Recenzie hotelov
Lazio - Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,2 Celkový dojem byl velmi dobrý, kemp byl čistý, travnatý, částečně zalesněný, takže poskytoval přírodní stín. Denně byl nabízen animační...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem byl velmi dobrý, kemp byl čistý, travnatý, částečně zalesněný, takže poskytoval přírodní stín. Denně byl nabízen animační program v okolí bazénu, do kterého je nutné nosit plavací čepice (což je v dnešní době asi trochu už přežitek), my jsme ale celou dovolenou trávili u moře, které bylo v září velmi teplé, takže se nás čepice netýkaly :-)

Kemp je situován v poli, což znamená že je tam opravdový klid a nic nikoho neruší. Do sousedního města Montalto di Castro je to asi 10 minut autem, je zde obchod Eurospin (něco jako u nás Lidl), kde se dá nakoupit za velmi solidní peníze. Celkově hodnotím dovolenou jako velmi vydařenou! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vilky nabízely klimatizaci a dostatek prostoru, interiér ale už nese známky času a potřeboval by modernizovat, nicméně všude bylo čisto. Vybavení kuchyně bylo opravdu základní, takže doporučuju si vzít z domu například nůž nebo prkénko na krájení navíc. Zároveň jsou nutné vlastní ručníky a povlečení. Nicméně je nutné si uvědomit, že jedete do kempu, ne do 4* hotelu

Strava
Výborná, protože jsme si vařili sami :-) V kempu je restaurace, kde jsou ceny na Itálii standardní a nabízí klasická Italská jídla, výbornou kávu, čepované pivo a zmrzliny.

Služby hotela
Jak už jsem psal výše, animační programy, diskotéky pro děti i dospělé. V rámci pobytu je zdarma slunečník a 2 lehátka na bungalov, což je určitě fajn, nicméně v případě, kdy jste na bungalovu (typu Trilo 6) 4 dospělí, tak by určitě bylo vhodnější mít lehátka 4.

Pláž
Pláž je písčitá, čistá s velmi pozvolným vstupem do moře, na pláži je i bar a možnost půjčení kajaků nebo šlapadel na cca 30 minut zdarma!

Oto M., 12.09.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 9.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lazio, Hotel: California Camping Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,6 Dovolená se nám líbila ovšem očekávali jsme lepší po upomínce na nedostatky v ubytování je napravili.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám líbila ovšem očekávali jsme lepší po upomínce na nedostatky v ubytování je napravili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Fotky z nabídky neodpovídají realitě, čekali jsme krásnou chatku a bylo to spíš táborové ubytování. Po našem upomenutí na cestovní kancelář nám vyměnili utrženou toaletu, doplnili skleničky a nože, byli ochotní vyměnit i málo chladicí lednici, kterou jsme tam ale nechali. Bydleli jsme vedle baru, takže možnost se vyspat byla minimální a noční klid pro Itálii nic neznamená. Jediné krásné místo, kde jsme se snažili i trávit nejvíce času byla pláž, ta je opravdu moc pěkná ovšem cesta k ní vás také moc nenadchne. Jdete řekla bych skoro pralesem, kde stojí přeplněné odpadkové sudy a smrdí exkrementy poněvadž na pláži nejsou toalety tudíž lidé chodí do tohoto “háje “

Strava
Stravu jsme měli vlastní tudíž nemohu posoudit. Jediné co jsme si dali tak zmrzlinu a tu bych opravdu nechválila

Služby hotela
Měli jsme chatku. Obchod který se dal v kempu navštívit pro základní potraviny byl opravdu o základních potravinách, kde běhají myši pod nohama. Zaměstnanci tohoto kempu rozumí špatně anglicky a jejich angličtina také není na dobré úrovni. Domluva byla složitější.

Pláž
O pláži jsem psala výše, pláž byla krásná jen jsem ještě stále nepochopila situaci kdy jede čtyřčlenná rodina, proč dostane na pláži dvě lehátka? Takže jsme leželi vždy dva na zemi na podložce a dva na lehátku.

