Recenzie hotelov
Thajsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Úžasný, čistý, výborně vedený hotel - ke klidu přispívá i to, že je určen pouze pro dospělou klientelu ( převažovala německá). Krásně...

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasný, čistý, výborně vedený hotel - ke klidu přispívá i to, že je určen pouze pro dospělou klientelu ( převažovala německá). Krásně upravená zahrada, 4 bazény rozmístěné po areálu - nikde nemáte pocit, že byste byli v davu. Několik posiloven ( 1 s výhledem na moře), minimarket zásobený základními potravinami.Vždy dostatek lehátek, bary snadno přístupné a ceny nápojů úměrné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme Junior suite, velmi prostorné, s krásnou novou koupelnou vybavenou vanou i sprchovým koutem, velmi prostornou postelí a balkonem s výhledem na hory ( nevadilo, hotel je dostatečně vzdálen od poměrně rušné příjezdové komunikace a oddělen bariérou vegetace). Klimatizace velmi tichá a výkonná. Na balkoně celkem pohodlná křesílka a sušák na prádlo ( vzhledem k trvalé vlhkosti trošku bezúčelný).

Strava
Pouze snídaně - hodně čerstvého tropického ovoce, vybrat se dalo z evropské klasiky - vejce na různé způsoby, párky, slanina, fazolky, sýry, jogurty, müsli, džemy, med..i místních specialit vždy s rýží nebo nudlemi. Evropské pečivo trošku pokulhávalo, ale to se dá čekat. Káva a čaj rozlévané, ale byl k dispozici i automat na kávu a různé druhy čajů.

Služby hotela
Recepce bez chybičky - vždy ochotný personál, pomohli při jakémkoli dotazu či problému a vždy s úsměvem! Úklid denní, naprosto bez připomínek. Pro klienty, kterým se zdá Kamala příliš klidná hotel zajišťuje i shuttle bus na Patong několikrát denně, za poplatek THB 150,- / obě cesty.

Pláž
S velmi jemným, okrovým pískem, dlouhá asi 2 km, velmi pozvolný vstup do moře - záviselo i na přílivu, při odlivu moře "uteklo" o cca 50 m, takže žádný problém. Podél pláže spousta hospůdek, stanů s nabídkou masáží, stánků s kokosovými ořechy, palačinkami, zmrzlinou...po pláži chodili i plážoví prodavači čehokoli, ale neobtěžovali. Nejvíc rušiví na pláži byli nevychovaní potomci ruské klientely.

Eva O., 07.12.2018, Dátum pobytu: 19.11. - 2.12.2018
Oblasť: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Kamala Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 S hotelom sme boli velmi spokojni, ciste prostredie, velmi mily a priatelsky personal. Jedine minus bolo, ze nam padala wifi na izbe,...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
S hotelom sme boli velmi spokojni, ciste prostredie, velmi mily a priatelsky personal.

Jedine minus bolo, ze nam padala wifi na izbe, inak v celom rezorte bola super a klima bola trosku hlucnejsia, ale to sa dalo v pohodicke prezit :) Zobraziť celú recenziu

Pláž
Plaz bola idelna pre neplavcov, nakolko sme mali stale odliv a vodu tak po clenky dobrych par metrov :) väcsinou sme vyuzivali bazen a plaz bola idelna na prechadzku a hladanie musli, ktore vyplavilo more :) na ostrove je ale vela inych plazi ktore sa daju vyuzivat.

