Recenzie hotelov
Tre Valli - Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Výborná lokalita a fantastické sněhové podmínky.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Výborná lokalita a fantastické sněhové podmínky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vysoká úroveň, čisto, teplo.

Strava
Výborná strava, rozmanitost. Určitě si každý vybere.

Služby hotela
Velmi pěkný hotel. Luxusní převoz vlastními vozidly z hotelu na hlavní stanici lanovky. Velmi vstřícný personál.

Zjazdovky
Nádherné středisko, kde si vybere určitě každý tu svou oblíbenou sjezdovku. Moderní středisko.

Petr K., 11.03.2020, Dátum pobytu: 3.3. - 8.3.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tre Valli, Hotel: San Giusto

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,8 Výborný, až na společnou přikrývku, která nebyla v povlečení, ale jen položená na prostěradle, takže se samozřejmě prostěradlo během...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Výborný, až na společnou přikrývku, která nebyla v povlečení, ale jen položená na prostěradle, takže se samozřejmě prostěradlo během spánku shrnulo a člověk měl na sobě nepovlečenou přikrývku, což je nehygienické, zvláště v době koronaviru. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním spokojenost.

Strava
Vynikající, až na pozdní podávání večeře, od 19, 30 a protože se jedná o velký hotel, tak s dezertem se končilo před 21. hod. a šlo se spát s totálně přecpaným žaludkem a nešlo usnout :-) :-), což je ale pro Itálii typické.

Služby hotela
Výborné, velmi oceňujeme shuttle bus, který vozil klienty k lanovce a zpět průběžně bez delšího čekání.

Zjazdovky
Sjezdovky výborné, lanovky taky.

Pavla Ovčáčková, 11.03.2020, Dátum pobytu: 3.3. - 8.3.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tre Valli, Hotel: San Giusto

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Zájezd splnil mé očekávání a lyžovačka byla luxusní. Velká výhrada však patří pořadateli zájezdu. CK .... při zpáteční cestě v době...

  • 6 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Zájezd splnil mé očekávání a lyžovačka byla luxusní.

Velká výhrada však patří pořadateli zájezdu. CK .... při zpáteční cestě v době koronaviru seskládala cestující z různých destinací do jednoho autobusu se zachovala absolutně neprofesionálně, a to jen kvůli financím. To jí nikdy nezapomenu! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídá ceně a kategorii hotelu. Nikdy si nezvyknu na společný systém zakrývání dvou osob jednou dekou :o)

Strava
Strava byla průměrná, polévky absolutně nedochucené, na druhou stranu servírovaná večeře byla vynikající

Služby hotela
Služby hotelu jsou na dobré úrovni, naprosto odpovídající kategorii hotelu.

Zjazdovky
Lyžařské středisko je téměř dokonalé a vhodné pro všechny lyžařské kategorie.

Oldřich Borusík, 11.03.2020, Dátum pobytu: 3.3. - 8.3.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tre Valli, Hotel: San Giusto

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 spokojeni a opet vyuzijeme vasich sluzeb

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
spokojeni a opet vyuzijeme vasich sluzeb Zobraziť celú recenziu

Eva Benešová, 10.03.2020, Dátum pobytu: 3.3. - 7.3.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tre Valli, Hotel: Orsa Maggiore

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,2 V tomto holetu jsme již jednou kdysi byli a o poznání se zlepšil. Hlavně jídlo a personál. Jinak některé pokoje jsou pěkné jiné nic moc...

  • 4 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
V tomto holetu jsme již jednou kdysi byli a o poznání se zlepšil. Hlavně jídlo a personál.

Jinak některé pokoje jsou pěkné jiné nic moc malé a dost starý nábytek. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsem tříĺůžkový pokoj. Bohužel byl malý. Nebyl zde vůbec žádný prostor něco odložit nebo něco usušit. Starý nábytek . Koupelna ok až na sprchový kout , který měl tak 80x80cm. Opět žádné odkládací poličky. Jinak čisto i výměna ručniků a osušek ok.

Strava
Dobré- spokojenost

Služby hotela
Žádné. Byla nám předvedena lyžárna a to byla hrůza. Takže lyžaky na pokoj.

Na uvítání jsme dostali kávu- moc dobrou. Super

Zjazdovky
Místo je super . Cca 5km Alpe Lusia a na druhou stranu San Pelegrino, možno i Falkáde.

Jana D., 02.03.2020, Dátum pobytu: 23.2. - 27.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tre Valli, Hotel: Bucaneve

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 .

  • 6,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj malý,ale útulný, denně uklizený. Bohužel jsme měli stejný termín jako Polská škola,tak bylo min. do půlnoci nemožné spát :/

Strava
Snídaně- dostatečný výběr, nápojů i jídla. Večeře výběr ze dvou předkrmů nebo jedné polévky, dvou hlavních jídel a moučník, kvalita spíše podprůměrná,ale jist se to dalo.

Služby hotela
Personál vstřícný a ochotný jen trošku problém s komunikací, hovoří pouze Italsky a někteří částečně anglicky.

Zjazdovky
Nádherné veliké středisko cca 5min autem, možno také využít skibus přímo od hotelu. Jinak v blízkém okolí dalších několik středisek na vysoké úrovni.

