Recenzie hotelov
Gargano - Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Naprostá spokojenost a velmi ochotný personál

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost a velmi ochotný personál Zobraziť celú recenziu

Leoš Z., 16.03.2020, Dátum pobytu: 8.3. - 11.3.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Gargano, Hotel: Villaggio Riccio

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Nádherný pobyt v ještě krásnějším místě. Určitě pojedeme ještě jednou.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherný pobyt v ještě krásnějším místě. Určitě pojedeme ještě jednou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Moc pěkné apartmány, příjemné prostředí, soukromí. Vše potřebné vybavení k pobytu i vaření, nepřišli jsme na nic co by nám chybělo snad jen postele by mohli být měkčí. WC a koupelna moc hezké, čisté. Před apartmánem hezká terasa se závěsy pro zachování soukromí

Strava
Vařili jsme si sami nebo chodili do okoliních restaurací , nemůžeme tedy posoudit stravu poskytovanou přímo ubytovatelem. Ale z okolí můžeme doporučit ve městečku např. restauraci La Garganica, která se nachází v centru města, velmi dobrá pizza i těstoviny.

Služby hotela
S veškerými požadavky nám vyšli vstříc , byli jsme opravdu maximálně spokojeni.

Martin Blažený, 27.02.2020, Dátum pobytu: 26.1. - 29.1.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Gargano, Hotel: Villaggio Riccio

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Úžasný víkendový pobyt v nádherném prostředí. Kemp byl hezký, udržovaný, příjemně v noci osvětlený. V kempu roste mnoho olivovníků a...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasný víkendový pobyt v nádherném prostředí. Kemp byl hezký, udržovaný, příjemně v noci osvětlený. V kempu roste mnoho olivovníků a citrusovníků které právě dozrávali. Všude na nás dýchal klid a pohoda. Rozhodně jsme do tohoto kempu nejeli naposledy. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytováni jsme byli v apartmánu - pěkný, čistý, prostorný, voňavé povlečení, krásná koupelna. Celkem dost vybavení i v kuchyni na vaření. Pěkná prostorná veranda se stolem a židlemi. Všude okolo apartmánu bylo mnoho olivovníků, citronovníků atd..

Strava
Vzhledem k zimnímu termínu jsme se stravovali v okolních restauracích nebo si vařili sami. Vřele můžeme doporučit restauraci Garganica nachází se na začátku centra hned za kruhovým objezdem. Vynikajicí pizza, saláty i krevety.

Služby hotela
Se službami jsme byli maximálně spokojeni, velmi milý a ochotný personál kempu, se o nás skutečně staral kdykoliv jsme potřebovali .

Pláž
Kemp leží prakticky hned u pláže, je oblázková, moře křišťálově čisté, škoda že se nedá v lednu koupat, rádi si to ale vynahradíme v létě a dovolenou do tohoto kempu si zarezervujeme. Můžeme jen doporučit

Ladislav S., 27.01.2020, Dátum pobytu: 19.1. - 22.1.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Gargano, Hotel: Villaggio Riccio

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Kemp 4 fotografie

Celkom: 10 Moc pěkný kemp i okolí a velmi ochotný personál

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Moc pěkný kemp i okolí a velmi ochotný personál Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V pohodě. Hezké domečky kousek od sebe, 2 pokoje, kuchyň, koupelna, wc, terasa. Čisté, vybavené, pohoda. Jen postele trochu tvrdší.

Strava
Využívali jsme služeb okolních restaurací, jídla perfekní, pizza i mořské plody, saláty, vše čerstvé a dobře připravené. Určitě stojí za zkoušku restaurace Caratino asi 500m od kempu .

Služby hotela
Personál nám vyšel vstříc se všim co jsme potřebovali, takže maximální spokojenost

Pláž
Je hned u kempu, pěkná, ne moc široká a z malých oblázků, moře nádherně čisté.

Vladimír Odrazil, 31.12.2019, Dátum pobytu: 6.12. - 7.12.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Gargano, Hotel: Villaggio Riccio

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

moře 1 fotografia

Celkom: 10 Krásný resort s apartmány a chatami, byli jsme na 100% spokojeni. Děkujeme za vše.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný resort s apartmány a chatami, byli jsme na 100% spokojeni. Děkujeme za vše. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na ubytování jsou v resortu postaveny apartmány a chaty. My byli v apartmánu trilo jsou to jednotlivé domky postavené cca 10m od sebe. Apartmán byl čistý a skvěle vybaven , kromě televize nám nic nechybělo (2 pokoje s dvoulůžky, kuchyň, veškeré nádobí na vaření, WC, koupelna... Venku má každý apartmán verandu se stolem a židlemi.

Strava
Měli jsme jen snídani na výběr byla spousta věcí (šunka, sýry, párky, míchaná vejce, med, džem, nějaké cereálie, káva, čaj, džusy........) Každý si vezme kolik čeho chce.

