Recenzie hotelov
Sardínia / Sardegna - Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 4.2 Týdenní pobyt bez stravy, vlastní dopravy, ubytování bez klimatizace v hodnotě 19 500 Kč pro 2 osoby a další doplatek na místě v hodnotě...

  • 3.5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Týdenní pobyt bez stravy, vlastní dopravy, ubytování bez klimatizace v hodnotě 19 500 Kč pro 2 osoby a další doplatek na místě v hodnotě 3 500 Kč (povlečení, ručníky, spotřeba energií, úklid, městský poplatek) a 2 dny bez elektřiny neodpovídal ceně. Ubytovatel nás instruoval k parkování přímo u apartmánu. I přes naše dotazy zda na místě opravdu můžeme parkovat jsme dostali pokutu za špatné parkování. Bez omluvy, lhaní a dohadování až přes telefonáty s delegátem přispěl na pokutu ve výši 1/3. Arogantní chování “vedoucího recepce”. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Docela dobře vybavené apartmánu - úroveň 3 hvězdičkový apartmán. V koupelně pračka, kuchyň se sporákem,troubou, lednicí. Ale když vám 1/3 pobytu nejde elektřina tak nic moc ..sdílený balkon v podzemí. Bezprostředně u městské pláže. Velký problém s parkováním v blízkosti.

Strava
Bez stravy

Pláž
Čistá pláž,2 min chůze, Písek. Velké množství lidí což se v sezóně dá očekávat.

Lukáš M., 16.08.2022, Dátum pobytu: 3.8. - 10.8.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sardínia / Sardegna, Hotel: Apartmány Borgo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.4 Dovolená v Sardinii byla velmi vydařená , rádi se vrátíme znovu. V okolí vše, co potřebujete - restaurace, trafika, obchod se suvenýry i...

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená v Sardinii byla velmi vydařená , rádi se vrátíme znovu. V okolí vše, co potřebujete - restaurace, trafika, obchod se suvenýry i potraviny, zmrzlinárna, bankomat, schránka na pohledy, autobusová zastávka, lékárna. Velmi jsme ocenili možnost si kdekoliv půjčit elektrokoloběžky, kterými můžete dojet do Valledorie (zhruba 5 minut cesty) i kamkoliv jinam. Okolí hotelu je opravdu krásné, čisté, příroda má co nabídnout a lidé jsou tu zde moc milí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nový velmi pěkně zařízený hotel, který zapadá do okolí. Pokoje menší, ale čisté a moderní, každý pokoj má balkón či terasu s posezením a věšákem na prádlo.

Strava
Strava byla dobrá, ale popis Light All Inclusive neodpovídal - počítejte s plnou penzí. Strava byla formou snídaně, oběd, večeře, žádné svačiny, drinky či limonády v ceně nebyly (vše se ale dalo koupit u hotelového baru), což třeba pro rodiny s dětmi mohl být problém. Jinak strava sama o sobě byla lahodná. S masem moc nepočítejte, nejčastěji ryby, mořské plody a občas kuřecí - vepřové či hovězí zde téměř nenajdete. Kdo má rád italskou kuchyni si zde určitě najde své - každý den těstoviny na mnoho způsobů, saláty, olivy, sýry, pečivo atd.

Služby hotela
Se službami jsem byla velmi spokojená. V hotelu panovala opravdu velmi milá a přátelská atmosféra, celý personál hotelu byl vždy milý a usměvavý, rádi vám poradí nebo pomůžou.

Pláž
Pláž byla velká, čistá. Lehátka a slunečníky od hotelu jsou zdarma a je jich tu dostatek. Moře bylo průzračné.

Anonym, 15.08.2022, Dátum pobytu: 7.8. - 14.8.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sardínia / Sardegna, Hotel: GH Santina Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 2.8 Sardínia je naozaj krásna a odporúčam ju navštíviť každému. Absolútne však neodporúčam ubytovanie Marmorata, nakoľko hotel bol naozaj...

