Recenzie hotelov
Val di Fiemme/Obereggen - Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,2 Dovolená, přestože byla v době výskytu koronaviru, se obešla bez chyb. Cestovali jsme vlastním vozem, ubytování odpovídalo fotografiím,...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Dovolená, přestože byla v době výskytu koronaviru, se obešla bez chyb. Cestovali jsme vlastním vozem, ubytování odpovídalo fotografiím, možná trochu problém s parkováním, při plné obsazenosti hotelu. My takový problém neměli, v hotelu jsme byli 2 rodiny. Skibus cca 200 m, ale v pohodě se to dá i s 5-letou dcerou. Lyžárna dostačující. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo ceně, pokoj na přespání v pohodě, byli jsme celý den na sjezdovce. jediná výtka je ke sprchovému koutu, je pouze pro hubeňoury. Pokud se chcete ohnout musíte do podřepu:-)Možná je to v jiných pokojích jiné???

Strava
Snídaně byli stejné, ale dostačující. Chyběli míchaná vajíčka a teplé párky, palačinky, ale ruku na srdce, kdo tohle všechno snídá denně doma???U snídaně jsme si vybírali večeři - polévka nebo těstoviny jako předkrm, hlavní chod, zákusek. Pití je placené - vše se v pohodě dá.

Služby hotela
Hotel nabízí lyžárnu, parkování u hotelu - 2 místa nebo v garáži cca 50 m od hotelu. Garáž je v ceně.

Zjazdovky
Jezdili jsme do Alpe Cermis vzdálené 4 km od hotelu. Sjezdovky pěkné, upravené, málo lidí, počasí skvělé...Vše fungovalo jak mělo. 6-denní skuipas 263 euro v ceně máte neomezený přístup do aquáče v Cavalese - můžu doporučit, jen musíte mít koupací čepici. Lze ji koupit na pokladně - 3 eura. V ceně je zimní stadion v Cavalese a kluziště v Teseru. Skipas vám platí na další lyžařská střediska, ale ty jsme nanavštívili.

Žaneta P., 13.03.2020, Dátum pobytu: 1.3. - 8.3.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Val di Fiemme/Obereggen, Hotel: Lucia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

4 fotografie

Celkom: 8,6 Po příjezdu do dané lokality nám napadlo 50cm nového sněhu,takže podmínky na lyžování byly naprosto fantastické.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Po příjezdu do dané lokality nám napadlo 50cm nového sněhu,takže podmínky na lyžování byly naprosto fantastické. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vzhledem k tomu v jaké situaci jsme na dovolenou odjížděli(korona...)tak čistota pokojů každý den na jedničku.

Strava
Vynikající,vždy se těším na lehkou Italskou stravu o více chodech.

Služby hotela
Bazén,sauna,finská sauna,venku vířivka šampíčko,zamykatelná lyžárka

Zjazdovky
Vždy ráno nachystaný menžester a velký počet sedačkových lanovek propojené se třemi středisky.

Marek Tyl, 09.03.2020, Dátum pobytu: 1.3. - 6.3.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Val di Fiemme/Obereggen, Hotel: Sport hotel Pampeago

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Pokud pominu přítomnost a paniku okolo korona viru, tak naše dovolená začala přímo hororově.Vyrazili jsme ráno po sedmé s tím že ve dvě ,...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Pokud pominu přítomnost a paniku okolo korona viru, tak naše dovolená začala přímo hororově.Vyrazili jsme ráno po sedmé s tím že ve dvě , ve tři budeme v Cavalese a pohoda klídek.Jenže přijedeme na Rozvadov - koupíme rakouskou dálničku , nasnídáme se a chceme pokračovat.Jenže auto už nenastartovalo, co dál. Odtahovka , doma si vzít jiné auto , rozbité dát do servisu, přeložit všechny věci a vyrazit podruhé. Ve dvanáct jsme vyrazili směr Itálie a všechno nakonec dobře dopadlo a večer v 19,30 jsme už seděli v hotelu u večeře.Nebudu popisovat fantastické lyžování v oblasti Val di Fiemme,sms z MZČR,...atd. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nádherný hotel v malém městečku, klid to bylo něco fantastického.

