Recenzie hotelov
Veneto (Benátska riviéra) - Taliansko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,3 Byli jsme spokojeni. Delegátka byla velice ochotná, apartmán byl čistý, klidné místo

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme spokojeni. Delegátka byla velice ochotná, apartmán byl čistý, klidné místo Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo ceně a typu apartmánu, jako jsou v Caorle, Bibione, Cavallinu ... Měli jsme čistý, útulný, vybavený patrový apartmán pro 7 lidí, vše fungovalo i klimatizace. Děti si mohli hrát v areálu, jezdili na koloběžkách, hráli si s míčem atd. Bazén byl čistý, děti byli spokojené. Procházkou k moři si děti dali zmrzku. Příjemné městečko. Za nás hezká dovolená, rádi zopakujeme.

Strava
Bez stravy

Služby hotela
Vše v pořádku

Pláž
Pláž byla čistá, přístup do vody pro děti pozvolný, srovnatelné se spoustu jinými sever.jadranskými plážemi

Pavla M., 05.02.2020, Dátum pobytu: 7.7. - 21.7.2018
Oblasť: Taliansko Taliansko, Veneto (Benátska riviéra), Hotel: Solmare

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 2,6 Domečk příšerně u sebe, sedíte v podstatě na silnici, velmi prašné. Jste tam jak vězni, neustále něco zavřené, hlavně bazén. Vstup na...

  • 1 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 3 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Domečk příšerně u sebe, sedíte v podstatě na silnici, velmi prašné. Jste tam jak vězni, neustále něco zavřené, hlavně bazén. Vstup na pláž hrozný. Vydělávají na všem, hlavně parkování příšerně drahé a ještě Vám dají auto na druhou stranu kempu. Rozhodně nejhorší kemp na severu IT. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hrozné.

Strava
Průměrná.

Služby hotela
Příšerné

Pláž
Špatný vstup.

Anonym, 11.01.2020, Dátum pobytu: 1.7. - 10.7.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Veneto (Benátska riviéra), Hotel: Komplex Sant Angelo Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 Dovolená ideální s dětmi

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená ideální s dětmi Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování předčilo naše očekávání. Vzorně bylo uklizeno. Mobilhome byl sice starší ale co bychom za 3 hvězdičky chtěli

Strava
Vlastní

Pláž
S pozvolným vstupem do moře ideální pro malé děti. Na pláži bylo uklizeno. WC,převlékárna vždy čisté.

Anonym, 03.12.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 31.8.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Veneto (Benátska riviéra), Hotel: Camping Rosapineta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Vybírali jsme dovolenou za příznivou cenu, samotná dovolená předčila naše očekávání.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vybírali jsme dovolenou za příznivou cenu, samotná dovolená předčila naše očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo čisté, dobře vybavené, nic nám nescházelo.

Strava
Stravu jsme si zajišťovali sami, nebyl problém cokoliv nakoupit za příznivé ceny, v okolí byly restaurace i pizzerie, kde bylo také možné se slušně najíst.

Služby hotela
Velmi příjemné přijetí, dokonce s dárkem na uvítanou, profesionální přístup.

Pláž
Na pláž jezdil zdarma malý vláček, ale využívali jsme spíš chodníku kolem nádherného pásu oleandrů - byla to příjemná procházka.

Anonym, 27.11.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 31.8.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Veneto (Benátska riviéra), Hotel: Giardini di Altea (Caorle/Lido Altanea)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Líbilo se mi všechno, jen jsem si popletla datumy a zůstali jsme tam o den déle, takže jsme to doplatili o jednu noc.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Líbilo se mi všechno, jen jsem si popletla datumy a zůstali jsme tam o den déle, takže jsme to doplatili o jednu noc. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita odpovídala .

Služby hotela
Trochu vázla wi-fi, ale o dovolenou se má člověk bavit a ne být na internetu. Nám šklo o volání přes messenger s vnoučkem.

