Recenzie hotelov
Tonale/Ponte di Legno - Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Skvele, jezdime do toho strediska temer 20 let, nicmene jsme poprve navstivili tento hotel a celkove obrovska spokojenost. Jidlo skvele,...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvele, jezdime do toho strediska temer 20 let, nicmene jsme poprve navstivili tento hotel a celkove obrovska spokojenost. Jidlo skvele, chutne a rozmanite. Pokoj cisty, prostredi super, primo pod svahem. Vrele doporucuji Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
skvele, cistota super, jen prosklena koupelna nam uplne nevyhovovala :(

Strava
uzasne, velky vyber, cerstve a velmi chutne

web:review_paragraph_heading_18
jeli jsme lyzovat, coz se nam taky podarilo a bylo to skvele, opravdu super tyden na horach :)

Marketa V., 12.04.2022, Dátum pobytu: 5.3. - 11.3.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Piandineve

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.6 S dovolenou jsme byli spokojeni. Hotel je situován v klidné části, ale zároveň v dosahu sjezdovek.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsme byli spokojeni. Hotel je situován v klidné části, ale zároveň v dosahu sjezdovek. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté a nově zrekonstruované pokoje.

Strava
Bohatý výběr snídaní a večeří. Jídlo bylo chutné a pravidelně doplňováno. Oceňuji nabídku nápojů zdarma.

Zjazdovky
Dostatek sjezdovek pro začátečníky i pokročilé lyžaře. Vyžití pro malé děti.

Miroslava L. M., 04.04.2022, Dátum pobytu: 12.3. - 19.3.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Piandineve

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.4 hezká dovolená, lyžovačka pro náročné i začátečníky, hotel útulný, příjemný personál, skvělá kuchyně a docela dostačující wellness,...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
hezká dovolená, lyžovačka pro náročné i začátečníky, hotel útulný, příjemný personál, skvělá kuchyně a docela dostačující wellness, bohužel cena pobytu byla značně dražší oproti konkurenčním cestovkám.... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
příjemné

Strava
skvělá

Služby hotela
úměrné k ceně

Zjazdovky
každý lyžař si najde svou sjezdovku dle svých dovedností

Radek Popelka, 22.03.2022, Dátum pobytu: 12.3. - 19.3.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Sport Hotel Vittoria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená vše super

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená vše super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování super český personál

Strava
Česká kuchyně, kvalitní a dobré jídlo . Spokojenost a max hvězdiček.

Služby hotela
Spokojenost úplně se vším bez výhrad.

web:review_paragraph_heading_18
Delegátka naprosto skvělá a dávám max hvězdiček, nejlepší ze všech .

Milena Čechová, 22.03.2022, Dátum pobytu: 11.3. - 18.3.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Villa Luzzago

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Presena 1 fotografia

Celkom: 7.8 Ubytování je v pěkné a tiché lokalitě Ponte di Legno. Bohužel daleko od sjezdovek a centra, takže bez ski busu nebo auta na sjezdovku jen...

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Ubytování je v pěkné a tiché lokalitě Ponte di Legno. Bohužel daleko od sjezdovek a centra, takže bez ski busu nebo auta na sjezdovku jen tak nedojdete. Sjezdovky jsou moc pěkné a lyžování na ledovci nemá chybu. Velkou výhodou je ubytování v jednolůžkových pokojích bez příplatku. Zklamáním trochu byla česká strava místo italské. Paní delegátka je vstřícná a velmi ochotná řešit jakoukoliv situaci. S dovolenou jsem byla velmi spokojená. Zobraziť celú recenziu

Radmila Kopřivová, 16.03.2022, Dátum pobytu: 4.3. - 13.3.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Villa Luzzago

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.4 V Piandineve jsme byli několikrát, vždy spokojeni.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
V Piandineve jsme byli několikrát, vždy spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Rozhodně nás potěšilo, že hotel je čerstvě po rekonstrukci.

Strava
I v minulých letech probíhaly snídaně formou švédských stolů, letos ovšem s poněkud chudší nabídkou. Večeře si podrželi svou tradiční vysokou úroveň nejen nabídkou vína v ceně. Nepřekonatelné italské těstoviny...

Služby hotela
Personál recepce působil poněkud vyhořeně, uklízečky, číšníci byli v pohodě.

Zjazdovky
Letos nás překvapilo malé množství přírodního sněhu, sjezdovky byly ale (jako vždy) kvalitně připravené.

