Recenzie hotelov
Veneto (Benátska riviéra) - Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,4 Velký kemp, ale malá dostupnost výletů

  • 6 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velký kemp, ale malá dostupnost výletů Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mobilhome, plně vybaven

Strava
Strava vlastní, ale byla zde restaurace, velký výběr jídel

Služby hotela
Příjemna obsluha na recepci i v kempu

Pláž
Plážový servis, lehátka a slunečníky ke koupy, pláž velka čistá, pozvolný vstup do moře

Marie Turnová, 16.09.2019, Dátum pobytu: 2.9. - 13.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Veneto (Benátska riviéra), Hotel: Villaggio Barricata

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Ubytování pěkné , čisté , pláž by si zasloužila více péče , byli na ní kousky dřeva , místy i střepy.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování pěkné , čisté , pláž by si zasloužila více péče , byli na ní kousky dřeva , místy i střepy. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování jednoduché , doporučil bych lepší hlukovou izolaci.

Strava
Vlastní

Služby hotela
Recepce OK , ostatní služby OK , v místě market , kde se ženete celkem vše.

Pláž
Termín po sezoně , lidí málo , což bylo OK. Jedině co vám otravuje klid jsou prodejci různého zboží.

Pláž nebyla to co bych čekal - klacky , kousky dřeva , místy i střepy.

Tomáš, 16.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 12.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Veneto (Benátska riviéra), Hotel: Villaggio Rosapineta Sud

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 2,8 Již nikdy více. Nabídka ubytování byla lákavá, fotografie byli z jiné lokality, Rosapineta Sud, i instrukce k pobytu. Realita byla úplně...

  • 3 Ubytovanie
  • 1 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Již nikdy více. Nabídka ubytování byla lákavá, fotografie byli z jiné lokality, Rosapineta Sud, i instrukce k pobytu. Realita byla úplně jiná. Připadali jste si, že jste ubytovaní v sociálně slabé oblasti. Špinavé a neupravené okolí, všude odpadky kolem popelnic. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mobilhome odpovídal ceně pobytu mimo sezónu. Vyžití v okolí bylo dostačující.

Strava
Měli jsme ubytování bez jídla. Na jídlo jsme chodili mimo resort, kde jsme si skutečně pochutnali.

Služby hotela
Neměli jsme zkušenosti se službami. První dojem byl špatný a ten v nás přetrval celý pobyt.

Pláž
Dostačující.

Ilona L., 16.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 10.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Veneto (Benátska riviéra), Hotel: Camping Rosapineta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Vynikající pobyt prostředí a vse dle objednavky

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vynikající pobyt prostředí a vse dle objednavky Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vynikající a dle potreb

Strava
Měli jsme svoji. Díky grilu co byl součástí ubytování bylo prijemne

Služby hotela
Baby dance a kinder dance byl největší zážitek dovolené pro deti

Pláž
Malo lidi, dlouhý mělký vstup do moře vynikajici

Tomáš Fiřt, 12.09.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Veneto (Benátska riviéra), Hotel: Camping Laguna Village (Caorle Levante)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Krasne ubytovanie,okolie.pre vsetkych,kt.by si chceli zobrat bicykle,vrelo odporucam.vsetko je poprepajane cyklistickymi chodnikmi.co je...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krasne ubytovanie,okolie.pre vsetkych,kt.by si chceli zobrat bicykle,vrelo odporucam.vsetko je poprepajane cyklistickymi chodnikmi.co je super,ze je tam nadherny vonkajsi kostolik,v kt.su kazdy den sv omse.uplne super miesto pre kludnu dovolenku,je tam mnozstvo zelene.naozaj nadherne miesto Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie fajn.co mi vadilo,ze tam boli len 3 hrnce a nebola tam mikrovlna rura.co bolo nevyhodou,ze ako 5 clenna rodina sme mali len 3 postele a roztahovaci gauc,kt.trebalo kazde rano a vecer skladat a rozkladat,lebo bol rovno pri dverach,takze by sme ich neotvorili,inac fajn

Strava
Varili sme si sami,takze super

Služby hotela
Bolo super,ze tam bol bazen,podzemny garaz

Pláž
Plaz bola super,lebo bola uzsia a v pohode sme si mohli rozriahnut vlastne slnecniky a plazove stany,co pri tych sirokych plazach ako v Bibione a Caorle nie je mozne

Anonym, 12.09.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Veneto (Benátska riviéra), Hotel: Giardini di Altea (Caorle/Lido Altanea)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 ITALSKÁ AGENTURA SPRAVUJÍCÍ RESORT JE DOKONALÁ. NEMUSÍTE UMĚT ITALSKY, VŠECHNY DOTAZY A POŽADAVKY VYŘÍDÍTE POMOCÍ PŘEKLADAČE V POČÍTAČI....

