Recenzie hotelov
Bibione - Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Skvela dovolena,prijemne misto,klid a zaroven hned vse poblíž

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvela dovolena,prijemne misto,klid a zaroven hned vse poblíž Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nízke domky nam vyhovují,vse po ruce a i prostorna terase s posezením

Strava
Vlastní

David Jelínek, 02.10.2020, Dátum pobytu: 12.9. - 19.9.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Bibione, Hotel: Villaggio Tivoli

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Spokojenost

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezka vilka s velkou zahradou.

Strava
Vlastni

Pláž
Mame dva psy a tak jsme byli na psi plazi, kde se nam libi a zname to tam.

Milan Šicner, 22.09.2020, Dátum pobytu: 12.9. - 19.9.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Bibione, Hotel: Vila Alfa Mare (Via Urano)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Nádherný čistý bazén. Ale v sezóně by zde bylo hodně lidí a to zrovna nevyhledávám. V tomto termínu dokonalé.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherný čistý bazén. Ale v sezóně by zde bylo hodně lidí a to zrovna nevyhledávám. V tomto termínu dokonalé. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pro Bibione klasické.

Simona P., 17.09.2020, Dátum pobytu: 29.8. - 5.9.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Bibione, Hotel: Residence Valbella

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Organizace ze strany CK byla poměrně špatná, 2x změna informací o odjezdu, při příjezdu žádně informace o svozu, nevěděli jsme odkud...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Organizace ze strany CK byla poměrně špatná, 2x změna informací o odjezdu, při příjezdu žádně informace o svozu, nevěděli jsme odkud pojedeme, v kolik... Nic. Díky panu řidiči, který se dovolal na centrálu a vše nám v Praze sdělil. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo přesně takové, jako na fotografiích. Cena vs kvalita byla odpovídající. Klíče jsme dostali ihned po příjezdu na místo (cca 8:30 ráno) a odevzdávali jsme je až v minutu odjezdu do schránky díky skvělé domluvě s agenturou, která residenci pronajímá.

Strava
Vlastní.

Služby hotela
Hotel jako takový služby neposkytuje, ale agentura, která pronajímá apartmánový komplex ano. Služby v podobě "animačních programů", sporty na pláži (petanque, plážový volejbal...) .

Pláž
Pláž čistá, lehátka skvělá. Jako bonus bezpečnostní schránky u každého slunečníku.

Kateřina, 16.09.2020, Dátum pobytu: 4.9. - 13.9.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Bibione, Hotel: Residence Giudecca

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,5 Dovolená byla vydaření, díky počasí, ale i výbornému ubytování, které splňovalo naše požadavky. Na místě jsem od agentury dostali i...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla vydaření, díky počasí, ale i výbornému ubytování, které splňovalo naše požadavky. Na místě jsem od agentury dostali i poukaz na konkrétní slunečník. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmán splňoval všechny požadavky - výtah, výhodná poloha vzhledem k přístupu k moři, přírodě, centru, nákupům.

Vybavenost apartmánu byla dostatečná, převzali jsme ho skvěle uklizený.

Pláž
Pláž v Bibione je vysoce nadstandarně vybavená, s mnoha přístupy z dlouhé příjemné kolonády, sprchami na každém kroku, WC, která se nepřetržitě uklízí, převlékárnami, občerstvením, koši na tříděný odpad, WIFI, hřišti a především spoustou slunečníků a lehátek. A vše je volně přístupné, slunečníky se dají snadno koupit.

Dana Valouchová, 15.09.2020, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Bibione, Hotel: Condominio Sequoia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Byli jsme maximálně spokojeni.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme maximálně spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi spokojeni.

Strava
Vše , co jsme ochutnávali, splnilo naše očekávání-ať už tradiční pizza, spaghetti nebo mořské plody. Stejně tak potraviny, které jsme zakoupili a sami připravovali byly čerstvé a kvalitní.

Služby hotela
-Nemohu posoudit, byli jsme ubytování v rezidenci.

Pláž
Pláž byla ráno vždy upravená.

Alice Sobková, 08.09.2020, Dátum pobytu: 29.8. - 5.9.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Bibione, Hotel: Rezidence Tiziano

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,3 Výborné, doporučuji

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborné, doporučuji Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Výborné, jen bych doporučil doplnit vybavení, postrádali jsme kuchyňské prkénko, vařečku a sklenice vhodné na víno.

Strava
Vařili jsme si nebo chodili do pizzerií

Služby hotela
Moc pěkná budova, společné prostory pravidelně uklízeny, bazén čistý a udržovaný

Pláž
Pláž známe, byli jsem v Bibi již podesáté, výborný přístup, pláž pravidelně uklízena (vodní tráva a chaluhy), méně lidí (díky Covidu, ale i období), větší rozestupy mezi slunečníky z důvodu bezpečnosti

Petr Šimčík, 08.09.2020, Dátum pobytu: 29.8. - 5.9.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Bibione, Hotel: Rezidence Luxor

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dovolená byla skvělá.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla skvělá. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Residence blízko pláže i pěší zóny. Apartmán plně vybavený, čistý, kryté parkovací stání pro auto.

Strava
Bez stravy, dostupná možnost stravování

Pláž
Čistá, plážový servis, vodní sporty, občerstvení...

Helena, 03.09.2020, Dátum pobytu: 22.8. - 29.8.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Bibione, Hotel: Rezidence Tiziano

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Velká spokojenost

  • 6,5 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Velká spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj mono je téměř neobyvatelny. Je tmavý, bez okna, velký zápach, staré vybavení. Po výměně pokoje za pokoj billo a doplacení 60 Euro už jsme byly s ubytováním spokojené.

Pláž
Blízko, dobře dostupná. Vše ok.

Petra Mokrošová, 12.08.2020, Dátum pobytu: 31.7. - 9.8.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Bibione, Hotel: Apartmány Landora, Atollo, Biloba, Carina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)