Recenzie hotelov
Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,2 Super

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pekny pokoj. Vše krásné čisté.

Strava
Dokonale jídlo.

Služby hotela
Super.

Zjazdovky
Sjezdovky dobře spíš v dopoledních hodinách.

Martin Bucher, 27.01.2020, Dátum pobytu: 18.1. - 23.1.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Dolomity Superski, Hotel: Villa Eden (Caviola)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Velmi příjemný rodinný hotel.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Velmi příjemný rodinný hotel. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Útulné pokoje.

Strava
Fantastická.

Služby hotela
Perfektní, obětavý personál.

Zjazdovky
Neskutečná panoramata, úžasné možnosti - více areálů na 1 skipas, který jsme koupili se slevou přímo v Zanonu, doporučujeme Alpe Lusia.

Hana S., 27.01.2020, Dátum pobytu: 8.1. - 12.1.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Val di Fiemme/Obereggen, Hotel: Zanon

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Spokojenost

  • 6 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velké horko na pokojích a nemožnost regulovat topení.

Strava
Snídaně dobré. Večeře chvalitebné, dalo se to sníst.

Služby hotela
Spokojenost.

Zjazdovky
Výborné.

Rostislav Z., 27.01.2020, Dátum pobytu: 19.1. - 23.1.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Paganella, Hotel: Santellina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Úžasný víkendový pobyt v nádherném prostředí. Kemp byl hezký, udržovaný, příjemně v noci osvětlený. V kempu roste mnoho olivovníků a...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasný víkendový pobyt v nádherném prostředí. Kemp byl hezký, udržovaný, příjemně v noci osvětlený. V kempu roste mnoho olivovníků a citrusovníků které právě dozrávali. Všude na nás dýchal klid a pohoda. Rozhodně jsme do tohoto kempu nejeli naposledy. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytováni jsme byli v apartmánu - pěkný, čistý, prostorný, voňavé povlečení, krásná koupelna. Celkem dost vybavení i v kuchyni na vaření. Pěkná prostorná veranda se stolem a židlemi. Všude okolo apartmánu bylo mnoho olivovníků, citronovníků atd..

Strava
Vzhledem k zimnímu termínu jsme se stravovali v okolních restauracích nebo si vařili sami. Vřele můžeme doporučit restauraci Garganica nachází se na začátku centra hned za kruhovým objezdem. Vynikajicí pizza, saláty i krevety.

Služby hotela
Se službami jsme byli maximálně spokojeni, velmi milý a ochotný personál kempu, se o nás skutečně staral kdykoliv jsme potřebovali .

Pláž
Kemp leží prakticky hned u pláže, je oblázková, moře křišťálově čisté, škoda že se nedá v lednu koupat, rádi si to ale vynahradíme v létě a dovolenou do tohoto kempu si zarezervujeme. Můžeme jen doporučit

Ladislav S., 27.01.2020, Dátum pobytu: 19.1. - 22.1.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Gargano, Hotel: Villaggio Riccio

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Kemp 4 fotografie

Celkom: 10 Výborná dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Výborná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmán plně vyhovoval našim požadavkům

Strava
Stravovali jsme se sami

Služby hotela
Bydlali jsme v apartmánu

Zjazdovky
Výborně vysněžené a upravené celý den

Ladislav Olser, 27.01.2020, Dátum pobytu: 18.1. - 23.1.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Kronplatz / Plan de Corones, Hotel: Rezidence Plazoll

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 KDYSI ÚŽASNÝ HOTEL, V SOUČASNOSTI VŠAK JIŽ TROCHU POKULHÁVÁ ZA KONKURENCÍ

  • 6 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
KDYSI ÚŽASNÝ HOTEL, V SOUČASNOSTI VŠAK JIŽ TROCHU POKULHÁVÁ ZA KONKURENCÍ Zobraziť celú recenziu

Strava
KUCHAŘ NEUMÍ UPRAVOVAT MASO ( TUHÉ, NEDOVAŘENÉ ) , OSTATNÍ BEZ VÝHRAD

Ivana Šípová, 27.01.2020, Dátum pobytu: 21.9. - 28.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Ischia, Hotel: Il Gattopardo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 S ubytováním maximální spokojenost,není to žádný luxus,ale na přespání výborné,absolutní klid,každodenní úklid všechno fungovalo a bylo...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
S ubytováním maximální spokojenost,není to žádný luxus,ale na přespání výborné,absolutní klid,každodenní úklid všechno fungovalo a bylo čisté Zobraziť celú recenziu

Strava
Bezkonkurenční strava,vše naprosto vynikající,výborně dochucené .

Služby hotela
Hotel nenabízí kromě výborné kuchyně a skvělého personálu žádné služby nenabízí.

