Recenzie hotelov
Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 5 CK - je nutné si důkladně přečíst co obsahuje stravování All inclusive, neboť to v žádném případě neodpovídá. Hotel je označován jako 4...

  • 3,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
CK - je nutné si důkladně přečíst co obsahuje stravování All inclusive, neboť to v žádném případě neodpovídá. Hotel je označován jako 4 hvězdy, ale má stěží tak 3. Káva pouze ke snídani, jinak během dne káva na baru, která se ale platí nebo jejich káva amerikáno, co se nedá pít. Víno pouze k obědu a večeři. Pivo a všechny koktejly za úhradu, zdarma pouze jejich likér Myrto (dost sladké a pitelné možná s tonikem.) Posléze na baru nebyl ani ceník nápojů. Automat na nealko nápoje za barem, takže než jste se dočkali, aby Vám někdo něco načepoval, tak dost hrůza. Bylo zakázáno si čepovat nealko nápoje do vlastních nádob. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje sice čisté, každý den uklizeno, avšak postele dost nepohodlné, a proležené matrace. doplňování toaletního papíru katastrofa, jen když už byla rulička téměř vypotřebovaná. Doplňování sprchového gelu a mýdla také nic moc.

Strava
Jídlo bylo výborné, velmi rozmanité, každý den ryby a mořské plody, výborný pizzový chléb, saláty, sýry, maso, krevety, mušle, sladké dortíky naprosto úžasné, myslím, že každý si vybere.

Služby hotela
Personál hotelu byl docela vstřícný, žádný problém jsme neměli, tak nemohu posoudit.

Pláž
Pláž velká a čistá, moře úžasné, dostatek lehátek byl vždy.

V K, 26.07.2021, Dátum pobytu: 14.7. - 24.7.2021
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sardínia / Sardegna, Hotel: Clubviaggi Santo Stefano Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Skvělá relaxační dovolena. Resort je uzasny, služby jsou na úrovni, krasny bazen, fantastické jidlo ( formou švédských stolu, vyber se...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá relaxační dovolena. Resort je uzasny, služby jsou na úrovni, krasny bazen, fantastické jidlo ( formou švédských stolu, vyber se opakuje), milý personal. Tvrdé pracující tým mladých animatoru, kteří připravují program pro hosty i přes den, tak na večer ( musíte počítat s hlukem). Pláž je cca 400m prudce z kopce, ale jezdí shuttle bus, je noc hezka, písčitá, s lehátky a slunečníky a barem.

V okolí není, kam se jít večer projit, ale to nám nevadilo.

Klidně se zas vratim, na týden jako odpočinková dovolena super. Zobraziť celú recenziu

Soňa P., 26.07.2021, Dátum pobytu: 16.7. - 23.7.2021
Oblasť: Taliansko Taliansko, Kalábria, Hotel: La Conchiglia Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 2,8 Ubytovanie v Rezidencii La Posta jedna veľká katastrofa všetko staré navyše špinavé. Keď sme prišli do apartmánu nás skoro porazilo a...

  • 1 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 10 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytovanie v Rezidencii La Posta jedna veľká katastrofa všetko staré navyše špinavé. Keď sme prišli do apartmánu nás skoro porazilo a myslel som ze sa rovno otocim a idem domov reálne fotky sa nenachádzajú radcej na CK no pred tým ako sa rozhodnete ísť vyžiadajte si fotografie s ubytovania. CESTOVKA JE JEDEN VELMI NEOCHOTNY PARTNER PRE ZAJAZD A UZ NIEKDY NEBUDEM CESTOVAT PO POSLEDNEJ SKÚSENOSTÍ S TOUTO FIRMOU. Keď som im volal v Talianska že problém s ubytovaním tak sa netrapili ani zdvihnúť telefón. Toto je úplne neprípustné pre taký druh podnikania skratka katastrofa a neodporúčam vôbec cestovať s CK. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 24.07.2021, Dátum pobytu: 17.7. - 24.7.2021
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lido di Jesolo, Hotel: Residence La Posta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

7 fotografií

Celkom: 7 Celková dovolená byla v pořádku, avšak za tyto peníze jsme čekali o maličko lepší hotel s větší zábavou a vyžitím. Hotel spíše pro...

