Recenzie hotelov
Koh Chang - Thajsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Tuhle dovolenou jsme vybrali jako poslední "větší" na delší dobu. Myslím, že až na nešťastný začátek se nám dovolená vydařila....

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Tuhle dovolenou jsme vybrali jako poslední "větší" na delší dobu. Myslím, že až na nešťastný začátek se nám dovolená vydařila. Pěkný resort, krásná příroda, milí lidé, čisté a teplé moře, nádherný bazén. Personál hotelu udělal vše, aby nám vytvořili krásnou a nezapomenutelnou svatbu, za což jim velice děkuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
První tři dny jsme byli ubytování na smluveném pokoji Standard G. To bylo veliké zklamání. Vybavení staré, omlácené, rozpadající se, šílený sprchový kout s tak nízkým tlakem vody, že si nešlo ani umýt vlasy. Cestovka má nasmlouvané tyto pokoje, ale co jsme si všimli, využívají je pouze lidé, co projíždějí, tj. na jednu noc. Na delší pobyt to tam není. Jelikož jsem před příjezdem domlouvala s vedením hotelu svatbu, těsně před obřadem jsme se přesunuli do vily, kde to byla naprosto fantastické. Mohu poděkovat managerce hotelu, která rozhodla, že do konce pobytu zůstáváme tam, což pocit z dovolené změnilo o 200 %.

Strava
Snídaně bohaté, rozmanité, chutné. K dispozici byl čaj, káva, voda, dva druhy džusů, mléko. Z jídla tři druhy ovoce, ovocné a zeleninové saláty, pečivo, šunka, polévka, párky, omelety, míchaná či sázená vejce, několik teplých masových i bezmasých pokrmů, džemy, máslo, cereálie, minidezerty - myslím, že si každý mohl vybrat dle své chuti :) Hotelová restaurace nabízí široký výběr thajských i evropských jídel, v okolí je plno dalších míst, kde je možno se dobře najíst za rozumné peníze.

Služby hotela
Příjemný personál, občas chtělo pomaleji mluvit anglicky, ale dorozuměli jsme se a to je důležité. Jinak čisto, uklizeno, u snídaně obsluha ochotná a milá. Veškerý personál hotelu vstřícný a usměvavý.

Pláž
Krásná, čistá a pozvolná pláž s bílým pískem a dostatkem pohodlných lehátek. Co jsme tak poznali ostatní pláže na ostrově, tato vede. Žádné kameny ve vodě, jen jemný písek.

Veronika J., 20.03.2020, Dátum pobytu: 6.3. - 17.3.2020
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Chang, Hotel: Klong Prao Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 8,2 Spokojný

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojný Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Menšie izby,holenie len pod sprchou.V umývadle tečie len studená voda.Upratovanie na požiadanie,do hodiny poupratujú a vymenia prádlo.

Strava
Raňajky:šunka,párky,ryža,cestoviny,omelety,polievka,mäso,káva,čaj a hlavne dyňa.Blízko hotela veľa reštaurácii a stánky s palacinkami,kebabom,grilovaným mäsom,smaženými kobylkami a cvrčkami.

Služby hotela
Pekný a čistý hotel.

Pláž
Piesočnatá pláž,voda tepla 31 stupňov,hlboká po kolena.Lehatiek pomenej ak si do ôsmej nehodite uterák mate smolu.

Peter Schmidt, 06.02.2019, Dátum pobytu: 14.1. - 30.1.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Chang, Hotel: Chai Chet Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená splnila všechna naše očekávání.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila všechna naše očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vynikající, čisto,vybavení i personál.

Strava
Vyhovující množství i kvalita.

Služby hotela
OK

Pláž
Trochu kameny, mírně špinavá voda, pláže uklizené, čisté.

Petr Klápště, 17.12.2018, Dátum pobytu: 30.11. - 12.12.2018
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Chang, Hotel: Kacha Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Celkově byla dovolená skvělá, služby letecké společnosti Emirates vynikající, ty moc doporučuji. Též transfer z letiště na hotel v...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově byla dovolená skvělá, služby letecké společnosti Emirates vynikající, ty moc doporučuji. Též transfer z letiště na hotel v Bangkoku a druhý den na ostrov Ko Chang, vše na čas, proběhlo v pořádku. Tedy ze strany CK velmi dobře vše zorganizováno. Letěla bych takto znovu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování čisté, každý den úklid i výměna ručníků, což ani nebylo potřeba. Pokud byl nějaký problém, bylo vše vyřešeno okamžitě, s úsměvem, mile. Což mě velmi mile překvapilo. Thajci jsou velmi milý. Ubytování - tedy nábytek byl starší, ale pokud byl pěkný, postel velká, velmi pohodlná.