Jiří Voznica, 15.03.2022, Dátum pobytu: 5.3. - 12.3.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Piandineve

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 V dnoch 25.2-4.3.2022 sme sa zučastnili lyžiarského zájazdu v Ponte di Legno v Taliansku v hoteli Villa Luzzago. Boli sme velmi spokojní...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
V dnoch 25.2-4.3.2022 sme sa zučastnili lyžiarského zájazdu v Ponte di Legno v Taliansku v hoteli Villa Luzzago.

Boli sme velmi spokojní s ubytovaním , so stravou ako i so službami v hoteli.

Barmanka Monika bola velmi milá a ustretová.

Počasie bolo krásne slnečné a lyžovačka tiež velmi dobrá.

Mestečko Ponte di Legno je velmi príjemné. takže po lyžovačke sme mali možnosť užit si atmosféru Talianska s dobrou pizzou a dobrým vínom.

Cena za zájazd bola primeraná, takže určite doporučujeme.

Natália Zobraziť celú recenziu

Natália Proksová, 11.03.2022, Dátum pobytu: 25.2. - 4.3.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Villa Luzzago

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.3 Do hotelu jsme zavítali již po dobrých zkušenostech z roku 2020 po druhé. Velmi kladně hodnotí poměr cena / kvalita.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Do hotelu jsme zavítali již po dobrých zkušenostech z roku 2020 po druhé. Velmi kladně hodnotí poměr cena / kvalita. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je dobře situovaný, čistý. Pokoj je prostorný s balkonem a velkou koupelnou.

Strava
Snídaně formou bufetu byly dostačující, jen pečivo mohlo být někdy čerstvější. Večeře se skládaly z několika chodů v celku dobré.

Služby hotela
K dispozici je herní místnost s fotbálkem a pinpongem, společenská místnost s barem.

web:review_paragraph_heading_18
Využívali jsme kompletní středisko se 100 km sjezdovek v Passo del Tomale a Ponte di Legno. Sjezdovky upravené na jedničku, jen toho sněhu v okolí bylo pomálu.

Václav Šůcha, 02.03.2022, Dátum pobytu: 23.2. - 27.2.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Casa Alpina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Hotel je hezký, u sjezdovky, milá obsluha a skvělé jídlo. Některé služby zbytečně předražené a nečekané :)

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Hotel je hezký, u sjezdovky, milá obsluha a skvělé jídlo. Některé služby zbytečně předražené a nečekané :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl jednoduchý a příjemný, vždycky krásně uklizený a voňavý. Ale oproti fotkám rozhodně menší a jednodušší, bez lednice, kvalitního fénu nebo rychlovarné konvice. Wifi fungovala občas. Před hotelem nebylo v době našeho pobytu dost místa na parkování a v blízkém okolí horzily pokuty - byli jsme nuceni zaplatit si parkování v hotelové garáži za 15 eur za noc, což se za týden poněkud prodražilo. Wellness měl být za 10 Eur za hodinu / osoba, v době našeho příjezdu už to bylo 20 Eur / os / hodina. Radši jsme jezdili jinam. Ale situace se podle mě může změnit když tam člověk pojede mimo sezónu.

Strava
Strava byla naprosto bezkonkurenční! Dobrý výběr, dobré jídlo, příjemní číšníci.

Služby hotela
Služby celkově rozmanité, ale za tu cenu to opravdu nebyl 4hvězdový hotel. Jediné co připomínalo 4 hvězdy byla blízkost sjezdovek a jídlo :)

Zjazdovky
na to, že v údolí nebyl žádný sníh, byly sjezdovky kvalitně zasněžené - z mnoha km nefungovaly asi 2. Všechny ostatní fungovaly. Stánky měly příjemnou obsluhu a lyžování celkově byl skvělý zážitek. Byli jsme příjemně překvapeni cenou skipasu (45 Eur /den), která byla stejná jako v mnoha jiných a mnohem menších střediscích, a skipas fungoval na celý areál Passo Tonale i Ponte di Legno. Úžasný zážitek.

Veronika Wildová, 01.03.2022, Dátum pobytu: 19.2. - 26.2.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Delle Alpi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Hotel je přímo u sjezdovky,jen se přejde přes parkoviště. Parkování jak venku,tak v podzemní garáže.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je přímo u sjezdovky,jen se přejde přes parkoviště. Parkování jak venku,tak v podzemní garáže. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou menší s balkonem a dřevěnou okenicí,která perfektně stíní a drží teplo.Byly čisté, jen hluk z chodby a z vedlejších pokojů je slyšet.

Strava
Jídlo bylo bez chyby,bohatá snídaně a večeře dle vlastního výběru.

Služby hotela
Personál hotelu byl velmi ochotný a vstřícný ,za mě velká pochvala

Jan Vašíček, 31.01.2022, Dátum pobytu: 22.1. - 25.1.2022
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Delle Alpi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)