Recenzie hotelov
Lido di Jesolo - Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 5,8 pozitivní

  • 5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
pozitivní Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj byl malý, ale na přespání stačí, koupelna - to ani nebyla koupelna,pouze pevná sprcha mezi umyvadlem a toaletou

Strava
strava byla v pohodě, jen snidaně byly celý týden stejné

Služby hotela
dobré

Pláž
čistá, upravená, asi 100m od ubytování

Anonym, 18.07.2019, Dátum pobytu: 5.7. - 14.7.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lido di Jesolo, Hotel: Margherita

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,6 Byl jsem až překvapivě spokojen v okolí spousta možností pro zážitky

  • 5,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Byl jsem až překvapivě spokojen v okolí spousta možností pro zážitky Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení pokoje nic moc, ale každý den pěkně uklizeno

Anonym, 18.07.2019, Dátum pobytu: 5.7. - 14.7.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lido di Jesolo, Hotel: Rex

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Ideální dovolená pro rodiny. Kemp je cca 8km od centra Lida di Jesolo, hned vedle je ústí řeky. Nikde ani jeden nedopalek. Perfektní i na...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Ideální dovolená pro rodiny. Kemp je cca 8km od centra Lida di Jesolo, hned vedle je ústí řeky. Nikde ani jeden nedopalek. Perfektní i na procházky, doporučuji si s sebou vzít kola. V centru markety, nákupní centra, mořský svět, aquapark,lunapark, vojenské muzeum (doporučuji pro taťky a kluky). Okolo kanály, rybáři. Sem tam v okolí polorozpadlý hotel (zavřený). Klid, přitom po sto metrech restaurace. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bydleli jsme v apartmánu - kuchyň vybavená indukční desku, nádobím.doporučuji s sebou varnou konvici, my využili i toustovač na cestu. Adaptér do zásuvky k dostání za 3 Eura na místě. Kuchyně s TV a gaučem, pak dva pokoje, dobré matrace, koupelna zcela OK- prostorná sprcha.Klima v kuchyni, v noci toricu vedro v pokojích.každý pátek dělají postřik proti komárům, byli v normě. K dispozici velký bazén s tobogánem, který jsme ani nevyužili a byli u moře.Venkovní fitness-otevřeno 24 hod denně.příští rok opakujeme, ale do mobilheimu. U bazénu animační programy a muzika. Vše ale v pohodě. Je zde také market a obchod s drogerií, hračkami, plavkami apod. Je zde i wellness zón-tam jsem nebyl

Strava
něco jsme vařili, něco jsme pojedli v okolních restaracích a něco v restauraci v kempu.Výborně vaří, všichni neskutečně usměvaví a ochotní. Je tam i bar a cukrárna.Zmrzka výborná.

Služby hotela
každé ráno čistili celý areál, bazén myli i večer i ráno. Vymetali i louže po dešti. Opravdu příjemně překvapeni.

Pláž
Pláž luxusní.max pět řad slunečníků. Pro čtyřčelnou rodinu jsme měli dvě lehátka a slunečník a OK. Pláž čistá, pozvolná, všude hafo místa.Mušle, na vlnolamech krabíci. Voda čistá, pozvolný vstup. Ve vodě také hafo místa, dalo se blbnout i plavat.Půjčují padleboardy a šlapadla.

Martin Jakobi, 17.07.2019, Dátum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lido di Jesolo, Hotel: Villaggio Adriatico (Jesolo Camping Village)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Celkový dojem je velmi pozitivní. Lido je živé městečko-dlouhé, spousta barů, restaurací a obchodů. Takže my jsme byli opravdu spokojení....

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem je velmi pozitivní. Lido je živé městečko-dlouhé, spousta barů, restaurací a obchodů. Takže my jsme byli opravdu spokojení. HOtel předčil mé očekávání, všude mílí vstřícní lidé.

Jediné co bych vytkla je doprava autobusem zpět. Naprosto neorganizovaný systém , řidiči vůbec nevěděli kde jsou delegát byl uplně mimo-nevěděl kde jsou hotely,v Caorle jsme jezdili asi 3 hodiny dokolečka-katastrofa!!! Tudíž ti co jeli z Bibione a kde jsme měli přestupovat tak tam na nás čekali asi ty 3 hodiny. V čechách naprosto nepochopitelně jsme vysazovali nějaké lidi v Písku pak v ČB téměř až před barák a pro nás kdo jel do Prahy to bylo 4 hodinové zdržení-toto bylo určitě špatně a nemělo by se to opakovat. JInak při zpáteční jízdě mi ani v jednom autobusu nefungovala televize-nebo spíš sluchatka do nich. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo pěkné, i když pokoje v 5 patře kde jsme byli jsou malé ale nám to stačilo. Co mi vadilo tak to, že klimatizace se musí zaplatit zvlášť a to 7 euro na den,což je dost a musíte jí mít celý týden. My klimatizace nakonec potřebovali asi jen 2 dny ,protože zbytek dovolené již takové horko nebylo.

Strava
Snídaně formou bufetu, každý den to stejné, večeře byla na výběr z menu + bufet-zelenina. Chutnalo nám a stačilo. Na výběr vždy ryby, těstoviny, ale i masa.

