Recenzie hotelov
Lido di Jesolo - Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Rodinný hotel s tradicí již od roku 1961. Kdo očekává super luxusní hotel bude jistě zklamaný.400 metrů na plaz kde jsou hotelové...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Rodinný hotel s tradicí již od roku 1961. Kdo očekává super luxusní hotel bude jistě zklamaný.400 metrů na plaz kde jsou hotelové slunečníky a lehatka-vse v ceně,díky problémům s Covidem jídlo omezené ale vyborne,maximální vstřícnost personálu,čistota,denně úklid a ciste ručníky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj velký,klimatizace,televize,lednice-vse v ceně.Cisto,balkon či terasa.Naprosto dostatečně.

Strava
Výběr omezen díky Covidu,ale i tak pestrost a dostatek.Komu by to nestačilo tak 200 metrů od hotelu je ulice plná restaurací a obchůdků.Stoji za to ochutnat,ceny přijatelné.

Služby hotela
Starší udržovaný rodinný hotel s příjemnou atmosférou a perfektním personálem. Cistota na prvním místě.

Pláž
Na pláži hotelové slunečníky a lehatka-v ceně. Čistá pláž i more,jemný písek a velmi pozvolný vstup do moře. Všude pravidelně vyprazdnovane koše,nikde špína,odpadky.

Miroslav Radosta, 15.09.2020, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lido di Jesolo, Hotel: New Tiffany´s Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Vše kromě parkování bylo fantastické.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše kromě parkování bylo fantastické. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme sice nejlevnější pokoj, ale stejně jsme byli většinou buď u moře nebo na výletech. Pokoj čistý, matrace možná až trochu moc měkké, ale přítelkyně to zas vidí jinak :-) Je to vkus každého. Úklid je každý den, pokud si nepřejete opak. Překvapila mě cedulka na dveře - z jedné strany nerušit a z druhé ukliďte. Jediné, co chybělo, byla ta mísa ovoce na přivítanou, která je na fotkách pokojů. :-)

Strava
Strava perfektní. Každý den k dispozici ryba nebo mořské plody. Předkrmy co hrdlo ráčí, dezerty vynikající, u hlavních chodů výběr z několika možností - samostatně pro první i druhý chod. Jediným zklamáním byly špagety s humrem. Veškerou chuť přebila ústřicová omáčka, což je zrovna u humra dost škoda. Navíc ta omáčka nebyla nic moc - stejná, jaká se dá koupit u nás.

Služby hotela
Personál mluví španělsky, anglicky i německy a když na ně trochu promluvíte italsky, jsou celí šťastní. Všichni trpěliví a usměvaví. Jen to parkoviště je pro takový hotel malé. Auta parkují tak, že jedno nemůže vyjet, aniž by se pohlo s jiným. Vyřešili to tak, že při každém příchodu odevzdáte klíče od vozidla na recepci, aby Vám nemuseli pořád volat, abyste s autem udělali prostor.

Pláž
Vzhledem ke koronaviru byla pláž téměř úplně prázdná. Byla čistá, slunečníky a lehátka patřící hotelu jsou zdarma. Stejně tak, když si jen plácnete deku k vodě. Někdy byly vlny, jindy klidné moře. Každý si přijde na své. Mělčina je dlouhá, vhodné pro děti. Pláž písčitá.

Jaroslav K., 08.09.2020, Dátum pobytu: 29.8. - 5.9.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lido di Jesolo, Hotel: Cesare Augustus

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3,4 Do Apolla už bych se nevrátila. Fotografie neodpovídají skutečnosti, neodpovídá ceně.

  • 1 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Do Apolla už bych se nevrátila. Fotografie neodpovídají skutečnosti, neodpovídá ceně. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartman zastaralý, nevybaveny

Strava
Strava v restauraci výborná ale omezená otevírací doba.

Služby hotela
Žádné služby nebyly

Pláž
Pláž pěkná ale lehatka příliš daleko od moře.

Vlasta Lebedová, 23.08.2020, Dátum pobytu: 15.8. - 22.8.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lido di Jesolo, Hotel: Apartmány Apollo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

4 fotografie

Celkom: 8 Vše v pořádku.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Vše v pořádku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mobilhouse Venus - má malou ledničku s mrazáčkem pod linku. Horní palanda délka 160 cm, ale je to do 6let věku. Zavazadla se nevejdou pod postel ani vedle postele. Musí stát ve skříni. Okolo postelí lze projít s obtížemi bokem. Naopak veranda je oproti stísněnosti pokojů nadstandardní.

