Recenzie hotelov
Aprica - Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,6 pan delegát se o nás postaral po všech stránkách i v této krizové době. Odjížděli jsme 8.3.2020. Veškeré informace nám předal včas a co...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
pan delegát se o nás postaral po všech stránkách i v této krizové době. Odjížděli jsme 8.3.2020. Veškeré informace nám předal včas a co řekl tak platilo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
malý ale dostačující pokoj, dokonce na nás vyšel tentokrát i s balkonem. vybavení pokoje standardní

Strava
strava pestrá a dostačující

Služby hotela
pro majitele (???) nebylo žádné naše přání problém

Zjazdovky
OK

Miroslav S., 15.03.2020, Dátum pobytu: 4.3. - 9.3.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Aprica, Hotel: Posta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

pohled ke sjezdovkám 1 fotografia

Celkom: 10 Spokojenost

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
výborné

Strava
chutná

Služby hotela
standart

Zjazdovky
supr

František Lavička, 11.03.2020, Dátum pobytu: 3.3. - 7.3.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Aprica, Hotel: Urri (Aprica)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 3,6 Hodnoceni asi ovlivnila situace kolem koronaviru

  • 2,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 4 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Hodnoceni asi ovlivnila situace kolem koronaviru Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani čiste,ale nektere zarizeni v rozkladu.šlo to,nejsme naroční.

Strava
Dės a hrůza,asi nemohli do obchodu,nebot jsme jedli 3dny stare pecivo.večeře bez inspirace,stale jen červena omačka s testovinami.pripisuji to koronaviru a trochu je to omlouvá.

Služby hotela
Ve sluzbach hotelu jsem videla pouze muže,podle toho to tak vypadalo,bida.

Zjazdovky
Vse super,malo lidi,vse v provozu,pocasi pekne.dobra dostupnost od hotelu.

Dita Hudcová, 10.03.2020, Dátum pobytu: 3.3. - 7.3.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Aprica, Hotel: Urri (Aprica)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Krasne aktivne straveny cas mezi pohodovymi lidmi a sluzbami na urovni. Sjezdovky super????

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Krasne aktivne straveny cas mezi pohodovymi lidmi a sluzbami na urovni. Sjezdovky super???? Zobraziť celú recenziu

Lenka S., 09.03.2020, Dátum pobytu: 28.2. - 4.3.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Aprica, Hotel: Arisch

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Příjemný hotel 5 min od lanovky.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Příjemný hotel 5 min od lanovky. Zobraziť celú recenziu

Strava
Nebyl problém připravit bezlaktózové večeře.

Hedvika S., 27.02.2020, Dátum pobytu: 20.2. - 24.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Aprica, Hotel: Urri (Aprica)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,3 Apartmány BOZZI - mají jen název podle hotelu, který je poblíž a parazitují na jeho jménu. Jedná se jen o bytový dům, kde ve zvýšeném...

  • 5 Ubytovanie
  • 7 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Apartmány BOZZI - mají jen název podle hotelu, který je poblíž a parazitují na jeho jménu. Jedná se jen o bytový dům, kde ve zvýšeném přízemí je sparťansky vybavený apartmán. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
velmi strohé vybavení s příchodem podobným jako do sklepa. při zapnutí sporáku, automaticky cesta do suterénu a nahodit pojistky :-(

Strava
bylo bez stravy

Zjazdovky
vleky a sjezdovky - OK

Petr H., 25.02.2020, Dátum pobytu: 15.2. - 22.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Aprica, Hotel: Bozzi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 V Italii jsme byli poprvé a naprosté nadšení krásné počasí a nádherně upravené sjezdovky, Prostě paráda. Rádi se opět vrátíme, ale jistě...

  • 6 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 6 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
V Italii jsme byli poprvé a naprosté nadšení krásné počasí a nádherně upravené sjezdovky, Prostě paráda. Rádi se opět vrátíme, ale jistě bych zvolila jiný hotel a cestu autem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je sice starší, ale všude bylo čisto, což je pro nás důležité. Ubytování odpovídá ceně.

Strava
Za cenu zájezdu jsme neočekávali žádný luxus, ale strava byla dost ubohá. Příště bych volila raději ubytování bez stravy.

Služby hotela
Žádné služby jsme nevyužili.

Zjazdovky
Super krásně upravené sjezdovky jak pro začátečníky tak pro zdatnější lyžaře. Vleky jsou bez front, takže si člověk celý den užije lyžování.

Monika D., 25.02.2020, Dátum pobytu: 18.2. - 22.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Aprica, Hotel: Urri (Aprica)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Celkově jsme byli ze zájezdem spokojeni, zcela odpovídal popisu v katalogu cestovní kanceláře i našim představám.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Celkově jsme byli ze zájezdem spokojeni, zcela odpovídal popisu v katalogu cestovní kanceláře i našim představám. Zobraziť celú recenziu

Miloš Soukup, 25.02.2020, Dátum pobytu: 18.2. - 22.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Aprica, Hotel: Urri (Aprica)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 ZÁJEZD SPLNIL NAŠE OČEKÁVÁNÍ, ODPOVÍDÁ POPISU V KATALOGU CK. ZA ZMÍNKU STOJÍ PŘÁTELSKÉ SLUŽBY NEOBYČEJNÉHO DELEGÁTA

  • 9,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
ZÁJEZD SPLNIL NAŠE OČEKÁVÁNÍ, ODPOVÍDÁ POPISU V KATALOGU CK. ZA ZMÍNKU STOJÍ PŘÁTELSKÉ SLUŽBY NEOBYČEJNÉHO DELEGÁTA Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
RODINNÝ HOTEL S JEDNODUCHÝM, ÚČELNÝM VYBAVENÍM, VŠUDE ČISTO, TEPLO, BAR S NÁPOJI A KÁVOU STÁLE K DISPOZICI.

Strava
POLOPENZE ODPOVÍDÁ CENĚ ZÁJEZDU, JÍDLO BYLO CHUTNÉ, VŠEHO DOSTATEK.

Služby hotela
V HOTELU JE NEOBVYKLE MALÁ LYŽÁRNA BEZ VLASTNÍCH SKŘÍNĚK. VÝHODOU BYLA OCHOTA MAJITELŮ ZKRÁTIT NÁM CESTU KE SJEZDOVCE PŘES HOTELOVÉ GARÁŽE. Z DEKLAROVANÝCH 400 METRŮ SE NÁM TÍMTO CESTA ZKRÁTILA NA CCA 150.

Zjazdovky
STARŠÍ STŘEDISKO, NĚKTERÉ LANOVKY JSOU SPÍŠE POMALEJŠÍ. VÝHODOU JE CELKOVĚ MÉNĚ LIDÍ NA SJEZDOVKÁCH (KROMĚ VÍKENDU). DOSTATEK RESTAURACÍ A OBČERSTVENÉ PO CELÉM AREÁLU. SJEZDOVKY JSOU DOBŘE UPRAVENÉ, ITALOVÉ JSOU KOUZELNÍCI I PŘI NEPŘÍZNIVÝCH PODMÍNKÁCH. DO APRICI SE RÁDA VRACÍM.

Martina Holečková, 24.02.2020, Dátum pobytu: 16.2. - 20.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Aprica, Hotel: Urri (Aprica)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Výborný

  • 9,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Výborný Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Celkem dobré

Strava
Průměrná

Služby hotela
Dobré

Zjazdovky
Skvělé

Jana L., 23.02.2020, Dátum pobytu: 8.2. - 12.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Aprica, Hotel: Urri (Aprica)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)