Recenzie hotelov
Sardínia / Sardegna - Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,4 urcite doporučuji, ač nějaké mouchy by se našly, třeba že nikdo v hotelu nevládne angličtinou

  • 9,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
urcite doporučuji, ač nějaké mouchy by se našly, třeba že nikdo v hotelu nevládne angličtinou Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
super

Strava
Jídlo super, pití v all inclusive bída.

Služby hotela
barmani neuměli míchat drinky, každý večer živá hudba, bohatý animacni program, když umíte italsky

Pláž
krasna cista, ale pod vodou jen písek, coz je nuda na šnorchlovani, ale jini to ocení

Ctirad M., 12.06.2019, Dátum pobytu: 2.6. - 9.6.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sardínia / Sardegna, Hotel: Eden Village Colostrai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,6 Průvodkyně absolutně neznají okolí, starají se pouze o zájezdy. Animátoři hovoří pouze italsky a francouzky, v angličtině nekomunikují....

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 1 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Průvodkyně absolutně neznají okolí, starají se pouze o zájezdy. Animátoři hovoří pouze italsky a francouzky, v angličtině nekomunikují. Večerní program v divadle nebyl. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
K poměrně vysoké částce za dovolenou bylo kvalitní pouze ubytování, které bylo čisté a každý den se měnily hygienické potřeby..

Strava
Strava formou bufetu snídaně každý den stejná v surovinách, večeře byly obohaceny o grilování a picu, která však neodpovídala italské pice.

Služby hotela
Na recepci byli vždy ochotní recepční, kteří naše požadavky plnili s ochotou.

Pláž
O pláži se nedá hovořit absolutně nepřipravená!

Marie Dlouhá, 12.06.2019, Dátum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sardínia / Sardegna, Hotel: Palmasera Village Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 8,6 + s ohledem na teprve začínající sezonu kdy nebyl hotel ještě zcela zaplněn a také příjemné počasí - pohodová a klidná dovolená. -...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
+ s ohledem na teprve začínající sezonu kdy nebyl hotel ještě zcela zaplněn a také příjemné počasí - pohodová a klidná dovolená.

- dlouhá cesta z letiště do hotelu z důvodu rozvozu jinde ubytovaných klientů (delší o min. 1 hod.) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dostatečně velký pokoj s dvojlůžkem a volnou postelí + WC, bidet, sprchový kout, klimatizováno.

Celkem nešťastně řešen vstup do koupelny kde se kříží dveře skříně, vstup do doupelny a do sprchy

Strava
+ velmi bohaté menu po celou dobu výdeje

Služby hotela
+ čistota, ochota, vstřícnost a zdvořilost, každodenní úklid

- kromě italštiny téměř nulová jazyková vybavenost (anglicky ani základy)

- na pokojích není pitná voda, k dispozici byla sice po celý den v baru, kde byl k dispozici výčep s kalíšky 1 dcl, ale čepování vody do lahví se dle vstupních informací nedoporučovalo (ač bylo obsluhou tolerováno). Alespoň z počátku jsme z toho neměli dobrý pocit

Pláž
+ pohodlné polohovací lehátka + slunečník, obsazenost cca z 20%

- veškeré animační programy výhradně v italštině, bez možnosti komunikovat alespoň v základech anglicky

Petr V., 12.06.2019, Dátum pobytu: 2.6. - 9.6.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sardínia / Sardegna, Hotel: Eden Village Colostrai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Krásná dovolená.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování krásné, klidné/v době před sezonou, nádherný bazén,nádherné výhledy, pro mě spokojenost.

Pokud má někdo problémy s chůzí nebo orientací tak hotel je ve stráni, všude jsou schody, svažité pěšiny, příchod k moři je po mnoha schodech, pláž je umělá z jemných kaménků,hůře se z moře vychází.

Strava
Jídlo dobré, dostatek jídla i vína, ovoce.

Služby hotela
Dobré.

Pláž
Přístup k pláži po mnoha schodech po srázu,pláž je umělá z drobných kaménků, při vchodu do moře se člověk brodí v drobných kaméncích, jinak nádhera čistá průzračná voda.

