Recenzie hotelov
Tonale/Ponte di Legno - Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 Skvělá dovolená, perfektní středisko, výborné večeře.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená, perfektní středisko, výborné večeře. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Základní vybavení, ale stačilo.

Strava
chutná jídla, dobrý výběr. Až moc velké porce.

Služby hotela
Příjemný personál.

Zjazdovky
Super středisko.

Martina B., 03.04.2019, Dátum pobytu: 25.3. - 31.3.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Locanda Locatori

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Výborná dovolená!

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Výborná dovolená! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním jsme byli spokojeni. Vybavení je sice poněkud skromnější, ale čisté a odpovídalo našemu očekávání.

Strava
Strava je výborná, vaří česká paní kuchařka "českou klasiku" a porce jsou více než dostatečné. Po domluvě s CK nebyl ani žádný problém s bezlepkovou dietou.

Služby hotela
Ubytování má vlastní bar, kde je slušný výběr a je možné konzumovat za české koruny. Ocenili jsme i společenskou místnost.

Zjazdovky
Počasí po celou dobu parádní, sníh kvalitní, fronty žádné, doprava skibusem fungovala bez potíží.

Zuzana M., 25.03.2019, Dátum pobytu: 15.3. - 21.3.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Villa Luzzago

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

villa Luzzago 2 fotografie

Celkom: 9 Dovolená se nám libila. Středisko malé a pěkné, městečko stejně tak.

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám libila. Středisko malé a pěkné, městečko stejně tak. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovaní bylo pěkné, čisté a dopovídalo ceně.

Strava
Večeře byly vynikající. U snídaně jen chybělo mléko a něco teplého (př. vajíčka), jinak vše bylo výborné.

Služby hotela
Služby hotelu byly vpořádku.

Zjazdovky
Sjezdovky jsou pěkné, jen občas úzké. Bylo tu hodně školiček, takže občas nebylo snadné projet.

Vendula S., 20.03.2019, Dátum pobytu: 24.2. - 28.2.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Al Maniero

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Skvělá dovolená jako vždy v Itálii. Sjezdovky jsou super, ubytování odpovídá ceně. Je účelně vybavené, akorát matrace byly dost měkké ale...

  • 6 Ubytovanie
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená jako vždy v Itálii. Sjezdovky jsou super, ubytování odpovídá ceně. Je účelně vybavené, akorát matrace byly dost měkké ale šlo to vyřešit.

Na apartmánu byl klid, nikdo nás v noci nerušil.

Paní delegátka byla moc milá a všechno sdělila přehledně. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
příjemné, domácí prostředí, tekla teplá voda, koupelna velká a čistá, jídelní stůl dostatečně velký, balkón, akorát postele jako přistýlky měly velice měkké matrace, ale tento problém jsme vyřešili, že jsme dali matrace na zem, každý pokoj má svoji skříňku v lyžárně, což je super

Strava
vařili jsme si sami, kuchyň dostatečně vybavená,

Zjazdovky
sjezdovky vynikající, každý si ve středisku najde, lanovky moderní s bublinami, skibus vozí po celém Tonale, akorát má často spoždění.

Anonym, 19.03.2019, Dátum pobytu: 11.3. - 16.3.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Rezidence Gran Baita

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Naprosto skvělý hotel,splňující naše požadavky.Příjemný personál,výborně vybavené welnes a veškeré služby pro hosty vynikající.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Naprosto skvělý hotel,splňující naše požadavky.Příjemný personál,výborně vybavené welnes a veškeré služby pro hosty vynikající. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
kvalita ubytování výborná,denně uklizeno,prostorný pokoj,nádherný výhled na hory.

Strava
Máme rádi italskou kuchyni,takže naprostá spokojenost

Služby hotela
odvoz na a z sjezdovek perfektní,welness vynikající,je možno si připlatit i masáže a další služby.

Zjazdovky
Kvalita sjezdovek a vleků na vysoké úrovni.

Ladislava P., 19.03.2019, Dátum pobytu: 9.3. - 16.3.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Gardenia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Se zájezdem jsme byli kromě stravy spokojeni, velký výběr sjezdovek ( propojení dvou lyžařských středisek ), trochu nevýhoda v menší...

  • 8 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 7 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Se zájezdem jsme byli kromě stravy spokojeni, velký výběr sjezdovek ( propojení dvou lyžařských středisek ), trochu nevýhoda v menší frekvenci skibusů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v apartmánu bylo prostorné, čisté, vadilo nám jen, že nebyla možnost regulovat topení, které zapínali až večer a ráno ho zase vypnuli.

Strava
Snídaně byla podle očekávání, ale večeře byla po předchozích zkušenostech ( byla jsem s CK již počtvrté na lyžařském zájezdu v Itálii ) dost chudá - salátový bufet pouze uvařená brokolice, květák a mrkev + zelený salát s čekankou, předkrm byl dobrý,hlavní chod bez přílohy - to jsme zažili poprvé a první večer nebyl dezert, druhý večer malý kousek rolády.

