Recenzie hotelov
Thajsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,6 Krom toho,ze jsme nemeli skoro tri dny kufry tak vse ok.

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Krom toho,ze jsme nemeli skoro tri dny kufry tak vse ok. Zobraziť celú recenziu

Lucie Kopecká, 06.06.2019, Dátum pobytu: 26.5. - 3.6.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Pattaya, Hotel: Long Beach Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Transfer z letiště a zpět byl výborně zorganizován, v resortu uklizeno, na pláž 5 minut, počasí nám vyšlo parádně - pršelo jen v noci ....

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Transfer z letiště a zpět byl výborně zorganizován, v resortu uklizeno, na pláž 5 minut, počasí nám vyšlo parádně - pršelo jen v noci .

Vzhledem v nízké ceně, za kterou jsme zájezd na začátku roku pořizovali, jsme neměli příliš velká očekávání, nicméně celá dovolená byla super.

Moc Vám děkujeme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování čisté, každý den perfektně uklizeno.

Strava
K snídani byl velký výběr, každý si přišel na své.

Služby hotela
Služby super.

Pláž
Na pláž 5 minut, čistá uklizená, voda jako kafe.

Sylva Chylíková, 06.06.2019, Dátum pobytu: 25.5. - 3.6.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Pattaya, Hotel: Pattaya Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dovolenka bola perfektná krásne prostredie .

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola perfektná krásne prostredie . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel bol krásny, čistý, denne čisté prádlo, uteráky, každý usmievavý a milý.

Strava
Mali sme len raňajky, chceli sme vyskúšať čo sa dalo, celkovo sa dalo vždy vybrať.

Služby hotela
Pružný, milý ľudia, bohaté raňajky, a to prostredie a čistota, naozaj sme boli spokojný.

Pláž
More som čakala trochu krajšie, nie je to ako na fotkách, ale za to čisté a teplučké.

Zuzana Dudášová, 03.06.2019, Dátum pobytu: 17.5. - 29.5.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: Khao Lak Laguna Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Dovolená naprosto úžasná, krásná země, úžasní lidé, šílené a ukrutné vedro, skvělé jídlo (pouliční), krásné moře, hotel úžasný, snídaně...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená naprosto úžasná, krásná země, úžasní lidé, šílené a ukrutné vedro, skvělé jídlo (pouliční), krásné moře, hotel úžasný, snídaně výborně a pestré, personál milý a ochotný.

Pokud by jsme to ale pojali jako valeci dovolenou u moře, byli by jsme zklamaní, pro nás na pláži nuda, pláž písečná a nic tam neplave, musíte tam kde jsou alespoň nějaké kameny, pokud chcete vidět nějaké rybičky.. my jsme si půjčili skútr a projeli celý ostrov, viděli jsme vše co bylo na mapě s hvězdičkou a co jsme vidět mohli, úžasné vzpomínky a zážitky, výlety na Koh Tao a do národního Marine parku byly nezapomenutelné, skvěle organizované. Opravdu je Thajsko nádherná země, ale chce to poznávat a ne se válet na pláži. ???? Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování krásné, my ale nejsme nároční, pro opravdu náročnou klientelu superior pokoje asi nejsou, pro nás to bylo krásné. Hotel v nádherné tropické zahradě, hotelový bazén úžasný.

Strava
Snídaně výborně, obrovské, od všeho něco, pořád doplňovali. Výborné zákusky ????

Služby hotela
Žádné služby jsme nevyužívali, jen skútry z půjčovny hotelu. Úklid pokojů standartní, žádné labutě z ručníků ani orchideje na posteli nebyli ????

Ale maserky na pláži uuzasneeeee????

