Recenzie hotelov
Cortina d´Ampezzo - Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Celkově jsme byli s dovolenou asi spokojeni. CO se týká hotelu a služeb hotelu Misurina, ty jsou skvělé. Bazén v hotelu by mohl být...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově jsme byli s dovolenou asi spokojeni. CO se týká hotelu a služeb hotelu Misurina, ty jsou skvělé. Bazén v hotelu by mohl být zdarma pro ubytované, není.. ale to je detail. Bohužel v okolí hotelu nic moc není, jenom Spar, kde se ale dá koupit téměř vše i malé občerstvení. Jinak není kam zajít na jídlo, všude vaří až po 18.30, takže pokud dojedete z lyží v 16h, tak není kde se najíst. Sjezdovky jsou celkem 2 v Misurině. Jedna sedačková a jedna poma. Dojížděli jsme do Cortiny, což je ca 15km daleko. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
v pohodě

Strava
na hotelu výborně vaří, jen nabídka snídaní každý den stejná.

Martina Trubačová, 25.02.2020, Dátum pobytu: 16.2. - 22.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Cortina d´Ampezzo, Hotel: Grand Hotel Misurina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 v tomto hotelu jsme byli již po třetí, vyhovuje nám strava, bazén po lyžování, poloha hotelu - kousíček od sjezdovky, nadmořská výška -...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
v tomto hotelu jsme byli již po třetí, vyhovuje nám strava, bazén po lyžování, poloha hotelu - kousíček od sjezdovky, nadmořská výška - záruka sněhu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
zařízení starší, ale čisto, co se týče zimní dovolené, kdy potřebujete sušit spoustu věcí po lyžování, málo prostoru, málo topení a odkládacích ploch a méně topí

Strava
snídaně průměr, ale dá se vybrat, slané i sladké. Večeře předkrm bufet a pak tři chody servírované na výběr. tady to trochu vázne, večeře začíná až o půl osmé, což je po lyžování dost pozdě, všichni jsou unavení.. servírované chody trvají, číšníci, i když kmitají jak fretky a nedá se jim tudíž nic vytknout, tak prostě nestíhají, takže večeře do devíti je běžná. Pití k večeři je placené na konci pobytu. ale jídlo je jedním slovem vynikající, letos přidali i dětské menu

Služby hotela
v hotelu milí, dole bazén, děti zdarma, dospělí 7 euro/ vstup

Zjazdovky
lyžovali jsme pouze v Misurině, cca 300 metrů od hotelu na druhé straně jezera. Lokalitu již známe, pro lyžovačku s dětma absolutní ideál, jedna dvousedačková lanovka, žádné fronty, jedna černá sjezdovka a asi 4 červené, dlouhé, krásně upravené, málo lidí, byli jsme zde potřetí a sněhu dostatek, vrchol je 2100 mnm

Jana D., 24.02.2020, Dátum pobytu: 16.2. - 20.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Cortina d´Ampezzo, Hotel: Grand Hotel Misurina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Výborná poloha na sjezdovce

  • 7 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Výborná poloha na sjezdovce Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení pokojů již značně zastaralé, zbytek hotelu však již prošel rekonstrukcí.

Strava
Snídaně slabší, během týdne bez jakékoliv změny, večeře však velice dobré.

Služby hotela
Wellness velice malé a bylo velkým zklamáním.

Zjazdovky
Sjezdovky příjemné, vleky většinou již zastaralejší mimo jedné nové kabiny.

Jaroslav Vnenk, 04.02.2020, Dátum pobytu: 25.1. - 1.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Cortina d´Ampezzo, Hotel: Villa Argentina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 Hotel staršího data, cena odpovídá kvalitě ubytování. Dojezd na střediska v pohodě.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel staršího data, cena odpovídá kvalitě ubytování. Dojezd na střediska v pohodě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
2 lůžkový pokoj s 2 přistýlkami je staršího vybavení, ale pokoj prostorný, rozkládací gauč pro děti je dost velký. V pokoji byla lednice a dřez, sporák se 2 plotýnkami. Všude čisto, úklid každý den. Ve sprše bohužel není sprcha s hadicí do ruky, pouze tryska ze zdi nahoře, což je pro malé děti dost nepohodlné. Chybí odkapávač na boty, takže u vchodu je dost našlapané. Bohužel vše bylo zkaženo tím, že je na pokoji dost zima. Radiátory hřejí celý den pořád stejně, regulovat se nedají, ani termostat v pokoji nereaguje. Dokonce i manžel chodil v mikině, prostě pokud člověk celý den lyžuje, je unavený, tak potřebuje víc tepla. Takže ohřívač sebou.

Strava
Snídaně super, velký výběr, všeho dostatek. Dokonce i káva z automatu je dobrá. Večeře jsou několikachodové, studený předkrm výběr z bufetu, teplý předkrm buď polévka nebo různé lehké těstoviny, hlavní jídlo výběr ze 4 druhů a dezert. Porce hlavního jídla je menší vzhledem k dalšímu množství jídla, takže ve finále jste nacpaní k prasknutí. Pití se platí, lokální víno je velmi dobré. Akorát večeře až od 19.30 je opravdu hodně pozdě, když člověk přijede ze svahu, tak je většinou hladový a ještě dlouho čeká a pak do sebe nacpe to množství jídla...

Služby hotela
V bazéně jsme byli jen 1x, protože bazén byl tak studený, že to bylo strašné. Ručník k bazénu půjčí zdarma, župan a pantofle se platí. Opět po celodenním lyžování se chce člověk spíš prohřát, ale i voda v tzv. whirlpoolu, který je součástí bazénu, byla voda samozřejmě studená.

