Recenzie hotelov
Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8 Skvělý hotel, pěkné ubytování, výborné jídlo a prostředí prostě nádherné.

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělý hotel, pěkné ubytování, výborné jídlo a prostředí prostě nádherné. Zobraziť celú recenziu

Markéta K., 24.04.2019, Dátum pobytu: 18.4. - 21.4.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lago di Garda, Hotel: Royal Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Ostrov jsme si celý projeli místním autobusem, je to ráj na zemi !! A strašně milí lidé :) Recenzi píši až dnes, protože bychom se tam po...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Ostrov jsme si celý projeli místním autobusem, je to ráj na zemi !! A strašně milí lidé :) Recenzi píši až dnes, protože bychom se tam po dvou letech rádi vrátili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v pohodě, jen to chtělo o trochu větší balkon.

Strava
Jako v Itálii, prostě molto bene!!

Služby hotela
V pořádku.

Pláž
V pohodě.

Anonym, 23.04.2019, Dátum pobytu: 2.6. - 11.6.2017
Oblasť: Taliansko Taliansko, Ischia, Hotel: Park Imperial

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Super

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V pohodě

Strava
Super

Služby hotela
V pohodě

Martin K., 17.04.2019, Dátum pobytu: 6.4. - 10.4.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Rím, Hotel: San Remo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Krásná dovolená, odpočinek, oblíbené lyžařské středisko!

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená, odpočinek, oblíbené lyžařské středisko! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je umístěn v pěkném místě, od jednoho lyžařského areálu vzdálen pár minut chůze, od druhého skibusem, který jezdí často.

Strava
Naprosto vynikající kuchyně, maximální spokojenost. Snídaně formou bohatého bufetu, nejlepší espresso a capuccino! Večeře: bohatý výběr z předkrmů, servírované degustační menu první a druhý chod, výborný dezert na závěr.

Služby hotela
Slušný hotel, vstřícný personál, hlavně v restauraci, opravdu vynikající kuchyně. Bohužel jsme tentokrát neměli moc pěkný pokoj a výhled do zdi. Úrovně pokojů se od sebe velmi liší. Pokoje mají mezi sebou tenké zdi, v noci je slyšet rámus z chodby a sousedních pokojů.

Zjazdovky
Sjezdovky nádherné, široké, vždy krásně upravené. Opravdový zážitek. U lanovek v dubnu větší fronty, ale nevadilo. Velmi vstřícný personál u všech vleků a lanovek, celkově velká ochota.

Maximální spokojenost!

Anonym, 16.04.2019, Dátum pobytu: 5.4. - 10.4.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Livigno, Hotel: Alpen Villagge

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Celkově jsme byli s dovolenou opravdu moc spokojeni, ubytování bylo v klidném městečku blízko sjezdovky.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Celkově jsme byli s dovolenou opravdu moc spokojeni, ubytování bylo v klidném městečku blízko sjezdovky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmán byl čistý, pro dvě osoby prostorný. Ložnice a obývací pokoj s kuchyňským koutem a balkónem. Poslete byly měkké, peřiny jak "u babičky", krásně jsme se vyspali. Měli jsme k dispozici povlečení i dostatek ručníků. Koupelna byla čistá, teplá voda tekla celý den. V kuchyni byla rychlovarná konvice, překapávač na kávu, indukční deska a lednice. Přivítali bychom i mikrovlnku. Co se týče nádobí - chyběl nám ostrý nůž a větší hrnky na čaj. Jinak jsme byli moc spokojeni.

Strava
Stravu jsme měli vlastní

Služby hotela
Ubytování bylo cca 13 km od sjezdovky, měli jsme možnost využít zdarma skibus. To jsme nevyužili, jezdili jsme ke sjezdovce autem. Se službami hotelu jsme byli velice spokojeni.

Zjazdovky
V areálu byl obrovský výběr skvěle upravených sjezdovek. Vybere si tu opravdu každý, od úplného začátečníka až po hodně pokročilé sjezdaře. Krásně jsme si zalyžovali.

Martina Šimková, 16.04.2019, Dátum pobytu: 6.4. - 13.4.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Kronplatz / Plan de Corones, Hotel: Rezidence Plazoll

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Naprostá paráda za skvělé peníze. Rozhodně se ještě letos vrátím. Výborné pozitivum je že personál je komplet Český.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá paráda za skvělé peníze. Rozhodně se ještě letos vrátím. Výborné pozitivum je že personál je komplet Český. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je umístěno v areálu v jednotlivých apartmánech postavených v oploceném olivovém háji.Apartmán je perfektně vybaven -2 ložnice se samostatným vstupem, kuchyň vybavená veškerým potřebným vybavením, koupelna s wc a sprchovým koutem , veranda s stolem a židlemi, vše uklizené, čisté, povlečené. Při příjezdu CK poskytuje zdarma drobné nápojové občerstvení které je připraveno v apartmánu (lahev vína, lahev sektu, nějaké nealko plechovky)

Strava
Dokoupil jsem si na místě snídaně a večeře. Naprostá spokojenost . Snídaně se skládá ze švédských stolů v nabídce byla míchaná vejce, párky, šunka, sýr, džem, cereálie, nutella, toasty, mléko, čaj ,káva, džusy atd atd.. snídaně opravdu rozmanitá a bohatá v dostatečném množství a neustále doplňovaná. Večeře se podávají obsluhou polévka a výběr byl ze 2 jídel jedno masové a jedno vegetariánské. Za celý týden nemám večeřím co vytknout , parádně dochuceno a porce víc než velké. Možná kdyby byl někdy moučník tak by to byla opravdu pecka .