Strava
Bohužel stejná snídaně každý den , to člověka v tak krásném hotelu trochu zamrzí. Jinak večeře jako každý rok - Italové prostě nezklamou , ať si dáte cokoliv co vám nabídnou to je prostě dobrota.

Služby hotela
My jsme byli naprosto spokojeni , přijeli jsme si do Itálie zalyžovat , tak jsme lyžovali od rána do večera a po večeři je člověk rád že padne do postele aby načerpal síly na další den.

Zjazdovky
No tak to by bylo na strašně dlouhé povídání. Do Val di Fiemme jezdíme od roku 2014 každý rok, je tam hezky neustále svítí slunce, zalyžujeme si úplně na všech sjezdovkách a je úplně jedno jakou mají barvu , jsou vždy upravené a dá se na nich lyžovat i ve tři hodiny odpoledne. Nemám nic co bych řekl špatného na celý zájezd a pokud nám zdraví bude sloužit(už nám bude šedesát) budeme s CA Invia lyžovat co nám síly dovolí.

Václav Špiral, 04.03.2020, Dátum pobytu: 26.2. - 1.3.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Val di Fiemme/Obereggen, Hotel: Villa Jolanda

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Lyžování super, hotel čistý , pěkný, milý personál, omezená doba sauny 16-19 hod , venkovní vířivka mimo provoz.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Lyžování super, hotel čistý , pěkný, milý personál, omezená doba sauny 16-19 hod , venkovní vířivka mimo provoz. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj čistý , hotel klidný .

Strava
Snídaně dobré, jsou od půl 8, jen kvalita kávy nic moc, presso si musíte u snídaně přiobjednat extra . Večeře obstojné i když omeleta s opékaným bramborem jako hlavní chod je zvláštní. Zdálo se mi , že na jídle dost šetří. Ale porce dostačující.

Zjazdovky
Alpe Lucia i Pampeago super. Jen doporučuji vyjet nejpozději o půl deváté , lépe se parkuje.

Michal Koláček, 03.03.2020, Dátum pobytu: 22.2. - 26.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Val di Fiemme/Obereggen, Hotel: Zanon

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 2,4 V celem hotelu byla zima a sluzby neodpovidaly cene.

  • 3,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 3 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
V celem hotelu byla zima a sluzby neodpovidaly cene. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel byl cisty, ale ne zrovna moderni, ale to neni pro nas, az takovy problem.

Strava
Snidane byly velmi chude a strohe!!! Zelenina nebyla nikdy cerstva, ovocny salat byl po cely tyden pobytu stejny, zakaleny a horky! Jidlo jsme, az na male vyjimky nikdy nedojedli. Dobry byl strudl a zmrzlina jako desert! Co se tyce jidla, tak nic horsiho jsme nezazili a to jezdime docela casto!!

Služby hotela
Zadne sluzby jsme nevyuzili. Snazili se byt mili, ale to nestaci. K druhemu jidlu, mi nechali spinavy nuz a strasne se divili, ze chci novy!

Petr Meca, 02.03.2020, Dátum pobytu: 24.2. - 28.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Val di Fiemme/Obereggen, Hotel: Zanon

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Třetí pobyt ve stejném hotelu ve stejném čase. Poněkud zhoršení původního stavu.

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Třetí pobyt ve stejném hotelu ve stejném čase. Poněkud zhoršení původního stavu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj standardní, nemusel být přímo u schodiště a nad výdechem z kuchyně, nicméně oboje v posledku nevadilo.

Strava
Oproti minulým pobytům slabší snídaně, absence kávovaru, nedostatečně teplá míchaná vajíčka a párky, žádné ovoce v odpočívárně wellness.

Služby hotela
Přes drobné výhrady má hotel velkou výhodu v blízkosti k areálu Latemar a bezplatném přístupu do wellness, kde se člověk v jacuzzi či sauně dostatečně regeneruje pro další ježdění.

Zjazdovky
Slabší sezona, sníh ale veskrze přírodní, výhodnější je když mrzne, vyšší teploty napomáhají vzniku boulí a hromad "písku".

