Recenzie hotelov
Bormio - Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,8 Vynikající

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Vynikající Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Úměrné ceně, velmi sympatický personál a majitel.

Strava
Dobrá. Velmi dobré večeře, slabší snídaně s malým výběrem

Služby hotela
Vynikající

Zjazdovky
Výborné, perfektně upravené, v Isolaccio jsou výborné sjezdovky, ale zastaralé technické vybavení kompenzované mimořádně nízkou cenou skipasů. Livinio, Bormio vynikající po všech stránkách.

Jan Soustružník, 20.01.2020, Dátum pobytu: 12.1. - 17.1.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Bormio, Hotel: Gardenia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3,6 Bormio mne nenadchlo, už ho v zimě nenavštívím.

  • 3 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 4 Cena
  • 5 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Bormio mne nenadchlo, už ho v zimě nenavštívím. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Už NIKDY ubytování v no name hotelech, hotel Ginepro byl úplně mimo město, takže možnost nějakých večerních nákupů, procházek, nebo povyražení v Bormiu nulová. Recepční tohoto hotelu neochotná, arogantní, bez sebemenší ochoty řešit problémy s ubytováním.

Strava
Výběr na snídani poměrně chudý, na večeři jídlo spíše podprůměrné. Tento hotel opravdu nedoporučuji.

Zjazdovky
Lyžařské středisko bylo v celé dolní polovině uzavřeno kvůli nastávajícímu světovému poháru, jela jen menší část lanovek a vleků. Sjezdovky upravené.

Anonym, 02.01.2020, Dátum pobytu: 16.12. - 20.12.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Bormio, Hotel: Ginepro (San Pietro)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Velmi pěkné apartmány, blízko sjezdovek a velmi blízko historické části Bormia.

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Velmi pěkné apartmány, blízko sjezdovek a velmi blízko historické části Bormia. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmán byl prostorný, nově a moderně zařízen, s krásným výhledem na město.

Strava
Apartmány jsou bez stravování.

Asi 500 metrů od apartmánu je velmi pěkná restaurace Rasiga s typickými italskými specialitami, ve stylovém prostředí starého mlýna, za příznivé ceny.

Služby hotela
Čistá a světlá lyžárna s vyhřívanými držáky lyžařských bot.

Zjazdovky
Vstup do lyžařského areálu je cca 1,5 km od apartmánu. U areálu možnost parkování za 3€ / den.

Skiareál má většinu sjezdovek červených, několik modrých, vhodné pro zdatnější lyžaře i rodiny s dětmi.

Dagmar L., 01.04.2019, Dátum pobytu: 9.3. - 16.3.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Bormio, Hotel: Rezidence Villa Feleit

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 Super poloha hotelu

  • 6 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Super poloha hotelu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj velmi malý - původně jednolůžkový

Strava
Strava vyhovující, chutná

Služby hotela
Laxní recepce, ostatní v pořádku

Pláž
Byli jsme na lyžařském zájezdu

Anonym, 21.03.2019, Dátum pobytu: 23.2. - 2.3.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Bormio, Hotel: Girasole

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,5 Super místo. Jen cesta velmi dlouhá.

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Super místo. Jen cesta velmi dlouhá. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytko super. Jediný problém s topením. Majitel poští topení cca v 17h na hodinu a celou noc netopí. Až zase ráno pustí na hodinu. Toto je opravdu nepříjemné.

Zjazdovky
TOP.

Marcel P., 19.03.2019, Dátum pobytu: 9.3. - 16.3.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Bormio, Hotel: Residence Casa Martinelli

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Super 4 dny lyžování

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Super 4 dny lyžování Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Standardní apartmán bez problému

Zjazdovky
Bormio - skvělé, Isolaccia - průměr, překvapivě kotvy a pomy, sedačky bez bubliny

Karel C., 18.03.2019, Dátum pobytu: 9.3. - 13.3.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Bormio, Hotel: Residence Casa Martinelli

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Je výborně umístěný - blízko centra a obsluha je velmi vstřícná

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Cena
  • 6 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Je výborně umístěný - blízko centra a obsluha je velmi vstřícná Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
jednoduche - pěkné, dostačující

Strava
v pohodě, každý si vybere

Služby hotela
chybí jen velnes, ale vana to jistila

Zjazdovky
v Bormiu katastrofa - byli jsme zde třikrát a vžy jenom samé kameny na sjezdovkách - bylo to o lyže!!!

Jezdili jsme do Santa Kataríny - super sjezdovky bez kamení a vše v pohodě!!!! Jezdětě tam!!!!!

Jaromír Kopecký, 11.03.2019, Dátum pobytu: 28.2. - 4.3.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Bormio, Hotel: Cervo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,8 Lokalita pro lyžování a vyžití - vynikající ubytování - průměrné služby hotelu - vynikající

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Lokalita pro lyžování a vyžití - vynikající

ubytování - průměrné

služby hotelu - vynikající Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobré

Strava
Vynikající

Služby hotela
Vynikající

Pláž
Nebyla k dispozici

Ladislav Fuchs, 05.03.2019, Dátum pobytu: 23.2. - 28.2.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Bormio, Hotel: Gardenia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Bormio je příjemná destinace i když ve větší vzdálenosti of Prahy. Jsou i dostupnější střediska. Apartmány jsou větší a dobře vybavené,...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Cena
  • 7 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Bormio je příjemná destinace i když ve větší vzdálenosti of Prahy. Jsou i dostupnější střediska. Apartmány jsou větší a dobře vybavené, zatím v zachovalém stavu, čisté, nevybydelné v klidnější části městečka. Ke sjezdovkám cca 1,5 km.

V Bormiu jsou i termální lázně, kde ovšem platí značná omezení pro návštěvníky do 15 let. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nadstandartně prostorný, dobře vybavený apartmán s miniaturní kuchyňkou. Bohužel povlečení nutné vlastní nebo za příplatek, Chybí balkon/terasa nebo alespoň lehatka pro možnost relaxace na slunci.

OKna zacloněna, takže ani není výhled ven

Služby hotela
Skužby značně omezené - i povlečení nutmé vlastní. Jednání příjemné, vstřícné.

Zjazdovky
Omezené tratě na běžky - pouze 2km okruh na louce. Areál San Colombáno na rozdíl od Bormia výrazně volnější a s obstarožnímí lanovkami a mírnějšími sjezdovkami.

Otakar Kouba, 19.02.2019, Dátum pobytu: 9.2. - 16.2.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Bormio, Hotel: Chalet Alberti

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4 Po příjezdu do Bormia nás delegátka ubytovala na jiný hotel, konkrétně Hotel Milano.

  • 3 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 4 Cena
  • 7 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Po příjezdu do Bormia nás delegátka ubytovala na jiný hotel, konkrétně Hotel Milano. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Přestože nám bylo slíbeno, že hotel Milano bude stejné kvality jako hotel Cervo, nebylo tomu tak. Pokoje podprůměrné, špatně vybavené., wifi jen na recepci, chybí fén a lepší vybavení

Strava
Nejhorší jakou jsem kdy v Itálii zažila. Malé porce, nic moc kvalita

Služby hotela
Starý a chudý hotel, u večeře byla velká zima, wifi jen na receoci, personál se snažil a byl milý

Zjazdovky
Sjezdovky hezké, dobře upravené. Často se vypínali lanovky, horší spoje skibusů - například ze střediska San Colombano po ukončení provozu lanovek už nejel žádný skibus do Bormia, museli jsme stopovat

Anonym, 15.02.2019, Dátum pobytu: 8.2. - 12.2.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Bormio, Hotel: Cervo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)