Recenzie hotelov
Livigno - Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8.8 V uvedené lokalitě jsme byli již potřetí. Livigno nám vyhovuje jak vzdáleností od Prahy, tak i polohou, okolím, sjezdovkami, atd.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
V uvedené lokalitě jsme byli již potřetí. Livigno nám vyhovuje jak vzdáleností od Prahy, tak i polohou, okolím, sjezdovkami, atd. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vždy jsme bydleli ve stejném ubytovacím zařízení a plně nám vyhovoval. Bylo nás 6 a k plné spokojenosti - 2 parkovací místa, 2 WC, 2 koupelny. K dispozici jsme měli, tak jak je obvyklé - povlečení, ručníky, toaletní papír, myčku, pračku.

Strava
Zájezd byl bez stravy

Služby hotela
V hotelu bylo teplo, vše fungovalo bez chyb

Zjazdovky
Bydleli jsme v blízkosti páteřní lanovky Carussel 3000, i stanice perfektně fungující MHD k dosažení oblasti Motolina. Sjezdovky byly vždy bezchybně upraveny, široké, bezpečné, Obsluha ve dvou případech požadovala nošení roušek FF2.

Zdeněk K., 23.03.2022, Dátum pobytu: 12.3. - 19.3.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Livigno, Hotel: Baita Casa Teo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6.3 Náš požadavek na ubytování bylo mít apartmány blízko sebe, v jednom domě, protože jsme jeli rodiny. Měli jsme naplánované společné...

  • 5.5 Ubytovanie
  • 4 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Náš požadavek na ubytování bylo mít apartmány blízko sebe, v jednom domě, protože jsme jeli rodiny. Měli jsme naplánované společné večeře, jídlo. Na smlouvě byl požadavek uveden, ale skutečnost byla jiná. Tři rodiny byly v jednom domě. Bohužel naše rodina, která celý zájezd pro všechny zařizovala, měla apartmán v domě s jiným vchodem. Museli jsme chodit venkem o vzdálenosti cca 100 m do domu, kde byly ubytované tři rodiny. Další přátelé měli mít apartmán v druhém domku hned vedle, ale dům byl daleko 500 m od nás ostatních. Další problém: na voucheru pro skipassy byla uvedena špatná adresa. Jeli jsme přes celé Livogno na adresu, kde nám řekli, že jsme špatně. Museli jsme jet přes přes celé Livigno zase zpátky do jiné agentury, kde nám skipassy vydali. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení kuchyně: inventáře mohlo být více, jinak ok. Pokoje, koupelna: ok

Strava
Vlastní

Zjazdovky
Fantastické.

Eva P., 15.03.2022, Dátum pobytu: 5.3. - 12.3.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Livigno, Hotel: Apartmány Baita dal Tamp

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7.5 Ubytování bylo hezké, ale chtěli jsme být jako vícečlenná skupina pohromadě a jedna rodina bydlela na druhé straně domu, kam jsme museli...

  • 6 Ubytovanie
  • 8 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Ubytování bylo hezké, ale chtěli jsme být jako vícečlenná skupina pohromadě a jedna rodina bydlela na druhé straně domu, kam jsme museli chodit kolem celého domu venkem,což bylo hlavně pro děti nepříjemné , stále se oblékat a přecházet . A druhý pár bydlel asi 300 m. daleko, což údajně mělo být vedle.Toto bylo velké zklamání .Jinak pokoje byly přiměřeně velké, součástí byly i ručníky ,i když v CK psali ,že nejsou součástí . Opět jako téměř všude v Itálii nedostatečně vybavená kuchyně nádobím. Zobraziť celú recenziu

Služby hotela
Po příjezdu jsme se zeptali na Wi-Fi a bylo nám sděleno, že je za poplatek asi 10 euro na týden .

Když jsem šla asi 4 den do kanceláře pro heslo a zaplatit uvedenou částku, tak mě ten stejný pán sdělil, že je zdarma????.

Pavlína Rosáková, 15.03.2022, Dátum pobytu: 5.3. - 12.3.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Livigno, Hotel: Apartmány Baita dal Tamp

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.4 Skvělé místo pro zimní rodinou dovolenou. Kousek od sjezdovky. Určitě doporučuji.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Skvělé místo pro zimní rodinou dovolenou. Kousek od sjezdovky. Určitě doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší hotel. Čistý bez výhrad. Pěkný bar a wellness. Odpovídá 3*

Strava
Strava vynikající.

Služby hotela
Ochotný personál. Možnost nákupu skipasů přímo v recepci.