Děti do 16 let jsou zdarma, ale pokud jde rodič do vody musí zaplatit 7 EUR, i když je tam jen 10 min.

Wifi na pokoji zdarma na 7 dní pro 2 připojení, běží celkem bez problémů.

Pláž
Lyžování velmi dobré, sedačky bez bublin. Svahy pěkné, upravené, žádné čekání. Parkoviště před kabinou v Cortině zdarma, pokud přiložíte k automatu na parkovišti skipas. Jediná věc nás naprosto srazila na kolena a to ceny za jídlo na svahu. První den jsme si dali polévku za 9 EUR, už to se nám zdálo hodně. Další den chtěli 16-17 EUR za polévku, tak to už jsme ani nedýchali a dali si panini a touast za 5 EUR.

Lucie Šalerová, 03.02.2020, Dátum pobytu: 25.1. - 29.1.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Cortina d´Ampezzo, Hotel: Grand Hotel Misurina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,8 Byli jsme spokojeni

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Byli jsme spokojeni Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Standard *** hotelu

Strava
Vemi dobrá

Služby hotela
Malé wellness centrum, jinak OK

Zjazdovky
Příjemné překvapení s areálem na Passo Falzarego

Otomar Slavík, 14.01.2020, Dátum pobytu: 5.1. - 9.1.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Cortina d´Ampezzo, Hotel: Villa Argentina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Dovolená se nám líbila. Místo je ve skvělé lokalitě, v blízké dostupnosti ty nejzajímavější cíle.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám líbila. Místo je ve skvělé lokalitě, v blízké dostupnosti ty nejzajímavější cíle. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení ubytovacího zařízení je staršího data, nicméně vše funkční.

Strava
Měli jsme polopenzi, vše v pořádku.

Služby hotela
Se službami hotelu jsme nebyli příliš spokojeni. Chybí parkovací místa-velký problém. Úklid na pokojích byl velmi laxní. Nevyužili jsme bazén - pouze za příplatek, nebylo možné se ani podívat, zda to stojí za to. Velice drahý příplatek za domácího mazlíčka - cestujeme s malým pejskem již několik let do různých destinací, nikde jsme neplatili tolik jako tady.

Pláž
Jezero Misurina je příjemné na focení a procházky okolo, není ke koupání.

Miloslava M., 27.08.2019, Dátum pobytu: 20.7. - 25.7.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Cortina d´Ampezzo, Hotel: Grand Hotel Misurina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,2 Pěkný hotel v krásném prostředí, možnosti turistiky v blízkém okolí

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkný hotel v krásném prostředí, možnosti turistiky v blízkém okolí Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
kvalitní ubytování, ikdyž jsme měli výhled na parkoviště. úklid a výměna povlečení a ručníků denně.

absolutní spokojenost

Strava
Strava špičková pro všechny,kdo má rád italskou kuchyni.

Jediný nedostatek-večeře v relativně pozdním čase 19,30

Služby hotela
Usměvavý a milý personál jak na recepci, tak v jídelně. Pochopení s naší slabou jazykovou výbavou.

Miroslav Just, 05.08.2019, Dátum pobytu: 24.7. - 31.7.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Cortina d´Ampezzo, Hotel: Grand Hotel Misurina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,5 Měli jsme štěstí na počasí. Vše bylo výborné a horský náročné. Výhled z pokoje na Tofanu di Roses byl úchvatný a jsme rádi že jsme si...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Měli jsme štěstí na počasí. Vše bylo výborné a horský náročné. Výhled z pokoje na Tofanu di Roses byl úchvatný a jsme rádi že jsme si vylezli na vršek. U hotelu byla půjčovna kol, doporučuji e-bike a výlet na 5 Torre. Hotel měl normalni kvalitu pokoje, byl velmi prostorný pro 4 člennou rodinu. Opotřebení hotelu bylo dáno jeho věkem , jídlo to však vyvážilo. JC Zobraziť celú recenziu

Anonym, 15.07.2019, Dátum pobytu: 7.7. - 11.7.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Cortina d´Ampezzo, Hotel: Villa Argentina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Krasne místo a dobra poloha, vyborne jídlo

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krasne místo a dobra poloha, vyborne jídlo Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmán bez vyhledu na jezero; úklid každý den

Strava
Večeře začínala až v 7:30, uvítali bychom začátek od 7. Poměrně drahé pití,které se platilo zvlášť. Jídlo vyborne, 4-5 chodů

Služby hotela
Ok

Marína S., 10.07.2019, Dátum pobytu: 29.6. - 6.7.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Cortina d´Ampezzo, Hotel: Grand Hotel Misurina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,2 Dovolená i vzhledem ke skvělému počasí byla vynikající,poloha hotelu výborná,do centra blízko, ke sjezdovkám rovněž.

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Dovolená i vzhledem ke skvělému počasí byla vynikající,poloha hotelu výborná,do centra blízko,

ke sjezdovkám rovněž. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Toto je snad jediná věc,která nás poněkud zklamala,pokoj byl malý,tak akorát ulička kolem lůžka,sprchový kout

malinký.

Strava
Strava vynikající,bez připomínek,obsluha velmi ochotná.

Služby hotela
Všichni zaměstnanci hotelu velmi vstřícní,parkoviště přímo u hotelu,výborná lyžárna.

Zjazdovky
Sjezdovky nám velice vyhovovaly,nebyly přelidněné,pouze jeden den nejezdila lanovka až nahoru kvůli

silnému větru.

Jaromír B., 19.03.2019, Dátum pobytu: 16.2. - 23.2.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Cortina d´Ampezzo, Hotel: Pontechiesa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)