Strava
Velký výběr, vše chutné, vždy doplněno pokud něco chybělo.

Služby hotela
Pokud byl nějaký problém na pokoji, vše se rychle vyřešilo. Všude čisto, uklizeno. Lehátek na pláži dostatek. Jen ohledně směny peněž, je určitě lepší směnit peníze v bance nebo výběr bankomatem. Na hotelu není moc výhodný kurz.

Pláž
Pláž čistá, moře krásné, čisté. Lehátek dostatek. Bylo i méně lidí, což mě velmi vyhovovalo.

Dana S., 03.04.2018, Dátum pobytu: 13.3. - 27.3.2018
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Chang, Hotel: Klong Prao Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)

Celkom: 8 Byli jsme spokojeni, jen škoda že jsme si nemohli dokoupit Kambodžu, nebo pobýt 2-3 dny v Bangkoku no příště bychom to udělali jinak.Ale...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme spokojeni, jen škoda že jsme si nemohli dokoupit Kambodžu, nebo pobýt 2-3 dny v Bangkoku no příště bychom to udělali jinak.Ale jinak vše bez problému. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním jsme byli taky spokojeni, nemáme co vytknout.Velký prostorný pokoj s balkonem, klimatizací, ledničkou...

Strava
Strava nám taky vyhovovala - jsou zde i europská jídla a jejich kuchyně, ovoce , zelenina

Služby hotela
za mírný poplatek služba udělá úplně všechno, není problém

Pláž
pláž je hned poblíž resortu, starají se o čistotu - není nic co bychom vytkli, ale hodně Ruských turistů s malými dětmi, co nás překvapilo

Ludmila Hábová, 19.02.2018, Dátum pobytu: 29.1. - 14.2.2018
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Chang, Hotel: Chai Chet Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,4 Pobyt prima, cesta tam malinko hororová.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pobyt prima, cesta tam malinko hororová. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Přečetli jsme si, že resort Klong Prao na Ko Changu je pro méně náročné klienty. Nesouhlasím. Musí uspokojit i náročnější.

Strava
V resortu jsme pouze snídali. Nadšeni jsme byli službami okolních "mimoresortníchů hospůdek.

Služby hotela
Źádná připomínka. Spokojenost.

Pláž
V našem termínu lidí minimum, moře prima. Pláž na Klong Prao se vymykala okolním plážím (neumím ovšem posoudit, jaká je situace v plné sezóně), které rozhodně uklizené nebyly. U nás tedy bez připomínek. Hned v sousedství však naplavené větve, listí, skleněné obaly,plasty atd. Možná po období dešťů ? Neumím vyhodnotit.

Miroslav Konopásek, 23.11.2017, Dátum pobytu: 2.11. - 18.11.2017
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Chang, Hotel: Klong Prao Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 Když si odmyslím leteckou dopravu s čínskou leteckou společností China Eastern Airlines, bylo vše bez chyby. Let tam s jedním přestupem v...

