Recenzie hotelov
Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 skvělá dovolená plná zážitků (koupání v moři, plavba lodí, cestování po ostrově zapůjčeným vozem), maximální relax, skvělí místní lidé

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
skvělá dovolená plná zážitků (koupání v moři, plavba lodí, cestování po ostrově zapůjčeným vozem), maximální relax, skvělí místní lidé Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování na velmi dobré úrovni, klid a čistota

Strava
strava rozmanitá, chuťově výborná, zejména ryby

Služby hotela
služby hotelu standardní, resp. neměli jsme nadstandardní požadavky

Pláž
přístup k pláži trochu terénem, pláž čistá, lidí málo, trochu dražší lehátka se slunečníky, moře čisté

Dagmar B., 10.12.2019, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sardínia / Sardegna, Hotel: Club Esse Porto Rafael

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 Výborné jídlo, čisté moře, bohužel trochu hluční animátoři a hudba :-)

  • 5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Výborné jídlo, čisté moře, bohužel trochu hluční animátoři a hudba :-) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování postačující, příště objednáme blíže k pláži, mrzelo nás, že nebyla na pokoji wifi, museli jsme trávit hodiny v rcepci protože jsme potřebovali i pracovat.

Strava
strava bohatá, bylo na výběr, jídlo opravdu vynikající, víno z automatu - super, přivítala bych kávu bez poplatku i přes den, ne jen na snídaní

odpolední svačina - velmi špatná denně slaný koláč, uvítali bychom ovoce ořechy sýry...

Služby hotela
wifi bouhužel jen na recepci, očekávali jsme wifi v pokojích, museli jsme trávit čas v hale recepce. to nám nevyhovovalo.

příliš hlasitá hudba jak na pláži tak u bazénu - stejné písničky několikrát denně dokola- hrůza, také mikrofon animátorů s větším dosahem než je potřeba, PŘIPADALA JSEM SI JAKO NA POUTI - chtěli jsme u moře relaxovat a nedalo se, do pozdních večerních hodin hulákání animátorů do mikrofonu stále stejná hlasitá hudba.

Pláž
volné lehátko bez poplatku jsme vždy našli, spokojenost

Marcela Maixnerová, 09.12.2019, Dátum pobytu: 1.9. - 8.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sicília, Hotel: Capo Calavá (Gioiosa Marea)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Nádherný ostrov, krásné prostředí

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherný ostrov, krásné prostředí Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování skromné,ale dostačující. Výborná dostupnost pláže. Služby dostačující

Strava
Jídlo výborné, domácí. Jenom mě nevihovovala večeře v 20:09hod. To je na nás pozdě

Služby hotela
Velmi dobré služby

Pláž
Pláž nedaleko hotelu,kaminkova

Anonym, 07.12.2019, Dátum pobytu: 14.12. - 21.12.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Ischia, Hotel: Aragonese

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6,2 Dovolena se nam libila. Jeli jsme se dve malymi detmi, takze prozkoumavat okoli se moc nedalo a priorita bylo more a bazen.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolena se nam libila. Jeli jsme se dve malymi detmi, takze prozkoumavat okoli se moc nedalo a priorita bylo more a bazen. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani bylo dobre. Ocenili bychom lepsi kuchynku, vzhledem k tomu, ze stravovani v resortu nebylo mozne ( kvalita jidla hrozna) museli jsme varit. Nebyl zadny prostor pro pripravu jidla, chybela varna konvici a plotna vubec nevarila (trvalo dlouho nez se uvarila voda). Pristup k mori byl velmi dobry cca 100m lesikem, bazen byl uzpusoben detetem i dospelym, detske hriste. Celkovy dojem z ubytovani byl dobry.

Strava
Strava byla strašná, vyzkouseli jsme prvni den a pak.uz jsme jezdili nakupovat do nedalekoho mesta a varili si sami.

Služby hotela
Personal byl velmi mily a ochotny, jen byl nekdy problem se domluvit. Nj ani Aj moc neovladal, ale rukama i nohama se dalo domluvit.

Pláž
Dostupnost k plazi byla velmi dobra, cca 100m lesikem, kazdy den uklizena, ale nesmelo se koukat za dreveny plot. Lidi bylo k sezone primerene. Voda byla cista, pro deti idealni pristup.

Tomáš Blažek, 06.12.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Toskánsko, Hotel: Il Gabbiano Camping Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9 Dovolená ideální s dětmi

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená ideální s dětmi Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování předčilo naše očekávání. Vzorně bylo uklizeno. Mobilhome byl sice starší ale co bychom za 3 hvězdičky chtěli

Strava
Vlastní

Pláž
S pozvolným vstupem do moře ideální pro malé děti. Na pláži bylo uklizeno. WC,převlékárna vždy čisté.

