Recenzie hotelov
Kampánia - Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,3 Dovolená byla pěkná, jen jsme jeli moc brzo a tak bylo trochu chladněji.

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla pěkná, jen jsme jeli moc brzo a tak bylo trochu chladněji. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 12.06.2019, Dátum pobytu: 29.5. - 2.6.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Kampánia, Hotel: Camping Baia Domizia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Dovolenou jsem si, tak jako již po řadu let, zajišťoval i Ing. Karla Šimka. Jeho přístup ke mně jako zákazníkovi byl, tak jako i v...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsem si, tak jako již po řadu let, zajišťoval i Ing. Karla Šimka. Jeho přístup ke mně jako zákazníkovi byl, tak jako i v předchozích letech, naprosto perfektní. Dokázal doporučit vhodnou lokalitu a poradit s výběrem výhodného termínu a řešit i nestandardní požadavky, např. možnost dodatečného navýšení počtu osob v apartmánové vile (do výše kapacity), i když smlouva již byla delší dobu uzavřena. Jeho ochota a přístup k zákazníkovi jsou příkladné.

Celkový dojem z dovolené v tomto turistickém komplexu byl tak vynikající, že i přes naši zásadu, trávit dovolenou vždy na jiném místě a v jiné lokalitě, jsme se již při odjezdu v autě shodli, že to byla fantastická dovolená a příští rok sem pojedeme znovu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita ubytování byla přímo špičková, s takovou jsme se, přestože jsme za dlouhá léta našich dovolených navštívili velkou řadu hotelů i apartmánů, ještě nesetkali. Byli jsme ubytováni v dvoupodlažní vile pro 8 osob a jak její umístění, okolí tak i interiér byly luxusní a vlastní vybavení lze ve srovnání s jinými apartmány označit až za nadstandardní.

Strava
Stravu nemohu posoudit, měli jsme zájezd s vlastním stravováním.

Služby hotela
Služby hotelu hodnotím na velmi dobré úrovni, sice jsme je vzhledem k povaze našeho ubytování a stravování využili pouze v minimálním rozsahu, prakticky jsme přišli do styku pouze s pracovníky recepce, ale kdykoliv jsme se na ně obrátili s s dotazem nebo požadavkem, setkali jsme se s velmi ochotným přístupem.

Pláž
Pláž byla velmi blízko všem apartmánům, prakticky bezprostředně u našeho turistického komplexu. Cestou k ní jsme vlastně procházeli z větší části areálem komplexu, který byl celkově velmi upravený, příjemně stinný se spoustou květin a zeleně. Pláž byla vždy naprosto čistá, evidentně denně uklízená a upravovaná. Plážový servis, který byl v ceně, byl na vysoké úrovni, obsahoval ke slunečníku 3 lehátka a byl zánovní, minimálně opotřebený. Přesto, že prostor pláže byl do jisté míry vymezen rozmístěním plážových servisů, bylo to, na rozdíl od většiny jiných pláží, pouze v několika málo řadách a pláž vůbec nepůsobila dojmem "přelidněnosti".

Jaroslav Meliš, 02.11.2018, Dátum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblasť: Taliansko Taliansko, Kampánia, Hotel: Giulivo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,6 Za skvělé peníze odpovídající ubytování. Milí majitelé, apartmán velký, čistý, sem tam nějaký nedostatek a na začátku týdne velké...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Za skvělé peníze odpovídající ubytování. Milí majitelé, apartmán velký, čistý, sem tam nějaký nedostatek a na začátku týdne velké množství odpadků u recepce u popelnic (silnější zápach), pak byl odvezeny. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Celý apartmán byl hezký, čistý, dobře vybavený - hlavně kuchyň, měli jsme jednu terasu a jeden balkon s výhledem na moře. Vše v pořádku, jen upadlo madlo u sprchy, ale dalo se nasadit.

Strava
Měli jsme bez stravy, ale nanuky a nápoje na recepci, kde byl bar, byly dobré.

Služby hotela
Všichni, koho jsme potkali, byli příjemní.

Pláž
Pláž super, čistá, lidí v září už méně. Měli jsme svoje lehátko a slunečník. Moře čisté, někdy vlny, někdy ne, krásné mušličky. Pár rybek, šnorchl jsem měla, ale podmořský život není moc pestrý.

Petra N., 27.09.2018, Dátum pobytu: 15.9. - 22.9.2018
Oblasť: Taliansko Taliansko, Kampánia, Hotel: Villaggio Cerullo's

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Celkový dojem z dovolené je výborný, pouze ranní vstávání na odlet ve 3.00 byla hrůza.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené je výborný, pouze ranní vstávání na odlet ve 3.00 byla hrůza. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování skvělé, já jsem měla nevýhodu, že jsem měla pokoj v 1. patře přímo nad hudební produkcí.

Strava
Na skvělou italskou kuchyni opravdu nic moc. Nebylo to tak strašné, jak někteří účastníci deklarovali, ale moc dobré také ne. Jako v jídelně v práci......

Služby hotela
Patrně dobré, mně všechno fungovalo, takže těžko říct.

Pláž
Naprosto úžasná, krásná, písečná. Deštníky pro každý pokoj - super.

Václava Machová, 18.09.2018, Dátum pobytu: 8.9. - 15.9.2018
Oblasť: Taliansko Taliansko, Kampánia, Hotel: Giulivo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 Krásná dovolená v krásné oblasti. Velká nabídka možných zájezdů a výletů (za týdenní pobyt - 5 výletů). Naprostá spokojenost a skvělá...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená v krásné oblasti. Velká nabídka možných zájezdů a výletů (za týdenní pobyt - 5 výletů).

