Recenzie hotelov
Paganella - Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Zájezd nezklamal

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Zájezd nezklamal Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Výborné

Strava
Byla vynikající pro vegetariány i nevegetariány

Služby hotela
výborné

Zjazdovky
středisko bylo nejlepší dopoledne, odpoledne již ledové plotny a riziko úrazu

Libuše Polanecká, 25.02.2020, Dátum pobytu: 16.2. - 20.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Paganella, Hotel: Pian Castello

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Krásná zimní dovolená. Byli jsme podruhé na stejném místě a naprostá spokojenost.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná zimní dovolená. Byli jsme podruhé na stejném místě a naprostá spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté pokoje, bezchybný servis.

Strava
Skromnější výběr ke snídani (množství dostatečné). Výborné a bohaté večeře.

Služby hotela
Úklid a výměna ručníků naprosto v pořádku.

Pláž
Dolní stanice lanovky kousek od hotelu.

Josef P., 24.02.2020, Dátum pobytu: 9.2. - 15.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Paganella, Hotel: Bottamedi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Vse naprosto v poradku- jidlo i sluzby. Super wellnes, po celodennim jezdeni vzdy vyuzivame saunu. Pouze lyzarne mela mensi kapacitu a...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Vse naprosto v poradku- jidlo i sluzby. Super wellnes, po celodennim jezdeni vzdy vyuzivame saunu. Pouze lyzarne mela mensi kapacitu a vse zde bylo trochu slozitejsi- malo odkladacich vyhrivacich trnu na suseni lyzaku a nutnost obchazeni objektu, nez se clovek do lyzarny dostal. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Cisto, hezky a velky pokoj.

Strava
Naprosto profi.

Služby hotela
Sauna a jidlo super. Lyzarna ma nedostatky.

Zjazdovky
Mensi areal, ale ceny dobre. Jidlo na sjezdovce i kvalita lyzovani v poradku. Spise pro nenarocne lyzare.

Vlastimil Moulis, 19.02.2020, Dátum pobytu: 13.2. - 16.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Paganella, Hotel: Alpenroyal Belvedere

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

5 fotografií

Celkom: 9 Velmi kvalitní rodinný hotel, vše bylo skvělé, klidná lokalita, úžasné prostřední městečka Molveno.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi kvalitní rodinný hotel, vše bylo skvělé, klidná lokalita, úžasné prostřední městečka Molveno. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Perfektní kvalita, vše dobře udržované, milý personál, nebylo si na co stěžovat.

Strava
opravdu velmi kvalitní, snídaně formou rautu, kde nic nechybělo, úplně vyhovující, nebylo si na co stěžovat. Večeře formou 3 chodového menu plus salátový bar, opravdu to byla slušná gastronomie, vše nádherně naservírováno na velkých talířích, byli jsme nadšeni.

Služby hotela
hotel má venkovní i vnitřní parkoviště, celkově jsme byli překvapeni, ani jsem to nečekal

Daniel Novák, 18.02.2020, Dátum pobytu: 10.2. - 15.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Paganella, Hotel: Ariston

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 Vzhledem k tomu, že bylo dobré počasí a nikdo se nezranil - tak super.

  • 6 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Vzhledem k tomu, že bylo dobré počasí a nikdo se nezranil - tak super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v pohodě. Jen, kdyby byla na pokoji rychlovarná konvice, tak by to vůbec nebylo špatné. Jinak čisté, teplo i teplá voda. Pokoj dostatečně velký i zařízený.

Strava
Velmi italská. Snídaně super, ale večeře byly vždy překvapením. Ale rozhodně to nebylo špatné. Jen večeře od 19:30 hodin jsou dost pozdě, hlavně pro děti.

Služby hotela
V pořádku.

Zjazdovky
Super, pěkné, pohodovka. Doporučuji i pro děti.

Lucie Kubů, 17.02.2020, Dátum pobytu: 9.2. - 12.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Paganella, Hotel: Santellina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,2 Hotel má fantastickou polohu naproti nástupní lanovce v Andalu. Cena spíše odpovídá kvalitě - velmi staré, vybydlené vybavení odpovídá...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel má fantastickou polohu naproti nástupní lanovce v Andalu. Cena spíše odpovídá kvalitě - velmi staré, vybydlené vybavení odpovídá stáří hotelu a italským Alpám. Obsluha s kolísavou kvalitou, někteří se snaží, někteří vypadají, že jsou tam za trest. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení pokoje staré jako hotel. Stále používají jižanský typ přikrývek - prostěradlo + velmi špinavé přehozy, které vzhledem k zimnímu období musíte bohužel použít, larysa ve skříni je opravdu šílená kousavá larysa, ani jedno nevidělo čistírnu hodně dlouho. Rozhodně doporučuji vzít si vlastní deky.

Jinak je vybavení hotelu standard.

Strava
Snídaně ujdou. Večeře výborný první italský chod, druhý masitý chod většinou hodně slabý. Zeleninový bufet každý den stejný. Voda v neomezeném množství k večeři zdarma.

Služby hotela
malá lyžárna neodpovídá kapacitě hotelu. Lyže jsme nechávali v autě.

Parkoviště perfektní, zdarma, hned vedle hotelu.

Pláž
zimní pobyt, hotel je přímo u nástupní lanovky.

Iva P., 17.02.2020, Dátum pobytu: 9.2. - 14.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Paganella, Hotel: Andalo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Krásné místo, lyžařské středisko i okolí

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Krásné místo, lyžařské středisko i okolí Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel nabízí moderní ubytování,krásné pokoje, jedinečný výhled. Služby jsou perfektní.

