Recenzie hotelov
Kalábria - Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Dovolená skvělá, určitě bychom vyrazili rádi znovu i na stejné místo.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená skvělá, určitě bychom vyrazili rádi znovu i na stejné místo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na pokoji jsme měli připravenou dětskou postýlku, dětskou vaničku i přebalovací pult, pokoj krásný čistý. Určitě doporučuji !

Strava
Všech dostatek, dokonce označené jídla jako vegan, v restauracích, které můžeme za pobyt nadmíru navštívit jídelníček v CZ

Služby hotela
Nadstandardně usměvaví, příjemní lidí. Všude čisto, stále vše doplněno, opravdu bychom se rádi vrátili nebo navštívili i jiný hotel v této síti, CZ zaměstnanec ! :-)

Pláž
Čekali jsme písečnou pláž, ale jedná se o oblázkovou. Písek s nachází pouze cca 20m od břehu a to ve velmi malém pruhu.

Samozřejmě všechno ostatní luxusní a nad míru očekávání. Bar, lehátka, slunečníky atd... není potřeba se o ně prát. je jich dostatek a nejsou zde potulný obchodníci. kteří něco nabízení. Velmi dostačující restaurace allinclusive přímo na pláži

Pavel L., 15.08.2022, Dátum pobytu: 5.8. - 12.8.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Kalábria, Hotel: Club Magic Life Calabria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3.8 V tomto rezorte sme strávili týždeň na konci júla. Rezort ponúka krásnu pláž s hrubým pieskom a teplým morom. Na pláži nebolo veľa ľudí a...

  • 4 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 5 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
V tomto rezorte sme strávili týždeň na konci júla. Rezort ponúka krásnu pláž s hrubým pieskom a teplým morom. Na pláži nebolo veľa ľudí a nebol problém s nedostatočným množstvom lehátok.

Hotel ponúka aj veľký bazén a animačný program tak pre menšie ako i pre väčšie deti. Izby sú veľké, nábytok je starší, avšak upratovanie v hoteli je na dobrej úrovni (napr. každý deň nám menili uteráky).

Pokiaľ ide o jedlo a služby, boli adekvátne južnému Taliansku: napriek ultra all inculsive nedokladali jedlo v čase, keď bol podávaný malý snack; ak sme mali nejakú požiadavku, museli sme im ju niekoľkokrát pripomenúť, kým nám ju splnili atď. Počas obedov a večerí bol vždy podávaný jeden druh mäsa, ryby, šaláty a iné. Chýbalo nám viac druhov ovocia, väčší výber príloh k hlavným jedlám, ovocné šťavy (nie iba sladené džúsy) či slané raňajky (tie boli iba niekoľko dní, nie počas celého týždňa). Takisto nás prekvapili často používané plastové príbory a poháre.

Veľká vďaka patrí výbornej delegátke, ktorá bola ubytovaná priamo v rezorte. Bola veľmi príjemná, milá a vždy ochotná pomôcť. Zobraziť celú recenziu

Martina Macová, 10.08.2022, Dátum pobytu: 23.7. - 30.7.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Kalábria, Hotel: Nicotera Beach Sport & Family Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.8 Výborná dovolenka na krásnom mieste. Kto nevyhľadáva veľký ruch, nákupy v meste, idálna na oddych !

  • 9.5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná dovolenka na krásnom mieste. Kto nevyhľadáva veľký ruch, nákupy v meste, idálna na oddych ! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie formou bungalovu, štandartné, jednoduché vybavenie izby, zato čisté, a so všetkým nevyhnutným k príjemnej dovolenke. Upratovanie každý deň, veľa uterákov, osušiek, fén, šampóny, mydielka, klimatizácia, televízor ,malá teraska so sedením, sušič na prádlo.

Strava
Neskutočne veľký výber jedál, rôzne obmeny každý deň, tak teplých pokrmov, ako aj studených mís, šalátov, rýb, zelenina ,rôzne ovocie neustále. Výborné nápoje, od nealkoholických rôznych džúsov , minerálky, vody,až po naozaj dobré vína, české čapované pivo, proseco...Otvorený bar až do 12 hod.večer s pestrým výberom alkoholikých i nealko nápojov, ľadová drť, zmrzlina ,croissanty, rôzne slané chuťovky ako dopoludňajší a popoludňajší snack. Všetko výborne pripravené. Čo malo byť teplé,bolo teplé, čo studené,udržiavali studené. Najlepší all inclusive , s akým sme sa stretli.

