Recenzie hotelov
Civetta - Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Bezva. Uplne bez chyby.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Bezva. Uplne bez chyby. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nemelo zadnou chybu.

Strava
Naprosto perfektni

Služby hotela
Vse ok.

Pláž
Sjezdovky upravene.

Aleš Vandělík, 11.02.2019, Dátum pobytu: 4.2. - 8.2.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Civetta, Hotel: Savoia (Masaré)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Pěkný hotel s kvalitními službami. Strava výborná a hlavně přístup obsluhujícího personálu byl výborný. Sjezdovky 5min chůze a velmi dobré.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Pěkný hotel s kvalitními službami. Strava výborná a hlavně přístup obsluhujícího personálu byl výborný. Sjezdovky 5min chůze a velmi dobré. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj mohl být trochu větší. Projevilo se že jsme asi Češi, tak nás šoupli do zadního pokoje s výhledem do opěrných zdí. Pozor na zásuvky, je nutný adaptér.

Strava
Výborná

Služby hotela
dobré, nemám víc zkušeností.

Zjazdovky
našim potřebám naprosto vyhovující. Široké, upravené a nikterák prudké. Dostatek možností k občerstvení a odpočinku.

Pavel H., 13.03.2018, Dátum pobytu: 3.3. - 7.3.2018
Oblasť: Taliansko Taliansko, Civetta, Hotel: Orso Grigio (Pescúl)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 Velmi příjemná dovolená.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Velmi příjemná dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkný velký pokoj, čisto, každodenní úklid.

Strava
Strava výborná, rozmanitá, velký výběr zeleninových salátů, jen zmrzlina nenadchla. Ochotný personál.

Služby hotela
Veselý příjemný personál, dobrá lyžárna a sušárna bot. Sauna dobrá, snesl bych i větší teplotu.

Zjazdovky
Sjezdovky vzorně upravené, množství přírodního sněhu, lanovka opravdu blízko hotelu.

Jiří Vaněk, 12.03.2018, Dátum pobytu: 3.3. - 7.3.2018
Oblasť: Taliansko Taliansko, Civetta, Hotel: Orso Grigio (Pescúl)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6,8 Bylo by ideální informovat cestující o všem dopředu a ne až v pokynech.

  • 6 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Bylo by ideální informovat cestující o všem dopředu a ne až v pokynech. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ideální

Strava
Výborná

Služby hotela
Nadmíru spokojeni jen by bylo fajn dostat pokoj hned při příjezdu.

Zjazdovky
Výborné

Anonym, 07.03.2018, Dátum pobytu: 26.2. - 4.3.2018
Oblasť: Taliansko Taliansko, Civetta, Hotel: Orso Grigio (Pescúl)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,2 Pokud máte rádi zimu, tak jedině sem, tady byla zima i na pokoji! A ty večeře taky stály za to. Takhle blbě jsme se najedli naposledy na...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 5 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Pokud máte rádi zimu, tak jedině sem, tady byla zima i na pokoji! A ty večeře taky stály za to. Takhle blbě jsme se najedli naposledy na Sardinii. Jednou jsem si radši koupil jídlo sebou na svahu, abych se vůbec najedl. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení pokojů je dobré, nic nechybí a všude docela čisto. Koupelna taky v pohodě. Jen na tu zimu. Největší teplo vydávala žárovka v koupelně.

Strava
Snídaně pořád stejný, vajíčka, 2 druhy salámu, nějaký sýr, pár sladkých kroasanů, jogurty a cereálie. Celkem to šlo. Ale večeře, ty se nedaly. Porce malé a navíc se to nedalo jíst.

Služby hotela
Nevyužily jsme.

Zjazdovky
Lyžování super, sněhu všude dost, lidí málo a počasí taky vyšlo.

Pavel M., 11.02.2018, Dátum pobytu: 4.2. - 8.2.2018
Oblasť: Taliansko Taliansko, Civetta, Hotel: Orso Grigio (Pescúl)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 Krásný rodinný hotel s neobyčejně milým personálem, je vidět, že co jednu sezonu vydělají, investují do rekonstrukcí a vylepšení....

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Krásný rodinný hotel s neobyčejně milým personálem, je vidět, že co jednu sezonu vydělají, investují do rekonstrukcí a vylepšení. Vynikající kuchyně s velice pěkným servisem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj velice pěkný, jen snad trochu málo prostoru ve sprchovém koutě, ale lze si bez problémů zvyknout. Velká výhoda balkon.

Strava
Skvělá italská kuchyně v tom nejlepším podání, bohatý salátový bufet při večeři, servírovaná jídla krásně nazdobená, přírodní chutě. U snídaně vysoce hodnotím vynikající kozí sýr a čerstvé pečivo, vše ostatní ve velmi dobré kvalitě.

Služby hotela
Služby na dobré úrovni, personál je schopen se domluvit anglicky, velmi příjemná atmosféra, bezvadně fungující bar a výborné pivo. Jen za situace, že se střídají lyžařské zájezdy se stává, že je přeplněná lyžárna a není kam umístit lyže a je v hotelu trochu moc lidí najednou.

Zjazdovky
Hotel je umístěn téměř u lanovky, takže ok. Péče je ale mnohem horší než např. na Saiser Almu, sjezdovky jsou odpoledne plné nahrnutého sněhu, snowboardisti jsou extrémně agresivní a nebezpeční, nikde není vidět dozor.

Lenka Danielisová, 10.02.2018, Dátum pobytu: 26.1. - 31.1.2018
Oblasť: Taliansko Taliansko, Civetta, Hotel: Orso Grigio (Pescúl)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,4 Dovolená proběhla dle našich představ.

  • 7 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Dovolená proběhla dle našich představ. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování celkem v pořádku. Výhrady bych měl k propagovanému welnes, které kvalitou sauny neodpovídá představě pravé vyhřáté sauně, (jen 72 stupňů). Pro nás je přítomnost kvalitní sauny jedním z důležitých faktorů, při výběru ubytování u lyžařského zájezdu. Možná to bude důvod, proč zvolíme příští rok ve stejné lokalitě jiný hotel.

Strava
Strava byla Ok.

Služby hotela
Na hotelu není přítomen žádný infomateriál o čase podávání stravy a ani o přítomnosti a možnosti využití welnes. Kdyby jsme nevěděli, že tam welnes je, nikdo by nám to nezdělil.

Zjazdovky
Kvalita sjezdovek a funkčnost je de-fakto OK a odpovídala přesně našim představám.

Vladimír Bernat, 07.02.2018, Dátum pobytu: 1.2. - 4.2.2018
Oblasť: Taliansko Taliansko, Civetta, Hotel: Sporting (Zoldo Alto)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 naprosto spokojen

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
naprosto spokojen Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
útulný hotel v krásném prostředí

Strava
výborná kuchyně

Služby hotela
vše co host potřebuje

Pláž
.

Anonym, 30.01.2018, Dátum pobytu: 20.1. - 27.1.2018
Oblasť: Taliansko Taliansko, Civetta, Hotel: Valgranda

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)