Recenzie hotelov
Lombardia - Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Hezké ubytování kousek od zastávky skibusu a obchodu

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Hezké ubytování kousek od zastávky skibusu a obchodu Zobraziť celú recenziu

Ondřej Novák, 24.02.2020, Dátum pobytu: 8.2. - 15.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lombardia, Hotel: Bait da Pizabela

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Vše v pořádku.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše v pořádku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisto , každý den uklizeno .

Strava
Strava skvělá a pestrá . Obsluha vynikající .

Služby hotela
Dojem při příjezdu kazil vzhled hotelu, trochu špína a málo místa na parkování . Pro nás a naše motorky se však místo našlo v podloubí .

Pláž
100m od hotelu v krásném parku , vše čisté a dostupné sociálky zdarma. Super.

Vladana Bačůvková, 28.08.2017, Dátum pobytu: 20.8. - 24.8.2017
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lombardia, Hotel: Bazzoni & Du Lac Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Příjemné prostředí, klidný hotel, výhled na jezero, za hotelem bazén v zahradě s dostatečným vybavením - lehátka slunečníky, velmi...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemné prostředí, klidný hotel, výhled na jezero, za hotelem bazén v zahradě s dostatečným vybavením - lehátka slunečníky, velmi příjemný personál, vynikající stravování, krásná restaurace, pohodlné parkování.

Vlastní pláž s lehátky.

Jediné drobné mínus - na fotkách je pláž vidět přímo před hotelem. Mezi pláží a hotelem ale probíhá silnice. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezké, čisté, pokoje vybavené s klimatizací, ledničkou.

Strava
Výborná.

Služby hotela
Služby dobré, ochotný personál.

Pláž
Soukromá hotelová pláž se slunečníky a lehátky.

Zkraje místy tráva ve vodě.

Martin Vodvářka, 09.08.2017, Dátum pobytu: 29.7. - 5.8.2017
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lombardia, Hotel: Villa Paradiso (Meina)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6,6 Průměrný hotel, překrásné místo

  • 5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Průměrný hotel, překrásné místo Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel mohl být čistější, v rozích drobné pavučiny...Pokoje tiché.

Strava
Průměrná až podprůměrná, snídaně nepestrá, oběd a večeře dalo se vybrat. Jako manželka. Nasytí, ale nenadchne.

Pláž
2 bazény, slunečníky a lehátka v all inclusive, dobrý přístup do jezera

Anonym, 08.08.2017, Dátum pobytu: 29.7. - 4.8.2017
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lombardia, Hotel: Britannia Excelsior

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 4,4 Hotel je urcen prevazne pro britskou klientelu duchodoveho veku. Lze tu zazit jen odpocinkovou dovolenou. Jedina akce je vecer hrajici...

  • 4 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je urcen prevazne pro britskou klientelu duchodoveho veku. Lze tu zazit jen odpocinkovou dovolenou. Jedina akce je vecer hrajici klavesista v baru. Zadne jine akce hotel neporada. Pro male deti neni vhodny vubec, neni zde ani malinky detsky koutek, houpacka, nic. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Podle obrazku jsme cekali mnohem lepsi ubytovani. Byli jsme 2 rodiny a delili jsme se o 3 pokoje. Ubytovali nas ve vedlejsi postranni budove (mimo hlavni hotel), ktery mel vlastni vstup se spinavym schodistem. 3 pokoje jsme dostali kazdy v jinem patre a vsechny bez balkonu (nebylo, kde ususit plavky,...). Nejhorsi byl dvouluzkovy pokoj c12, coz byla vlastne temna kopka s oknem do vnitrniho pruchodu, kde hned za nim vedla chodba do pradelny. Neslo tedy otevrit ani roztahnout zavesy.

Strava
all inclusive - jidlo dobre, ale stale stejne. Snidane kazdy den to same, chybi zelenina. Obedy vecere kazdy den podobne, priloha porad hranolky, brambory (ryze nebyla nikdy).

Služby hotela
V celem obrovskem komplexu neni kam si uzamknout kola.

Personal z 90% tvori pristehovalci a jsou velice mili.

