikto z nás radšej nespal, aby ten na spodnom lôžku neutrpel úraz. Mali sme svoje posteľné prádlo, neviem si predstaviť sa prikryť tými páchnucími hrubými dekami. Apartmán bol bez klimatizácie, bez klími nikdy viac. Museli sme súrne zháňať ventilátor, nedalo sa tam vydržať. Výhľad sme mali na opustený starý hotel Cristalo, ale na more sme dovideli.

Výhody boli veľká terasa na ktorej sme strávili väčšinu času, markíza na terase, ktorá sa dala stiahnuť až po okraj terasy čiže tam slnko priamo nepieklo. Wifi signál slabší, ráno išiel dobre.

Pozitívne hodnotím bazén, bol čistý, udržiavaný, voda príjemná na to teplé počasie. K bazénu si môžte vziať maximálne uterák, žiadne lehátka ani nafukovačky niesú povolené. V kuchynke žiadna kanvica na varenie vody, ani mikrovlnka. Chladnička pri jej zapnutí, začala hriať :) Musel prísť udržbár. Redukcie do zásuviek na izbe neboli ziadne, treba si ich vyžiadať. Televízor sme ani nezapínali, nešiel signál ani po odchode opravára. Jedálenský stôl z kuchyne sme museli premiestniť na terasu, lebo sme sa tam nemali ani kde otočiť :) Z rozťahovacieho gauča v kuchyni vystreľovali struny. Ubytko sme vychytali nič moc, ale destinácia Bibione sa nám páčila.

Strava
Bez stravy. V Bibione si človek môže vyberať kam sa ísť najesť. Množstvo stánkov s rýchlym občerstevním aj reštaurácií. Hodnotím pozitívne.

Služby hotela
Na chodbe stroj na kávu išiel len dva dni, najprv nešlo do kávy mlieko a potom už ani voda :) Pri nahlásení poruchy miestnemu zamračenému pracovníkovi, porucha odstránená do nášho odchodu nebola :)

Pláž
Pláž čistá, nefajčiarska, blízko ubytovania, len tá šírka pláže bola na nás moc :) Len cez pláž k moru, ste išli pomaly 10 minút. Uprednostňujem užšie pláže. Plážový servis sme ani nevyužili, nakoľko lehátka boli veľmi ďaleko od mora. Chválim reštaurácie na pláži, super morské plody aj pizza za prijateľné ceny. Lacnejšie ako u nás :)

Anonym, 22.08.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Bibione, Hotel: Rezidence Itaca

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

kuchyňa s gaučom 2 fotografie

Celkom: 6,2 Hotel pěkný, ale chování personálu ne úplně profesionální - pocit dvojí kategorie zavádějící popis Cestovní kanceláře co se týče...

  • 4,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel pěkný, ale chování personálu ne úplně profesionální - pocit dvojí kategorie

zavádějící popis Cestovní kanceláře co se týče vybavení a all inclusive.

S touto CK již příště cestovat nebudu, dám přednost jiné CK, které jsou kvalitativně jinde a mám s nimi dobré zkušenosti. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj čistý a vše funkční, nicméně hodně tmavý. Na pokoji nebylo možné chytit žádný signál natož wifi (ani telefon, data)

Strava
strava byla pestrá a velmi chutná. kuchyně vynikající, horší to bylo s nápoji.

Na all inclusive pouze víno a voda (v restauraci) a to pokaždé pouze číšník nalil skleničku, nenechal láhev na stole, ikdyž tam sedělo a pilo 6 lidí. Takže jste toho u večeře moc nevypili :-( v barech byla káva, pivo, víno, kola, džus ale stála se fronta a nalévali do malých skleniček. Koktejl v ceně all inclusive žádný. Na pláži chyběl barel s vodou, kde by si každý sám mohl načepovat studenou vodu, pouze pohárek u baru. Voda byla k mání pouze na kopci u recepce a u vrchního bazénu. Na pláži u moře nic... (v baru malá sklenička nebo pet láhev 0,5l za 1,5Eura)

Služby hotela
obsluha dávala přednost Italům a poté až obsloužila nás ( to jsem už dlouho nezažila)

spíše nefunkční než funkční wifi

Pláž
pláž pěkná, čistá, udržovaná, slunečníky a lehátka v ceně. pláž byla fajn :-)

Kristína Hořáková, 22.08.2019, Dátum pobytu: 12.8. - 19.8.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Kalábria, Hotel: Scoglio della Galea Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,4 Celkově velký kemp plný mobilhomů a stanů. Ovšem velmi dobře udržovaný, čistý. Jako pozitivum vidím veškerou vybavenost v rámci kempu...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově velký kemp plný mobilhomů a stanů. Ovšem velmi dobře udržovaný, čistý. Jako pozitivum vidím veškerou vybavenost v rámci kempu (obchod, trafika, bazén, restaurace, plážový bar). Dostupnost moře velmi dobrá (cca 350m) a pláž čistá, udržovaná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v mobilhomu splní požadavky nenáročných cestovatelů. Mobilhome nebyl nijak extra prostorný, ale na přespání a základní potřeby stačí. Pro nás, jako rodinu s dětmi ideální. I když jsou mobilhomy v podstatě jeden na druhém, s nějakým extrémním hlukem od "sousedů" jsme se nesetkali.