Hana Kuchárová, 03.12.2018, Dátum pobytu: 13.11. - 28.11.2018
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Passage Samui Villas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 8,8 Celkove hodnotim zajezd velmi kladne,od letu pres ubytovani a jidlo bylo skvele,urcite tento hotel i zajezd doporucuji.Thajsko je...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkove hodnotim zajezd velmi kladne,od letu pres ubytovani a jidlo bylo skvele,urcite tento hotel i zajezd doporucuji.Thajsko je nadherna zeme s velmi milymi lidmi a stoji za to se tam podivat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani bylo velmi pekne,i kdyz bylo kousel od ulice hluk slyset nebyl,celkove bych hodnotila velmi kladne,zamestnanci hotelu byli velmi prijemní a snazili se nam vyjit ve vsem vstric,pokoje byly utulne,vybavene lednici,televizi i klimatizaci,koupelna byla s vanou.Kazdy pokoj ma balkon coz velmi oceňuji.V hotelu je nekolik bazenu ktere jsou ciste,v jednom z bazenů je dokonce bar,coz je prijemne,kdyz se v parnem pocasi chce clovek osvezit,nemusi odchazet pryc z hotelu aby si nekde sehnal jeco studeneho k piti.

Strava
V cene zajezdu jsme meli snidani,jidla bylo hodne,bylo dobre,ochutnali jsme jejich mistni jidla,ale chybeli nam syry ktere nebyly v nabidce vubec a ovoce bylo take velmi malo,tesila jsem se na jejich mistni ovoce,ktere normalne v Cechach neochutnam,ale nabidli nam pouze meloun a mango,z toho jsme byli zklamani.Jinak celkove Thajske jidlo je uzasne,jedli jsme na trzich,kde je jidlo nejen velmi levne ale take vyborne.Ochutnali jsme vsechny druhy ovoce co nabizeli a musim rict,ze lepsi a cerstvejsi ovoce jsem nikdy nikde nejedla.

Služby hotela
V hotelu nabizeli ruzne zajezdy,pujcovani skutru,objednavali taxi. Jediny problem vznikl,kdyz sme v den odletu meli problem s transferem na letiste,prijel taxikar a chtel po nas penize,i kdyz jsme meli transfer na letiste v ceně zajezdu,nechtel nas tedy odvest,ale nakonec se vse vyresilo.

Pláž
Plaz jsme meli asi 5 minut chuze od hotelu,byla krasne cista, piscita,voda tyrkysova a pruzracna,kolem nejake restaurace,kde jsme si mohli dat jejich vyborne jidlo a drink na osvezeni.Nabizeli zde take jak vyuzit volny cas jako napriklad paragliding a pujcovali surfy a veskere vybaveni k tomu, i v pripade zajmu,instruktora,ktery vam vse vysvetlil a naucil.Jedine co na plazi chybelo byly nejake toalety,kam by si clovek mohl odskocit.

Barbora Slaninová, 26.11.2018, Dátum pobytu: 9.10. - 22.10.2018
Oblasť: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Kata Sea Breeze Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Hotel splnil naše očekávání. Ubytování i strava v pořádku.

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel splnil naše očekávání. Ubytování i strava v pořádku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídá úrovni hotelu. Vše je funkční a čisté.

Strava
Snídaně formou rautu, nabídka je poměrně široká, ale bohužel se moc nemění. K dispozici jsou vejce na několik způsobů, několik teplých jídel, základní druhy ovoce, jogurt, vločky a základní pečivo. K pití čaj nebo káva, mléko, voda a několik druhů džusů.

Služby hotela
Využívali jsme pouze bazény, celkem jsou zde tři. U hlavního bazénu je k dispozici bar a osušky, jinak všude lehátka a slunečníky. Nejzajímavější je bazén na střeše, je zde krásný výhled a nechodí tam tolik lidí.

Pláž
Hotel má soukromou pláž (Long Beach), která je ovšem poměrně daleko. Dá se tam dostat tedy pouze hotelovým svozem (třikrát denně). Na pláži jsou k dispozici lehátka a slunečníky.

Veřejná pláž Ao Nang Beach není tak pěkná a je od hotelu vzdálená asi 1 km.

Asi nejhezčí pláž je Phra Nang Beach. Na tu se dostanete pouze převozem lodí (jedna cesta 100 THB/osoba). Bývá tu ale taky hodně lidí.