Anonym, 03.12.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 31.8.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Veneto (Benátska riviéra), Hotel: Camping Rosapineta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Krásná lokalita. Výborná italská kuchyně. Nádherné čisté moře, ale špatný vstup do vody, velké kameny. Nevhodné pro malé děti. Taktéž...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná lokalita. Výborná italská kuchyně. Nádherné čisté moře, ale špatný vstup do vody, velké kameny. Nevhodné pro malé děti. Taktéž nevhodné pro ty, kteří hledají klidnou dovolenou. Každý den v okolí bazenu animační programy, a to i přes den. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 02.12.2019, Dátum pobytu: 26.8. - 2.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Kalábria, Hotel: Villaggio Rosette Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,4 Nejhorší pláž, jakou jsme zažili. Sestup po schodech, po kterých se večer chodí i na promenádu a na kterých většinou nefunguje osvětlení....

  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Nejhorší pláž, jakou jsme zažili. Sestup po schodech, po kterých se večer chodí i na promenádu a na kterých většinou nefunguje osvětlení. Lidé si svítili mobily. Je jen otázka času, kdy tam někdo upadne a zraní se.

na pláži místo lehátek sedátka, což je velmi nepohodlné. Navíc "nahňoucaná" tak u sebe, že není kudy projít. Pláž oblázková, bez bot nemožné se po ní pohybovat.

Tento hotel už NIKDY! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj silně zapáchající plísní.

Strava
Strava v pohodě, na dovolené jídlo příliš neřeším.

Michaela Novotná, 29.11.2019, Dátum pobytu: 27.8. - 3.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sardínia / Sardegna, Hotel: Palmasera Village Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,3 Byli jsme celkové spokojeni, místo kde Hotel leží není úplně optimální ale pro naše potřeby dobré. Jediný problém byl se sdíleným...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme celkové spokojeni, místo kde Hotel leží není úplně optimální ale pro naše potřeby dobré.

Jediný problém byl se sdíleným transferem z letiště a doprava po Římě strašidelná.!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme ubytování se snídaní, pokoj dobrý, koupelna v pohodě, jen výhled z hotelu do dvora takže nic moc.

Strava
Měli jsme snídani a ta byla perfektní, plně dostačující s jídlem všeho druhu, velice dobrá obsluha,.

Služby hotela
Služby jsou na poměr cena, výkon velmi dobré.

Roman M., 27.11.2019, Dátum pobytu: 22.11. - 24.11.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Rím, Hotel: Morgana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 2,6 Dovolená se nám bohužel vůbec nelíbila, nicméně to není chyba CA. S komunikací s CA jsem byla spokojená. Nelíbila se mi lokalita a to, že...

  • 3,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám bohužel vůbec nelíbila, nicméně to není chyba CA. S komunikací s CA jsem byla spokojená. Nelíbila se mi lokalita a to, že nás před hotelem vykradli a nikdo nám nebyl nápomocen. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl v pořádku, jen měl staré vybavení a velmi hlučnou klimatizaci.

Moc se mi nelíbilo osazenstvo hotelu, byl plný italských důchodců, čemuž odpovídala například zábava ve stylu Eva a Vašek. Jak jsem si později přečetla v jiných recenzích, je to v tomto hotelu běžné.

Lokalita není moc hezká, nikde nic není, jen dlouhá řada domů a hotelů podél hlavní silnice. Je nutné jít do centra (cca 30 min pěšky).

Strava
Jídla bylo hodně, ale bylo spíše průměrné. Předkrmy byly každý den stejné, snídaně pouze sladké pečivo.

Služby hotela
Nikdo v hotelu neuměl pořádně anglicky (ani na recepci), kdybych neuměla francouzsky, nedomluvila bych se. Hotel slibuje parkování zdarma, ale pozor, parkovacích míst je tak málo, že jsme byli poslední noc nuceni zaparkovat na ulici kousek od hotelu. Přes noc nám vyrazili okénko a auto vykradli, na recepci mi nebyli moc ochotni pomoci (asi i proto, že mi moc nerozuměli).

Pláž
Pláž je vzdušnou čarou blízko, nicméně podél pláže je železnice, takže je nutné projít temnými podchody pod kolejemi. Většina pláží je soukromá a placená, ale občas je tam malý proužek "free beach". Jeli jsme se vykoupat jinam, kde to bylo pěkné, nicméně nám po návratu vykradli auto, když nebylo místo na hotelovém parkovišti, tak nevím, zda mohu takový výlet doporučit.

Eva V., 27.11.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 28.8.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Ligurská riviéra, Hotel: Real Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Vybírali jsme dovolenou za příznivou cenu, samotná dovolená předčila naše očekávání.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vybírali jsme dovolenou za příznivou cenu, samotná dovolená předčila naše očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo čisté, dobře vybavené, nic nám nescházelo.

Strava
Stravu jsme si zajišťovali sami, nebyl problém cokoliv nakoupit za příznivé ceny, v okolí byly restaurace i pizzerie, kde bylo také možné se slušně najíst.

Služby hotela
Velmi příjemné přijetí, dokonce s dárkem na uvítanou, profesionální přístup.

Pláž
Na pláž jezdil zdarma malý vláček, ale využívali jsme spíš chodníku kolem nádherného pásu oleandrů - byla to příjemná procházka.

Anonym, 27.11.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 31.8.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Veneto (Benátska riviéra), Hotel: Giardini di Altea (Caorle/Lido Altanea)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)