Recenzie hotelov
Khao Lak - Thajsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Tento hotelový komplex by sme doporučili hlavne turistom,ktorí nevyhľadávajú rušný nočný život, ale kľudný pobyt v súlade s prírodou a...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Tento hotelový komplex by sme doporučili hlavne turistom,ktorí nevyhľadávajú rušný nočný život, ale kľudný pobyt v súlade s prírodou a milým a ústretovým personálom, taktiež so športovým využitím napr. tenis.

Prechádzky popri mori mimo areálu sú zaujímavé , pláže nie sú preľudnené, ojedinelé sa tu nachádzajú malé pohostinné zariadenia s možnosťou osviežiť sa napríklad vychladeným kokosovým orechom... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo veľmi pekné, situované do pôvodnej prírody - teda džungle, ale o ktorú sa dôkladne starali. Bolo tu množstvo jazierok, aj bazénov a bazénikov, taktiež množstvo zvierat a vtákov, ale tieto živočíchy nenarúšali pokoj a po večeroch vytvárali nádhernú zvukovú kulisu. V areáli nebolo treba používať slnečníky, stromy vytvárali tieň až po hranicu pláže.

Strava
Spočiatku sme sa obávali, že tam nie sú reštaurácie " a la carte ". Potom sme pochopili, že takmer každý obed a večera bola vlastne a la carte a pripravovali nám ju s ochotou a aj podľa vlastných požiadavok. Jediná pripomienka bola tá, že v raňajkovej ponuke ovocia mohla byť väčšia pestrosť ovocia, ostatná raňajková ponuka bola bez pripomienok.

Služby hotela
Personál bol veľmi ochotní a milí, tak ako v rámci obsluhy v reštauráciách, tak aj v čistote izieb a celého areálu.

Pláž
Piesková pláž sa nachádzala hneď vedľa príjemne zatrávnenej plochy, pláž bola udržiavaná a more bolo teplé, pozvoľna klesajúce a čisté.

Jozef Babuliak, 05.04.2022, Dátum pobytu: 3.3. - 15.3.2022
Oblasť: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: Khao Lak Merlin Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

16 fotografií

Celkom: 10 Naprosto skvělá dovolená. I přes složitá covidová opatření proběhlo vše podle plánu a dovolenou jsme si velice užili.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprosto skvělá dovolená. I přes složitá covidová opatření proběhlo vše podle plánu a dovolenou jsme si velice užili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj krásný, čistý, klimatizovaný, se vstupem přímo do bazénu. Postel obrovská. Každý den bylo uklizeno a zapálená aroma lampa.

Strava
All inclusive strava na hotelu probíhala formou bohaté bufetové snídaně. Obědy a večeře v restauraci objednáním a la carte. Výborná jídla, široký výběr, skvělý servis.

Služby hotela
Vše perfektní, personál nám pomohl úplně se vším na co jsme si jen vzpomněli. Ochotný, usměvavý a přátelský. Masáže bezvadné

Pláž
Hned u hotelu. Čistá, se zákazem kouření, což bylo skvělé. Písčitá s pozvolným vstupem do vody. Voda teplá, teplejší než v bazénu. Lidí bylo málo, což bylo zřejmě způsobeno přísným režimem vstupu do Thajska kvůli koronaviru.

Lenka Richtrová, 24.12.2021, Dátum pobytu: 10.12. - 21.12.2021
Oblasť: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: The Haven

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8 Dovolená na Khao Laku a v resortu Bhandari Resort & Spa byla vydařená. Velmi klidný ostrov s hezkými plážemi, minimum turistů, teplé...

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená na Khao Laku a v resortu Bhandari Resort & Spa byla vydařená. Velmi klidný ostrov s hezkými plážemi, minimum turistů, teplé a klidné moře, bez velkých odlivů. Fajn a milí a přátelští lidé, včetně personálu. Sem se chci určitě ještě vrátit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v bungalovu Thai style je moc fajn. Velký pokoj o 50m, venkovní vana a sprcha, krásná terasa, výhled do zahrady. Určitě bych opět zvolila tuto volbu.