Strava
Stravu jsme měli vlastní.

Služby hotela
V rámci areálu jsou velmi ochotné recepční, které pomohou a poradí. V obchodě v areálu seženete veškeré základní potraviny a pití. Hned vedle je restaurace, kde vaří výborně a hned vedle trafika, kde kromě novin koupíte suvenýry, lehátka do vody, atd. Bazény jsou krásně čisté, byť na kapacitu kempu trošku menší. A hned vedle bazénu je bar :)

Pláž
Veřejná pláž sice nebyla nijak extra velká, nicméně byla na italské poměry velmi čistá a udržovaná. Ani lidí zde za celou dobu pobytu nebylo nijak přehnaně.

Roman H., 22.08.2019, Dátum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Emilia Romagna, Hotel: Homair Camping Vigna

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,3 Dovolená se mi líbila, byli jsme spokojeni

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se mi líbila, byli jsme spokojeni Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezký pokoj, vše co člověk potřebuje

Strava
Stravovali jsme se sami, v Bibione jsou velké možnosti stravování(restaurace, občerstvení, pizza....)

Služby hotela
Hezký bazén, pěkné venkovní posezení před pokojem, celkově klidné místo v blízkosti centra a Lunaparku

Pláž
Pláž vzdálená cca 800 metrů, čistá, lidí akorát

Jan R., 22.08.2019, Dátum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Bibione, Hotel: Villaggio Tivoli

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 Dovolenou celkove hodnotíme kladně. Hlavně práci delegátek,které byly vždy po ruce a vše vysvětlili. I výlet lodí s delegátkou,která...

  • 6 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 5 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou celkove hodnotíme kladně. Hlavně práci delegátek,které byly vždy po ruce a vše vysvětlili. I výlet lodí s delegátkou,která mluví slovensky nás překvapil a byl moc fajn. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo v malých pokojích (vilkách) umístěných okolo hlavní budovy. Z vilky to nebylo daleko ani do restaurace na jídlo,ani k bazénu. Nevím,zda se dalo ubytovat přímo v hlavní budově,ale myslim si,že ne. Součástí pokoje byla jen postel,skříň,televize a koupelna. Opravdu skromné bydlení.

Strava
Jídlo bylo výborné. Na výběr vždy z mnoha druhů jidel,jak k snídani,tak k obědu i k večeři. Není co vytknout.

Pláž
Cesta na pláž byla horší. Na starší lidi celkem kopec po cestě z pláže. Je to do schodů a daleko. To nás mrzelo. Jinak celkové pláž byla čistá,kaminkova,vždy jsme si našli nějaké volné lehátko. Ovšem měli jsme studené moře a jeden den bylo více medúz,takže jsme využívali spíše bazén.

Lucie S., 22.08.2019, Dátum pobytu: 18.6. - 25.6.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sardínia / Sardegna, Hotel: Palmasera Village Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Krasne misto, ciste more, prikry vstup do more, nevhodny pro mensi deti, mym vnukum 13a 15 to nevadilo. Co postradali byl skokansky...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Krasne misto, ciste more, prikry vstup do more, nevhodny pro mensi deti, mym vnukum 13a 15 to nevadilo. Co postradali byl skokansky mustek u bazenu nebo u more. Vyresili to skakanim ze skaly.... K dispozici kajaky a slapadla, ale 3 dny byly velke vlny, tak se nedaly pouzit. Jinak zadne dalsi moznosti jako napr. vyjizdky na clunu tam nejsou. Ty organizuje pobliz zijici Cech, ale na nas se nedostalo. V arealu sidli jakasi cestovka pro organizovani vyletu, ale sehnat clun neumi. Do nejblizsi vesnice jen taxikem.

Pres den jen s malymi pauzami velmi hlucna hudba s revem animatoru casto az do pulnoci. To ale Italum ( 95%) zjevne nevadilo. Sumeni more nepotrebuji slyset. Vylet na Etnu pro 4 osoby skoro za 500 €. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani pro nas i vetsinu Cechu, Slovaku a Polaku v nejvyssim miste arealu. Nam sportovcum to nevadilo, ale rodina s malymi detmi by se zapotila. Jinak cisto, uklid, vymena rucniku, vse v poradku. Fungujici klimatizace.

