Recenzie hotelov
Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Super dovolená a výborné jídlo :-) Vřele doporučuji a určitě se sem někdy rádi vrátíme :-)

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená a výborné jídlo :-) Vřele doporučuji a určitě se sem někdy rádi vrátíme :-) Zobraziť celú recenziu

Pavel Adamec, 17.06.2019, Dátum pobytu: 9.6. - 13.6.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Emilia Romagna, Hotel: Londra

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,2 Dojem z dovolené je spíše průměrný.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 4 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Dojem z dovolené je spíše průměrný. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj malý, ale dostačující. Víceméně tam chodíme jen přespat. Jedná se tedy o bungalovy, v našem jsou čtyři vstupy, každý je do samostatného pokoje. Přes zeď je slyšet i spláchnutí záchodu z druhého pokoje.

Strava
Hrozné.. Jídlo jako takové dobrý, ale absolutní chaos při servírování. Rozmezí na jídlo je vždy hodinu a půl, ale doporučuji jít hned zkraje, spousta jídla pak dojde a už nedoplňují. Dokonce došly i hrnky na čaj,nebo příbory. Výběr je opakující se, což nevadí, je vcelku velký, ale opravdu jen na začátku. Ten, kdo přijde později, už moc na výběr nemá. Teplá jídla k obědu i večeři docházejí hned a dost dlouho trvá než doplní, někdy i nedoplní vůbec. Je tu parta ženských z Čech, co každé ráno cvičí, přijdou později a už nevyzbyde pro ně ani pečivo, nebo cukr do čaje. V tuto chvíli je tu plno a personál nestíhá. Ovoce jak na příděl, občas to vypadá jak boj, lidé pobíhají s talíři a buď čekají ve frontě, nebo sbírají co zbyde kde na tácech.

Služby hotela
Animační programy každý den, večerní dětské diskotéky a zábava pro ně. Pro dospělé různá vystoupení nebo cvičení v bazénu.

Pláž
Nepřístupná bez bot a i s nimi je to velký problém. Naprosto nevhodné pro děti a starší lidi,nebo hůře se pohybující. Písek u pláže je pouze u lehátek, samotný vstup do moře je kamenitý, ani ne oblázkový. K pláži je to pět minut strmější silničkou přímo od hotelového bazénu. Využíváme transfer, který jezdí kyvadlově. Dolů seběhneme, nahoru se svezeme. Vynahradí to nádherná pláž v městečku Tropea, kde je koupání na veřejné pláži, kde je možnost za poplatek půjčit si lehátko se slunečníkem na den, stojí ale 22 eur. Ale jde to i bez toho jen s ručníkem.

Anonym, 16.06.2019, Dátum pobytu: 13.6. - 20.6.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Kalábria, Hotel: Villaggio Rosette Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Velmi vydařená dovolená. Bydlení hned u pláže, dostupnost obchodů, krásné prostředí a možnost výletů. Velice dobrá komunikace s recepční,...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi vydařená dovolená. Bydlení hned u pláže, dostupnost obchodů, krásné prostředí a možnost výletů. Velice dobrá komunikace s recepční, která nám vždy poradila kam na výlety a ochotně vše vysvětlila. Dovolenou jsme si užili naplno i s dětmi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bydleli jsme v mobilním domě s terasou, kde bylo nádherné posezení, hlavně večer a bylo to super. Dům byl kompletně vybaven a čistě uklizen.

Strava
Stravu jsme si sami vařili a občas zašli do blízké pizzerie, kde nám moc chutnalo. V areálu je restaurace a obchod, kde si nakoupíte vše potřebné.

Služby hotela
V areálu nebyl hotel

Pláž
Vzhledem k tomu, že ještě nabyla sezona, pláž byla celkem čistá. Místy byly na pláž vyplaveny kousky větví a dřeva, ale údržba areálu to postupně odklízela. Pláž byla písčitá s pozvolným vstupem do moře. Ideální pro malé děti. cca 70 m od pláže byla voda po pas.

Patrik Třeštík, 15.06.2019, Dátum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Abruzzo, Hotel: Camping Stork

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Skvělá dovolená v nádherném oblasti za bezkonkureční cenu. Maximální spokojenost. Velkou devizou je že veškerý personál jsou Češi.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená v nádherném oblasti za bezkonkureční cenu. Maximální spokojenost. Velkou devizou je že veškerý personál jsou Češi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytováni jsme byli v apartmánu. Apartmány jsou jednotlivě postaveny v klidné části areálu. Každý apartmán je samostatný "domek" . Vybaven je 2 pokoji na spaní, kuchyní se sporákem, lednicí, mikrovlnkou, nadobím, koupelnou se sprchovým koutem umyvadlem a WC, před apartmánem je prostorná veranda s posezeím a sušákem na prádlo. Celkově je vše postaveno mezi olivovníky takže i stín jde bez problému najít.