Zdeňka M., 28.08.2019, Dátum pobytu: 18.8. - 25.8.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lazio, Hotel: Camping Village Club Degli Amici

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 8,6 Pěkný areál, skvěle zásobený obchod. Ideální pro rodinou dovolenou.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkný areál, skvěle zásobený obchod. Ideální pro rodinou dovolenou. Zobraziť celú recenziu

Martin, 23.07.2019, Dátum pobytu: 5.7. - 15.7.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lazio, Hotel: California Camping Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Vše OK služby skvělé, krásná pláž, restaurace skvělá, obchod dobrý, celý den otevřený bar, prosto OK

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vše OK služby skvělé, krásná pláž, restaurace skvělá, obchod dobrý, celý den otevřený bar, prosto OK Zobraziť celú recenziu

Martin Hájek, 23.07.2019, Dátum pobytu: 13.7. - 20.7.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lazio, Hotel: California Camping Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Hezká dovolená na klidném místě.

  • 8 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hezká dovolená na klidném místě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídá popisu.

Strava
Restaurace v areálu byla dlouho zavřena (siesta). Co se týká kvality pokrmů, tak ta byla velmi špatná.

Služby hotela
Dle popisu

Pláž
Dle popisu

Anonym, 16.07.2019, Dátum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lazio, Hotel: California Camping Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Fantastická dovolenka, ktorú môžeme len odporúčať. Vysoko predčila všetky naše očakávania.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Fantastická dovolenka, ktorú môžeme len odporúčať. Vysoko predčila všetky naše očakávania. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Maličký hotel takého rodinného typu. Hoci sme si ju nepriplatili, dostali sme izbu s balkónom a výhľadom na more, úžasné. Väčšina hotelov v tejto oblasti má asi 50 % izieb iba s oknom. Pokojný hotel bez masoviek turistov. Pokoj, pohoda, kľud, priam rodinná atmosféra. Milý, ochotný personál. Denne čistá, uprataná izba, celý hotel. Vysokorýchlostné wi fi v cene pobytu, priamo na izbách.

Strava
Hotel, rovnako ako všetky v tejto oblasti, ponúka iba raňajky. A, samozrejme, talianske - kapučínko, také fajnové, len v taliansku také majú, a veľké sladké kroasanty. My sme boli spokojní, taká príjemná klasika. Kto zatúžil po malej zmene, mohol si dať pizzu, ovocie, cereálie, hrianku s maslom.

Služby hotela
Vysokorýchlostné wi fi na izbách už v cene pobytu.Klimatizované izby s individuálnym ovládaním klímy. Raňajková reštaurácia, ktorá inak 24 hodín slúži zároveň ako bar, kaviareň. Hotel he priamo na promenáde, stačí vyjsť von a vychutnať si takú klasickú dovolenkovú atmosféru, ktorú dnes človek už len málokde nájde.

Pláž
Pláže, ako všade v Taliansku, kto cestuje tak to vie, sú súkromné a platené. Ceny niesú nijak prehnané, naopak, lacnejšie než v Grécku, inde v Taliansku, či na Mallorke a pod. Vstup sa totiž neplatí, platia sa len služby. Najlacnejší lístok stojí 6 eur a zahŕňa prezliekareň, čisté sprchy a toalety a vlastné plážové sedadlo. Za 8 eur je namiesto sedadla lehátko. Cez víkend o 2-3 eurá vyššie ceny. Kto sa na to cíti, môže si prenajať plážový drevený domček za 20 eur osoba deň. Min 2 osoby a max 4 osoby na domček a deň. Nič prehnané, také normálne. Ak si človek vezme čo všetko za to získa, neváha ani chvíľu - na pláž sa nik cudzí nedostane, krádeže teda nehrozia, všetko je čisté, upratené, pláž ma plavčíka, prvú pomoc, bar, reštauráciu, animačné programy. Úprimne - tisickrát lepšie než verejná pláž, kde keď si ide človek zaplávať, strachuje sa o svoje veci. Jednoznačne! Kto si napriek tomu myslí, že za 6 eur zbankrotuje, môže využiť bezplatné mestské pláže, ktoré sú pozdĺž promenády v intervaloch cca 300m každým smerom. Nemajú však žiadne služby. Sú ale rovnako pekné ako platené.