Anna K., 11.06.2019, Dátum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sardínia / Sardegna, Hotel: Palmasera Village Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 7,8 Apartmán hezký, příjemná zahrádka. Pláž v blízkosti, nádherný bílý písek. V blízkosti malé městečko, dostatek supermarketů, restaurací a...

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Apartmán hezký, příjemná zahrádka. Pláž v blízkosti, nádherný bílý písek. V blízkosti malé městečko, dostatek supermarketů, restaurací a obchody se suvenýry. Vhodné pro rodiny s dětmi (v blízkosti dvě dětské hřiště). Blízko od letiště. Klidná a odpočinková dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Negativa: skromnější vybavení kuchyně a méně větraný apartmán. Pozitiva: dostatek ručníků a osušek, soukromí, zahrádka s lehátky, celkově hezké prostředí.

Strava
Stravovali jsme se v restauracích, mořské plody, pizzy, hamburgery - velice dobré. Výborná zmrzlina. V supermarketech vše dostupné za rozumné ceny. V lepších restauracích si však účtují automatické spropitné v rozmezí okolo 5 eur (tzv. coperto).

Služby hotela
Bydleli jsme v apartmánu.

Pláž
Pláž písčitá, krásně průzračná, modro tyrkysová (La Cinta). Občas místy nános mořské trávy, ničemu však nevadilo.

Kristýna S., 11.06.2019, Dátum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sardínia / Sardegna, Hotel: Le Canne

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Hotel byl krasny, cisty a udrzovany, velice prijemny personal a skvela lokace uprostred zelene. Jen vzdalenost od letiste je pomerne velka.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel byl krasny, cisty a udrzovany, velice prijemny personal a skvela lokace uprostred zelene. Jen vzdalenost od letiste je pomerne velka. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super vse vonelo cistotou a je videt ze se o hotel staraji a udrzuji.

Strava
Stravu jsem ocekavala lepsi. Za me bylo malo variaci ovoce a lepsi pristroj na kavu, zvladt u Italu :)) cekala jsem vic typicka jidla jako zeleninove salaty, mozzarelu..testoviny nebyly dobre dochucene..ale clovek nehladovel, jen to nebyl gastro zazitek.

Služby hotela
Sluzeb jsem nevyuzivala, ale hned prvni vecer jsem o pulnoci volala na recepci kvuli hlasite party u bazenu (muj pokoj byl primo v hotelu u bazenu), vadilo mi byt jeste o pulnoci vzhuru kvulu nekomu kdo posunul volume moc doprava.

Pláž
Dostupnost asi ne pro kazdeho nejlepsi, ale plaz krasna ruzova a more pruzracne a ciste. Jen bych doporucila vymenit lehatka za polohovaci na kterych de da letet i brise.

Denisa Hrabalová, 11.06.2019, Dátum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sardínia / Sardegna, Hotel: Palmasera Village Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,8 Tato dovolená naplnila mé očekávání. Paní delegátka nás vzala na výlet do hl. města (49€/os), ale už se jí bohužel nepovedlo zařídit...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Tato dovolená naplnila mé očekávání. Paní delegátka nás vzala na výlet do hl. města (49€/os), ale už se jí bohužel nepovedlo zařídit výlet na koních (provozovatel ji nebral telefon). Což byla škoda. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje byly hezké, každý den perfektní úklid. Klimatizace funkční. Akorát jsme si museli připlatit za balkon. Celkově byly prostory hotelu upravené a působilo to tam útulně.

Strava
Polopenze: Jídlo bylo dobré, velký výběr ze studených i teplých pokrmů. Menší výběr desertů. Snídaně klasika + zdarma káva a dva druhy džusu (grep, pomeranč), u večeře zdarma 1l láhev vody, jinak vše ostatní alko i nealko placené (ceny např. 5€ 1dcl vína).

