Recenzie hotelov
Trentino - Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Příjemný hotel, trochu mimo dosah civilizace. Sice nám v Dolomitech úplně nevyšlo počasí, ale s ubytováním jsme byli spokojeni.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný hotel, trochu mimo dosah civilizace. Sice nám v Dolomitech úplně nevyšlo počasí, ale s ubytováním jsme byli spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Hana Peňázová, 09.09.2019, Dátum pobytu: 29.8. - 3.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Trentino, Hotel: Villetta Maria (Canazei)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Díky personálu nic moc

  • 6 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Díky personálu nic moc Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídající ceně

Strava
Itálie, prostě výborná

Služby hotela
Sauna pouze na vyžádání a den dopředu, wellness nefunkční personál neochotný cokoliv změnit, stačilo umýt.

Wifi nefunkční urgence nepomohla asi je jim to jedno. Obsluha pouze na vyžádání, to že člověk sedí 15 minut v restauraci neznamená přeci, že něco chce :-)

Pláž
Pláž tady ?

Petr P., 03.09.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 31.8.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Trentino, Hotel: Villetta Maria (Canazei)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Výborná cyklostezka ve městě. Jídlo v hotelu velmi dobré. Klidné místo.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná cyklostezka ve městě. Jídlo v hotelu velmi dobré. Klidné místo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkné, jen sprcha bez sprchového koutu.

Strava
Velmi dobrá

Anonym, 26.07.2019, Dátum pobytu: 15.7. - 18.7.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Trentino, Hotel: Bellaria (Lago di Levico - Levico Terme)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Ubytování i strava byly na výborné úrovni. Na sjezdovku je to sice asi 5 km a v jízdních řádech skibusů jsem měl trochu zmatek, ale hotel...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování i strava byly na výborné úrovni. Na sjezdovku je to sice asi 5 km a v jízdních řádech skibusů jsem měl trochu zmatek, ale hotel je na krásném místě s výhledem na hory i jezero. U první lanovky směrem od Molvena je i velké parkoviště zdarma, ale chce to přijet včas (brzy se zaplní). Počasí se taky vydařilo, takže se nám ani nechtělo domů. :-) Zobraziť celú recenziu

Jiří P., 18.03.2019, Dátum pobytu: 17.2. - 20.2.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Trentino, Hotel: Miralago

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Dovolená užasná ,jen mohla být delší-tak příště.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Dovolená užasná ,jen mohla být delší-tak příště. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním jsme byli moc spokojeni.Pěkný hotýlek v italskím stylu.Byli jsme tři a dostali propojené pokoje,dvě koupelny,dva balkony,dost místa.čisto.

Strava
Snídaně švédské stoly,všeho dostatek,jen by se mohli podávat v delším časovém intervalu.Výborné croasanty .Večeře servírované o třech chodech+malý salátový bufet.pro nás dostačující.U večeře se pití piše většinou na pokoj a platí na konci pobytu.Je to 4* hotel tak tomu odpovídají i ceny.Je třeba s tím počítat Pivo 5E,proseco 2dc 5E,voda láhev 3,5 E.My jsme byli spokojeni a jídlo nám stačilo,a za nás výborné.

Služby hotela
Služby hotelu nebyli špatné,ale pár vítek by jsme našli.Hotelové wellnes ,po lyžovíní super,jen nějak nešla studená voda,jen vlažná a dřevěné vědro v kterém teda studená byla,ale to každý po finské sauně nemusí.Vířivka trochu chladnější.V lyžárně ohřívače na boty byli nefunkční.Největší problém je hotelový skibus,to by se pan majitel měl asi zamyslet.Jeden ráno 8.40 a odpoledne 16,40.Pak nemáte samozdřejmě v klidu stihnou wellnes a další služby.Možná je to záměr...Městský skibus jezdí ,ale zastávka pod kopcem.Dolu 10 minut,nahoru 25,v lyžákách a s lyžemi nic moc. Jinak taxi objednat jedině předem a i zaplatit za 3 km 25 E,takže dost ,ale dojel načas bez problému.Paní delegátka by mohla být pružnější.

Zjazdovky
Sjezdovky super ,ve Falcade jsme byli po páte,tak to mluví za vše.:).Myslím že si každý vybere,čekání bez front,všude spousta hospůdek.Do Moeny se vyplatí zajet když jste na vic dní.Mylím že skibus ale zpoplatnili.