  • 6 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Celková dovolená byla v pořádku, avšak za tyto peníze jsme čekali o maličko lepší hotel s větší zábavou a vyžitím. Hotel spíše pro dospělé, nikoliv pro děti. Široko daleko nic, proto když nevyjde počasí, jste nahraní. Dva dny bylo vyloženě chladno, pláže prázdné a vlny obrovské, proto jsme se nemohli koupat. U hotelu je skvělý bazén, do kterého moc lidí nechodí, takže byl často prázdný, což bylo fajn. Ubytovaní byli převážně Češi a Poláci a pár Italů. Moře krásně čisté, všude písek. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na fotce mají jednu část hotelu, avšak většina lidí je ubytovaná v zadnější části, kam jdete po cestičce zhruba 5-10minut k moři a do jídelny či baru. Ráda bych tu vyzdvihla krásně situovaný skybar, kde je překrásný výhled na moře, stejně tak i z jídelny. Ubytování není špatné, ale řekla bych, že na 4 hvězdy to není, tak 3 a půl, nic ve zlém. Večer je klid, jelikož opravdu široko daleko nic není, pouze 25min vzdálené městečko Valedoria, kde doporučuji zajít na zmrzlinu! ;-) Tam je pár obchůdků se suvenýry, ale nic ve velkém.

Strava
Jídlo bylo výborné - každý si přijde na své. Zhruba 9 druhů jídel k výběru + skvělé saláty, nechyběly ani mořské plody a perfektně udělané ryby či těstoviny. Na večeři nechyběly dezerty, ovšem museli jste přijít včas. Vzhledem ke covidové situaci jídlo nandaval personál, proto to bylo občas složité, jelikož chcete ochutnat od každého trochu a oni Vám naloží tolik, že se to prostě nedá sníst. A někdy zase naopak dají málo, například vodního melounu či jiného ovoce. Ale jinak si na jídlo vůbec nemůžeme stěžovat - vynikající kuchyně a obdivujeme personál, jak to tam v respirátorech v horku zvládá a obsluhuje. A výhodou je, že na každém stole je láhev s vodou, případně si můžete nalít víno. Jen nám chyběl automat na sladké nápoje. Protože v baru nalévají do miniaturních kelímků, lidi si jej brali rovnou po čtyřech - není divu.

Služby hotela
Určitě stojí za zmínku zdarma dostatek lehátek a slunečníků jak u bazénu, tak u moře a výhodou je i balená voda na stolech. Téměř každý den chodí do skybaru zpívat moc sympatická Italka, která zpívá i na přání a má krásný hlas. :)

Nicméně jak jsem již zmínila - pro děti nějaké hry ráno a dopoledne, avšak animátorky byly Polky, čili děti taky samých Poláků. Takže nějaké animační programy nebo zábavy zde nečekejte. Spíše poklidná dovolená pro pár nebo důchodce, děti bych sem rozhodně nebrala.

Pláž
Pláž písečná čistá, dostatek lehátek a slunečníků. Moře dva dny hodně rozbouřené, poté se zklidňovalo. Krásně čistá voda, na potápění však nic moc k vidění.

Anonym, 22.07.2021, Dátum pobytu: 14.7. - 21.7.2021
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sardínia / Sardegna, Hotel: Casteldoria Mare

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

foto1 2 fotografie

Celkom: 8,4 S dovolenkou sme boli spokojní. Krásne more, chutné jedlo, dobré ubytovanie, zlatí animátori. Kto má rád typické Taliansko, ktoré sa nedá...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenkou sme boli spokojní. Krásne more, chutné jedlo, dobré ubytovanie, zlatí animátori. Kto má rád typické Taliansko, ktoré sa nedá síce porovnať so službami v Turecku, avšak má svoju jedinečnú atmosféru, bude spokojný. Jediným problémom bolo 88 schodov, ktoré vedú na pláž a ktoré sme absolvovali 5x denne. Na pláž sa dá ísť aj vláčikom. A taktiež sprchy, ktoré pri bazéne nefungovali a ani na pláži nie sú. Sú len po absolvovaní prvej časti schodov smerom k hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo naozaj dobré. Veľká izba s krásnou terasou, nie ďaleko od hotela v borovicovom háji.

