Recenzie hotelov
Khao Lak - Thajsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 prima dovolená.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
prima dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
bez vad

Strava
skvělá

Služby hotela
na vysoké úrovni

Pláž
super

Pavel D., 18.10.2019, Dátum pobytu: 29.9. - 15.10.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: Khao Lak Laguna Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (2)

Celkom: 9,8 Krásný čistý hotel v asijském stylu, výjimečně řešený, spousta zeleně, jezírek, úžasné velké dva bazény, spousta lehátek, hotelové...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný čistý hotel v asijském stylu, výjimečně řešený, spousta zeleně, jezírek, úžasné velké dva bazény, spousta lehátek, hotelové osušky, čistá široká soukromá pláž. V hotelovém komplexu naprosté soukromí a klid. Byli jsme opravdu velmi spokojeni, celá dovolená splnila naše očekávání na 100%.

V okolí hotelu je dlouhá promenáda plná místních obchůdků, restaurací, barů a nabídek na místní výlety, které opravdu stojí za to využít.

Nedaleko se nachází místní trh, určitě stojí za návštěvu (cca půl hodiny pěší chůze), je otevřený několik dní v týdnu (pondělí, středa, čtvrtek a sobota), skvělý zážitek. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čistý prostorný pokoj s krásným výhledem. Každodenní úklid byl naprostou samozřejmostí, velmi milý, příjemný a ochotný personál.

Strava
Měli jsme polopenzi. Bohaté snídaně, nedalo se nic vytknout. Večeři byly na pláži, bohatý výběr z hotelového jídelního lístku (předkrm, hlavní chod, dezert), opravdu vynikající. Spousta ryb, místních specialit,...

Vřele doporučujeme vyzkoušet i místní jídlo, velmi dobré, exotické, spousta rybích specialit, vynikající ovoce a ovocné fresh džusy, koktejly,....

Služby hotela
Velmi milý, ochotný, vstřícný a usměvavý personál.

Pláž
Soukromá široká pláž.

Jana M., 05.09.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 2.9.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: Khao Lak Laguna Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 9,2 I když jsme byli ubytovaný v jiném hotelu, byl čistý, personál velmi ochotný, pokoj prostorný blízko bazénu a moře (3min).

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
I když jsme byli ubytovaný v jiném hotelu, byl čistý, personál velmi ochotný, pokoj prostorný blízko bazénu a moře (3min). Zobraziť celú recenziu

Anonym, 04.08.2019, Dátum pobytu: 19.7. - 27.7.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: Bhandari Resort and Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dovolenka bola perfektná krásne prostredie .

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola perfektná krásne prostredie . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel bol krásny, čistý, denne čisté prádlo, uteráky, každý usmievavý a milý.

Strava
Mali sme len raňajky, chceli sme vyskúšať čo sa dalo, celkovo sa dalo vždy vybrať.

Služby hotela
Pružný, milý ľudia, bohaté raňajky, a to prostredie a čistota, naozaj sme boli spokojný.

Pláž
More som čakala trochu krajšie, nie je to ako na fotkách, ale za to čisté a teplučké.

Zuzana Dudášová, 03.06.2019, Dátum pobytu: 17.5. - 29.5.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: Khao Lak Laguna Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,8 Hotel na skvělém místě, vše kousek pěšky. Dva bazény, lehátka. Hotel je umístěn v tropické zahradě, kde rostou palmy a kokosy. Všude...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel na skvělém místě, vše kousek pěšky. Dva bazény, lehátka. Hotel je umístěn v tropické zahradě, kde rostou palmy a kokosy. Všude zpívají ptácí a v noci slyšíte různé zvířecí zvuky. Personál milý. Opravdu se nám tam líbilo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velké klimatizované pokoje. Denně uklízeli. Každý den doplněn šampon, sprchový gel atd, takže si člověk nemusí nic vozit domu. Ohromné velké postele, nadměrných rozměrů. Fén. Ručníky na pokoji k dispozici i na pláž, nebo k bazénu.