Pláž
Pláž krásná, čistá, lehátka i slunecniky zdarma, personál přinesl okamžitě co nás zahlédl,

Denisa Vilimovská Fořtová, 27.05.2019, Dátum pobytu: 10.5. - 22.5.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Fair House Beach Resort & Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená na mě udělala výborný dojem, krásné prostředí pro relax i poznávání exotiky.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená na mě udělala výborný dojem, krásné prostředí pro relax i poznávání exotiky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování skvělé, krásné,nové, čisté, výborný servis.. nemám absolutně co vytknout.. krásný je celý hotel i jeho okolí a pláž.. úžasný a ochotný personál

Strava
výborné jídlo a pití.. není co vytknout

Služby hotela
bez problémů.. personál ochotný, ve všem vyjde vstříc a pomůže, člověk je zde jak v bavlnce

Pláž
nádherná pláž hned u hotelu.. velká spokojenost

Blanka Flanderová, 16.05.2019, Dátum pobytu: 28.4. - 10.5.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: White Sand Samui Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Celkový dojem z ubytování velmi dobrý. Fungující klimatizace, pěkný pokoj s balkonem a pěkným výhledem. Úklid každý den. Co by se dalo...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z ubytování velmi dobrý. Fungující klimatizace, pěkný pokoj s balkonem a pěkným výhledem. Úklid každý den. Co by se dalo zlepšit: výměna ručníků min. aspoň každý druhý den, a ne až po sedmi dnech po našem upozornění, a je třeba je vyvařovat, aby nesmrděly cizí pěnou na holení. To se týká i prostěradla, kdy nám den před odjezdem dali nové, vyzehlene, avšak s fleky od ovoce, které bylo možno místy ještě částečně seskrabat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita ubytování celkem na slušné úrovni, zlepšení bych viděl v pravidelné deratizace hmyzu bezprostředně po úklidu. V koupelně totiž putoval sem tam drobný hmyz podobný mravencům "faraonum".

Strava
Strava rozmanitá a pestrá. Každý si určitě přijde na své.

Služby hotela
Služby hotelu: Nikdo nám na recepci nenabidl možnost využití fitness, které tam bylo, dále při odjezdu, kdy je kvůli úklidu check out ve 12:00,musi být kufry venku v hale před recepcí, místo aby se zamkly v nějaké místnosti, která by ktomu byla určena. Takže někdo z hostů u toho pořád musí být, aby to hlídal až do 19:00, kdy je odvoz, místo aby se šel ještě projít.

Pláž
Přístup k pláži je téměř bezprostředně přes silnici, ovšem je vykoupen děsným zápachem z popelnic a ze stojaté vody u vývodu ze stoky.

Pláž má příjemný písek a vždy jsme těm našli trochu stínu z nedalekých palem. Přístup do moře je pozvolný.

Stanislav Lepšík, 29.04.2019, Dátum pobytu: 15.4. - 26.4.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Karona Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,8 Hotel na skvělém místě, vše kousek pěšky. Dva bazény, lehátka. Hotel je umístěn v tropické zahradě, kde rostou palmy a kokosy. Všude...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel na skvělém místě, vše kousek pěšky. Dva bazény, lehátka. Hotel je umístěn v tropické zahradě, kde rostou palmy a kokosy. Všude zpívají ptácí a v noci slyšíte různé zvířecí zvuky. Personál milý. Opravdu se nám tam líbilo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velké klimatizované pokoje. Denně uklízeli. Každý den doplněn šampon, sprchový gel atd, takže si člověk nemusí nic vozit domu. Ohromné velké postele, nadměrných rozměrů. Fén. Ručníky na pokoji k dispozici i na pláž, nebo k bazénu.

Strava
Snídaně vynikající, dostačující. Člověk si vybere na co má chuť.

Služby hotela
Možnost, obědů, večeří, koktejlů až k bazénu. Hotel nabízí plno služeb, od masáží atd, ale my jsme nevyužili.

Pláž
Opravdu kousek od hotelu. Žlutý písek,moře divočejší. Bohužel, na pláži žádná lehátka z nařízení země. Jezdili jsme za pár korun na pláž Coconaut beach, kde je písek bílý, palmy, lehátka za poplatek na naše 30kč, bary, kde se levně najíte i napijete. Každopádně v okolí hotelu jsou kilometry a kilometry nádherných pláží.

Magdalena K., 25.04.2019, Dátum pobytu: 8.4. - 22.4.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: The Leaf Oceanside

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)