Anonym, 11.03.2019, Dátum pobytu: 26.2. - 2.3.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Trentino, Hotel: Hotel Arnica - Pozza di Fassa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Super

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
super

Strava
fantazie

Služby hotela
super

Zjazdovky
super

Eva V., 05.03.2019, Dátum pobytu: 24.2. - 28.2.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Trentino, Hotel: Alle Rose

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Celkově dovolená moc prima :-)

  • 9,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Celkově dovolená moc prima :-) Zobraziť celú recenziu

Zjazdovky
- Sjezdovky některé dny i po ránu hůř upravené a všude spousta lidí - školičky a školy lyžování; pro rodiny s menšími dětmi ideální

Věra B., 04.03.2019, Dátum pobytu: 24.2. - 28.2.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Trentino, Hotel: Alle Rose

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Pobyt super, jídlo velice chutné, sjezdovky ráno upravené lanovky v provozu.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Pobyt super, jídlo velice chutné, sjezdovky ráno upravené lanovky v provozu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Každý den uklizené pokoje. Pokoj dostačující tomuto pobytu. Jen pro všechny pro zasmátí. Můj šok stojím ve sprchovém koutě sprcha a kde jsou kohoutky na vodu. jsou v chodbičce u umyvadla. Aha tak proto je to 4 lůžkový pokoj jeden se sprchuje a druhý mu šteluje teplotu vody.

Strava
škoda že není jídelní lístek v českém jazyce. Pro starší lidi by to bylo super.

Služby hotela
Jsem nevyužívala. Parkoviště u hotelu. Výtah funkční.

Zjazdovky
Sjezdovky upravené, občerstvení na sjezdovkách.

Věra Horáčková, 27.02.2019, Dátum pobytu: 17.2. - 24.2.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Trentino, Hotel: Alle Rose

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Velmi se nám líbilo, sjezdovky upravené a okolí je krásné.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Velmi se nám líbilo, sjezdovky upravené a okolí je krásné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel příjemný, menší, vstřícný personál, nádherný výhled na jezero, každý den výměna ručníků na pokoji, hezké wellness.

Strava
Byli jsme nespokojeni se snídaněmi - nebyl žádný výběr z teplého jídla - žádná vajíčka, párky.... Hodně sladkého a pouze výběr ze dvou salámů. S večeřemi jsme byli spokojeni, tři chody a výběr ze tří jídel.

Služby hotela
Naprostá spokojenost. Pokoje jsou útulné, některé mají výhled na jezero.

Zjazdovky
Od hotelu jezdí ski bus každou půl hodinu do střediska vzdáleného 4km. Sjezdovky jsou upravené.

Anonym, 27.02.2019, Dátum pobytu: 16.2. - 23.2.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Trentino, Hotel: Miralago

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 Celkem v pohodě

  • 6,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Cena
  • 7 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Celkem v pohodě Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel pěkný,čistý.Ve starší části byla vcelku zima způsobená netěsností oken a to i na chodbě-po reklamaci řešeno přímotopem(sice ne úplně radostně...),v novější v pohodě.Úklid pokojů super-vždy uklizeno,ustláno,nové ručníky....Pokrytí wifi dobré,ale pomalé a nestabilní-využívali jsme raději vlastní data.Sice fotka pokoje v katalogu proti realitě někde jinde ale vzhledem k tomu že bylo čisto a teplo v pohodě....Pokoje malé ale útulné,vybavení sprcha(vana),fén,skříň,televize.Vše fungovalo.

Strava
Snídaně-denně to samé,malý výběr ale vše čerstvé.Další týden bych to už asi nevydržel.Aby se něco změnilo-např.alespoň vajíčka-bylo nutno objednat...Kdyby byly automaticky alespoň jednou párky,vajíčka,pak max.spokojenost.

Večeře-každý den výběr-předkrm 3x,hl.jídlo 4x,dezert 3x-vždy jsme si vybrali,vše bylo jedlé-Italská kuchyně

Pozn.:obsluha v pohodě,jen tamní šéf se nám věnoval a rozdával úsměvy až koncem týdne-dělalo to jasný dojem,že chce odmněnu.Ze začátku na zabití...

Služby hotela
Vše fungovalo,parkování i pro vysoké auto pod hotelem-zastřešeno...Welness dobré,bazén mají ale pouze venkovní na léto.Nějaké vyžití jako kulečník,pinčes atd.není.Příjemný bar.Krásné prostředí a okolí hotelu-jezero,les,park...

Zjazdovky
Paganella je pěkná,ale jelikož bylo teplo-přes den kolem 10st. a sluníčko,odpoledne hl.ve spodní části tragédie.

Koncem týdne sjezdovky špatně udržované až nebezpečné a nesjízdné-spousty úrazů,těžký sníh.Dle ostatních to není standart-prostě teplo.Jinak pěkné,fronty minimální....

Jan Myška, 26.02.2019, Dátum pobytu: 16.2. - 23.2.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Trentino, Hotel: Miralago

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)