Recenzie hotelov
Monte Bondone - Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,4 I když je středisko asi nejjižněji v Alpách, dobrá poloha - svahy na sever, sněhu bylo dost. Jen ráno tvrdé - nabrousit lyže. Díky počasí...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
I když je středisko asi nejjižněji v Alpách, dobrá poloha - svahy na sever, sněhu bylo dost. Jen ráno tvrdé - nabrousit lyže. Díky počasí výborné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje ok, jen vybavení díky přídavné poschoďové posteli nouzové - žádný volný prostor. 1 noč.stolek, 1 odkládací taburet, a skříň. V koupelně žádné háčky na zavěšení. Večer a ráno přetopeno

Strava
Masa hodně, příloha dietní, Levné pití (pivo 2.5e - ,66l , víno 4e - 0.5l )

Služby hotela
Pánská služba - ale velmi přívětivá

Zjazdovky
Perfektní úprava, jen tvrdý povrch

Anonym, 19.03.2019, Dátum pobytu: 10.3. - 14.3.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Monte Bondone, Hotel: Augustus

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Splnila se očekávání

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Splnila se očekávání Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkné, možná by mohly být televize na pokojích a fungující Wifi!!!

Strava
Dostačující- mohla být rozmanitější v předkrmech- chyběly saláty

Služby hotela
Za tuto cenu dostačující

Zjazdovky
Na blížící se jaro- dobré

Eva Hanzlíková, 18.03.2019, Dátum pobytu: 10.3. - 14.3.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Monte Bondone, Hotel: Augustus

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,2 Dovolenou jsem měl objednanou od konce minulého roku. Na hotel jsme přijeli mezi prvními a dostali jsme nejhorší pokoj z celého hotelu s...

  • 3,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 1 Cena
  • 7 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsem měl objednanou od konce minulého roku. Na hotel jsme přijeli mezi prvními a dostali jsme nejhorší pokoj z celého hotelu s výhledem na požární schodiště. Foto pošlu. Tímto vás žádám o dodatečnou slevu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Strašný pokoj. Nic horšího jsem nezažil.

Jaroslav Zícha, 18.03.2019, Dátum pobytu: 10.3. - 14.3.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Monte Bondone, Hotel: Chalet Caminetto

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 10 Super týden na horách s rodinou

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super týden na horách s rodinou Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Le Blanc je moderní, klidný, pokoj příjemný a čistý, na sjezdovku pár kroků. Zajištěno parkování i místo na odkládání lyží atd. Navíc bazén, sauna, solná jeskyně,...možnost masáže či kosmetiky.

Strava
Vynikající! Měli jsme polopenzi, snídaně bohatá a k večeři studené předkrmy formou švéd. stolu + 2 teplé chody, které jsme si vybrali z pestré nabídky a na závěr výběr z luxusních moučníků.

Služby hotela
Perfektní. Personál hotelu je na úrovni, srdečný a ochotný. Všechno bylo v pořádku, nebyl jediný důvod ke stížnosti.

Pavel H., 15.03.2019, Dátum pobytu: 12.1. - 19.1.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Monte Bondone, Hotel: Le Blanc

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6,8 Dovolená byla příjemná, bohužel počasí a sníh nám letos nepřálo.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 5 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Dovolená byla příjemná, bohužel počasí a sníh nám letos nepřálo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování skromné, ale dostačující na tento typ dovolené.

Strava
Strava byla dobrá jak v hotelu tak na sjezdovkách.

Služby hotela
Hotel až na okna a výhled bez výhrad, služby jsem žádné nevyužíval.

Zjazdovky
Sjezdovky jsou v celku dobré, vleky jsou už za zenitem a při špatném počasí je to utrpení. Na to že jeto středisko malé pro rodiny s dětmi tak to vidím jako největší problém.

Josef B., 13.03.2019, Dátum pobytu: 4.3. - 8.3.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Monte Bondone, Hotel: Augustus

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 Pohodová dovolená a na krásném místě vhodném pro rodiny.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 3 Cena
  • 5 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Pohodová dovolená a na krásném místě vhodném pro rodiny. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou prostorné, nové a stylově zařízené. Styl však bohužel ustupuje praktičnosti. V koupelně nejsou háčky na ručníky ani polička na kosmetiku. V pokoji není centrální stropní osvětlení jen pár design bludiček na zdi.

Strava
Jede-li za luxusní kuchyní či výbornou nabídkou vín, jste na správném místě. Pro mne osobně je čtyřchodové menu k večeři zbytečně velké a těžko stravitelné.

Služby hotela
Fain bazén i sauna s odpocivarnou. V sauně jsou požadovány plavky a centrálně nastavená teplota 70°.

Zjazdovky
Italové údržbu sjezdovek prostě umí jedničku! Trojsedacka by možná chtela vyměnit, ale to je asi jediná moucha. :)

Kamila H., 11.03.2019, Dátum pobytu: 3.3. - 8.3.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Monte Bondone, Hotel: Le Blanc

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Vše nejlepší

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše nejlepší Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování perfektní

Strava
Perfektní

Služby hotela
Perfektní

Marie Sýkorová, 05.03.2019, Dátum pobytu: 23.2. - 2.3.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Monte Bondone, Hotel: Chalet Caminetto

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,6 Dovolená se nám líbila

  • 5,5 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám líbila Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel byl nový, pokoje dostatečně velké a čisté, bohužel personál nebyl moc vstřícný, byl problém domluvit se anglicky.

Strava
Strava neodpovídá čtyřhvězdičkovému hotelu, malý výběr z jídel, jídlo většinou oschlé, nedochucené, ne moc čerstvé, na jídlo jsme velmi dlouho čekali někdy i hodinu, vzhledem k tomu že večeře začíná až 19.15, tak je to velmi dlouhá doba.

Služby hotela
Spa i bazén se nám líbily, bohužel ručníky i župany za příplatek, dětský koutek s hlídánim bohužel nefungoval během večeře

Pláž
Středisko ideální pro rodiny s malými dětmi, dobrá dostupnost od hotelu.

Marie Stojanová, 04.03.2019, Dátum pobytu: 23.2. - 1.3.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Monte Bondone, Hotel: Le Blanc

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Moderní hotel, bazén, sauna, WiFi,příjemný personál

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Moderní hotel, bazén, sauna, WiFi,příjemný personál Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bez připomínek.

Strava
Naprosto fantastická. Kuchař 10*.

Pláž
Nebyla to pláž-byli jsme lyžovat-ale sjezdovky. Z hotelu na sjezdovku pěšky cca 5 minut(v lyžácích), že sjezdovky na hotel pouze přes silnici. Super.

Miroslav Hudeček, 27.02.2019, Dátum pobytu: 16.2. - 23.2.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Monte Bondone, Hotel: Le Blanc

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

1 fotografia