Recenzie hotelov
Marche - Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,8 Collinu jsme navštívili podruhé a opět spokojeni .Víme ze se opět vrátíme.

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Collinu jsme navštívili podruhé a opět spokojeni .Víme ze se opět vrátíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj mono .Prostorný, čistý a velký balkon .vybaveni ma menší nedostatky ,ale nic co by nás omezilo nebo zneprijemnilo pobyt.

Strava
Bez stravy,ale v den odjezdu je možnost obědu .A ten byl na 1*

Služby hotela
Na jedničku. Prace delegátů.

Velké plus za české pivo ;0) půjčení kol ,plážový servis.Není co vytknout

Pláž
Prostorná ,čistá. A kousek od rezidence.

Patricie Soviarová, 25.09.2019, Dátum pobytu: 13.9. - 22.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Marche, Hotel: Rezidence Collina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 6,5 Na dobrém místě, oplocení, blízko na pláž..

  • 5 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Na dobrém místě, oplocení, blízko na pláž.. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování na nižší úrovní (co bychom také chtěly za tu cenu) - zřejmě residenci Collina cestovní kancelář nevlastní.... byla jsem zde již potřetí, ve stejném pokoji podruhé, v rozmezí cca 4 let... Dveře do koupelny pokoje č. 2 jsou stále "sedřené", plesnivé...jako před několika lety..

Strava
Nevyužily (6 žen) jsme služeb stravování.

Služby hotela
Nemohu si pomoci, ale měly jsme (6 žen) dojem, že my jsme tam pro zaměstnance a ne zaměstnanci pro nás... škoda, jinak se nám tam celkem líbilo....

Pláž
Blízko, čistá a volný přístup do moře - výborná

Jana Jodlová, 19.09.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Marche, Hotel: Rezidence Collina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Vynikající pobyt, pěkný apartmán se zahradou a grilem, čisté moře.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vynikající pobyt, pěkný apartmán se zahradou a grilem, čisté moře. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 18.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Marche, Hotel: Villaggio Riva Musone

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Spokojenost po všech stránkách.Delegáti jsou lidé na svém místě.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost po všech stránkách.Delegáti jsou lidé na svém místě. Zobraziť celú recenziu

Josef Vondráček, 15.09.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Marche, Hotel: Rezidence Collina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Dovolená se nám líbila.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám líbila. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo pěkně.

Strava
Pobyt jsme měli se snídaní.Ty by mohli být pestřejší.

Pláž
Pláž byla kousek od hotelu.Čista a upravená.

Anonym, 13.09.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 8.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Marche, Hotel: Mocambo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Plně v souladu s očekáváním, kdy se jedná o relativné levné ubytování, nebo přesněji z tohoto pohledu nad očekáváni dobré.

  • 6 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Plně v souladu s očekáváním, kdy se jedná o relativné levné ubytování, nebo přesněji z tohoto pohledu nad očekáváni dobré. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Obyčejné, čisté, velké + je lednice na pokoji - odpovídá deklarované úrovni

Strava
Kvalita, chuť i velikost porcí - vše velmi dobré. Trochu mínus je to, že se jedná o klasickou českou stravu, což je možná vzhledem k "italskému" naladění dovolené škoda. Co by chtělo zlepšit je prostředí jídelny, kde jsem si vzpomněl na prostředí ve školách v přírodě před 30 lety. Ale opět - asi v souladu s celkovou cenovou hladinou.

Služby hotela
Mířně nervózní personál, ochotný, snaživý, ale možná se trochu projevila nízká cenová hladina ubytování.

Pláž
Bezproblémová, palmová riviéra v plné parádě, obnovená dlouhá promenáda podél pobřeží - velká spokojenost.

Michal H., 12.09.2019, Dátum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Marche, Hotel: Rezidence Collina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená byla bez jakýchkoliv problémů.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla bez jakýchkoliv problémů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo perfektní, odpovídalo nabídce, pokoj byl dobře vybaven - myčka, pračka, nadobí...

Služby hotela
Residence nabízí napřiklad zapůjčení kol a to za velmi rozumnou cenu.

Pláž
Pláž byla doslova za rohem, relativně čistá.

