Recenzie hotelov
Ischia - Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,6 Dovolená byla skvělá, nedá se za jeden pobyt zvládnout projít všechny památky a termální parky. Jedna návštěva ostrova určitě nestačí....

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla skvělá, nedá se za jeden pobyt zvládnout projít všechny památky a termální parky. Jedna návštěva ostrova určitě nestačí. Vřele doporučujeme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotelový pokoj byl čistý s kvalitním hygienickým zázemím a prostorným balkonem ,který je za příplatek.

Strava
Strava výborná s velkou rozmanitostí.

Služby hotela
Hotel je vybaven dvěmi bazény, jedním vnitřním termálním, venkovnim minerálním a prostornou zahradou s lehátky na odpočinek.

Pláž
Pláž je písečná, vzdálená cca 700 m od hotelu . Jsou zde i placené služby zapůjčení lehátek a slunečníků.

Václav Zach, 08.10.2019, Dátum pobytu: 21.9. - 28.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Ischia, Hotel: Park Victoria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 krásna dovolenka v peknom kľudnom prostredí termálneho ostrova

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
krásna dovolenka v peknom kľudnom prostredí termálneho ostrova Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytovanie vyhovujúce v plnej miere

Strava
vynikajúca kuchyňa s domácimi špecialitami

Služby hotela
horúci krytý bazén v hoteli, vonkajší bazén s príjemne teplou vodou ponúkajú relax aj mimo termálnych parkov a pláži

Pláž
20 minútová prechádzka na jednu z najväčších pláži nie je na prekážku, skôr ponúka množstvo pekných výhľadov

Jolana T., 07.10.2019, Dátum pobytu: 20.9. - 29.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Ischia, Hotel: Park Victoria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Myslím, ze jedno z nejhezčích míst, kde jsem byl.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Myslím, ze jedno z nejhezčích míst, kde jsem byl. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše naprosto v pořádku, velmi klidně místo. Působící, řekl bych až harmonicky. Proste paráda.

Strava
Ubytování jsme měli bez stravy, takže nemohu hodnotit.

Služby hotela
Služby vynikající každý druhy den výměna ručníků. Cokoliv člověk potřeboval mohl si říct a bez problému bylo poskytnuto.

Pláž
Pláž byla naprosto krásná. Výborný Přístup do moře.

Jan Palko, 02.10.2019, Dátum pobytu: 13.9. - 29.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Ischia, Hotel: Residence Palummera Forio

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Celkově úplně super dovolená, už se těšíme na příště

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 4 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově úplně super dovolená, už se těšíme na příště Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v pořádku, jen čím dál tím menší pokoj

Strava
Strava v pořádku, jen občas studená, ale vynikající

Služby hotela
Služby hotelu v pořádku

Pláž
bohužel přístup na pláž byl, ale nebylo možno být na pláži bez zaplacení lehátka

Kateřina, 02.10.2019, Dátum pobytu: 20.9. - 29.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Ischia, Hotel: Cesotta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Celkový dojem z ostrova Ischia velmi pozitivní. Ostrov má příjemné klima, členité pobřeží, spousta zeleně, čisté moře. Městečka jsou...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z ostrova Ischia velmi pozitivní. Ostrov má příjemné klima, členité pobřeží, spousta zeleně, čisté moře. Městečka jsou malebné, uličky s krámky, kavárny, restaurace. Je tu spousta památek, termální parky,botanické zahrady, pěší treky, výlety lodí či busem, který jede kolem celého ostrava - každý si najde,co se mu chce zrovna dělat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo tříhvězdičkovému hotelu. Hotel není nejnovější, ale velmi dobře udržovaný. V celém areálu a na pokoji bylo čisto. Uklízelo se každý den, ručníky a povlečení měnili často. V areálu u bazénu k dispozici bar po celý den. Krásná udržovaná zahrada.

Strava
Strava v hotelu byla skvělá. Bufetová snídaně, hodně sladkých koláčků (nepřekonatelné byly zvláště teplé croissanty), sýry, salámy, vejce, hodně ovoce, džusy, káva, čaj.Večer zeleninový samoobslužný bufet ze syrové a grilované zeleniny. Pak další chod těstoviny, rizota nebo kdo chtěl jen polévku, jogurt, omeletu něco lehčího. Druhý hlavní chod maso nebo ryba s přílohou. Na závěr dezert, zmrzlina, ovoce. K večeři v ceně polopenze víno a voda. Víno je lehké stolní, ale chutné.

Služby hotela
V hotelu byli všichni velice příjemní. Od recepčních, pomocného personálu, přes čísníky až po vedoucího restaurace. Velice ochotní číšníci, pan vedoucí vždy s hosty promluvil pár slov. Starali se skvěle. I když celý den obsluhovali, byli stále usměvaví a ochotní. Termální bazény v areálu hotelu jsou skvělý bonus, zvláště, když není možnost jít se koupat do moře ( 2 dny po bouřce byly velké vlny na moři).

