Recenzie hotelov
Trentino - Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,4 S dovolenou jsme byli velice spokojeni. Hotel se nachází v krásném a klidném městečku na břehu jezera. Díky koronaviru jsme byli na...

  • 9 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsme byli velice spokojeni. Hotel se nachází v krásném a klidném městečku na břehu jezera. Díky koronaviru jsme byli na hotelu i na sjezdovkách téměř sami, to však neovlivnilo poskytované služby. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je velice útulný, personál milý, pokoje čisté, je zde lyžárna a co musím vypíchnout je hotelové wellness, které nám pán na recepci vždy ochotně po lyžovaní připravil (vířivka, sauna, pára, odpočívárna).

Strava
Snídaňový bufet by mohl být bohatší, ale jinak vše chutné, večeře také v pořádku (včetně salátového baru).

Služby hotela
Výborné wellness

Zjazdovky
Paganellu jsme si vybrali již podruhé a opět jsme byli nadšeni. Teď tomu přidal i fakt, že jsme na sjezdovkácch byli téměř sami a že druhý den napadl asi metr čerstvého prašanu. Je to jedno z menších středisek, ale pro nás zcela vyhovující.

Anonym, 15.07.2020, Dátum pobytu: 1.3. - 4.3.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Trentino, Hotel: Miralago

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

4 fotografie

Celkom: 9,8 Byli jsme naprosto spokojeni se vším a za rok se zase rádi vrátíme. Krásné městečko u jezera, v místě obchod, lékárna, bary a cukrárna....

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme naprosto spokojeni se vším a za rok se zase rádi vrátíme. Krásné městečko u jezera, v místě obchod, lékárna, bary a cukrárna. Jen pár kilomertů od lyžařského střediska, jezdili jsme autem a vždy se dalo zaparkovat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel na klidném místě nad jezerem, dobře vybavený, herna, stůl na pink ponk. Parkování u hotelu. Pokoj a kouplena dostatečně velké a hezky zařízené. Hezký výhled z pokoje. Jenom pozor, kdo má lehčí spaní, hned u hotelu je kostel a každé ráno po sedmé hodině dost hlasitě bimbaly zvony ...... :-) ale dalo se přežít.

Strava
Strava vynikající a jídla bylo opravdu dost. Vybere si každý, od sladkomila, přes masožrouta až po vegetariána. Vše super a velký výběr všeho.

Služby hotela
Služby na hotelu výborné. Denně uklizeno, čisté ručníky. S personaálem na recepci a v restauraci se dobře domluvíte anglicky i lámaně rusko/česky

Martina M., 10.03.2020, Dátum pobytu: 1.3. - 7.3.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Trentino, Hotel: Ariston

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Naprostá spokojenost.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezké pokoje,vždy perfektně uklizeno.

Strava
Kuchyně moc dobrá ,vždy vše čerstvé ,chutné a bohatý výběr z jídel.

Služby hotela
Vstřícní a ochotní majitelé hotelu,personál taktéž vždy s úsměvem a bez problému.

Zjazdovky
Paganella nikdy nezklame.

Aleš Ostrčil, 02.03.2020, Dátum pobytu: 22.2. - 26.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Trentino, Hotel: Ariston

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Cena odpovídá kvalitě požadovaných služeb.

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Cena odpovídá kvalitě požadovaných služeb. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V pořádku, čisto, cena odpovídá nabídce.

Strava
Skvělá kuchyně, rozhodně doporučuji.

Služby hotela
rodinný typ hotelu,služby odpovídají ceně zájezdu.

Zjazdovky
udržované, nebyly přeplněné, nebyly prostoje u vleků - doporučuji

Dagmar Holánková, 02.03.2020, Dátum pobytu: 23.2. - 27.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Trentino, Hotel: Alle Rose

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Nádherná dovolená, určitê de see ještê vrátíme.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherná dovolená, určitê de see ještê vrátíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj skromê zařízen, málo úložného prostoru. V koupelnê bidet, což hodnotím kladnê.

Strava
Bohaté snídanê, vyborné večeře. Škoda, že večeře začíná až v 19,30 hod. Je to pozdê.

Služby hotela
Každý den uklizeno a ustláno. V hotelu je herna pro děti, dole ve sklepě je stolní tenis a fotbálek. V lyžárně bohužel nic neusušíte.

Milan Veselý, 12.02.2020, Dátum pobytu: 2.2. - 9.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Trentino, Hotel: Alle Rose

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 hotel pěkný,majitelka příjemná,výborný bar

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
hotel pěkný,majitelka příjemná,výborný bar Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
standartní

Strava
dobrá,slušný výběr jídel snad jen trochu vázla obsluha když přijelo víc lidí

Služby hotela
lyžárna skromná,welnes jsem nevyužil,bar výborný

Zjazdovky
podle recenzí jsem čekal horší,ale bylo to nad očekávání dobré,jen značení sjezdovek je špatné

Alexandr Patera, 12.02.2020, Dátum pobytu: 5.2. - 9.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Trentino, Hotel: Miralago

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Příjemný hotel, trochu mimo dosah civilizace. Sice nám v Dolomitech úplně nevyšlo počasí, ale s ubytováním jsme byli spokojeni.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný hotel, trochu mimo dosah civilizace. Sice nám v Dolomitech úplně nevyšlo počasí, ale s ubytováním jsme byli spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Hana Peňázová, 09.09.2019, Dátum pobytu: 29.8. - 3.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Trentino, Hotel: Villetta Maria (Canazei)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Díky personálu nic moc

  • 6 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Díky personálu nic moc Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídající ceně

Strava
Itálie, prostě výborná

Služby hotela
Sauna pouze na vyžádání a den dopředu, wellness nefunkční personál neochotný cokoliv změnit, stačilo umýt.

Wifi nefunkční urgence nepomohla asi je jim to jedno. Obsluha pouze na vyžádání, to že člověk sedí 15 minut v restauraci neznamená přeci, že něco chce :-)

Pláž
Pláž tady ?

Petr P., 03.09.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 31.8.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Trentino, Hotel: Villetta Maria (Canazei)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Výborná cyklostezka ve městě. Jídlo v hotelu velmi dobré. Klidné místo.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná cyklostezka ve městě. Jídlo v hotelu velmi dobré. Klidné místo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkné, jen sprcha bez sprchového koutu.

Strava
Velmi dobrá

Anonym, 26.07.2019, Dátum pobytu: 15.7. - 18.7.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Trentino, Hotel: Bellaria (Lago di Levico - Levico Terme)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Ubytování i strava byly na výborné úrovni. Na sjezdovku je to sice asi 5 km a v jízdních řádech skibusů jsem měl trochu zmatek, ale hotel...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování i strava byly na výborné úrovni. Na sjezdovku je to sice asi 5 km a v jízdních řádech skibusů jsem měl trochu zmatek, ale hotel je na krásném místě s výhledem na hory i jezero. U první lanovky směrem od Molvena je i velké parkoviště zdarma, ale chce to přijet včas (brzy se zaplní). Počasí se taky vydařilo, takže se nám ani nechtělo domů. :-) Zobraziť celú recenziu

Jiří P., 18.03.2019, Dátum pobytu: 17.2. - 20.2.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Trentino, Hotel: Miralago

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)