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Když si odmyslím leteckou dopravu s čínskou leteckou společností China Eastern Airlines, bylo vše bez chyby. Let tam s jedním přestupem v Šanghaji celkem ok, pokud vám nevadí si k jídlu vybírat jen jedno nebo druhé zvíře (nevěřte, když vám s úsměvem sdělí, že jste si bezmasé jídlo měli objednat 24 hodin předem, já jsem na jejich webových stránkách nic takového nenašel). Hrůzným zážitkem byla zpáteční cesta. Když jsme přiletěli z Bangkoku do Šanghaje, čekali jsme, že další spoj je Šanghaj Praha. Stálo to ostatně na letence i palubní vstupence a myslelo si to i 90% letištního personálu. Jen pár zasvěcenců vědělo, že se neletí přímo do Prahy, ale nejprve do čínského města Xi'an. Moc hezký zážitek, když vás s palubní vstupenkou Šanghaj Praha posílají od čerta k ďáblu a v Pidgen English vám vysvětlují, že do žádné Prahy neletíte. Po 3 hodinách strávených ve většinou špatných frontách jsme se konečně octli v letadle. V Xi'an jsme očekávali, že chvíli posedíme v letadle nebo si vypijeme kávu v letištní hale a poletí se dál. To byste ale nesměli být v Číně. Separovali nás s ostatními Prahy chtivými cestujícími a s celou čínskou posádkou do speciálního výběhu, kde jsme půl hodiny vestoje čekali, až přijde důstojník s pomocnicí, aby nás za další půl hodinu řádně prolustrovali (u každého druhého se důstojník ještě ptal telefonem nadřízeného, jestli ho může pustit) a vydali nám rukou psanou palubní vstupenku, kterou nakonec stejně nikdo nechtěl. Celkem bych i chápal, že si takle smlsnou na nějakých pitomých nečíňanech, ale že podobný osud čekal i čínskou osádku čínského letadla z čínského města do čínského města, nad tím zůstává rozum stát. Sumasumárum do čínského letadla už mě nikdo nedostane. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita ubytování i lokality byla až překvapivě bezvadná. Dostali jsme tzv. villa s výhledem na moře, což je to nejlepší, co hotel nabízí. Jiné typy ubytování dál od moře už nejsou tak super, ale pořád je to velmi pěkné. Obecně je skutečnost lepší, než jak to vypadá na oficiálních fotkách hotelu. Většinou to bývá naopak.

Transfer z Bangkoku na ostrov Ko Chang autem a lodí v délce pře 5 hodin může vypadat hrozivě, ale ukázalo se, že je to zajímavá zkušenost vidět cestou život v Thajsku. Uvidíte, jak se pěstuje ananas, kaučuk, palmový olej, eukalyptus, banány atd., projíždí se zemědělskou oblastí. Cestou jsou dobré možnosti, kde zastavit na jídlo a na toaletu. Řidič zastavil, kde a kdy jsme chtěli.

Strava
Snídaně byla v ceně zájezdu, servírována formou bufetu v krásném prostředí zahrady hotelu. Vše ok, jen vegetarián má občas problém si něco vybrat. Oběd a večeři si můžete koupit v hotelové restauraci na pláži nebo to kombinovat s levnější restaurací u hlavní silnice.

Služby hotela
Všechen personál milý a usměvavý, všechno plyne v klidu a pohodě.

Pláž
Hotel je přímo na pláži, z villa je to do vody tak 40m, z nejvzdálenějšího pokoje tak 150m. O pláž pořád pečují zaměstnanci s košťaty, je tam opravdu čisto. Dřevěná masivní lehátka s polstrem pod slunečníky z palmových listů jsou zadarmo systémem, kdo dřív přijde, ten dřív mele. Ležet se dá i na trávě pod stromy.

Ivan Puchr, 16.11.2017, Dátum pobytu: 4.11. - 12.11.2017
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Chang, Hotel: Klong Prao Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (12) Nie (1)

Výhled z villa na pláž 5 fotografií

Celkom: 9,8 Dovolená byla super. Určitě doporučujeme hotel jako zkušení cestovatelé.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla super. Určitě doporučujeme hotel jako zkušení cestovatelé. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj krásný, čistý, vybavený.

Strava
Na výběr bylo velké množství jídla, i světová kuchyně. Vše bylo moc dobré. Jídlo neustále doplňováno.

Služby hotela
Služby odpovídali kvalitě hotelu. Vše na jedničku.

Pláž
Pláž přímo u hotelu se slunečníky i lehátky, ručníky zdarma. V moři byly vlny, ale pro nás ideální. Moře jsme měli většinu času pro sebe a bylo příjemně teplé.

Eva B., 07.08.2017, Dátum pobytu: 26.7. - 5.8.2017
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Chang, Hotel: Amari Emerald Cove Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Spokojný

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojný Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izby menšie .Občas bolo cítiť kanalizáciu a štípali komáre.

Strava
Viď recenziu z minulého roku.

Služby hotela
Viď recenziu z minulého roku.

Pláž
Pribudlo viac ruských turistov aj lehátok.

Peter Schmidt, 07.02.2017, Dátum pobytu: 15.1. - 31.1.2017
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Chang, Hotel: Chai Chet Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)