Recenzie hotelov
Thajsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Velmi pekna dovolena, prijemny personal, vsude cisto

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pekna dovolena, prijemny personal, vsude cisto Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vyhled na more, cistota, mila uklizecka

Strava
Tematicke vecere, vse moc dobre

Služby hotela
Zamestnanci moc hodni a ochotni

Pláž
Plaz hned u hotelu, nejsou lehatka, lehatka jen u bazenu. Plaz cista a more krasne

Petra, 22.04.2019, Dátum pobytu: 8.4. - 18.4.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Kamala Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Nádherná dovolená, předčila naše očekávání. Měli jsme jen problémy při cestování, kdy nám ne naší vinou uletěly 3 ze 6 letů...., ale je...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherná dovolená, předčila naše očekávání. Měli jsme jen problémy při cestování, kdy nám ne naší vinou uletěly 3 ze 6 letů...., ale je pravda, že i toto nám bylo leteckou společností vykompenzováno a celkový dojem z dovolené nám to nepokazilo:-). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi pěkné, nově zrekonstruovaný hotel ( již se nejmenuje Coral Cove, ale Coral Cliff Beach Resort ) zasazený do skal přímo u moře s překrásným výhledem, vše čisté, služby bez jediné připomínky.

Je to hotel ve spíše klidnějším prostředí, takže není možné pěšky dojít do centra, a to i přesto, že není příliš daleko. Měli jsme půjčený skůtr na 10 dní za necelé 2 tis Kč a to bylo ideální. Taxi jezdí nepřetržitě, ale je podstatně dražší.

Strava
Měli jsme jen snídaně, vše v pořádku.

Služby hotela
Viz ubytování

Pláž
Pláž malá, krásná, privátní přímo u hotelu, vhodná pro šnorchlování, moře plné korálů, různých ryb, viděli jsme i chobotnice. Pak je hned vedle hotelu moc pěkná pláž Coral Cove s restaurací za velmi rozumné ceny, nebyla přelidněná.

Všude čisto, voda velmi teplá, odhadujeme min. 30 st, spíš více.

Michaela K., 17.04.2019, Dátum pobytu: 2.4. - 14.4.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Coral Cove Chalet

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 10 Nejkrásnější dovolená, moc se nám líbilo a vlastně úplně všechno...ubytování (hotel už se nejmenuje Coral Cove Chalet, ale Coral Cliff...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nejkrásnější dovolená, moc se nám líbilo a vlastně úplně všechno...ubytování (hotel už se nejmenuje Coral Cove Chalet, ale Coral Cliff Beach Resort a je nově komplet zrekonstruovaný je skutečně moderní, vkusné, čisté, plně dostačující. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jak jsem psala viz níže, za nás úžasné. Hotel leží na klidnějším místě, do centra pěšky nelze, pouze taxi nebo skůtrem či autem z půjčovny. My měli půjčený skůtr 150 na 10 dní a bylo to velmi levné ( necelé 2 tis. Kč ). Taxi vychází cca 250 kč za jednu cestu do města pro dva, což je oproti půjčovně ekonomicky nevýhodné.

Na ostrově je pak spoustu možností, kam cestovat a co vidět.

Strava
My měli jen snídani, vše v pořádku, výběr ne tak pestrý, ale dostačující a chuťově v pořádku.

Služby hotela
viz v celkovém shrnutí, vše OK, výborný milý personál jako bonus:-)

Pláž
Nádherné malé, klidné pláže hned u hotelu, velmi vhodné pro šnorchlování, k vidění korály, různé druhy ryb i chobotnice.