Zjazdovky
Sjezdovky rozmanité, každý si vybere.

Martin H., 14.03.2022, Dátum pobytu: 6.3. - 11.3.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Livigno, Hotel: Margherita

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Vyborna lokalita hotelu,možnost parkovani bez potizi kdykoliv,vyborna,ochotna obsluha hotelu,jidlo skvele - vyzdvihuji moznost vyberu ze...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vyborna lokalita hotelu,možnost parkovani bez potizi kdykoliv,vyborna,ochotna obsluha hotelu,jidlo skvele - vyzdvihuji moznost vyberu ze 3 jidel hl.chodu 1 a 2 a dezertu. Cistota pokoju skvela,super matrace i na pristylkach.Na vsechny otazky,radi zodpovi na recepci a predevsim znaji odpovedi (neposilaji vas od certa k dablu).Opravdu velka spokojenost! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani skvele,utulne,prakticke,pohodlne a ciste kazdy den.

Strava
Strava pestra,napadita a je vyber z mnoha moznosti. Snidane formou bufetu,ochotna obsluha,prijemne prostredi. Vyborne jidlo je i v restauracich na sjezdovkach.

Služby hotela
Dlouho jsem nezazila takto prijemnou a ochotnou obsluhu.Byla zavrena restaurace i presto nevahali a pripravili nam tousty.

web:review_paragraph_heading_18
Poloha hotelu je idealni pro lyzovani,hotel je kousek od vleku,centrum livigna je taktez kousek, jedina nevyhoda je chybejici chodnik kolem silnice.Da se zde nejen lyzovat,ale i bruslit,bezkovat nebo jezdit na bruslich.

Markéta Řehořová, 07.02.2022, Dátum pobytu: 28.1. - 1.2.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Livigno, Hotel: Margherita

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)

Celkom: 7.5 Perfektní lokalita

  • 5 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Perfektní lokalita Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme mít pokoj pro 8 osob a rozdělili náš do dvou pokojů. To by tak nevadilo, ale na pokojích byla hrozná zima i po urgencích jak u delegáta, tak u majitele pokojů stále zima, nebylo si jak usušit mokré věci. Tak doporučuji vzít si sebou přídavné topeni, nebo si dát práci a celý den a večer balit termostat studeným hadrem (aby si myslel, že je zima a stále topil). Jinak vše v pořádku.

Strava
Bez stravy

Tomáš Kutlík, 18.01.2022, Dátum pobytu: 8.1. - 15.1.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Livigno, Hotel: apartmány BAITA PIERIN

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Velmi dobré

  • 6 Ubytovanie
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Velmi dobré Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídá ceně. Poslední 2 noci bez vytápění i přes upozornění agentury

Strava
bez stravy

Zjazdovky
Svělé

Zdeňka Flašarová, 21.12.2021, Dátum pobytu: 11.12. - 18.12.2021
Oblasť: Taliansko Taliansko, Livigno, Hotel: Chalet Florin

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.5 Poloha hotelu fantastická na hlavní třídě. Byli jsme velmi spokojeni.

  • 9.5 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Poloha hotelu fantastická na hlavní třídě. Byli jsme velmi spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Penzion čistý, kuchyň vybavená, jen matrace měkčí. Ale dle foto všechno sedí.

Strava
Bez stravy

Radovan S., 21.12.2021, Dátum pobytu: 11.12. - 18.12.2021
Oblasť: Taliansko Taliansko, Livigno, Hotel: Rezidence Adelina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.8 Pekné široké zjazdovky rôznej náročnosti. V lyžiarskom stredisku je menej možnosti na občerstvenie resp. urobiť si obednú prestávku ,...

  • 8.5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Pekné široké zjazdovky rôznej náročnosti. V lyžiarskom stredisku je menej možnosti na občerstvenie resp. urobiť si obednú prestávku , hlavne na svahoch Mottolina. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo v poriadku , čisto i keď budovy sú staršieho veku.

Strava
My máme radi Taliansku kuchyňu , čo sme ochutnali bolo chutné a v poriadku.

Služby hotela
Hotel bol v poriadku.

Zjazdovky
Zjazdovky sú perfektné , široké a dobré upravené no niektoré vleky resp. lanovky by sa hodilo vymeniť , sú staršieho dátumu výroby a už nestačia kapacite zjazdoviek.

Peter Oravec, 04.03.2020, Dátum pobytu: 22.2. - 29.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Livigno, Hotel: Residence Intermonti

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)