Služby hotela
Výborné služby, milý, ochotný personál. Velľké,čisté bazény, dostatok lehátok, WC a bar samozrejme k dispozícii. Personál neustále upratoval okolie ,umýval vonkajšie stoly. Len WC pri bazénoch mohlo byť lepšie udržiavané! To jediná výhrada k službám.

Pláž
Pláž s výbornou dostupnosťou a krátkou vzdialenosťou od ubytovania. Prechod mini píniovým lesíkom, kde sa dá aj skryť pred slnkom a oddychovať ,ale kde sa aj animátori v hracom centre zahrajú s vašimi deťmi. Pláž je piesok, ale vytvorený z malých kamienkov, takže opadáva z tela a oblečenia a nenesiete si ho na ubytovanie. Ležadlá na pláži sú v cene zájazdu. A je ich naozaj dosť, žiadna bitka či obsadzovanie vopred nehrozí! A to sme boli uprostred sezóny!

Štefan Kubica, 09.08.2022, Dátum pobytu: 30.7. - 6.8.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Kalábria, Hotel: Nicotera Beach Sport & Family Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.2 Preferuji ubytování v menších objektech, takže v tomto ohledu se mi líbilo prostředí tvořené několika nižšími bloky budov, všude osázeno...

  • 8.5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Preferuji ubytování v menších objektech, takže v tomto ohledu se mi líbilo prostředí tvořené několika nižšími bloky budov, všude osázeno zelení, což činilo velmi hezký dojem. Resort má vlastní pláž, takže zde nebylo moc lidí, k pláži se jde přes krásný stinný stromový háj, uvítali jsme i možnost poměrně pestrého občerstvení přímo na pláži. Jediný mínus bylo vyplavení nějakého odpadu do moře, což se nám za pobyt stalo dvakrát-chápeme, že za to nemůže resort a stěží to může ovlivnit, nicméně to byla jediná okolnost trošku kazící celkový velmi pozitivní dojem. Velký výběr jídel, chutná kuchyně, ochotný personál a pestrý večerní program. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo vyhovující, denní úklid pečlivý.

Strava
Pestrý výběr ve všech restauracích a barech v objektu, jídlo bylo velmi chutné a vybere si snad každý.

Služby hotela
Nezaznamenali jsme žádný problém. Personál příjemný a ochotný.

Pláž
Vlastní pláž, dost prostoru, dost lehátek a deštníků, méně lidí díky tomu, že měli přístup jen hosté resortu. Přímo na pláži občerstvení s dostatečným výběrem, pláž čistá, moře většinou také s výjimkou dvou případů za pobyt, kdy moře vyplavilo nějaký odpad.

Helena Przybylová, 08.08.2022, Dátum pobytu: 29.7. - 5.8.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Kalábria, Hotel: Club Magic Life Calabria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.4 Krásná a pohodová dovolená. Vstřícní milí lidé, vše udržované a čisté. Doporučuji.

  • 8.5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná a pohodová dovolená. Vstřícní milí lidé, vše udržované a čisté. Doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj klimatizovaný, každý den výměna plážových osušek, doplnění nápojů v ledničce a příslušenství kávovaru.

Strava
Strava výborná, rozmanitá, všeho dostatek.

Služby hotela
Vše bez problémů.

Pláž
První den byly na pláži medúzy, další dny v pohodě. Ke konci pobytu byly vlny, které přinesly drobné nečistoty...

Jana Beranová, 04.08.2022, Dátum pobytu: 22.7. - 29.7.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Kalábria, Hotel: Club Magic Life Calabria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.2 Super dovolena

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolena Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Maly, velmi cisty hotel v krasne udrzovane zahrade. Denne uklizene pokoje.

