Recenzie hotelov
Sicília - Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,8 Dovolenka výborná

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka výborná Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie dobré, čisté izby, denne upratovanie.

Strava
Strava výborná

Služby hotela
Služby dobré, odporúcame hotel ak si chce klient oddýchnuť.

Pláž
Pláž čistá, služby aj na pláži výborné, more čisté a v septembri aj teple.

Adela Kostková, 03.10.2019, Dátum pobytu: 22.9. - 29.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sicília, Hotel: Baia di Tindari

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Dovolená se nám celkově moc líbila, pouze jsme byli absolutně nespokojeni se službami delegátky Zuzany z CK. Nedostali jsme od ní...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám celkově moc líbila, pouze jsme byli absolutně nespokojeni se službami delegátky Zuzany z CK. Nedostali jsme od ní jakékoliv informace např. o okolí hotelu, kde se dá koupit voda, kde je půjčovna aut, kam si můžeme dojít na oběd apod. Jediná informace, kterou jsme dostali, byla, že vše máme v informační knize (kde nic nebylo), žádná informační schůzka v hotelu se nekonala a už při odjezdu z letiště do hotelu nám bylo řečeno, že kdybychom potřebovali, že teda přijede, ale že je 80 km daleko, tak že máme raději volat. Mikrobus na zpáteční cestu na letiště pro nás přijel o hodinu déle, než nám bylo sděleno a jelikož nebyl nijak označen, vůbec jsme nevěděli do jakého nastoupit, neboť jich k hotelu přijelo několik. Někteří z naší skupiny dokonce nedostali od delegátky informaci, kdy odjezd na letiště bude. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo moc pěkné, krásná zahrada i vybavení pokojů.

Strava
Strava výborná, velký výběr. K večeři lahev vína a voda v ceně.

Služby hotela
Služby hotelu super, jen nás trošku překvapilo, že jako hoteloví hosté jsme museli na pláži, která patří k hotelu, platit každý den za slunečník s lehátkem. To si myslíme, že by mělo být taktéž v ceně.

Pláž
Pláž moc pěkná, moře čisté, přístup přes zahradu.

Martina S., 02.10.2019, Dátum pobytu: 22.9. - 29.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sicília, Hotel: Naxos Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,2 Protože jsem na dovolenou jela hlavně kvůli moři a slunci, dovolená se mi moc líbila.Dojem z dovolené zkazila naprosto neochotná a...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 9 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Protože jsem na dovolenou jela hlavně kvůli moři a slunci, dovolená se mi moc líbila.Dojem z dovolené zkazila naprosto neochotná a neschopná delegátka Zuzana z CK a již zmíněná strava. Při návratu se společností Smartwings, nás nechali nastoupit do letadla s tím, že jsme měli odletět ve 15.40.Čekali jsme v letadle, kde bylo dost nesnesitelné vedro, dvě hodiny.Nakonec jme odstartovali v 18.00.Sicílie je ale nádherná, vřele doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo vynikající.Rodinná chatka má dvě místnosti , koupelnu s toaletou a prostornou terasu s venkovním posezením.Celý areál je velmi příjemný, nádherná udržovaná zeleň, do restaurace i na pláž je to blízko.

Strava
Pokud jedete na dovolenou na Sicílii s vidinou výborné italské kuchyně, zapomeňte.Zaplatíte si sice ultra allinclusive,

ale stravování spíš připomíná lepší závodní kuchyni.Žádné báječné italské deserty, žádná italská zmrzlina, výběr ovoce a zeleniny velmi ubohý.Ani pověstná italská káva, pouze z automatu. Pokud chcete pravé preso, musíte si ho zaplatit.

Služby hotela
Pokoje byly každý den perfektně uklizené, pokojské usměvavé a ochotné.To se ovšem nedalo říci o personálu v restauraci a úplně nejhorší obsluha byla na baru.Tam byla obsluha vždy neochotná, otrávená a neskutečně pomalá.

Pláž
Pláž byla nádherná, písečná. Voda průzračně čistá.V moři na začátku písek, pak drobné oblázky, pak ale byl pruh větších oblázků, po kterých se bez bot do vody, šlo docela obtížně.Voda teplá. Na pláži denně milý a ochotný plavčík.

Lehátka pohodlná a v dostatečném množství.

Klára M., 02.10.2019, Dátum pobytu: 22.9. - 29.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sicília, Hotel: Le Dune

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Spokojnosť nadovšetko.Cestou z letiska na hotel sme videli úžasnú krajinu cca 150 km,vôbec neľutujeme čas strávený na ceste do hotela.Čo...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojnosť nadovšetko.Cestou z letiska na hotel sme videli úžasnú krajinu cca 150 km,vôbec neľutujeme čas strávený na ceste do hotela.Čo sme si objednali,to sme dostali, nádherné prostredie,čistota,starostlivosť,parádna voda a okolie. Fakultatívny výlet na Lipárske ostrovy všetko zaklincoval na jednotku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie splnilo naše očakávanie,čisto,trocha na kopci,ale pekný výhľad na okolie z balkóna.

Strava
Taliansko nesklame,bohatý výber jedla a ovocia a všetkého čo bolo na stoloch.To nemalo chybu. Personal úctivý.

Služby hotela
Obsluha v bare na jednotku,taktiež služby na recepcii.Úplná spokojnosť.

Pláž
Pláž s drobným štrkom,ale na tejto časti je to tak ale čistota vody,okolia,dostatok lehatiek povedal by som,že ak by bol piesok,tak ideálne.Veľmi pekné okolie.

Anton Dujava, 02.10.2019, Dátum pobytu: 8.9. - 15.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sicília, Hotel: Capo Calavá (Gioiosa Marea)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 spokojnosť, splnil očakávania

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
spokojnosť, splnil očakávania Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
čisté, pravidelné upratovanie, jediné nepríjmené hlučná klimatizácia

Strava
kto má rád ryby, morské plody, zeleninu a ovocie bude mimoriadne spokojný - okrem vynikajúcich cestovín a iného každý deň dostupné

Služby hotela
spokojnosť

Pláž
vynikajúca, blízko hotela, vyhradená pre hotel, dostatok slnečníkov a lehátok, servis all inclusive a animácie aj na pláži

Anonym, 02.10.2019, Dátum pobytu: 22.9. - 29.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sicília, Hotel: Baia di Tindari

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Uvedený hotel je v dobré lokalitě, personál na úrovni a soustavně zajišťována čistota i hyg.vybavení pokoje.Jediný nedostatek ubytování v...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Uvedený hotel je v dobré lokalitě, personál na úrovni a soustavně zajišťována čistota i hyg.vybavení pokoje.Jediný nedostatek ubytování v našem pokoji bylo oddělení od dalšího ubytovacího prostoru pouhými spojovacími dveřmi, což narušovalo naše soukromí hlukem ze sousedního pokoje. Zobraziť celú recenziu

Jaroslav Brodecký, 01.10.2019, Dátum pobytu: 1.9. - 8.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sicília, Hotel: San Vincenzo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Příjemná dovolená, zklamání se službami CK. Příště určitě s jinou cestovkou.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemná dovolená, zklamání se službami CK. Příště určitě s jinou cestovkou. Zobraziť celú recenziu

Vladimír R., 01.10.2019, Dátum pobytu: 18.9. - 25.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Sicília, Hotel: Da Peppe

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)