Recenzie hotelov
Thajsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,2 Spokojný

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojný Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Menšie izby,holenie len pod sprchou.V umývadle tečie len studená voda.Upratovanie na požiadanie,do hodiny poupratujú a vymenia prádlo.

Strava
Raňajky:šunka,párky,ryža,cestoviny,omelety,polievka,mäso,káva,čaj a hlavne dyňa.Blízko hotela veľa reštaurácii a stánky s palacinkami,kebabom,grilovaným mäsom,smaženými kobylkami a cvrčkami.

Služby hotela
Pekný a čistý hotel.

Pláž
Piesočnatá pláž,voda tepla 31 stupňov,hlboká po kolena.Lehatiek pomenej ak si do ôsmej nehodite uterák mate smolu.

Peter Schmidt, 06.02.2019, Dátum pobytu: 14.1. - 30.1.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Chang, Hotel: Chai Chet Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Dovolená na Krabi byla hezká, i když jsme v Thajsku v minulosti zažili lepší umístění hotelu, lepší čistotu atd.Měli jsme po celou dobu...

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 5 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená na Krabi byla hezká, i když jsme v Thajsku v minulosti zažili lepší umístění hotelu, lepší čistotu atd.Měli jsme po celou dobu pobytu příjemné, místy velmi horké počasí, zcela bez deště po celou dobu pobytu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Thai Village Resort je cca 800 m od pláže Ao Nang, kam se jde velmi rušnou silnicí zčásti bez chodníků a okolí s odpadky.Na samotné pláži jsou spíše stanoviště loděk a lodí, které Vás přepraví na okolní ostrůvky a pláže.Kladně hodnotíme přepravu hotelovým minibusem na privátní pláž CHA-DA hotel, kde se můžete nerušeně slunit a koupat, pokud Vám to příliv/odliv dovolí.Co se týká vlasního ubytování, s ním jsme byli spokojeni, i když výměna ložního prádla po týdnu je dost neobvyklá.

Strava
V ceně jsme měli snídani, s ní jsme byli velmi spokojeni. Je tu široký výběr všeho k snídani, včetně hotových jídel thajské kuchyně.Dvakrát týdně pořádá hotel večeře s thajskou nebo mezinárodní kuchyní, kde formou bufetu si každý může dát, co ho zajímá, a cena je 450-500 Bht na osobu bez nápojů.

Služby hotela
Mimo možnosti si přímo u recepce objednat místo na lodích na pláže v okolí nebo výlety, případně najmout taxi, jsem jiné služby neregistroval.

Pláž
Pláž pod hotelem je sice písčitá, ale zaplněna lodmi, a možnost vlastného koupání je až na konci pláže.

My jsme hlavně využívali přesun hotelovým busem na jeho pláž CHA-DA, která byla asi 2 km pěšky, nebo cca 6 km minibusem.Je zde velký odliv, odhadem 1,2 - 1,5 m, takže ke konci pobytu už byla voda tak 500 m od břehu, kde aspoň se dalo namočit.Moře jinak bylo čisté a teplé / kolem 30 st./.

Josef Červenka, 06.02.2019, Dátum pobytu: 19.1. - 3.2.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Krabi, Hotel: Krabi Thai Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Dovolená byla moc hezká, počasí nám přálo, jediné mínus byly velké vlny a někdy i špinavé moře.

  • 8 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla moc hezká, počasí nám přálo, jediné mínus byly velké vlny a někdy i špinavé moře. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním jsme byly spokojené, velký pokoj, zařízení sice starší , ale stačilo, koupelna s vanou, fén byl na vyžádání na recepci. Hotel nemá výtah, takže kdo bydlí ve druhém poschodí má smůlu.

Strava
My jsme měly jenom snídani, ta byla velmi skromná, ale vynahradilo to výborné ovoce.

Služby hotela
Na služby v hotelu si nemůžeme stěžovat, pokud se vyskytla nějaká závada hned byla odstraněna.

Pláž
Pláž byla krásná a dlouhá, druhý den se zvedly vlny a moře bylo hodně špinavé, na pláži se objevila spousta odpadu

včetně kmenů stromů, postupně byla dána do pořádku.

Libuše, 04.02.2019, Dátum pobytu: 17.1. - 30.1.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Aloha Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)

Celkom: 7,4 Hotel velmi hlučný, snídaně bez jakékoli změny , u bazénu nebylo možno získat lehátko , Pláž hezká , letos chaluhy , lehátko na pláži...

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel velmi hlučný, snídaně bez jakékoli změny , u bazénu nebylo možno získat lehátko ,

Pláž hezká , letos chaluhy , lehátko na pláži 200 bath Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj hezký, servis na pokoji OK

Strava
V okolí dost restaurací , jen snídaně zcela jednotvárná

Radek P., 03.02.2019, Dátum pobytu: 14.1. - 28.1.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Phuket Graceland

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6,6 Garden Resort je příjemný hotel.Bydlela jsem v bungalowu,který byl útulný a dost prostorný.Téměř u bazenu.K moři jsem docházela 5minut.

  • 7 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Garden Resort je příjemný hotel.Bydlela jsem v bungalowu,který byl útulný a dost prostorný.Téměř u bazenu.K moři jsem docházela 5minut. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování odpovídalo mým požadavkům i když by potřebovalo obnovit.Například mi chyběla nějaká skříňka se šupletem,kam by se daly uložit osobní věci.

Strava
Snídaně byly pestré,ale záleží na jedinci.Já osobně nemohu ráno teplé jídlo jako je rýže s masem v podivné omáčce,nebo nudle zase s jiným masem.Takže jsem měla denně skoro stejné jídlo.Kuřecí polévka(výborná),volská oka,párky a hodně ovoce.Také dostatek zeleninových salátů,pečivo,džem atd.Po dobu dovolené dostačující.