Strava
Strava byla fajn. Snídaně se opakovaly každý den, ale to bývá normální na těchto resortech. Na oběd výběr y mnoha jídel a totéž na večeři. 3x v týdnu tématický večer - BBQ párty, Thajský večer.

Služby hotela
Služby velice dobré. denně uklizeno a vše doplněno. Personál milý a vlídný.

Pláž
Pláž čistá a klidná, nemohu nic vytknout.

Iva Voříšková, 09.03.2020, Dátum pobytu: 20.2. - 6.3.2020
Oblasť: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: Bhandari Resort and Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 Pěkná dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobré

Strava
Výborná

Služby hotela
Dobré

Pláž
Hezká

Miroslav Šraga, 04.03.2020, Dátum pobytu: 14.2. - 28.2.2020
Oblasť: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: Khao Lak Laguna Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 Hodně dobrý

  • 8.5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hodně dobrý Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
vše super , doporučuji repelent

Strava
dobrá pestrá

Služby hotela
ok

Pláž
super

Milan S., 18.02.2020, Dátum pobytu: 29.1. - 11.2.2020
Oblasť: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: Khao Lak Laguna Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Cesta z letiště trvá něco málo přes hodinu, na hotelu nás uvítali vychlazenými ručníčky a drinkem. Přijeli jsme odpoledne, takže jsme...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Cesta z letiště trvá něco málo přes hodinu, na hotelu nás uvítali vychlazenými ručníčky a drinkem. Přijeli jsme odpoledne, takže jsme byli velmi milou recepční ihned odvedeni do pokoje kde nám vše ukázala, zavazadla přinesl poslíček vzápětí. Hned zpočátku musím poznamenat, že jsme 70+ a kromě pár slovíček neovládáme angličtinu, ale za celou dobu jsme s tím neměli problém. V případě nefunkční klimatizace nebo zajišťování zájezdu pomohl bezvadně překladač v mobilu. Navíc jsou Thajci velmi milí a vstřícní, takže jsme se vždy domluvili.

Je však nutno důrazně připomenout, že je v hotelu spousta schodů, takže není vhodný pro návštěvníky s výrazně sníženou mobilitou. ( Schody zejména na recepci jsou zde proto, že je to bezpečné místo před případnou tsunami.) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Veliký pokoj v přízemí s obrovskými a velmi pohodlnými postelemi s výběrem ze dvou velikostí polštářů. Posezení s křesílky, psací stůl, televizor, varná konvice s denně doplňovanou kávou, smetanou, cukrem, čajem a dvěma sklenicemi pitné vody. Minibar je vždy plný, ale ceny konzumace zbytečně přehnané, takže jsme si pití kupovali v nedalekém obchůdku vlevo od hotelu. Na pokoji jsme ocenili dokonale zatmívací závěsy na noc a dobré osvětlení. K dispozici je také trezor, žabky a nazouváky, župany, kimona na pláž, deštníky, ruční svítilna a fén. Denně čisté ručníky na pláž, použité je možno nechat na lehátku. V koupelně je vana s ruční sprchou a prosklený sprchový kout s napevno připevněnou sprchou. K dispozici zvětšovací zrcadlo s osvětlením. Denně doplňovány toaletní potřeby včetně jednorázových holicích strojků, hřeben, vatové tyčinky, sprchový gel, šampon, kondicionér, tělové mléko. Je nutné si jen vzít s sebou odličovací mléko a tampony. Jedinou slabinou bylo dosti slabé osvětlení.

Strava
Na hotelu jsme měli jen snídaně a ty byly naprosto luxusní! Výborné vaječné omelety připravované na přání, různě upravená vejce včetně křepelčích, opečená slanina, výborné párečky, šunka, tři druhy salámů, skvělé sýry, spousta zeleniny s přiloženými dresingy, vynikající ovoce v plné zralosti včetně manga, papáji, dragon fruit, melounů a dalších. Pár druhů sladkých košíčků s kandovaným ovocem, bábovky, croassanty, teplé lívance s výběrem marmelád a toppingů, jogurty s možností přidání všeho možného a v neposlední řadě i thajská teplá jídla. K pití džusy z čerstvého ovoce, v malých skleničkách i smoothie. Výborná káva a čaj. Restauraci v hotelu jsme k jídlu nevyužili, párkrát jsme si tam objednali jen nějaké koktejly a kokosy k pití.

