Recenzie hotelov
Madonna di Campiglio / Pinzolo - Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,3 Dovolená super akorát za skibus se platilo 2eura a když jezdíte 6 dní tak je to docela pálka za 4 lidí to by se mělo změnit.Jinak velká...

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Cena
  • 7 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Dovolená super akorát za skibus se platilo 2eura a když jezdíte 6 dní tak je to docela pálka za 4 lidí to by se mělo změnit.Jinak velká spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo super a personál velmi dobrý.

Strava
Nebyla strava vařili jsme si sami.

Služby hotela
Byl možný welness super.

Zjazdovky
Super užili jsme si to.

Lenka Pěnkavová, 20.02.2019, Dátum pobytu: 9.2. - 16.2.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Madonna di Campiglio / Pinzolo, Hotel: Residence La Rosa delle Dolomiti

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Příjemný hotel, příjemný majitel. Sjezdovky blízko hotelu (lanovka). Vyšlo i počasí. Velká spokojenost

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Příjemný hotel, příjemný majitel. Sjezdovky blízko hotelu (lanovka). Vyšlo i počasí. Velká spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj sice malý ale pěkně uspořádaný a vybavením dostačující.

Strava
Strava dobrá, trochu monotónní nabídka při snídani. Ale jinak bez ztížností.

Služby hotela
Úlkid každý den, vstřícný personál. Spokojenost

Zjazdovky
Sjezdovky upravené, díky lanovce dostupné i centrum Madona di Capiglio (nabídka původně v této sekci, ve skutečnosti centrum Pinzolo).

Dostatek sněhu i velká škála vleků a sjezdovek.

Dušan G., 03.04.2018, Dátum pobytu: 17.3. - 24.3.2018
Oblasť: Taliansko Taliansko, Madonna di Campiglio / Pinzolo, Hotel: Fiocco di Neve

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Cena a kvalita jsou ve velmi dobrem pomeru. Ac jsme byly na konci sezony, byl stale dostatek dobre upravenych sjezdovek

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Cena a kvalita jsou ve velmi dobrem pomeru. Ac jsme byly na konci sezony, byl stale dostatek dobre upravenych sjezdovek Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mily rodinny hotel

Daniela Koláčová, 25.03.2017, Dátum pobytu: 13.3. - 17.3.2017
Oblasť: Taliansko Taliansko, Madonna di Campiglio / Pinzolo, Hotel: Quadrifoglio

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Krásný hotel v pěším dosahu od kabinek do areálu Pinzolo. V blízkosti množství barů a obchodů.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný hotel v pěším dosahu od kabinek do areálu Pinzolo. V blízkosti množství barů a obchodů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Opravený, čistý , prostorný hotel, pokoje plně dostačující. Pouze byl malý problém s vytápěním. To se zapínalo pouze večer a k ránu. Nebylo si možno udělat teplo dle přání. Na pokojích nebyly župany.

Strava
Snídaně a večeře bez závad. Skvělý, profesionální servis.

Služby hotela
Wellnes dostačující, lyžárna prostorná, dobře vybavená, množství salonků k pobavení s přáteli.

Pláž
Na pláži jsme nebyli. Teplota nic moc. Ale lyžařské středisko je perfektní. Široké a prudké sjezdovky dle gusta každého lyžaře.

Ludvík Štorek, 15.03.2017, Dátum pobytu: 4.3. - 11.3.2017
Oblasť: Taliansko Taliansko, Madonna di Campiglio / Pinzolo, Hotel: Canada

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)

Celkom: 8,2 Dovolená stála za to, doporučuji.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Dovolená stála za to, doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj menší ale útulný a čistý

Strava
Strava výborná, především 4-chodové večeře, kde jediný problém, že byla až od 19:30 hod

Služby hotela
Prima že je na hotelu bazén, sauna a pára. Je ale omezená otvírací doba - děti do 18:30 a dospělí do 19:30 hod. Bazén je menší a je plný dětí. Do sauny a páry mohou děti až od 18 let, často je tam taky plno.

Zjazdovky
je dobrá poloha hotelu cca 200 metrů od lanovky, před kterou je ale ještě velké parkoviště. Sjezdovky bez problémů

Anonym, 14.03.2017, Dátum pobytu: 4.3. - 11.3.2017
Oblasť: Taliansko Taliansko, Madonna di Campiglio / Pinzolo, Hotel: Canada

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Kromě převlékání na parkovišti u hotelu vše OK. V hotelu by se jistě našla místnost na uložení věcí a na převlečení.