Pláž
Chodili jsme se koupat do zálivu k Poseidonovým zahradám. Pláž není moc veliká, tak odhadem 300 m, je tu příjemný písek, pozvolný vstup. Pláž má částečně soukromé sektory k hotelům nebo termálnímu parku, takže se ještě zmenšuje. V našem termínu nebylo úplné parno, takže lidí bylo docela málo, ale v sezóně, když se všichni vydají k moři z ubytovacích zařízení tam musí být narváno. Trochu nás zaskočily vlny. I při ne moc velkém větru byly dost velké, že nebylo bezpečné se jít koupat. Moře krásné, čisté, teplé i na konci září. Jediné trochu mínus bych dala za velké množství arabských, asijských či místních prodejců, kteří celý den rotují na pláži a nahánějí turisty. Každou chvíli vás někdo oslovuje, zda nechcete něco koupit. Když jste na pláži celý den, pak už je to až otravné. Na pláži sem tam nějaké odpadky, takže než si člověk lehne, musí si kolem sebe poklidit. V pořádku a čistotě kolem pláže a ve městě mají značné nedostatky.

Dana Beranová, 01.10.2019, Dátum pobytu: 21.9. - 28.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Ischia, Hotel: Galidon

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6 Ostrov Ischia nesklamal naše očakávanie.Je tu hodne vecí na videnie a poznávanie.Na to ten týždeň nestačí.Nádherné sú Poseidonove...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Ostrov Ischia nesklamal naše očakávanie.Je tu hodne vecí na videnie a poznávanie.Na to ten týždeň nestačí.Nádherné sú Poseidonove záhrady.Doporučujeme navštíviť. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie čisté,pekné,upratovanie každý deň,menenie ručníkov podla potreby.Naprostá spokojenosť.

Strava
Strava bola dobrá,ale raňajky jednotvárne.Ale dalo sa vybrať,nikdo nezostal o hlade.Vcelku spokojenosť.

Služby hotela
Služby hotelu boli na dobrej úrovni,personál ochotný,snažil sa vyjsť vždy v ústrety.

Pláž
Pláž bola ďalej od hotelu,ale s tým zme počítali,vetšinou sme chodili po termálnych prameńoch.Tak je Ischia i orientovaná.Je to vlastne taký ozdravnopoznávací pobyt.

Tibor L., 01.10.2019, Dátum pobytu: 21.9. - 28.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Ischia, Hotel: Park Victoria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Dobry

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dobry Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídající jelikož jsem zde byla několikrát nic ne neprekvapilo

Anonym, 01.10.2019, Dátum pobytu: 21.9. - 28.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Ischia, Hotel: Santa Maria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Skvělý servis, výborná strava, velmi příjemná obsluha.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělý servis, výborná strava, velmi příjemná obsluha. Zobraziť celú recenziu

Eliška Pertoldová, 01.10.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Ischia, Hotel: Park Imperial

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Pohodová dovolená ve výborné lokaci. Hodně výletů, každý si mohl vybrat podle sebe. Krátká vzdálenost k Poseidonovým lázním.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pohodová dovolená ve výborné lokaci. Hodně výletů, každý si mohl vybrat podle sebe. Krátká vzdálenost k Poseidonovým lázním. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel odpovídal ceně zájezdu. Bylo tam velmi čisto, vybavení pokoje bylo dostatečné.

Strava
Výborné jídlo z místních surovin, skvělý kuchař. Každý den byly na jídelníčku pokrmy z ryb. Obsluha byly vstřícná a úslužná, dokonce se snažili mluvit česky, i jídelníček byl v češtině. Fantastické!! To se mi ještě nikde nestalo.

Jediné co mi vadilo, byla pozdní hodina večeře, ale za to mohla jejich odpolední siesta a s tím se člověk musí smířit.

Služby hotela
Nemůžu hodnotit, tyto služby jsem nevyužívala.

Pláž
Veřejná pláž byla normální, navíc dost obtěžovali místní prodejci a cena za slunečník byla dost vysoká. Výhodnější bylo zaplatit si celodenní vstupné do Poseidonových lázní. Součástí areálu byla i soukromá pláž, lehátka se slunečníky a nádherné a průzračné moře.

Lenka Pauliková, 29.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Ischia, Hotel: Terme Villa Teresa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 Celkový dojem z dovolené je příjemný, největším problémem byli komáři. Bez přípravků proti komárům to nešlo. V pěším dosahu město Forio -...

  • 5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené je příjemný, největším problémem byli komáři. Bez přípravků proti komárům to nešlo. V pěším dosahu město Forio - příjemná procházka po pobřeží. Dostupná autobusová zastávka, snadná doprava po ostrově. V dosahu malý market, kde se koupí vše potřebné. Hotel má výbornou polohu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje dost malé, největší problém byl ten, že skříň nešla úplně otevřít kvůli posteli. Jinak spokojenost. V hotelu je terasa s krásným výhledem. V hotelu je vnitřní teplý termální bazén - příjemná záležitost.

Strava
Jídla byl dostatek jak ráno, tak i večer. Večeře ve 20,00 je dost pozdě, ale je to tam zvykem, tak není problém se přizpůsobit.

Služby hotela
Služby hotelu odpovídaly cenové skupině, spokojenost.

Pláž
Pláž hned u hotelu, hezká příroda, moře čisté, krásné západy Slunce. Úseky pláže bez placení by mohly být aspoň trochu větší. Další pláž asi 10 minut chůze od hotelu, kde je více volných úseků.

Anonym, 29.09.2019, Dátum pobytu: 14.9. - 28.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Ischia, Hotel: Santa Maria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)