  • 1.5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 6 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Sardínia je naozaj krásna a odporúčam ju navštíviť každému. Absolútne však neodporúčam ubytovanie Marmorata, nakoľko hotel bol naozaj starý a špinavý a o ULTRA all inclusive ani nehovorím. Minimálne prívlastok ULTRA tam nemá čo robiť! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na fotkách síce hotel vyzeral krásne, realita bola taká, že hotel pôsobil veľmi staro, ošarpane a čistotu som veru nevidela nikde. Na izbe sme mali naozaj škaredé sprchy s šiernymi flakmi v rohoch, na chodbe pleseň na stropoch. Na foto je z vonku odfotené krásne sedenie, v skutočnosti však máte pred "apartmánom" obyčajné biele plastové stoličky s plastovým stolom, ktoré v konečnom dôsledku už ani biele nie sú. Čo sa týka upratovania, maximum bolo vynesenie smetí, čisté uteráky a ustlanie postele. Toaletný papier som musela niekoľkokrát vypytovať od upratovacej služby. Piesok, ktorý sme si doniesli z pláže, tam s nami na zemi pobudol celú dovolenku....

Strava
Stravu hodnotím naozaj pozitívne. Bola chutná a vždy sa dalo vybrať to, čo má každý rád.

Služby hotela
Služby hotela hodnotím veľmi negatívne. Zájazd sme objednali ako ultra all inclusive no služby tomu absolútne nenasvedčovali: Jedlo sme mali len raňajky, obed, večera. Nič medzitým. Človek by za 2300 eur a prívlastok ULTRA all inclusive čakal, že stoly s jedlom budú pripravené nonstop (prinajmenšom nejaké snacky). Medzi obedom a večerou človek doslova hladoval, keďže tam nebola možnosť ani ísť do obchodu, ani najesť sa v nejakej reštaurácii.

Čo sa týka obsluhy, mali neuveriteľné špinavé uniformy a naozaj to pôsobilo veľmi zle.

Voda v hotelovo mbazéne bola špinavá, plávali tam doslova chumáče vlasov a kúsočky sáčkov, buď majú slabú filtráciu alebo sa čisteniu bazéna vôbec nevenujú.

Pláž
Pláž bola pekná, more čisté teplé. Lehátok bolo dostatok, avšak tie priamo na plaži tých bolo menej a kto si tam neprišiel chytiť miesto najneskor o 7 ráno mal potom smolu. Nehovoriac o absolútne nezmyselnom poplatku za lehátka v prvých 3 radách od pláže (cena 200 eur prvá rada, 150 druhá a 100 tretia) to som nezažila ešte nikde!

Anonym, 11.08.2022, Dátum pobytu: 30.7. - 6.8.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sardínia / Sardegna, Hotel: Marmorata

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Italský gastro zázitek. Super plaz a sluzby. Krasne ciste a teple more. Ubytovani v prijemnych nizkych domeccich s terasami. Mily a...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Italský gastro zázitek. Super plaz a sluzby. Krasne ciste a teple more. Ubytovani v prijemnych nizkych domeccich s terasami. Mily a pracovity personál. Skvela rodinna dovolena. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 10.08.2022, Dátum pobytu: 31.7. - 7.8.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sardínia / Sardegna, Hotel: Alma Resort (Castidas)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6.4 Dojem z hotelu byl pozitivní. Po příjezdu nás ubytovali dříve, než bylo deklarováno. Dost se nám tedy po náročné cestě ulevilo. Hotel je...

  • 7.5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dojem z hotelu byl pozitivní. Po příjezdu nás ubytovali dříve, než bylo deklarováno. Dost se nám tedy po náročné cestě ulevilo. Hotel je vhodný pro rodiny s dětmi, případně starší klientelu. Ideální pro opalovací dovolenou. Lokalita je velice klidná. Vstup do vody pozvolný. Pláž ale nepatří mezi ty s jasně tyrkysovou vodou - za těmi jsme jezdili jinam. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl čistý, velice prostorný a v době kdy byl postavený, tak jistě i velice nadstandardně vybavený. Veškeré zařízení již něco pamatuje. Příjemný byl denní úklid.

