Recenzie hotelov
Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Skvele, jezdime do toho strediska temer 20 let, nicmene jsme poprve navstivili tento hotel a celkove obrovska spokojenost. Jidlo skvele,...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvele, jezdime do toho strediska temer 20 let, nicmene jsme poprve navstivili tento hotel a celkove obrovska spokojenost. Jidlo skvele, chutne a rozmanite. Pokoj cisty, prostredi super, primo pod svahem. Vrele doporucuji Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
skvele, cistota super, jen prosklena koupelna nam uplne nevyhovovala :(

Strava
uzasne, velky vyber, cerstve a velmi chutne

web:review_paragraph_heading_18
jeli jsme lyzovat, coz se nam taky podarilo a bylo to skvele, opravdu super tyden na horach :)

Marketa V., 12.04.2022, Dátum pobytu: 5.3. - 11.3.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Piandineve

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6.5 Hotel je situován na pěkném místě, blízko sjezdovky.

  • 5 Ubytovanie
  • 6 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Hotel je situován na pěkném místě, blízko sjezdovky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Setkali jsme se s několika lidmi, kteří se shodli, že s novými majiteli úroveň hotelu klesla.

Ubytování pro 6 dospělých osob bylo nevyhovující - stůl a židle jen pro 4 osoby. Byli jste se někdy podívat do minipokoje s patrovou postelí?

V pokojích neexistovalo centrální osvětlení, jen nějaké lampičky.

Prasklé umývadlo i splachovadlo. Vnitřek hrnců byl neskutečně doškrábaný. Jinak bylo vybavení kuchyně dostačující.

Strava
Stravovali jsme se sami, nemůžu posoudit.

Služby hotela
Komunikace by byla jednodušší, kdyby byl k dispozici český delegát.

Sauna byla příjemná, bazén se studenou vodou taktéž.

Velká výhoda byla, že každý pokoj měl vlastní lyžárnu a parkování v garáži.

Wi-fi na recepci nefungovalo. Pánové neradi dávali heslo.

Zjazdovky
Vše bylo skvělé.

Milan Mozola, 05.04.2022, Dátum pobytu: 12.3. - 19.3.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tre Valli, Hotel: Rezidence Rododendro

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.4 Super!! . Snídaně luxusní. Personál perfektní. Okolí hotelu luxus!! Cca 2 min. od hotelu zastávka na bus, 15 minut zastávka na metro,...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super!! . Snídaně luxusní. Personál perfektní. Okolí hotelu luxus!! Cca 2 min. od hotelu zastávka na bus, 15 minut zastávka na metro, obchod, 10 minut pěšky k skvělé restauraci, vše je blízko. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj pěkný, bohatě vybavení stačí. Je tam i lednička což je velké +. DOPORUČUJI!!

Strava
Super, bylo vše. Snídaně: káva, čaj, voda, mléko, limonády, sladké, slané.. vše na co si vzpomenete.

Služby hotela
Perfektní, doporučuji

Markéta U., 04.04.2022, Dátum pobytu: 28.3. - 1.4.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Rím a okolie, Hotel: Osimar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.6 S dovolenou jsme byli spokojeni. Hotel je situován v klidné části, ale zároveň v dosahu sjezdovek.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsme byli spokojeni. Hotel je situován v klidné části, ale zároveň v dosahu sjezdovek. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté a nově zrekonstruované pokoje.

Strava
Bohatý výběr snídaní a večeří. Jídlo bylo chutné a pravidelně doplňováno. Oceňuji nabídku nápojů zdarma.

Zjazdovky
Dostatek sjezdovek pro začátečníky i pokročilé lyžaře. Vyžití pro malé děti.

Miroslava L. M., 04.04.2022, Dátum pobytu: 12.3. - 19.3.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Piandineve

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4.8 skvělá dostupnost lanovky, cca 50m od hotelu, výborné propojení sjezdovek Marmolada s okolními areály, nádherná tůra po červené kolem...