Petra Z., 03.08.2022, Dátum pobytu: 20.7. - 27.7.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Kalábria, Hotel: Borgo del Principe

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Velice spokojena

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velice spokojena Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
příjemné, čisté

Strava
všechno čerstvé připraveno, chutné, fantastické

Pláž
cesta do pláže je fantastická

všude dostatek pitné vody

udržena zahrada a čisto po celém areálu

Zoryana K., 02.08.2022, Dátum pobytu: 15.7. - 26.7.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Kalábria, Hotel: Club Magic Life Calabria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená se mi moc líbila, vše bylo tak, jak bylo uvedeno ve smlouvě. Snad jen jedna věc, očekávala jsem po příjezdu na místo informační...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se mi moc líbila, vše bylo tak, jak bylo uvedeno ve smlouvě. Snad jen jedna věc, očekávala jsem po příjezdu na místo informační schůzku s delegátem. Ta ale proběhla až 4. den pobytu v plánovaný den návštěvy na hotelu. To už jsem si ale všechny potřebné informace zjistila na recepci hotelu nebo přes WhatsApp s delegátem. Preferovala bych osobní schůzku na začátku dovolené. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj malý, ale pro jednu osobu dostačující. Vkusně vybavený, čistý. Hotelový servis funguje perfektně.

Strava
Snídaně formou bufetu servíruje personál hotelu dle přání hosta. Dostatečný výběr sladkých i slaných pokrmů, ovoce, zeleniny i nápojů. Vše výborné.

Služby hotela
Služby hotelu fungují automaticky a bez problémů. Personál je velmi ochotný a vstřícný, přátelský. Ne všichni hovoří německy nebo anglicky, někteří pouze italsky. Ale vždy jsme se domluvili.

Hotelový svoz na pláž jezdí pravidelně několikrát denně naprosto spolehlivě.

Pláž
Hezká, čistá, ne příliš velká a proto ani tolik zalidněná. Moře překrásné, tyrkysově modré a čisté.

Hana Hudečková, 02.08.2022, Dátum pobytu: 22.7. - 29.7.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Kalábria, Hotel: Tropis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.4 Krásná dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl čistý a krásný. Každý den jsme měli doplněný minibar a vyměněné ručníky.

Strava
Dobrá

Služby hotela
Nejlepší. Celodenní program pro děti i dospělé.

Pláž
Moře čisté a teplé.

Kateřina S., 01.08.2022, Dátum pobytu: 22.7. - 29.7.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Kalábria, Hotel: Club Magic Life Calabria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.2 Zatím naše nejlepší dovolená. Vynikající poměr cena / výkon, takže určitě doporučujeme.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Zatím naše nejlepší dovolená. Vynikající poměr cena / výkon, takže určitě doporučujeme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je v dostatečně velkých čistých apartmánech. I když jsme měli all inclusive, byla k dispozici lednička s mrazákem, dřez a plynový vařič. V ložnici je velká manželská postel, v druhé místnosti byly dvě samostatné postele. Co bych vytkl, je absence WiFi, malý počet elektrických zásuvek pro nabíjení (mobil, tablet, kamera, hodinky atd.), rozpadající se fén a nespolehlivé splachování WC. Uklízí se každý den, ručníky se mění ob den. N

Strava
Snídaně formou švédských stolů, jídla slaná i sladká, vybere si každý. Výborná káva a několik druhů džusu. Obědy a večeře formou bufetu, takže jsme vyzkoušeli vše, co jsme chtěli a vždy jsme se najedli dosyta. Na výběr bylo hodně ryb a plodů moře. V rámci all inclusive jsme měli k jídlu nárok na vodu a dobré víno. U bazénu na vodu, colu a džusy.

Služby hotela
Všichni zaměstnanci příjemní a usměvaví. U bazénu nás zaskočila nutnost použít koupací čepice. Naštěstí se dají koupit v Tropei, nebo přímo v baru u bazénu. Každý den se o zábavu starala skupina animátorů.

Pláž
Nejbližší pláž je přímo pod hotelem. Vede k ní 199 schodů. Je krásná a čistá, moře vhodné ke šnorchlování. Na pláži je hrubý písek, který někomu může dělat problémy, v tom případě doporučuji použít vody do vody. Hotel má i svou vlastní pláž, vzdálenou cca 1500 metrů, na kterou vás zdarma dopraví mikrobusem. Na této pláži máte nárok na slunečník a dvě lehátka. Přístup do vody je po hrubém písku. Tato pláž se nám nelíbila, byla špinavá, takže jsme tam byli jen jednou.

Martin Spáčil, 30.07.2022, Dátum pobytu: 16.7. - 22.7.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Kalábria, Hotel: Poggio di Tropea

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

11 fotografií