Recenzie hotelov
Lago di Garda - Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8 S dovolenkou sme boli spokojny

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenkou sme boli spokojny Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel v udržiavanom stave, vybavenie staršie, ale funkčné a dostačujúce.

Strava
Raňajky bufet, večera vyber z 2x dvoch jedál + bufet.

Služby hotela
Všetko bolo v úplnom poriadku

Pláž
Pláž kamenistá, cca. 20 minút chôdze od hotela. Potešil aj hotelový bazén

Jakub M., 19.09.2019, Dátum pobytu: 13.9. - 16.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lago di Garda, Hotel: Sporthotel Olimpo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 vyhled na skálu nic moc..jinak poķoj velký čistý

  • 6 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
vyhled na skálu nic moc..jinak poķoj velký čistý Zobraziť celú recenziu

Strava
strava jednotvárná. chybělo vice masa... stále stejný zeleninový bufet nevalné chuti..chtělo by to vyměnit kuchaře :) a vytvořit pestřejší večerní nabidku

Služby hotela
jinak personál ochotný snažil se

Pláž
o pláži se nedá mluvit. jen kamínkové plácky se špatným vstupem do jezera

Eva Knihová, 18.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lago di Garda, Hotel: Internazionale

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5 V okolí jezera spousta krásných a zajímavých míst. Nedá se to za týden všechno stihnout. Ale všude hrozně moc lidí. Na lanovku jsme např....

  • 4 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 5 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
V okolí jezera spousta krásných a zajímavých míst. Nedá se to za týden všechno stihnout. Ale všude hrozně moc lidí. Na lanovku jsme např. stáli ve frontě 3 hodiny. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel starší, chtělo by to nějaké úpravy.

Strava
Strava v hotelu OK. Jinak ale po týdnu už nechceme těstoviny ani vidět.

Služby hotela
Personál hotelu milý a ochotný.

Pláž
Klasické pláže jako u moře tu nenajdete. Na některých místech sice přístup do vody je ale problém je s parkováním. Když jste ubytovaní 3 km od pláže tak jedete autem ale to tam není kde zaparkovat. Všechno plné a placené. Využívali jsme bazén v hotelu.

Lenka S., 17.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 13.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lago di Garda, Hotel: Panorama

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 Cena za ubytování byla nastavena zřejmě jako základní, označení kategorie ubytování není pro zákazníka ani pro ubytovatele zcela...

  • 6 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Cena za ubytování byla nastavena zřejmě jako základní, označení kategorie ubytování není pro zákazníka ani pro ubytovatele zcela srozumitelné. Za výměnu pokojů ubytování jsme nakonec dopláceli, takže cena nabízená cestovní kanceláří nebyla konečná. Hotel měl garáž /za poplatek/ a také vlastní parkoviště za hotelem, ovšem vcelku malé. Z větší části klientelu tvoří Angličané a Němci. Na recepci se domluvíte italsky, německy a anglicky. Umístění hotelu splnilo naše očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování jsme nejprve obdrželi v suterénu hotelu, až na naši žádost byly pokoje vyměněny ve vyšším patře; extra výhled jsme nepožadovali, nicméně boční výhled na hory a jezero jsme ocenili. Výměnu pokojů jsme si však museli doplatit, což nás překvapilo. Neobjednali jsme si "joker" pokoj, ale standardní úroveň pokojů, která byla deklarována i na voucheru a navíc s poznámkou brzké rezervace.

Strava
Polopenze dostačovala, ovšem kdo je náročnější, může mít problém s výběrem. K snídani standardní výběr pro většinu /v nabídce slané i sladké/, večeře byl složena ze salátového baru a ze 3 chodů. Jídlo bylo chutné a lehké, italská kuchyně je podle nás výborná.

Pláž
Hotel má vlastní bazén a na střeše hotelu je umístěna vířivka a lehátka na opalování. Na udržovanou pláž k jezeru to bylo cca 0,4 km.

Josef H., 17.09.2019, Dátum pobytu: 8.9. - 14.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lago di Garda, Hotel: Cristallo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Dovolenou jsme si užili a na malé nedostatky...

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme si užili a na malé nedostatky... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl útulný a i když jsme nevyžadovali úklid, paní uklízečka nám každý den ustlala a zametla. Ručníky měnili dle naší potřeby.