Kamil, 22.11.2018, Dátum pobytu: 5.11. - 19.11.2018
Oblasť: Thajsko Thajsko, Krabi, Hotel: Krabi Cha-Da Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Chtela bych vsem rict ze hotel je skvely. Meli jsme pouze snidane a plne to stacilo. Jidlo jsme dokupovali v ostatnich plazovych...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Chtela bych vsem rict ze hotel je skvely. Meli jsme pouze snidane a plne to stacilo. Jidlo jsme dokupovali v ostatnich plazovych restauraci. Jedli jsme pouze jejich stravu, ktera byla vyborna, zadne zaludecni ani strevni potize jsme nemeli. Byli jsme zde zacatkem listopadu more melo 28 st. Obcas zaprselo byla i bourka. Za chvili svitilo slunce. Byli jsme radi kdyz bylo pod mrakem, slunce opalovalo i tak. Je zde velka vlhkost. Proste skvela dovolena urcite se do Thajska vratime. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani jsme meli v chatkach co nejblize k mori. Vse ciste s klimatizaci, vanou, sprchou. WC i se sprchou. Bylo to perfektni. Lehatka pred chatkou i u more, rucniky k dispozici. Thajci byli milí.

Strava
Snidane evropska se zeleninou a jejich ovocem. Vyborne.

Služby hotela
Sluzby hotelu byly skvele.

Pláž
Plaz pisecna a cista.

Jitka Červenková, 15.11.2018, Dátum pobytu: 2.11. - 10.11.2018
Oblasť: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: Andamania Beach Resort Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Krásný hotel v palmovém háji, čisté moře, pláž s pozvolným vstupem do moře. Doporučujeme.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný hotel v palmovém háji, čisté moře, pláž s pozvolným vstupem do moře. Doporučujeme. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 08.11.2018, Dátum pobytu: 28.9. - 6.10.2018
Oblasť: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: Haadson Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Poloha hotelu byla ideální. Měli jsme po celou dobu půjčený skútr, tak že jsme si vše projeli. Nevrátíme se na ostrov jen z toho...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Poloha hotelu byla ideální.

Měli jsme po celou dobu půjčený skútr, tak že jsme si vše projeli.

Nevrátíme se na ostrov jen z toho důvodu, že je to opravdu neskutecne přeplněné turisty a to převážně z Ruska. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V hotelu vše v pořádku.

Jen při sprchování ve vedlejších pokojích se nám vracela voda od nich do odpadu sprchy a vytápěla koupelnu.

Asi bychom byly i přestěhovány, kdyby jsme si řekli ale pokoj byl přímo u bazénu, což bylo super, tak jsme si mřížku v odpadu vzdá ráno zadělali igelitem.

Strava
Snídaně výborně, všeho dost a výběr veliký. Každý si najde své.

Služby hotela
V hotelu bylo vše v pořádku.

Pláž
Pláž poblíž, pěkná ale jsou tam hezčí.

Jaroslava K., 05.11.2018, Dátum pobytu: 22.10. - 2.11.2018
Oblasť: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Best Western Phuket Ocean Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Výborný hotel v této destanaci .

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Výborný hotel v této destanaci . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování dobré .

Strava
Strava výborná a celkový dojem z dovolené deobrý.

Služby hotela
Služby hotelu dobré .

Pláž
Pláž byla špinavá spousty odpadků , moře čisté bez možnosti šnorchlování .

Milada Cermanová, 03.11.2018, Dátum pobytu: 15.10. - 29.10.2018
Oblasť: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Best Western Phuket Ocean Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Celkovou dovolenou hodnotím pozitivně

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkovou dovolenou hodnotím pozitivně Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovací zařízení bylo dle představ. Nic mi nechybělo ani nevadilo, překvapilo mě velmi příjemné prostředí hotelu.

Anonym, 29.10.2018, Dátum pobytu: 15.10. - 20.10.2018
Oblasť: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: Khao Lak Palm Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)