Strava
Snídaně vynikající, dostačující. Člověk si vybere na co má chuť.

Služby hotela
Možnost, obědů, večeří, koktejlů až k bazénu. Hotel nabízí plno služeb, od masáží atd, ale my jsme nevyužili.

Pláž
Opravdu kousek od hotelu. Žlutý písek,moře divočejší. Bohužel, na pláži žádná lehátka z nařízení země. Jezdili jsme za pár korun na pláž Coconaut beach, kde je písek bílý, palmy, lehátka za poplatek na naše 30kč, bary, kde se levně najíte i napijete. Každopádně v okolí hotelu jsou kilometry a kilometry nádherných pláží.

Magdalena K., 25.04.2019, Dátum pobytu: 8.4. - 22.4.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: The Leaf Oceanside

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená TOP STROP krásné okolí, hotel rozlehlý, upravené, zahrady zelené a barevné, lidičky milí a usměvavý, tentokrát katalog fakt nelhal

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená TOP STROP krásné okolí, hotel rozlehlý, upravené, zahrady zelené a barevné, lidičky milí a usměvavý, tentokrát katalog fakt nelhal Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
k ubytování - měly jsme ve smlouvě uvedeného tzv "Jokera" vůbec se nám nevyplatilo doplácet si za luxus, protože celý hotel a všechna místa k ubytování jsou nej, výhled z 3.patra balkonu do zahrad s bazénama a mořem a krásný východ slunce k nezaplacení

Strava
měly jsme zaplacenou pouze snídani, ale co vám budu povídat, tolik rozmanitých dobrot k snídani, vynahradilo stravu na celý den

Služby hotela
všude uklizeno, voňavo a každý se na vás pořád usmíval

Pláž
pláž snad nejlepší ze všech a to jsme toho s dcerou procestovaly dost, uklizeno, krásný píseček, moře blankytně modré, jeden si říká, že fakt katalog nelže. Výhoda, že se můžete procházet či probíhat po pláži na obě strany hotelu, bez omezení

Alena T., 15.04.2019, Dátum pobytu: 1.4. - 10.4.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: SENTIDO Graceland Khaolak Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 7,6 nádherná dovolená ,ale chtělo by to tak na 1měsíc nádherná obsluha a skvělá zahrada hotelu i v okolí . . . .

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
nádherná dovolená ,ale chtělo by to tak na 1měsíc nádherná obsluha a skvělá zahrada hotelu i v okolí . . . . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
nádherné ale v noci trochu komáru ale to vůbec nevadilo šumělo moře a cikády cikaly .) . a svělé uklizení pokoje s výřivkou v koupelně :) . . . . . .

Strava
dávat si pozor co jíst a co nejíst NAPŘ.: vodu nepít! a nedávat si do pití led . . . .

Služby hotela
nádherné služby hotelu a dobrá obsluha nejen na snídaní ale i na večeři :) donesli nám kytku a přaní na hezký pobyt a košík s místním ovocem. . . .

Pláž
dlouhá a hladká písečná pláž do vody se dalo jít tak 50 m a bylo vám to po krk :) . hotel měl před restaurací u pláže která byla na večeře na pláži políčko nějakých květin a je to hotel u zálivu s kameny a bohůžel i jeden hotel s památkou na tsunami :( . . .

Anonym, 13.03.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: Khao Lak Palm Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,6 Pěkná dovolená v exotickém prostředí, doporučuji.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkná dovolená v exotickém prostředí, doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velké pokoje s pěkným výhledem.

Strava
Velký výběr, bohužel pouze polopenze, drahé pití

Služby hotela
Velmi dobré

Pláž
Krásná písečná pláž čistá a hlavně prázdná. Snad chyběla pouze lehátka a slunečníky

Josef V., 01.03.2019, Dátum pobytu: 25.12.2018 - 5.1.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: The Haven

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)