Služby hotela
K dispozici jsme měli jen hlavní bazén, ostatní menší bazénky patřily jiným hostům (podle ubytování) a další patřily ke SPA - to se dalo dokoupit. Po areálu se pohybovala spousta animátorů, kteří se vás každý den snažili zlanařit k nějakým aktivitám. Každý večer probíhají zábavné akce na pódiu. V areálu jsou i menší obchůdky se suvenýry, oblečením, keramikou... Je zde i lékárna a bankomat. Naproti přes cestu u hotelu Baia je supermarket.

Pláž
Pláž krásná, azurové moře, pozvolný vstup. My tam byli začátkem června, takže moře studenější, zato větší soukromí, protože sezóna nebyla v plném proudu. Lehátka jsou rozdělena podle toho, kde jste ubytovaní, ale to vám obsluha řekne. Ručníky jsou zdarma, ale první dvě řady lehátek placené. Na pláži jsou přítomné stánky s občerstvením a posezením. Obtěžovali pouze místní prodejci, kteří se vám snaží vnutit zboží.

Laguna je obrovská, plná plameňáků, ale jsou v dálce, takže nejsou moc vidět a jsou spíše bílí, než růžoví.

Jinak se dá jít i na další přilehlé pláže a pokud máte trochu dobrodružnější povahu, objevíte spoustu krásných míst s výhledem na moře.

Radka H., 10.06.2019, Dátum pobytu: 2.6. - 9.6.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sardínia / Sardegna, Hotel: Chia Laguna Resort Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

6 fotografií

Celkom: 7,6 Dovolená se nám líbila. Nejsme nároční, takže nebylo nač si stěžovat.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám líbila. Nejsme nároční, takže nebylo nač si stěžovat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování příjemné, ale myslím, že to bylo tím, že jsme měli pokoj na východ s výhledem na moře. Ostatní si stěžovali na nedostatek sluníčka a plíseň.

Strava
Strava dostačující. Vždy jsme odcházeli dostatečně najedeni a spokojeni.

Služby hotela
Hotel se nám líbil, vzhledem k tomu, že to nebyl gigant, ale pěkně rozmístěné, nerušící se apartmány.

Pěkný byl i hotelový bazén se slanou vodou.

Pláž
Přístup na pláž je složitější.Existuje neudržovaná cestička, kde jsme napočítali 90 schodů a pak pozvolnější cesta, ale i tam je několik schodů. Pláž byla neudržovaná, ale možná to bylo tím, že ještě nebyla sezona. Přístup do moře příjemný, voda nádherná.

Anonym, 10.06.2019, Dátum pobytu: 29.5. - 5.6.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sardínia / Sardegna, Hotel: Palmasera Village Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,3 Dovolená splnila naše očekávání, byl to již náš 3 pobyt v oblasti San Teodoro, skvělá udržovaná pláž La Cinta s bílým pískem.Ubytování v...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila naše očekávání, byl to již náš 3 pobyt v oblasti San Teodoro, skvělá udržovaná pláž La Cinta s bílým pískem.Ubytování v apartmánu nadstandartní, prostorné,čisté. Agentura nás ubytovala již v 10 hod, po našem příjezdu, takže byl již plně pobytový. Stravu jsme měli vlastní, kuchyňka dostatečně vybavená. Na příjezdu do San Teodora jsme navštěvovali supermarket EURO SPIN - ceny velmi příznivé.Prostě Sardínie nás opět nezklamala, ale vzhledem k délce cesty,trajektu, budeme volit pobyt minimálně na 12 - 14 nocí.Koupání je v září ideální, vzhledem k teplotě vody, teď v květnu voda chladnější. Ostrov byl ale v plné zeleni, na podzim již vše vysušené po letních teplotách. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmán krásný, prostorný, terasa

Strava
Měli jsme vlastní stravu

Služby hotela
Oblast LU FRAILI je vzdálená od San Teodoro asi 4 km, je tam vše potřebné, klidná lokalita.

Pláž
Pláž LU IMPOSTU je pěkná, ale my jsme dojížděli k San Teodoru na pláž LA CINTA - nejkrásnější, kterou jsme zatím poznali, rádi se sem vracíme

Vladimír Podzemný, 03.06.2019, Dátum pobytu: 18.5. - 26.5.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sardínia / Sardegna, Hotel: Rezidence Lu Fraili

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,6 Velké zklamání, polopravdy, zájezd od CK pro 55+ absolutně nevhodný, letos opět CK zájezdy nabízí, přestože jsem na to v CK upozorňovala....