Služby hotela
Večerní program cca od 21. Více jsme si nevšimli.

Bazén, probíhá dezinfekce skluzavek, lehátek.

Pizzerie, obchod s opravdu širokým výběrem. Před obchodem Vám za mírný poplatek nafouknou matračky apod.

Pláž
Písečná s množstvím mušliček. Jedna strana neplacená, druhá za poplatek s lehátkem. Moře velmi teplé, k bójce max do pasu. Ideální pro menší děti.

Anonym, 29.07.2020, Dátum pobytu: 18.7. - 25.7.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lido di Jesolo, Hotel: Camping Jesolo Mare

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Vše bylo tak jak jsme si představovali, krásné ubytování, cca 2minuty od bazénu a pláže, animační program na pláži, u bazénu i večerní...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše bylo tak jak jsme si představovali, krásné ubytování, cca 2minuty od bazénu a pláže, animační program na pláži, u bazénu i večerní program. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, s klimatizací, posezením na terase

Strava
Strava byla vlastní

Služby hotela
Vyilužili jsme jen závěrečný úklid

Pláž
Pláž čistá, možnost si zaplatit lehátka se slunečníkemcu plavčíka, my byli na na dece, kde to bylo pro děti ideální

Kristýna B., 31.10.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lido di Jesolo, Hotel: Villaggio Adriatico (Jesolo Camping Village)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 8,2 Příjemné místo, i když je destinace v plné sezóně přelidněná, netvořili se nikde žádné fronty. Na pláži bylo vždy kam si lehnout. Na...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemné místo, i když je destinace v plné sezóně přelidněná, netvořili se nikde žádné fronty. Na pláži bylo vždy kam si lehnout. Na silnicích nebyly zácpy. V okolí spousta atrakcí pro děti i dospělé. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel čistý, pokoj na první pohled malý ale nakonec to stačilo.

Strava
Stravování v hotelu (obědy a večeře) bylo formou obsluhy luxusní restaurace. Personál šikovný, milý, vstřícný. Jídelní lístek v CZ :). Snídaně Švédský stůl, vše čerstvé, výborné. V okolí spousta restaurací, protože jsme měli plnou penzi, vyzkoušeli jsme jen jednu, byla dobrá ale luxusu v hotelu se nevyrovnala.

Služby hotela
V hotelu se pro děti pořádali zábavné soutěže, hotel má 2 bazény, oba velmi čisté.

Pláž
Pláž od hotelu asi 100m. Do hotelového rezortu byl zákaz vjezdu, tak že provoz žádný. Pláž čistá, upravená, lidí spousta ale vždy si bylo kam lehnout.

Radek Polej, 29.10.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lido di Jesolo, Hotel: La Fenice

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 6,8 Dobré

  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dobré Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na pokojich by mohla být malá lednička.

Strava
Jídelní menu bylo pouze v italštině. Během dovolené nebylo v nabídce žádné ovoce. I když to bylo v záři. Jinak strava byla pestrá a chutná.

Služby hotela
Dobré.

Pláž
Pláž v dobrém dosahu hotelu . Čistá.

Věra Růžencová, 30.09.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lido di Jesolo, Hotel: Portofino

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 dovolenka v Lido di Jesolo je vždy super

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
dovolenka v Lido di Jesolo je vždy super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
zodpovedá kategórii hotela

Strava
raňajky mohli byť pestrejšie,inak v poriadku

Služby hotela
majiteľ hotela je príjemný pán,jedna recepčná hovorí po slovensky,WIFI fungovalo dobre,hotel a izby sa pravidelne upratujú

Pláž
hotel je blízko pláže,pláž je dobre udržiavaná,je tam množstvo plážových barov

Marek O., 25.09.2019, Dátum pobytu: 13.9. - 22.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lido di Jesolo, Hotel: Oceanic

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8 Super..

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Super.. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super ale mohli si dat vacsiu namahu s upratovanim..

Strava
Pat hviezdiciek a viac

Služby hotela
Apartman..

Pláž
Super..

Marek L., 24.09.2019, Dátum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lido di Jesolo, Hotel: Vila Alba

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8,4 v našem termínu 2. zářijový týden bylo skvělé, málo lidí krásné počasí

  • 9 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
v našem termínu 2. zářijový týden bylo skvělé, málo lidí krásné počasí Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování se nám moc líbilo

Strava
stravu jsme si zajistili nákupem v marketu nebo návštěvou restaurace

Pláž
udržovaná

Alena, 23.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lido di Jesolo, Hotel: Villaggio Adriatico (Jesolo Camping Village)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)