Jana K., 10.09.2019, Dátum pobytu: 23.8. - 1.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Marche, Hotel: Mediterraneo residence

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,5 Počasí nám zrovna moc nevyšlo, ale to nikdo nikdy neovlivní ani si nekoupí , bohužel :-) , ale i přesto jsme si to užili! pro děti by...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Počasí nám zrovna moc nevyšlo, ale to nikdo nikdy neovlivní ani si nekoupí , bohužel :-) , ale i přesto jsme si to užili! pro děti by teda mohlo být nějaké využití jako dětské hřiště apod. no jsme nikde v okolí nenašli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
apartmán, skvělý patrový baráček, prostorný, čistý, jen kuchyň uvnitř opravdu smrdí zatuchlinou, toť asi jediné negativum

Pláž
pěkná pláž , sice menší a proto moc blízko lehátka u sebe s ostatními lidmi , ale jinak dobrý!

Anonym, 10.09.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Marche, Hotel: Villaggio Riva Musone

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Celkový dojem z dovolené byl moc hezký. Cestovní kancelář vše zařídila, poslala potřebné informace, nebyl žádný problém. Hotel celkově...

  • 7 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené byl moc hezký. Cestovní kancelář vše zařídila, poslala potřebné informace, nebyl žádný problém. Hotel celkově menší, ale to vůbec nevadilo. Byl čistý, uklízený, hezký. Za ty peníze opravdu super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je určitě spíše skromnější, ale my jsme hledali něco, za co bysme nemuseli utrácet hromadu peněz, ale zároveň jsme se hledali hezký hotel. To vše se nám splnilo. Hotel i pokoj je hezký, čistý. Paní uklízečky chodily každý den,takže super. Pokoj je menší, ale na přespání to určitě stačí. Měli jsme výhled na moře a pláž, takže to bylo opravdu super! :)

Strava
Strava byla spíše průměrná. Snídaně byly formou bufetu, a i když byly každý den stejné, tak nám to vůbec nevadilo, protože zde byly na výběr jak sladká, tak i slaná jídla. Někdy bylo i ovoce, sušenky atd. Spíše mě zklamaly večeře, které byly trochu ošizené. Polévka byla jen voda s těstovinami, rýže s mořskými plody byla tvrdá rýže s kouskem krevety nahoře. Ale některá jídla byla dobrá a poctivá :)

Pláž
Okolí je celkově moc hezké. Každý večer je tam co dělat. Akorát pokud nechcete platit za soukromé pláže, musíte najít kousek pláže volné, což je opravdu malý kousek, kde je plno lidí, co si šlapou skoro na hlavu :) ale to není samozřejmě chyba hotelu. My jsme chodili až o kus dál, kde byla pláž větší, ta byla cca 1 km.

Anonym, 04.09.2019, Dátum pobytu: 23.8. - 1.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Marche, Hotel: President

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,2 Krásné letovisko s obchůdky a restauracemi, čistá promenáda, která byla lemována nádherými palmami a oleandry. K tomuto není co vytknout,...

  • 3,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 9 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné letovisko s obchůdky a restauracemi, čistá promenáda, která byla lemována nádherými palmami a oleandry. K tomuto není co vytknout, jedna z nejkrásnějších promenád. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování - starý hotel, na recepci se ve 4* hotelu nedomluvíte anglicky, nepříjemný personál, neochotný.

Hodnotím pouze pozitivně každý den uklizené pokoje včetně výměny ručníků.

Strava
Strava v hotelu katostrofální. Snídaně doplňovali jen občas, žádný výběr. Na to že si hotel zakládá na 4* a výběr ze dvou oschnutých salámů, nic moc.

Večeře dostáváte na příděl ze strany číšníků a k tomu velmi nepříjemní, nulový výběr zeleniny a ovoce. Aspoň byla občas malá porce ryby.

Služby hotela
Hotel nenabí žádný večerní program, popř. animační program. Bar v hotelu jakoby ani nebyl. Komunikace v anglickém jazyce nulová. Hodnocení 4* v žádném případě neodpovídají kvalitě služeb a stravy v hotelu.

Pláž
Pláž byla nedaleko hotelu, byla čistá s pozvolným vstupem do moře. Moře čisté, k tomuto není co vytknout.

Lenka, 04.09.2019, Dátum pobytu: 23.8. - 1.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Marche, Hotel: International

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)