Strava
Strava je skromnejšia ako v Turecku, avšak chuťovo veľmi dobrá. Každý deň sa vonku robí čerstvá pizza a grilujú sa ryby alebo mäso. Výber bol z troch druhov mäsa okrem grilovania, 3 druhy cestovín, rôzne šaláty, chuťovo veľmi dobré. K jedlu sa čapuje voda alebo víno. Ak chcete pivo v plechovke, je potrebné si ho vypýtať. Boli rôzne druhy ovocia a dva druhy koláčov počas večere.

Služby hotela
Personál v hoteli bol veľmi milý. Bez problémov sme sa dorozumeli po anglicky.

Pláž
Hotel je situovaný na kopci nad plážou. Je potrebné zísť po 88 schodoch. Bar all inclusive je len pri bazéne, na pláži sú slnečníky zadarmo a more je nádherné.

Soňa Rybárska, 22.07.2021, Dátum pobytu: 10.7. - 17.7.2021
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sardínia / Sardegna, Hotel: Palmasera Village Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 5,6 Pochybení CK, která neinformovala o tom, že je nutné si vzít vlastní povlečení. Po konzultaci s delegátkou od cestovní kanceláře, jsme...

  • 3,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Pochybení CK, která neinformovala o tom, že je nutné si vzít vlastní povlečení. Po konzultaci s delegátkou od cestovní kanceláře, jsme byli upozorněni na to, že je to problém na straně CK, jelikož oni to svým přímým klientům sdělují a prezentují v pokynech a na svém webu. Budeme chtít nárokovat 32€ za pronájem ložního prádla. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Chyběly sáčky do koše a ložní prádlo, velmi omezený stav nádobí. JInak poloha a apartmány lokačně dobré, bazén skvělý

Strava
vlastní není co řešit

Služby hotela
chybelo ložní prádlo, více nádobí, sáčky do koše, gauč v jídelně rozvrzaný a proležený

Pláž
Výborná, velmi se zvedla úrověň i služby

Josef Pos, 22.07.2021, Dátum pobytu: 10.7. - 17.7.2021
Oblasť: Taliansko Taliansko, Bibione, Hotel: Ca Del Pino (Bibione Terme)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Hezky hotel, sice ne novy, ale dobre udrzovany a plne funkcni. Vyhled z pokoju byl nadherny - na protejsi breh jezera a hory - krasa. K...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hezky hotel, sice ne novy, ale dobre udrzovany a plne funkcni.

Vyhled z pokoju byl nadherny - na protejsi breh jezera a hory - krasa.

K dispozici tri bazeny vnejsi s ruzne teplou vodou a jeden vnitrni (ten jsme nevyuzili).

Nevyhoda vnejsich bazenu ovsem byla, ze po 19:00 do nich byl zakazan vstup. Proc tak brzo ??? Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje ciste pekne a prostorne, balkonek se stoleckem a dvemi zidlickami :-)

Klimatizace funkcni s chytrou vychytavkou: pri otevreni oken se automaticky vypla.

Strava
Chodili jsme jen na snidane - jidlo bylo celkem kvalitni, ale trochu jednotvarne - kazdy den vyber ze stejnych jidel - nicmene na tyden to stacilo. Co bylo zajimave: k snidani bylo moznu si vzit i nanuk v ramci "svedskeho" stolu.

Služby hotela
Dobre - meli jsme v prubehu pobytu dve drobne zavady, ktere byly promptne odstraneny.

Pláž
Verejnych plazi byl dostatek - misto pro kazdeho. Kaminkate - voda cista.

Vladimir M., 21.07.2021, Dátum pobytu: 10.7. - 18.7.2021
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lago di Garda, Hotel: San Pietro

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Perfektni dovolena,fajn hotel a vyborna italska kuchyne.Maximalni spokojenost.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Perfektni dovolena,fajn hotel a vyborna italska kuchyne.Maximalni spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pekne, vstricny personal hotelu.

Strava
Vynikajici. Na veceri byli 4 chody.

Služby hotela
Spokojenost.