Služby hotela
V pořádku

Zjazdovky
Velký výběr sjezdovek propojením dvou lyžařských středisek, jen v Passo Tonale trochu náročnějsí přejíždění z jednoho konce sjezdovek na druhý.

Petra V., 15.03.2019, Dátum pobytu: 8.3. - 12.3.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Al Maniero

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 Byli jsme zde ubytováni před 3 roky,ale to se nedá vůbec srovnat.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme zde ubytováni před 3 roky,ale to se nedá vůbec srovnat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Při příchodu do apartmánu jsme zjistili,že zřejmě uklidili pouze předchozí rekreanti.Všude písek a evidentně nepočítali s obsazeností celého apartmánu.Nebyly povlečené postele,chyběli ručníky.Hned při příchodu jsme také zjistili,že jsou proražené dveře od jednoho pokoje a rozbité dveře od balkonu.Ihned jsme informovali majitelku a před ní jsme závady nafotili,aby později nedošlo k nějakým komplikacím.Ale co bylo nejhorší je to,že skoro vůbec netopili.Celý týden mrzlo i přes den,ale je to evidentně nezajímalo a měli už asi nastavený jarní režim.Byli jsme ubytováni v podkrovním apartmánu,že je zapnuté topení jsme zjistili vždy jen podle žebříku v koupelně,podlahové topení měli stáhnuté zřejmě na minimum.Topení zapínali ráno cca na hodinu a půl a večer až v šest asi na 2 hodiny.Takže,když jsme přišli z lyžování,byla zde pěkná zima.Jediná šance byla se pořádně ohřát ve sprše a potom trávit veškerý čas v kuchyni,kde se vařilo a bylo zde o něco tepleji.Upozorňovali jsme majitelku na zimu,ale bohužel se nic nezměnilo.Nebylo kam dávat odpadky,nakonec to všichni řešili dáváním pytlů před dveře.Jinak je residence na dobrém místě,je to kousek od lanovky,ale to je bohužel to jediné,co se dalo kladně hodnotit.

Strava
Bez stravy

Anonym, 15.03.2019, Dátum pobytu: 9.3. - 16.3.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Residence Anna

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 V tomto středisku a resortu jsme již poněkolikáté a vždy jsme byli spokojeni. Resort splňuje základní potřeby a využití, které při...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
V tomto středisku a resortu jsme již poněkolikáté a vždy jsme byli spokojeni. Resort splňuje základní potřeby a využití, které při ubytování a po lyžování potřebujeme. Recepční jsou milí a vždy ochotní pomoci. Co se lyžařského střediska týče, nabízí sjezdovky každé náročnosti, takže si vybere každý. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje mají základní vybavení, které je zde potřeba. V pokoji trilo (pro 6 lidí) nás bylo ubytováno 5 a domníváme se, že je to maximální počet i co se vybavení týče - stůl se 4 židlemi + jedna "kempinková", většinou 5 talířů apod. Obývací pokoj, kde je rozkládací sedačka, byl menší a tedy skříň na oblečení jsme nedokázali plnohodnotně otevřít (i tak jsme to zvládli :)). Jedinou výtku vidíme ve dveřích, které nešli zavřít, ale pouze přivřít (například do koupeny je to nepříjemné).

Strava
Dovolená byla bez stravy, ale jelikož obchody otevírají většinou až kolem půl 9 ráno, objednávali jsme si čerstvé pečivo do vedlejšího hotelu Adamello, kde bylo dostupné již od půl 7. Ve městě můžeme doporučit zmrzlinárnu s velkým výběrem a poté vinárnu v dřevěném srubu u potůčku s vodním kolem, která má doopravdy tu nejlepší atmosféru. Na sjezdovkách máme oblíbenou "restauraci" v Ponte di Legnu u jezírka, kde je vynikající pizza, točí zde Plzeň a i káva nám zde nejvíce chutná. A ten výhled... :)

Služby hotela
Oceňujeme vyhřívanou lyžárnu. Možnost fitness jsme nevyužili, ale zaplatili jsme si vstup do wellness na 2 hodiny. S wellness jsme jako vždy byli spokojeni, ale neuškodilo by například solnou jeskyni trochu opravit (je už trochu unavená a sůl dost opadává). Tentokrát jsme vychytali wellness, kdy jsme tam byli pouze my, což byl super bonus!

Zjazdovky
Navštívili jsme tato střediska v březnu. Sníh byl dopoledne parádní, ale muselo se počítat s tím, že odpoledne už teploty vystoupají a sníh bude těžký a mokrý. Poté jsme nemohli být ničím překvapeni. Pouze jedna sjezdovka byla zavřená, jinak vše jezdilo. O víkendu tedy bylo i v březnu opravdu hodně lidí. Každý si ale vybral sjezdovku podle sebe a přeprava mezi Potne di Legno a Passo Tonale je bez problémů.

Petr Z., 13.03.2019, Dátum pobytu: 2.3. - 7.3.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Jolly Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)