Jiří Černý, 02.03.2020, Dátum pobytu: 23.2. - 28.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Val di Fiemme/Obereggen, Hotel: Bellaria (Predazzo)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Byli jsme moc spokojení, výborná poloha hotelu. 3 min. autem k hlavní lanovce, 5 min. chůze do centra městečka. V blízkosti i...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme moc spokojení, výborná poloha hotelu. 3 min. autem k hlavní lanovce, 5 min. chůze do centra městečka. V blízkosti i supermarket. Zastávka skibusu hned před hotelem. Dostatek míst na parkování. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo ceně, čisté, úklid každý den, pokoje prostorné, koupelna a wc součástí pokoje, ručníky, fén, mýdlo v koupelně, výtah k dispozici.

Strava
Výběr ze tří jídel k večeři, velmi chutné. Snídaně byly bohužel každý den stejný.

Služby hotela
Ochotný a vstřícný personál.

Jitka K., 02.03.2020, Dátum pobytu: 23.2. - 27.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Val di Fiemme/Obereggen, Hotel: Maria (Predazzo)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Zájezd splnil očekávání

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Zájezd splnil očekávání Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel má svou historii. Výhoda byl bazén, pára i sauna, což každý lyžař po náročném dni ocení!

Strava
Chtělo by to v rámci polopenze nabízet pro malé děti menší porce (a tím pádem nižší cenu)

Služby hotela
personál byl milý a velmi ochotný!

Zjazdovky
i když bylo málo sněhu, tak na sjezdovkách ho bylo dost a sjedovky byly upravené a všechny sjízdné

Martin Tulach, 28.02.2020, Dátum pobytu: 16.2. - 20.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Val di Fiemme/Obereggen, Hotel: Canada (Predazzo)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Byli jsme velmi spokojeni s ubytováním, stravou, nabízenými službami i personálem hotelu. Umístění hotelu v blízkosti centra města...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Byli jsme velmi spokojeni s ubytováním, stravou, nabízenými službami i personálem hotelu. Umístění hotelu v blízkosti centra města Predazzo nám vyhovovalo. Dostupnost lyžařských areálů byla velmi dobrá díky skibusům. Lyžování úžasné, jen trochu víc lidí na sjezdovkách. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bydleli jsme ve 2 dvoulůžkových pokojích. Pokoje byly menší a skromnější, nicméně naprosto vyhovovaly našim potřebám. Součástí byla koupelna a WC. Vše čisté. Denně se v pokojích uklízelo, vždy v době když jsme byli pryč. Na pokoji TV, fungovalo i připojení na hotelovou Wifi.

Strava
Snídaně probíhaly formou švédských stolů s velmi pestrou nabídkou, bylo možno si objednat kávu, horkou čokoládu apod.

Na večeři jsme si vždy den dopředu vybírali nejméně ze 4 druhů předkrmů a 4 druhů hlavních jídel. Součástí byl salátový bar i závěrečný dezert - opět možnost výběru z několika druhů. Vše bylo velmi chutné, porce dostatečné.

Přívítali jsme, že jídelní lístek byl v angličtině a také že slečna servírka mluvila anglicky.

Služby hotela
Personál hotelu byl velmi vstřícný a příjemný. Nebyl problém se domluvit anglicky.

Moc se nám líbily hotelové "lázně". S dětmi jsme využili hlavně místní bazén s vířivkami. Vše bylo čisté, vládla zde příjemná atmosféra.

Součástí hotelu byla také prostorná lyžárna s vyhřívanými držáky na lyžáky, což hodnotím velmi pozitivně.

Zjazdovky
Dostupnost lyžařských areálu byla velmi dobrá. Hned před hotelem byla zastávka skibusu, který byl pro hosty hotelu zdarma. Nejvíce času jsme strávili v areálu Latemar, ale navštívili jsem i Cermis. Všude byly skvěle upravené sjezdovky, možnost výběru různých obtížností tratí, vhodné i pro děti. V restauracích na svazích se dalo velmi dobře najíst. Jediné negativum bylo větší množství lidí na sjezdovkách.

Martina F., 26.02.2020, Dátum pobytu: 17.2. - 23.2.2020
Oblasť: Taliansko Taliansko, Val di Fiemme/Obereggen, Hotel: Bellaria (Predazzo)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)