Na pozdní obědy či brzké večeře jsme chodili do blízkých hospůdek, líbilo se nám v restauraci Sun Star Siam naproti hotelu šikmo přes cestu doprava. Mají tam jídla za 100 - 150 BHT, což je asi 75 - 115 Kč. Nejlepší jídlo jsme však zažili cestou po pláži doleva asi 10 minut v Andalay baru, bylo naprosto famózní a také za velmi přátelskou cenu. Ve městě nezapomeňte ochutnat jejich zmrzlinu z kokosového mléka s čerstvým ovocem dle výběru, paní ji připravovala u chodníku přímo před námi a už to byl zážitek.

Služby hotela
Všichni zaměstnanci hotelu bez výjimky byli velmi milí, vstřícní a usměvaví. Na pokoji denně bezchybně uklizeno, to se vlastně týče celého areálu hotelu, všechno je bez poskvrnky a když se stane, že na nějaké palmě nocují volavky a na chodníku po nich něco zbude, nastoupí pracovnice hotelu s vodou a kartáči.

Před hotelem vždy stojí nějaké taxi, my jsme využili jednou na noční trh Bang Niang, který je asi 4 km od hotelu na sever, cena za jednosměrnou jízdu 150 BHT. Stojí za to si tam zajet, je tam spousta oblečení, suvenýrů a jídla. Kdo si troufne na totální exotiku, jsou k mání i smažené kobylky, cvrčci, housenky atd.

Pláž
Pláž je jako sen. Na levé straně obrovské balvany, přes které se dá přejít a procházet se asi 20 minut, vpravo po pláži se dá jít takřka neomezeně dlouho. Písek jemný, chodili jsme bosí, je to nejlepší peeling. Andamanské moře má teplotu kolem 30 stupňů, plavat se dá i při odlivu. Pláž každý den uklízejí, zejména po větších vlnách. U pláže i u velmi čistých bazénů naprostý dostatek lehátek a slunečníků, i pokud jsme přišli ráno později nebo odpoledne z výletu - a to byla vrcholná sezóna. Lehátka jsou velmi pohodlná, matrace jsou dokonce povlečené prostěradlem a je k dispozici i polštářek. Tento hotel stoprocentně doporučujeme.

Lenka Žídková, 02.02.2020, Dátum pobytu: 19.1. - 31.1.2020
Oblasť: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: Khao Lak Laguna Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (7) Nie (3)

Celkom: 10 Vše bylo podle našich představ.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše bylo podle našich představ. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné ubytování kousek od centra s možností nákupu a jídla.

Strava
Měli jsme jen snídani ale byl velký výběr takže postačila.Velmi chutná.

Služby hotela
Personál ochotný po příjezdu nefungovala klimatizace po nahlášení hned opravili.Jinak se stále starají o celý areál hotelu vše čistí ,natírají ,upravují vše je velmi uklizeno.Každý den pokoj uklizený ,voda,čisté osušky na pláž.Na pokoji je konvice takže odpolední kávička přišla vhod.

Pláž
Pláž nejhezčí z oblasti stále uklizená.

Lenka Švehlová, 26.01.2020, Dátum pobytu: 8.1. - 21.1.2020
Oblasť: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: Khao Lak Laguna Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 9.8 Předčilo naše očekávání

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Předčilo naše očekávání Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
jednoznačně super

Strava
rozmanitá, určitě si vybere každý

Služby hotela
na jedničku

Pláž
jediná chyba byla na pláži hodně mušlí a ulámaných kousků korálů, tak při vstupu do moře by se určitě hodily boty do vody. Jinak pláže poloprázdné, dostatek lehátek a i služby na pláži super.

Jan Beran, 30.12.2019, Dátum pobytu: 20.12. - 27.12.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: Khao Lak Laguna Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)