Nejhorsi bylo chovani cisnic (zen) v baru u bazenu. Me jako zenu ci moji dceru zde neustale ignorovali, nechali nas pekne dlouho cekat, obsluhovali prednostne britske hosty, kteri prisli po nas - naprosto nas prehlizeli. Vyvrcholeni bylo, kdyz jsem s detmi po celem dni prijela na kole zpet k hotelu v 18:00 a chteli jsme se rychle napit coly v baru u bazenu, kam jsme prisli v 18:01 - nechali nas pockat do 18:05, pak prisel cisnik a pripravoval nam piti. Do toho prisla cisnice a zakazala mu to (napoje v baru u bazenu jsme meli v programu all inclusive do 18:00, dal jsme museli do hotelu). Takoveto jednani jsem nezazila za cely svuj zivot. Zkazilo nam to i sebemensi pozitivni dojem z dovolene.

Pláž
Plaz neni zadna, koupani v jezeru pred hotelem je naopak zakazane. Koupani jen v bazenu na molu pred hotelem. Zaviraji ale v 18 hodin odpoledne i kdyz je venku 36C.

Michaela C., 11.07.2017, Dátum pobytu: 1.7. - 8.7.2017
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lombardia, Hotel: Britannia Excelsior

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 9,4 Jinak super ubytování.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Jinak super ubytování. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Topení zaplé až ráno v 6:45h.Tak proto problém se sušením věcí-v sušárně nebylo táké moc teplo.

Miroslav Brynda, 06.03.2017, Dátum pobytu: 18.2. - 25.2.2017
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lombardia, Hotel: Residence La Val

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Krásný výhled z balkonu na jezero, krásné prostředí, ale je zapotřebí se pohybovat autem. V docházkové vzdálenosti nic není, autobus u...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný výhled z balkonu na jezero, krásné prostředí, ale je zapotřebí se pohybovat autem. V docházkové vzdálenosti nic není, autobus u residence nestojí. Výlety do okolí ať už hor nebo okolních městeček stojí za to. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Zařízení je velice jednoduché. Pro ty, kteří zde tráví dovolenou poznáváním a ne pobytem v residenci ale plně postačuje.

Strava
Stravování jsme měli vlastní. Možná by bylo vhodné obohatit nabídku cestovní agentury i variantou s polopenzí.

Služby hotela
Příjemný a ochotný personál.

Pláž
V residenci je menší bazén. Ten jsme ale díky hezkému počasí a výletům nevyzkoušeli. Přístup k jezeru a koupání není zrovna ideální.

Roman D., 07.09.2016, Dátum pobytu: 27.8. - 3.9.2016
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lombardia, Hotel: Oasi dei Celti

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 5,4 Je to oblast pro zakazniky,kteri chteji jen relaxovat.Bez auta je to spatne.Tri nebo ctyri restaurace na posezeni. Jedna silnice kolem...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Je to oblast pro zakazniky,kteri chteji jen relaxovat.Bez auta je to spatne.Tri nebo ctyri restaurace na posezeni.

Jedna silnice kolem jezera. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj malicky se sprchou a toaletou.

Strava
Strava v hotelu - velice dobra a vyber.Jen napoje velice predrazene (voda v sklenene karafe neperliva zrejme z vodovodu ) 3 eura.

Služby hotela
Pri ukonceni pobytu poplatky jsem nemohl zaplatit kartou, ale musel jsem do bankomatu.

Pláž
Koupani neresime.

Milan Barbořák, 15.06.2016, Dátum pobytu: 5.6. - 12.6.2016
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lombardia, Hotel: Bazzoni

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5 Malý hotílek v lyžařském středisku Foppolo.

  • 5,2 Ubytovanie
  • 1 Okolie
  • 8 Cena

Úvodné zhrnutie
Malý hotílek v lyžařském středisku Foppolo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel není označen a těžko se v oblasti plných hotelů hledá

Strava
vlastní

Služby hotela
žádné

Pláž
zimní dovolená

Celkový dojem
spkojenost

Martin Čech, 02.03.2011, Dátum pobytu: 19.2. - 26.2.2011
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lombardia, Hotel: Residence Pegherolo (Foppolo)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)