Pláž
Pláž nádherná, moře čisté, teplá voda.Prostě deset hvězdiček

Hanka Kovandová, 30.09.2019, Dátum pobytu: 21.9. - 26.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Veneto (Benátska riviéra), Hotel: Camp San Francesco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Paráda! Spokojenost. Pokud člověk není náročný na ubytování. A i v tomto případě nabízí kemp luxusní možnost ubytování. Rádi se sem někdy...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Paráda! Spokojenost. Pokud člověk není náročný na ubytování. A i v tomto případě nabízí kemp luxusní možnost ubytování. Rádi se sem někdy vrátíme. Doporučuji toto místo především rodinám s dětmi. Naše se tu určitě nenudily = dovolená a odpočinek i pro rodiče. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj - mobilhome Torcello Plus GH 7,4 m, je pro pět lidí těsný (2 dosp.os. + 3 děti věk 10 let). Uvedené, zvýšené patro na spaní, je v tomto typu domku pro menší dítě absolutně nevhodné. A větší dítě se tam nevejde. Je to využitelný prostor max.k odkládání věcí. Větší prostor na spaní se dá získat rozložením "gauče" v kuchyni, ale v tom případě je nutné vynést jídelní stůl na terasu.Povlečení, ručníky a osušky jsou k dispozici a jednou za pobyt Vám vše co potřebujete vymění za čisté. Ve sprše se sotva zavřete a umyjete, je velmi úzká. Vybavení kuchyně je skromné, ale dostačující. Lednička dost velká. Pokud je pěkné počasí a člověk tráví většinu času venku, nevidím v ubytování žádný problém. Naopak - terasa je veliká, prostorná, je na ní další velký stůl, plus sušák na prádlo a je příjemné na ní trávit čas. Večer dost štípali komáři, určitě sebou repelent.

Strava
Strava byla převážně vlastní. Je možnost si v kempu nakoupit, ale doporučuji si vzhledem k výběru i cenám dojet do nedalekého městečka (cca 1,5 Km), kde jsou markety hned u silnice. V kempu v restauraci nám chutnalo. Byl výběr i z dětských jídel a porcí. Obsluha milá a vstřícná. Možností ke stravování v kempu je několik, např. i u bazénu. Zmrzliny, jako vždy - výborné!

Služby hotela
Všude čisto a útulno. Jeli jsme na toto místo především k vůli dětem a opravdu je pro ně vhodné. Hřiště, trampolíny (za poplatek), hernička na automaty, bazény a skluzavky, každý večer program jak pro malé, tak pro větší. Jeli jsme již mimo sezonu, takže bylo v kempu klidněji, převážně důchodci, či mladé rodiny s malými dětmi. Takže žádný hluk, či párty do rána. Každý večer projíždí kemp hlídač a kontroluje klid i pořádek. Člověk se tam cítím bezpečně. Což byl další z důvodů, proč jsme volili toto místo.

Pláž
Přístup k soukromé pláži kempu je z několika míst, vstupy jsou střeženy pro větší bezpečí hostů kamerami a v noci je zavírají (ponechává se jen jeden otevřený). Pláž se denně čistí a udržují se spojovací chodníčky bez písku, jsou na ní koše na tříděný odpad. Voda čistá, teplá přiměřeně k době pobytu (druhá polovina září). Pozvolný vstup do moře - vhodné i pro děti.

Kateřina K., 24.09.2019, Dátum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Veneto (Benátska riviéra), Hotel: Camping Ca´pasquali Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Kuchyn 14 fotografií

Celkom: 9 v termínu 11.9.-15.9. velká spokojenost. mobilhome odpovídal popisu, vše funkční a v pořádku.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
v termínu 11.9.-15.9. velká spokojenost. mobilhome odpovídal popisu, vše funkční a v pořádku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
mobilhome odpovídal popisu, vše funkční a v pořádku.

Služby hotela
v září restaurace a okolí v provozu.

Pláž
čistá, blízko přilehlá k kempu

Kseniya Melnyk, 24.09.2019, Dátum pobytu: 11.9. - 15.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Veneto (Benátska riviéra), Hotel: Camping Rosapineta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolenka snov, všetko bolo vyborne

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka snov, všetko bolo vyborne Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo fantastické, splnilo naše naj predstavy, všetko bolo čisté upratané, okolie aj bazén boli denne upratane

Strava
Bez stravy

Pláž
Pláž bola denne udrziavana

Ľubica S., 24.09.2019, Dátum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Veneto (Benátska riviéra), Hotel: Residence Roberta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)