Strava
Snídaně příjemné - klasická sestava, která zahrnovala pečivo, i sladké, zeleninu, část na vidličku, mléčné výrobky, ovoce i kompoty. Co v ovoci například chybělo, byl vodní meloun. Všude kolem jich místní farmáři prodávali spoustu, ale v hotelu nebyl. Večeře byly řešeny formou menu s možností výběru z 3 variant, během snídaně. Vůbec jsme nepochopili, že v roce 2022, nemá hotel ani jedno z hlavních jídel, alespoň vegetariánské. Vždy byl výběr jen z masa. Navíc, a samozřejmě chápeme, že jsou to regule hotelu, byl požadavek u pánů na dlouhé kalhoty. Na to je třeba si dát pozor. Zřejmě hotel zvolil tuto strategii omezení, aby tam klienti nechodili v plavkách. Což bylo patrné u snídaně. Na večeře jsme tedy chodili do nedalekého městečka Pula. Výběr restaurací byl poměrně velký. Dostali jsme doporučení také na restaurace typu "Agroturismo", tak předáváme dál. Jedná se o místní farmy, které zároveň slouží jako restaurace.

Služby hotela
Služby hotelu, kromě úklidu a výměny ručníků, jsme nevyzkoušeli.

Pláž
Klidná pláž s pozvolným přístupem do vody. Voda hodně teplá. Škoda jen, že celá hotelová pláž byla zastavěná lehátky. Celkově bylo v zálivu opravdu hodně lidí. Za plážemi s často prezentovanou, tyrkysovou vodou, jsme jezdili jinam.

Petra Mašková, 09.08.2022, Dátum pobytu: 29.7. - 5.8.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sardínia / Sardegna, Hotel: Baia di Nora

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 9.6 Jsem velmi spokojená a nadšená z dovolené na tomto hotelu a hlavně, že jsem se nenechala ovlivnit negativními hodnoceními (recenzemi) ????

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Jsem velmi spokojená a nadšená z dovolené na tomto hotelu a hlavně, že jsem se nenechala ovlivnit negativními hodnoceními (recenzemi) ???? Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním jsem byla spokojená (nádherný výhled na moře) a přece nemůžu očekávat luxusní pokoje, když jsou několik let staré, ale pro mě dostačují a hlavně co, tak čisté. Velmi mě potěšilo, že se každý den uklízelo, dostávali jsme čisté ručníky, kolik jsme chtěli a měli jsme skoro, každý den nově převlečenou postel. Takový úklid a servis jsem nezažila na hotelích nikde a to už jich mám hodně navštívené. Bohužel nemůžu dát plný počet hvězdiček za pokoj, no prostě je starý, ale ničemu to nevadí

Strava
Strava pro nás všechny výborná (jídlo pestré a velmi chutné, luxusní špagety, krémové rizota, ryby, mořské plody, hovězí maso, kuře, vepřové maso, každý den byl různý, dezerty výborné, sicilská zmrzlina a na snídaně chutné Juicy v automatech ne žádné uměliny, dobrá káva a na baru je přece jen lepší ???? nápoje alkoholické chutné v all inclusive je malinký výběr, ale my jsme si kupovali buď nabít kartičku hotelovou a platit s ní na baru a nebo hotově se dá platit na baru u pláže. Na baru u pláže byli limonády, pivo a káva v all inclusive. Pro nás ideální, jestli chceme dobrý drink, tak si koupíme. A hlavně oceňuji systém objednávky na kartičku, na jednu kartičku 1 drink a pak se dá objednat za chvilku další, vyhnete se, tak půl hodinové koleně na baru, kde si 1 turista objedná 7 drinků pro sebe ????. Takže bez čekání na baru bylo príma.

Služby hotela
Personál velmi příjemný a ochotný ve všech profesích ( číšníci, recepční, pokojské, uklízeči, animátoři) lidé se srdcem na dlani. Jazyková bariéra žádná, jelikož nebyl problém se domluvit ( Anglicky, Slovensky, Česky, rukama, nohama ????)