Naprostá spokojenost a skvělá paní delegátka, ještě jednou děkujeme za krásný pobyt. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, hezké, stejné jako na fotografiích.

Strava
Jedním slovem výborná :-)

Služby hotela
Milý a ochotný personál a naprosto skvělá paní delegátka, ještě jednou děkujeme za krásný pobyt.

Pláž
Krásná, stejně jako moře, k tomu nemáme výhrady. Ale okolí - městečko (velmi malé) už bylo skoro uzavřené, zdálo se, že v září už mají po sezóně, a to nás překvapilo. Hotel ale nabízí veškeré zázemí a služby, co je potřeba.

Andrea S., 18.09.2018, Dátum pobytu: 8.9. - 15.9.2018
Oblasť: Taliansko Taliansko, Kampánia, Hotel: Giulivo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 4,4 Mimosezónní zájezd 55+. To znamená fixní čas na kolektivní servírovanou večeři. Vyžadují dodržovat !! Nevhodné!! Neslušné !!Hosté jsou...

  • 5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Mimosezónní zájezd 55+. To znamená fixní čas na kolektivní servírovanou večeři. Vyžadují dodržovat !! Nevhodné!! Neslušné !!Hosté jsou pro ně něco jako školní výlet puberťáků.

Celkový dojem, že s e na Vás pan hotelier dobře živí. Hosti stojí minimum a ještě nemusím zavřít. Jink by byl konec sezóny. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čisté, úklid poctivý. V pokojích chybí základní složka s informacemi o provozu hotelu a okolí a cedule s info pro personál. např. "nerušit" atd. Prostě standard.

Zákaz šňůry na balkóně, ale sušák ván nedají.

Strava
Rozhodně neodpovídá 4*. Ssídaně stále stejné jak přes kopírák - sýr, nekvalitní šunka, levný salám, míchaná vejce , žádné čerstvé ovoce ani zelenina !! Na celou velkou jídelnu pouze 2 kávovary. Neustále fronta na cokoliv i na vodu na čaj.

Jídelna je velká, takže má velmi nepříjemnou akustiku.

Služby hotela
Jediné služby jsou obtěžující animační programy. Hrají i pro 5 posluchačů a trdlují i s malými dětmi. I v září mimo sezónu. 3 animátoři Vám vnucují hudbu i pohyb. Není kam se schovat. Leda do noci courat po městečku. Asi si myslí, že to je něco extra :). Kdyby raději vylepšily kulturu stravování !!

Pláž
Celkem čistá, písek tmavý, mělký přístup. Při vlnách moře působí kalně, ale je to jen ten písek.

Anonym, 12.09.2018, Dátum pobytu: 1.9. - 8.9.2018
Oblasť: Taliansko Taliansko, Kampánia, Hotel: Giulivo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8 Velmi příjemně strávená dovolená, krásné moře, pláže i okolí.

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi příjemně strávená dovolená, krásné moře, pláže i okolí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo ceně zájezdu, vzhledem k tomu, že v tomto místě jsme byli již potřetí, nic nás nepřekvapilo.

Strava
vlastní

Pláž
Pláž písčitá a čistá s pozvolným vstupem do moře, největší výhodou blízkost pláže od ubytování.

Hana Šnajdrová, 11.09.2018, Dátum pobytu: 1.9. - 8.9.2018
Oblasť: Taliansko Taliansko, Kampánia, Hotel: Villaggio Esca

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,4 Něco jako rekreace ROH.

  • 6 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Něco jako rekreace ROH. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje kvalitní, bohužel umístění nad kuchyní, takže všechny vůně kuchyně jsme měly z první ruky - byly jsme hned v 1.poschodí.

Strava
Strava v pořádku.

Pláž
Pláž skutečně u hotelu, čistá.

Marie Vorlová, 11.09.2018, Dátum pobytu: 1.9. - 8.9.2018
Oblasť: Taliansko Taliansko, Kampánia, Hotel: Giulivo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Ubytování bylo obyčejné,ale dostačující, každopádně celkový dojem byl skvělý. Moc příjemná atmosféra rodinného podniku,se vším vyšli...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování bylo obyčejné,ale dostačující, každopádně celkový dojem byl skvělý. Moc příjemná atmosféra rodinného podniku,se vším vyšli vstříc,milí,kominikativní,přátelští.. veliké hřiště a během prázdnin animační programy (nejen)pro děti),pláž čistá, když mohli, poskytli nadstandardní setvis bez příplatku (např.postel navíc-v ck nám řekli,že to nejde,pro cerullovy to nebyl problém.. Sami od sebe nám přidali slunečník a 3lehátka navíc, aniž by za to něco chtěli, ložní prádlo jsme platili jen za dospělé a nejstarší dceru, zbylé 3děti si neúčtovali..). Poradili s výlety(okolí je moc krásné, možností na výlety je spousta).. Celkově velká spokojenost Zobraziť celú recenziu

Tereza S., 11.09.2018, Dátum pobytu: 25.8. - 8.9.2018
Oblasť: Taliansko Taliansko, Kampánia, Hotel: Villaggio Cerullo's

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Maximálna spokojnosť. Odporúčam aj iným.

  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Maximálna spokojnosť. Odporúčam aj iným. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bola som spokojná. Hotel bol pekný.

Strava
Raňajky boli výborné.

Služby hotela
V izbe som mala až zimu. Musela som vypnúť klimatizáciu.

Program poznávacieho zájazdu
Splnil moje predstavy o tejto dovolenke.

Danka Mihoková, 22.08.2018, Dátum pobytu: 15.8. - 19.8.2018
Oblasť: Taliansko Taliansko, Kampánia, Hotel: Villa Buonanno (Cercola)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Capri 3 fotografie