Zjazdovky
TOP

Martin Kunz, 26.01.2020, Dátum pobytu: 11.1. - 15.1.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Arabba/Marmolada, Hotel: Horská chata Dolomia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Velmi milí, ochotný a usměvavý personál, skvělé jídlo, čisto, prostředí hotelu je starší ale neubírá to na kvalitě ubytování. Skvělý je i...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Velmi milí, ochotný a usměvavý personál, skvělé jídlo, čisto, prostředí hotelu je starší ale neubírá to na kvalitě ubytování. Skvělý je i servis lyží přímo v hotelu a lanovka přímo u hotelu. Zobraziť celú recenziu

Služby hotela
Zdarma sauna i bazén.

Zjazdovky
Výborná dostupnost, skvělé upravené

Michaela D., 24.01.2020, Dátum pobytu: 18.1. - 21.1.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Livigno, Hotel: Paré

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Naprostá spokojenost. Hotel i celý komplex byl krásně čistý a upravený, personál se o něj každý den staral. Pláž nádherná, čistá, voda...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost. Hotel i celý komplex byl krásně čistý a upravený, personál se o něj každý den staral. Pláž nádherná, čistá, voda křišťálově čistá a vlnky malé - vhodné i ke koupání s dětmi. Nabídka jídla menší, ale vše čerstvé a chuťově výborné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Předem nevíte, jestli dostanete pokoj přímo v hotelu, nebo v apartmánech. My jsme byli v hotelu, kde bylo čisto, každý den se uklízelo, dávali nám nové ručníky, mýdla, šampóny. Funkční klimatizace, v koupelně sprcha, fén, velké zrcadlo. Na recepci se domluvíte hlavně anglicky, případně i německy, nebo lze s případnými dotazy a požadavky jít za paní delegátkou, která se s recepcí ochotně za vás domluví.

Strava
V rámci soft inclusive nejsou v nabídce zdarma alkoholické nápoje mimo bílé/červené víno na oběd a večeři. To nám vůbec nevadilo, protože stejně pijeme pouze vodu, která byla nejen u snídaně, obědu a večeře, ale také přímo na pláži. V baru u bazénu celý den dávají zdarma džusy a limonády různých příchutí.

Na snídani pečou čerstvé croissanty - lepší jste neochutnali! Jsou obrovské a k prasknutí naplněné Nutellou nebo vanilkovým pudinkovým krémem, nemohli jsme se jich nabažit. Na snídani bylo hodně sladkých zákusečků, ovesná kaše, bílý/ovocný jogurt, více druhů müssli, ze slaného salámy, šunky, sýry, vajíčka, tousty, chléb, krekry. Bohatá nabídka čerstvého ovoce, nakrájená zelenina, saláty dle libosti.

Obědy a večeře byly podobného rázu, ale jídlo se nikdy neopakovalo - každý den jste mohli zkusit něco nového. Jednou nebo dvakrát týdně byly k dispozici čerstvé ryby nebo maso přímo z grilu. Na oběd i večeři byl vždy také nějaký zákusek, opět každý den jiný. Jeden den byl tematický kalábrijský večer s místními specialitami - hodně sušená rajčata, olivy, sýry a podobně. Nechyběla ani bohatá nabídka příloh - brambory, těstoviny s rajčatovou omáčkou i s různými mořskými plody a podobně.

Na obědy i večeře byla k dispozici i krájená pizza, ale to byla taková pizza/nepizza spíš pro děti - na tlustém těstě, hodně mastná, v podstatě pořád chutnala stejně (rajčatová omáčka, sýr, šunka). Jednou jsme šli i do nedalekého městečka ochutnat pravou italskou pizzu, se kterou se ta hotelová vůbec nedala srovnávat (návštěva restaurace není v ceně).

Služby hotela
Moc jsme ocenili lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotelová část pláže byla oddělená, takže si na lehátka nelehal nikdo cizí a vždy bylo místo, kam jsme si mohli dát věci. Plavčíci kromě siesty byli na pláži pořád, ochotně půjčovali zájemcům kánoe a kajaky. Animátoři se starali o zábavu každý den - přes den dopoledne na pláži, odpoledne u bazénu, večer u bazénu na pódiu divadla hned u baru. Všichni zaměstnanci byli velmi milí a ochotní, s úsměvem každý den pozdravili, vítali také u večeře u vstupu do jídelny.

Pláž
Pláž byla písčitá a krásná, všude čisto, plavčíci vždy sbírali kelímky a papírky, které na zemi viděli. Uprostřed mezi lehátky vedl chodníček, takže jste mohli jít až téměř k vodě po pohodlném povrchu, aby vás nepálily nohy v horkém písku. Na pláži byla čerstvá pitná voda, kterou jste si mohli kdykoliv napustit do kelímku. Pozvolný vstup do moře - dalo by se i bez bot, ale boty lepší, písek se měnil ve vodě v kamínky i větší kameny. Voda křišťálově čistá, v červnu ale byla ještě dost studená. Vlnky maličké. Na pláži nechyběly ani sprchy a oplachovadla na nohy.

Anonym, 23.01.2020, Dátum pobytu: 17.6. - 24.6.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Kalábria, Hotel: Nausicaa Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)