Recenzie hotelov
Apulská oblasť (Puglia) - Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Pěkná dovolená za rozumnou cenu.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkná dovolená za rozumnou cenu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velký hotelový komplex s cca 400 pokoji, rozdělený do několika průchozích bloků. Pokoj velký, pro děti 2 samostatná lůžka. Dostatek úložneho prostoru, psací stůl, minibar. Koupelna vybavená ručníky, každý den možná výměna, fén.

Strava
Milujeme italskou kuchyni a byl opravdu bohatý výběr předkrmů, prvních i druhých chodů, dezertů a ovoce. Všeho dostatek. Nápoje k jídlu čepované z automatu, stejně i víno.

Služby hotela
Překvapil nás rychlý check in a dovoz zavazadel až na pokoj. Jelikož je hotel rozlehlý, byli jsme rádi, že cestu z recepce absolvujeme bez zavazadel. Je možné si zakoupit řadu výletů, nevyužili jsme, měli jsme vlastní auto a výlety jsme si plánovali sami. Celodenní možnost animačních programů pro děti i dospělé. Spousta sportovních aktivit. Opravdu veliký a čistý bazén.

Pláž
Široká písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře. Dostatek slunečníků a lehátek. Bar, sprchy a toalety. Zdarma k zapůjčení šlapadla a kajaky. Moře čisté. Pláž je od hotelu vzdálena přibližně 450 metrů, cesta vede borovicovym lesíkem a je možné zdarma jet vláčkem.

Jana M., 03.08.2019, Dátum pobytu: 14.7. - 21.7.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Apulská oblasť (Puglia), Hotel: Ti Blu

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

5 fotografií

Celkom: 8,8 Super dovolena, blizko more, pozvolny vstup do more, idealni pro deti

  • 10 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolena, blizko more, pozvolny vstup do more, idealni pro deti Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bungalov ok, v kuchyni nebylo prkenko na krajeni a ostry nuz,jinak vybaveni dostacujici.

Strava
Varili jsme sami,ale jednou jsme vyzkouseli restauraci,ktera nas nijak nenadchla, pizze jen po 18h, vyber ok, detska jidla nic moc. Doporucuji restaurce ve meste vieste

Služby hotela
Prodejne,kde maji vse,denne cerstve pecivo. Denne jezdi pojizdne auto s prodejem ryb

Pláž
Cista, pozvolny vstup

Hana T., 16.07.2019, Dátum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Apulská oblasť (Puglia), Hotel: Villaggio Le Diomedee

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9,4 Dovolená proběhla v naprostém pořádku, počasí vyšlo na výbornou.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená proběhla v naprostém pořádku, počasí vyšlo na výbornou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo pěkné, čisté pokoje.

Strava
Strava byla kvalitní, jen problém s jídelníčkem - místní názvy, které jsme těžko překládali ( ale to není chyba Invie ani hotelu :-).

Služby hotela
V hotelu bylo čisto, jen výměna ručníků vázla.

Pláž
Pláž i voda byla čistá, servis v pořádku, spousta animačních programů. První dny byly větší vlny. Přátelští plavčíci.

Anonym, 20.09.2018, Dátum pobytu: 8.9. - 15.9.2018
Oblasť: Taliansko Taliansko, Apulská oblasť (Puglia), Hotel: I Melograni

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

hotel 4 fotografie

Celkom: 8,8 Skvělé

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělé Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobré, slabá jazyková úroveň číšníků

Strava
Dobré, velmi příznivé ceny

Služby hotela
Odpovídaly nabídce

Pláž
naprosto čistá voda a pláž

Petr Šimek, 11.09.2018, Dátum pobytu: 1.9. - 8.9.2018
Oblasť: Taliansko Taliansko, Apulská oblasť (Puglia), Hotel: I Melograni

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,3 Super dovolená, za super cenu.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená, za super cenu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mobilhome. Vše čisté, moderní, kuchyně dobře vybavená nádobím. Celkově hodnotím velmi kladně.

Strava
Vlastní.

Služby hotela
Velmi milý personál. Horší domluva v angličtině. Ale naštěstí existují překladače, takže k cíli jsme vždy došli :-)

Pláž
Taková divočejší. Není moc vhodná pro malé děti. Vstup písek + kameny. Jsou tam dost skály, takže při větších vlnách bylo celkem nebezpečné lézt do moře. S dětmi hodně jezdili na asi 2 km vzdálenou Baia Verde.