Hotel měl tři bazény a v každém byla ledová voda... Skoro nikdo v nich neplaval... Což nás dosti mrzelo, těšili jsme se na řádění v bazénech.

Strava
Snídaně.... klasická rautová, teplá pouze párky, míchané vajíčka, vařená vajíčka,slanina .... Sladké donuty, koblížky a výběr vždy z nějakého dortu

Obědy byly fádní a stále stejné.... Čtyři druhy omáček s těstovinami + výběr ovoce, salátová a sterilovaná zelenina.

Večeře.... Italská kuchyně o třech chodech

Služby hotela
Výborný.... Personál byl velmi ochotný a vstřícný.

Pláž
Špatný přístup k jezeru a žádná pláž.... Museli jsem si zajet na pláž do města.

Jana M., 16.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 13.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lago di Garda, Hotel: Piccolo Paradiso

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Příjemné

  • 8,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemné Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje pěkné a prostorné

Strava
Na Itálii nic moc, závodní jídelna

Služby hotela
Přespání

Pláž
U jezera nevyužíváme

Milan B., 16.09.2019, Dátum pobytu: 1.9. - 8.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lago di Garda, Hotel: Internazionale

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 slušný poměr cena/výkon

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
slušný poměr cena/výkon Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování slušný, jen nám nešla upravovat klimatizace nebo jsme to neuměli:-))

Strava
slušný poměr cena/výkon

Služby hotela
slušný poměr cena/výkon. Příjemný perzonál

Pláž
za mě úchvatné místo

Miloš Bořánek, 15.09.2019, Dátum pobytu: 4.8. - 10.8.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lago di Garda, Hotel: Internazionale

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolena se nam moc libila a splnila nase ocekavani.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolena se nam moc libila a splnila nase ocekavani. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Meli jsme rodinny pokoj, byl prostorny a funkcne zarizeny. Vybaveni neni nove, ale je v dobrem stavu. Soucasti pokoje byl trezor. Bylo by prijemne mit take lednici, ta na pokoji nebyla, ale domnivam se, ze vybaveni odpovidalo cene ubytovani.

Strava
Meli jsme polopenzi, jidlo bylo vynikajici a velmi pestre, dokonce musim napsat, ze nad ocekavani. Domnivam se, ze kvuli pestre nabidce jidla se klienti do hotelu radi vraceji.

Služby hotela
Musim pochvalit velmi peclivy uklid, kazdy den jsme meli nejen ustlano, ale i vytreno v celem pokoji ( i pod zavazadly). Samozrejme byla take umyta koupelna. Vsechny rucniky, ktere byly pouzite nam take menili kazdy den. Personal v restauraci je velmi vstricny, bez vyjimky. Stejne tak na recepci. Jen doporucuji vzit si sebou kousek provazku nebo snury na pradlo a kolicky, na terase nebylo kde povesit mokre veci z plaze.

Pláž
Plaz je kaminkova, doporucuji boty do vody. Jezero je krasne ciste. Koupani bylo prijemne osvezujici :). Pristup k plazi od hotelu je misty dost prikry, je lepsi mit i jine boty nez zabky. Cesta na nejblizsi plaz nam z horni casti hotelu trvala cca 10-15min chuze (s ditetem). Cesta z plaze trva dele, je to do kopce.

Aneta H., 15.09.2019, Dátum pobytu: 4.8. - 9.8.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lago di Garda, Hotel: La Limonaia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,8 Vše bylo perfektní, skvělá poloha, úžasný výhled. Denně uklizeno, čisté ručníky a prostěradla. Jídlo bylo skvělé, akorát kafe z automatu...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše bylo perfektní, skvělá poloha, úžasný výhled. Denně uklizeno, čisté ručníky a prostěradla. Jídlo bylo skvělé, akorát kafe z automatu moc dobré nebylo a bar, kde se dalo zakoupit, se otevíral až v deset hodin. Ale to je celkem zanedbatelné, protože vše ostatní bylo úžasné Zobraziť celú recenziu

Daniela Boháčová, 11.09.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 3.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lago di Garda, Hotel: Limonaia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Byl jsem již podruhé a opět spokojen.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Byl jsem již podruhé a opět spokojen. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídající.

Strava
Spokojenost

Služby hotela
Odpovídající

Pláž
OK

Karel Zikmund, 10.09.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lago di Garda, Hotel: La Limonaia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)