Recenzie hotelov
Val Senales - Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Velká spokojenost

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Velká spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Sporthotel má velký bazén, ve kterém se děti dostatečně vyřádí, k tomu saunu, ping-pong, bowling (ten za 12 eur na hodinu).

Strava
Večeře jsou na české poměry nevídané, ti, kdo navštívili italské hotely, už jsou asi zvyklí. Snídaně obvyklá, odpolední občerstvení (all inclusive light) po návratu ze sjezdovky potěší.

Služby hotela
Pokoje čisté a prostorné. Personál bezproblémový a ochotný.

Pláž
Pokladny a odjezd lanovkou na ledovec jsou jen 50 metrů od hotelu!

Jan Jaroš, 26.02.2019, Dátum pobytu: 19.2. - 23.2.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Val Senales, Hotel: Sporthotel Kurzras (Maso Corto)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Listek 2 fotografie

Celkom: 9,2 Do hotelu jezdíme každý rok, neboť cena je velmi nízká v porovnání dodávaných služeb.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Do hotelu jezdíme každý rok, neboť cena je velmi nízká v porovnání dodávaných služeb. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje by chtěly obnovit, jsou ale čisté, s každodenním úklidem.

Strava
Jídlo je výborné, jako každý rok.

Služby hotela
Došlo k několika změnám, zejména vybudování velkého wellness zdarma, bohužel zrušení odpoledních svačinek :-)

Pláž
Letos úplně nová kabinková lanovka, rychlá, příjemná sjezdovka, přímo u hotelu. Pokud se na ledovci lyžovat nedá, zde určitě ano.

Martina Švaříčková, 23.03.2018, Dátum pobytu: 13.3. - 20.3.2018
Oblasť: Taliansko Taliansko, Val Senales, Hotel: Blu Hotel Senales - Cristal, Zirm (Maso Corto)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,6 Středisko už má dávno nejlepší léta za sebou a je vidět, že zde nikdo moc neinvestuje. Některé sedačky jsou na úrovni staré lanovky na...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 5 Cena
  • 3 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Středisko už má dávno nejlepší léta za sebou a je vidět, že zde nikdo moc neinvestuje. Některé sedačky jsou na úrovni staré lanovky na Sněžku, pomalé,bez zakrytí, o vyhřívání si můžete jen nechat zdát. Na to , že je to na ledovci, kde téměř obden fouká silný ledový vítr, velká slabina. Hotel se také tak trochu rozpadá i když je všude čisto a uklizeno.

Doporučuji jezdit spíše na jaře. V lednu velká zima a vítr, a areál na to není vybaven. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel se také tak trochu rozpadá i když je všude čisto a uklizeno.

Strava
Vše se zde zřejmě kompenzuje stravou, která je opravdu bohatá až opulentní. Opravdu vynikající.

Služby hotela
Bazén velký a čistý.

Zjazdovky
Středisko už má dávno nejlepší léta za sebou a je vidět, že zde nikdo moc neinvestuje. Některé sedačky jsou na úrovni staré lanovky na Sněžku, pomalé, bez zakrytí, o vyhřívání si můžete jen nechat zdát. Na to, že je to na ledovci, kde téměř obden fouká silný ledový vítr, velká slabina. I když je fronta na Pomu, kde jsou dvě vedle sebe, tu druhou nepustí. Prostě se tu viditelně šetří.

Miroslav Špinar, 31.03.2016, Dátum pobytu: 20.3. - 25.3.2016
Oblasť: Taliansko Taliansko, Val Senales, Hotel: Blu Hotel Senales - Cristal, Zirm (Maso Corto)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 5,4 Velice příjemný personál dodává a vynahrazuje celkově dobrý dojem z pobytu v tomto středisku.

  • 6 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 5 Cena
  • 4 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Velice příjemný personál dodává a vynahrazuje celkově dobrý dojem z pobytu v tomto středisku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování staršího tipu, ale čisté.

Strava
Dobrá, snad málo ovoce u snídaně.

Služby hotela
Velice příjemný a vstřícný personál hotelu.

Zjazdovky
Staré tipy lanovek, prudké sjezdovky s dlouhými rovnými přejezdy, někdy i do kopce. Pro náročnější lyžaře nevyhovující. Polohou hotelu k menším sjezdovkám vhodné pro rodiny s dětmi. Sjezdovky byly velké zklamání.

Zdeněk H., 08.03.2016, Dátum pobytu: 27.2. - 5.3.2016
Oblasť: Taliansko Taliansko, Val Senales, Hotel: Blu Hotel Senales - Cristal, Zirm (Maso Corto)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Nebylo co vytknout

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Nebylo co vytknout Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel byl čistý, vybavení mírně opotřebené, přesto funkční.

Strava
Super!!!

Služby hotela
Bazén plně vyhovující.

Stolní tenis.

Animátoři - trochu jazyková bariéra.

Zjazdovky
Při horším počasí kabina nejezdí a je nutno počítat s malými sjezdovkami hned před hotelem. Nám počasí vyšlo na jedničku.

Petra P., 02.02.2016, Dátum pobytu: 23.1. - 30.1.2016
Oblasť: Taliansko Taliansko, Val Senales, Hotel: Blu Hotel Senales - Cristal, Zirm (Maso Corto)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,2 Spokojnost....

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Spokojnost.... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mohlo byt aj lepsie,ale v pohode.

Strava
hotel bol bez stravy!!!

Služby hotela
Super ludia...

Zjazdovky
Ziazdovky super...

Marian F., 11.06.2015, Dátum pobytu: 25.4. - 2.5.2015
Oblasť: Taliansko Taliansko, Val Senales, Hotel: Top Residence Kurz (Maso Corto)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)