  • 3.5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 5 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
skvělá dostupnost lanovky, cca 50m od hotelu, výborné propojení sjezdovek Marmolada s okolními areály, nádherná tůra po červené kolem potoka, kempu a potom do kopců "panorámata stojí za to ". Celkový dojem narušila jen kvalita služeb ubytování a stravy. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
prvním pokojem se personál pokusil otestovat můj práh tvrdosti (mentální) .. pokoj jsem musel vyměnit - malý, tmavý, extrémně hlučný - sousedil s nějakou strojovnou, na druhé straně personál ochotně zajistil výměnu. Kdyby byl ale hotel plně obsazen - původní pokoj bych každopádně odmítl a raději si našel něco na bookingu a pak řešil s CA, než si zcela zkazit dovolenou

Strava
k jídlu bylo málo co - určitě ne míchaná vajíčka - ty mi voní doteď .... Itálii jsem zcestoval a miluji italské jídlo a proto mě nejprve napadlo, že pokud se někdy a někde italská kuchyně odráží ode dna, tak to je tady a teď ... a já jsem bohužel u toho

Služby hotela
jel jsem lyžovat tak nečekám zázraky ale .... bazén - nutné s čepicí a narváno - tam jsme ani nešli - už mi to přišlo nehygienické, sauna 15eur/osoba :))) tvl , wifi pouze u baru - ve společenské místnosti

Zjazdovky
kvůli tomu jsem přijel a to bylo ok - super dostupnost lanovky i areál, úžasné a logické propojení s dalšími areály, odpoledne v nižších polohách oraniště ale s tím se počítá ..

Antonín Zanvit, 27.03.2022, Dátum pobytu: 15.3. - 19.3.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Arabba/Marmolada, Hotel: Principe Marmolada

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 vše ok až na nutnost respirátorů

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
vše ok až na nutnost respirátorů Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ok vyhovoval podmínkám

Strava
ok

Služby hotela
ok

Zjazdovky
výborná dostupnost

Robert Šafránek, 25.03.2022, Dátum pobytu: 17.3. - 22.3.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Arabba/Marmolada, Hotel: Principe Marmolada

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.8 V uvedené lokalitě jsme byli již potřetí. Livigno nám vyhovuje jak vzdáleností od Prahy, tak i polohou, okolím, sjezdovkami, atd.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
V uvedené lokalitě jsme byli již potřetí. Livigno nám vyhovuje jak vzdáleností od Prahy, tak i polohou, okolím, sjezdovkami, atd. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vždy jsme bydleli ve stejném ubytovacím zařízení a plně nám vyhovoval. Bylo nás 6 a k plné spokojenosti - 2 parkovací místa, 2 WC, 2 koupelny. K dispozici jsme měli, tak jak je obvyklé - povlečení, ručníky, toaletní papír, myčku, pračku.

Strava
Zájezd byl bez stravy

Služby hotela
V hotelu bylo teplo, vše fungovalo bez chyb

Zjazdovky
Bydleli jsme v blízkosti páteřní lanovky Carussel 3000, i stanice perfektně fungující MHD k dosažení oblasti Motolina. Sjezdovky byly vždy bezchybně upraveny, široké, bezpečné, Obsluha ve dvou případech požadovala nošení roušek FF2.

Zdeněk K., 23.03.2022, Dátum pobytu: 12.3. - 19.3.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Livigno, Hotel: Baita Casa Teo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6.8 Celkově krásná lyžovačka. Umístění hotelu super.

  • 5.5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Celkově krásná lyžovačka. Umístění hotelu super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje v pohodě. Předělané, dřív bývaly větší. Místo paland by bylo lepší mít postele na zemi. Hotel nezvládl disko. Každý večer hudební nářez do 23:00. To se fakt nedalo....

Strava
Bez problému.

Zjazdovky
Paráda.

Pavel O., 22.03.2022, Dátum pobytu: 12.3. - 19.3.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Marilleva/Folgarida, Hotel: Solaria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)