Recenzie hotelov
Madonna di Campiglio / Pinzolo - Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6,8 Hotel celkově je dost starý a vybavení tomu také odpovídá. Nicméně centrum Madonny di Campiglio je cca 200m nejbližší lanovka cca 350m....

  • 5 Ubytovanie
  • 7 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Hotel celkově je dost starý a vybavení tomu také odpovídá. Nicméně centrum Madonny di Campiglio je cca 200m nejbližší lanovka cca 350m. Tímto cena za hotel je poměrově dobrá. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje odpovídají standartu IT 3* , pravidelně uklizeno , možnost vaření zajištěna. Lyžárna OK. Každý pokoj má balkon.

Strava
Nevím

Služby hotela
Standart

Zjazdovky
Sjezdovky a vleky dokonalé , troufám si tvrdit , že je to jedno z nej středisek v IT. Při zakoupení skipasu Superskirama , které doporučuji , je k dispozici 150km sjezdovek ve 3 střediscích. Všechny jsou dostupné a propojené vleky nebo kabinkou. tady můžu jen doporučit.

Jaroslav Hes, 28.01.2020, Dátum pobytu: 18.1. - 25.1.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Madonna di Campiglio / Pinzolo, Hotel: Rezidence Des Alpes 2

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,3 Dovolená super akorát za skibus se platilo 2eura a když jezdíte 6 dní tak je to docela pálka za 4 lidí to by se mělo změnit.Jinak velká...

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Cena
  • 7 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Dovolená super akorát za skibus se platilo 2eura a když jezdíte 6 dní tak je to docela pálka za 4 lidí to by se mělo změnit.Jinak velká spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo super a personál velmi dobrý.

Strava
Nebyla strava vařili jsme si sami.

Služby hotela
Byl možný welness super.

Zjazdovky
Super užili jsme si to.

Lenka Pěnkavová, 20.02.2019, Dátum pobytu: 9.2. - 16.2.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Madonna di Campiglio / Pinzolo, Hotel: Residence La Rosa delle Dolomiti

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Příjemný hotel, příjemný majitel. Sjezdovky blízko hotelu (lanovka). Vyšlo i počasí. Velká spokojenost

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Příjemný hotel, příjemný majitel. Sjezdovky blízko hotelu (lanovka). Vyšlo i počasí. Velká spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj sice malý ale pěkně uspořádaný a vybavením dostačující.

Strava
Strava dobrá, trochu monotónní nabídka při snídani. Ale jinak bez ztížností.

Služby hotela
Úlkid každý den, vstřícný personál. Spokojenost

Zjazdovky
Sjezdovky upravené, díky lanovce dostupné i centrum Madona di Capiglio (nabídka původně v této sekci, ve skutečnosti centrum Pinzolo).

Dostatek sněhu i velká škála vleků a sjezdovek.

Dušan G., 03.04.2018, Dátum pobytu: 17.3. - 24.3.2018
Oblasť: Taliansko Taliansko, Madonna di Campiglio / Pinzolo, Hotel: Fiocco di Neve

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Cena a kvalita jsou ve velmi dobrem pomeru. Ac jsme byly na konci sezony, byl stale dostatek dobre upravenych sjezdovek

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Cena a kvalita jsou ve velmi dobrem pomeru. Ac jsme byly na konci sezony, byl stale dostatek dobre upravenych sjezdovek Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mily rodinny hotel

Daniela Koláčová, 25.03.2017, Dátum pobytu: 13.3. - 17.3.2017
Oblasť: Taliansko Taliansko, Madonna di Campiglio / Pinzolo, Hotel: Quadrifoglio

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Krásný hotel v pěším dosahu od kabinek do areálu Pinzolo. V blízkosti množství barů a obchodů.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný hotel v pěším dosahu od kabinek do areálu Pinzolo. V blízkosti množství barů a obchodů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Opravený, čistý , prostorný hotel, pokoje plně dostačující. Pouze byl malý problém s vytápěním. To se zapínalo pouze večer a k ránu. Nebylo si možno udělat teplo dle přání. Na pokojích nebyly župany.

Strava
Snídaně a večeře bez závad. Skvělý, profesionální servis.

Služby hotela
Wellnes dostačující, lyžárna prostorná, dobře vybavená, množství salonků k pobavení s přáteli.

Pláž
Na pláži jsme nebyli. Teplota nic moc. Ale lyžařské středisko je perfektní. Široké a prudké sjezdovky dle gusta každého lyžaře.

Ludvík Štorek, 15.03.2017, Dátum pobytu: 4.3. - 11.3.2017
Oblasť: Taliansko Taliansko, Madonna di Campiglio / Pinzolo, Hotel: Canada

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)

Celkom: 8,2 Dovolená stála za to, doporučuji.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Dovolená stála za to, doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj menší ale útulný a čistý

Strava
Strava výborná, především 4-chodové večeře, kde jediný problém, že byla až od 19:30 hod

Služby hotela
Prima že je na hotelu bazén, sauna a pára. Je ale omezená otvírací doba - děti do 18:30 a dospělí do 19:30 hod. Bazén je menší a je plný dětí. Do sauny a páry mohou děti až od 18 let, často je tam taky plno.

Zjazdovky
je dobrá poloha hotelu cca 200 metrů od lanovky, před kterou je ale ještě velké parkoviště. Sjezdovky bez problémů

Anonym, 14.03.2017, Dátum pobytu: 4.3. - 11.3.2017
Oblasť: Taliansko Taliansko, Madonna di Campiglio / Pinzolo, Hotel: Canada

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Kromě převlékání na parkovišti u hotelu vše OK. V hotelu by se jistě našla místnost na uložení věcí a na převlečení.

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Kromě převlékání na parkovišti u hotelu vše OK. V hotelu by se jistě našla místnost na uložení věcí a na převlečení. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
OK odpovídá ceně.

Strava
Strava v pohodě, pouze večeře by se mohla podávat dřív a ne až v 19.30.

Služby hotela
Dobré.

Zjazdovky
Znám i lepší, ale ještě to šlo.

Adolf Malinský, 13.03.2017, Dátum pobytu: 3.3. - 7.3.2017
Oblasť: Taliansko Taliansko, Madonna di Campiglio / Pinzolo, Hotel: Quadrifoglio

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)