Pláž
Pláž nádherná, přístupná, pozvolná a kousek od hotelu, kde jezdil snad každých 6-8 minut vláček, tak kdo nechtěl, tak se vůbec nenachodil ????. Na lehátka se dělala rezervace, nejlepší bylo je jít si rezervovat před 8 na pláž a pak na snídani, první 3 řady se platily a ty ostatní byly zdarma. Na pláži půjčovali Animátoři zdarma kajaky a paddleboardy za poplatek 10 euro byly šlapadla na hoďku ???? Animátoři vedly taneční lekce v moři a cvičení

Daniela Klívarová, 09.08.2022, Dátum pobytu: 30.7. - 6.8.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sardínia / Sardegna, Hotel: Marmorata

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8.2 dovolená byla pěkná a pohodová akorát nám chyběl nějaký výlet který se nejspíš nekonal pro malý zájem turistů nebo nám ho delegátka...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
dovolená byla pěkná a pohodová akorát nám chyběl nějaký výlet který se nejspíš nekonal pro malý zájem turistů nebo nám ho delegátka zapomněla nabídnout. Důvod jsme se bohužel nedozvěděli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo na výborné úrovni , každý den jsme měli uklizeno k dispozici byl i balkon a vellikost pokoje bohatě stačila.

Strava
Každý den se nechalo vybrat a měli jsme možnost i ochutnat nějaké mořské příšery. Ochutnali jsme i tradiční italská jídla. K dispozici byl i výběr zeleninových salátů. Se stravou jsme byli rovněž spokojeni.

Služby hotela
Služby hotelu nemůžeme posoudit protože neumíme bohužel jazyk a tak jsme se s nimi na ničem nedomluvili a tady selhala i delegátka která se nezůčastńovala schůzek.

Pláž
Pláž byla asi 250 m, přístup dobrý, pláž čistá. Každá dvojice měla k dispozici slunečník a každý lehátko což jsme mohli používat celou dovolenou.,,

Josef Herman, 05.08.2022, Dátum pobytu: 24.7. - 31.7.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sardínia / Sardegna, Hotel: Nicolaus Delle Mimose

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Převládá spokojenost; negativa: light all inclusiv a jeho komplikovaná organizace; předražený celodenní výlet na ostrovy Madalena a jeho...

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Převládá spokojenost; negativa: light all inclusiv a jeho komplikovaná organizace; předražený celodenní výlet na ostrovy Madalena a jeho organizační chyby. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi dobré.

Strava
Často mi nechutnalo.

Služby hotela
Dobré.

Pláž
Vynikající, krásné a čisté moře.

Oldřich Jarkuliš, 05.08.2022, Dátum pobytu: 24.7. - 31.7.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sardínia / Sardegna, Hotel: Marmorata

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 10 Dovolená na Sardínii byla krásná, určitě doporučuji.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená na Sardínii byla krásná, určitě doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním jsme byli spokojeni, hezký prostorný pokoj, moderně zařízená koupelna, vše ok.

Strava
Jídlo výborné, bohatá snídaně a velmi dobré sladké pečivo, několik druhů kávy. Oběd také výborný a večeře opět bohatá, velký výběr salátů, určitě si každý přijde na své.

Služby hotela
Se službami jsme byli spokojeni, personál vždy usměvavý, vycházel nám vstříc.

Pláž
Pláž je tak 250m od hotelu, jezdí tam malý bus od hotelu, ale jeli jsme jen jednou, protože je to opravdu blízko. Jinak je pláž krásná, dostatek lehátek a slunečníků pro hotelový hosty. Moře bylo krásně teplé a hlavně čisté. Určitě stojí za to Sardínii navštívit.

Iveta Veselá, 04.08.2022, Dátum pobytu: 24.7. - 31.7.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sardínia / Sardegna, Hotel: GH Santina Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 fantastické, ideál pre rodinu s deťmi. ďakujeme za dopručenie. veľa zelene, čistá pláž i more. doporučujeme

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
fantastické, ideál pre rodinu s deťmi. ďakujeme za dopručenie. veľa zelene, čistá pláž i more. doporučujeme Zobraziť celú recenziu

Strava
vynikajúca kuchyňa, hlavne zeleninové a syrové starters, a ryby. jedine, že treba priplácať za pitnú vodu na obed i večeru.

Služby hotela
všetko výborné, jedine, že nie je na izbe nie je k dispozícii pitná voda. treba dokupovať. ale 500m od hotelu je supermarket

Pláž
čistá, aj voda, možnos't vodnýchch športov, bar. všetko podľa predstáv

Pavol H., 04.08.2022, Dátum pobytu: 21.7. - 28.7.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sardínia / Sardegna, Hotel: Sant' Elmo Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)