Anonym, 09.06.2019, Dátum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lazio, Hotel: Ping Pong (Lido di Ostia)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 5,8 Môj celkový dojem z dovolenky je veľmi dobrý, síce som mala trochu iné očakávania avšak prekvapilo ma priateľské správanie miestnych...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 4 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Môj celkový dojem z dovolenky je veľmi dobrý, síce som mala trochu iné očakávania avšak prekvapilo ma priateľské správanie miestnych obyvateľov. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S kvalitou ubytovania som bola veľmi spokojná, vybavenie hotela bolo priemerné,ale postačujúce. Musíš však podotknúť, že izby boli veľmi čisté, každý deň upratané .

Strava
Strava bola viac menej v sladkom podaní kroasantov,koláčov ,čo nie každému vyhovie. Prvé dni to bolo fajn, potom to už chcelo zmenu,ktorá neprišla.

Služby hotela
Veľká spokojnosť s personálom hotela. Vždy ochotní.

Pláž
V okolí hotela LEN uzavreté pláže so vstupom za príplatok z čoho som bola sklamaná najviac . Ceny prehnané ! Najbližšia voľná pláž 500m od hotela ,aj to len malý kúsok. Z tohto som bola veľmi sklamaná!!

Simona K., 17.09.2018, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2018
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lazio, Hotel: Ping Pong (Lido di Ostia)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)

Celkom: 10 Celkový dojem z dovolené je perfektní. Vybavení mobile home bylo moderní a nové, k dispozici bylo množství nádobí a také velké plus byl...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené je perfektní. Vybavení mobile home bylo moderní a nové, k dispozici bylo množství nádobí a také velké plus byl elektrický gril. Posezení na terase u mobile homu bylo dostatečně velké. Mobile home byl velmi blízko k moři (cca 3 minuty chůze) a cesta vedla kolem veřejných sprch, takže byla možnost se osprchovat od písku a nenosit si ho do ubytování. Bazén byl také perfektní, vzhledem ke konci sezony nebyl problem ani s lehátkem u bazénu. Podle mého názoru perfektní dovolená s dětmi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše nové, čisté. Kuchyně velmi dobře vybavená. Nevýhodou mohou být relativně úzké postele (vzhledem k velikosti mobile homu je to pochopitelné), ale vyspali jsme se dobře. I přes to, že bylo celý týden kolem 30 stupňů, nebylo třeba si dokupovat klimatizaci, protože zde fouká pořád mírný větřík, takže se horko z mobile home velmi rychle vyfouká a je zde pak příjemně.

Strava
Zklamal mě supermarket v kempu, ve kterém nebylo téměř nic... Nicméně asi 10 - 15 minut autem je velký supermarket s dobrými cenami a naproti i číňan se vším možným. Málo vybavený byl i bar, kde měli málo nanuku (v supermarketu neměli vůbec). Každopádně toto připisuji tomu, že už byl konec sezony a věřím, že v průběhu sezóny to vypadá jinak.

Služby hotela
Animace pro děti i dospělé byly každý den. Při ubytování v mobile home nebyly zdarma k dispozici lehátka a slunečníky na pláži v campu (stály 18 euro na den), každopádně hned vedle byla volná pláž, která měla i pozvolnější vstup do moře vhodný pro děti.

Pláž
V některých místech byl velmi prudký vstup do moře, ale stačí si to trošku projít a člověk najde místa kde je vstup do moře pozvolnější. Pláž byla čistá. Jsou zde větší vlny než třeba u Jadranského moře, ale to určitě není mínus. Velice kladně hodnotím, že po cestě z pláže jsou veřejné sprchy kde ze sebe člověk může smýt písek a nenosit si ho do ubytování.

Anna C., 12.09.2018, Dátum pobytu: 1.9. - 8.9.2018
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lazio, Hotel: California Camping Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)