Služby hotela
Pracovníci byli velmi milí a ochotní, se službami největší spokojenost

Pláž
Resort je hned u pláže, jen pár kroků od brány. Musíme říct, že tak čisté moře jsme asi ještě neviděli. Škoda jen, že na podzim bylo už moře chladné tak jsme se nekoupali. V každém případě se ale chystáme vrátit v létě.

Tomáš B., 12.12.2019, Dátum pobytu: 29.11. - 30.11.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Gargano, Hotel: Villaggio Riccio

Bola táto recenzia užitočná? Áno (7) Nie (0)

plaz 3 fotografie

Celkom: 10 Nádherné místo i kemp, byli jsme velmi spokojeni, původní pobyt "jen na přespání" při cestě na Sicílii jsme si prodloužili o...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherné místo i kemp, byli jsme velmi spokojeni, původní pobyt "jen na přespání" při cestě na Sicílii jsme si prodloužili o další 2 dny. Neuvěřitelně nádherná příroda a okolí kdo se nepodívá o hodně přichází. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytováni jsme byli v apartmánu, jsou to malé domky 2+1 postavené v kempu odděleně od sebe. Aparrtmány moc hezké, čisté, dobře vybavené i pro vaření.

Strava
Dokoupili jsme si snídaně, které hodnotíme velmi kladně, snídaně byly švédské stoly, výběr a množství perfektní.

Služby hotela
Milý a přátelský přístup pana správce který mluví česky nás velmi potěšil, cokoliv jsme potřebovali vždy vyšel vstříc na uvítanou jsme dostali lahvinku vína a nějaké nealko což přišlo vhod po dlouhé cestě. Maximální spokojenost

Pláž
Pláž je pár kroků od kempu, moře průzračně čisté, není písečná ale z malých oblázků.

Michal, 12.12.2019, Dátum pobytu: 24.11. - 25.11.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Gargano, Hotel: Villaggio Riccio

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

východ slunce nad mořem 2 fotografie

Celkom: 10 Prostě nádhera, překrásný kemp i okolí rozhodně navštívíme znovu

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Prostě nádhera, překrásný kemp i okolí rozhodně navštívíme znovu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytováni jsme byli v apartmánu Trilo. Apartmán byl čistý, prostorný, s velmi pěknou koupelnou, kuchyní i verandou . V kuchyni je vše potřebné vybavení pro vlastní vaření vč. mikrovlnky, lednice s mrazákem, plynového sporáku, nádobí apod...

Strava
Doobjednali jsme si snídani - chutná, rozmanitá s velkým výběrem jak jídel tak nápojů (např. míchaná vejce, sýry, sunka, salámy, ovocný salát, zelenina, cereálie, káva, čaj, džusy atd atd ....)

Služby hotela
Byli jsme mile překvapeni jak i v posezóním termínu je vše udržované, funkční s velmi ochotnou obsluhou. Velmi mile nás překvapili uvítací nápoje v apartmánu při příjezdu - lahev vína, sekt a nějaké nealko to vše v ceně ubytování.

Pláž
Pláž je pár kroků od brány kempu, je z malých oblázků

Roman L., 25.11.2019, Dátum pobytu: 17.11. - 18.11.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Gargano, Hotel: Villaggio Riccio

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

more 1 fotografia

Celkom: 9 Krásná dovolená v klidném prostředí.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená v klidném prostředí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmán v klidném prostředí, krásným výhledem. Dostatečně vybaven.

Strava
Bez stravy, ale možné stravování v resortu.

Služby hotela
Nebyli jsme v hotelu.

Pláž
Každý den čistě upravené, plážový servis.

Irena Peřinová, 01.10.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Gargano, Hotel: Villaggio Baia Degli Aranci

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 Celkové hodnocení dovolené je super, okolí, pláže, moře, lidé, městečko s krásným starobylým centrem, vše super. Ovšem odvoz z Hradce...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkové hodnocení dovolené je super, okolí, pláže, moře, lidé, městečko s krásným starobylým centrem, vše super.

Ovšem odvoz z Hradce Králové do Prahy byl velice stresující. Nástup byl 9.15 a my jsme v Hradci byli ještě ve 13 hod.

Pak pro nás přijel mikrobus a vezl nás na hranice stylem jakoby nás ukrad. To všechno až po několika telefonátech

a urgencích s nepříjemnou slečnou. Na spáteční cestě vše dobré až zase v Praze jsme dvě hodiny čekali na odvoz do

Hradce. Pěkná dovolená, je škoda že celkový dojem kazí doprava. L.Havlíček Zobraziť celú recenziu

Lubomír Havlíček, 29.09.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Gargano, Hotel: Villaggio Sant´Elia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Doporučuji

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Doporučuji Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v klidném piniovém lese, pokoje super, celková spokojenost

Strava
Vlastní stravování

Služby hotela
Odvoz autem na pláž a také svoz

Pláž
Pěkná dlouhá písečná pláž na procházky

Vladimír, 18.09.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Gargano, Hotel: Villaggio Sabbiadoro

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Villaggio Sabbiadoro - Vieste 1 fotografia