Recenzie hotelov
Civetta - Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 5,8 Dovolenou hodnotím celkově jako skvělou. Má priorita je lyžování v úchvatných Dolomitech a počasí, které je základním předpokladem pro...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 5 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Dovolenou hodnotím celkově jako skvělou. Má priorita je lyžování v úchvatných Dolomitech a počasí, které je základním předpokladem pro zdar pobytu a to se vydařilo. Absolutně tiché místo Pescúl nezklamalo, do Itálie jezdím od roku 2001 a volila jsem na základě vlastních požadavků a zároveň četných zkušeností v oblasti Arabba/Marmolada (Malga Ciapela) a Val di Fassa (Campitello, Pozza). Civettu jsem navštívíla v minulosti několikrát ze strany Alleghe a v Pescúlu jsem byla nadšená blízkostí majestátního útvaru Monte Pelmo, který mi shlížel přímo do pokoje, pěší dostupnost lanovky Fertazza byl též důvod mého výběru. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ohledně ubytování jsem nenáročná, stroze zařízený pokojík s jedním lůžkem a nová koupelna byly dostačující (u skříně nebylo možno otevřít zásuvky, neb po 5 cm narazily do tělěsa topení), poprvé na mém pobytu chyběla židle/lehátko na balkǒně, ale byla jsem vděčná za balkón. Ovládám angličtinu a dorozumím se italsky, asi by nebyl problém vyžádat židli u personálu, leč považovala jsem to za malichernost. Ze svých cest mám zkušenosti ve 2*-5* hotelech a nechápu, za co tento hotel má kategorii 4*. Hotely nižší kategorie ve Val di Fassa měly vyšší úroveň.

Strava
Snídaně byly standardní, pestrá nabídka, nic nechybělo. Nemilým překvapením byly večeře, zeleninový bufet byl v pořádku, ale kvalitu dalších chodů bych očekávala možná v nádražním bistru. Principiálně si vždy dávám polévky, které mě v Itálii nikdy nezklamaly, zde byly bez chuti, jakož i hlavní chody. Můj finální dojem byl, že snad ani neprošly řádnou kuchyní, leč pocházely z jakési velkovýrobny, to se týká i dezertů. Někteří hosté od okolních stolů někdy vraceli talíře s jídlem nedotčeným. Při svém BMI 20 si nemůžu dovolit nejíst, v menu jsem strategicky vybírala nejméně rizikové pokrmy. Kvalita a množství byla nejhorší, co jsem zažila za 20 let letních dovolených v hotelech Řecku a zimních pobytech v Itálii. Je mi to velice líto, jsem skromná ohledně stravy, ale toto byl jediný dost temný bod a hlavně obecně nepochopitelný. Můj názor sdílela i 78letá paní (stále lyžařka) od sousedního stolu.

Služby hotela
Wellness nevyužívám, nemohu hodnotit. Personál byl milý, přátelský. Úklid v pořádku, výměna ručníků denně, což považuji za zbytečné, neekonomické, bylo by lepší investovat do stravování.

Zjazdovky
Oceňuji stálou a výbornou údržbu sjezdovek a lanovek, též přívětivý místní personál v barech/restauracích ve skiareálu.

Anonym, 30.03.2019, Dátum pobytu: 12.3. - 16.3.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Civetta, Hotel: Orso Grigio (Pescúl)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Velmi podařená dovolená, upravené sjezdovky, méně sněhu ale i lidí. Pochopitelné v půlce března.

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi podařená dovolená, upravené sjezdovky, méně sněhu ale i lidí. Pochopitelné v půlce března. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování příjemné, čisté, jednoduché. Pokoje na hotelu různých velikostí.

Velmi příjemný personál. Lyžárna a sušárna bot dostačující.

Strava
Strava chutná, ale při snídani malý výběr. Víno k večeři v dobré kvalitě, ochutnávka mísní spaciality výborná.

Služby hotela
Čistota na hotelu dobrá, naše běžná přání plněna téměř okamžitě a nic nebyl problém.

Pláž
Sjezdovky vzálené asi 800 m

Jiří V., 18.03.2019, Dátum pobytu: 10.3. - 14.3.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Civetta, Hotel: Principe

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,2 Výborná dovolenka, z našej strany spokojnosť.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Výborná dovolenka, z našej strany spokojnosť. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izby sú relatívne malé, najmä pre zimnú dovolenku, kedy rodina potrebuje väčšie množstvo vecí na oblečenie. Veľmi dobrý je welness s dostatočne veľkým bazénom, fínskou aj parnou saunou. Lyžiareň je pár metrov od hotela a je vyhrievaná.