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
ITALSKÁ AGENTURA SPRAVUJÍCÍ RESORT JE DOKONALÁ. NEMUSÍTE UMĚT ITALSKY, VŠECHNY DOTAZY A POŽADAVKY VYŘÍDÍTE POMOCÍ PŘEKLADAČE V POČÍTAČI.

KAVÁRNU VE VAŠEM ČASNÉM PŘÍJEZDU OTEVŘOU DALEKO DŘÍVE. JE VIDĚT JAK SI VÁŽÍ HOSTŮ. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
APARTMÁN BYL SKVĚLE VYBAVENÝ

Strava
BEZE STRAVY

Pláž
DOSTUPNOST DO 500 METRŮ

Radomíra Demjanová, 11.09.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Veneto (Benátska riviéra), Hotel: La Pigna

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Skvělé, klidné místo pro rodinu

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělé, klidné místo pro rodinu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Moderní a nový mobilehome

Strava
Skvělá a poměrně levná restaurace s místními specialitami

Služby hotela
Žádné

Pláž
Široká, dlouhá, písčitá, čistá

Tomáš Svoboda, 10.09.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Veneto (Benátska riviéra), Hotel: Camping Village Cavallino

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 My byli nadšení. Cestovali jsme poprvé k moři s dcerou. Výběr místa naprostý TOP!

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
My byli nadšení. Cestovali jsme poprvé k moři s dcerou. Výběr místa naprostý TOP! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování moc pěkné, nové a plně vybavené. K využití i pracka, což jsme nečekali :)

Strava
Bez stravy.

Pláž
200m pláž od hotelu. Naprostý kousek, pláž uklizena, udržovaná.

Gabriela Marušíková, 10.09.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Veneto (Benátska riviéra), Hotel: Residence Gran Mado

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,8 Byli jsme velmi spokojeni,čisté pláže,pozvolný vstup do vody,vhodné pro rodiny s dětmi.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme velmi spokojeni,čisté pláže,pozvolný vstup do vody,vhodné pro rodiny s dětmi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo,čisté,uklizene

Pláž
Přístup na pláž i čistota pláže výborná,voda dopoledne čistá,odpoledne občas rasy,pozvolný vstup do moře,hodně muslicek.

Lucie Tanicsová, 05.09.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 31.8.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Veneto (Benátska riviéra), Hotel: Holiday

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená proběhla bez problémů, vše bylo na jedničku. Chválím paní delegátku, která se o nás perfektně starala, poradila, nabídla spoustu...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená proběhla bez problémů, vše bylo na jedničku. Chválím paní delegátku, která se o nás perfektně starala, poradila, nabídla spoustu výletů do okolí a byla nám na telefonu k dispozici.. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo pěkné, v pokojích byly velké skříně na šaty, poměrně prostorná koupelna a dostatečně velká kuchyň. Vybavení kuchyně standartní, dostačující.

Strava
Stravovali jsme se sami...takže O.K.

Služby hotela
Vila Jolanda je umístěna u silnice, místo na parkování má každý apartmán. Každý apartmán měl prostorný balkon.

Je to blízko pláže, cca tak 200 m. Cena za apartmán byla přiměřená.

Pláž
Byli jsme zde koncem srpna, na volné pláži bylo pár lidí, nebyla přecpaná, poměrně čistá, každé ráno byl písek shrnutý a upravený. Moře super, pozvolný vstup do vody. Poblíž byl plážový bar, dá se zde koupit pití a malé občerstvení.

Jarmila K., 05.09.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 31.8.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Veneto (Benátska riviéra), Hotel: Villa Jolanda

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Vila Jolanda 5 fotografií