  • 5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 3 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Velké zklamání, polopravdy, zájezd od CK pro 55+ absolutně nevhodný, letos opět CK zájezdy nabízí, přestože jsem na to v CK upozorňovala. Přišli jsme o 1 den pobytu, do hotelu jsme přijeli v 20.45 hod. večer, ale odjezd byl ráno v 9 hod. Polodenní výlet vypadal takto: v městečku SAN TEODORO jsme měli celkem 20 min. dojít a prohlídnout kostelík a na OLBII byl čas pouze 55 min., tj. tedy skutečně "úžasný výlet" ze strany CK. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Areál je velký, plný zeleně, kvetoucích rostlin, ale leží na útesu, takže k pláži po schodech. Ubytování v hotelu je slušné, čisté pokoje, každý den uklizeno, výměna ručníků. Na pokoji je klimatizace, lednička, tresor, TV, fén, balkon s výhledem na bazén. Ale ten, kdo má ubytování ve vilce, je nespokojený, před terasou je chodník, kde chodí lidi a vidí až do postele, terasa je otevřená, bez zábradlí, nic moc.

Strava
V jídelně má každý své místo po celou dobu pobytu. Snídaně např. míchaná vajíčka, slanina, šunka, sýry, jogurt, lupínky, toustový chleba bílý, bílé housky, káva, čaj, džusy - dá se vybrat. Večeře jsou pouze dva hlavní chody ryba a nějaké maso (vepřové, hovězí, špízy aj.), těstoviny na různý způsob, saláty, pizza, zelenina, ovoce, moučníky. Když někdo dojedl, číšníci hned odnesou talíře, stůl je čistý. U večeře není káva, zmrzlina nebyla ani jednou.

Služby hotela
Služby pro Čechy v podstatě žádné, wellnes centrum se nenachází, animační programy ve francouzském jazyce. Každý večer do půlnoci hlasitá hudba. U baru za hotové nelze nic koupit, nákup pouze na kartu, ani kafe, nanuk, prostě nic, lidi z toho byli znechucený. Delegátky žádné info. Delegátkám šlo o to, aby první den prodaly zájezdy, z jejich strany špatná organizace, zmatky, špatná reprezentace CK. Např. Výlet Cala Luna člunem do jeskyně prodávali za 34 EUR, ve stánku u bazénu ten samý výlet za 15 + 9 vstup, celkem 24 EUR.

Pláž
Z pláže vede upravená cesta a 87 schodů - absolutně nevhodné pro seniory, počet schodů není uveden v katalogu. Po schodech je to náročnější pro starší lidi, malé děti, s kočárky, v teple je to namáhavé, plno lidí chodilo k moři jen jednou. Na pláži nejsou záchody, sprcha, převlékárna. Slunečníky jsou nalepené jeden na druhý, lehátka nejsou, pouze sedačky. Nádherná hotelová pláž s drobnými kamínky podle katalogu vůbec není pravda, je tam ostrý štěrk, kamínky píchají, bolí z nich chodidla, jeden pán prohlásil - to je ale materiál, to by se to stavělo. Jsou potřeba boty do vody. Kdo je neměl sebou, tak si je kupoval od prodejců z Afriky, kteří chodí každou chvíli s různým zbožím. A nejhorší je pro starší vstup a výstup z moře, břeh je do kopce, boří se, rychle je hloubka. Voda je čistá, průhledná, ale vstup rozhodně není pozvolný.

Z pláže vede cesta do městečka, kde jsou obchůdky, kavárničky, přístav, velmi pěkná procházka podél moře, ale zpět opět do kopce a 87 schodů....

Anonym, 02.05.2019, Dátum pobytu: 8.6. - 15.6.2018
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sardínia / Sardegna, Hotel: Palmasera Village Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (27) Nie (5)