Pláž
Bylo k vyberu hned nekolik plazi, vsechny piskove, casove 20-35min pesky s detmi. Pozvolny vstup do more, byly ovsem nektere dny vlny.

Monika Bratová, 20.07.2021, Dátum pobytu: 10.7. - 17.7.2021
Oblasť: Taliansko Taliansko, Ischia, Hotel: Park Victoria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 4,2 Z dovolené máme smíšené pocity. Poměr cena/kvalita služeb neodpovídal našim představám. Od služeb hotelu po stravování a pitný režim....

  • 5,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 7 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Z dovolené máme smíšené pocity. Poměr cena/kvalita služeb neodpovídal našim představám. Od služeb hotelu po stravování a pitný režim. Nicméně nenechali jsme si dojmem z hotelu dovolenou zkazit. Vypůjčili jsme si auto v blízkém městečku Valledoria a protestovali jsme téměř celou severní část ostrova a najdete opravdu krásná místa. Když jsme hotel vybírali, těšili jsme se z toho, že je menší, skromnější a však velice hezký a tím by tak služby hotelu mohli být kvalitnější narozdíl od gigantických resortů, kde je větší počet osob. Opak byl pravdou, ale hořkost z nás spadla po cestování po různých plážích, městech a památkách. Ostrov je krásný a nabízí toho opravdu spoustu. Každý večer je vám k dispozici na terase baru pěkný západ slunce s výhledem na městečko Castelsardo, které stojí za navštívení. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj pěkný, čistý klimatizovaný a dobře vybavený. Malá kaňka bylo ubytování v dependaci nad hotelem (150 m od hotelu), ale nic co by se nedalo přežít. Chyběla voda v lednici, což bych považoval za samozřejmost. Pro výměnu ručníků je potřeba nechat je položené na zemi, jinak vám je uklízečka nevymění.

Strava
Nebyly švédské stoly kvůli pandemické situaci, což nám vadilo nejvíce. Na pokrmy se nahlíželo z 2 metrů a obsluha dost často nestíhala, obzvláště pak při večeři, kdy se tvořily dlouhé fronty a čekání na jeden talíř zabralo i 10 minut. Možná jsem zaujatý, ale švédské stoly mám rád a rád si naberu podle svého gusta, což zde často nebylo úplně možné. Nikterak velký výběr a ani jsme si až na výjimky moc nepochutnali, konkrétně nejhorší byla pizza, což bych v Itálii opravdu nečekal. Jinak klasika těstoviny, 2 druhy masa a ryby. Na oběd a večeři mate na stole 1,5 l láhev neperlivé vody, kterou si můžete odnést. Vzhledem k tomu, že to pro dvě osoby bylo opravdu málo, tak vám zbývá buď požádat obsluhu o další láhev na pokoj, což nebyl problém nebo si vodu koupit v marketu.

Služby hotela
All inclusive vůbec neodpovídal našim představám. Malý výběr nápojů, dosti ošizený. Bar je cca 80 metru od bazénu a pláže. Nápoje dostanete do kelímku 2dcl, takže jsme si brali dva a za 5 minut už jsme mohli jít pro další. Na požádáni jsme nedostali ani vino do sklenky na vino, ale do 2 dcl pohárku, který patřil k all inclusive. Animační program neexistoval, stejně jako večerní zábava. Osušky za 5 EUR za celý pobyt, přijatelné. Kufry do dependace nad hotelem odváží golf vozík, takže se s tím nemusíte tahat. Na recepci řeší všechny vaše problémy s klidem a k vaši spokojenosti.

Pláž
Pláž hodnotíme kladně. Pozvolný vstup, průzračná voda hotelová lehátka se slunečníkem. Na celou pláž dohlíží plavčík. Nutno ještě před snídaní obsadit osuškami lehátka. Po snidani už je problém najít volné místo. V průběhu dovolené začlo trochu foukat, což rozvířilo vlny a do rozumné vzdálenosti od břehu si můžete užit zábavu ve vlnách.

Anonym, 20.07.2021, Dátum pobytu: 3.7. - 10.7.2021
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sardínia / Sardegna, Hotel: Casteldoria Mare

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)