Michaela K., 16.04.2019, Dátum pobytu: 2.4. - 14.4.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Coral Cove Chalet

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená TOP STROP krásné okolí, hotel rozlehlý, upravené, zahrady zelené a barevné, lidičky milí a usměvavý, tentokrát katalog fakt nelhal

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená TOP STROP krásné okolí, hotel rozlehlý, upravené, zahrady zelené a barevné, lidičky milí a usměvavý, tentokrát katalog fakt nelhal Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
k ubytování - měly jsme ve smlouvě uvedeného tzv "Jokera" vůbec se nám nevyplatilo doplácet si za luxus, protože celý hotel a všechna místa k ubytování jsou nej, výhled z 3.patra balkonu do zahrad s bazénama a mořem a krásný východ slunce k nezaplacení

Strava
měly jsme zaplacenou pouze snídani, ale co vám budu povídat, tolik rozmanitých dobrot k snídani, vynahradilo stravu na celý den

Služby hotela
všude uklizeno, voňavo a každý se na vás pořád usmíval

Pláž
pláž snad nejlepší ze všech a to jsme toho s dcerou procestovaly dost, uklizeno, krásný píseček, moře blankytně modré, jeden si říká, že fakt katalog nelže. Výhoda, že se můžete procházet či probíhat po pláži na obě strany hotelu, bez omezení

Alena T., 15.04.2019, Dátum pobytu: 1.4. - 10.4.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: SENTIDO Graceland Khaolak Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,6 dobry

  • 6 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 4 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
dobry Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
bylo tu prijemne

Strava
vyber dostacujici,chutny

Služby hotela
personal prijemny,ochotny

Pláž
u hotelu hure dostupna,kamenita,patong plaz 2 km

Miroslav N., 07.04.2019, Dátum pobytu: 15.3. - 31.3.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Kalim Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená se vydařila, vše bylo zařízeno do detailů, příjemně jsme byli překvapeni s odbavením na letišti-super! Výborný nápad, že se nás...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se vydařila, vše bylo zařízeno do detailů, příjemně jsme byli překvapeni s odbavením na letišti-super! Výborný nápad, že se nás při přestupu ujal letištní personál a převedl na další let, ušetří to spoustu času, starostí a nervů. Děkujeme. Doprava z letiště na hotel a i zpět byla bez problému, vše bylo zajištěno na jedničku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo příjemné, úklid, doplňování potřeb vše bylo v pořádku. Personál byl příjemný a milý.

Strava
Ke stravě není co dodat, thajská kuchyně je výborná, měli jsme pouze snídaně, které byly bohaté a rozmanité. Číšníci ochotní a kuchaři šikovní.

Služby hotela
Pro nás vše super.....

Pláž
Pláž přímo u hotelu, menší, tichá, upravená, nepřelidněná lehátka byla volná vždy. Super bylo, že hned u pláže toalety, sprcha, fitness, bazén i masáže. Personál restaurace donesl na pláž jídlo a pití, jelikož restaurace byla přímo tam. Stravovat se dalo i venku na terase a dívat se na moře- nádhera.

Zdeněk Šikl, 03.04.2019, Dátum pobytu: 24.12.2018 - 13.1.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Samui Buri Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 10 Hotel, ubytování, restaurace a stravování , vše bylo výborné a na vysoké...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel, ubytování, restaurace a stravování , vše bylo výborné a na vysoké úrovni..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................U Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo skvělé, vždy čisté ručníky i povlečení. U vilky byl čistý bazen pro osvěžení, prostě úžasné.!

Strava
Stravovali jsme se v restaraci a to snídaně i večeře. Snidaně byly podávány formou švédkych stolů a bylo vešho dost ,různorodé jídla teplá i studená, sladké pečivo, jogurt mysli td., ovoce, melouny. Večer jme měli servírovanou večeři a ta byla vždy skvělá -- delicius !

Služby hotela
Služby na hotelu pefektní, spokojenost.

Pláž
Pláž velmi blízko u hotelu, čistá a pravená. Slunečníky i lehátka zdarma, moře čisté a teplé.