Petr Řehák, 17.02.2020, Dátum pobytu: 9.2. - 13.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tre Valli, Hotel: Bucaneve

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Čtyřhvězdičkový hotel ve kterém se platí za vstup do sauny 20E - mimochodem, byla stále zapnutá a stále prázdná... Nicméně skvělé...

  • 6 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Čtyřhvězdičkový hotel ve kterém se platí za vstup do sauny 20E - mimochodem, byla stále zapnutá a stále prázdná...

Nicméně skvělé umístění, k lanovce jen pár kroků. 90% hostů, stejně jako asi v celém Falcade, tvořila polská klientela.

Samotné souměstí Falcade je poněkud díra, většina budov v části Molino a Falcade Alto jsou značně zchátralé, ve vzdálenějším spodním Falcade je situace lepší, najde se i Coop, cukrárna, řezník, i areál pro běžkaře (9E vstup, 6E půjčení vybavení).

Lyžování ve středisku Falcade je spíš pro zdatnější lyžaře s převahou červených sjezdovek, pro začátečníky jen kratičký skipark La Buse, ostatní modré jsou ve skutečnosti spojovací cesty, kde si dostatečně zabruslíte, totéž vás čeká i na několika místech propagované 11 km dlouhé Innamoraty a ještě budete přecházet silnici, abyste se těsně před koncem dostali na rozoraný spodní úsek červené.

Teoreticky roli modré může plnit široká sjezdovka 33, ovšem po překonání strmého horního úseku z Col Margherita, naopak dostatek modrých terénů lze nalézt ve San Pellegrinu.

Milovníci strmých svahů si přijdou na své v Pellegrinu - nepříliš dlouhá, ale o to prudší Cima Uomo i ve Falcade - sjezd z Col Margherita po La Volata.

Celý týden v horních partiích poměrně větrno, jeden den středisko komplet bez provozu, další den bez propojení mezi středisky.

Sousední středisko Alpe Lusia jsme, vzhledem k nutnosti asi půlhodinového přesunu z 1100 přes 1900 do 1300 metrů a zase zpět, ani nevyzkoušeli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme ubytováni v pokoji ve 3.patře o rozměrech cca 3x6 metrů, který měl v celé ploše zkosený strop, takže ran do hlavy bylo nepočítaně, taktéž v koupelně nad vanou výška cca 120 cm, takže vstup i výstup vyžadoval gymnastické výkony. Vybavení hotelu poněkud starší, už při příjezdu nesvítilo světlo v koupelně a byl upadlý kohoutek (opraveno svépomocí), drobnější problémy po italsku nikdo neřešil (uvolněné dveřní kování, prasklá žárovka, rozpadlé zavírání střešního okna).

Jinak úklid i obsluha vzorové.

Strava
Strava vynikající, pestrá a v dostatečném množství, snídaně v podobě buffetu, večeře čtyřchodové, snad jen konvice na kávu nebo samoobslužný kávovar ke snídani by se hodily.

Služby hotela
Bazén skvělý, nepříliš využívaný, ve vířivce chladnější voda, saunu ani solárium jsme vzhledem k nepřiměřeně vysoké ceně za osobu (20E) nevyužili (a ani nikdo jiný). V salonku je kulečník a fotbálek za 3E/hra a hrací automaty za 0,5E/hra.

Jiří Krejčík, 16.02.2020, Dátum pobytu: 8.2. - 15.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tre Valli, Hotel: Molino

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Hotel je čistý, starší, ale cena dobrá. Jídlo až na chudší a stejné snídaně skvělé. Personál ochotný. Vždy jsme dobře zaparkovali,...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Hotel je čistý, starší, ale cena dobrá. Jídlo až na chudší a stejné snídaně skvělé. Personál ochotný. Vždy jsme dobře zaparkovali, dostupnost lanovek na vrcholy skvělá. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, úklid denně, personál moc fajn.

Strava
Snídaně chudší, ale dostačující, přijeli jsme lyžovat a ne tam hodovat. Večeře 3 chodové, možnost výběru ze 3 variant ke každému chodu, super!!!

Služby hotela
Služby v pořádku, ikdyž jsme nic nepotřebovali, obsluha v restauraci na 1.

Zjazdovky
Pár km na dojezd autem do Campitela nebo do Alby, což bylo ideální. Za tu cenu za ubytko s ohledem na blízkost lanovek, prostě paráda. Parkoviště v Alba a Campitelo 6e na den. Sjezdovky upravené, lyžovali jsme do konce. Je to zážitek a prostě jiný svět.

Ondřej Krátky, 11.02.2020, Dátum pobytu: 5.2. - 8.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tre Valli, Hotel: La Molinella

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Dovolená se nám líbila.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám líbila. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování výborné.Hotel hezký čistý.

Strava
Byl výběr ze 3 druhů jídel.Bohužel jídelníček byl jen v italštině,některým názvům jsme nerozuměli,ale vůbec to nevadilo, protože jídla bylo hodně a bylo výborné.

Služby hotela
V hotelu je lyžárna, kde se dají vysušit lyžáky,což je super.

Zjazdovky
Sjezdovky krásně upravené, vleků hodně ,lyžování úžasné

Eva Polášková, 06.01.2020, Dátum pobytu: 28.12.2019 - 2.1.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tre Valli, Hotel: Stella Alpina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)