Strava
Strava bola doslova úžasná. Nie nadarmo bol hotel niekoľko ostatných rokov zaradený v Michelinovskom sprievodcovi. Raňajky boli pestré a veľmi chutné. Jedlá na večeru sa vyberajú už pri raňajkách z jedálneho lístku. Názvy jedál sú v len angličtine a taliančine, s prekladom nám občas pomohla jedna z čašníčok, ktorá bola Slovenka. Večere boli štvorchodové a nesmierne nápadité a chutné.

Priamo v hoteli je aj cukráreň s vynikajúcimi koláčmi.

Služby hotela
Personál je veľmi milý a ústretový. Výborne je zabezpečený odvoz skibusmi k lanovke a späť. Ráno sú k dispozícii štyri skibusy, a tak nečakáte na odvoz dlhšie ako pár minút. Späť sú pri lanovke pristavené už od 14.00 vždy dva hotelové skibusy.

Zjazdovky
Zjazdoviek je cca 70 km, vo väčšine prípadov širokých a vždy perfektne upravených. Na rozdiel od Sella Rondy je v Civette omnoho menej ľudí a lyžovačka tak bola perfektná. Na svahoch je dostatok reštaurácií, takže hlad a smäd nehrozia.

Marek, 27.02.2019, Dátum pobytu: 17.2. - 24.2.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Civetta, Hotel: Alla Posta (Caprile)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 krasna aktivni dovolena presne podle nasich predstav. blizko sjezdovek, kvalitni ubytovani, vyborna italska kuchyn.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
krasna aktivni dovolena presne podle nasich predstav. blizko sjezdovek, kvalitni ubytovani, vyborna italska kuchyn. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytovani bylo kvalitni, presne dle popisu.

Strava
strava vyborna, italska kuchyne je vyborna. Jidla bylo vice nez dost a mnoho moznosti.

Služby hotela
vse bylo v poradku. mily personal, vsude cisto.

Zjazdovky
Civetta je nadherna, kvalitni dlouhe, upravene sjezdovky.

Radka P., 18.02.2019, Dátum pobytu: 8.2. - 13.2.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Civetta, Hotel: Orso Grigio (Pescúl)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 10 Bezva. Uplne bez chyby.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Bezva. Uplne bez chyby. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nemelo zadnou chybu.

Strava
Naprosto perfektni

Služby hotela
Vse ok.

Pláž
Sjezdovky upravene.

Aleš Vandělík, 11.02.2019, Dátum pobytu: 4.2. - 8.2.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Civetta, Hotel: Savoia (Masaré)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 7 Pěkný hotel s kvalitními službami. Strava výborná a hlavně přístup obsluhujícího personálu byl výborný. Sjezdovky 5min chůze a velmi dobré.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Pěkný hotel s kvalitními službami. Strava výborná a hlavně přístup obsluhujícího personálu byl výborný. Sjezdovky 5min chůze a velmi dobré. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj mohl být trochu větší. Projevilo se že jsme asi Češi, tak nás šoupli do zadního pokoje s výhledem do opěrných zdí. Pozor na zásuvky, je nutný adaptér.

Strava
Výborná

Služby hotela
dobré, nemám víc zkušeností.

Zjazdovky
našim potřebám naprosto vyhovující. Široké, upravené a nikterák prudké. Dostatek možností k občerstvení a odpočinku.

Pavel H., 13.03.2018, Dátum pobytu: 3.3. - 7.3.2018
Oblasť: Taliansko Taliansko, Civetta, Hotel: Orso Grigio (Pescúl)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 Velmi příjemná dovolená.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Velmi příjemná dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkný velký pokoj, čisto, každodenní úklid.

Strava
Strava výborná, rozmanitá, velký výběr zeleninových salátů, jen zmrzlina nenadchla. Ochotný personál.

Služby hotela
Veselý příjemný personál, dobrá lyžárna a sušárna bot. Sauna dobrá, snesl bych i větší teplotu.

Zjazdovky
Sjezdovky vzorně upravené, množství přírodního sněhu, lanovka opravdu blízko hotelu.

Jiří Vaněk, 12.03.2018, Dátum pobytu: 3.3. - 7.3.2018
Oblasť: Taliansko Taliansko, Civetta, Hotel: Orso Grigio (Pescúl)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6,8 Bylo by ideální informovat cestující o všem dopředu a ne až v pokynech.

  • 6 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Bylo by ideální informovat cestující o všem dopředu a ne až v pokynech. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ideální

Strava
Výborná

Služby hotela
Nadmíru spokojeni jen by bylo fajn dostat pokoj hned při příjezdu.

Zjazdovky
Výborné

Anonym, 07.03.2018, Dátum pobytu: 26.2. - 4.3.2018
Oblasť: Taliansko Taliansko, Civetta, Hotel: Orso Grigio (Pescúl)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)