Služby hotela
Hotel jen na 3 hvězdičky moc hezký, příjemný personál, úklid probíhal každý den a to bych chtěla vyzdvihnout, protože péče o pokoje opravdu byli super.

Pláž
pláže čistá, slunečník a dvě lehátka zdarma-což bylo super. Moře bylo zakalené, a hlavně řasy, ale poslední dny kdy bylo moře klidnější, bylo moře čisté.

Veronika H., 17.07.2019, Dátum pobytu: 5.7. - 14.7.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lido di Jesolo, Hotel: Bolivar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Skvelá dovolenka.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvelá dovolenka. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izby pekné, vybavené, personál ochotný a milý, my sme mali izbu s priamym výhľadom na more s balkónom, na ktorom ale bola umiestnená klíma z vedľajšieho apartmánu, takže to celú noc hučalo a keď sme sedeli na balkóne tak na nás fúkal ten horúci vzduch z tej klímy. Ale inak bezproblémová dovolenka. Parkovanie bolo primerane veľké k hotelu, takže sme mohli parkovať priamo na hotelovom parkovisku.

Strava
Strava bola chutná, veľký výber jedál, ale menšie porcie.

Služby hotela
Milý a veľmi ochotný personál.

Pláž
Lehátka na súkromnej pláži pred hotelom boli v cene. Automatické rozprestieranie slnečníkov bolo každé ráno, takže človek už nemal žiadnu robotu iba si oddychovať na pláži. Na mori bol nafukovací hrad pre deti, čo bola super zábava pre rodiny s deťmi.

Anonym, 16.07.2019, Dátum pobytu: 4.7. - 11.7.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lido di Jesolo, Hotel: London

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Velká spokojenost

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velká spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v pohodě,nic nechybělo

Strava
Výborné snídaně i večeře

Služby hotela
Hotel čistý,skvělý personál

Pláž
Ideální pro rodiny s dětmi

Ladislav Lučan, 16.07.2019, Dátum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lido di Jesolo, Hotel: Mirafiori

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Naprostá spokojenost

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mile překvapen kvalitou ubytování, vše čisté a dobře vybavené a pohodlné postele.

Strava
Strava v rámci areálu na vlastní režii, ceny odpovídající Itálii, jídlo v pořádku, obsluha příjemná.

Služby hotela
Naprosto v pohodě.

Pláž
Krásný čistý kemp, v rámci něj hřiště pro děti a bazén. Dále přístup na pláž naprosto perfektní, pár kroků a jste u moře.

V ceně byl slunečník a lehátko - fantastický bonus.

Aleš Bedač, 16.07.2019, Dátum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lido di Jesolo, Hotel: Villaggio Adriatico (Jesolo Camping Village)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 Ubytovanie je veľmi jednoduché, chcelo by to lepšie vybavenie kuchyne. Pláž je len kúsok od ubytovania, pekne udržiavaná a čistá. Počasie...

  • 5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytovanie je veľmi jednoduché, chcelo by to lepšie vybavenie kuchyne. Pláž je len kúsok od ubytovania, pekne udržiavaná a čistá. Počasie nám veľmi nevyšlo ale pobyt sme si užili aj tak. V okolí je veľa pizerii a dobrej zmrzliny. Celkovo fajn. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie je slušné a čisté. Kuchyňa je maličká a vybavená len základným riadom. Za príplatok je klimatizácia a garáž v suteréne. Kúpeľňa je veľká so sprchovacím kútom.

Strava
Strava bola vlastná a okolité reštaurácie. Potraviny cca 100 m.

Služby hotela
Bazén plus ležadlá.

Pláž
Čistá a pekne udržiavaná každý deň.

Juraj Lenčéš, 16.07.2019, Dátum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lido di Jesolo, Hotel: Rezidence Torino

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Pekny a cisty hotel, personal velice ochotny a prijemny.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pekny a cisty hotel, personal velice ochotny a prijemny. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj kazdy den perfektne uklizeny.

Strava
K vwceri trichodove menu s moznosti vyberu ze 3 jidel. Dalo se vzdy vybrat. Chybelo jen vice cerstve zelenny. Neprijemne bylo jen placeni napoju, ktere vychazely velice draze oproti cenam v marketech. Ke snidani kazdy den to same, ale vyber byl dostacujici.

Služby hotela
Personal prijemny a ochotny.

Pláž
Plaz cca 100m od plaze. Plaz kazdy den perfektne uklizena.

Regina Bečičková, 16.07.2019, Dátum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lido di Jesolo, Hotel: Bolivar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Až na služby delegátky, která byla v podstatě nedostupná, protože jediná možnost, jak se s ní setkat, bylo jít kamsi 5 km od hotelu, jsem...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Až na služby delegátky, která byla v podstatě nedostupná, protože jediná možnost, jak se s ní setkat, bylo jít kamsi 5 km od hotelu, jsem byl velmi spokojen. Naštěstí se mne ujala zaměstnankyně hotelu, která hovořila česky a která v podstatě oficiální delegátku zastoupila. Zobraziť celú recenziu

Jan Z., 16.07.2019, Dátum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lido di Jesolo, Hotel: Hotel EXCELSIOR

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)