Antonín Plachta, 02.04.2019, Dátum pobytu: 9.3. - 20.3.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Samui Buri Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 7,6 Věděli jsme co chceme a co jsme objednali a to jsme také dostali.Spokojenost.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Věděli jsme co chceme a co jsme objednali a to jsme také dostali.Spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bungalow byl dostatečně prostorný a vybavený pro naše potřeby.Nábytek už něco pamatuje ale zapadá tak nějak do kontextu ekologického resortu.Klimatizace a stropní ventilátor fungovali bezchybně kromě krátkých period jednoho dne a noci kvůli výpadku proudu.Televizi jsme nepostrádali, postačili jsme si plně s internetem, wifi fungovalo a bez poplatku.Posezení na prostorné terase a možnost sušení prádla bylo také vítáno.Sprcha a záchod v dobrém stavu, dostatek teplé vody i když tekla slabým proudem.Extra šoupací dveře na terasu se sítí proti hmyzu také v pořádku.Bungalowy jsou rozmístěny poměrně blízko sebe ale během pobytu i když byli obsazené jsme nijak rušeni nebyli přesto, že resort je velmi oblíben rodinami z dětmi.Meli jsme bungalow C5.

Strava
Měli jsme jen snídaně a ty byli trochu jednotvárné ale plně dostačující.Vždy možnost nechat si udělat dobrou omeletu, uzeniny,jogurty,chléb,marmelády,ovoce-ananas,meloun,papája,banán.Restaurace a bar přímo na pláži, dobré jídlo,možnost si vybrat a nechat ogrilovat čerstvou rybu dle druhu a váhy.Střídali jsme s okolními restauracemi, nutno kus dojít pěšmo nebo popojet tuktukem.Pár set metrů je zajímavá restaurace Patoj.Je postavená ze dřeva a bambusu, bambusová je celá podlaha, sedí se dost vysoko.Dobré jídlo a přátelská obsluha ale delší čekání, jen jedna v kuchyni.

Služby hotela
Služby hotelu jsme využili pro objednání výletů a to fungovalo bez problémů.Uklízení bylo po thajsku, zamést, občas vytřít, ustlat a vyměnit ručníky pokud se nechali na zemi.

Pláž
Pláž byla krásná, jemný písek, slunečníky a lehátka bez poplatku, nikdy nebyli všechny obsazené.Snad nikdy více než 20 lidí na pláži.Rodiny s malými dětmi trávili většinu času u bazénu.Přístup do vody je trochu komplikován rozstroušenými zbytky útesu takže se musí vybírat cesta, dno se svažuje pozvolna a po 10-20m je už jen písek, záleží jestli je odliv nebo příliv.Při okraji je dostatek písečného a mělkého dna pro děti.

Zdenek Jelinek, 29.03.2019, Dátum pobytu: 6.3. - 20.3.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Lanta, Hotel: Narima Bungalov

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

11 fotografií

Celkom: 5,4 Cena odpovídala kvalitě

  • 5,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Cena odpovídala kvalitě Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
První pokoj jsme museli odmítnout. Museli jsme si připlatit.

Strava
Snídaně, které byli v ceně, byli sice skromné, stále stejné, ale dostačující. Jídlo u bazénu bylo opravdu nedobré. Maso tuhé, salát hořký.

Služby hotela
Služby nedostačující. Obsluha na recepci neochota, WiFi nekvalitní,

Pláž
Cesta k pláži špinavá, smradlavá. Míře celkem čisté, vlny příjemné.

Milena S., 28.03.2019, Dátum pobytu: 17.3. - 25.3.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Pattaya, Hotel: Pattaya Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 7 Celkoví shrnutí je celkem dobré. Sice jsme přišli zhruba o 500THB, když nám změnili let a agentura zajišťující transfery měla jiné...

  • 9 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Celkoví shrnutí je celkem dobré. Sice jsme přišli zhruba o 500THB, když nám změnili let a agentura zajišťující transfery měla jiné informace než cestovka, ale jinak bylo vše celkem v pořádku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v pořádku. Okolí hotelu nic moc, ale pokoje čisté, uklízelo se během celého dne.

Strava
Snídaně každý den stejná. Výběr byl ale docela velký.

Služby hotela
Hotelová recepce 24/7, vše přizpůsobeno bohužel jen rusky mluvícím klientům. Anglicky se domluvit šlo.

Pláž
Pláž není ihned u hotelu, ale kousek z kopečka.

Jana P., 25.03.2019, Dátum pobytu: 7.3. - 21.3.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Pattaya, Hotel: Pattaya Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)