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Kromě převlékání na parkovišti u hotelu vše OK. V hotelu by se jistě našla místnost na uložení věcí a na převlečení. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
OK odpovídá ceně.

Strava
Strava v pohodě, pouze večeře by se mohla podávat dřív a ne až v 19.30.

Služby hotela
Dobré.

Zjazdovky
Znám i lepší, ale ještě to šlo.

Adolf Malinský, 13.03.2017, Dátum pobytu: 3.3. - 7.3.2017
Oblasť: Taliansko Taliansko, Madonna di Campiglio / Pinzolo, Hotel: Quadrifoglio

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,4 hotel zklamal, ale přijeli jsem lyžovat a to stálo za to takže jsme si to užili ;-)

  • 5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 4 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
hotel zklamal, ale přijeli jsem lyžovat a to stálo za to takže jsme si to užili ;-) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Itálii milujeme jezdíme už 6 let do různých 4* nebo 3* hotelů takže člověk může srovnávat,

Pokojík 209 byl extra malinkatý, ale člověk nepotřebuje bůhví kolik prostoru takže to se dalo, ale skříň, kde chybí police nás zarazila, pití jsme si mohli nalít do plastových kelímků, koupelna sice prostorná ale sprch.kout o velikosti 50x50 byl komický :-)

Strava
Ta nás bohužel zklamala, Itali mají výbornou kuchyni, vždy jsme byli jinde nadšeni, ale tady bez chuti a nápadu, naflákáno na talíř až nechutně. Snídaně: x druhů marmelád, nutela,med,máslo, müslli, suchary, 1 tvrdý sýr, mortadela, šunka, croassan, jakási buchta, bílá bulka a celozrnná. Pokud jste chtěli vejce tak ty se objednávali u číšníka, rovněž káva, čaj a mléko, samostatně jste si mohli najít jen vodu a jeden džus - do plastových jednorázových kelímků :-) s tím jsme se nesetkali ani v létě na all inclusive u moře aby u snídaně byly plastové kelímky. Večeře: salátový bufet: mrkev, rajčata, ledový salát, kukuřice + jedna zelenina, která se obměňovala buď falozové lusky nebo fazole nebo květák. Předkrm: výběr ze 2 druhů těstovin nebo polívky. Hl.chod: Výběr ze 3 druhů z toho jeden byla obložená mísa ta se neměnila. Dezert: zmrzlina, koláč, dort, štrůdl, pudink poslední den bylo tiramisu to nemělo chybu ;-)

Služby hotela
Využili jsme jednou sauny, bazén okupovali hodně hlučné italské děti ;-). Nějak jsme nepochopili systém převlékání se ve wellness kde nebyly žádné šatny nebo místnost na převlečení, pouze jedno společné wc kde jsme se teda převlékli do plavek a zase zpět, župany jsme neměli ty jsme neřešili protože všude jinde jsme je vždy dostali.

Hote má svůj skibus jezdí 8-10 hodin přímo k lanovce, zpět od 16 hod, dá se dojít i pěšky ale škoda ničit lyžáky na chodníku.Největší průser naší dovolené byl, že den po našem příjezdu se v hotelu ubytovalo asi 60 italských dětí ve věku od 10-14 let, asi lyžařský kurz, měli jsme o zábavu postaráno především ve večerních hodinách až do půlnoci kde lítali, řvali a mlátili dveřmi na chodbách, znovu to potom začalo v 7 ráno kdy vstávali. Stěžovali jsme si na recepci, kde slibovali nápravu, ale jak chcete uklidit takovou tlupu ještě ke všemu Italů? To bylo bez šance :-)

Zjazdovky
Lyžování perfektní, vše upravené, jen byly některé zavřené. Pinzolo, na to že je malé středisko tak sjezdovky super, do Madonny jsme jezdili autem ale dalo se to i lanovkou, chvíli trvá než se v tom člověk zorientuje ale potom super ;-).

Henrieta H., 31.01.2017, Dátum pobytu: 21.1. - 28.1.2017
Oblasť: Taliansko Taliansko, Madonna di Campiglio / Pinzolo, Hotel: Olympic Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)