Služby hotela
pomocný personál byl celkově příjemný a ochotný.Horší to bylo s personálem na recepci.Tam ať sloužil muž,nebo žena neztratili ani kousek úsměvu.Žádná ochota,jenom plnění svých povinností.Pokojské naopak stále plné úsměvu,i když ta jejich práce není lehká.Denně převlékali postele a měnily ručníky.Když jsem je o něco požádala navíc,vždy to splniliy ochotně.

Pláž
Na pláž jsem měla štěstí.Byla čistá a příliv a odliv nebyl moc patrný.Voda teplá.Je to vhodné pro malé děti.Občerstvení na pláži dostatek.mnoho restaurací i pochůzkářů.

Marie Z., 30.01.2019, Dátum pobytu: 10.1. - 24.1.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Pattaya, Hotel: Pattaya Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

pláž 4 fotografie

Celkom: 7,6 Jsem spokojen.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Jsem spokojen. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vcelku dobré.

Strava
Vcelku dobrá.

Služby hotela
Služby dobré.

Pláž
Pláž,chtělo by to trochu upravit vstup do moře, hlavně když je příliv. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici.

Jan Korinek, 29.01.2019, Dátum pobytu: 10.1. - 24.1.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Lanta, Hotel: Narima Bungalov

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Byla to krásná dovolená s úžasným servisem

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byla to krásná dovolená s úžasným servisem Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné ,čisté

Strava
Výborné

Služby hotela
Vstřícnost ,ochota

Pláž
Čistá

Helena Boubínová, 28.01.2019, Dátum pobytu: 12.1. - 24.1.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Lanta, Hotel: Chada Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Pekny hotel s vela bazenmi, nadhernou plazou a super personalom. Pre mna vsak uroven asi nie 4* , no nie je to Europa ,takze treba to...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Pekny hotel s vela bazenmi, nadhernou plazou a super personalom. Pre mna vsak uroven asi nie 4* , no nie je to Europa ,takze treba to brat s rezervou. Velmi vela deti, animatorsky tim zo Svedska. Vela severanov a nemecky hovoriacich turistov. Priroda krasna,moznosti vyletov obrovske,ale v pripade ze mate male deti sa moznosti vyletov trosku obmedzia,kedze vela ich je na cely den. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel pekny aj ked uz trosku starsi. Izba klasika- vsetko zajkadne co bezne. Hotel ma 4 * ale z mojho pohladu by uz bola potrebna rekonstrukcia,kedze cas sa zastavit neda. Pre mna uroven 3*. Netreba mat luxusne ocakavania a bude to super.

Strava
Rozmanita. Vela moznosti domacej kuchyne. Bufet obsahuje rozne moznosti,takze spokojnost.

Služby hotela
Personal super- ochota,usmev,splnia cokolvek.... .

Pláž
Plaz krasna,piesok parada,pristup do mora uplne jemny. Pre deti idealne.

Igor P., 28.01.2019, Dátum pobytu: 14.1. - 25.1.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Sunwing Resort Kamala Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,2 nádherná dovolená, ubytování ve svahu na okraji pralesa, hotel má 3 bazény, každý den nás navštívily opice, z hotelu 3x denně odvoz na...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
nádherná dovolená, ubytování ve svahu na okraji pralesa, hotel má 3 bazény, každý den nás navštívily opice, z hotelu 3x denně odvoz na pláž, ze které jsme vyráželi na nejkrásnější pláž Pranang za 200 Bt, Také jsme si pronajali ťuk ťuk a cestovali za nízký obnos po nádherném okolí Krabí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
splnilo naše očekávání, denně uklízeli, doplňovali pitnou vodu, kávu a čaj a měnili ručníky

Strava
měli jsme snídaně a bohatě to stačilo, protože obědy a večeře jsme si dávali na výletech. Snídaně byly perfektní.

Služby hotela
perfektní - viz výše

Pláž
pláž v AO nang je spíše přístaviště, ale když půjdete vlevo po schodech z bambusu do kopečka, tak sejdete k nádherné pláži, kde je liduprázdno a čistá voda

Dagmar Wágnerová, 24.01.2019, Dátum pobytu: 4.1. - 21.1.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Krabi, Hotel: Krabi Cha-Da Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

5 fotografií

Celkom: 10 Naprosto výjimečné ,hotel je v klidnější části s čistou dlouhou pláží . Bazen na střeše neměl chybu ,krásný výhled na moře . Všude vše...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprosto výjimečné ,hotel je v klidnější části s čistou dlouhou pláží . Bazen na střeše neměl chybu ,krásný výhled na moře . Všude vše kvetoucí a zelené krásný ostrov ,který stojí za to ho navštívit. Široká nabídka výletů a půjčovna skůtru hned vedle hotelu a za rozumnou cenu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Bandara Beach Resort pěkný čistý ,každý pokoj má klimatizací . Denně čisté ručníky včetně těch plážových . Výborné a bohaté snídaně . Milý a ochotný personal , každé naše praní vždy rychle a ochotně vyřešili hlavně vždy s úsměvem .

Strava
Měli jsme jen snídaně ,bohaté stačily restaurace se širokou nabídkou regionálních jídel dostupné pěšky od obyčejných po luxusnější

Služby hotela
Perfektní

Pláž
Čistá dlouhá písečná s možnosti uložit se i do stínu

Ivana Dolejšová, 22.01.2019, Dátum pobytu: 9.1. - 17.1.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Bandara Phuket Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

5 fotografií