Jitka K., 04.07.2018, Dátum pobytu: 16.6. - 30.6.2018
Oblasť: Taliansko Taliansko, Apulská oblasť (Puglia), Hotel: Camping La Masseria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Výborná poloha ubytování,hezká pláž a ochotný personál.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná poloha ubytování,hezká pláž a ochotný personál. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování dobré,jen v kuchyni chybělo některé vybavení(otvírák na víno,struhadlo,...)

Roman Kuželka, 09.10.2017, Dátum pobytu: 2.9. - 9.9.2017
Oblasť: Taliansko Taliansko, Apulská oblasť (Puglia), Hotel: Villaggio Gemini

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Byli jsem moc spokojeni. Na stejném místě jsme byli již po páté. Sice je to autem daleko, ale pak to stojí za to. Personál je tu moc...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsem moc spokojeni. Na stejném místě jsme byli již po páté. Sice je to autem daleko, ale pak to stojí za to. Personál je tu moc ochotný, milý, animátoři úžasní. Prostředí čisté, moc hezké. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojenost, velmi čisto.

Strava
Stravu jsme měli vlastní.

Služby hotela
Všechen personál ochotný, animační programy skvělé, tancování, soutěže, kdo má malé děti mají tu spoustu vyžití.

Pláž
Voda teplá, pláž každý den čistá, měli jsem svůj slunečník a dvě lehátka vždy připravené. Krásný jemný písek, mušličky, úžasné.

Eva Obendraufová, 04.09.2017, Dátum pobytu: 19.8. - 26.8.2017
Oblasť: Taliansko Taliansko, Apulská oblasť (Puglia), Hotel: Villaggio Blue Marine

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Skvělá dovolená pro všechny, kteří hledají klid a příjemné prostředí.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená pro všechny, kteří hledají klid a příjemné prostředí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V hotelu Paradiso čisté a prostorné pokoje s balkónem.

Strava
Výborná jídla. Na oběd a večeři výběr z bufetu (spousta skvěle připravené zeleniny, těstoviny, ...) + výběr ze čtyř jídel, vždy den dopředu. Na pití voda, bílé nebo červené víno, možnost i pivo.

Pláž
Malá příjemná písečná pláž s velmi pozvolným vstupem do moře. Pro malé děti ideální.

Anonym, 07.08.2017, Dátum pobytu: 16.7. - 23.7.2017
Oblasť: Taliansko Taliansko, Apulská oblasť (Puglia), Hotel: Park Hotel Paglianza Paradiso

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,2 Okolí hotelu, pláže či výlety a kulturní vyžití super . Jen pak ke konci týdne bylo vidět, že se pláže již moc neuklízí. Ale jiné věci to...

  • 4 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Okolí hotelu, pláže či výlety a kulturní vyžití super . Jen pak ke konci týdne bylo vidět, že se pláže již moc neuklízí. Ale jiné věci to zas vykompenzovali. Jinak v hotelu Pineta je paní Karla, která je velice milá, přívětivá a ochotná. Snaží se vyhovět a případně se snaží dát věci do pořádku a má velký palec nahoru. Odvádí opravdu skvělou práci! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Osobně si myslím, že pokoj neodpovídal pro 3 osoby dvě úzké cestičky a pomalu jsme o sebe zakopávali. Celkově co se týče fotek mi to přijde dost zkreslené. Realita byla opravdu jiná. Za což bych křivdila tak by byla čistota . Vše bylo každý den uklizené čisté ručníky atd.

Strava
Co se týče stravování tak nejlepší byla vždy snídaně. Určitě bych ocenila a nejen já ale i mé dvě kamarádky aby byl vícekrát za týden dezert a né jen 2x to to pak nemusíte psát, že večeře se skládá i z desertu. Jsem si vědoma, že těstoviny k Itálii patří. Nic méně pokud mám na výběr z tří jídel tak by to nemusely být vždy těstoviny. ale i něco jiného. Věřím, že mají spoustu dalších chutných jídel.

Služby hotela
Slušby hotelu jsyly v naprostém pořádku. Co se týče personálu tak super.

Pláž
Pláž byla pěkná a čistá. Jak již jsem psala výše až ke konci týdne se uklízela o něco méně, ale nebylo to zas tak hrozné.

Ema V., 12.07.2017, Dátum pobytu: 1.7. - 8.7.2017
Oblasť: Taliansko Taliansko, Apulská oblasť (Puglia), Hotel: Pineta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)