Strava
Strava vyborna, pro milovniky italske kuchyne, testoviny, hodne zeleniny, ovoce, ryby, morske plody, ale i maso vseho druhu.

Služby hotela
Okolo jidla usmevava obsluha. Animatori jen v italstine, ale to pri vetsinove italske spolecnosti neni divu. Moji vnuci se s jednim skamaradili ( mluvi dobre anglicky) a trenovali salta a jine kejkle do cirkusu.

Pláž
Plaz hodne plna, lehatek mraky, takze na kazdeho se dostalo, ale hodne vedle sebe...male kaminky docela prijemne, i pri velkych vlnach se do vody dalo vlezt. Prikry vstup, po dvou metrech hloubka. Pro male deti nic moc.

Pavla L., 22.08.2019, Dátum pobytu: 11.8. - 18.8.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sicília, Hotel: Capo Calavá (Gioiosa Marea)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Jeli jsme dvě rodiny s dětmi (6 a 9 let), druhá rodina pak (6 a 3 roky). Lokalita výborná, velmi klidná. Na pláž tak 6 minut pěšky...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Jeli jsme dvě rodiny s dětmi (6 a 9 let), druhá rodina pak (6 a 3 roky). Lokalita výborná, velmi klidná. Na pláž tak 6 minut pěšky klidnými uličkami (klidně v plavkách). Nejbližší obchod tak 10-15 minut pěšky (pozor na siestu kdy mají skoro všude zavřeno). Jinak v okolí je několik velkých supermarketů s normální otvírací dobou. Nejblíže je dokonce volná pláž pro vlastní slunečníky a deky. Maximálně 6 řad slunečníků. Vše čisté a udržované. Ubytování bez chyby. Bazén krásný. Moře čisté, teplé, ne moc vln, díky písku lehce zakalené (ale voda čistá!) Pláž je lemovaná kempy, takže samá zeleň žádná panoramata hotelů! Přímo na pláži je dobrá pizzerie (pizzy, těstoviny, ryby, moučníky, prostě všechno) s příznivými cenami a dobrým jídlem. Vzdušnou čarou tak 300 m (za majákem za roh, kam není vidět) je turisticky žijící obludné Jesolo. Autem to je tak 5 minut, ale budete chvíli hledat volné místo k zaparkování. Zde to žije, ulice plné obchodů, restaurace vedle restaurace, samá nafukovadla, půjčovny šlapadel, zmrzlinárny. Pláž sestávající z 15-20 řad slunečníků kam až oko dohlédne. Pro nás jedna návštěva této "ZOO" bohatě stačila (přitom zde bude končit tak 95 % všech turistů). Jinak v našem okolí byli ubytovaní spíše místní Italové (jak v rezortu), tak i na pláži moc "cizinců" nebylo. Jinak všichni se chovali slušně. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmán velký, světlý, čistý, poměrně nový, garáž podzemní, balkón. U nás byly 2 koupelny, kuchyň vybavená. Nelze spoléhat že tam bude cokoliv (olej, sůl, jar...) Klimatizace za příplatek. V poklidném "rezortíku" sestávajícího ze stejných 2-3 patrových domečků. Udržovaná zeleň v areálu.

Strava
strava vlastní :-) nicméně hned na pláži je dobrá pizzerie. Je zde i "lepší" restaurace kousek v jachtovém klubu. Jídlo výborně, ceny vyšší. Jinak nabídka sýrů, salámu a těstovin v supermarketu nemá chybu.

Služby hotela
Vyzvednutí klíčů a check in proběhl naprosto hladce a bez čekání, agentura je asi 100 metrů od ubytování. Podzemní garáž, klimatizace. Udržované okolí kolem domečků. Čistý velký bazén.

Pláž
Pláž písečná, s možností vlastních slunečníků, krásné mušle. Moře teplé, čisté, klidné. Písečné podloží, takže voda je mírně zakalená. Moře je hluboké až o kousek dále. Půjčují zde mezi 16-18 hodinou šlapadla se skluzavkou a prkna. Všude čisto. Na pláži nikdo neobtěžuje - za celou dobu jsme viděli asi 3 prodejce, ale nic nevnucují - copánky, plážové osušky, masáž, prodejce draků (ty teda nefungují....) Pro děti zde jsou skluzavkové hrady. Pozor obchod u kempu Villa al Mare (hned u pláže) je pouze pro návštěvníky kempu (mají náramky). Abyste předešli zbytečným dohadům, že Vám neprodají ani housku ke snídani (empiricky ověřeno :-) Mají to ale na dveřích vylepené...

Klára H., 22.08.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Veneto (Benátska riviéra), Hotel: Residence Le Ginestre

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)