Služby hotela
Veškeré služby byly k dispozici a zdarma, bar byl otevřen a bohatě zásoben nápoji ,v nabídce byly také barová jídla (hamburger, toasty, cigára a klobás podávaný přímo z udírny), využili jsme beach volejbalové hřiště , a hřiště s umělou trávou kde jsme si zahráli fotbal, 2 dny nebylo hezké počasí tak ping-pong a kulečník se taky hodil. Personál moc milý hlavně servírce děkujeme za parádní obsluhu.

Pláž
Pláž je přímo u areálu je oblázková, moře překrásné ,čisté. Vzhledem k jarnímu termínu jsme se koupali jen občas moře mělo zatím cca 20 stupňů, proto se také těšíme na léto kdy si určitě objednáme další termín v tomto areálu.

Vilém S., 15.04.2019, Dátum pobytu: 31.3. - 10.4.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Gargano, Hotel: Villaggio Riccio

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)

snidane2 1 fotografia

Celkom: 5,5 Umístění hotelu v centru dění. Všude relativně blízko - stanice metra a autobusů v docházkové vzdálenosti. Personál příjemný a...

  • 6 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Umístění hotelu v centru dění. Všude relativně blízko - stanice metra a autobusů v docházkové vzdálenosti. Personál příjemný a komunikativní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídá standardu 3*

Strava
Pouze snídaně - standard.

Služby hotela
Odpovídá standardu 3*, každý den uklizeno, vyměněné ručníky

Josef K., 12.04.2019, Dátum pobytu: 5.4. - 9.4.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Rím, Hotel: Arcangelo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Výborná, hodně sjezdovek kousek autem.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná, hodně sjezdovek kousek autem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Výborné

Strava
Výborná

Služby hotela
Výborná

Pláž
Byl jsem lyžovat, lyžařská střediska skvělá.

Michal Kusák, 11.04.2019, Dátum pobytu: 16.3. - 21.3.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Arabba/Marmolada, Hotel: Villa Eden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Velmi pěkná a klidná dovolená v rodinném hotelu. Dovolená není vhodná pro vozíčkáře a špatně pohybující osoby. Celý ostrov je jeden...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pěkná a klidná dovolená v rodinném hotelu.

Dovolená není vhodná pro vozíčkáře a špatně pohybující osoby. Celý ostrov je jeden velký kopec a chodníky kolem silnic velice úzké nebo žádné nejsou. Také si myslím, že dovolená není vhodá pro malé děti - u hotelu pouze termální bazenén, které jsou i po celém ostrově, ale žádné velké vyžití pro děti např. žádný aqupark, dětské bazény apod. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkný a čistý pokoj. Hezký hotel rodinného typu.

Strava
Polopenze: Formou bufetu snídaně a zelenina u večeře. Dále na výběr oběd nebo večeře vždy u snídaně z několika jídel + dezert, karafa vína a vody. Jídlo velmi chutné. Nápoje na baru u obsluhy (limo, víno, káva). Dostali jsme vše, co jsme chtěli. Na začátku každému přidělen stůl dle pokoje a tento stůl je Váš po celou dovolenou. Velmi milá a ochotná obsluha. Hlavní číšník uměl mluvit trochu česky :-)

Služby hotela
Ochotný personál, všude uklizeno, bus na pláž a do města.

Pláž
Pláž veřejná několik set metrů od hotelu. Dalo se jít přes protější hotel po schodech nebo delší trasou kolem hlavní silnice, případně se svézt hotelovým busem. Moře čisté s pozvolným vstupem, pláž uklizená, ale bohužel nikde není veřejná toaleta a do hotelu je to poměrně dost do kopce a daleko...

Lucie D., 10.04.2019, Dátum pobytu: 18.8. - 25.8.2018
Oblasť: Taliansko Taliansko, Ischia, Hotel: Galidon

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

60 fotografií

Celkom: 1,6 Ponaučení léta 2018: SEM UŽ NE!

  • 1 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Ponaučení léta 2018: SEM UŽ NE! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybydlené bungalovy, spartánské ubytko jak na pionýrském táboře v NDR 1965. Na pokoji nejsou trezory a ztratilo se nám 200€, nikdo to nevyřešil doteď.

Čechům a Slovákům, jak tu bylo vícekráte uvedeno přidělují vše horší. Byli jsme se slovenskou CK a ta v oblasti nemá ani delegáta, tudíž se nepořádají výlety a na letiště i z něho jedete sami. Styl vše si urob sám.

Strava
Na poměry regionu, který jsme trochen znali, to bylo opravdu nic moc. Stále se opakující jídlo, ne vždy čerstvé, což je v jižní Itálii jasný standard. Flákají to.

Služby hotela
V Kalábrii jsem byli vícekráte a tam od všeho daleko hotel s mizernou stravou jsme ještě neviděli.

Rozhodně doporučujeme jet do oblasti Tropea, kde jste blízko centru všeho.

Pláž
Pláž je pěkná, ale té tropejské se to nevyrovná určitě. Navíc jsou jen křesla-opět nedostatek a nepohodlí.

Anonym, 10.04.2019, Dátum pobytu: 14.8. - 21.8.2018
Oblasť: Taliansko Taliansko, Kalábria, Hotel: Villagio Sayonara

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)