Recenzie hotelov
Tarvisio - Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 5,4 Umístění hotelu je nádherné. Největší deviza. Okolí je překrásné. Západy slunce na terase neměly chybu. Pokoje jsou skromnější. Jídla...

  • 6 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Cena
  • 5 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Umístění hotelu je nádherné. Největší deviza. Okolí je překrásné. Západy slunce na terase neměly chybu. Pokoje jsou skromnější. Jídla bylo dost, spíš průměrné. Snídaně slabé, jen jeden druh sýru, salámy. Žádná zelenina, chybělo mi čerstvé pečivo, ale to je asi dáno polohou hotelu na kopci a nutnosti zásobování jen pomocí lanovky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo spíše skromnější, malé poje a téměř žádný uložný prostor.

Strava
Snídaně slabé, jen jeden druh sýru, salámy. Žádná zelenina, chybělo mi čerstvé pečivo, ale to je asi dáno polohou hotelu na kopci a nutnosti zásobování jen pomocí lanovky.

Služby hotela
Obsluha milá. Jednoznačně převážila spokojenost zejména díky poloze hotelu a nádhernému počasí které jsme na dovolené měli.

Zjazdovky
Malé středisko, níže položené. Bohužel sníh pouze na sjezdovkách. I když jsme byli v únoru byla to taková "jarní lyžovačka" Sjezdovky spíše prudší, sportovnější. Překvapil mě velký počet lidí. Odpoledne byly jsezdovky již velmi rozbité.

Tomáš, 26.02.2020, Dátum pobytu: 20.2. - 23.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tarvisio, Hotel: Hotel Rododendro (Monte Lussari)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Krásný apartmán na dobrém místě.

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Cena
  • 5 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Krásný apartmán na dobrém místě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dostatečně vybavené.

Zjazdovky
Riziko nedostatku přírodního sněhu.

Hana N., 21.02.2020, Dátum pobytu: 9.2. - 16.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tarvisio, Hotel: Apartmán Mauro

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Dovolená byla přímo pohádková, čisté ubytování v hotelu na krásném místě, na hoře pod poutním kostelíkem. Ochotný personál, bufetové...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Dovolená byla přímo pohádková, čisté ubytování v hotelu na krásném místě, na hoře pod poutním kostelíkem. Ochotný personál, bufetové snídaně a vynikající večeře. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj s přilehlou koupelnou byl čistý, denně uklízený. Na pokoji jsme bez problémů chytli wi-fi signál.

Strava
Ráno jsme měli v jídelně snídani formou bufetu, s nabídkou jsme byli spokojení. Večeře předčily naše očekávání, vždy jsme si vybírali dvě jídla z nabídky. Moc chutné.

Služby hotela
V hotelu se nám moc líbilo, personál byl velmi vstřícný a ochotný.

Zjazdovky
Na výběr byly modré i náročnější sjezdovky. Vzhledem k tomu, že se dosněžovalo, nebyly v provozu v době našeho pobytu všechny sjezdovky. Ale zajezdili jsme si velmi pěkně na lyžích i snowboardu. Vzhledem k ubytování přímo na hoře jsme ráno po snídani stihli být na sjezdovkách i chvíli sami. Po celou dobu pobytu jsme měli krásně slunečné počasí s modrou oblohou.

Michaela J., 22.01.2020, Dátum pobytu: 27.12. - 31.12.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tarvisio, Hotel: Hotel Rododendro (Monte Lussari)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

4 fotografie

Celkom: 8 je co zlepšit

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
je co zlepšit Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
katastrofální sprcha s téměř netekoucí teplou vodou

Strava
chudá snídaně

Služby hotela
v pořádku

Pláž
ok

Karel Goldemund, 03.01.2020, Dátum pobytu: 26.12. - 30.12.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tarvisio, Hotel: Albegro Spartiacque (Camporosso)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Krásné,romantické místo /když vyjde počasí/.Nám vyšlo,takže velká spokojenost.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Krásné,romantické místo /když vyjde počasí/.Nám vyšlo,takže velká spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prosté,čisté,dostačující.jen chyběla skříň nebo jiný úložný prostor.

Strava
Snídaně monotóní.Večeře chutné,výběr z menu /pro každého něco.

Služby hotela
Ochotný,milý personál.

Zjazdovky
Přímo u hotelu sjezdovka pro pokročilé.Méně zdatní si musí dojít 100 metrů do kopce a pak budou spokojeni.

Josef H., 30.01.2019, Dátum pobytu: 20.1. - 27.1.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tarvisio, Hotel: Hotel Rododendro (Monte Lussari)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,3 Celkem v pohodě, všechno podle očekávání. Slevové kupony, které rozesíláte vůbec nefungují, personál restaurace na nás koukal jak na cvoky.

  • 4,5 Ubytovanie
  • 8 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Celkem v pohodě, všechno podle očekávání. Slevové kupony, které rozesíláte vůbec nefungují, personál restaurace na nás koukal jak na cvoky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
První noc, ledový odchov. Pokoj byl nevytopený, topení zapnulo až večer. Navíc byl problém v nedoléhajícím okně. Nešlo zavřít, docela tam táhlo, tak jsme museli druhý den požádat o výměnu pokoje. Vybavení kuchyně dost vybrakované, to je ale o lidech...

Zjazdovky
Sníh v Tarvisiu žádný nebyl, sjezdovky ale úplně v pohodě zasněžené, prima jsme si zalyžovali.

Jiří Ryšavý, 16.01.2019, Dátum pobytu: 10.1. - 13.1.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tarvisio, Hotel: Residence Italia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 9 Super.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nové, krásné, čisté.

Strava
Výborná.

Služby hotela
Málo teplé vody, jinak super.

Zjazdovky
Ne úplně ideálně upravené, možná vlivem počasí.

Marian H., 21.03.2018, Dátum pobytu: 15.3. - 18.3.2018
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tarvisio, Hotel: La Baita

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8 Výborný hotel s přátelským personálem a nástupem na sjezdovku hned vedle hotelu - co si víc přát ? :-) Vstřícný přístup třeba v tom, že...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Cena
  • 7 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Výborný hotel s přátelským personálem a nástupem na sjezdovku hned vedle hotelu - co si víc přát ? :-) Vstřícný přístup třeba v tom, že se nám stažili překládat italské menu s nabídkou večeří do češtiny pomocí google translatoru což občas vyšlo docela komicky ale i tak to pomohlo Zobraziť celú recenziu

Zjazdovky
Sjezdovky velmi slušně udržované, všechny obtížnosti, kromě Lussari přes týden celkem i volné

Vladan Vavruša, 28.02.2018, Dátum pobytu: 18.2. - 25.2.2018
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tarvisio, Hotel: Edelhof

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)