Strava
Dokoupili jsme si polopenzi , snídaně byly způsobem "vezmi si na co máš chuť a kolik chceš" k dispozici byly všelijaké cereálie, med, džem, míchaná vejce, párky, tousty s nutelou, šunka, salám, sýr, máslo, jogurty, káva, čaj, mléko, dva druhy džusů - všeho bylo dostatek . Večeře byly obsluhované polévka a hlavní jídlo kde jsme si mohli vybrat ze 2 nabízených. Jídla byla chutná a porce opravdu velké, někdy jsme ani nezvládli dojíst.

Služby hotela
V areálu je k dispozici malý obchůdek se základními potravinami, dále bar který je dobře zásoben obsluhují ho velmi příjemní mladí lidé, na baru jsou k dispozici i menší jídla (hranolky, hamburgery, toasty ...) TOČÍ ČESKÉ PIVO za prima cenu , Recepce je otevřena vždy ráno a večer recepční vstřícné vždy nám pomohli, poradili, vyšli vstříc . V nabídce mají i hodně výletů např. Pompeje, Tremity, výlet lodí okolo pobřeží, výlet na trhy atd atd. Vyzkoušeli jsme výlet lodí okolo pobřeží do jeskyní a byl to opravdu parádní zážitek. Rozhodně nemáme co vytknout my byli maximalne spokojeni.

Pláž
Pláž je čistá s malými oblázky , voda křišťálově čistá , k dispozici jsou lehátka a slunečníky, sprcha se sladkou vodou a plážovy bar se zahrádkou na posezení , není přelidněná , oddělená část pláže v místě za barem je jen pro ubytované. Pláž je vzdálena jen pár kroků od brány areálu . Vstup do moře je trochu rychlejší (uděláte 10 kroků a vodu máte po prsa) , je tam ale i část která je pozvolnější (za vlnolamem) . Každopádně jsme nevěřili, že v Itálii může být takto čisté moře.Takže spokojenost

Stanislav H., 14.06.2019, Dátum pobytu: 31.5. - 2.6.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Gargano, Hotel: Villaggio Riccio

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 Již jsem prožil lepší dovolenou.

  • 7 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Již jsem prožil lepší dovolenou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování velmi slušné.

Strava
Strava jednotvárná, ryby,těstoviny maso dával pesonál nevím proč / měl jsem inclusiv/ a hlavně vše chladné nebo studené nic horké nebo aspoň teplé.

Služby hotela
Na úrovni

Pláž
Oblázková a lehátka velmi blízko u sebe jinak dobrý.

Jan, 13.06.2019, Dátum pobytu: 3.6. - 10.6.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Kalábria, Hotel: Green Garden Club Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Hotel čistý, pěkný, moderně zařízený, personál příjemný, okolí krásné. Vřele doporučuji.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel čistý, pěkný, moderně zařízený, personál příjemný, okolí krásné. Vřele doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Jan K., 13.06.2019, Dátum pobytu: 5.6. - 10.6.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lago di Garda, Hotel: Hotel Campagnola

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Super

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezké, pokoje standardní, kuchyňský kout vybavený základním vybavením (chybí nepřilnavá pánev a pár drobností, když chce člověk řádně uvařit)

Služby hotela
Vodní park je úžasný, super bazén s částí pro děti a zahrada s prolézačkami, terasa s mnoha hračkami pro děti.

Anonym, 13.06.2019, Dátum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lago di Garda, Hotel: Rezidence Filanda

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 urcite doporučuji, ač nějaké mouchy by se našly, třeba že nikdo v hotelu nevládne angličtinou

  • 9,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
urcite doporučuji, ač nějaké mouchy by se našly, třeba že nikdo v hotelu nevládne angličtinou Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
super

Strava
Jídlo super, pití v all inclusive bída.

Služby hotela
barmani neuměli míchat drinky, každý večer živá hudba, bohatý animacni program, když umíte italsky

Pláž
krasna cista, ale pod vodou jen písek, coz je nuda na šnorchlovani, ale jini to ocení

Ctirad M., 12.06.2019, Dátum pobytu: 2.6. - 9.6.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sardínia / Sardegna, Hotel: Eden Village Colostrai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,3 Dovolená byla pěkná, jen jsme jeli moc brzo a tak bylo trochu chladněji.

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla pěkná, jen jsme jeli moc brzo a tak bylo trochu chladněji. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 12.06.2019, Dátum pobytu: 29.5. - 2.6.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Kampánia, Hotel: Camping Baia Domizia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Skvělá dovolená,trochu zmatek při ubytování nahradila vstřícnost delegátky a její klidný a milý přístup.celkově spokojenost.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená,trochu zmatek při ubytování nahradila vstřícnost delegátky a její klidný a milý přístup.celkově spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubyťovací zařízení čisté a moderní.

Strava
Stravu jsme nepožadovali.

Služby hotela
Používali jsme bazén a neměl chybu.

Pláž
Pláž blízko,každý den uklizená a upravená.

Miluše K., 12.06.2019, Dátum pobytu: 31.5. - 9.6.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Veneto (Benátska riviéra), Hotel: Residence Roberta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)