Strava
Snídaně formou bufetu byla stále doplňována, široký výběr ovoce, pečiva atd. Večeře menu, které bylo rozsáhlé a chiťově velmi zajimavé.

Služby hotela
Krásný wellness, jen v bazénu je nutná plavecká čepice, což je omezující.

Zjazdovky
Lyžařské středislo je krásné, sjezdovky vždy připrvené. Počasí nám vyšlo,takže jsme si lyžovámí užili na 100%.

Michaela Černá, 17.02.2020, Dátum pobytu: 9.2. - 13.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Paganella, Hotel: Alpenroyal Belvedere

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Dobře zorganizovaný zájezd, vše fungovalo, jak mělo. Příjemně překvapila vstřícnost a ochota řidičů autobusů, i taková drobnost, jako...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Dobře zorganizovaný zájezd, vše fungovalo, jak mělo.

Příjemně překvapila vstřícnost a ochota řidičů autobusů, i taková drobnost, jako skutečně použitelná toaleta v buse.

Výborná poloha hotelu i dobré služby delegáta. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení pokoje neodpovídalo propagačním foto pokojů daného hotelu z prospektu.

Místo dvou dvoulůžkových pokojů uvedených ve smlouvě jsme nakonec dostali jeden pokoj čtyřlůžkový. Nevadilo nám to (jsme rodina), byl plně použitelný, prostorný, s vlastním sociálním zařízením ale :

Nábytek starý, místy poškozený

Sociální zařízení dtto, pár věcí nefunkčních

Výhled z pokoje na terasu (střechu) za hotelem s větráky kuchyně obloženými nepořádkem.

Cenu zájezdu jsme pokládali za velmi příznivou, tudíž z našeho pohledu jsme jednodušší ubytování plně akceptovali - jen bychom byli méně zaskočeni, kdyby o jednodušším ubytování byla zmínka už v prezentaci zájezdu.

Strava
Strava neočekávaně výborná co do kvality a množství.

Jen by hodně pomohlo, kdyby se k první večeři dostavil delegát a vysvětlil, jak to bude probíhat, co se očekává od strávníků ohledně objednávání jednotlivých chodů a návaznosti konzumace. První večer to bylo hodně rozpačité jak ze strany strávníků, tak personálu. Druhý věčer už se odpozorovalo co a jak a šlo to hladce.

Služby hotela
Služby hotelu bez problému.

Ocenili jsme zejména přidělení místnosti k převléknutí a uskladnění věcí při příjezdu i odjezdu. Domluvit se přímo s personálem je ale oříšek, a to manželka je němčinářka a angličtinářka.

Zjazdovky
V souladu s očekáváním. Jen mě tedy oproti jiným střediskům překvapilo poměrně časté odstavení části lanovek z provozu a tím pak nechutné fronty a tlačenice na těch zbylých.

Jiří Rus, 17.02.2020, Dátum pobytu: 8.2. - 12.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Paganella, Hotel: Santellina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Nádherné, malebné městečko v Dolomitech, obklopené vysokými horami. Okraj města lemovalo nádherné stejnojmenné jezero. Jezdili jsme...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Nádherné, malebné městečko v Dolomitech, obklopené vysokými horami. Okraj města lemovalo nádherné stejnojmenné jezero. Jezdili jsme lyžovat do nedalekého Andala, cca 7km daleko, kam jezdil i skibus. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S hotelem jsme byli velmi spokojeni, byl dostatečně vybaven, každý den nám pokoj uklidila pokojová služba. Jediná vada na kráse byli neukáznění Dánové, jejichž hlučné děti se pravidelně od 16h do 19:30 honily po schodech, po chodbách a do toho dělaly poměrně velký hluk. S nikým jsme tuto záležitost ale neřešili.

Strava
V hotelu jsme měli zaplacenou polopenzi, pití u večeře se však na konci pobytu platilo. Snídaně byly formou švédských stolů a bylo z čeho vybírat od slané po sladkou snídani. K dispozici byly čaje, různé druhy kávy i horká čokoláda. Večeře se skládala z několika chodů, které jsme si mohli předchozí den objednat dle svého výběru. Vždy se jednalo o výborné italské speciality.

Zjazdovky
Sjezdovky byly skvělé, Navzdory technickému sněhu byla kvalita sněhu velmi dobrá. Nejlépe se samozřejmě jezdilo dopoledne, odpoledne se tvořily boule, což je naprosto normální, ale stačilo potom přejet na jinou sjezdovku, kde byla kvalita sněhu o něco lepší. I když byla v lyžařském areálu spousta lidí, fronty se tvořili pouze na dolní stanici kabinkové lanovky, jinde jsme skoro vůbec nečekali. Jelikož jsem byl lyžovat v Alpách poprvé, byl jsem naprosto unesený a s našimi sjezdovkami to nelze srovnávat.

Tomáš O., 17.02.2020, Dátum pobytu: 8.2. - 12.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Paganella, Hotel: Europa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 My jsme byli s ubytováním spokojeni. Pokojík byl sice malý, zato čistý a hlavně jsme měli nádherný výhled, který jsme nečekali. Co nám...

  • 10 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
My jsme byli s ubytováním spokojeni. Pokojík byl sice malý, zato čistý a hlavně jsme měli nádherný výhled, který jsme nečekali. Co nám trochu vadilo bylo, že večeře začínala v 19:15 a všechny hosty obsluhovala jedna servírka, takže jsme dovečeřeli v 21:15. Ale jídlo bylo výborné a bylo ho tolik, že to člověk ani nesnědl. Personál byl usměvavý. Zobraziť celú recenziu

Radka Pecinová, 12.02.2020, Dátum pobytu: 6.2. - 9.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Paganella, Hotel: Aurora

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

výhled z pokoje číslo 32 2 fotografie